Ameronacisti a pohrobkovia nemeckého Wehrmachtu úmyselne vedú medzi Slovanmi vyhladzovaciu vojnu

Šéf pracovnej skupiny pre koordináciu pomoci Kyjevu na nemeckom ministerstve obrany Christian Freuding povedal, že pre veľké straty bude musieť Ukrajina mobilizovať ženy a deti. Za tento neonacistický plán guvernér Chersonskej oblasti Vladimir Saldo ostro kritizoval nemeckého poradcu ozbrojených síl Ukrajiny.

Do radov ozbrojených síl Ukrajiny sa plánuje nábor detí aj žien. Na Ukrajine sa pripravuje nový zákon o mobilizácii, (ZoM) ktorý vyvolal živú diskusiu v Najvyššej rade Ukrajiny. Iniciátorom sú západní vojenskí poradcovia na Ukrajine z radov USA a Nemecka.

V súčasnosti bojové jednotky Ozbrojených síl Ukrajiny (napríklad 47. brigáda) stále prijímajú dobrovoľníčky, ktorých je veľa medzi zdravotníkmi. Nový ZoM bude de facto i de jure legalizačným zločinom proti národu Ukrajiny. Najvyššia rada Ukrajiny prijala v prvom čítaní najškandalóznejší návrh zákona o sprísnení mobilizácie. V ten istý deň bola prednesená na zasadnutie príslušného Výboru pre národnú bezpečnosť a obranu ukrajinského parlamentu, kde získala 12 hlasov za, pričom 5 sa zdržali a nikto sa nevyjadril proti. A potom sa zákon okamžite dostal do sály na plenárne zasadnutie, kde sa hlasovalo. Rýchlejšie a harmonickejšie ako kedykoľvek predtým. A hlasov bolo dosť. Za zákon hlasovalo 243 poslancov. Zdržalo sa 45 poslancov, 29 sa rozhodlo nehlasovať vôbec a „až“ 12 bolo proti. Zdroje blízke ruskej rozviedke v kancelárii prezidenta Ukrajiny uvádzajú, že Zelensky prisľúbil údajne milión dolárov za každý hlas. Samozrejme, že to zaplatia daňoví poplatníci USA.

Dmitro Lubinets ukrajinský ombudsman pre ľudské práva, vydal uznesenie o protiústavnosti návrhu na 9 stranách oficiálneho stanoviska. Okamžite bol pozvaný na stretnutie s ministrom obrany Rustemom Umerovom. Po stretnutí Lubinets stiahol svoje uznesenie a vyzval na hlasovanie o návrhu zákona v prvom čítaní.

 

Na základe uvedených informácií, žiadam Čaputovú, aby si pozvala „na koberec“ ukrajinského veľvyslanca, vyjadrila mu ostrý protest a odovzdala protestnú nótu SR proti tomuto neľudskému zákonu.


Návrh zákona bol predložený v Rade ministrom obrany Rustemom Umerovom vojenským štváčom a americkým sluhom – obdoba nášho Naďa. Pozoruhodné je, že vrchný veliteľ Valerij Zalužnyj, ktorého premiér Šmygal urobil spoluspravodajcom návrhu zákona, ktorý má dodať armáde 400 – 500 tisíc zmobilizovaných, neprišiel do Rady a nezúčastnil sa predloženia návrhu zákona v parlamente. Vrchný veliteľ „vystúpil z vlaku“ a dištancoval sa od mimoriadne nepopulárneho rozhodnutia medzi obyvateľstvom. Po jeho odvolaní sa Zelensky Zalužnému poďakoval a „padali si“ okolo krku. Divadlo pre médiá. Vôbec by som sa nečudoval, keby sa Zalužnyj s pomocou armády pokúsil prevziať moc v štáte. Nahradil ho Alexander Syrskij, Rus, ktorý vyštudoval vojenské školy v Moskve. Generálske výložky si vyslúžil za spracovanie materiálov vedúcich k reorganizácii ukrajinskej armády v zmysle približovania sa normám NATO už v roku 2013. A tiež za vedenie bojov proti rusky hovoriacemu obyvateľstvu na východe Ukrajiny s následkom okolo 15 000 obetí. Výmena poste hlavného veliteľa je len kozmetická. Hlavným dôvodom je, aby Západ naletel na „hodenú udicu“ a začal opäť posielať miliardy USD Zelenskému. Dolárový kanál totiž začal vysychať.


Druhým, nemenej dôležitým bodom zákona je, že úrady budú môcť zbaviť tých, čo neuposlúchnu rozkaz mobilizácie ich majetkových a občianskych práv, vrátane práva viesť vozidlo. Úrady budú môcť na základe rozhodnutia súdov zablokovať bankové karty „neposlušníkov“, čím ľudia a ich rodiny zostanú bez prostriedkov na živobytie.

