Cieľom očkovania je, aby ľudia stratili prirodzenú imunitu a boli závislí na komerčnej imunite!!!

Všetky vlády sveta vedia o tom, že súčasné západné vakcíny nie sú bezpečné. Vedia o tom, že zaočkovanci budú vo zvýšenej miere umierať na následky očkovania. Vedia o tom, že existujú lieky alebo vitamíny zmierňujúce priebeh choroby a následky Covidu 19, ale napriek tomu bránia lekárom, aby ich propagovali a aby ich ľuďom predpisovali. Vlády bránia lekárom vo výkone ich povolania tým, že im určujú politickou cestou čo majú robiť. Žiadni odborníci z konzília sa na tom nepodieľajú. Následky sú pre ľudí fatálne. (viď štatistiky úmrtí).

Vlády vedia, že covid 19 môžu prenášať aj zaočkovanci a môžu aj ochorieť. Zaočkovanci získavajú komerčnú dočasnú imunitu, ktorá sa musí opätovne posilňovať ďalším očkovaním po uplynutí tzv. ochrannej lehoty. Zaočkovanci tak strácajú prirodzenú imunitu, ktorá je cca 27 krát vyššia po prekonaní choroby bez očkovania. Prekonanie choroby vôbec nemusí byť nebezpečné, ak sa včas použijú liečebné postupy popísané nižšie v kombinácii s dostupnými liekmi a vitamínami, ktoré dokázateľne pozitívne vplývajú na priebeh choroby. Zachovanie prirodzenej imunity má pritom jednu veľkú výhodu. Pamäťové bunky typu B a T – lymfocyty majú schopnosť si nákazu pamätať a vyrábať si následne protilátky. Takto získaná imunita pri zachovaní životosprávy môže vydržať do konca života.

Ak by sa tieto postupy na Slovensku používali, vyhli by sme sa tisícom obetí. Za úmrtia je plne zodpovedná covidová vláda národného ohrozenia a národného zdierania!!!

Oprávnená otázka znie: Prečo vedecká obec na Slovensku, ktorá patrí medzi najlepšie na svete nevyvíja vlastnú a predovšetkým bezpečnú vakcínu a prečo sa pred verejnosťou taja informácie vedúce k efektívnejšej ceste liečenia ľudí?

Stručné porovnanie. Čas potrebný na izoláciu charakteristických jadier osýpok bol 197 rokov a čas na izoláciu charakteristických jadier detskej obrny 158 rokov. Genóm coronavírusu bol dekódovaný za niekoľko týždňov. Je to preto, lebo v súčasnosti sme sa posunuli vo výskume a technických možnostiach na úroveň, o ktorej minulé generácie vedcov ani netušili.

V súčasnosti sa v USA (schválne som použil príklad z krajiny, na ktorú je naviazaná naša bábková vláda) používa celý rad liečebných prístupov vrátane

antivirotík:

(tie, ktoré vírus zabíjajú alebo potláčajú jeho schopnosť replikácie),

protizápalových liekov:

(tie, ktoré znižujú zápaly pľúc a napomáhajú správnemu fungovaniu pľúc a iných orgánov počas vírusovej infekcie a majú možnosť zabrániť extrémnym imunitným reakciám),

monoklonálnych protilátok:

(proteíny vyrobené v laboratóriu, ktoré sú navrhnuté tak, aby sa viazali na špecifické ciele v bunkách. Môžu označovať bunky, aby ich imunitný systém lepšie zničil, alebo bunky priamo zastaviť a spôsobiť ich samodeštrukciu). Monoklonálne látky sú však samostatne vhodné na použitie len v nevyhnutných prípadoch. Problém je totiž v tom, že po ich použití vírus zmutoval a do dvoch dní sa stal rezistentným. Švajčiari problém vyriešili tak, že spojili dve prirodzené protilátky do jednej molekuly nazývanej bišpecifická protilátka, ktorá „útočí“ na dve vírusové miesta súčasne. Preukázalo sa, že použitím takejto protilátky vírus nedokáže zmutovať. V súčasnosti prebiehajú predklinické skúšky;

antikoagulancií:

(hlavne také, ktoré zabraňujú vzniku krvných zrazenín).

Výskum pokračuje klinickými štúdiami, ktoré hodnotia celý rad možností na zlepšenie výsledkov pacientov. U nás je počuť ohlušujúce ticho, s výnimkou monoklonálnych látok, na ktorých použitie dostala naša vláda povolenie ich použiť. Trvalo to necelé dva roky!!! Deje sa to v období, kedy bábkovej vláde SR hrozí kolaps a vypovedanie poslušnosti občanov celej krajiny v dôsledku ich neschopnosti prijímať efektívne riešenia pre ozdravenie populácie.

