Košický dúhový prajd, blahorečenie Anny Kolesárovej a Deň ústavy…

Košice za sebou majú ďalší ročník dúhového prajdu ale aj kresťanský sviatok blahorečenia mučeníčky Anny Kolesárovej. Médiá nezaregistrovali obávané strety oboch strán ani s tretími extrémistickými živlami. A rady by. Malý incidentík na osi dúhovci verzus Kotlebovci v porovnaní s Chemnitzom bol takmer zanedbateľný. Možno aj preto, že sekta dúhovistov bola chránená kresťanmi.



Odhad 25 tisíc veriacich sa zmenil na 30 000 prítomných kresťanov. Po košickej Hlavnej ulici šlo od Tabačky a nazad okolo 500 dúhových prajdistov. V historickom centre mesta na nich začala pokrikovať asi dvadsiatka kotlebovcov, ktorí kričali „Hanba, Rodina je muž a žena,“ no okrem verbálnych atakov k nijakým iným potýčkam nedošlo, pretože obe skupiny oddeľovali policajti:
https://kosice.korzar.sme.sk/c/20904269/cestu-duhovemu-sprievodu-v-kosiciach-skrizili-kotlebovci.html
Sprievod a popoludňajší festival sú vyvrcholením týždňa prebiehajúcich aktivít komunity LGBTI.
Porovnanie kresťanstva s “kresťanstvom” (malá blogerská úvaha, vsuvka):
Katolícka cirkev znamená všeobecnú cirkev. Katolicistický ekumenizmus, teda zmier, spájanie a zjednocovanie nesúrodých a kresťanstvu cudzích náboženstiev, ale aj kresťanských cirkví a konfesií, pravidelné spoločné “dýchánky” buddhistov, šintoistov, hinduistov, moslimov s “kresťanmi” (katolíkmi) s výnimkou pravoslávia (!) nie sú v súlade s pravým kresťanským učením a svoju podobu malo aj v s komunistickým režimom lojálnym hnutím Pacem in terris.
Kresťanmi ste alebo nie ste. Hlavné delenie kresťanov na protestantov, katolíkov a pravoslávnych od doby veľkej schizmy (rozkol kresťanstva) a už tisícročný odstup pravoslávia od Vatikánu, vlastne aj po spoločných rokovaniach pápeža s patriarchom Kirillom na Kube, bez zmien, rímskemu ekumenickému katolicizmu Vatikánu kladie na jeho bedrá, plecia a hlavu, neúnosné a nebezpečné bremeno, a vyvoláva pochybnosti, či je ideológia vatikánskeho katolicizmu, lebo to je ideológia (!) zlučiteľná s pravým kresťanským učením a pravou Ježišovou cirkvou…
Žijem v podozrení, že katolicizmus je ideológia a odklon od pravej kresťanskej cirkvi, učenia a dikcie kresťanského Písma a tradície.
Ak by to tak nebolo, dúha, a úvahou smerujem k nej, sa s pokorou stretne s ostatnými veriacimi na slávnosti blahorečenia Anny Kolesárovej, zúčastní sa obradu, uctievania a bohoslužby, určenej všetkým aj „dúhovým“ kresťanom.
Mám ale pochybnosti aj o pravosti viery a učenia luteránov, kalvinistov, zwingliovcov, viklifovcov, husitov, ktorí až tak študovali Písmo, že ho viac-menej ako také opustili a poprepisovali… (sú indície a dôkazy).
