Druhá vlna tzv. pandémie bola naplánovaná?

Všetko tomu nasvedčuje, že áno. Postupne sa rozsvecuje svetlo na konci tunela a rozmotávajú sa nitky klbka plánovaného zločinu svetových rozmerov pochádzajúceho z USA. Nasvedčuje o tom i informácia, ktorú som predostrel čitateľom v článku: https://blog.hlavnespravy.sk/21279/plan-usa-militarizovana-kontrola-populacie/. Ďalej tu máme stále aktuálne otázky, ktoré nie sú dostatočne zodpovedané:

  • V lete minulého roku bolo zatvorené vojenské laboratórium vo Fort Detrick v USA skúmajúce údajne na obranné účely infekčné choroby. Čo bolo pravou príčinou? Neuniklo „niečo „ z laboratória?
  • Boli vyšetrení vojaci, ktorí prišli do styku s možným únikom toho „niečoho“ Nebol to COVID 19? ?
  • Boli vyšetrení vojaci na COVID 19, ktorí sa zúčastnili vojenských hier vo Wu-Chane na jeseň 2019?
  • Prečo sa nevyšetrilo doteraz oficiálne čo sa vlastne vo Fort Detricku stalo?
  • Bol takýto začiatok scenára pandémie?

Svet právom očakával, že zodpovední predstavitelia v rôznych krajinách rozvíria vyšetrovanie odkiaľ vlastne COVID 19 pochádza. COVID 19 je už viac ako rok na svete a okrem niekoľkých výkrikov do vetra, že treba zistiť odkiaľ pochádza sa nič nestalo. Prezidenti, imunológovia, tajné služby a  vyšetrovacie orgány držia bobríka mlčania. Už len tento fakt je vysoko podozrivý. Preto na základe skúmania faktov zverejnených informácií naprieč celým svetom som dospel k záveru že moje podozrenia sa pomaly ale isto potvrdzujú. Všetko do seba začína zapadať a aj časová následnosť potvrdzuje správnosť mojich záverov. Faktom je, že v lete minulého roku bolo zatvorené vojenské laboratórium vo Fort Detrick v USA skúmajúce údajne infekčné choroby na obranné účely. Po niekoľkých mesiacoch bolo opäť sprevádzkované za prísnych bezpečnostných podmienok. V samotných Spojených štátoch sa o tejto udalosti nepísalo veľa a keď,  tak len okrajovo so snahou zahmlievať pravdepodobné udalosti, ktoré sa tam odohrali. Vysoko podozrivé. Pritom všetko nasvedčuje tomu, že sa tam odohrali udalosti, ktoré možno porovnať prinajmenšom s výbuchom jadrovej bomby. Umelo vyrobená biologická zbraň Covid 19 unikol práve odtiaľ.

Americký armádny inštitút pre lekársky výskum infekčných chorôb (USAMRIID) vo Fort Detrick v štáte Maryland dlhodobo skúma biologické zbrane použiteľné vo vojenských konfliktoch. Inštitút mal v minulosti pochybné vzťahy s jednotkou 731 japonskej cisárskej armády, ktorá je známa svojimi brutálnymi a smrtiacimi chemickými experimentmi na obyvateľoch Číny a Ruska počas druhej svetovej vojny. USA po vojne poskytli imunitu proti trestnému stíhaniu mnohým členom jednotky výmenou za údaje o biologickej vojne a experimentoch pre USAMRIID.

Ďalej v roku 2006 bola spísaná petícia občanov Fort Detrick, aby vláda začala vyšetrovanie inštitútu pre mnohonásobne zvýšený výskyt rakoviny v oblasti. Bez odozvy…

Tesne pred uzavretím vojenského laboratória boli hlásené prípady výskytu infekcie v blízkosti laboratória v komunite dôchodcov Greenspring v okrese Fairfax vo Virgínii, ktorá mala do 15. júla 2019,  63 infikovaných prípadov choroby a tri úmrtia, uviedli miestne zdravotné úrady. Aj tieto udalosti nasvedčujú tomu, že vo vojenskom laboratóriu sa skúmal vírus COVID 19 a do sveta „vycestoval“ práve odtiaľto.

Keď sa verejnosť v USA začala zaujímať o činnosť vojenského laboratória vo Fort Detrick, predstavitelia USA preniesli pozornosť na Čínu a obvinili túto krajinu, že rozšírenie nákazy pochádza odtiaľ. Samozrejme bez dôkazov. Najlepšia obrana je útok. Následne bola americká verejnosť umlčaná za pomoci tzv. mainstreamových médií a tajných služieb USA. V októbri 2019 sa konali práve v čínskom Wu-chane armádne svetové hry. Vynikajúca príležitosť a jedna z ciest ako rozšíriť COVID 19 do sveta. Otázkou je len to, či sa tak dialo úmyselne alebo neúmyselne. Odpoveď na túto otázku by dalo opäť medzinárodné vyšetrovanie činnosti amerického laboratória. Šírenie COVID-u 19 vo svete od tej doby je viac menej známe.

