Nezvratné dôkazy o príčinnej úlohe vakcín pri úmrtiach po očkovaní…Stop očkovacej mafii!!!

Doleuvádzaní autori predkladajú vedecké dôkazy, ktoré si vyžadujú okamžité zastavenie používania génových vakcín proti COVID-19.  Vakcíny môžu spustiť sebadeštruktívne procesy, ktoré vedú k oslabujúcej chorobe a smrti.

Prečo vakcíny nemôžu chrániť pred infekciou?

Základnou chybou pri vývoji vakcín proti COVID-19 bolo zanedbanie funkčného rozdielu medzi dvoma hlavnými kategóriami protilátok, ktoré telo produkuje, aby sa chránilo pred patogénnymi mikróbmi.

Prvú kategóriu (sekrečné IgA) produkujú imunitné bunky (lymfocyty), ktoré sa nachádzajú priamo pod sliznicami, vystielajúcimi dýchací a črevný trakt. Protilátky produkované týmito lymfocytmi sú vylučované cez a na povrch slizníc. Tieto protilátky sú teda na mieste, aby sa stretli s vírusmi prenášanými vzduchom a môžu byť schopné zabrániť naviazaniu vírusu a infekcii buniek.

Druhá kategória protilátok (IgG a cirkulujúci IgA) sa vyskytuje v krvnom obehu. Tieto protilátky chránia vnútorné orgány tela pred infekčnými agens, ktoré sa snažia šíriť krvným obehom.

Vakcíny, ktoré sa aplikujú do svalu – teda do vnútra tela – budú indukovať iba IgG a cirkulujúce IgA, nie sekrečné IgA. Takéto protilátky nemôžu a nebudú účinne chrániť sliznice pred infekciou SARS-CoV-2. V súčasnosti pozorované „prelomové infekcie“ medzi očkovanými jednotlivcami teda iba potvrdzujú základné konštrukčné chyby vakcín. Meranie protilátok v krvi nikdy nemôže poskytnúť informácie o skutočnom stave imunity proti infekcii dýchacích ciest.

Vakcíny môžu spustiť sebadeštrukciu !!!

Prirodzená infekcia SARS-CoV-2 (koronavírus) zostane u väčšiny jedincov lokalizovaná v dýchacom trakte. Na rozdiel od toho vakcíny spôsobujú, že bunky hlboko v našom tele exprimujú vírusový spike proteín, čo príroda nepozná.  Ide o cudzí element v tele človeka.  Každá bunka, ktorá exprimuje tento cudzí antigén, bude napadnutá imunitným systémom, ktorý bude zahŕňať tak IgG protilátky, ako aj cytotoxické T-lymfocyty. To sa môže vyskytnúť v akomkoľvek orgáne. Teraz vidíme, že u mnohých mladých ľudí je postihnuté srdce, čo vedie k myokarditíde alebo dokonca k náhlej zástave srdca a smrti. Ako a prečo by takéto tragédie mohli byť kauzálne spojené s očkovaním, bolo predmetom dohadov, pretože chýbali vedecké dôkazy. V našom bádaní sme tento problém vyriešili.

Histopatologické štúdie: pacienti – príklady

Histopatologické analýzy boli vykonané na orgánoch 15 osôb, ktoré zomreli po očkovaní. Vek, pohlavie, záznam o očkovaní a čas úmrtia po injekcii každého pacienta boli zaznamenávané v tabuľke.

Najdôležitejšie sú nasledujúce body:

Pred smrťou boli iba 4 z 15 pacientov liečení na JIS dlhšie ako 2 dni. Väčšina nebola nikdy hospitalizovaná a zomrela doma (5), na ulici (1), v práci (1), v aute (1) alebo v zariadeniach domácej starostlivosti (1). 

Pôvodne vykonané konvenčné pitvy neodhalili žiadne zjavné náznaky možnej úlohy očkovania, pretože makroskopický vzhľad orgánov bol celkovo nevýrazný. Vo väčšine prípadov sa ako príčina smrti predpokladalo „rytmogénne zlyhanie srdca“.

