Žiadna pandémia Covidu sa nekonala – išlo o globálny test poslušnosti obyvateľov Zeme…s následkom smrti…

Podľa Svetovej zdravotníckej organizácie je pandémia výskyt prípadov infekčného ochorenia nad rámec toho, čo sa bežne očakáva. Pandémia je definovaná ako „celosvetové rozšírenie“ novej choroby. Predchodcom pandémie býva epidémia, ktorá má ohniskový lokálny charakter.

Na tému Covidu 19 sa popísalo veľa. Málokto si však všimol alebo okomentoval jednu vážnu vec. Ako zanikla pandémia? Predstavte si, že na Slovensku vyhlásením vlády. V USA pandémia skončila vyhlásením amerického prezidenta Joe Bidena už v septembri 2022. A tento mesiac oznámila skončenie pandémie aj WHO. Čo na tom, že sa v spoločnosti Covid 19 stále vyskytuje? Ak úradníci vyhlásia skončenie pandémie, napriek tomu, že chorobnosť je ešte stále na takej úrovni, že by sa opäť ochorenie mohlo rozšíriť, je na tom niečo veľmi, veľmi podozrivé. Pretože vírusy jednoducho nereagujú na vládne nariadenia. No a logicky, ak sa pandémia nerozšírila, tak jednoducho neexistovala!!!

Soňa Peková, celosvetovo uznávaná česká biologička so slovenskými koreňmi to jasne pomenovala. Išlo o jednotlivé kmene vírusu, ktoré boli sekvenované a preukázalo sa, že nemajú spoločné znaky ani gény. Čo vlastne dokazuje, že tzv. wuhanský vírus začal a skončil na jar 2020. Vírusy, ktoré sa objavili na jeseň 2020 a neskôr boli genomicky odlišné znamená to, že kmene týchto vírusov nemali mutačné znaky. V nových sa nenachádzali gény pôvodných. Čo je v genetike nemožné. Je to asi tak, ako keby ste po svojich predkoch nezdedili žiadne gény, ale narodením by ste získali nové. To, čo sa teda udialo je, že došlo k opakovanému vypusteniu nových vírusov Covidu s cieľom predĺženia tzv. pandémie a presvedčiť svetovú verejnosť o mutácii vírusov.

(Viď video na https://www.youtube.com/watch?v=IKULA2zhM4k).

Netrvalo dlho a Lengvarský poslušne tiež národu oznámil, že pandémia skončila aj na Slovensku. Neočakáva, že budú potrebné ďalšie opatrenia. Druhým dychom dodal, že “Pandémia covidu sa skončila, ale o pár rokov tu však môže byť iná.” Lengvarský sa asi prekecol. Pretože dnes vieme, že pandémia nebola žiadna náhoda, ale bola z vysokou pravdepodobnosťou vypustená z vojenského biologického laboratória vo Fort Detrick. Vo Wuhane na armádnych hrách bola len ďalej rozšírená na svoju celosvetovú púť. Lengvarský teda nevylučuje, že niekto v USA dá príkaz na vypustenie tzv. ďalšieho variantu a pandémia môže pokračovať.

 

Pre ochranu svojho okolia však odporúčam nosenie rúšok aj naďalej. Veď za dva roky ich nosenia nám skoro úplne vymizla chrípka,“ blysol sa MUDr. Lengvarský ďalšou perlou. Zabudol dodať to, čo vie na Slovensku každý. A to je to, že chrípka nezmizla, ale bola štatisticky vyhodnocovaná ako Covid. Viac svetla, by do kamufláže s Covidom prinieslo vyšetrovanie OČTK, ktoré sa už mimochodom začalo v súvislosti s pozabíjaním množstva ľudí touto vládou. V tejto fáze by sa OČTK mali zaoberať aj otázkou nadmerných úmrtí. Ľudia začínajú umierať na následky Covidu a bolo by dobré zistiť, koľko nadmerných úmrtí je medzi zaočkovanými. Obávam sa, že sa začína rozvíjať pandémia úmrtí na následky očkovania.

