Americká guvernérka štátu Slovensko Čaputová vyzýva k zmieru. Bojí sa o svoje kreslo guvernérky?

Táto výzva bola občanom SR prednesená pod názvom „Návrat k ľudskosti“.

Určite mala ušľachtilý zámer, len sa s touto výzvou oneskorila cca o 2 roky. Samostatnou otázkou je, aký mala ona podiel na súčasnej situácii. Ale pekne po poriadku. Pozrime sa na hlavné udalosti, ktoré negatívne „zamávali“ so Slovenskom.

Vražda Jána Kuciaka a jeho snúbenice:

Tento hnusný čin je dodnes nevyšetrený. Kým bol naplánovaný, keďže po vražde nasledovali protesty tzv. iniciatívou Za slušné Slovensko? A čo sledovali v skutočnosti tieto protesty? Všetko nasvedčuje tomu, že bol niekým naplánovaný štátny prevrat. Prečo sa nepýtate tých, ktorí by mohli vniesť svetlo do tohto prípadu? Pamätáme si Matovičovu okrídlenú vetu: „Míľnik, ktorý sme dosiahli vraždou Jána Kuciaka a jeho snúbenice“…Išlo len o prerieknutie Matoviča alebo vedel niečo veľmi, veľmi závažné na rozdiel od obyvateľov? Za takýto verejný výrok mal mať okamžite na krku políciu, ktorá to mala vyšetriť…Ale nič sa neudialo!!!

S novinárom Kuciakom manipuloval Tom Nicholson. Dnes sa vie, že bol agentom CIA a MI6. Nicholson plánoval svoj odchod, lepšie povedané útek, zo Slovenska dva týždne pred vraždou Kuciaka. Deň po vražde vyhlási, že pozná vrahov a obráti pozornosť na Vadala. Išlo o plánované zahladzovanie stôp?

Ukázalo sa, že Vadala s vraždou nemal nič spoločné. O ďalšie dva dni po vražde Nicholson navždy odcestuje zo Slovenska do Kanady. V tomto prípade je ozaj strašne veľa podozrivých „náhod“. Prečo ešte slovenská polícia nepožiadala Nicholsona, aby sa láskavo dostavil na Slovensko za účelom výpovede k prípadu? Nicholson a Lipšic sa veľmi dobre poznali aj z prostredia tajných služieb. Akú úlohu tu zohral Lipšic? Bol skoro pri všetkých vraždách prominentov na Slovensku. Viac na:

https://blog.hlavnespravy.sk/20557/su-vysledky-vysetrovania-ukladnej-dvojnasobnej-vrazdy-jana-kuciaka-a-martiny-kusnirovej-v-zhode-so-skutocnou-pravdou/

Treba čitateľom pripomenúť, že významnú úlohu na politickom prevrate zohral Dušan Ondrušek, hosť pani prezidentky podpísaný pod jej výzvou. Ide o človeka, ktorý manipuloval s iniciatívou Za slušné Slovensko a riadil z pozadia činnosť iniciatívy.

Ondrušek v USA absolvoval viacero vzdelávacích aktivít napr. Johns Hopkins University, Institute of policy studies v Baltimore, kurzy cez NICPAN (USA) v Budapešti, Deliberative Demokracy Approach (Kettering Foundtion), AED vo Washingtone. Jednoducho sorosovec ako vyšitý zo žurnálu. Jeho aktivity siahajú aj do zahraničia: Bosna a Hercegovina, Srbsko, Čierna Hora, Kosovo, Poľsko, Rusko, Bielorusko, Kazachstan, Izrael, Litva, Gruzínsko, Arménsko, Lotyšsko, Azerbajdžan, Estónsko, Moldavsko, Ukrajina, Abcházsko, Keňa, Tunis, Jordánsko, školenia pre srbské, rumunské NGO-čky v Maďarsku!!! Projekty boli platené okrem Sorosa, Fridrich Nauman Stiftung, Nemecko a tiež Rockefeller Brothers Fund. Viaceré organizácie USA  sú špionážne a preškoľujú osoby na činnosť, ktorá im je určená…

Ďalšie múdre hlavy, ktoré riadili činnosť  iniciatívy „Za slušné Slovensko“ boli:

Štefan Hríb, František Mikloško, Stach, L. Koles, F. Pagáč, M. Luterán. Martin Šimečka, Filip Vagač, Miša Benediková, Zuzana Števulová, Kolesárová, Martin Bútora, Juraj Rizman.

