Nejde o liečbu, ale o biznis smrti!!!

Výzva lekárom, zdravotným sestrám a ostatným pracovníkom v zdravotníctve…

V súčasnosti sú občania Slovenskej republiky vystavovaní totalitárnej nátlakovej politike vlády národného zdierania a národného ohrozenia vedenej E. Hegerom a skrachovaným premiérom I. Matovičom. Matovič  z pozadia zasahuje do právomocí premiéra s jeho tichým súhlasom. Je pravdepodobné, že ho ovplyvňuje a  riadi v zásadných veciach.

Vláda neriadi krajinu, ale vydáva len chaotické reformy bez znalostí a odbornosti. V oblasti zdravotníctva degeneruje celý systém. Čo sa týka Covidu 19, vláda nie je schopná vyšpecifikovať priority a prijíma nevhodné nesystémové opatrenia, nelieči ľudí podávaním liekov, ktoré zmierňujú následky ochorenia. Výsledok vládnutia očkovacej mafie je trikrát väčšia úmrtnosť na Slovensku ako v Číne!!!

Táto vláda má na rukách krv našich spoluobčanov, ktorí mohli žiť, ak by vláda prijímala ozaj efektívne opatrenia. Jediná mantra tejto vlády je čo najvyššia zaočkovanosť občanov a peniaze… alebo za peniaze?  

Hlavné hriechy tejto vlády:

        Západné vakcíny sú experimentálne očkovacie látky (EOL), ktoré nie sú bezpečné a nie sú ani zárukou ochrany života občanov. Napriek tomu ich táto vláda občanom vnucuje.

Vláda vie, že výrobcovia tzv. vakcín nepreberajú zodpovednosť za následky vakcinácie, ktoré môžu končiť smrťou alebo aj trvalým poškodením zdravia.

Úmrtia a trvalé poškodenie zdravia môžu nastať aj niekoľko mesiacov po očkovaní. Tieto úmrtia a vážne zdravotné problémy sa však úmyselne covidu nepripisujú. Je tu podozrenie, že počty úmrtí a zdravotné následky po očkovaní sa falšujú. Očkovaním sa nezabráni šíreniu choroby – toto je fakt, ktorý bol ešte pred pár mesiacmi vládou vyhlasovaný za hoax. Až pod ťarchou dôkazov bola vláda nútená revidovať svoje vyhlásenia.

Vláda za obdobie trvania pandémie nebola schopná prijať efektívne opatrenia a spôsoby liečenia tak, aby sa predišlo vysokým úmrtiam. Následok tisíce mŕtvych.

Slovenská republika sa za tri mesiace dostala zo zelenej farby v lete minulého roku medzi najhoršie na svete v jeseni minulého roku.

Vláda za svoje vlastné chyby obviňuje občanov a trestá ich za to sankciami v rozpore zo zákonmi SR, Ústavou SR a medzinárodnými dohodami a zmluvami.

Vláda za každú cenu propaguje iba očkovanie bez možnosti alternatív liečenia.

Vláda utajuje iné alternatívy liečby na zmiernenie priebehu choroby známe aj v zahraničí.

Úmyselne sa obchádzajú odborní praktickí lekári a popularizujú sa lekári, poplatní nie svojej odbornosti, ale politickým cieľom. Napr. niektorí členovia konzília.

Vláda na svoje očkovacie ciele zneužíva korporátne a tzv. mainstreamové médiá, a tzv. konzílium na propagáciu podávania experimentálnych očkovacích látok, ktoré nie sú vakcínami ani zárukou zdravia človeka.

Vláda minula neefektívne peniaze na tzv. „očkovaciu lotériu“  v miliónoch eur, miesto toho, aby vybudovala zdravotnícke špecializované covidové pracoviská alebo poskytla chátrajúcim nemocniciam finančnú pomoc.

Vláda blokuje vývoj, výskum a vznik bezpečnej slovenskej vakcíny a liečebné postupy.

Vláda nezmyselne segreguje občanov. Covid môžu prenášať tak očkovaní ako neočkovaní.

Uvádza mätúce, neúplné a manipulatívne štatistické údaje na oficiálnych stránkach.

Na základe uvedeného existujú obrovské podozrenia, ktoré majú jediný základ. Vláda je riadená zo zahraničia a jej finančné príjmy sú závislé od počtu zaočkovaných ľudí bez ohľadu na úmrtia.

Slovenská lekárska obec je široká. Je rôznorodá aj čo sa týka charakterov. Má za sebou desaťročia úspešnej práce s pacientmi i vo vedeckej práci. Množstvo lekárov pôsobilo úspešne aj v zahraničí. Sú to však tiež len ľudia. V poslednej dobe sa medzi nimi rozšíril jeden veľký nešvár. Viacerí si všímajú výšku svojich účtov ako zdravie pacientov. A v covidovej dobe podliehajú tlaku politikov a hlásajú nepravdy a ciele, ktoré sú v záujme politikov, ale nie v záujme pacientov. Tieto abnormality treba odstrániť a vrátiť slovenské zdravotníctvo na správnu cestu. Na cestu vzájomnej dôvery medzi pacientom a lekárom tak, aby pacient mal pocit, že lekár urobil všetko, čo bolo v jeho silách, aby mu pomohol.