Stačí keď si pozriete túto stránku…

https://www.globalresearch.ca/the-pfizer-big-money-maker-have-a-look-at-their-report/5807009

…a bude vám jasné akou bonanzou je pre Pfizer-Biontech tzv. pandémia, výroba, distribúcia a použitie experimentálnych očkovacích látok, nazývaných vakcína pre svetovú populáciu. Špinavú prácu pre Pfizer vykonáva v Európe Ursula von Leyen, skorumpovaná Nemka a bývalá ministerka obrany Nemecka. Že by náhoda? Inak jej manžel úzko spolupracuje s Pfizerom. Ďalšia náhoda? Nie. Plánovaný komplot proti ľudstvu neonacistami z Deep State.

Šokujúce informácie o počtoch mŕtvych spomedzi očkovaných si môžete pozrieť tu:

https://www.globalresearch.ca/pfizer-killed-your-friends-family-profit-92-covid-deaths-were-among-triple-vaccinated-2022-according-uk-gov/5816943?utm_campaign=magnet&utm_source=article_page&utm_medium=related_articles

Faktom je, že v lete 2019 bolo zatvorené vojenské laboratórium vo Fort Detrick v USA skúmajúce údajne infekčné choroby na obranné účely. V samotných Spojených štátoch sa o tejto udalosti nepísalo veľa a keď, tak len okrajovo so snahou zahmlievať udalosti, ktoré sa tam odohrali. Vysoko podozrivé. Pritom všetko nasvedčuje tomu, že sa tam odohrali udalosti, ktoré možno porovnať prinajmenšom s výbuchom jadrovej bomby. Umelo vyrobená biologická zbraň Covid 19 unikla odtiaľ.

Americký armádny inštitút pre lekársky výskum infekčných chorôb (USAMRIID) vo Fort Detrick v štáte Maryland dlhodobo skúma biologické zbrane použiteľné vo vojenských konfliktoch. Inštitút mal v minulosti pochybné vzťahy s jednotkou 731 japonskej cisárskej armády, ktorá je známa svojimi brutálnymi a smrtiacimi chemickými experimentmi na obyvateľoch Číny a Ruska počas druhej svetovej vojny. USA po vojne poskytli imunitu proti trestnému stíhaniu mnohým členom jednotky výmenou za údaje o biologickej vojne a experimentoch pre USAMRIID.

Tesne pred uzavretím vojenského laboratória boli hlásené prípady výskytu infekcie v blízkosti laboratória v komunite dôchodcov Greenspring v okrese Fairfax vo Virgínii, ktorá mala do 15. júla 2019 63 infikovaných prípadov choroby a tri úmrtia podľa miestnych zdravotných úradov. Aj tieto udalosti nasvedčujú tomu, že vo vojenskom laboratóriu sa skúmal vírus COVID 19 a do sveta „vycestoval“ práve odtiaľto. Zvlášť ak New York Times priznal, že v laboratóriu sa skúmali patogény, ktoré neboli oficiálne zaradené v databáze biolaboratória. Jednoducho skúmali nebezpečné patogény načierno bez vedomia príslušných oficiálnych miest. Niet však pochýb, že tak robili v utajenom režime na pokyn CIA. Nebolo by to po prvýkrát. Inak vo Fort Detricku sa robili počas histórie tohto zariadenia pokusy, pri ktorých by bledol aj Mengele…

Keď sa verejnosť v USA začala zaujímať o činnosť vojenského laboratória vo Fort Detrick, predstavitelia USA preniesli pozornosť na Čínu a obvinili túto krajinu, že rozšírenie nákazy pochádza odtiaľ. Samozrejme bez dôkazov. Najlepšia obrana je útok.

Vlády vedia, že covid 19 môžu prenášať aj zaočkovanci a môžu aj ochorieť. Zaočkovanci získavajú komerčnú dočasnú imunitu, ktorá sa musí opätovne posilňovať ďalším očkovaním po uplynutí tzv. ochrannej lehoty. Zaočkovanci tak strácajú prirodzenú imunitu, ktorá je cca 27 krát vyššia po prekonaní choroby bez očkovania. Zachovanie prirodzenej imunity má pritom jednu veľkú výhodu. Pamäťové bunky typu B a T – lymfocyty majú schopnosť si nákazu pamätať a vyrábať si následne protilátky. Takto získaná imunita pri zachovaní životosprávy môže vydržať do konca života.

Ak by sa tieto postupy na Slovensku používali, vyhli by sme sa tisícom obetí. Za úmrtia je plne zodpovedná covidová vláda národného ohrozenia a národného zdierania!!!

