Progresívna luza a lokaji Západu organizujú na Slovensku štátny prevrat

 

Vo svojich predchádzajúcich blogoch (viď odkazy) som vyslovil podozrenie, že protesty na uliciach nemajú charakter parciálnej nespokojnosti s určitým dianím na Slovensku, ale že ide o organizáciu plánovaného štátneho prevratu. Ak som mal nedávno len podozrenie, dnes tvrdím, že je to fakt. Vo štvrtok 1. 2. 2024 som sa rozhodol, že sa na progresívny sabat v Banskej Bystrici pôjdem osobne pozrieť. Jednoducho preto, aby som mohol objektívne informovať občanov, čo sa na Slovensku skutočne deje.

Miesto konania progresívneho sabatu bolo monitorované 7-8 posádkami policajných vozidiel. Policajti diskrétne stáli v tesnej blízkosti námestia a čakali.

Konanie plánovaného sabatu bolo oznámené na 18.00 hod. Bol som na námestí už okolo 17.00 hod. Chvíľu som sa prizeral práci technikov, ktorí naťahovali na námestie celkom bohaté ozvučenie a osvetlenie. Jednému som sa prihovoril s otázkou či robia aj technické zabezpečenie svadieb. Po kladnej odpovedi som sa snažil dozvedieť koľko by to asi stálo. Cieľom bolo získať nepriamo informáciu, koľko asi tejto firme platia organizátori progresívneho sabatu. Nepýtal som sa ich priamo, aby im nebolo podozrivé prečo to chcem vedieť. Po výmene názorov som dospel k záveru, že tieto služby môžu stáť okolo 400 eur. Ak vynásobíme túto sumu počtom miest (napr. 30), v ktorých sa sabaty konajú, krát počet týždňov (napr. 10), dostaneme sumu 120 000 eur len za technické zabezpečenie.

Všade bol kľud. Mesto si žilo svojim životom ako aj po iné dni. Ľudia sa prechádzali, posedávali po kaviarňach, zopár cudzincov obdivovalo staré rekonštruované domy. Prešiel som sa aj po blízkych uliciach. Kľud. Už som si myslel, že sa protest zrušil. Nezrušil. Pár minút pred 17. 45 hod. začali vyzváňať v Katedrále – kapitulskom kostole zvony. Trvalo to nejako dlho. Najprv som si myslel, že niekto zomrel. Vyzváňanie trvalo asi 10 minút. A námestie sa začínalo zapĺňať protestujúcimi. Bol to signál, aby sa protestujúci pohli z nejakého miesta, kde na tento signál čakali. Bol to príspevok katolíkov k organizácii prevratu. Do 18.00 hod. sa námestie čiastočne zaplnilo protestujúcimi aj s patričnou heslovou „bižutériou“. Odhadujem, že ich bolo okolo 800. Medzi heslami boli aj heslá provokačné a urážajúce. Napríklad Pelle – podržtaška. Niektoré by si zaslúžili pozornosť policajtov, tí však do davu nechodia. Napríklad heslo „Danko NAZZI“. Samozrejmosťou boli píšťalky. Progresívna luza sa činila, lebo okrem slovenských vlajok tam boli skoro v rovnakom počte aj vlajky EÚ. Asi dodal Mišo Šimečka z nadbytočných zásob Ursuly von Leyenovej. Možno ich nakúpila podobne ako milióny vakcín od jej kamaráta generálneho riaditeľa Bourlu pharma firmy Pfizer pri jej nedávnej osobnej návšteve v USA. To bol pre Leyenovú životný biznis. Nakúpiť zbytočné vakcíny pre EÚ za 71 miliárd eur. Na jedného obyvateľa EÚ vyjde 10 vakcín. Načo? Máte pravdu. Na nič. Ale bolo treba zarobiť na províziách. Štáty EÚ sú pritom povinné ich odobrať do roku 2026. Čo na tom, že budú po expirácii? Koho dnes zaujíma, že táto zmluva je utajená? To ani Šimečku nezaujíma. Nemôže sa predsa s prepáčením odbavovať na svojej mafiánskej krstnej materi Leyenovej. No a čo? Veď občania EÚ to zaplatia, ona dostane provízie a každý je spokojný. Teda okrem občanov EÚ, ktorých peniaze táto skorumpovaná Nemka rozhadzuje. A čerešnička na záver. V tomto hnusnom obchode lieta aj jej manžel. Kam sa hrabe príštipkár Matovič so svojou Pavlínkou?