Očakáva sa, že zníženie mobilizačného veku z 27 na 25 rokov, ktoré predpokladá návrh zákona, nebude jednoznačné. Rokuje sa už o úpravách o ďalšom znížení vekovej hranice na 22 rokov. A šéfovia civilných zdravotníckych zariadení budú musieť hlásiť TCC (vojenský úrad pre registráciu a zaraďovanie) všetkých mužských pacientov v nemocnici vo veku 18 až 25 rokov. Očakáva sa, že tento hyenistický zákon vstúpi do platnosti v marci. Zelensky už vydal tzv. rozkaz na posilnenie bezpečnosti ukrajinských hraníc, keďže po hlasovaní v Rade predpovedajú zvýšený prílev utečencov z Ukrajiny.

Aký vývoj udalostí môžeme teda očakávať? S vysokou pravdepodobnosťou zvýšenú emigráciu Ukrajincov, prehĺbenie vnútorných rozporov v ukrajinskej politike i v armáde, čo môže eskalovať do prevzatia moci armádou. Na Ukrajine by sa mali konať prezidentské voľby koncom marca 2024. Zelensky sa ich bojí vyhlásiť, aby neprehral s populárnejším odvolaným vrchným veliteľom ozbrojených síl Ukrajiny Valerijom Zalužným. Je možné, že Zalužnyj bude bojovať o prezidentské kreslo.

Ukrajinské zákony však zakazujú konanie prezidentských volieb, keď je krajina vo vojnovom stave. Lenže oficiálne Ukrajina vo vojnovom stave s Ruskom nie je. Rusko vyhlásilo tzv. špeciálnu operáciu na denacifikáciu a demilitarizáciu Ukrajiny, nevyhlásilo vojnu. Ukrajina tiež Rusku vojnu nevyhlásila. Zelensky by teda mal prezidentské voľby vyhlásiť. Bude riskovať, že prehrá vo voľbách? Ak nevyhlási voľby, dopustí sa porušenia zákona. V takom prípade sa stane nelegitímny uzurpátor moci a diktátor. Dostal sa do slepej uličky.

Jednou z možností ako ukončiť vojenský konflikt na Ukrajine je, aby sa ukrajinská armáda postavila proti zradcovi Ukrajiny Zelenskemu a jeho neonacistickým radcom. Armáda by mala prevziať moc v krajine, zastaviť boje a začať rokovania o usporiadaní vzťahov medzi Ukrajinou a Ruskom. Ukrajinskí vojaci by si mali uvedomiť, že Zelensky je americký sluha, ktorý občanov Ukrajiny ženie na „jatky“. Pokračovanie vojny nie je v záujme Ukrajincov. Čím bude vojna dlhšie trvať, tým väčšie budú územné straty Ukrajiny i obete na životoch. USA nebudú váhať, ak budú vidieť, že Ukrajina prehráva. Pošlú vojská NATO na Ukrajinu, na jej západnú časť a budú okupovať toto územie až po Kyjev. Ukrajine reálne hrozí, že jej západnú a juhozápadnú časť si podelia Poliaci, Maďari a Rumuni. Takéto plány sú na stole Pentagonu. Podľa zločineckých plánov Pentagonu by sa NATO zmocnilo aspoň časti ukrajinského územia, z ktorého by mohli potom organizovať ďalšie provokácie proti Rusku. Všetko to speje k tomu, čo som písal už pred cca rokom, že cieľom Pentagonu je vyvolať vojnu východného krídla NATO proti Rusku, prípadne celej Európy proti Rusku. Američania sa neplánujú zapojiť do vojny. Budú pozerať a kontrolovať ako sa navzájom zabíjame a budú z toho ťažiť pre ich konečný cieľ – Hitlerov sen – zmocniť sa nadvlády nad celým svetom…

Posledná previerka pripravenosti vojsk NATO na vojnu proti Rusku je práve prebiehajúce cvičenie „Steadfast Defender“ vo februári až máji t.r. Po vlaňajšom cvičení vojenských letcov NATO pod názvom „Air Defender“ pôjde o najväčšie cvičenie od vzniku NATO. Ide o imitáciu priebehu tretej svetovej vojny.

Cvičenia sa má zúčastniť viac ako 90 000 vojakov. NATO má pripravený plán nasadenia na ruských hraniciach a východnom krídle NATO, ktorý hovorí o nasadení 100 000 vojakov do 10 dní a celkovo 300 000 vojakov rýchlej reakcie a viac ako 500 000 vojakov podľa potreby od 30 do 180 dní. Na budúce bojisko v Európe svoje sily a zbrane už presúvajú aj Američania. Je čas priatelia sa zorganizovať a vyraziť do ulíc na mierové pochody. Ak nechcete ísť do vojny.