Hippokratovu prísaha znie:

Sľubujem v mene ľudskosti, humanizmu a lásky k blížnemu svojmu a dovolávam sa svedectva všetkých, s ktorými sa vo svojej praxi stretnem, že budem tento lekársky sľub dodržiavať.  Všetkých svojich učiteľov, ktorí mi úprimne odovzdajú svoje znalosti si budem vážiť ako svojich rodičov a urobím všetko, čo bude v mojich silách, aby som ich mohol dôstojne nasledovať.

Ak sa aj ja stanem učiteľom, odovzdám svoje umenie len tým, ktorí sa zaviažu k dodržiavaniu tohto sľubu s predsavzatím ho naozaj a vážne dodržiavať.  Spôsob môjho života zasvätím podľa vlastných síl a svedomia k úžitku chorých a budem ich ochraňovať pred krivdou a bezprávím. 

Neprepožičiam svoj stav k eutanázii, ale vynasnažím sa svojou starostlivosťou  o chorých tak, aby nemali dôvod pomyslieť na ukončenie svojho života.  Zdržím sa konania a podpory činov, ktoré nie sú v súlade s týmto sľubom, a podľa svojho vedomia a svedomia konania, ktoré by viedlo k strate života nenarodeného dieťaťa. 

Svoj život a lekársky stav budem viesť v čistote a tak, aby som nijako neznižoval dôstojnosť lekárskeho poslania. Ak moje vedomosti nebudú stačiť na liečenie chorého, odovzdám ho do rúk kolegom schopným to urobiť tak, aby to bolo na jeho úžitok.  Nech budem liečiť kohokoľvek, nebudem robiť rozdiely podľa farby pleti, náboženstva či spoločenského postavenia a vyhnem sa akéhokoľvek konania, ktoré by ma uvrhlo do podozrenia z bezprávia či ublíženia. 

Zrieknem sa konania, ktoré by sa mohlo stať dôvodom na moje vydieranie spôsobom, ktoré by mohlo viesť k poškodeniu práv pacientov.  Zaväzujem sa dodržiavať lekárske tajomstvo vrátane tajomstva, ktoré sa dozviem  o súkromí ľudí pri hľadaní diagnózy. Lekársku diagnózu s identifikáciou osoby odovzdám len lekárovi, ktorý ju bude bezvýhradne potrebovať k ďalšiemu liečeniu a k úžitku chorého. 

Na vedomie beriem a vyslovujem presvedčenie, že ak tento sľub budem po celý život dodržiavať, stanem sa lekárom i človekom šťastným, čo bude k úžitku mne i ostatným.  Ak sa svojho sľubu zrieknem, či ho poruším, zriekam sa aj svojho lekárskeho umenia či poslania“.

Vzhľadom k uvedenému vyzývam lekárov,  zdravotné sestry a iný zdravotnícky personál, ktorí ešte majú svedomie a ktorí pracujú s pacientmi aj chorými na Covid 19 aby neplnili pokyny vlády SR, ktoré sú v rozpore s legislatívou SR vrátane najvyššieho zákona, ktorým je Ústava Slovenskej republiky.

Pokiaľ Vám vláda alebo Vaši nadriadení budú brániť liečiť pacientov chorých na Covid 19 podľa Vašich odborných postupov a Vášho svedomia, vzoprite sa tomuto násiliu páchanom na Vás i pacientoch. Využite všetky dostupné prostriedky na zverejnenie nátlaku pokiaľ je na Vás vyvíjaný.

Ak Vás niekto núti, aby ste falšovali počty ľudí chorých na Covid 19, aby ste „umelo“ vykazovali osoby choré na iné diagnózy ako covidové, nahláste to. Ide o trestné činy.

Ak dôjde k úmrtiam pacientom a niekto Vás núti, aby ste iné príčiny úmrtí vykazovali ako covidové nahláste to. Tiež ide o trestný čin.

Tiež nie sú zverejňované pravdivé informácie napr. o opätovnom nakazení ľudí, ktorí už boli zaočkovaní alebo prekonali chorobu, chýbajú úplné informácie o pacientoch, ktorí majú poškodenia zdravia následkom tzv. vakcinácie od ľahších poškodení, po ťažké – doživotné poškodenia alebo úmrtia. Existuje podozrenie, že s údajmi sa manipuluje. Pokiaľ máte vedomosť o tom, za akých okolností sú očkovacie látky nebezpečné pre zdravie zverejnite to. Utajovanie informácií, ktoré sú zásadné je trestný čin.

Prečo mlčíte vážení lekári? Núti Vás niekto hovoriť niečo iné ako je pravda? A čo Vaša česť, etika, Hippokratova prísaha a pod.? Vyhráža sa Vám niekto napr. stratou zamestnania ak nebudete hovoriť podľa politikmi nalinajkovaného scenára? Netrpte to, ozvite sa a dajte to verejnosti a súdom na známosť! V mene občanov a ďalších zdravých generácií. V mene života…

Ak si myslíte, že sa dané veci utaja, mýlite sa. Raz pravda vyjde najavo. Potom už pôjdu, ale len sankcie. Teraz sa veci dajú ešte napraviť. Začnite hneď!!!