Samozrejme, ak nájdete ich podpisy pod výzvou prezidentky ide o náhodu. J

Manipulácia vlády s občanmi pri tzv. pandémii:

Fort Detrick. Hlavná americká základňa na výskum biologických zbraní a výskumu ovládania mysle. Monštrum  cca 600 budov na 6000 ha. V tomto americkom vojenskom laboratóriu  došlo v lete 2019 k havárii a úniku nebezpečných látok. (použil som vtedajší slovník, keďže o Covide vtedy nebolo počuť nič). Neďaleko v dome seniorov umrelo okolo 50 osôb. Len tak z ničoho nič? Laboratóriu na dlhé mesiace zavreli. Úmrtia ostali nevyšetrené.

Boli armádne svetové hry v Číne, ktoré sa konali v októbri 2019 ideálnou príležitosťou na rozšírenie budúcej pandémie?  Je tiež vysoko pravdepodobné, že vakcíny boli vyvíjané súbežne s vírusom. Boli vyrobené rýchlo, čo je možné iba vtedy, ak viete ako bol vyrobený vírus. Skladáme mozaiku ďalej.

Jednotlivé kolá pandémie naplánované. O tom niet pochýb. A všetci už vedia prečo. Chaotická vláda Slovenska nezabezpečila lieky pre občanov, ktoré by viedli k zníženiu možnosti ochorenia. Vieme, že také existujú. Následok skoro 20 000 mŕtvych (štyrikrát viac ako v Číne!!!) a množstvo ľudí s vážnami následkami. Vláda uprednostnila iba očkovanie pochybnými látkami, rúška a iné ochranné pomôcky, ale hlavne uprednostnila prachy za zisk z predaja, ktorý odtiekol na tie „správne účty“…

https://blog.hlavnespravy.sk/27417/sakali-v-bruseli-pripravovali-vakcinacne-pasy-dvadsat-mesiacov-pred-vypuknutim-pandemie/

Hnusná vražda generála Lučanského:

Spracoval som a zverejnil moju analýzu, na základe ktorej som dospel k tomuto záveru. Viac tu:

https://blog.hlavnespravy.sk/26612/vrazda-m-lucanskeho-je-nadalej-neobjasnena-verejne-spochybnujem-zavery-komisie/

Zarážajúce bolo, že ihneď po vražde generála Lučanského vystúpila madam Kolíková, ktorá vysvetlila národu, že išlo o samovraždu. Záver ministerky spravodlivosti bez náležitého vyšetrovania. Že by sme mali na Slovensku nového Davida Copperfielda?  Vražda dodnes nie je vyšetrená. Prečo? Bojí sa táto vláda a jej vyšetrovacie orgány uzavrieť prípad pretože to bola skutočne vražda? Možné to je. Ak by sa to totiž preukázalo, vláda by musela okamžite podať demisiu. A keď nie, hrozí SNP číslo 2. Oprávnene. Občanov by si mala každá vláda vážiť. Táto vláda z nich urobila bezbranných rukojemníkov svojej svojvôle.

Pozvanie pápeža na Slovensko:

Pani prezidentka uvedomujete si, že za rozšírenie pandémie ste priamo zodpovedná svojim pozvaním pápeža na Slovensko?

https://blog.hlavnespravy.sk/27478/pani-prezidentka-ste-ochotna-v-oktobri-t-r-odstupit-z-funkcie/

V uvedenom blogu je napísané všetko.

Zablokovanie referenda o predčasných voľbách…

Iba otázka. Rozhodol Ústavný súd podľa želania pani prezidentky?

Podpísanie zapredaneckej Dohody o spolupráci v oblasti obrany medzi Vládou SR a vládou USA:

Ide o akt vlastizrady vrcholových predstaviteľov slovenskej politiky v rozpore s Ústavou SR, zákonmi SR a vôľou občanov SR. Tým je povedané všetko. Pani prezidentka tentoraz nedala Dohodu preskúmať na Ústavný súd. Prečo? Tlačil ju čas a Američania? Pani prezidentka občania nie sú hlúpi…Veľmi dobre vedia, kde je sever… Potrebuje Slovensko vládu, parlament, prezidentku, ktorí podpísali okupačnú zmluvu?

Viac na:

https://blog.hlavnespravy.sk/29750/co-uniklo-z-pentagonu-je-ozaj-bomba-americki-vojaci-cakaju-na-hraniciach/

Kríza na Ukrajine:

Stručnú analýzu som zverejnil tu:

https://blog.hlavnespravy.sk/29959/putin-robi-dobre-ze-besneho-psa-usa-aj-s-jeho-satelitmi-a-lokajmi-drzi-na-retazi/

Kroky vlády, poslancov, ale ani prezidentky neviedli k zmierneniu napätia, ale iba k vyhrážkam po vzore USA. Vy nie ste predĺžená ruka USA na Slovensku i keď sa tak správate. Raz vám vašu vierolomnosť ľudia spočítajú.

