24. marca si pripomíname 24. výročie začiatku neonacistického besnenia NATO v bývalej Juhoslávii na čele s USA!!!

Hovoriť pravdu v čase všeobecného klamu je revolučný čin. (George Orwell)

 

Tieto udalosti som už v minulosti podrobne popísal. Preto som pripojil zdroje v závere, ktoré Vám veľmi jasne, vyčerpávajúco a presne dajú obraz ako to v skutočnosti bolo. Preto uverejňujem len zopár myšlienok a na výročie zapálim sviečku za obete NATO.

 

V roku 1999 vojská 19 krajín NATO na základe vykonštruovaného dôvodu začalo zverské bombardovanie bývalej republiky Juhoslávia. Celá akcia bola dlhodobo predtým pripravená a realizovaná pod vedením amerických zločincov pod názvom Allied Force – Spojenecká sila, ktorú NATO vykonalo bez súhlasu Bezpečnostnej rady OSN a tiež Kongresu USA. Bombardovanie trvalo 78 dní. Bol to akt štátneho terorizmu, USA a NATO, za ktorý dodnes nikto nebol odsúdený.

 

V roku 1999 Slovenská republika nebola súčasťou NATO. Zločinecká vláda Mikuláša Dzurindu poskytla NATO slovenský vzdušný priestor pre jej lietadlá, čím sa stala spoluzodpovednou za spáchanie vojnových zločinov formou spolupáchateľstva. Ani na Slovensku za tieto zločiny nikto odsúdený nebol.

Tu sú mená predstaviteľov tejto vlády:

Mikuláš Dzurinda, Ivan Mikloš, Mária Machová, Pavol Kanis, Eduard Kukan, Ladislav Pittner, Milan Vtáčnik, Peter Magvaši, Brigita Schmӧgnerová, László Miklós, Milan Kňažko, Tibor Šagát, Gabriel Palacka, Ľubomír Fogaš, Pál Csáky, István Harna, Ľudovít Černák, Pavol Hamžík.

(Ján Čarnogurský a Pavel Koncoš nehlasovali a ako jediní si zachovali občiansku statočnosť.)

V Srbsku žije najväčšia slovenská menšina v zahraničí viac ako 62 000 tisíc ľudí. Ako to, že slovenská vláda nemá toľko cti a statočnosti, aby tento zločin americko-natovskej agresie odsúdila? Veď aj naši Slováci vo vojne strádali a prinášali obete. Je to preto lebo aj slovenská vláda patrí medzi tie lokajské.

Všetky rozsudky ICTY nie sú právoplatné!!! Medzinárodný trestný tribunál pre bývalú Juhosláviu (ICTY) sídliaci v holandskom Haagu nemôže byť považovaný za objektívnu a legálnu inštitúciu z hľadiska medzinárodného práva. Ako vo svojom Memorande BR OSN, z 27. mája 1999 konštatovala aj uznávaná Medzinárodná organizácia pokroku (IPO) na čele s významným rakúskym filozofom, prof. Köchlerom, ICTY bol ustanovený rozhodnutím Bezpečnostnej rady OSN, ktorá nemá podľa Charty OSN právomoc v medzinárodných súdnych veciach. ICTY bol vytvorený rezolúciou nie medzinárodnou zmluvou!!! ICTY je vykonštruovaný súdny nástroj, ktorého činnosť riadi USA!!!

Dodnes nebola vyšetrená vražda Slobodana Miloševiča vo väzení. Všetky indície naznačujú, že bol otrávený…Jeho výpoveď je v časti 3 (viď pripomíname si…) Svojou výpoveďou dokázal zločiny USA a NATO proti Juhoslávii a preto musel zomrieť…

Po skončení agresie voči Juhoslávii vojskami NATO v roku 1999 obvodná prokuratúra v Belehrade obvinila predstaviteľov štátov a paktu NATO a obvodný súd v Belehrade ich odsúdil rozsudkom pod číslom Kb.381/2000 dňa 21. septembra 2000. Svet doteraz čaká, kedy si obvinení sadnú na trestnú lavicu…

Treba poznamenať, že vojnové zločiny sú nepremlčateľné podľa medzinárodného práva. Menovite sú výsledky súdu podrobnejšie uvedené v časti 2 (viď pripomíname si…).

Pred dvomi rokmi som v časti 3 napísal citujem:

Čo dodať na záver?

Hádam len toľko, že je načase zabrániť ďalšej americkej agresii vo svete spojením širokej svetovej koalície. Je neprípustné, aby USA ako najväčší svetový agresor, ktorý vojenskú agresiu povýšil na štátnu politiku pripravoval vo svete o životy beztrestne stá tisíce ľudí, nivočil životné prostredie, devastoval iné krajiny a to všetko pre svoje nesplniteľné ambície – vládnuť svetu. USA si už dávno urobili z medzinárodných zmlúv trhací kalendár, z OSN len slepého trpiteľa ich zločinných skutkov z NATO slúžku presadzovania ich vojenských a teritoriálnych ambícií a z EÚ ekonomickú slúžku na ovládanie štátov.

