Normálni ľudia sa na štvrtkových sabatoch progresívnej luzy nezúčastňujú, pretože nechcú vojnu !!!

 

S vývinom politickej situácie na Slovensku sa čoraz viac Progresívne Slovensko demaskuje a odhaľuje svoju pravú ultrapravicovú extrémistickú tvár. Na tému angažovania sa klanu Šimečkovcov v prospech cudzej mocnosti som napísal viacero článkov (viď odkazy). Čas pokročil a klan Šimečkovcov vo svojich nelegálnych aktivitách organizácie prevratu v SR pokračuje ďalej. Dokonca pritvrdil nielen rétoriku, ale aj organizáciu spektra svojej voličskej základne na vyvolanie nepokojov v Slovenskej republike. Na sabatoch sa zúčastňuje pár politických zapredancov, časť ich neúspešnej voličskej základne, liberálno-zateplená kaviareň a zmanipulovaní občania, ktorých keby ste sa opýtali prečo sú na námestiach, tak mnohí by to ani nevedeli vyjadriť. Nepokoje, ktorých cieľom je, zvrhnúť zvolenú vládu na základe výsledkov volieb sú nelegálne. To je nebezpečenstvo, ktoré žiadny demokratický štát nepotrebuje. Reálne nám hrozí majdanizácia a farebný prevrat, organizovaný zo zahraničia a uskutočňovaný domácimi zapredancami Slovenska. To všetko je požehnané americkou guvernérkou štátu Slovensko Čaputovou, ktorá si momentálne išla pohľadať do USA nejaké dobre platené miesto.

Prečo ultrapravičiari tlačia na „plyn“ a sú mimoriadne aktívni? Jeden z dôvodov je súčasná mierová politika vlády, ktorá je proti pokračovaniu vojny na Ukrajine. Na Slovensku každý vie, že vojna na Ukrajine je naplánovaná v USA, nimi vyvolaná a nimi riadená. Slovensko po voľbách odmietlo angažovanie sa vo vojne, vzájomné zabíjanie Slovanov a tiež odmietlo dodávanie zbraní na boj Američanmi vyprovokovanej vojny proti Rusku na území Ukrajiny. Musíme čeliť hlavne tlaku vojenských štváčov v Pentagone a v Bruseli. Okrem domácich vojnových štváčov na čele s klanom Šimečkovcov.

Európe reálne hrozí rozšírenie vojny proti Rusku. USA plánujú na boj proti Rusku zapojiť východné krídlo NATO od Baltu až po Stredozemné more. Samotní Američania sa do vojny neplánujú zapojiť. Chcú zničiť Rusko, Európu a naplno si otvoriť cestu k ovládnutiu sveta podľa vzoru Hitlera. Ako vážny signál k tomuto kroku považujem vyjadrenie holandského admirála Roba Bauera, predsedu Vojenského výboru NATO na portáli Politico. Povedal: Krajiny NATO musia byť v pohotovosti pre vojnu a “očakávať neočakávané.” V preklade to znamená, že NATO plánuje zasiahnuť do boja proti Rusku vyššie uvedeným spôsobom. Táto mimoriadne dôležitá veta by mala postaviť do pozoru Ministerstvo obrany SR, ktoré by malo urobiť opatrenia na elimináciu dôsledkov hrozby vojny pre Slovensko. Posledná previerka pripravenosti vojsk NATO na vojnu proti Rusku bude cvičenie „Steadfast Defender“ vo februári až máji t.r. Po vlaňajšom cvičení vojenských letcov NATO pod názvom „Air Defender“ pôjde o najväčšie cvičenie od vzniku NATO. Cvičenia sa má zúčastniť viac ako 90 000 vojakov. NATO má pripravený plán nasadenia na ruských hraniciach a východnom krídle NATO, ktorý hovorí o nasadení 100 000 vojakov do 10 dní a celkovo 300 000 vojakov rýchlej reakcie a viac ako 500 000 vojakov podľa potreby od 30 do 180 dní. Na budúce bojisko v Európe svoje sily a zbrane už presúvajú aj Američania.

Bauer tiež povedal: „”Vojensky je potrebné podniknúť mnoho ďalších krokov, aby sme sa dostali tam, kde chceme byť pre našu kolektívnu obranu,” povedal Bauer a citoval ukrajinskú vojnu ako kritický konflikt, ktorý “určí osud sveta”.

V preklade to znamená že treba pripraviť v rámci plánovanej vojny proti Rusku členskými štátmi NATO logistiku, zásobovanie a dodávky zbraní do priestoru určeného pre napadnutie Ruska. Záver vyjadrenia svedčí o tom, že vo vojne pôjde o otvorenú vojnu proti Rusku. V konečnom dôsledku USA počítajú so spustením obmedzenej jadrovej vojny v priestore, v ktorom sa má bojovať. Tým je celé územie Ruska a východné krídlo NATO vrátane celej Európy ak to bude pre globalizačné ciele USA nevyhnutné.