Nadmerné úmrtia sú zvyčajne definované ako rozdiel medzi pozorovaným počtom úmrtí v konkrétnych časových obdobiach a očakávaným počtom úmrtí v rovnakých časových obdobiach. Poďme sa opäť pozrieť do USA. (Už sme si zvykli, že slovenské štatistiky sú neúplné, nedôsledné, bez uskutočnených odborných analýz a teda aj nepresné)…

V roku 2020 bolo v USA 237.600 nadúmrtí zrejme v dôsledku Covid 19…

V roku 2021 je už k polovici októbra 357.500 nadúmrtí.

Je nemožné, aby sa takéto niečo stalo v rámci ospravedlniteľnej štatistickej odchýlky.

Delta variant , ktorý dominoval v roku 2021 má nižšiu letalitu (demografický ukazovateľ úmrtnosti) a spôsobuje na sto tisíc nainfikovaných menej úmrtí ako alfa, ktorá dominovala v roku 2020.

Tak odkiaľ sa nabralo toľko nadúmrti v USA. Čo je toho príčinou? Covid-19 to nie je. Môžu to byť úmrtia, ktoré boli zapríčinené divokou vakcináciou?

Iný príklad:

Podľa Úradu pre národnú štatistiku (ONS) zomrelo tento rok v Anglicku na Covid od januára do 24. septembra 34 474 nezaočkovaných ľudí.

Ďalších 4 479 ľudí, ktorí dostali obidve očkovania, zomrelo po nákaze vírusom v rovnakom časovom období – pričom k viac ako 3 200 z týchto úmrtí došlo v auguste a septembri.

Viac ako 10 000 ďalších úmrtí bolo zaznamenaných medzi ľuďmi, po prvom očkovaní – 3 880 do troch týždňov po podaní dávky a 6 663 po viac ako 21 dňoch.

Údaje ONS odhaľujú, že úmrtnosť tých, ktorí dostali obe dávky vakcíny, od začiatku roka výrazne vzrástla. Otázka znie prečo?

Aj na Slovensku začína viac ľudí umierať po očkovaní. Zvýšený výskyt onkologických ochorení, respiračných ochorení, srdcovocievnych ochorení a pod. V tzv. mainstreamových médiách bohorovne a chladnokrvne odznela informácie, že tieto choroby a úmrtia možno pripísať ľudom, ktorí kvôli korone zanedbali svoje zdravie a nedali sa včas vyšetriť. Nikde ani slova o tom, že vedľajšie účinky v podobe iných chorôb môžu byť príčinami smrti mnohých ľudí v rôznom časovom období po vakcinácii. U niektorých ľudí sa problémy môžu dostaviť skôr, u iných neskôr. Ľudia môžu umrieť napríklad na rakovinu aj po roku. Nikto však nebude skúmať príčinnú súvislosť s Covidom 19, pretože to nie je v zhode s vražednou očkovacou politikou štátu.

Vedci zistili ešte jednu veľmi zaujímavú vec. Mnoho ľudí prekonalo koronu a ani o tom nevie. Ako je to možné? Jednoducho tak, že majú dobre vybudovaný imunitný systém. Vedci skontrolovali skupinu 50 ľudí, ktorí boli bezpríznakoví a mysleli si, že covid nemali. Následné vyšetrenia ukázali, že 20% !!! z nich mali vybudovaný systém pamäťových buniek, čo svedčí o tom, že chorobu prekonali.

Vedci však nevedia, čo sa stane s človekom, ktorý covid prekonal a keďže o tom nevedel, dal sa zaočkovať. Oprávnene tu vzniká podozrenie na zdravotné komplikácie jedinca pretože jeho pamäťové bunky nie sú nastavené na umelé vnorenie vírusu do organizmu. (Vakcinovaný vírus sa v organizme správa inak ako prirodzene získaný vírus).

Bolo by preto dobré, aby ľudia mali možnosť si skontrolovať prítomnosť pamäťových buniek prietokovým cytometrom. Dozvedeli by sa, či chorobu prekonali alebo nie. Žiaľ ľuďom toto vyšetrenie nie je umožnené a poviem to znova, pretože to nie je v zhode s vražednou očkovacou politikou štátu.

Bude sa toto diať (alebo sa už deje ?) aj v najviac preočkovaných štátoch EU , ako Francúzsko, Taliansko, Španielsko, Portugalsko?

K nadpisu treba dodať, že takto sa zrejme plánuje vybudovať systém na ovládanie cca 90% obyvateľov Zeme 10% hŕstkou zločincov, ktorí tento plán vymysleli. Budú ovládaní nielen zdravotne, ale aj ekonomicky, elektronicky a existenčne!!!

Nedovoľme to – v mene budúcnosti, zdravia a života na planéte Zem a v mene našich budúcich generácií !!!

Je čas postaviť sa na aktívny odpor podľa článku 32 Ústavy SR voči vláde, ktorá svojou neschopnosťou stratila mandát na ďalšie vládnutie !!!