Takzvané kresťanské cirkvi, cirkvičky, konfesie, sú umelo rozdelené pánom Dicis et non facis, TÝM, ktorý sa tvári, že nie je, svoju tvár mení ako ponožky (ako diskutér “Úprimne odpúšťam všetkým” svoje nicky) ktorý je reálne extrémne inteligentný (ten diskutér je negramotný hlupák, poloblázon a idiot!) a za JEHO vlády na Zemi sa mu excelentne darí a radosťou si mädlí ruky zo svojho tmavého kúta (ako anonymní diskutéri, šíriaci svoje lži, nenávisť a zlobu, útokmi z  ich potkaních kanálov…). Aááách, tie diskusie! Som si istý, že za zrodom anonymných diskusií je má na svedomí si diabolus non esset mendax et homicida” klamár a vrah Satan! Zo svetského pohľadu je anonymita zaručená len vo voľbách a ochrana osobných údajov je taxatívne chránená osobitným zákonom. Diskusie nie sú voľby!
Široká je cesta do “pekla” a väčšina z nich nepozná úzku cestu do krajiny “tisícročného Božieho kráľovstva” a nebeského Jeruzalema, do ktorého počtu 144 tisíc v ňom vraj “chýba už len pár stovák…”. Mám pochybnosti, či svätí z rozhodnutia Vatikánu, patria medzi nich, lebo to sú a majú byť funkcionári Ježišovho teokratického “štátneho zriadenia” a tie persóny si vyberá a lustruje ON. Ale tomu rozumejú len tí, ktorí vedia, o čom táram…
Odkaz na: Jánovo Zjavenie, Apokalypsa (Záver kresťanskej časti Nového Zákona, po ktorej v niektorých vydaniach bývajú zaradené apokryfy (neoverené a nekanonizované spisy a dokumenty).
Poznámka: Židia, sionisti, budujú svoj pozemský Izrael, podľa prísľubu “ich Boha” v zemi zasľúbenej…
Ježiš ale mienil jeho (!) pozemský Izrael pre všetkých, židov, kresťanov aj prozelytov, ktorí prijali pravú (!) kresťanskú vieru a Ježišovo učenie  (odkaz na kľúče od kráľovstva nebeského…)…
Teda aj preto (tá “kresťanská” eklektika!) mám pochybnosti, či katolícka rímska cirkev vatikánska patrí do lona pravej, Ježišovej cirkvi…
Blahorečenie a svätorečenie sa deje aj pod kontrolou cirkevného “diablovho advokáta”. Tento proces prebieha už aj v prípade pápeža Františka, prebiehal aj pri svätorečení pápeža Karola Wojtylu (Jána Pavla II.). Posledné slovo a právo veta ale má vždy Ježiš.
Kruciálnou otázkou, a nielen mojou, je postavenie Vatikánu a inštitútu pápežstva zoči-voči Ježišovmu odkazu (Peter a skala a spor apoštolov…).
Na rovinu, nateraz to vzdávam: Mám v tom riadny “hokej”. A vy?
Koniec osobnej blogerskej úvahy.
Katolícka cirkev, ktorá tuneluje samú seba, stráca vlastnou vinou dôveru veriaceho aj sekulárneho sveta.
Viac o stave katolíckej cirkvi aj vo vzťahu k dúhe a jej deviáciám, zmienim nižšie…