Veľkou chybou je, že mnohé štáty sveta sú len lokajské, bábkové inštitúcie, ktoré dávno zradili základné princípy demokracie. Je veľkým šťastím pre svet, že mier vo svete strážia momentálne krajiny, ktoré sú zárukou, že amerického besného psa udržia na uzde. Týmito štátmi sú predovšetkým Rusko, Čína, India.

Žijeme v období očakávania rozkladu a rozpadu NATO ako prirodzeného vývoja straty dominancie USA vo svete. O 10 rokov bude svet úplne ináč usporiadaný pretože budú inak rozdané karty po ekonomickom rozklade USA. Je preto zbytočné vyhadzovať miliardy na americké zbrane. Tento obchod je veľmi zlý a iba predlžuje agóniu USA.

Budúcnosť sveta je v mieri, vzájomnom rešpektovaní medzinárodného práva, vo vzájomne výhodnej obchodnej spolupráci a vytvorení takých vojenských štruktúr, ktoré budú mier chrániť a nie vyvolávať vojny vo svete. Mier je veľmi krehký…

NATO aj USA v Juhoslávii vojnu prehralo.

Prečo? Predovšetkým preto lebo sa naplno preukázali lži, ktoré viedli k vojne. Potom preto lebo lož má krátke nohy a dnes celý svet vie, že nie tí, ktorí boli bombardovaní boli zločinci, ale tí čo bombardovali boli zločinci. Jestvuje na to množstvo dôkazov. Žiaľ medzinárodný súd je slabý, aby stíhal pohlavárov USA a NATO, pretože sila zatiaľ víťazí nad spravodlivosťou. Ani nacisti ako zločinci medzinárodné právo nerešpektovali. Podstatné je ale, že ľudia to vedia. Preto ani USA ani NATO nemajú žiadnu vážnosť, nie sú rešpektovaní, sú len trpení. A raz sa to celé zrúti. Vojnu prehrali aj preto lebo si mysleli, že po troch dňoch sa vojna skončí. Skončila sa až po 78 dňoch bombardovania 10. júna 1999 keď začala v aliancii upadať morálka a dochádzalo k roztržkám vnútri NATO. Viacerí generáli a členovia generálneho štábu NATO hlavne s európskych krajín si uvedomili, že páchajú vojnové zločiny“.

Myslím si, že aj po dvoch rokoch je môj záver stále aktuálny. USA a NATO spustilo proti Rusku zástupnú vyprovokovanú vojnu na území Ukrajiny. Ich cieľ je rozklad a podrobenie si Ruska, ale i rozbitie Európy. Na dosiahnutie tohto cieľa nebudú váhať vyvolať vojnu v Európe proti Rusku bez účasti USA. Hlavne na tzv. východnom krídle NATO od severu až po juh. Amerických neonacistov treba zastaviť. Postavme sa otvorene bratia a sestry proti vojne, vyžeňme zapredancov, ktorí zrádzajú záujmy Slovenska a ťahajú nás do vojny. Nie je čas váhať, treba konať. Ak nechceme, aby nám ponad hlavy lietali rakety…V mene budúcnosti, zachovania života, v mene našich detí.

Upozorňujem, že posledné odkazy sú obrazové a sú len pre silné povahy. Ak nezábranime vojne budeme sa na podobné zábery dívať na Slovensku!!!

Posledný odkaz je video vyjadrení Bidena – zločinca, ktorý má na rukách aj krv obetí v Juhoslávii, pretože už vtedy podnecoval k vojne.

Viac na:

https://blog.hlavnespravy.sk/26247/pripominame-si-vyrocie-najvacsieho-zlocinu-nato-v-europe-i-cast/

https://blog.hlavnespravy.sk/26251/pripominame-si-vyrocie-najvacsieho-zlocinu-nato-v-europe-ii-cast/

https://blog.hlavnespravy.sk/26253/pripominame-si-vyrocie-najvacsieho-zlocinu-nato-v-europe-iii-cast/

https://blog.hlavnespravy.sk/26272/zlocinci-nato-bombardovali-v-roku-1999-aj-srbske-nemocnice-a-porodnice/