Na plagátoch boli nechutné karikatúry Fica, Pellegriniho i Danka. Našli sa aj ukrajinské vlajky, ktorými mávali ukrajinské deti. Progresívni sabatisti zorganizovali aj Ukrajincov. Odhadujem že ich bolo asi zo 20.

Na úvod protestu vystúpil ako prvý biorobot Brozman z Progresívneho Slovenska. Musel mať zablokovanú pamäť, keď povedal do mikrofónu len to, čo opozícia omieľa už asi mesiac. Letmo spomenul Úrad špeciálneho prokurátora a Trestný zákon. Všeobecné naučené frázy pravdepodobne skompilované z médií. Bez konkrétností a zdôvodnenia. Hlavným bodom bolo predsa zvrhnutie legálne zvolenej vlády. Priamo sa to nepovedalo, ale ľudia boli týmto smerom huckaní.

Po ňom vystúpila z divadla v B.B. pani Lukáčová. Plietla o tom istom, len inými slovami. Mňa však najviac zaujalo jej privítanie. Privítala ľudí – okrem z B.B. aj z Brezna, Zvolena a Banskej Štiavnice. Čo ich nazvážali autobusmi? Vyzerá to tak. Ako mohla vedieť odkiaľ tí ľudia prišli? Celková účasť bola dosť biedna, keď sa protestov zúčastnilo spolu vyššie spomenutých len cca 800 ľudí zo spomenutých miest.

Potom vystúpil Maroš Krajčovič. Celkom ma to prekvapilo. Dotyčného poznám ešte z konca 80-tych rokov, keď sme spolu robili v Dome kultúry v B.B. Pracoval som na pozícii zástupca riaditeľa a on bol dramaturg. Ako dramaturg bol dobrý. Len sme ho neraz na vedení riešili pre alkohol. Zašlo to až tak ďaleko, že sme museli požiadať aj odbory, aby mu dohovorili. Vyhodiť sme ho nechceli. Potom sme boli na výbere kultúrnych programov v Prahe, zhodou okolností v čase, keď sa v roku 1989 diali dobre známe udalosti. Tam sa rozhodol, že chytí „nové vetry za pačesy“ a začal sa angažovať vo VPN. Tá ho vyniesla do „politických výšin“ až sa stal poslancom slovenského parlamentu. Nebudem sa na tomto mieste zaoberať jeho mnohými zmätočnými vystúpeniami. Dodnes nepochopil čo sa v štáte stalo a kto za tým stál. Jednoducho sa zviezol na vlne novej moci. A nepochopil ani to, čo sa deje dnes. Alebo pochopil a povedal si, že ešte mu z toho niečo môže kvapnúť. Vlastenec to však nie je. Mám v živej pamäti, keď navrhoval likvidáciu štvorprúdového nadjazdu cez Hušták (vedľa nákupného centra Európa v B.B.) Dôvodom bolo, že však ho postavili komunisti. Ozaj pádny dôvod. Ešte, že sa našli triezve hlavy, ktoré toto bláznovstvo zavrhli. Jeho príspevok na námestí bol pre mňa výstižný, pretože bez znalosti veci prirovnával súčasné protesty protestom z roku 1989. Treba jasnejší dôkaz, že ide o pokus uskutočniť prevrat?