PS: Ako bonus si v odkazoch môžete prečítať aj návrhy na manažovanie pandémie, alebo skôr tupiny nohavičkovej poslankyne Cigánikovej, ktorá zdravotníctvu vôbec nerozumie. Žeby práve preto ju spravili predsedníčkou výboru NR SR pre zdravotníctvo?

Z mesta SNP Ivan Štubňa

Viac na:

https://www.facebook.com/stranasas/posts/453301792826926

https://www.phrma.org/Coronavirus/Activity-Tracker

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Ivan Štubňa

O AUTOROVI

Vyštudovaný psychológ so skúsenosťami v oblasti podnikania, zahraničného obchodu, pôsobiaci niekoľko rokov v zahraničí a na ústredných orgánoch štátnej správy.
Záujmy: cyklistika,vysokohorská turistika, liečivé bylinky...a investigatívny blog

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 367

Celkové hodnotenie: 24.02

Priemerná čítanosť: 2433

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    Prieskum: Najpočúvanejším rádiom je stále Expres, má aj najväčší podiel na trhu

    0icon

    Rádio Expres je stále najpočúvanejším rádiom na Slovensku, pustilo si ho 31,3 percenta poslucháčov. Vyplýva to z aktuálnych výsledkov prieskumu počúvanosti Radioprojekt, ktorý realizuje spoločnosť…

    Zamestnávatelia vítajú kroky MŽP na ochranu bezpečnosti v súvislosti s medveďmi

    0icon

    Asociácia zamestnávateľských zväzov a združení (AZZZ) SR víta kroky ministra životného prostredia SR Tomáša Tarabu (nominant SNS) na ochranu bezpečnosti v súvislosti s medveďmi. Podporuje…

    Kotlár: Boli identifikované zásahy do ľudských práv a slobôd počas COVID-19

    0icon

    Zásahy do ľudských práv a základných slobôd počas pandémie COVID-19 boli identifikované počas tohtotýždňovej odbornej konferencie. Poukázalo na ne viacero zúčastnených rečníkov. TASR o tom…

    The New York Times tvrdí, že Washington zatajil Moskve informácie o pláne teroristov

    0icon

    Bratislava 28. marca 2024 (HSP/NYT/Foto:TASR/AP/Russian Emergency Ministry Press Service)   "Nepriateľské vzťahy medzi Washingtonom a Moskvou zabránili americkým predstaviteľom zdieľať akékoľvek informácie o pláne [teroristov]…

    Poškodení v kauze Chovanec adresujú výzvu. Jasný odkaz Miriam Lexmann

    0icon

    Bratislava 28. marca  2024 (TASR/HSP/Foto:Screenshot video/Youtube)   Poškodení v kauze Chovanec vyzývajú kandidátov na poslancov do europarlamentu, aby nezneužívali úmrtie ich blízkeho na svoju politickú…

    ÚVZ upozorňuje na nevyhovujúci plech na pečenie

    0icon

    Úrad verejného zdravotníctva (ÚVZ) SR upozorňuje na nevyhovujúci výrobok, a to plech na pečenie. Pri jeho analýze bolo zistené odlupovanie vonkajšieho povlaku.

    Korčok a Pellegrini si uvedomujú potrebu spolupracovať s vládou. Líder Hlasu sa obáva, že Korčok by to nedokázal

    0icon

    Bratislava 28. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Jaroslav Novák, Martin Baumann)   Slovensko stagnuje a potrebuje sa posúvať dopredu. Prezident krajiny síce nemá silné kompetencie na presadzovanie legislatívnych…

    K ekologickejším sviatkom prispejú premyslené nákupy i prírodné ozdoby

    0icon

    Ozdoby z prírodných materiálov, premyslené nákupy alebo nákup čokolády vyrobenej z kakaovníka vypestovaného udržateľným spôsobom môže prispieť k ekologickejšej Veľkej noci. Vyplýva to z tipov…

    Pellegrini s Tarabom spoločne ostro naložili Korčokovi: "On rozvrátil našu armádu!"

    0icon

    Bratislava 28. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:Screenshot Facebook)   Predseda parlamentu a kandidát na post prezidenta SR Peter Pellegrini (Hlas-SD) dnes v budove Národnej rady usporiadal tlačovú…

    Polícia vyšetruje v Košiciach zber autovrakov, považujú sa za nebezpečný odpad

    0icon

    Rozsiahly protiprávny zber a rozoberanie autovrakov vyšetruje enviropolícia v košickej mestskej časti Nad jazerom. Policajti vykonali v pondelok a utorok (25. - 26. 3.) obhliadku…

    Blog - redakcia Hlavných správ nezodpovedá za obsah blogerských príspevkov

    Viktor Pondělík

    Miro Majerník

    Pavel Jacz

    Vanda Rybanská

    Pavol Lemko

    Vášeň v Tebe

    Auto Trendy

    Reklama

    Armádny Magazín

    TopDesať

    FOTO DŇA