Čo uniklo z Pentagonu je ozaj bomba!!! Americkí vojaci čakajú na hraniciach!!!

USA sa snažia  rozpútať bratovražednú vojnu medzi Slovanmi !!!

Na začiatok treba uviesť, že kríza na Ukrajine je iba vyvrcholením amerického úsilia získať územie Ukrajiny pod svoju ekonomickú aj vojenskú kontrolu a následne tam vybudovať vojenské základne. Tento plán je známy najmenej 15 rokov.

Do roku 2021 podľa Congressional Research Service poskytli USA Ukrajine vojenskú pomoc vo výške 8 miliárd USD.  Ďalšie miliardy poskytlo Taliansko, Veľká Británia a NATO. Veľká Británia  napríklad uzavrela rôzne vojenské dohody s Kyjevom, pričom okrem iného investovala 1,7 miliardy libier do posilnenia ukrajinských námorných kapacít.

Tento program zabezpečuje vyzbrojenie ukrajinských lodí britskými raketami, spoločnú výrobu 8 rýchlych odpaľovacích rakiet, výstavbu námorných základní na Čiernom mori (Rumunsko, Bulharsko) a tiež na Azovskom mori medzi Ukrajinou, Krymom a Ruskom. 

Okolo 64 jadrových útočných lietadiel F-35A bude rozmiestnených na hraniciach s Ruskom, len 200 km od Petrohradu, v skutočnosti pod velením USA, ktoré, ako pripomína senátor Wicker, nevylučuje použitie jadrových zbraní ako prvé.

Tzv. obranné dohody s USA majú podpísané aj Nórsko, Poľsko, Maďarsko, Rumunsko, Bulharsko, Česko. Ak porovnáte texty, zistíte, že ani jeden štát nemá podpísanú takú nevýhodnú lokajskú dohodu ako Slovensko!!! Mekotanie Naďa a Korčoka o tom, že podobné zmluvy majú podpísané aj iné štáty je teda hrubo zavádzajúce lebo obsah je zásadne iný!!!

Ich podobnosť je asi taká, ako medzi prasaťom a hovädom. Ak sa pozrieme na mapu zistíme, že neofašisti z USA majú vojensky podchytené všetky štáty hraničiace s Ruskom alebo tzv. východné krídlo ohrozujúce Rusko od Barentsovho mora na severe až po Stredozemné more s výnimkou Moldavska a Bieloruska. Kto koho teda ohrozuje? Rusko to nie je!!!

Podľa dobre informovaného zdroja z prostredia blízkeho Pentagonu, na budúcej vojne medzi Ukrajinou a Ruskom sa majú zúčastniť predovšetkým, Česko, Slovensko, Maďarsko, Poľsko, Rumunsko, Bulharsko, pobaltské štáty a Fínsko. Ostatné štáty NATO vrátane USA sa na vojenskom konflikte neplánujú zúčastniť. S vysokou pravdepodobnosťou sa nezúčastní ani Turecko.

Okrem oficiálnych vojenských investícií USA-NATO na Ukrajine je tu realizácia tzv. pomoci v hodnote 10 miliárd dolárov, ktorý realizuje Erik Prince, zakladateľ súkromnej americkej vojenskej spoločnosti Blackwater, teraz premenovanej na Academy, ktorá dodáva žoldnierov CIA a Pentagonu na Ukrajinu a ktorá má už skúsenosti s prevratom na Ukrajine tzv. Majdanizácia Ukrajiny.

Nie je ťažké si domyslieť aké sú úlohy tejto „súkromnej armády“, ktorú financuje CIA z čiernych peňazí, predovšetkým zo ziskov kolumbijských drogových kartelov. Prince, bývalý vojak SEAL dostáva stovky miliónov dolárov od vlády USA a CIA na tzv. „špinavú“ a nelegálnu prácu všade po svete. Vraždenie nepohodlných ľudí a politikov, vyvolávanie napätia po svete podľa amerického scenára, preprava a predaj zbraní do krajín embarga, vytváranie súkromných armád v štátoch amerického záujmu  vrátane Ukrajiny a pod. Jeho organizácia má na svedomí aj zavraždenie srbského premiéra Djindića!!! Na Ukrajine onedlho vyvolá provokáciu pod tzv. FALSE FLAG!!!