Ak na pokriky kotlebovcov, dúhový prajd odpovedal svojimi výkrikmi „láska!“ osoby LGBTI by si mali uvedomiť, že existuje aj čosi viac, a niečo vyššie, netelesné, a to je LÁSKA! A k nej patrí telesná, duševná a duchovná čistota. Ponúka ju pravá kresťanská viera a učenie. A také, pravé, kresťanstvo, je obzvlášť “ťažký nástroj” najmä pre telesne, duševne a duchovne slabých a nevyrovnaných, ktorí sa zväčša za pravých kresťanov len vydávajú. Dobrý kresťan v prvom rade zvláda najskôr sám seba a vlastné ľudské slabosti.
Sobotné Košice a cezpoľní pútnici zažili ich, aj naše, úžasné masové podujatie, ľudské telo, dušu a ducha naplňujúce očistným, katarzným, povznášajúcim, odpustným, oslobodzujúcim a krásou estetizujúcim kresťanským étosom, posväteným aj pridanou hodnotou kvalitného, hodnotného sakrálneho hudobného a zborového umenia, na spoločnom stretnutí ľudí dobrej vôle.



Tento raz ale bez výhrad chválim STV za živý prenos kresťanského podujatia z Košíc…
Súkromná TA3 tak neurobila, lebo nie je vo veci povinnou verejnoprávnou televíziou.
Liberálne denníky N a SME a ľavicová Pravda píšu svoje oslavné ódy na dúhový prajd a svoje obvyklé manipulatívne neomarxistické klamstvá, o údajne diskriminovanej, údajne utláčanej, údajnej (lož!) “sexuálnej menšine” ktorej sú údajne odopierané ľudské práva…
Na košickom dúhovom pochode som zatiaľ nezaznamenal prítomnosť a osobný “dúhový aktivizmus” verejnej ochrankyne práv…
Zrejme jej už “došlo” že tam nepatrí a nemá tam čo hľadať, pretože svojou účasťou na tribúnach predošlých bratislavských pochodov a vešaním dúhovej vlajky z okna svojej kancelárie, konala v rozpore so svojimi ústavnými a zákonnými povereniami a právomocami verejnej ochrankyne práv, čo vzbudilo nevôľu v prostredí SNS a nielen, a hrozbu ďalšieho vnútro koaličného konfliktu… (musela by zaň na seba vziať zodpovednosť aj za prípadné predčasné voľby!).

Je dobré a správne, ak sa ombudsmanka prestane venovať dúhe a začne, ako aj ohlásila, chrániť postihnutých poukazom na ich nízke sociálne príspevky. Potom bude dobrou verejnou ochrankyňou práv.
Nezaregistroval som ani účasť politikov, ani zdravicu úradu vlády. Pochod ale prišla podporiť Bratislava a ako zvyčajne aj zahraničie (ide o dúhový prajdový cezhraničný turizmus, podporné misie, financované dúhovými “neziskovými” mimovládkami jednak z našich daní, z ich dúhového zahraničia, ale aj individuálnej asignačnej dane).


Pred týmto podujatím vyvolávali obavy z narušenia jeho priebehu možné strety s účastníkmi blahorečenia Anny Kolesárovej, ktorá v tom čase prebiehalo na štadióne Lokomotívy.
Zámienka na útok jedných (dúha) proti druhým (cirkev) sa ale nenašla, s jedinou výnimkou takého pokusu z tretej strany asi 20-tky kotlebovcov…
Výslovnú síru a oheň na kresťanskú cirkev v Košiciach tentoraz nik nelial, denníky N a SME a PRAVDA sa správajú umiernene, skôr polemicky než agresívne kriticky.
Práva LGBTI osôb, dvojíc a skupín na Slovensku nie sú nijako porušované.
Nie sú definovaní/né ako menšina. Dôvod: Dúhová inakosť, heterogenita.
Katolicitický Vatikán ale musí urobiť hlbokú vnútornú sebareflexiu, o ktorú sa pápež snaží len polovične, akoby naoko. V záujme dikcie kresťanského Písma a tradície opustiť ako heretickú, svoju ideológiu „kresťanského“ neomarxizmu. Treba vykonať reálne čistky v radoch slúžiacich duchovných klerikov vo veciach ich zneužívania detí s prevahou a dominanciou homosexuálnych sklonov pedofilných kňazov. Aj za homosexuálnou pedofíliu sa skrývajú motivácie ich celibátu. Celibát nie je pravé kresťanské učenie ani príkaz. Ježiš nežil v celibáte.
Protestantskí duchovní uzatvárajú manželstvá a vedú riadny život manželov, rodičov a občanov. Je najvyšší čas, zrušiť katolícky kňazský celibát. Môže byť prijatý, ale na dobrovoľnej báze a slobodnej vôli katolíckych kňazov…
Inak sa pokračujúci vnútorný úpadok a rozklad katolíckej cirkvi v časti sexuálny život katolíckeho duchovenstva nezastaví a katolícka cirkev sa utopí v heréze a neresti…


Vždy a všade platí a platí to aj pre štatistiky počtov kresťanov na celom svete: Menej je niekedy viac!
Nie každý je kresťan, kto sa za kresťana vydáva. Treba odlišovať pravých od falošných kresťanov a konať podľa Pavol Korintským 2. Korintským 6/17:
„Preto vyjdite spomedzi nich a oddeľte sa, hovorí Pán, nečistého sa nedotýkajte a ja vás prijmem.“
Svetský štát kdekoľvek vo svete musí v zmysle svetského práva, zneužívateľov, pedofilov a ostatných sexuálnych agresorov z radov najmä katolíckych kňazov riadne odstíhať. Nezávisle na tom, ako s vinníkmi naloží cirkevné právo. Tým sa aj na Slovensku napĺňa ústavné oddelenie cirkví od štátu, Článok 1 odsek 1 Ústavy SR.