Vedci zistili ešte jednu veľmi zaujímavú vec. Mnoho ľudí prekonalo koronu a ani o tom nevie. Ako je to možné? Jednoducho tak, že majú dobre vybudovaný imunitný systém. Vedci skontrolovali skupinu 50 ľudí, ktorí boli bezpríznakoví a mysleli si, že covid nemali. Následné vyšetrenia ukázali, že 20% z nich malo vybudovaný systém pamäťových buniek, čo svedčí o tom, že chorobu prekonali.

Vedci však nevedia, čo sa stane s človekom, ktorý covid prekonal a keďže o tom nevedel, dal sa zaočkovať. Oprávnene tu vzniká podozrenie na zdravotné komplikácie jedinca pretože jeho pamäťové bunky nie sú nastavené na umelé vnorenie vírusu do organizmu. (Vakcinovaný vírus sa v organizme správa inak ako prirodzene získaný vírus).

Bolo by preto dobré, aby ľudia mali možnosť si skontrolovať prítomnosť pamäťových buniek prietokovým cytometrom. Dozvedeli by sa, či chorobu prekonali alebo nie. Žiaľ ľuďom toto vyšetrenie nie je umožnené.

Vráťme sa teraz k nadpisu. Za svojim tvrdením si stojím z viacerých dôvodov. Ak sledujete celosvetové dianie, zákonite musíte prísť k záveru, že:

USA sa snažia uchopiť nadvládu nad celým svetom;

Za týmto účelom vyvolávajú konflikty vo svete, korumpujú a vytvárajú vlády národných štátov s cieľom vykonávania politiky týchto štátov v prospech USA;

Kto sa týmto želaniam USA nepodvolí, tak dochádza k vyprovokovaniu prevratov a následnej porobe štátov;

Za tzv. pandémiou Covidu stojí Deep State USA hlavne (vojensko-priemyselný komplex, bankový sektor vrátane FED-u, ropný a rozhodujúci nerastný priemysel, mediálny komplex (siedma veľmoc alebo korporátne médiá), piata kolóna, silové rezorty a tajné služby);

Stačí si vyhodnotiť všetky kroky slovenskej vlády od roku ich uchopenia moci. Zlé opatrenia, násilné kroky proti verejnosti čo sa týka očkovania alebo iných krokov (Mikasove vyhlášky), úmyselná propagácia iba očkovania experimentálnymi látkami – nie vakcínami. Následok tisíce mŕtvych a pod. To čo sa dialo na Slovensku nemá nič spoločné s bojom odborníkov proti chorobe. Preto tvrdím, že išlo o test poslušnosti národa na prípadné ďalšie komploty demisnej a úradníckej vlády s proamerickými lokajmi proti občanom.

Viac na:

https://blog.hlavnespravy.sk/30207/kto-zabil-navyse-15-milionov-ludi-v-suvislosti-s-covidom-19/

https://blog.hlavnespravy.sk/27417/sakali-v-bruseli-pripravovali-vakcinacne-pasy-dvadsat-mesiacov-pred-vypuknutim-pandemie/

https://blog.hlavnespravy.sk/23509/druha-vlna-tzv-pandemie-bola-naplanovana/

https://blog.hlavnespravy.sk/28527/cielom-ockovania-je-aby-ludia-stratili-prirodzenu-imunitu-a-boli-zavisli-na-komercnej-imunite/

https://www.ta3.com/clanok/246930/pandemia-sa-skoncila-ziadne-dalsie-veke-opatrenia-vyhlasil-lengvarsky

https://www.dr-rath-foundation.org/2023/03/covid-19-the-lab-leak-theory-goes-mainstream/

https://www.nytimes.com/2019/08/05/health/germs-fort-detrick-biohazard.html

https://www.health.gov.sk/Clanok?covid-uvzsr-izolacia-vyhlaska-zrusenie

https://www.sukl.sk/hlavna-stranka/slovenska-verzia/media/tlacove-spravy/mesacna-statistika-hlaseni-podozreni-na-neziaduce-ucinky-vakcin-na-prevenciu-covid-19-13.-1.-2023?page_id=6074

