Matovič končí! Sklamal amerických chlebodarcov…

Je to typický dejinný paradox, ale v okamihu, kedy Matovič, ako sociopat páchajúci celé mesiace toľko zla, urobil jednu jedinú užitočnú vec – získanie vakcíny Sputnik V – práve na tu jednu vec doplatí. A nerozhodlo sa o tom na Slovensku. Nezabúdajme, že tu máme „verných spojencov“. A tí spoza oceánu si nás tak vrelo tisnú k hrudi, že sa pomaly nedá slobodne nadýchnuť. Volá sa to NATO!

 

Načo je NATO?

   Pre odpoveď nám niečo napovie, že toto pôvodne obranné spoločenstvo (ktoré USA protiprávne zatiahli do útokov na Kosovo, Irak aj Afganistan) bolo založené v apríli 1949 vo Washingtone a malo byť namierené proti „socialistickému táboru“, ktorý na to reagoval podobným obranným spoločenstvom (ktoré Sovietsky zväz nikdy nikam naťahal útočiť) až o šesť rokov neskôr. Pritom štáty Varšavskej zmluvy sa ešte len spamätávali z ničivej II. svetovej vojny a nemali prečo útočiť na Západ, kým naopak štáty NATO sa rýchlo zviechali vďaka štedrej pomoci Marshallovho plánu. A vojnoví štváči v USA naberali na sile…

A nezabúdajme, že západní politici (najmä Churchill) sa v posledných dňoch II. svetovej vojny zahrávali s myšlienkou nezastaviť sa na dohodnutej čiare dotyku s Červenou armádou, ale zhromaždiť nacistických vojakov v zajateckých táboroch, znovu ich vyzbrojiť a zaútočiť na spojenecký Sovietsky zväz. To v nádeji, že je strašnou vojnou už vyčerpaný a tak nebude problém ho poraziť a aj doraziť (čo bol pôvodný plán, pre ktorý západné štáty podporovali Hitlera, nehľadiac na židovské a iné obete, a zametali mu cestičku na Východ aj hanebnou Mníchovskou zradou). Ten šialený plán sa neuskutočnil len vďaka tomu, že USA potrebovali Červenú armádu na konečnú porážku Japoncov. A až keď túto úlohu Červená armáda splnila v rekordnom čase rozdrvením miliónovej okupačnej japonskej armády v Mandžusku a zastavila sa až v severnej Kórei, prestali všetky spojenecké dohody odrazu platiť. Tak vzniklo NATO.

 

NATO proti Varšavskej zmluve

   Od začiatku bol medzi obomi uskupeniami veľký rozdiel. Američania sa vďaka NATO usadili v celej západnej Európe. Sovietom sa to podarilo na opačnej strane až okupáciou Československu v roku 1968. A môžem dosvedčiť, že tu bol ešte jeden veľký rozdiel. Sovietsky vojaci (bol som v ich kasárňach na mesačnej výmene a bol to horor) boli v Československu prakticky neviditeľní. Zavretí v kasárňach a výcvikových priestoroch pod prísnym dozorom a disciplínou. Naopak, americkí vojaci na Západe (a videl som ich ako vysokoškolák, keď som prešiel stopom západnú Európu) boli povestní svojou aroganciou a okázalým predvádzaním sa až tak, že v západnom Nemecku ich bytostne neznášali a v niektorých krčmách mali zákaz vstupu. Ich prítomnosť vzbudzovala odpor a masové protesty aj v Taliansku (to keď americkí piloti machrovali tým, že podlietavali jednu z lanoviek a spôsobili pád kabínky s následkom masakry turistov v nej) a ešte pred pár rokmi v Japonsku (to po opakovaných násilnostiach opitých amerických vojakov na japonských ženách, až po znásilnenie a zavraždenie). Preto je dnes najväčšia americká základňa v umelom štátnom útvare Kosovo, lebo iba tam ich vítali a aj to len spočiatku (bol som tam, viem aké obavy ich prítomnosť teraz vzbudzuje u miestnych). A práve preto musela svetovládna globalizačná klika vyvolať umelú novú Studenú vojnu, preto dopustila útok na Dvojičky (pričom o útočníkoch mali informácií dosť a včas), preto im šok americkej verejnosti z pádu Dvojičiek vyhovoval a hneď mali na stole plány na agresiu voči siedmym krajinám do piatich rokov! To nie je žiadna „konšpiračná teória“ (tento termín vymysleli tajné služby na umlčanie hľadačov pravdy a uľahčenie žltej propagandy), to je skutočná konšpirácia, o ktorej verejne prehovoril zaslúžilý americký generál Wesley Clark (ak link záhadne nefunguje, stačí si na YouTube nájsť toto meno, stojí to za to, jeho prejav je aj s prekladom). Nazval to „politickým pučom“, ktorým sa skupina vojnových štváčov, ako Cheney, Rumsfeld, Volfowitz a ďalší, ovládajúci vyliečeného alkoholika Busha Jr., rozhodla pre svetovládu v projekte, ktorý sa volá „Nové americké storočie“. A tie vyhliadnuté krajiny v ich pláne z roku 2000 sú: Irak, Sýria, Libanon, Líbya, Somálsko, Sudán a Irán. Sami si môžete skontrolovať, ako ho plnia (hoci uvedení vojnoví štváči boli najskôr Obamom a definitívne Trumpom zo svojich pozícií vytlačení, keď Trump varoval pred rastúcou silou „Deep State“, ktorý pomohli založiť). Generál Clark teda opakovane hovorí o „politickom puči“, za ktorým je „vojensko-priemyselný komplex“, pred ktorým varoval už prezident Eisenhower a ktorý odvtedy ovládol USA, pretože potrebuje vojny a vojničky, aby zarábal a z toho mohol korumpovať americkú politickú scénu, aby tá mu tie krvavé zárobky odobrovala.