Český katolícky kňaz, teológ a filozof Tomáš Halík, je reprezentant nie katolíckej ale katolicistickej, odpadlíckej, heretickej vetvy ideológie „kresťanských“ neomarxistov…
Slniečkár a vítač. Protagonista multikulturalizmu a rodovej ideológie. Bergoliovec. Jorge Mario Bergolio – neomarxistický pápež František.
Politicky je to novo ľavičiar novej “progresívnej” ľavice. Čosi medzi slovenskou SaS, Progresívnym Slovenskom a tak ďalej…
Inklinuje k nim Kiska a prezidentský kandidát Rudolf Mistrík…
https://www.krestandnes.cz/halik-vyzval-latinskoamerickou-cirkev-k-obrane-papeze-frantiska/
Ako opak, odporúčam čítať a počúvať kardinála, primasa pražského, Dominika Duku…

Práva LGBTI osôb, dvojíc a skupín na Slovensku nie sú nijako porušované. Slovensko voči nim neporušuje ústavu ani zákony. Nie sú definovaní/né ako menšina. Dôvod: Dúhová inakosť, nerovnorodosť, heterogenita. Menšina je definovaná aj svojou homogenitou. Za “sexuálnu” menšinu sa len vydávajú. Sú označení ako novodobý proletariát liberálnych neomarxistov, a nimi zneužívané…
O štatút menšiny sa neuchádzajú vozíčkári, mentálne či telesne postihnutí, sú ňou Maďari, žijúci na Slovensku, Rusíni, Rómovia, nie slepci, hluchí, záhradkári, rybári…
Ľudia sú si vždy a všade rovní len pred zákonom! A ním, len ním, sa objektivizuje aj právo na rovnaké zaobchádzanie. Len na základe ústavy a zákonov! Tvrdenie, že ľudia sú si rovní vždy a všade, je ľudsko-právna negramotná, dokonca vedomá a úmyselná lož! Takou bola aj Veľká francúzska revolúcia, ktorá založila zlobu, nenávisť a krviprelievanie v dvoch svetových vojnách, a táto falošná, diabolská a scestná, pekelná idea žije dodnes. Hnus!

Prvá septembrová sobota bola výnimočná tým, že Slovenská republika slávi už 25-ty Deň ústavy, ale aj tým, že v Košiciach sa súbežne konal kresťanský sviatok blahorečenia kresťanskej mučeníčky Anny Kolesárovej a súbežne s ním aj dúhový prajd.
Všetky tri súčasti sobotného dňa sa viažu na aspekty základných ľudských práv a práv.
Práva  LGBT dúhy (ich požiadavky na registrované partnerstvá, manželstvá a adopcie detí) nie sú základné ľudské právo.
Právo na ochranu a zachovanie slobody a integrity Anny Kolesárovej, ako aj náboženské právo veriacich kresťanov, základným ľudským právom je.
K Dňu ústavy a k Ústave SR patrí aj jej preambula a Článok 1 odsek 1:
„Slovensko sa neviaže na žiadnu ideológiu ani náboženstvo“.
Slovensko je sekulárny štát.
A čo neomarxistická rodová ideológia?
A čo od kresťanstva a fundamentu Božieho stvorenia odpadlíckeho evanjelika Ondreja Prostredníka a jeho heretická proti židovská aj proti kresťanská “Teológia rodu”?

Príhovor evanjelického teológa, už nie vysokoškolského pedagóga (ban od ECAV) Ondreja Prostredníka dúhovému prajdu:
https://komentare.sme.sk/c/20904435/blahoslaveni-ste-ked-dokazete-zjavit-pravdu-o-sebe.html?ref=njct
Pripomeniem: “Boh stvoril ľudí, ako muža a ženu ich stvoril”. A ostatok sa začal diať až potom… (Genesis, prvá kniha Mojžišova z Pentateuch, Starý zákon).
Treba odmietnuť aj “filozofiu” teologizujúceho diletanta, psychiatra Michala Pataráka (blog SME) ako scestnú a lživú…
Odporúčam film: Chatrč.