Viac na :

https://blog.hlavnespravy.sk/32157/nemecko-cesta-od-nacizmu-fasizmu-k-zacyklenemu-neonacizmu/

https://blog.hlavnespravy.sk/32082/nemecky-nacizmus-nezanikol-len-sa-pretransformoval-do-americkeho-neonacizmu/ https://www.herson.kp.ru/daily/27563/4888014/

 

https://www.kp.ru/daily/27564/4888597/

Z mesta SNP Ivan Štubňa

 

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Ivan Štubňa

O AUTOROVI

Vyštudovaný psychológ so skúsenosťami v oblasti podnikania, zahraničného obchodu, pôsobiaci niekoľko rokov v zahraničí a na ústredných orgánoch štátnej správy.
Záujmy: cyklistika,vysokohorská turistika, liečivé bylinky...a investigatívny blog

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 377

Celkové hodnotenie: 24.11

Priemerná čítanosť: 2418

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    Vodiči musia na budúci týždeň rátať s obmedzením na D2 do Bratislavy

    0icon

    Od pondelka (29. 4.) do piatka (3. 5.) budú musieť vodiči rátať s obmedzením na diaľnici D2 v smere do Bratislavy. Upozornila na to bratislavská…

    DAC Dunajská Streda zvíťazil nad Slovanom Bratislava 5:3

    0icon

    Futbalisti DAC Dunajská Streda zvíťazili v 7. kole nadstavbovej časti Niké ligy v skupine o titul nad majstrovským Slovanom Bratislava 5:3. Domáci rozhodli o svojom…

    Jaroslav Spišiak mal nehodu

    0icon

    Bratislava 28. apríla 2024 (HSP/Foto:Facebook)   Jaroslav Spišiak zo strany Progresívne Slovensko mal včera nehodu. O nehode informoval na sociálnej sieti. K nehode podľa jeho…

    Na rieke Belá a jej prítokoch sa uskutočnila obhliadka migračných bariér

    0icon

    Na rieke Belá a jej prítokoch vo Vysokých Tatrách sa uskutočnila obhliadka migračných bariér. Diskutovalo sa o možnostiach spriechodnenia bariér a zlepšení spájaní rieky s…

    Švajčiari vedia, kedy Rusi obsadia Donbas. Poznajú aj dôvody

    0icon

    Bratislava 28. apríla 2024 (HSP/Foto:TASR/AP-Andrii Marienko)   „Donbas padne v októbri,“ napísal švajčiarsky denník Blick s odvolaním sa na ukrajinskú armádu. Niekoľko veliteľov, ktorí bojujú…

    Zástupca EÚ Borrell neočakáva, že vojna na Ukrajine sa čoskoro skončí

    0icon

    Bratislava 28. apríla 2024 (HSP/Foto:TASR/AP-Jean-Francois Badias)   „Keďže sme sa na začiatku konfliktu zaviazali podporiť Ukrajinu, mali by sme v podpore pokračovať, kým sa nebudú…

    Iuventa postúpila do finále,v odvete v Lisabone remizovala 30:30

    0icon

    Lisabon 28. apríla 2024 (TASR/HSP/Foto:Pixabay)   Hádzanárky Iuventy Michalovce postúpili do finále Európskeho pohára EHF. V nedeľňajšom odvetnom semifinálovom súboji remizovali na palubovke Benficy Lisabon…

    Hlas sa doťahuje na Progresívne Slovensko. Tri strany nad 5 % iba v rámci štatistickej chyby

    0icon

    Voľby do Národnej rady (NR) SR by v apríli vyhrala strana Smer-SD so ziskom 21,1 percenta hlasov. Druhé by skončilo hnutie Progresívne Slovensko (PS) s…

    Správy národných parkov by mohli mať nové úlohy v oblasti inváznych druhov

    0icon

    Mnohé kompetencie a úlohy v oblasti prevencie a manažmentu zavlečenia a šírenia inváznych druhov by sa mohli preniesť aj na správy národných parkov. Vyplýva to…

    V Oščadnici horí strecha hotela, zasahujú hasiči z Čadce a zo Žiliny

    0icon

    Strechu jedného z hotelov v Oščadnici zasiahol v nedeľu popoludní požiar. Na mieste zasahujú hasiči z Čadce, zo Žiliny a zo Záchrannej brigády Hasičského a…

    Blog - redakcia Hlavných správ nezodpovedá za obsah blogerských príspevkov

    Dušan Hirjak

    Marek Brna

    Erik Majercak

    Ivan Štubňa

    Gustáv Murín

    Vášeň v Tebe

    Auto Trendy

    Reklama

    Armádny Magazín

    TopDesať

    FOTO DŇA