Na provokáciu pod tzv. False Flag, čiže vyvolanie konfliktu na Ukrajine tak, že napr. Západ čiže USA zinscenuje útok na nejakú ukrajinskú vojenskú jednotku aj s ľudskými obeťami a z útoku obvinia Rusko. V tomto prípade sa počíta so značnými ukrajinskými obeťami z dôvodu, aby sa zodvihla vo svete masová vlna protestov proti Rusku.

Môže sa to stať aj napr. tak, ako to uviedol ruský minister obrany Šojgu, ktorý povedal, že v Doneckej oblasti existujú „súkromné ​​vojenské spoločnosti USA, ktoré pripravujú provokáciu s použitím neznámych chemikálií“ (Academy). USA by v tom okamihu označili Rusov za agresora a donútili by európske štáty NATO (rozumej predovšetkým slovanské), aby sa zapojili do vojny proti Rusku. Tejto bratovražednej vojne vyvolanej USA treba zabrániť.

Podotýkam, že Rusov žijúcich v Donecku a Luhansku je nadpolovičná väčšina. Na celej Ukrajine žije cca 18% Rusov. Rusko nemá záujem napadnúť vlastné a príbuzné národnosti na Ukrajine. Ale bude sa brániť. !!! Na to má plné právo.

Proti Rusku je v prvej línii je pripravený tzv. pluk Azov vycvičený a vyzbrojený, ktorý sa vyznačuje zúrivosťou v útokoch na ruské obyvateľstvo Ukrajiny. Azov, ktorý pod vlajkou SS Das Reich verbuje neonacistov z celej Európy. Velí  jej zakladateľ Andrej Biletskij, povýšený na plukovníka. Nie je to len vojenská jednotka, ale ideologické a politické hnutie.

Ďalej:

Celkový počet amerických základní vo svete: 800 v 80 krajinách a 180 000 vojakov v 160 krajinách!!!

Niektoré príklady:

V  Japonsku majú 120 a cca 54 000 tisíc vojakov, v Nemecku 120 základní a cca 35 000 vojakov, Taliansko 44 základní a 12 200 vojakov, Veľká Británia 25 základní a 10 000 vojakov, Turecko 14 základní a cca 2000 vojakov, Južná Kórea 73 základní a cca 27 000 vojakov…Treba poznamenať, že USA znížili počet svojich vojakov v Nemecku takmer o polovicu. Počíta sa však s ich nasadením na územiach tzv. východných štátov vrátane Slovenska. Na zozname amerického ministerstva obrany dve vojenské základne na Slovensku už figurovali v pláne od roku 2019!!!

Schválením Dohody o obrannej spolupráci medzi SR a USA sa vláda SR, parlament SR a prezidentka SR dopustili porušenia Ústavy SR a zradili záujmy SR.

Dlhodobý plán USA je ovládať pomocou svojej armády a armád porobených krajín celý svet!!! A to je taký istý plán ako mal svojho času Hitler!!! Ak sa USA nespamätajú tiež skončia ako fašistické Nemecko a Hitler. Len obetí bude viac a riziko zániku našej civilizácie bude značné. Preto je treba sa postaviť v každej Američanmi okupovanej krajine na odpor a poslať ich domov!!! V Európe nemajú žiadne záujmy povýšené nad záujmy európskych štátov. Môžu tu byť len ako hostia a nie ako páni a okupanti!!!