Aj ľudsko-právne” negramotné “produkty” blbounov nejapných z denníkov N a SME a ľavicovej Pravdy (články, komentáre, názory, parketa Inštitútu ľudských práv a weisenbacherovcov, ktorí aj tam vedú nimi vyhlásenú vojnu proti kresťanom…).
namiesto neo liberálnej neo fašistickej ultra ľavicovej agendy ankety Homofób roka treba anketu Blbec roka.
A vo veci toho, čoho sa domáhajú dúhoví, úplne postačí úprava občianskeho zákonníka, notár a matrika.
Žiadne manželstvo. To je výnimočný a jedinečný zväzok muža a ženy hodný ochrany a podpory pozitívnymi rodinnými politikami.
A nech Peter Weisenbacher a jeho Inštitút ľudských práv v príručke Dve/Dvaja neklame, pretože počty HIV pozitívnych a klinických prejavov AIDS na Slovensku neklesajú ale stúpajú, najmä v prostredí homosexuality a promiskuity gejov, a ktorú okrem osobnej disciplíny a starostlivosti o hygienu a zdravý, bezpečný sexuálny život nezastaví žiadne registrované partnerstvo ani manželstvo.


Ten blbec, hlupák a luhár v príručke Inštitútu ľudských práv, mimovládnej “neziskovky”, ochrankyne a obhajkyne práv dúhy (to je ich košiar, oni sú jeho zneužité ovce) Dve/Dvaja tvrdí, popri iných polopravdách a klamstvách, a tento editorský paškvil tlačí do škôl, deťom a mládeži, že počet HIV pozitívnych na Slovensku klesá…
To je lož, naopak, v “slobodnej, liberálnej, západnej Európe” v Česku a na Slovensku, naopak, stúpa aj s počtom úmrtí na AIDS.
Česi popritom v roku 2006 dúhe umožnili registrované partnerstvá, čo vzostup HIV a úmrtí na AIDS nezastavilo, naopak. A dnes (salámová metóda) majú od nich na stole manželstvá párov rovnakého pohlavia a adopcie cudzích detí .
Prognóza: Zajtra prídu s legalizáciou pedofílie.


Blahorečenie Anny Kolesárovej bolo aj výzvou k eticky a mravne čistému pohlavnému životu a ochrane osobnej integrity aj pre najviac HIV (ale aj hepatitídou C) dotknutú časť spravidla promiskuitných a sexuálne nezriadených skupín, ku ktorým, okrem drogovo závislých, aj heterosexuálov, významne patrí „mužská“ časť LGBTI dúhy.
Kresťanstvo prekročilo vek druhého milénia. Že by to bol práve ten blboun nejapný, ako by ho nazval český prezident Zeman, bezočivý, arogantný a agresívny blbec, šéf neofašistickej novo ľavičiarskej ankety Homofób roka, čo kresťanstvo zastaví, zruší a zakáže? NASRAŤ! Toto najúžasnejšie svetové monoteistické náboženstvo, dávajúce ľuďom a veriacim maximálne slobody, slobodnú vôľu a voľbu, ostane na tejto Zemi až do konca dní tohto sveta!
V prípade kresťanstva ide o úplne demokratické, teokratické náboženstvo, založené na slobodnej vôli ľudí, podľa chceš-nechceš? Vyber si. Ale polovičatosť alebo “akože som kresťan/ka” kresťanstvo neakceptuje. Nebráni ani konverzii na inú vieru a náboženstvo alebo jeho opustenie, ateizmus a naopak (porovnajte s islamom!). V prípade kresťanstva možno tam, von a znova aj dnu. Kresťanstvo je vždy tolerantné a chápavé. A rozumie aj slabostiam nedokonalého ľudstva.
Praví kresťania nie sú z tohto sveta. Aj preto nedokážem (priťažký “nástroj”!) byť kresťanom a za kresťana sa nevydávam.
Keďže viem, o čom aj tu a teraz “točím”:
Odporúčam všetkým vekovým kategóriám, mužom a ženám, a hoc aj tretím pohlaviam a rodom:
Rozlišujte mienkotvornosť médií od ich pravdovravnosti.
To platí aj pre odlíšenie pravých od falošných prorokov.
Aj z radov “kresťanov”.
Všetkých, veriacich aj neveriacich, pred polopravdami, lžou a falošnými prorokmi, varoval a vystríhal úžasný kresťan, apoštol Pavol, v liste Korinťanom (vyššie).
Polopravda rovná sa lož.
Porozumeli ste prečítanému textu?
Slobodne sa rozhodnite.
Pekne pozdravujem. 🙂
Juraj Režo alias notorickyobcan.