Dnes sme v situácii, keď domáci lokaji Západu chcú likvidovať právny štát, zvrhnúť legálnu moc v štáte a chcú vrhnúť našu krajinu do otroctva a ozajstnej americkej totality. Tí čo tvrdia, že za socíku bola u nás totalita klamú. Nebola politická pluralita. To je všetko. V roku 1989 sme prijali politickú pluralitu v nádeji, že opravíme „spoločný dom“ a vybudujeme z malého Slovenska ozaj domov, v ktorom bude každý spokojne žiť. Zaviedli sme politickú pluralitu a ekonomickú totalitu. Začalo sa novou mocou legalizované rozkrádanie Slovenska. A to je ďaleko horšie. Okrem vlády Dzurindistanu nás na pokraj priepasti postavili Matovič a Heger. Dnes v ich šľapajach s cieľom likvidácie našej suverenity a štátnosti pokračujú hlavne klan Šimečkovcov dotovaný Sorosom, nesvojprávny Sulík zo svojou chaotickou stranou a aj Katolícke demagogické hnutie. (KDH). Sekunduje im liberálna kaviareň a na Sorosa napojené mimovládky a médiá so SME, DenníkomN a Aktualitami na čele.

Hovorí sa, že kto do teba kameňom, ty do neho chlebom. Slováci si to už dovoliť nemôžu, a preto hovorím. Kto do teba kameňom, ty do neho dvomi. Na mítingu som „objavil“ aj amerického pozorovateľa Juraja Krúpu. Ide o podržtašku Jaroslava Naďa, ďalšieho slovenského zapredanca. Zboku sledoval vývoj udalostí, v krúžku svojich verných. Neďaleko som videl aj zapredanca Ivana Korčoka. Megapodržtašku každého, kto mu umožní vysokú politickú kariéru. On jednoducho podrží každému. Kým Krúpa monitoroval dianie pre americkú ambasádu, Korčok si naháňal hlasy ako prezidentský kandidát. Myslí si, že ho ľudia budú voliť za jeho nadprácu pri organizácii prijatia vlastizradnej obrannej dohody tzv. DCA s USA.

Kompetentné orgány by sa mali pozrieť aj na organizátorov týchto sabatov, na ich náklady, výdaje, daňové odvody pod. Predpokladám, že mnoho výdajov nie je účtovaných podľa zákona.

Na záver upozorňujem OČTK, že je rozdiel medzi protestami, kedy občania protestujú proti niečomu, čo nie v slovenskom záujme. Napr. občianske slobody, zvyšovanie daní, zvyšovanie cien, nerovnoprávnosť v zamestnaní a pod. To sú všetko legálne protesty s cieľom dosiahnutia vyššej kvality života. Za nelegálne protesty považujem tie, ktoré organizujú štátny prevrat násilným spôsobom s cieľom destabilizácie štátu, odstránenia suverenity Slovenska a pod. Súčasné protesty progresívneho klanu tieto znaky majú. Dokonca porušujú Ústavu SR. Žiadam preto, aby sa OČTK začala týmito vecami zaoberať.

Paragraf 312 Trestného zákona hovorí:

Úklady proti Slovenskej republike

Kto sa násilím alebo hrozbou násilia pokúsi

a) zmeniť ústavné zriadenie, porušiť samostatnosť alebo zvrchovanosť Slovenskej republiky, alebo

b) porušiť územnú celistvosť Slovenskej republiky,

potrestá sa odňatím slobody na desať rokov až dvanásť rokov.

Viac na:

https://zemavek.sk/vyzera-to-tak-ze-ps-a-simecka-organizuje-na-slovensku-statny-prevrat/

https://zemavek.sk/tragedia-slovenska-vlada-progresivneho-slovenska/

https://blog.hlavnespravy.sk/33651/normalni-ludia-sa-na-stvrtkovych-sabatoch-progresivnej-luzy-nezucastnuju-pretoze-nechcu-vojnu/

https://blog.hlavnespravy.sk/33553/nadacia-milana-simecku-dalsi-neziaduci-mimovladny-element-na-slovensku/

Z mesta SNP Ivan Štubňa

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Ivan Štubňa

O AUTOROVI

Vyštudovaný psychológ so skúsenosťami v oblasti podnikania, zahraničného obchodu, pôsobiaci niekoľko rokov v zahraničí a na ústredných orgánoch štátnej správy.
Záujmy: cyklistika,vysokohorská turistika, liečivé bylinky...a investigatívny blog

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 377

Celkové hodnotenie: 24.11

Priemerná čítanosť: 2418

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    Ústup 10 km: AFU opustila Berdyči a sťahuje sa na západ

