Besnie vláda a jej spolupáchatelia preto lebo sa boja odhalenia, že všetko je inak?

Vládna štatistika k 24.11 2021

Na začiatok treba uviesť, že štatistika si všíma iba údaje týkajúce sa počtu a zvyšovania očkovania a ponúka informácie súvisiace s presadzovaním očkovania. Také informácie, ktoré zhodnotia príčiny stavu, iné formy liečenia alebo zmierňovania choroby, podrobnejšie štatistiky regionálneho charakteru, napr. počet pendlerov, migrácia dovolenkárov, hlavné ohniská, vplyv veľkých zhromaždení na zvýšenie stavu chorobnosti napr. akcia „Pohoda“, kostoly, návšteva pápeža a pod. v štatistike nenájdete. V štatistike tiež nenájdete informácie napr. o porovnaní výskytu a úmrtí covidu v príčinnej súvislosti s chrípkou alebo inými sprievodnými chorobami. Tieto informácie sa tvorcom štatistík do krámu nehodili. Niektoré štáty pritom takéto štatistiky vedú.

Ak máme dospieť v bádaní k serióznym záverom, musíme v štatistickom skúmaní zohľadniť všetky rozhodujúce premenné. A to sa tvorcom stránky korona.gov jednoducho nepodarilo. Náhoda? Ide o vládnu stránku, ktorá je vytvorená iba na účel splnenia cieľa zaočkovanosti. Takáto stránka je iba hrubo informatívna a jej výpovedná hodnota je nedostatočná. Je tvorená amatérmi alebo ignorantmi.

Pozrieme sa 7 dňovú incidenciu. Údaj znamená počet pozitívnych prípadov na 100 000 obyvateľov a má byť porovnateľný nie iba v rámci okresov, ale aj v rámci krajín. Má však jeden závažný nedostatok. A ten spočíva v tom, že incidencia je vypočítavaná z meniaceho sa počtu testovaných a navyše z rôzneho počtu PCR a AG testov. To znamená, že požadované výsledky si môžeme dopredu naplánovať!!! Bez zohľadnenia chybovosti, ktorá je hlavne pri AG testoch vysoká.

A tak kým napríklad nás covid automat informuje k 24. novembru, že v Bratislave je 7 dňová incidencia 617/100.000, tak v Nových Zámkoch je 380/100.000 a Revúcej 255/100.000. Počet prípadov je v Bratislave za 7 dní 3300, v Nových Zámkoch 621 a v Revúcej 117. Pritom Bratislava je červená, čiže I. stupeň ohrozenia, kým Nové Zámky a Revúca sú čierne teda v III, stupni ohrozenia. Divná matematika nie? Ale iba dovtedy, kým si neuvedomíme, že Bratislava má najvyššiu zaočkovanosť. A červenú farbu má teda za odmenu a nie za skutočný zdravotný stav obyvateľstva. A ešte preto, lebo Bratislava je pupok Slovenska. Nikoho netrápi napríklad skutočnosť, že do Bratislavy dochádza denne a týždenne tisíce ľudí z iných okresov Slovenska za prácou alebo študenti. Nikto štatisticky nevyhodnotil tento fakt. Bratislava bude jednoducho červená, obrazne povedané kým „nevyhorí“.

Žolíky znamenajú, že situácia sa v okresoch nehodnotí podľa skutočného stavu a priebehu choroby, ale podľa počtu zaočkovaných! Toto jasne dokazuje, že úsilím tejto vlády nie je liečiť ľudí, ale zaočkovať čo najväčší počet ľudí zrejme podľa pokynov zo zahraničia. Chýbajú informácie k trasovaniu.

