USA – krajina, v ktorej vládny a bezpečnostný establishment beztrestne vraždí svojich prezidentov

Dallas – miesto, kde bola naplánovaná a uskutočnená vražda Johna Fitzeralda Kennedyho (JFK) dňa 22.novembra 1963. Pri každej politickej vražde človek zbystrí pozornosť a pátra po príčinách. Väčšinou totiž za ňou stojí nejaké veľké politické svinstvo, ktoré má ovplyvniť určitý vývoj udalostí. Vražda JFK mala kolosálne príčiny a aj kolosálne dôsledky. Možno sa oprávnene domnievať, že keby k nej nebolo došlo, koleso dejín by sa krútilo iným smerom.

John Fitzgerald Kennedy sa vo veku 29 rokov stal senátorom za demokratickú stranu. Jeho politické snaženie bolo zavŕšené 20. januára 1961, kedy sa stal najmladším prezidentom vo veku 43 rokov. Napriek svojej mladosti mal politický prehľad a bol skutočným predstaviteľom procesu demokratizácie USA. V krajine boli obrovské hospodárske problémy, vysoká nezamestnanosť, pretrvávajúca rasová segregácia, ktorú dokonca podporovala vláda USA, chystal sa naštartovať rôzne sociálne programy, plánoval uskutočniť viaceré reformy naprieč celým spektrom americkej spoločnosti.

Medzi jeho negatíva však patrí skutočnosť, že podľahol vplyvu „amerických jastrabov“ v zákulisí americkej politiky a plánoval vojenskú intervenciu na Kube. Predohrou bolo vylodenie zaverbovaných kubánskych exulantov pod vedením neoficiálnych amerických žoldnierov v Zátoke svíň na Kube. Ich cieľom bolo uskutočniť na Kube prevrat a vrátiť Kubu pod americký vplyv. (Kuba bola predtým ako prišiel k moci Castro, výletným miestom Američanov, sídlom americkej mafie podporovanej Batistovým režimom a miestom prania špinavých peňazí z nezákonnej činnosti vrátane obrovských drogových obchodov podporovaných CIA. Čierne peniaze potom CIA používala napr. aj na organizáciu prevratov vo svete. Táto prax sa odvtedy veľmi nezmenila.) Kubánci o ich plánoch vedeli a počas krátkeho boja zničili svojich nepriateľov. Tieto udalosti sa udiali tesne po zvolení JFK do úradu prezidenta a boli jeho najväčšou zahranično-politickou porážkou. Spolu s Chruščovom mal zásluhu na urovnaní tzv. kubánskej krízy. Odolal návrhom svojich vojnových poradcov, ktorí mu radili začať vojnu. Svet bol vtedy na pokraji jadrovej katastrofy. Bola jeseň 1962.

JFK sa poučil z chýb, povyhadzoval svojich vojnových poradcov, zmenil rétoriku a začal hovoriť o potrebe dialógu medzi národmi, o zabezpečení mieru, o znižovaní zbrojenia a o novom mierovom smerovaní ľudstva. V roku 1963 predniesol na americkej univerzite vo Washingtone najslávnejší prejav v dejinách USA o mierovom zabezpečení sveta. Mnohé jeho myšlienky z tohto prejavu sú aktuálne i dnes. Medzi jeho ďalšie aktivity, patrilo nariadenie, že dolár má byť krytý a môže ho vydávať iba ministerstvo financií a nie nelegálny a bankový kartel FED-u. Kennedy dňa 4. júna 1963 vydal dekrét tzv. Executive Order No. 11110, ktorým nariadil ministerstvu financií vydávať doláre s nápisom „United States Note“ a nie „Federal Reserve Note“! Toto bola ťažká rana finančníkom a americkým oligarchom, ktorí sprivatizovali pomocou FED-U celé USA!!! Rotschildovci ako majoritní majitelia, ktorí požičiavali peniaze štátu, bohatli z úrokov, ktoré boli v takej výške nesplatiteľné a tak sa iba nabaľovali na seba toto jednoducho nemohli pripustiť. JFK si tak podpísal rozsudok smrti. Po jeho vražde Lyndon Johnson, ktorý sa stal prezidentom ešte v deň vraždy okamžite zrušil toto nariadenie a  nariadil štátnej tlačiarni bankoviek, aby prestala s tlačou štátnych bankoviek a tie, ktoré už boli v obehu okamžite nariadil stiahnuť!!!