PS: Ako odpovieme občania na tento plán? Vidíme, že vláda, parlament aj prezidentka Slovensko zapredali. Ak nechceme byť vmanipulovaní do vojny, ak nechceme, aby vo vojne zahynuli desaťtisíce našich spoluobčanov ostáva len jedno. Ulica. Občania majú právo sa postaviť na odpor podľa paragrafu 32 Ústavy SR. Táto vláda dôveru, ktorú dostala, hrubo sklamala a občanov oklamala. Nemá tak právo vládnuť. Už prekročila červenú čiaru!!!

Vyzývam preto opozíciu, aby sa postavila do čela všeobecného odporu s cieľom dosiahnutia demisie vlády!!! Vyzývam odbory a všetky organizácie, aby začali spolupracovať. Treba dosiahnuť jednotu  všetkých a spoločné konanie všetkých za účelom dosiahnutia tohto cieľa. Po dosiahnutí tohto cieľa sa potom politické karty rozdajú v skutočne slobodných voľbách z vôle občanov SR.

Táto vláda sa spolieha ešte na niečo…A to je využiť vojakov NATO na území SR na potlačenie občianskych nepokojov!!!  

PS: A ešte niečo. Niektorí politici  sa čudujú prečo sa koalícia tak ponáhľa so schválením zradcovskej Dohody s USA a urýchlene sa snaží Dohodu pretlačiť. Odpoveď je jednoduchá. Americkí okupanti čakajú na hraniciach a cca 2 dni po schválení zradcovskej Dohody parlamentom a Čaputovou budú na svojich dopredu určených postoch na Slovensku!!!

Podobná situácia tu už bola, keď predstavitelia Slovenska rozhodovali o preletoch lietadiel NATO ponad Slovensko do Juhoslávie v roku 1999.

Kvôli diskusii sa celá vec odsúhlasenia preletov predlžovala. Prelety boli odsúhlasené na zásah amerického velenia z Bruselu. Stačil jeden telefonát Dzurindovi, v ktorom sa ho pýtali, že dokedy ešte majú čakať, že lietadlá sú už naštartované!!! V tom okamihu zradcovská vláda prelety odsúhlasila s výnimkou dvoch osôb. Jána Čarnogurského a Pavla Koncoša…

Otrasný dôkaz a svedectvo amerických neofašistov zločinov NATO v bývalej Juhoslávii je tu:

https://www.cnj.it/24MARZO99/2009/TARGET/ATTI/dvd_target/docs/wb1/index.htm

V okupovanom Kosove vznikla smutne známa útočná základňa USA Bondsteel…pomenovaná po americkom vietnamskom vrahovi. Je najväčšia v Európe. Slúži tam okolo 8000 vojakov vrátane vojakov z Ukrajiny, Poľska, Litvy, Rumunska…Je povestná mučením podobne ako Guantanámo…Okrem tejto základne sa v Kosove nachádzajú nasledovné základne: Priština 2000 vojakov, Peć 1200 vojakov, Prizren 2700 tureckých vojakov, Leposavić 300 vojakov, Novo Selo 1200 vojakov. Čiže na Američanmi okupovanom Kosove slúži okolo 15400 vojakov.

 

Z mesta SNP Ivan Štubňa

Viac na:

https://www.globalresearch.ca/blackwater-donbass-azov-battalion/5768869

https://blog.hlavnespravy.sk/29484/jednym-z-hlavnych-dovodov-buduceho-vojenskeho-konfliktu-na-ukrajine-vyprovokovanym-usa-je-plyn-termin-februar-2022/

https://time.com/6076035/erik-prince-ukraine-private-army/

 

 

 

 

 

 

 

 

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Ivan Štubňa

O AUTOROVI

Vyštudovaný psychológ so skúsenosťami v oblasti podnikania, zahraničného obchodu, pôsobiaci niekoľko rokov v zahraničí a na ústredných orgánoch štátnej správy.
Záujmy: cyklistika,vysokohorská turistika, liečivé bylinky...a investigatívny blog

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 367

Celkové hodnotenie: 24.02

Priemerná čítanosť: 2433

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    Súkromná ZP Dôvera uzavrela vlaňajšok so ziskom takmer 20 miliónov

    0icon

    Súkromná zdravotná poisťovňa (ZP) Dôvera uzavrela vlaňajšok so ziskom 19,955 milióna eur. Zdravotná poisťovňa priblížila, že minuloročný zisk predstavuje 0,76 percenta z predpísaného poistného.