Ale naše následné histopatologické analýzy potom priniesli úplný obrat. Nasleduje zhrnutie základných zistení:

Histopatologické štúdie: nálezy

Histopatologické nálezy podobného charakteru boli zistené v orgánoch u 14 z 15 zosnulých. Najčastejšie boli postihnuté srdce (14 z 15 prípadov) a pľúca (13 z 15 prípadov). Patologické zmeny boli ďalej pozorované v pečeni (2 prípady), štítnej žľaze (Hashimotova tyreoiditída, 2 prípady), slinných žľazách (Sjögrenov syndróm; 2 prípady) a mozgu (2 prípady).

Vo všetkých postihnutých tkanivách vo všetkých prípadoch dominovalo množstvo významných aspektov:

zápalové príhody v malých krvných cievach (endotelitída), charakterizované množstvom T-lymfocytov a sekvestrovaných mŕtvych endotelových buniek v lumene cievy;

rozsiahla perivaskulárna akumulácia T-lymfocytov;

masívna lymfocytová infiltrácia okolitých nelymfatických orgánov alebo tkanív T-lymfocytmi.

Lymfocytová infiltrácia sa občas vyskytla v kombinácii s intenzívnou aktiváciou lymfocytov a tvorbou folikulov. Tam, kde boli prítomné, boli zvyčajne sprevádzané deštrukciou tkaniva.

Táto kombinácia multifokálnej patológie s dominanciou T-lymfocytov, ktorá jasne odráža proces imunologického samoútoku, nemá precedens. Keďže očkovanie bolo jediným spoločným menovateľom všetkých prípadov, nemožno pochybovať o tom, že u týchto zosnulých jedincov bolo spúšťačom sebazničenia.

Histopatologická analýza ukazuje jasný dôkaz autoimunitnej patológie vo viacerých orgánoch vyvolanej vakcínou. Je samozrejmé, že u všetkých jedincov sa musí veľmi často vyskytovať nespočetné množstvo nežiaducich udalostí odvodených od takýchto auto-útokových procesov, najmä po posilňovacej injekcii.

Bez akýchkoľvek pochybností injekcia génových vakcín proti COVID-19 vystavuje životy hrozbe choroby a smrti. Poznamenávame, že medzi týmito prípadmi sú zastúpené vakcíny založené na mRNA aj vektoroch, rovnako ako všetci štyria hlavní výrobcovia.

Autori

Dr. Bhakdi strávil svoj život v praxi, vyučovaním a výskumom lekárskej mikrobiológie a infekčných chorôb. Od roku 1990 až do svojho odchodu do dôchodku v roku 2012 bol predsedom Ústavu lekárskej mikrobiológie a hygieny na Univerzite Johannesa Gutenberga v Mainzi v Nemecku. Publikoval viac ako 300 výskumných článkov v oblasti imunológie, bakteriológie, virológie a parazitológie, kde pôsobil od roku 1990 do roku 2012 ako šéfredaktor lekárskej mikrobiológie a imunológie, jedného z prvých vedeckých časopisov v tejto oblasti, ktorý založil Robert Koch v roku 1887.

Dr. Arne Burkhardt je patológ, ktorý vyučoval na univerzitách v Hamburgu, Berne a Tübingene. Bol pozvaný na hosťujúce profesúry/študijné pobyty v Japonsku (Nihon University), Spojených štátoch (Brookhaven National Institute), Kórei, Švédsku, Malajzii a Turecku. 18 rokov viedol Ústav patológie v Reutlingene. Neskôr pracoval ako nezávislý praktický patológ s konzultačnými zmluvami s laboratóriami v USA. Burkhardt publikoval viac ako 150 vedeckých článkov v nemeckých a medzinárodných vedeckých časopisoch, ako aj príspevky do príručiek v nemčine, angličtine a japončine. Počas mnohých rokov auditoval a certifikoval ústavy patológie v Nemecku.

Záver

Predložené dôkazy svedčia o tom, čo sme tušili a čo výrobcovia vakcín museli vedieť! Okrem toho je jasné, že mŕtvych bude pribúdať hlavne medzi očkovanými. Úmrtia však budú utajované a vyhodnocované podľa iných diagnóz. O uvedených dôkazoch musia vedieť aj vlády a ich koronoví nohsledi so zahraničnými bankovými účtami!!!