 

https://blog.hlavnespravy.sk/26378/neofasisti-nato-pisali-na-bomby-v-roku-1999-happy-easter/

https://blog.hlavnespravy.sk/20231/hrdinstvo-letectva-srbska-pocas-nato-agresie/

 

https://blog.hlavnespravy.sk/20221/kosovo-racak-pripravene-sprisahanie-zapadu-s-kosovskymi-zlocincami-z-uck/

https://vdocuments.mx/bela-knjiga-nato-zlocina-u-jugoslaviji-iipart2.html?page=12

https://www.youtube.com/results?search_query=nato+bombing+of+yugoslavia

https://www.youtube.com/watch?v=quTxPFbCEVk

Vyjadrujúc úctu obrancom svojej vlasti proti zločincom USA a NATO…

Z mesta SNP Ivan Štubňa

 

 

 

 

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Ivan Štubňa

O AUTOROVI

Vyštudovaný psychológ so skúsenosťami v oblasti podnikania, zahraničného obchodu, pôsobiaci niekoľko rokov v zahraničí a na ústredných orgánoch štátnej správy.
Záujmy: cyklistika,vysokohorská turistika, liečivé bylinky...a investigatívny blog

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 365

Celkové hodnotenie: 24.06

Priemerná čítanosť: 2434

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    Prebehla prvá a jediná živá diskusia medzi Korčokom a Pellegrinim. "Škodíte Slovensku!" Odznelo viacero útokov

    0icon

    Bratislava 18. marca 2024 (HSP/Foto:TASR-Pavel Neubauer, Jaroslav Novák)   V pondelok večer sa uskutočnil prvý a pravdepodobne aj jediný televízny súboj dvoch favoritov prezidentských volieb…

    MZVEZ: Slovensko podporuje prijatie ďalších krokov vedúcich k oficiálnemu začatiu prístupových rokovaní Moldavska do EÚ

    0icon

    V súvislosti s nadchádzajúcim zasadnutím Európskej rady M. Eštok informoval moldavskú partnerku, že Slovensko bude na zasadnutí podporovať čo najskoršie prijatie negociačného rámca pre Moldavsko…

    Ako skončia Lipšic a jeho ľudia? Už je známe, kde budú pracovať

    0icon

    Prokurátori Úradu špeciálnej prokuratúry (ÚŠP) si v pondelok prevzali dekréty o ich zaradení na jednotlivé oddelenia Generálnej prokuratúry (GP) SR, kde budú pôsobiť po zrušení…

    Čaputová rozumie rozhodnutiu českej vlády zrušiť plánované spoločné zasadnutie so slovenskou vládou

    0icon

    Slovenská prezidentka Zuzana Čaputová v pondelok neformálne navštívila Prahu. Položením venca si uctila obete decembrovej streľby na Filozofickej fakulte Univerzity Karlovej (FF UK), pri ktorej…

    Čína súhlasila s účasťou na mierovom samite o Ukrajine vo Švajčiarsku

    0icon

    Bratislava 18. marca 2024 (HSP/Foto:TASR/AP/Xinhua/Yan Yan) Aktualizované 18. marca 2024 Čína súhlasila s účasťou na mierovom samite o Ukrajine vo Švajčiarsku, uviedol čínsky veľvyslanec Wang…

    Matovič: "Nejde mi o to, aby som vyhral voľby v nedemokratickej súťaži"

    0icon

    Bratislava 18. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Jaroslav Novák)   Prezident by mal podľa kandidáta na hlavu štátu Igora Matoviča robiť všetko pre to, aby spravodlivosť v štáte…

    Špirko: Vyšetrovanie, ktoré sa začalo po mojom trestnom oznámení, zastavili

    0icon

    Vyšetrovanie, ktoré sa začalo po trestnom oznámení prokurátora Úradu špeciálnej prokuratúry (ÚŠP) Vasiľa Špirka pre sabotáž, je právoplatne zastavené. Týkalo sa vtedajšieho ministra vnútra Roberta…

    Smer napriek protestom stále vedie. Kto sa ocitol mimo hry? Viac prezradí najnovší prieskum

    0icon

    Bratislava 18. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:HSP)   Parlamentné voľby by v marci vyhral Smer-SD s podporou 23,4 percenta voličov. Na druhom mieste by skončilo Progresívne Slovensko…

    Redakčná rada CME deklaruje, že dozrie na Markízu

    0icon

    Redakčná rada skupiny CME deklaruje, že v televízii Markíza sa dodržiavajú žurnalistické štandardy a televízia ich uplatňuje nadpriemerne. Vyplýva to z vyjadrenia skupiny CME a…

    Západ a Kyjev urobili všetko pre Putinovo víťazstvo

    0icon

    Bratislava 18. marca 2024 (HSP/Ria/Foto:TASR/AP-Alexander Zemlianichenko)   Voľby v Rusku dopadli výborne. Stovky pozorovateľov z celého sveta, rekordne vysoká volebná účasť, mimoriadne transparentné a pohodlné…

    FOTO DŇA