V reakcii na sťažnosti diskutérov upovedomujem čitateľskú verejnosť, že v diskusiách dochádza k systémovému mazaniu komentárov, aj mojich.
Ostávajú a pribúdajú tie, ktoré by v zmysle kódexu diskutujúceho a právneho poriadku SR mali byť odstránené…
Od mazania komentárov sa dištancujem. Toto je hybridná informačná vojna. Zlomyseľné a zlovoľné darebáctvo.
Parketa OČTK a Odboru PC kriminality Prezídia PZ. Sú povinné konať na podnet aj bez podnetu. Táto informácia sa nachádza aj pod mojím predošlým článkom:


 

 

 

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Juraj Režo

O AUTOROVI

MOJE OSOBNÉ VYZNANIE LÁSKY K SYSTÉMU
Ako a eko ďalej? Okrídlené „Pravda a láska zvíťazia nad lžou a nenávisťou“ je nenaplnená hypotéza „Veľkého Novembra“.
Výsledok tu máme dnes, v hektike ostatného a ostávajúceho času poslednej voľby:
Žiadna láska. Len nenávisť, lož, zloba a závisť.
Môj odkaz Európskej únii (prebieha v nej invazívna islamizácia kresťanskej Európy):
Pravda je pravda. Lož je lož. Polopravda je lož. Existuje len pravda alebo lož. Relativizácia pravdy je lož.
Pravda: Liberálna demokracia je orwellizmus. Falošný newspeak.
Liberálna demokracia je podliezavý a sladký podvod, mačkažák (falošné mačacie zlato).
Nie je pravou hodnotou. Pravé hodnoty sa tvoria inak.
Nenastoľuje reálnu slobodu, ale diktatúru falošných slobôd práv. Tretiu totalitu. Neoliberálny fašizmus. New world order.
Európa, chráň svoje rodné a kmeňové kresťanstvo, inak prídeš o život!
Európa, nový svetový poriadok nesmie byť tvojím poriadkom, zachovaj si svoj pôvodný.
New world order je vláda reálneho alebo pomyselného Satana, nastoľovaná neo liberálnou demokraciou, ktorá, ak budeš pokračovať v benevolencii voči nej aj islamu, pod false flag základného práva na náboženské vyznanie, ťa zničí a zotročí. A napokon zlikviduje teba, tvoje kresťanstvo aj islam. A nastolí vládu jediného náboženstva NWO, jednej vlády a jednej meny.
Konflikt judaizmus, kresťanstvo verzus islam sa po domnelom víťazstve islamu zmení na konflikt NWO verzus islam.
A musíš si, vybrať, Európa, čo je pre tvoj život dôležitejšie, či tvoje reálne základné ľudské práva s právom na tvoj dobre udržateľný život od počatia po prirodzenú smrť, alebo otroctvo pod systémom a globálnym metasystémom centrálneho matrixu New world order.
Občania Európy a Slovenska, bojujte s orwellizmami a klamlivým, zaliečavým jazykom a sladkými, zaliečavými rečičkami v bežnom živote a najmä v politike, ktorá vás manipuluje aj pripravenými falošnými prieskumami, a aj nimi vás vťahuje do klamlivých politík, a takto pripravené a „predžuté ovce“ vás vo vašej dobrej viere a nádeji, že sa „konečne“ rozhodnete správne (lebo však aj prieskumy..!) vás posiela k volebným urnám a na budúce krvavé jatky...
To je LOŽ! Klamú vás od rána do večera (aj v noci)!
A používajú, zneužívajú proti vám svojich platených užitočných idiotov.
Pekne pozdravujem. :-)
Autor článkov: Juraj Režo alias notorickyobcan