Z mesta SNP Ivan Štubňa

Viac na:

https://blog.hlavnespravy.sk/28700/besnie-vlada-a-jej-spolupachatelia-preto-lebo-sa-boja-odhalenia-ze-vsetko-je-inak/

https://blog.hlavnespravy.sk/28912/vyzva-na-vseobecny-odpor-podla-clanku-32-ustavy-slovenskej-republiky-v-zaujme-zivota-zachovania-suverenity-a-zvrchovanosti-slovenska/

https://blog.hlavnespravy.sk/28902/o-zdravie-tu-neslo-nejde-a-nepojde-ide-o-prachy/

https://www.globalresearch.ca/prevailing-corona-nonsense-narrative/5764429

https://blog.hlavnespravy.sk/29376/nezvratne-dokazy-o-pricinnej-ulohe-vakcin-pri-umrtiach-po-ockovani-stop-ockovacej-mafii/

 

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Ivan Štubňa

O AUTOROVI

Vyštudovaný psychológ so skúsenosťami v oblasti podnikania, zahraničného obchodu, pôsobiaci niekoľko rokov v zahraničí a na ústredných orgánoch štátnej správy.
Záujmy: cyklistika,vysokohorská turistika, liečivé bylinky...a investigatívny blog

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 375

Celkové hodnotenie: 24.1

Priemerná čítanosť: 2421

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    HC Prešov - Vlci Žilina 1:5 vo 4. finále, Žilina do extraligy

    0icon

    Hokejisti Žiliny si vybojovali postup do najvyššej súťaže. Vo štvrtom finálovom stretnutí play off Slovenskej hokejovej ligy zvíťazili na ľade HC Prešov 5:1 a v…

    Slovensko a Srbsko majú záujem posilniť spoluprácu

    0icon

    Štátny tajomník Ministerstva zahraničných vecí a európskych záležitostí (MZVEZ) Slovenskej republiky Marek Eštok prijal v piatok 19. apríla 2024 v Bratislave nového veľvyslanca Srbskej republiky…

    Zadržali muža z iránskeho konzulátu v Paríži, mal atrapy granátov

    0icon

    Paríž 19. apríla 2024 (HSP/Teraz/Foto:TASR/AP-Thomas Padilla)   Francúzska polícia v piatok popoludní zadržala pred iránskym konzulátom v Paríži podozrivého muža, ktorý tam predtým podľa jedného…

    Slováci do Fínska bez Petrasa, Hazalu, Zálešáka a Krchňavého

    0icon

    Slovenská hokejová reprezentácia do 18 rokov odletí v sobotu ráno do Fínska, dejiska MS tejto vekovej kategórie. Šampionát privítajú od 25. apríla do 5. mája…

    SaS podá návrh na odvolanie Rudolfa Huliaka z postu predsedu výboru

    0icon

    Opozičná strana SaS podá na ďalšiu schôdzu parlamentu návrh na odvolanie Rudolfa Huliaka (SNS) z postu predsedu výboru pre pôdohospodárstvo a životné prostredia. Na tlačovej…

    Ostrá debata v parlamente : "Shut Up! Idiot!"

    0icon

    Bratislava 19. apríla 2024 (HSP/ Telegram / Foto: TASR - Jaroslav Novák)   Dnes to v parlamente opäť raz iskrilo. Do slovného konfliktu sa dostal…

    Ministerstvo kultúry upozorňuje - Slušne ale rázne: Prestaňte robiť hanbu slovenskej kultúre aj v zahraničí!

    0icon

    Bratislava 19. apríla 2024 (HSP/Foto:screenshot)   Výrazné žlté farby, amplióny, exriaditeľ Kunsthalle Bratislava Jen Kratochvíl v ružovej šiltovke, s náušnicou v uchu a k tomu…

    Bratislavský Ústav na výkon väzby a trestu navštívila delegácia z Čiernej Hory

    0icon

    Bratislava 19. apríla 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Miroslav Košírer)   Slovensko je v počte väznených osôb na nelichotivom druhom mieste v rámci EÚ, konštatoval Michal Sedliak. Na pôde…

    To najdôležitejšie z Ukrajiny - Ruský Tu-22MZ bol zostrelený

    0icon

    Kyjev 19. apríla 2024 (HSP/Foto:TASR/AP-World Press Photo and taken by Julia Kochetova) Aktualizované 19. apríla 2024 20:22 V tomto článku vás budeme v priebehu dňa…

    Prezidentka podporuje občiansku zbierku na muníciu pre Ukrajinu

    0icon

    Prezidentka SR Zuzana Čaputová podporuje občiansku zbierku Munícia pre Ukrajinu. Je zároveň hrdá na to, že mnohým na Slovensku záleží na osude susednej Ukrajiny. Uviedla…

    Vášeň v Tebe

    Auto Trendy

    Reklama

    Armádny Magazín

    TopDesať

    FOTO DŇA