Ak sme hovorili o občianskych protestoch proti zneužívaniu NATO touto washingtonskou klikou, nemali by sme zabudnúť, že sa našla krajina, ktorá z tohto zmanipulovaného spoločenstva vystúpila. Bolo to v roku 1966 a na takýto krok si mohla trúfnuť len osobnosť ako bol de Gaulle. Bolo to aj pre túto oficiálnu definíciu NATO: „…členské krajiny si formálne zachovávajú suverenitu a nezávislosť.“ A na toto sú Francúzi citliví. Preto nešli ani do obludnej druhej vojny proti Iraku, na čo americké médiá tak vyhysterizovali vlastné obyvateľstvo, že odmietlo jesť „francúzske zemiaky“ a piť ich víno?! Preto si Macron trúfol nazvať NATO (potom, čo toto „obranné spoločenstvo“ napadlo Kosovo so Srbskom, Irak a Afganistan) spoločenstvom „po mozgovej smrti“ a pokúsil sa obnoviť už dávnejšiu myšlienku Európskych ozbrojených síl bez USA – a hneď mal doma problémy so žltými vestami (rovnako sa to opakovalo roky pred ním s americkým prezidentom Clintonom, keď si dovolil navrhnúť zrušenie zahraničných amerických vojenských základní a redukciu tých domácich). Deep State teda ovládol po roku 2000 americkú politiku a ovláda aj NATO. Vtedy povedal Bush Jr. (čím zopakoval pôvodne komunistické heslo): „Buď pôjdete s nami, alebo proti nám“. A ísť „s nimi“ znamená nielen stratiť suverenitu a nezávislosť, ale aj akékoľvek ilúzie o obrane demokracie a ľudských práv. Veď USA v rukách Deep State podnikli už desiatky nespravodlivých agresií a podporili tých najhorších diktátorov vrátane Pinocheta, Saddáma Husajna (vo vojne proti Iránu bol ich obľúbencom!) a Pol Pota…

 

Čo nás do toho?

   Expremiér Robert Fico pred nedávnom poskytol skutočne dych vyrážajúci rozhovor, kde dokladoval, ako americká ambasáda zasahuje do vnútorných záležitostí Slovenskej republiky. Raz sa teda snáď dozvieme prečo musel zomrieť novinár Kuciak aj so svojou snúbenicou (práve to totiž dalo celej vražde šokujúci rozmer). Ale už teraz vieme, že ich smrť perfektne zapadala do pokusu o prevrat, ktorému výdatne (ale zjavne až po napomenutí, veď týždeň po dvojitej vražde ešte spokojne lyžoval) napomáhal vtedajší prezident Kiska. A nie náhodou bol jeho poradcom Martin Bútora, bývalý veľvyslanec SR v USA. A iste si mnohí spomenú, ako tento Kiska horoval za logistickú základňu NATO v Poprade. Proti komu asi? Veď americkí vojaci pod nálepkou NATO už vtedy provokatívne mašírovali priamo na hraniciach Ruskej federácie! Ale to najpodstatnejšie z najnovších vyjadrení Roberta Fica je jeho osobná skúsenosť z jednania s americkým veľvyslancom. Až si to vypočujete, pochopíte, prečo demontáž právneho štátu politickou zberbou vedenou Psychopatovičom, SAS-ankom, Mafošským Multirtrtkom a Bábkoherečkou prechádzala donedávna žltá tlač mlčaním. A prečo násilná smrť generála Lučanského nechala všetky tie tak citlivé mimovládky chladnými.