Tento Američanmi naplánovaný vývoj je nezvratný, ak sa nespamätajú národné štáty Európy a hlavne občania národných štátov. Úloha panáčkujúceho klanu Šimečkovcov je zvrhnúť legálne zvolenú mierovú vládu, uzurpovať moc pre seba a poskytnúť pre páchanie zločinov USA a NATO územie Slovenska, vojakov, logistiku, umožnenie širokej okupácie zahraničnými vojskami NATO a v konečnom dôsledku urobiť zo Slovenska vojenský cieľ pre Rusko. Pouličná agresivita klanu Šimečkovcov je akútna. Tlačí ich čas. Vedia, že súčasná vláda ani mierumilovné Slovensko do vojny proti Rusku nepôjde. A ani nebude panáčkovať zahraničným zločincom ako to robí Šimečka.

Takže áno. Ide o pokus o štátny prevrat. Je čas, aby policajné zložky a tajné služby okamžite začali pracovať na zbieraní dôkazov týchto aktivít. Povinnosťou silových zložiek štátu je ochrana štátu, okrem iného pred sabotážami zo zahraničia s cieľom organizácie a uskutočnenia politického prevratu.

Čo môže Slovenská republika urobiť pre obranu a ochranu Slovenska?

V tomto roku uplynie 20 rokov od vstupu SR do NATO. SR má legálnu možnosť po 20 rokoch zo zločineckého paktu NATO, (do ktorého bolo vtiahnuté násilím bez súhlasu občanov SR) vystúpiť na základe článku 13., ktorý hovorí: „Po dvadsiatich rokoch platnosti zmluvy môže akákoľvek zmluvná strana odstúpiť od zmluvy rok potom, ako predloží vláde Spojených štátov amerických oznámenie o vypovedaní zmluvy a táto podá informáciu vládam ďalších zmluvných strán o uložení každej takej výpovede“. Následne vyhlásiť neutralitu SR. Rozhodnutie o vystúpení z NATO by sme mali prijať rýchlo, pretože ako som už uviedol, USA sa budú snažiť pokračovať vo vojne proti Rusku na Ukrajine tak, že obetujú tzv. štáty východného krídla NATO. Od Pobaltia až po Bulharsko. Vojenská mašinéria USA na tomto pláne pracuje už rok a premiestňovanie vojsk NATO a vojenskej techniky tomu nasvedčuje. Podľa zdrojov z Bruselu sa tak má stať v lete tohto roku. Je povinnosťou slovenskej vlády zabrániť USA a NATO vtiahnuť Slovensko do vojny proti Rusku. Vystúpením z NATO, by stratila zmysel aj zapredanecká zmluva o obrane tzv. DCA, ktorú treba vypovedať, a ktorá bola iniciovaná zapredancami Slovenska a schválená americkou guvernérkou štátu Slovensko Čaputovou. Následne ihneď vyhlásiť neutralitu Slovenska. Tí, čo vyhlasujú, že neutralita nám nezabezpečí ochranu pred vojnou sú obyčajní luhári. Úloha mierumilovného obyvateľstva spočíva v jeho zjednotení sa s následnou organizáciou protestov proti rozbitiu štátnosti Slovenska Šimečkovými militaristami a opozičnými extrémistami.

Jadrové zbrane NATO sa nachádzajú v Nemecku, Turecku, Veľkej Británii, Belgicku, Holandsku, Francúzsku, Grécku a Taliansku. Nedávno boli prevezené do Poľska. Rusko na základe medzinárodnej zmluvy ako odpoveď na agresiu USA, umiestnilo jadrové zbrane v Bielorusku. NATO plánuje jadrové zbrane umiestniť aj v Bulharsku.

Ďalších sedem štátov sa podieľa na podpore jadrových operácií s konvenčnou leteckou taktikou (SNOWCAT), ktoré poskytujú pomoc pri jadrových misiách prostredníctvom konvenčnej leteckej podpory: Česká republika, Dánsko, Grécko, Maďarsko, Nórsko, Poľsko a Rumunsko. Celkový počet jadrových zbraní v Európe sa odhaduje asi na 250. Pred vojnou na Ukrajine ich bolo okolo sto a boli len v piatich štátoch Európy. (Belgicko, Holandsko, Turecko, Nemecko a Taliansko.)

Koľko je vojenských základní vo svete? Cca 750 amerických zahraničných vojenských základní, ktoré sú rozmiestnené v 80 krajinách! Po USA nasleduje Veľká Británia, ale majú „len“ 145 základní. Rusko má asi 3 desiatky základní a Čína len päť. To znamená, že USA majú trikrát toľko základní ako všetky ostatné krajiny dohromady!!! Tak kto je tu svetový agresor a nepriateľ? V USA sa nenachádza ani jediná cudzia vojenská základňa!!! 

Myslíte si, že ak by sa klanu Šimečkovcov podarilo uskutočniť prevrat na Slovensku, že jadrové zbrane tu nebudú? Stačí sa pozrieť na mapu, aby ste vedeli koľká bije!!! Mali by ste tiež vedieť, že do stavu pohotovosti sú uvedené ruské lietadlá a ponorky súdneho dňa so svojimi strategickými jadrovými zbraňami. Svoje ciele ak USA spustia jadrovú vojnu napr. na základe False Flag sú schopné zasiahnuť svoje ciele cca do 10 minút. Čínske jadrové ponorky budú patrolovať vo svetových moriach pravdepodobne od apríla t.r. Mierumilovné národy celého sveta budíček!!!