Sú známe výsledky vyšetrovania vraždy JFK tzv. Warrenovou komisiou. Túto komisiu ustanovil Johnson. Komisia prípad uzavrela s tým, že JFK zavraždil Lee Harvey Oswald a že konal sám. Komisia bola poplatná znovunastolenému vražednému systému v USA, z ktorého si „na chvíľu dovolil“ vystúpiť JFK. Preto dodnes nie je známy priebeh vraždy tak, ako sa skutočne udial. Dovolím si tvrdiť, že Warrenova komisia úmyselne zahladila stopy po tejto politickej vražde. Existuje totiž mnoho faktov, ktoré neboli dôsledne prešetrené. Výsledky vyšetrovaní Warrenovej komisie režírovala CIA v spolupráci s FBI. Okrem iného členom tejto komisie bol aj J. Mccoly, prezident Chase Manhattan Bank, ktorý bol Rockeffelerovým dôverníkom a mal za úlohu kontrolovať či sa vyšetrovanie komisie uberá „tým správnym smerom“.

Oswalda, ktorý obvinenia z vraždy JFK odmietol, pri prevoze do okresnej väznice zastrelil Jack Ruby, majiteľ nočného klubu len o dva dni po vražde JFK. Ruby bol konfident FBI. Iba o štyri roky neskôr Ruby umiera na rakovinu. Údajne. Zbavovanie sa svedkov však sa týmto neskončilo.

Na mieste vraždy JFK sa našli dôkazy, ktoré svedčili o tom, že keby aj Oswald bol vrah, v žiadnom prípade nekonal sám. Bolo zaistených viacero guliek, ktoré boli vystrelené z rôznych strán a smerov. Guľka sa našla aj v aute a vážne bol postrelený aj texaský guvernér Connally.

Nelegálny skrytý štát, ktorý riadi USA, dokáže aktivovať armádu, menuje premiérov a prezidentov, prípadne ich zabíja, keď potrebuje, vyvoláva umelé krízy a vojny… Peter Dale Scott je jeden z najuznávanejších profesorov politilógie, ktorý sa zaoberal vraždou JFK a poukazuje aj na iných príkladoch existenciu tzv. Deep State alebo skrytého štátu, ktorého predstavitelia z pozadia organizujú politiku štátu ako neoficiálna sila superglobálneho a nadnárodného štátu. Títo predstavitelia skrytého štátu prenikajú do všetkých štruktúr riadenia štátu. Ich charakteristickým rysom je, že dokážu presadiť veci, ktoré nepatria do ich kompetencie. Je to preto, že v skutočnosti majú väčšiu moc ako dotyčná osoba, ktorá má oficiálne rozhodovacie kompetencie. Keď sa pri takejto osobe vynorí takýto „zakuklenec“ skrytého štátu, nemá odvahu neposlúchať jeho nariadenia ak chce prežiť alebo v tom lepšom prípade sa nenechať spoločensky znemožniť.

Medzi takéto osoby – predstaviteľov skrytého štátu patrili alebo patria Henry Kissinger, Zbigniew Brzezinski, Dick Cheney alebo Donald Rumsfeld a tiež Joe Biden údajne právoplatne zvolený nový prezident USA… Rumsfeld mimo iného vlastní akcie v hodnote desiatok miliónov akcií vo farmaceutických spoločnostiach. Robert Hunter Biden, syn nového prezidenta USA Josepha Bidena bol menovaný do predstavenstva najväčšieho súkromného producenta plynu na Ukrajine Burisma Holdings, ktorý je registrovaný na Cypre a je vlastníkom licencie na rozvoj plynových polí v oblasti Dnepro-Donecka. Okrem neho v spoločnosti sa nachádza aj Devon Archer, kamarát amerického ministra zahraničných vecí a bývalého špióna Mikea Pompea. Zaujímavé nie?