A na záver vari len toľko:

Vaša výzva je hodná pána farára, ale nie prezidentky, údajne zvrchovanej SR. Prezident SR by mal pravdivo pomenovať príčiny súčasného marazmu a východiská z neho. Ako to však chcete urobiť, keď ste súčasťou tohto marazmu? Myslel som si, že nájdem vo vašej výzve nejaký odkaz, svetlo lode stratenej v oceáne…Miesto toho som našiel len samé ľúbivé bezobsažné správy a obavy z hnevu občanov. Táto vláda už je iba trpená lebo každý vie, aká je neschopná a o čo jej ide. Slovenské záujmy to však nie sú!!!

Zo všetkých strán politikov SR sa valia plamenné reči proti údajnej agresii voči Ukrajine. Pýtam sa Vás všetkých, kde ste boli, keď USA a NATO vraždilo v Juhoslávii? Prečo ste zločiny voči Juhoslávii podporovali? Ste si vedomí toho čo sa tam dialo? Asi nie, keď ospevujete vrahov z NATO…Pritom v Srbsku je cca 62 000 slovenská menšina. Ani na tej vám nezáleží? Prečo ste tento zločinecký akt NATO neodsúdili???

https://www.cnj.it/24MARZO99/2009/TARGET/ATTI/dvd_target/docs/wb1/index.htm

Hostia pani prezidentky okrem iných boli:

Už vyššie uvedený Dušan Ondrušek v iniciatíve Za slušné Slovensko“;

Jozef Bátora, proamerický neobjektívny politológ v službách Sorosa,

Martin Bútora, proamerický podporovateľ NATO A jeho zločinov. Podieľal sa na príprave vtiahnutia Slovenska do tohto zločineckého paktu.

Zora Bútorová, sociologička v IVO, podporovaná ekonomickým a politickým teroristom Sorosom;

Veronika Cifrová Ostrihoňová, moderátorka, študovala na VŠ v USA podporovanej Sorosom;

Pavol Demeš, v roku 2000 tajne koordinoval program zahraničnej pomoci vzbury proti Miloševičovi. (Miloševič bol vo väzení v Haagu zavraždený!!!)

Bol radcom tzv. ukrajinských revolucionárov. V Bratislave riadil východoeurópske oddelenie  špionážnej americkej mimovládnej organizácie German Marshall Fund. V minulosti bol ministrom zahraničných vecí. Podozrivý zo špionážnej činnosti v prospech USA na teritóriu Ukrajiny!!!

Vladimír Krčméry, lekár, zúrivý obhajca vakcinácie v prospech amerických farmafiriem s priesermi rozdávania diplomov a profesúr na jeho Vysokej škole Svätej Alžbety;

Jozef Lenč, politológ a moslim vyučujúci na vysokej škole;

Martin Macko, predseda Iniciatívy Inakosť

František Mikloško, disident, bývalý predseda Slovenskej národnej rady a
nositeľ maďarského vyznamenania stredný kríž Maďarského záslužného rádu s hviezdou za úsilie o vzájomné ospravedlnenie??? sa Slovákov a Maďarov za historické krivdy. Notorický obdivovateľ USA a zločineckého paktu NATO.

Iveta Radičová, bývalá predsedníčka vlády, dekanka Fakulty masmédií Paneurópskej vysokej školy a obdivovateľka židovskej slobodomurárskej lóže B´nai B´rith. Možno aj členka…

Peter Sabaka, lekár, bigotný obhajca vakcinácie;

Filip Vagač, bývalý splnomocnenec vlády SR pre rozvoj občianskej spoločnosti, pôsobiaci v zahraničnej veľkej nadácii prepojenej na Sorosa.

Magda Vášáryová, pracovala okrem štátnych funkcií v SFPA, podporovaného Sorosom. Ide o bigotnú proamerickú herečku v politike.