Áno, skúsenosť nášho niekoľkonásobného premiéra je tristná – teraz tu môže páchať politická čvarga, čo sa jej len zamanie, nevadí ani korupcia, ani pripravované politické procesy, ani mučenie väzbou, ani demontáž Ústavy, ani porušovanie ľudských práv – ak idete podľa scenára spoza oceánu. V tom jednom sa nesmiete odchýliť a to ani symbolicky. A ak treba, preslabikuje vám to istá pani veľvyslankyňa v prezidentskom paláci spolu so skládkovou Zuzanou. Toto Matovič nepochopil a bude odídený. Provokovať niečím, čo by mohlo naznačiť, že Západ pri vakcinácii zlyhal a povinne zaznávané Rusko by mohlo mať čo i len malé zásluhy na likvidácii pandémie? Neslýchané!!! Okamžite sa stoporili naše politické bábky Sas-aniek, Mafošskej rodiny, aj Žaľuďov. Odrazu si žltá tlač spomenula na všetky Psychopatovičove prešľapy a lapsusy. Odrazu sú médiá v jednom šíku proti tomu zúfalcovi, ktorý stále nechápe, že tu nejde o pravdu! Čo na tom, že ju akurát teraz má, je mu nanič. Baťová aj s vulgárnym Baťom sú za hrdinov, ku ktorým ovčianikovia nosia kvety, ako k modle. A Psychopatovič je odrazu obecne opustený a verejne okydávaný zlosyn. Lebo sa háda, namiesto toho, aby sklopil uši a kajal sa.

Ten zúfalec nepochopil, že dnes NIČ z Ruska nesmie byť dobré. Veď to v týchto dňoch názorne pochopil Babiš v Čechách. Zakoketoval si jeho podpredseda vlády Hamáček s myšlienkou získať Sputnik a hneď je škandál na svete. A po dôraznom varovaní spoza oceánu nielenže otočili o 180 stupňov, ale sa ešte sa aj vzorne kajajú vyfabrikovaným obvinením Ruska. Vďaka tomu sa dozvedáme naozaj neuveriteľné veci – Rusko je na dne, nemá dosť agentov! Za výbuchom skladu munície v Čechách sú tí istí dvaja, čo za údajný otrávením Skripaľa? Absurdné! Mimochodom, keď Rusi zrejme naozaj otrávili svojho ušlého agenta Litvinenka v Londýne, držali Angličania svorne huby. Lebo sa to Deep State akurát vtedy nehodilo. Bol totiž len rok od nečakaného a veľmi vrúcneho stretnutia Busha Jr. a Putina v Bratislave! A tá náhodička, že klasickí šplhoši v Prahe prišli na údajnú ruskú účasť na výbuchu munície (tá predsa vybuchla aj u nás, kedy si na to naši poskokovia spomenú?) teraz, celých desať rokov po tom výbuchu! No kedy inokedy, samozrejme, že práve teraz, keď treba vyhysterizovať agresiu voči Rusku za to, že si dovolilo zalarmovať svoje obranné sily proti plánovaným provokáciám cez fanatickú ukrajinskú verchušku a NATO. A komparz provokatérov pred ruskou ambasádou sa dá rýchlo zmobilizovať, stačí dať pokyn, a niekedy ani to nie! Takže česká vláda celých desať rokov neprišla na vinníka a teraz tento „objav“ (keďže skutočná príčina musela byť dávno vyšetrená) neoznamujú žiadni kriminalisti, ani vojenskí vyšetrovatelia, ale tajná služba, ktorá je od toho tajná, že môže tvrdiť, čo sa jej len zachce?! Spomeňme si ako americké tajné služby svätosväte tvrdili, že Saddám vlastní zbrane hromadného ničenia – a bola to bohapustá lož! A tak, aby sa česká vláda zavďačila svetovládcom spoza oceánu, nielenže už nechcú ruskú vakcínu Sputnik, ale ani logickú účasť ruských firiem v rekonštrukcii atómovej elektrárne v Dukovanoch?! Česi boli predsa vždy premianti v rektálnom alpinizme – keď Prahu oslobodila Červená armáda, už tam mali balalajkový súbor a oduševnene recitovali verše ruských básnikov. Len čo sa karta obrátila v roku 1989 vzorným pučom za pomoci ŠtB, už aj na svoju oprávnenú vďačnosť zabudli. Odporúčam znovu verejné vyjadrenia amerického generála Wesleyho Clarka o fanatickej rusofóbii, ktorú zaviedli vojnoví štváči za slabomyseľného Busha Jr. (veď preto ho, ako bábku Deep State, podvodom dostali do Bieleho domu) a ktorú Trumpova vláda len na čas oddialila. Už je predsa v Bielom dome ďalšia (tentoraz senilná) bábka…

Tu naozaj nejde ani o Sputnik, ani o Baťovej ideologicky bdelé obštrukcie. Tu ide o Matovičovu neodpustiteľnú „zradu“ svetovládnej globalizačnej kliky, ktorá sa predsa nikdy nemýli. A nato je NATO!