V časti testovania sa uvádzajú:
Čísla koľko bolo vykonaných PCR a AG testov a koľko bolo pozitívnych v číslach i percentách.
Pozitivita je z 30 175 PCR testov na úrovni 34,18%. Pri 33. 201AG testov vyšla pozitivita 6,20%.
Nič sa však nepíše o tom, koľko ľudí bolo nakazených covidom z pozitívnych čísel. Ak máte predsa pozitívny test, to ešte neznamená, že ste nakazený covidom. Všeobecne sa vie, že AG testy nie sú veľmi spoľahlivé slušne povedané. Ďalej chýba vyhodnotenie o počte vykonaných testov po okresoch. Sú tam len hrubé čísla, z ktorých nevieme určiť výskyt najväčších prírastkov chorých.
PCR testy sú spoľahlivejšie, ale ani tu sa nevyhodnocuje chybovosť. A že je pri testovaní prítomná, je isté na 100%. Tiež chýba informácia o tom, či testovaná osoba je prvýkrát testovaná, či prekonala covid, či je raz alebo dvakrát očkovaná…Ale to by sme už chceli priveľa. Nemožno očakávať, že šedá kôra mozgová tvorcov štatistiky alebo iných zainteresovaných pomazaných hláv je schopná splodenia informácií s vyššou výpovednou hodnotou.
V iných štátoch vrátane USA majú štatistiky aj podľa etnika. U nás nie. Hoci je všeobecne známe, že pravdepodobnosť výskytu choroby vzhľadom k nedodržiavaniu hygieny, disciplíny a spôsobu života je omnoho vyššia u cigánskeho etnika.

Poďme ďalej. Časť hospitalizácie:
Chýba údaj o tom, koľko hospitalizovaných bolo vyliečených. Tiež chýb údaj či počet ľudí na JIS rovná sa počtu ventilovaných. Alebo tí čo sú na JIS nie sú na ventilácii? Podiel zaočkovaných z hospitalizovaných je 16,59%. Podiel nezaočkovaných je 83,41%? Tento údaj je hrubo skresľujúci pretože nižšie sa uvádza, že uvedené percento nie sú plne zaočkovaní hospitalizovaní.
To znamená, že nevieme koľko ľudí je nezaočkovaných a koľko ľudí zaočkovaných jednou, dvomi vakcínami? Čo sa rozumie pod pojmom plne zaočkovaní, keď sa už očkuje treťou vakcínou? Do očí bijúci údaj je, že podiel plne zaočkovaných z hospitalizovaných pacientov je 16,59%. Čo robia títo zaočkovaní pacienti v nemocniciach? Veď predsa mali byť zdraví…Ako je možné, že ochoreli? Údaje chýbajú!!!

Zaočkovanosť:
V tejto časti sa uvádza, že k 60% zaočkovanosti chýba 696 609 ľudí. Celkovo je zaočkovaných 2 603 391 ľudí. Celkovo je 14 056 obetí. Presne pred rokom bolo 732 úmrtí a 0 zaočkovaných !!! Kde sa pomýlila covidová mafia? Za rok máme nárast úmrtí o 13 324 osôb!!! Kto blokuje informácie, ktoré nemajú uzrieť svetlo sveta?
Štatistika tiež ukazuje, že:

dňa 28. 5. 2021 bolo 12 335 obetí;
dňa 26.8. 2021 bolo 12 548 obetí;
dňa 24.11. 2021 bolo 14 056 obetí.

Rozdiel od mája je 1721 obetí, od augusta 1508 obetí, ale pritom bola v lete celá krajina zelená, kým teraz je čierna… Ak si myslíte, že to nemá logiku, tak sa nemýlite…Prečo? Jasný dôkaz o tom, že vláda v čase keď bola krajina zelená nerobila nič, len čakala na ďalší vývoj, ktorý je v novembri katastrofálny. Načo nám je vláda, ktorá je iba pasívnym pozorovateľom situácie a nerobí aktívne protiepidemiologické opatrenia?

Pozrime sa teraz na vládne, podotýkam vládne stránky Veľkej Británie. Pre porovnanie s našim vládnym paškvilom.
Úmrtia nastali medzi 2. januárom a 2. júlom 2021
Všetky úmrtia na covid – 51,281
Z celkového počtu bolo 11 677 úmrtí pacientov 1x zaočkovaných
Z celkového počtu bolo 640 úmrtí pacientov 2x zaočkovaných
Spolu bolo 12 307 úmrtí zaočkovaných pacientov, čo je cca 24% .
Nie je to veľa? Na našej oficiálnej stránke sa nedozviete koľko bolo úmrtí spomedzi zaočkovaných ľudí.