Po tzv. prvej vlne pandémie a chaotických rozhodnutiach Matovičovej vlády sa situáciu na Slovensku podarilo stabilizovať vďaka zodpovednosti občanov SR. Táto situácia trvala do mája resp. júna t.r. V tomto období sa zaznamenalo epicentrum nákazy v poľských a českých baniach v blízkosti slovenských hraníc. Počty nakazených šli do tisícov. Reakcia vlády? Žiadna. Vláda sa tvárila, že Slovensko to ohroziť nemôže. Ozaj? Alebo to bol už úmysel vlády SR organizovať druhú vlnu? Chaotický koronový premiér Matovič, ktorý sa občanom v prvom kole vyhrážal blackoutom zrazu zmenil rétoriku. Náhoda? Covidová vláda prestala konať a má obrovskú „zásluhu“ na tom, že v súčasnosti máme problém v takých rozmeroch, v akých sme nechceli. Bolo by načase, keby sa príslušné úrady činné v trestnom konaní začali zaoberať otázkou, aký podiel na šírení nákazy má Matovičova vláda a či jej konanie nie je úmyselné. Všetko nasvedčuje tomu, že cieľom šírenia nákazy je zaočkovať ľudí americkou vakcínou, pravdepodobne z dielne Billa Gatesa. Vedec Mistrík vo svojom nedávnom televíznom vystúpení už testoval občanov SR nabádaním, aby sa dali dobrovoľne zaočkovať. Covidová vláda Igora Matoviča zlyhala na celej čiare a mala by podať demisiu dobrovoľne a nečakať dovtedy kým si ich koniec začne žiadať ulica. A ak sa nepodarí presvedčiť ľudí, aby sa dali zaočkovať dobrovoľne, je pravdepodobné, že Covidová vláda očkovanie vyhlási za povinnosť. Aby jej nikto nebránil v uskutočnení týchto krokov, vláda vyhlásila opäť núdzový stav. Covidový premiér neváhal obviniť občanov z nezodpovednosti, čím dal najavo, že si občanov SR neváži. Svoje vlastné politické chyby a diletantstvo hádže opäť na ľudí. Je to chrapúnstvo najhrubšieho zrna. Matovič na riešenie vlastnej neschopnosti a neschopnosti ministra Krajčího povolal armádu, ktorá bude údajne pomáhať pri odstraňovaní následkov núdzového stavu. Treba podotknúť, že núdzovým stavom sa vláda istí aj proti prípadným demonštráciám proti neschopnej koronovláde. Budúcnosť ukáže či vojaci pri plnení svojich úloh nebudú porušovať Ústavu SR a základné práva občanov SR.

Výsledkom premiérovho covidového vládnutia je skutočnosť, že kým 10. augusta t.r. bol počet potvrdených ochorení v SR 2615 ľudí tak o necelé dva mesiace neskôr 8. októbra  t.r. to bolo už 16910 potvrdených prípadov. Rozdiel za dva mesiace je 14 295 prípadov!!! Preto otvorene vyzývam vládu SR nech prijme také opatrenia, ktoré budú v prospech občanov SR. Ak to nevie, nech podá demisiu. 

Na záver treba dodať že za tento vývoj vo svete sú zodpovedné USA, ktoré sa dlhodobo vyhýbajú medzinárodnej kontrole zo strany BWC (Biological Weapons Convention) – Dohovor o zákaze vývoja, výroby a skladovania biologických a toxínových zbraní a ich ničení. SR je tiež signatárom tohto dohovoru. Súhlas s týmto dohovorom vyslovila ešte ČSSR v roku 1973. Je tiež smutné, že americký komediálny prezident D. Trump zneužíva tzv. pandémiu v predvolebnom boji o kreslo prezidenta USA. Najprv bol pozitívny, potom asi dva dni v nemocnici, potom opäť v úrade. Asi chcel vystupovať ako hrdina, ktorý za dva dni porazil koronu. Kam sa na neho hrabe superman.  Spravodlivo treba uviesť, že z pohľadu sveta je asi jedno či zvíťazí v prezidentských voľbách Trump alebo Biden. Obaja dedkovia majú za sebou viac káuz ako je zdravé. Američania vkladajú svoj osud buď do rúk komedianta Trumpa alebo podvodníka a ukrajinského zlodeja, tunelára majetku Ukrajiny Bidena spolu so svojím podareným synom. Svedčí to o prehnitosti americkej demokracie.