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Gustáv Murín

O AUTOROVI

Gustáv Murín (1959, Bratislava), vedec (RNDr., PhD.) a zároveň úspešný spisovateľ. Debutoval v roku 1989 v češtine, na Slovensku bola kniha zakázaná. Doteraz vydal 70 kníh (z toho 7 v češtine, 2x anglicky, po jednej bulharsky, vo francúzštine, v hindí, holandsky, chorvátsky, maďarsky, nemecky, rusky, srbsky, španielsky a taliansky). Celkove sa predalo viac než 275 000 výtlačkov všetkých kníh autora. Vydal tiež 71 E-kníh, 9 audio-kníh, 8 DVD a 4 knihy v Braillovom písme. Až 486 textov autora bolo preložených do 51 jazykov. Literárne prezentácie absolvoval v 85 mestách a obciach Slovenska a 30 krajinách Európy, Ázie a Ameriky.
Viac informácií na https://tulacky.net/.
Texty v iných jazykoch: http://muringustav.blogspot.com.

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 203

Celkové hodnotenie: 23.56

Priemerná čítanosť: 2765

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    Odkaz Ivanovi Korčokovi: "Diplomati schvaľujú bombardovanie z tepla svojich sedačiek"

    0icon

    Bratislava 19. marca 2024 (HSP/ Facebook/ Foto : Screenshot Facebook Video)   Exminister školstva Juraj Draxler v nedávnom krátkom videu na sociálnej sieti Facebook posiela…

    V stredu 20. marca sa začne astronomická jar

    0icon

    Bratislava 19. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:Pixabay)   V stredu 20. marca ráno o 4.06 h stredoeurópskeho času (SEČ) nastane jarná rovnodennosť, čo na severnej pologuli znamená…

    Ďalšie predčasné úmrtie: zomrel bývalý bieloruský reprezentant Koľcov, partner Sobolenkovej

    0icon

    Minsk 19. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:X/News Aryna Sabalenka)   Bývalý bieloruský hokejista Konstantin Koľcov náhle zomrel vo veku 42 rokov. Informovali o tom Bieloruská hokejová federácia…

    Nemeckú statičku Sabine H. uznal súd za nevinnú v kauze spadnutého mosta

    0icon

    Spišská Nová Ves 19. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Adriána Hudecová)   Nemeckú statičku Sabine H. uznal súd za nevinnú v kauze spadnutého diaľničného mosta pri obci Iliašovce…

    Messi pre zranenie nenastúpi na prípravné zápasy Argentíny v USA

    0icon

    Lionel Messi si zranil zadný stehenný sval a vynechá prípravné zápasy Argentíny v USA. Potvrdila to tamojšia národná futbalová asociácia. [caption id="attachment_3438676" align="aligncenter" width="1024"] Na…

    Hošták: Členstvo v NATO je pre štáty ako SR jedinou garanciou bezpečnosti

    0icon

    Bratislava 19. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Pixabay)   Členstvo v NATO predstavuje základnú a za súčasných geopolitických podmienok jedinú garanciu bezpečnosti pre štát, akým je Slovensko. Pre…

    Prezidenta SR si občania doteraz priamo volili päťkrát

    0icon

    Bratislava 19. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Pavel Neubauer, TASR-Vladimír Benko)   V sobotu 23. marca sa uskutoční prvé kolo voľby prezidenta Slovenskej republiky (SR). V prípade, že…

    Predpoveď počasia na utorok

    0icon

    Bratislava 19. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Roman Hanc)   Situácia: Počasie u nás ovplyvňuje výbežok tlakovej výše. Slnečno. Teploty 6 až 11 stupňov Celzia Na západnom Slovensku…

    Skinner mal siedmy hetrik v kariére, Slováci nebodovali

    0icon

    New York 19. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:AP/Jeff McIntosh/The Canadian Press via AP) Aktualizované 19. marca 9:45 Ani jeden z troch slovenských hokejistov nebodoval v noci na…

    Hlasovací preukaz na prvé kolo volieb sa dá osobne vybaviť do piatka

    0icon

    Bratislava 19. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR - Roman Hanc)   O hlasovací preukaz na voľbu kdekoľvek na Slovensku sa dá pre prvé kolo prezidentských volieb požiadať…

    FOTO DŇA