Zabudnutý prezidentský sľub:

„Sľubujem na svoju česť a svedomie vernosť Slovenskej republike. Budem dbať o blaho slovenského národa, národnostných menšín a etnických skupín žijúcich v Slovenskej republike. Svoje povinnosti budem vykonávať v záujme občanov a zachovávať i obhajovať ústavu a ostatné zákony.“

Viac na:

https://blog.hlavnespravy.sk/26378/neofasisti-nato-pisali-na-bomby-v-roku-1999-happy-easter/

https://blog.hlavnespravy.sk/26272/zlocinci-nato-bombardovali-v-roku-1999-aj-srbske-nemocnice-a-porodnice/

https://blog.hlavnespravy.sk/20221/kosovo-racak-pripravene-sprisahanie-zapadu-s-kosovskymi-zlocincami-z-uck/

Z mesta SNP Ivan Štubňa

 

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Ivan Štubňa

O AUTOROVI

Vyštudovaný psychológ so skúsenosťami v oblasti podnikania, zahraničného obchodu, pôsobiaci niekoľko rokov v zahraničí a na ústredných orgánoch štátnej správy.
Záujmy: cyklistika,vysokohorská turistika, liečivé bylinky...a investigatívny blog

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 375

Celkové hodnotenie: 24.1

Priemerná čítanosť: 2421

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    HC Prešov - Vlci Žilina 1:5 vo 4. finále, Žilina do extraligy

    0icon

    Hokejisti Žiliny si vybojovali postup do najvyššej súťaže. Vo štvrtom finálovom stretnutí play off Slovenskej hokejovej ligy zvíťazili na ľade HC Prešov 5:1 a v…

    Slovensko a Srbsko majú záujem posilniť spoluprácu

    0icon

    Štátny tajomník Ministerstva zahraničných vecí a európskych záležitostí (MZVEZ) Slovenskej republiky Marek Eštok prijal v piatok 19. apríla 2024 v Bratislave nového veľvyslanca Srbskej republiky…

    Zadržali muža z iránskeho konzulátu v Paríži, mal atrapy granátov

    0icon

    Paríž 19. apríla 2024 (HSP/Teraz/Foto:TASR/AP-Thomas Padilla)   Francúzska polícia v piatok popoludní zadržala pred iránskym konzulátom v Paríži podozrivého muža, ktorý tam predtým podľa jedného…

    Slováci do Fínska bez Petrasa, Hazalu, Zálešáka a Krchňavého

    0icon

    Slovenská hokejová reprezentácia do 18 rokov odletí v sobotu ráno do Fínska, dejiska MS tejto vekovej kategórie. Šampionát privítajú od 25. apríla do 5. mája…

    SaS podá návrh na odvolanie Rudolfa Huliaka z postu predsedu výboru

    0icon

    Opozičná strana SaS podá na ďalšiu schôdzu parlamentu návrh na odvolanie Rudolfa Huliaka (SNS) z postu predsedu výboru pre pôdohospodárstvo a životné prostredia. Na tlačovej…

    Ostrá debata v parlamente : "Shut Up! Idiot!"

    0icon

    Bratislava 19. apríla 2024 (HSP/ Telegram / Foto: TASR - Jaroslav Novák)   Dnes to v parlamente opäť raz iskrilo. Do slovného konfliktu sa dostal…

    Ministerstvo kultúry upozorňuje - Slušne ale rázne: Prestaňte robiť hanbu slovenskej kultúre aj v zahraničí!

    0icon

    Bratislava 19. apríla 2024 (HSP/Foto:screenshot)   Výrazné žlté farby, amplióny, exriaditeľ Kunsthalle Bratislava Jen Kratochvíl v ružovej šiltovke, s náušnicou v uchu a k tomu…

    Bratislavský Ústav na výkon väzby a trestu navštívila delegácia z Čiernej Hory

    0icon

    Bratislava 19. apríla 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Miroslav Košírer)   Slovensko je v počte väznených osôb na nelichotivom druhom mieste v rámci EÚ, konštatoval Michal Sedliak. Na pôde…

    To najdôležitejšie z Ukrajiny - Ruský Tu-22MZ bol zostrelený

    0icon

    Kyjev 19. apríla 2024 (HSP/Foto:TASR/AP-World Press Photo and taken by Julia Kochetova) Aktualizované 19. apríla 2024 20:22 V tomto článku vás budeme v priebehu dňa…

    Prezidentka podporuje občiansku zbierku na muníciu pre Ukrajinu

    0icon

    Prezidentka SR Zuzana Čaputová podporuje občiansku zbierku Munícia pre Ukrajinu. Je zároveň hrdá na to, že mnohým na Slovensku záleží na osude susednej Ukrajiny. Uviedla…

    Vášeň v Tebe

    Auto Trendy

    Reklama

    Armádny Magazín

    TopDesať

    FOTO DŇA