Vráťme sa však k vražde JFK. Režiséri vraždy FBI aj CIA, ktorých agenti v skutočnosti z viacerých miest na JFK strieľali, vedeli o tom, že Oswald vrahom nie je. Bol len vlákaný do pasce a na údajné miesto činu. Na jeho tvári ani na jeho tele sa nenašli stopy nitrátu na základe parafínového testu, ktoré by nepochybne strelec na sebe mal po streľbe. Warrenova komisia v správe konštatovala, že JFK bol zastrelený zozadu čiže zo smeru, kde sa nachádzal Oswald. Lekári pri pitve však jednoznačne konštatovali, že prezident bol zastrelený spredu. Veľmi podozrivou skutočnosťou je aj fakt, že vo vyšetrovacom spise Warrenovej komisie sa nenachádza protokol o predbežnom zadržaní a vypočúvaní údajného vraha, ktorým mal byť Oswald. Pri takej udalosti takéto  úkony patria medzi prvé. Nebolo tiež preverené okolie streľby t.j. neďaleký viadukt, kde sa podľa svedkov pohybovalo niekoľko cudzích (nie dallaských) limuzín s podozrivými osobami. Tiež nebol preverený ani blízky pahorok, kde sa mohol ukrývať pravdepodobný strelec. Warrenova komisia vypočula množstvo svedkov. Počas nasledujúcich 5 rokov viac ako 30 korunných svedkov zomrelo na nehody, „choroby“, boli „zasamovraždení“ alebo sa jednoducho stratili.

Dnes už existuje množstvo dokumentov, významných indícií, ktoré vyvracajú oficiálnu verziu vyšetrovania Warrenovej komisie. V prípade vraždy JFK možno s určitosťou tvrdiť, že išlo o sprisahanie predstaviteľov tzv. Deep State s tajnými službami USA v mene záujmov vojensko-priemyselného komplexu, ropného komplexu a bankových korporácií. Vykonávateľom a ďalším služobníkom tejto chobotnice sa stal L.B. Johnson. Johnson ako viceprezident šiel na cestu s Kennedym do Dallasu pričom už vedel, že sa chystá jeho zavraždenie!!!

Ďalším z jeho krokov bolo otvorenie vojny proti Vietnamu na základe provokácie amerického torpédoborca Maddox v Tonkinskom zálive v roku 1964.

Vzniká oprávnená otázka prečo je tomu tak? Prečo sa neotvorí prípad tejto vraždy a nevykoná sa nové vyšetrovanie? Odpoveď je iba jedna. Preto, lebo Deep State je pri moci v USA stále a táto chobotnica má svoje chápadlá a dosah skoro na každého občana USA. Jej činnosť je nadnárodná a ak ju včas svet nezastaví, tretia svetová vojna bude nevyhnutná…Je preto vecou cti každého prezidenta suverénneho štátu, alebo štátnych zoskupení na svete, aby túto chobotnicu zastavili a zničili. USA vlastnými silami nie sú schopné túto chobotnicu poraziť…

V roku 2017 uplynula lehota odtajnenia dokumentov a prezident D. Trump odtajnil časť dokumentov vraždy JFK, ale akosi „zabudol“ odtajniť posledných cca tisíc strán. Predpokladá sa, že sa týkajú organizácie vraždy a informácií o CIA a FBI. V roku 1968 bol zavraždený aj Robert Kennedy. Hrozilo totiž, že vyhrá nasledujúce prezidentské voľby a otvorí vyšetrovanie vraždy svojho brata. A to tzv. Deep State nemohol dopustiť…

Z mesta SNP Ivan Štubňa

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Ivan Štubňa

O AUTOROVI

Vyštudovaný psychológ so skúsenosťami v oblasti podnikania, zahraničného obchodu, pôsobiaci niekoľko rokov v zahraničí a na ústredných orgánoch štátnej správy.
Záujmy: cyklistika,vysokohorská turistika, liečivé bylinky...a investigatívny blog