Čím je štatistika presnejšia, podrobnejšia a navzájom previazaná a zhodnotená na základe významných údajov, tým skôr je možné na jej základe prijímať efektívne opatrenia na potrebnú cieľovú zmenu.
https://korona.gov.sk/koronavirus-na-slovensku-v-cislach/
Z mesta SNP Ivan Štubňa

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Ivan Štubňa

O AUTOROVI

Vyštudovaný psychológ so skúsenosťami v oblasti podnikania, zahraničného obchodu, pôsobiaci niekoľko rokov v zahraničí a na ústredných orgánoch štátnej správy.
Záujmy: cyklistika,vysokohorská turistika, liečivé bylinky...a investigatívny blog

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 365

Celkové hodnotenie: 24.05

Priemerná čítanosť: 2434

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    Tohtoročnú sezónu na hrade Strečno otvoria počas Veľkej noci

    0icon

    Strečno 19. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Erika Ďurčová)   Tohtoročnú sezónu na hrade Strečno otvoria v sobotu 30. marca. Návštevníci tak môžu absolvovať prehliadku aj počas veľkonočných…

    Odkaz Ivanovi Korčokovi: "Diplomati schvaľujú bombardovanie z tepla svojich sedačiek"

    0icon

    Bratislava 19. marca 2024 (HSP/ Facebook/ Foto : Screenshot Facebook Video)   Exminister školstva Juraj Draxler v nedávnom krátkom videu na sociálnej sieti Facebook posiela…

    V stredu 20. marca sa začne astronomická jar

    0icon

    Bratislava 19. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:Pixabay)   V stredu 20. marca ráno o 4.06 h stredoeurópskeho času (SEČ) nastane jarná rovnodennosť, čo na severnej pologuli znamená…

    Ďalšie predčasné úmrtie: zomrel bývalý bieloruský reprezentant Koľcov, partner Sobolenkovej

    0icon

    Minsk 19. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:X/News Aryna Sabalenka)   Bývalý bieloruský hokejista Konstantin Koľcov náhle zomrel vo veku 42 rokov. Informovali o tom Bieloruská hokejová federácia…

    Nemeckú statičku súd oslobodil spod obžaloby v kauze spadnutého mosta

    0icon

    Spišská Nová Ves 19. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Adriána Hudecová) Aktualizované 19. marca 11:37 Nemeckú statičku Sabine H., ktorá čelila obžalobe z prečinu všeobecného ohrozenia v súvislosti…

    Messi pre zranenie nenastúpi na prípravné zápasy Argentíny v USA

    0icon

    Lionel Messi si zranil zadný stehenný sval a vynechá prípravné zápasy Argentíny v USA. Potvrdila to tamojšia národná futbalová asociácia. [caption id="attachment_3438676" align="aligncenter" width="1024"] Na…

    Hošták: Členstvo v NATO je pre štáty ako SR jedinou garanciou bezpečnosti

    0icon

    Bratislava 19. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Pixabay)   Členstvo v NATO predstavuje základnú a za súčasných geopolitických podmienok jedinú garanciu bezpečnosti pre štát, akým je Slovensko. Pre…

    Prezidenta SR si občania doteraz priamo volili päťkrát

    0icon

    Bratislava 19. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Pavel Neubauer, TASR-Vladimír Benko)   V sobotu 23. marca sa uskutoční prvé kolo voľby prezidenta Slovenskej republiky (SR). V prípade, že…

    Predpoveď počasia na utorok

    0icon

    Bratislava 19. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Roman Hanc)   Situácia: Počasie u nás ovplyvňuje výbežok tlakovej výše. Slnečno. Teploty 6 až 11 stupňov Celzia Na západnom Slovensku…

    Skinner mal siedmy hetrik v kariére, Slováci nebodovali

    0icon

    New York 19. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:AP/Jeff McIntosh/The Canadian Press via AP) Aktualizované 19. marca 9:45 Ani jeden z troch slovenských hokejistov nebodoval v noci na…

    FOTO DŇA