Vyzývam občanov na odpor proti tejto vláde národného zdierania a národného ohrozenia podľa článku 32 Ústavy Slovenskej republiky. Čas dozrel. Masový odpor je nevyhnutný, ak nechceme byť vyhubení…

Z mesta SNP Ivan Štubňa

Viac na:

https://doctors4covidethics.org/on-covid-vaccines-why-they-cannot-work-and-irrefutable-evidence-of-their-causative-role-in-deaths-after-vaccination/

https://www.podtatransky-kurier.sk/spravodajstvo/dr-sucharit-bhakdi-vysvetlenie-ockovania-proti-covidu-neberte-si-druhu-davku

 

 

 

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Ivan Štubňa

O AUTOROVI

Vyštudovaný psychológ so skúsenosťami v oblasti podnikania, zahraničného obchodu, pôsobiaci niekoľko rokov v zahraničí a na ústredných orgánoch štátnej správy.
Záujmy: cyklistika,vysokohorská turistika, liečivé bylinky...a investigatívny blog

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 365

Celkové hodnotenie: 24.05

Priemerná čítanosť: 2434

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    Odkaz Ivanovi Korčokovi: "Diplomati schvaľujú bombardovanie z tepla svojich sedačiek"

    0icon

    Bratislava 19. marca 2024 (HSP/ Facebook/ Foto : Screenshot Facebook Video)   Exminister školstva Juraj Draxler v nedávnom krátkom videu na sociálnej sieti Facebook posiela…

    V stredu 20. marca sa začne astronomická jar

    0icon

    Bratislava 19. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:Pixabay)   V stredu 20. marca ráno o 4.06 h stredoeurópskeho času (SEČ) nastane jarná rovnodennosť, čo na severnej pologuli znamená…

    Ďalšie predčasné úmrtie: zomrel bývalý bieloruský reprezentant Koľcov, partner Sobolenkovej

    0icon

    Minsk 19. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:X/News Aryna Sabalenka)   Bývalý bieloruský hokejista Konstantin Koľcov náhle zomrel vo veku 42 rokov. Informovali o tom Bieloruská hokejová federácia…

    Nemeckú statičku Sabine H. uznal súd za nevinnú v kauze spadnutého mosta

    0icon

    Spišská Nová Ves 19. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Adriána Hudecová)   Nemeckú statičku Sabine H. uznal súd za nevinnú v kauze spadnutého diaľničného mosta pri obci Iliašovce…

    Messi pre zranenie nenastúpi na prípravné zápasy Argentíny v USA

    0icon

    Lionel Messi si zranil zadný stehenný sval a vynechá prípravné zápasy Argentíny v USA. Potvrdila to tamojšia národná futbalová asociácia. [caption id="attachment_3438676" align="aligncenter" width="1024"] Na…

    Hošták: Členstvo v NATO je pre štáty ako SR jedinou garanciou bezpečnosti

    0icon

    Bratislava 19. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Pixabay)   Členstvo v NATO predstavuje základnú a za súčasných geopolitických podmienok jedinú garanciu bezpečnosti pre štát, akým je Slovensko. Pre…

    Prezidenta SR si občania doteraz priamo volili päťkrát

    0icon

    Bratislava 19. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Pavel Neubauer, TASR-Vladimír Benko)   V sobotu 23. marca sa uskutoční prvé kolo voľby prezidenta Slovenskej republiky (SR). V prípade, že…

    Predpoveď počasia na utorok

    0icon

    Bratislava 19. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Roman Hanc)   Situácia: Počasie u nás ovplyvňuje výbežok tlakovej výše. Slnečno. Teploty 6 až 11 stupňov Celzia Na západnom Slovensku…

    Skinner mal siedmy hetrik v kariére, Slováci nebodovali

    0icon

    New York 19. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:AP/Jeff McIntosh/The Canadian Press via AP) Aktualizované 19. marca 9:45 Ani jeden z troch slovenských hokejistov nebodoval v noci na…

    Hlasovací preukaz na prvé kolo volieb sa dá osobne vybaviť do piatka

    0icon

    Bratislava 19. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR - Roman Hanc)   O hlasovací preukaz na voľbu kdekoľvek na Slovensku sa dá pre prvé kolo prezidentských volieb požiadať…

    FOTO DŇA