(Poznámka: SR by sa mohla zviditeľniť tým, že bude prostredníctvom ministra zahraničných vecí Korčoka žiadať dôsledné medzinárodné transparentné prešetrenie amerického vojenského inštitútu pre podozrenie rozšírenia celosvetovej nákazy COVID 19. Som si však istý, že minister Korčok to nevyužije, pretože doterajšia jeho činnosť poukazuje na to, že neháji slovenské záujmy vo svete, ale americké záujmy na Slovensku.)

Z mesta SNP Ivan Štubňa

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Ivan Štubňa

O AUTOROVI

Vyštudovaný psychológ so skúsenosťami v oblasti podnikania, zahraničného obchodu, pôsobiaci niekoľko rokov v zahraničí a na ústredných orgánoch štátnej správy.
Záujmy: cyklistika,vysokohorská turistika, liečivé bylinky...a investigatívny blog

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 373

Celkové hodnotenie: 24.04

Priemerná čítanosť: 2426

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    Prezidentka odcestovala do Poľska, Duda jej odovzdá štátne vyznamenanie

    0icon

    Bratislava 16. apríla  2024 (TASR/HSP/Foto:TASR - Jakub Kotian)   Prezidentka SR Zuzana Čaputová v utorok ráno odcestovala na rozlúčkovú návštevu do Poľska. Vo Varšave absolvuje…

    Viktorín prezradil "perličku": Nechcete občanom dúfam nahovoriť, že Naďom určené chodníčky, sú pre Vás dôležitejšie

    0icon

    Bratislava 16. apríla 2024 (HSP/Foto:TASR-Martin Baumann)   Kúpi Kaliňák Naďom vybrané PVO? Pýta sa otvorene generál Jozef Viktorín (Republika). Jeho status prinášame v plnom znení…

    Smer asi naozaj postupne rozoberie časť KDH...

    0icon

    Bratislava 16. apríla 2024 (HSP/ Facebook/ Foto:TASR-Lukáš Mužla)   Poznámka, ktorú premiér Robert Fico (SMER-SSD) tesne po prezidentských voľbách povedal o tom, že sa "chystá…

    Černák skóroval, Rangers s Prezidentskou trofejou, Islanders do play off

    0icon

    New York 16. apríla 2024  (TASR/HSP/Foto:TASR/AP-Chris O'Meara)   Slovenský hokejista Erik Černák strelil v noci na utorok svoj druhý gól v prebiehajúcej sezóne NHL, jeho…

    V Poľsku (vo väčšine štátov Európy) sa rozmáha nebezpečný fenomén. Nadnárodné korporácie odchádzajú

    0icon

    Varšava 16. apríla 2024 (HSP/money/Foto:Twitter)   Nadnárodné koncerny, ktoré v Poľsku pôsobia už mnoho rokov, rušia výrobu, píše Money. Čoraz viac firiem zisťuje, že tú…

    O eskalaci války

    0icon

    Praha 16. apríla 2024 (HSP/petrhampl/Foto:Pixabay)   Západoevropské státy NATO jsou připraveny překročit hranici mezi přímou a nepřímou válkou s Ruskem. Alespoň některé. Po boku ukrajinských…

    "Nebezpečne sa blížime k jadrovej katastrofe"

    0icon

    Kyjev 16. apríla 2024 (HSP/Foto:Twitter) Aktualizované 16. apríla 2024  Toto vyhlásenie predniesol šéf MAAE Rafael Grossi na zasadnutí Bezpečnostnej rady OSN v súvislosti s nedávnym…

    Len aby Olympijské hry nakoniec nepriniesli Francúzku hanbu...

    0icon

    Bratislava 16. apríla 2024 (HSP/ The Telegraph / Foto:TASR/AP-Michel Euler)   Neodvratné a z časti neriešiteľné dopravné zápchy, kolaps mestskej dopravy, nedostatok parkovacích miest, bezpečnostné…

    Štátny tajomník Ivančin na neformálnej Rade EÚ pre telekomunikácie: Kvalitné širokopásmové pripojenie je nevyhnutné na podporu inovačnej ekonomiky

    0icon

    Bratislava/Louvain-la-Neuve 16. apríla2024 (HSP/Foto:TASR-Dano Veselský)   Zodpovednosť používateľov v online priestore, ekonomická bezpečnosť a nedávno zverejnená „biela kniha“, ktorá sa zaoberá potrebami digitálnej infraštruktúry Európy,…

    Šialenstvo s názvom Ozempic: existuje súvislosť medzi liekom a sklonmi k samovražde?

    0icon

    Bratislava 16. apríla 2024 (HSP/ Forbes / Foto:Pixabay)   Európska agentúra pre lieky (EMA) na základe výsledkov štúdie interpretovaných vo Forbes uvádza, že dôkazy o…

    Vášeň v Tebe

    Auto Trendy

    Reklama

    Armádny Magazín

    TopDesať

    FOTO DŇA