Z mesta SNP

Ivan Štubňa

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Ivan Štubňa

O AUTOROVI

Vyštudovaný psychológ so skúsenosťami v oblasti podnikania, zahraničného obchodu, pôsobiaci niekoľko rokov v zahraničí a na ústredných orgánoch štátnej správy.
Záujmy: cyklistika,vysokohorská turistika, liečivé bylinky...a investigatívny blog

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 378

Celkové hodnotenie: 24.16

Priemerná čítanosť: 2415

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    Veľvyslanci EÚ sa dohodli na použití výnosov zo zmrazených ruských aktív na pomoc Ukrajine

    0icon

    Brusel 8. mája 2024 (HSP/Teraz/Foto:TASR/AP-Stephanie Lecocq)   Členské krajiny EÚ sa v stredu "v zásade" dohodli, že výnosy z ruských aktív zmrazených v Európskej únii…

    Z boja o EP odstúpila jedna kandidátka

    0icon

    Bratislava 8. mája 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR/AP-Jean-Francois Badias)   Z boja o europarlament odstúpila zatiaľ jedna kandidátka. Je ňou Gabriela Michaláková z kandidátnej listiny strany Slovenský patriot.…

    Saganov návrat v pretekoch Okolo Maďarska poznačil pád i defekt

    0icon

    Hajdúszoboszló 8. mája 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR/DUNA/MTI-Zsolt Czegledi)   Austrálsky cyklista Sam Welsford vyhral úvodnú etapu pretekov Okolo Maďarska. Jazdec tímu Bora-hansgrohe uspel v záverečnom špurte na…

    Z prvých peňazí zbierky Munícia pre Ukrajinu nakúpia delostreleckú muníciu

    0icon

    Bratislava 8. mája 2024 (TASR/HSP/Foto:Screenshot)   Doposiaľ vyzbierané peniaze z občianskej zbierky Munícia pre Ukrajinu poputujú na nákup delostreleckej munície. Použijú sa na ňu prvé…

    Vala Magátová bude novou riaditeľkou Slovakia Travel

    0icon

    Bratislava 8. mája 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR - Jakub Kotian)   Novou riaditeľkou agentúry Slovakia Travel sa stala Ivana Vala Magátová. V utorok (7. 5.) ju vymenoval…

    Grantový program ponúka 100 000 eur na ochranu klímy

    0icon

    Košice 8. mája 2024 (TASR/HSP/Foto:Facebook/Energie-portal.sk)   Grantovú výzvu na zmiernenie klimatickej zmeny vyhlásila Nadácia VSE v spolupráci s Nadáciou E.ON. O granty sa môžu uchádzať…

    NAKA v súvislosti s bombovými hrozbami na školách zadržala 14-ročného mladíka

    0icon

    Bratislava 8. mája 2024 (TASR/HSP/Foto:Facebook)   Národná kriminálna agentúra (NAKA) zadržala počas stredajšej akcie s krycím názvom Škola 14-ročnú osobu v súvislosti s podozrením zo…

    Pri bombových hrozbách na školách šlo pravdepodobne o kybernetický útok

    0icon

    Bratislava 8. mája 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Martin Baumann)   V prípade utorkových (7. 5.) e-mailových bombových hrozieb na školách šlo s najväčšou pravdepodobnosťou o kybernetický útok. Informoval…

    Šimkovičovej ostrá reakcia k článku v Plus 7 dní

    0icon

    Bratislava 8. mája 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR - Jaroslav Novák)   Ministerka kultúry SR Martina Šimkovičová sa ostro ohradzuje voči článku zverejnenom na webovom portáli www.plus7dni.pluska.sk s…

    Moskva vystrašila Britániu - a zvyšok Európy - až k strate reči

    0icon

    Moskva 8. mája 2024 (HSP/ria/Foto:TASR/AP-Vladimir Voronin)   V Európe sa deje niečo záhadné, myslí si komentátorka Ria Novosti Irina Alksnis Prešli už dva dni odvtedy,…

    Blog - redakcia Hlavných správ nezodpovedá za obsah blogerských príspevkov

    Miroslav Urban

    Marek Brna

    Erik Majercak

    Milan Náhlik

    Marian Kotleba

    Vášeň v Tebe

    Auto Trendy

    Reklama

    Armádny Magazín

    TopDesať

    FOTO DŇA