Viac na:

https://zemavek.sk/vyzera-to-tak-ze-ps-a-simecka-organizuje-na-slovensku-statny-prevrat/

https://www.politico.eu/article/nato-needs-warfighting-transformation-says-military-chief/

https://www.nato.int/cps/en/natohq/opinions_221779.htm

https://www.thesoldiersproject.org/how-many-us-military-bases-are-there-in-the-world/

https://www.aljazeera.com/news/2021/9/10/infographic-us-military-presence-around-the-world-interactive

Z mesta SNP Ivan Štubňa

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Ivan Štubňa

O AUTOROVI

Vyštudovaný psychológ so skúsenosťami v oblasti podnikania, zahraničného obchodu, pôsobiaci niekoľko rokov v zahraničí a na ústredných orgánoch štátnej správy.
Záujmy: cyklistika,vysokohorská turistika, liečivé bylinky...a investigatívny blog

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 377

Celkové hodnotenie: 24.11

Priemerná čítanosť: 2418

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    Slováci prehrali v odvetnom zápase s Českom 1:4

    0icon

    Bratislava 27. apríla  2024 (TASR/HSP/Foto:TASR - Martin Baumann) Aktualizované 27. apríla 2024 o 18:00 Slovenskí hokejoví reprezentanti prehrali aj v druhom prípravnom zápase s Čechmi…

    Ústup 10 km: AFU opustila Berdyči a sťahuje sa na západ

    0icon

    Avdejevka 27. apríla 2024 (HSP/Svobodnaja Pressa/Foto:TASR/AP-Andriy Andriyenko)   Betónové pevnosti ukrajinskej armády pri Avdejevke sa rúcajú, konštatuje Konstantin Olšanskij pre noviny Svobodnaja Pressa Ruská ofenzíva…

    Rezort životného prostredia chce zaviesť opatrenia na ochranu pobrežných pozemkov

    0icon

    Bratislava 27. apríla 2024  (TASR/HSP/Foto:TASR - Jakub Kotian)   Ministerstvo životného prostredia (MŽP) SR chce zaviesť opatrenia na ochranu pobrežných pozemkov. Plánuje zaviesť možnosť majetkovoprávne…

    O možnosti spájania štátnych podnikov VV a SVP sa hovorí dlhé roky

    0icon

    Bratislava 27. apríla  2024 (TASR/HSP/Foto:TASR - Jaroslav Novák)   O možnosti spájania štátnych podnikov Vodohospodárskej výstavby (VV) a Slovenského vodohospodárskeho podniku (SVP) sa hovorí dlhé…

    Payer: Pre študentov medicíny je dôležitá praktická výučba

    0icon

    Bratislava 27. apríla 2024  (TASR/HSP/Foto:TASR - Marko Erd)   Pre študentov medicíny sú veľmi dôležité praktické vedomosti. Lekárska fakulta Univerzity Komenského (LF UK) v Bratislave…

    Čo sa teraz deje v blízkosti Očeretina

    0icon

    Očeretino 27. apríla 2024 (HSP/Foto:Telegram)   Podľa ruských telegramových kanálov ruská armáda rozvíja ofenzívu severovýchodne od Očeretina a obsadila závod Keramik a dedinu Novokalinovo a…

    Roman Michelko avizuje zmeny pri návrhu novely zákona o FPU

    0icon

    Poslanec Národnej rady (NR) SR Roman Michelko (SNS) avizuje zmeny pri návrhu novely zákona o Fonde na podporu umenia (FPU). Na pozmeňujúcom návrhu sa dohodli…

    Do Týždňa dobrovoľníctva sa môžu organizácie hlásiť do konca apríla

    0icon

    Šestnásty ročník kampane Týždeň dobrovoľníctva chce poukázať na to, že aj malé skutky môžu byť veľkým hrdinstvom. Bude sa konať od 20. do 26. mája.…

    "Denník N, SME, Aktuality, prečo o tomto mlčíte?"

    0icon

    Bratislava 27. apríla 2024 (HSP/Telegram/Foto: TASR - Pavel Neubauer)   Premiér Robert Fico (Smer-SSD) najnovšie hovoril v parlamente aj o vakcínach. Tvrdí, že aj keď…

    Šucha: Členstvo Slovenska v Európskej únii je kľúčové

    0icon

    Bratislava 27. apríla 2024  (TASR/HSP/Foto:TASR - Pavel Neubauer)   Je kľúčové, aby Slovensko zostalo súčasťou Európskej únie (EÚ). Členstvo nám ponúka mnohé výhody, akými sú…

    Blog - redakcia Hlavných správ nezodpovedá za obsah blogerských príspevkov

    Dušan Hirjak

    Marek Brna

    Erik Majercak

    Ivan Štubňa

    Gustáv Murín

    Vášeň v Tebe

    Auto Trendy

    Reklama

    Armádny Magazín

    TopDesať

    FOTO DŇA