BLESKOVÁ SPRÁVA! Mimoriadne udalosti okolo kňaza Mariana Kuffu! Šokujúce udalosti, v súvislosti s vyplavením sa objektívnej, no desivej pravdy o tom, čo prebieha v štruktúrach, resp. v zákulisí, najväčšej náboženskej organizácie, na Slovensku!

Včera mal známy katolícky kňaz, Marian Kuffa, mimoriadne dôležitú kázeň, ktorú pre jej obsah, možno právom označiť, ako „Rozklad cirkvi zvnútra a Kuffov alarmujúci príhovor národu!“

Kňaz Marian Kuffa je mimoriadny zjav, na kresťanskej scéne Slovenska a právom ho možno už dnes, zaradiť do jedného radu s inými kňazmi, pôsobiacimi na Slovensku v minulosti, ako bol napríklad pán Andrej Hlinka, či kňaz Ján Maliarik a ešte niektorí ďalší.

Pán Kuffa bezpochyby, prebúdza tzv. „kresťanskú obec“ na Slovensku z jej letargie, z jej spánku a nečinnosti, resp. neangažovanosti sa v spoločenských otázkach kardinálneho významu. Prebúdza a burcuje mimoriadne účinným a efektívnym spôsobom a tak bolo len otázkou času, keď sa stane nepohodlným pre cirkevnú „vrchnosť“, no a ten čas, sa práve naplnil!

Treba ale jedným dychom spomenúť, že nie všetko, čo pán Kuffa hlása, je aj pravdivé.

Je totiž zástancom mnohých náboženských dogiem a nejasností, tiež výmyslov cirkvi, ktoré sa v nej za stáročia udomácnili ako „nemenná pravda“ a tak samozrejme aj tento „osvetový pracovník“ cirkvi, ktorý sa ale k tomuto buditeľskému úsiliu prepracoval z presvedčenia, so zápalom pre vec, tak aj tento náboženský buditeľ, cez to všetko, že jeho viera stojí na špatných základoch organizácie, v ktorej je činný, tak cez to všetko má jeho pôsobenie mimoriadny význam pre mnohých tzv. veriacich-spiacich, či hľadajúcich, ako i pre zatiaľ mnohých nerozhodných jednotlivcov, ktorí si nevedia, s otázkou viery, zatiaľ zrozumiteľne poradiť.

Za toto úsilie patrí pánovi Kuffovi mimoriadna vďaka a len čas ukáže, nakoľko sa aj on vyrovná so zmenami, ktoré stoja nielen ním, tiež pred „jeho zamestnávateľom“, pred cirkvou, ale i pred celým ľudstvom!

No prejdime k tomu, čo sa včera na Slovensku, na kresťanskej scéne udialo.

Pán Kuffa, sa na včerajšej mimoriadnej kázni v Trnavskej novéne, pred veľkým zástupom cirkevných hodnostárov, ale i veriacich, vyjadril so závažnými slovami:

„Liberálni kresťania ničia našu cirkev zvnútra! Hovorím to nahlas, je to tak! Poviem to ešte raz, do katolíckej Cirkvi preniká liberalizmus!  ”

No hneď ďalej, v súvislosti s tým, ako sa stáva jeho buditeľská činnosť nepohodlnou, pre dnes už veľké liberálne krídlo, ktoré sa v štruktúrach cirkvi upevnilo a rozrástlo, dodáva:

„Som ale pripravený, že mi za to zotnú hlavu“.

Teda povedané priamo, má mu vrchnosť cirkvi „zotnúť hlavu“ za to, že verejne označil liberálne krídlo, tejto morálne vyprahlej organizácie a uviedol aj konkrétne mená!

Keďže však by mohol byť pán Kuffa z jeho postu aj suspendovaný a dokonca aj exkomunikovaný, musí poslúchnuť nariadenie biskupov Zvolenského a Sečku o tom, aby sa zdržal akéhokoľvek prejavu o politike, vo svojich kázniach a preto s bolesťou v srdci dodáva:

„Možno kážem verejne naposledy…!“

Toto je obrazom súčasnej katastrofálnej situácie v cirkvi, kedy prienik liberalizmu do jej štruktúr, ju nezvratným spôsobom, rozkladá zvnútra !