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 365

Celkové hodnotenie: 24.04

Priemerná čítanosť: 2433

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    Sedem osôb z protidrogovej policajnej akcie Rybár vzali do väzby

    0icon

    Sedem osôb obvinených v rámci protidrogovej akcie s názvom Rybár vzal Okresný súd (OS) Nitra do väzby. Rozhodnutia zatiaľ nie sú právoplatné, o sťažnostiach obvinených…

    NBÚ varuje pred kybernetickými útokmi v súvislosti s prezidentskými voľbami

    0icon

    Národný bezpečnostný úrad (NBÚ) varuje pred zvýšeným rizikom kybernetických útokov a iných škodlivých aktivít v kybernetickom priestore v súvislosti s prezidentskými voľbami. Odporúča všetkým subjektom,…

    Západ a Kyjev urobili všetko pre Putinovo víťazstvo

    0icon

    Bratislava 18. marca 2024 (HSP/Ria/Foto:TASR/AP-Alexander Zemlianichenko)   Voľby v Rusku dopadli výborne. Stovky pozorovateľov z celého sveta, rekordne vysoká volebná účasť, mimoriadne transparentné a pohodlné…

    Čína súhlasila s účasťou na mierovom samite o Ukrajine vo Švajčiarsku

    0icon

    Bratislava 18. marca 2024 (HSP/Foto:TASR/AP/Xinhua/Yan Yan)   Čína súhlasila s účasťou na mierovom samite o Ukrajine vo Švajčiarsku, uviedol čínsky veľvyslanec Wang Shiting pre denník…

    Smer napriek protestom stále vedie. Kto sa ocitol mimo hry? Viac prezradí najnovší prieskum

    0icon

    Bratislava 18. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:HSP)   Parlamentné voľby by v marci vyhral Smer-SD s podporou 23,4 percenta voličov. Na druhom mieste by skončilo Progresívne Slovensko…

    Ako skončia Lipšic a jeho ľudia? Už je známe, kde budú pracovať

    0icon

    Prokurátori Úradu špeciálnej prokuratúry (ÚŠP) si v pondelok prevzali dekréty o ich zaradení na jednotlivé oddelenia Generálnej prokuratúry (GP) SR, kde budú pôsobiť po zrušení…

    MZ avizuje ďalšie rokovania k úprave siete detských ambulantných pohotovostí

    0icon

    Ministerka zdravotníctva Zuzana Dolinková (Hlas-SD) chce o rušení detských ambulantných pohotovostí naďalej rokovať aj so samosprávou. Pripustila i možné zriadenie doplnkových bodov. Rokovať by sa…

    Andrej Danko spolu so Štefan Harabinom oznámili zásadnú správu: "Už v januári sme sa džentlmensky dohodli"

    0icon

    Bratislava 18. marca 2024 (HSP/Foto:TASR-Jakub Kotian) Aktualizované 18. marca 10:42 Andrej Danko (SNS) odstupuje z prezidentských volieb, kandidatúry sa vzdal v prospech Štefana Harabina. Oznámil…

    Heredoš tvrdí, že sa Mikasovi ušlo tisícové odstupné: "Pokladám to za skutočnú facku!"

    0icon

    Bratislava 18. marca 2024 (HSP/ Facebook/ Foto : Screenshot Facebook Video)   Miroslav Heredoš  vo videu uverejnenom na Facebooku tvrdí, že bývalý hlavný hygienik SR…

    Časť diaľnice D1 pod Tatrami je pre tragickú nehodu neprejazdná

    0icon

    Časť diaľnice D1 pod Tatrami je pre tragickú dopravnú nehodu uzavretá. Ako informuje Národná diaľničná spoločnosť (NDS) na svojej webovej stránke, ide o úsek v…

    Vášeň v Tebe

    Auto Trendy

    Reklama

    Armádny Magazín

    TopDesať

    FOTO DŇA