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 288

Celkové hodnotenie: 12.19

Priemerná čítanosť: 1133

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    Poľský generál: Ukrajina má mesiac na prípravu. Potom sa začne peklo

    0icon

    Varšava 25. apríla 2024 (HSP/Onet/Foto:Telegram)   V sobotu 20. apríla Snemovňa reprezentantov USA schválila návrh zákona o vojenskej a finančnej podpore pre Ukrajinu. Spoza oceánu prišla…

    Nitra spečatila titul v predĺžení, Kašík:"Sme kúsok od pádu štadióna"

    0icon

    Nitra 25. apríla 2024  (TASR/HSP/Foto:TASR - Henrich Mišovič)   Hokejisti Nitry zvládli ukončiť finálovú sériu play off Tipos extraligy v najkratšom možnom čase. Na domácom…

    To najdôležitejšie z Ukrajiny

    0icon

    Kyjev 25. apríla 2024 (HSP/Foto:TASR/AP-Yakiv Liashenko) Aktualizované 25. apríla 7:16 V tomto článku vás budeme v priebehu dňa informovať o najdôležitejších udalostiach na frontoch Ukrajiny…

    Usvedčil Ódora z klamstva aj Sulík? Expremiér sa v reakcii pustil do Blahu

    0icon

    Bratislava 25. apríla 2024 (HSP/Foto:Facebook)   Podpredseda Národnej rady SR a poslanec za SMER-SD Ľuboš Blaha to na sociálnej sieti opäť spočítal Progresívcom Všíma si,…

    Stane sa Slovensko dúhovým štátom? Záleží aj od eurovolieb

    0icon

    Bratislava 25. apríla 2024 (HSP/Foto:screenshot)   Podľa aktuálneho prieskumu preferencií by voľby do europarlamentu vyhralo Progresívne Slovensko. S 27,2% by získalo päť mandátov. Druhý SMER…

    Bod zlomu. Ukrajinci čakajú na pomoc a Rusi zatiaľ pripravujú ofenzívu

    0icon

    Kyjev 25. apríla 2024 (HSP/Advance/Foto:TASR/AP-Russian Defense Ministry Press Service )   Zatiaľ čo ukrajinské ozbrojené sily čakajú na nové zbrane, ruská armáda nestráca čas, píše…

    "Úplne choré špekulácie!" Púchovský vypovedal na polícii ako podozrivý

    0icon

    Bratislava 24. apríla 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Dano Veselský)   Bývalý administrátor facebookových stránok polície a dnes asistent poslanca parlamentu za Progresívne Slovensko Dávid Púchovský na sociálnej sieti…

    Chybějí nám děti, ale jinak je to v cajku

    0icon

    Bratislava 25. apríla 2024 (HSP/Smis/Foto:TASR-Lukáš Grinaj, Screenshot)   V 15. čísle Týdeníku Echo jsme zveřejnili esej „Chybějí nám děti, ale jinak je to o.k“, kterou jsme věnovali…

    Štúdia IWF prichádza so šokujúcimi výsledkami. V ohrození sú dievčatá mladšie ako šesť rokov

    0icon

    Bratislava 25. apríla 2024 (HSP/ The Independent / Foto: Pixabay)   Výskum  IWF zverejnený v The Independet priniesol šokujúce výsledky: Dievčatá mladšie ako šesť rokov…

    Vzdor voči plánom vlády. Zamestnanci RTVS protestujú a zverejnili video

    0icon

    Bratislava 24. apríla 2024 (HSP/Foto:TASR-Michal Svítok)   Premiér Robert Fico (Smer-SSD) po dnešnom výjazdovom rokovaní vlády vyhlásil, že z reakcii voličov vládnych strán vníma, že…

    Blog - redakcia Hlavných správ nezodpovedá za obsah blogerských príspevkov

    Erik Majercak

    Ivan Štubňa

    Gustáv Murín

    Milan Šupa

    Peter Lipták

    Vášeň v Tebe

    Auto Trendy

    Reklama

    Armádny Magazín

    TopDesať

    FOTO DŇA