    Poškodení v kauze Chovanec vyzývajú, aby sa nezneužívala na kampaň

    0icon

    Bratislava 28. marca  2024 (TASR/HSP/Foto:Screenshot video/Youtube)   Poškodení v kauze Chovanec vyzývajú kandidátov na poslancov do europarlamentu, aby nezneužívali úmrtie ich blízkeho na svoju politickú…

    Predpoveď počasia na štvrtok

    0icon

    Bratislava 28. marca 2024  (TASR/HSP/Foto:Pixabay) Aktualizované 28. marca 2024 o 12:11 Situácia: Do našej oblasti prúdi teplý vzduch. Premenlivá oblačnosť, na severe a východe prehánky.…

    Väčšina ľudí súhlasí, že NATO prispieva k našej bezpečnosti

    0icon

    Bratislava 28. marca 2024  (TASR/HSP/Foto:Pixabay)   Väčšina ľudí (47 percent) súhlasí s tým, že NATO prispieva k bezpečnosti Slovenska v čase ruskej agresie na Ukrajine.…

    Prešov sa začlenil do Integrovaného dopravného systému Východ

    0icon

    Mesto Prešov sa začlenilo do Integrovaného dopravného systému (IDS) Východ. V stredu (27. 3.) došlo k podpísaniu mandátnej zmluvy medzi zástupcami mesta Prešov a organizátorom…

    KSS odporúča v druhom kole prezidentských volieb Petra Pellegriniho

    0icon

    Bratislava 28. marca  2024 (TASR/HSP/Foto:TASR - Pavel Neubauer)   Komunistická strana Slovenska (KSS) odporúča v druhom kole prezidentských volieb svojim voličom spomedzi kandidátov Petra Pellegriniho.…

    Pellegrini s Tarabom spoločne ostro naložili Korčokovi: "On rozvrátil našu armádu!"

    0icon

    Bratislava 28. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:Screenshot Facebook)   Predseda parlamentu a kandidát na post prezidenta SR Peter Pellegrini (Hlas-SD) dnes v Národnej rade usporiadal tlačovú konferenciu…

    Šanca pre zabudnuté regióny: Nová výzva skvalitní život v okresoch Brezno, Snina a Veľký Krtíš

    0icon

    Brezno 28. marca 2024 (HSP/Foto:Screenshot Facebook/Richard Raši)   Pokračujeme v silnej podpore regiónov. Minister investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie SR Richard Raši dnes v Brezne…

    Všetko je inak. Harabin objasnil, ako to je s odporúčaním pre jeho voličov, aby dali hlas Pellegrinimu

    0icon

    Bratislava 28. marca 2024 (HSP/Foto:TASR-Pavol Zachar)   Dnes sme najprv informovali, že prezidentský kandidát Štefan Harabin poskytol pred druhým kolom prezidentských volieb svoje odporúčanie koho…

    Otvorený list Korčokovi. Takto sa k nej zachoval, keď bol ministrom zahraničia

    0icon

    Bratislava 28. marca 2024 (HSP/Foto:TASR-Pavel Neubauer)   Advokátka a bývalá politička JUDr. Zuzana Kondrlíková Plháková sa pred prezidentskými voľbami rozhodla podeliť s verejnosťou o svoju…

    Vášeň v Tebe

    Auto Trendy

    Reklama

    Armádny Magazín

    TopDesať

    FOTO DŇA