    0icon

    Avdejevka 27. apríla 2024 (HSP/Svobodnaja Pressa/Foto:TASR/AP-Andriy Andriyenko)   Betónové pevnosti ukrajinskej armády pri Avdejevke sa rúcajú, konštatuje Konstantin Olšanskij pre noviny Svobodnaja Pressa Ruská ofenzíva…

    Roman Michelko avizuje zmeny pri návrhu novely zákona o FPU

    0icon

    Poslanec Národnej rady (NR) SR Roman Michelko (SNS) avizuje zmeny pri návrhu novely zákona o Fonde na podporu umenia (FPU). Na pozmeňujúcom návrhu sa dohodli…

    Čo sa teraz deje v blízkosti Očeretina

    0icon

    Očeretino 27. apríla 2024 (HSP/Foto:Telegram) Aktualizované 27. apríla 2024 o 18:07 Podľa ruských telegramových kanálov ruská armáda rozvíja ofenzívu severovýchodne od Očeretina a obsadila závod…

    "Denník N, SME, Aktuality, prečo o tomto mlčíte?"

    0icon

    Bratislava 27. apríla 2024 (HSP/Telegram/Foto: TASR - Pavel Neubauer)   Premiér Robert Fico (Smer-SSD) najnovšie hovoril v parlamente aj o vakcínach. Tvrdí, že aj keď…

    Šucha: Členstvo Slovenska v Európskej únii je kľúčové

    0icon

    Bratislava 27. apríla 2024  (TASR/HSP/Foto:TASR - Pavel Neubauer)   Je kľúčové, aby Slovensko zostalo súčasťou Európskej únie (EÚ). Členstvo nám ponúka mnohé výhody, akými sú…

    Rezort životného prostredia chce zaviesť opatrenia na ochranu pobrežných pozemkov

    0icon

    Bratislava 27. apríla 2024  (TASR/HSP/Foto:TASR - Jakub Kotian)   Ministerstvo životného prostredia (MŽP) SR chce zaviesť opatrenia na ochranu pobrežných pozemkov. Plánuje zaviesť možnosť majetkovoprávne…

    To najdôležitejšie z Ukrajiny - Ruské jednotky obsadili väčšinu územia obce Očeretino pri Avdejevke

    0icon

    Kyjev 27. apríla 2024 (HSP/Foto:TASR/AP-Ukrainian Emergency Service) Aktualizované 27. apríla 2024  V tomto článku vás budeme v priebehu dňa informovať o najdôležitejších udalostiach na frontoch…

    Macron sa pustil do vojny s Ursulou von der Leyenovou

    0icon

    Bratislava 27. apríla 2024 (HSP/Vzgljad/Foto:TASR/AP-Michel Euler)   Na Západe došlo k ďalšiemu rozkolu, tentoraz k skutočnému. Francúzsky prezident Emmanuel Macron sa pridal k tým, ktorí…

    Rusko a Čína sa vzdávajú dolára: Moskva oznámila nové obchodné koridory

    0icon

    Bratislava 27. apríla 2024 (HSP/Responsiblestatecraft/Foto:TASR/AP)   Responsible Statecraft: de-dolarizácia a nové obchodné trasy umožnia Rusku vyrovnať sa so sankciami Kremeľ sa snaží zmeniť systém globálneho…

    Robert Fico: „Ako využiť vklady ľudí, ktoré majú dnes v bankách? Ako využiť zdroje, ktoré sú v dôchodkovom sporení?“

    0icon

    Bratislava 27. apríla 2024 (HSP/Foto:TASR-Martin Baumann)   Včera (26.4.2024) sa v parlamente šírila panika. Fico sa vraj chystá siahnuť na bankové vklady sporiteľov aby tieto…

    Blog - redakcia Hlavných správ nezodpovedá za obsah blogerských príspevkov

    Dušan Hirjak

    Marek Brna

    Erik Majercak

    Ivan Štubňa

    Gustáv Murín

    Vášeň v Tebe

    Auto Trendy

    Reklama

    Armádny Magazín

    TopDesať

    FOTO DŇA