Dnes, po prevalení sa týchto informácií na verejnosť, je tento mnohými predpovedaný a očakávaný jav skutočnosťou a je len otázkou času, kedy tento rozklad cirkvi zvnútra, naberie na obrátkach, majúcich za následok totálny, celosvetový kolaps, tejto, z veľkej časti falošnej, náboženskej organizácie!

Lenže otázka stojí predsa len trošku inak:

„Čo je skutočnou príčinou tohto úpadku, ktorý môžeme, v celosvetovom meradle, nazvať začiatkom konca kresťanskej éry tak, ako sme ju poznali doteraz?“

Nad vecnou odpoveďou problému, sa už pri menšej námahe, môže v plnej objektivite zamyslieť každý, kto čo len trošku sleduje i toto dianie.

Kňaz Kuffa pomenoval len jeden aspekt rozkladu kresťanstva, ktoré onedlho skutočne padne a Rím, ako duchovný pilier a pozemské zázemie tejto viery, bude onedlho úplne zničený.

Cirkev, kresťanská cirkev, ako ju v dnešnej podobe poznáme, sa skutočne rozkladá! Tak, ako sa rozkladá spoločnosť, čo je zákonite dôsledkom rozkladu predovšetkým kresťanskej viery, ktorá mala držať „tradície a vieru národa“ v zdravých hraniciach, postavenú na zdravých základoch, pri šírení mravných a spoločensky prospešných zásad, aplikovaných v širokých vrstvách spoločnosti.

No zjavne sa ukázalo i potvrdilo, že je to presne naopak, že práve katolícka cirkev aj na Slovensku, je tá, ktorá je vo svojej podstate falošná a skresľujúca význam i OBSAH Posolstva Syna Božieho, Ježiša!

Toto stáročiami zakorenené bludné učenie, muselo nakoniec vyústiť do fatálneho rozkladu cirkvi a nakoniec i rozkladu viery, stojacej na hlinených nohách!

Pravé kresťanstvo fungovalo len niekoľko desaťročí po Ježišovom ukrižovaní, potom to už bola len politika, nezdravé ambície, ego a syndróm mesiášstva u mnohých vtedajších, ale i súčasných “vrcholných“ predstaviteľov cirkvi.

Tie skutočné príčiny tohto stavu, sú tri, jedna primárna a dve sekundárne.

Primárnou príčinou je fakt, že Ježišovo učenie, bolo prekrútené a sfalšované práve tými, ktorí sa pasovali do pozícií, že ho budú chrániť. V časoch ranného kresťanstva, to bola ešte vrúcnosť a netušený zápal pre vec, kedy sa Ježišov odkaz šíril pomerne čisto a nesfalšovane, medzi prebúdzajúcimi sa veriacimi. To „vyžarovanie viery“, sa vtedy šírilo, vo vrúcnosti presvedčenia, ako oheň, zapaľujúci srdcia ľudí, dychtiacich a túžiacich po Pravde Božej.

No zakrátko, sa do týchto prvotne čistých snažení, vkradol chladný a vypočítavý rozum a tak nie viac, ako jedno storočie po Ježišovom odchode, sa začalo toto Jeho pôvodné učenie kriviť i falšovať, aby bolo prispôsobené mocenským potrebám, rodiaceho sa veľkého, celosvetového náboženstva!

Druhou a treťou príčinou, resp. už následkom tohto prvotného zlyhania „povolaných“, je postupný rozmach niečoho, čo sa dnes prejavuje ako liberalizmus a to najmä z dôvodu rozmáhajúcich sa sexuálnych úchyliek kňazov, biskupov i kardinálov po celej Zemi, z titulu ktorého, chcú tieto svoje zvrátenosti, nakoniec týmto spôsobom legalizovať!

Veď to predsa podporí štát svojimi právnymi normami, že to nie je nebezpečné, tieto ich úchylky na jednej strane, no a na strane druhej, je to vplyv islamu, ktorý sa dnes prejavuje akoby „rakovinou kresťanstva“, teda islam, má pre kresťanstvo zjavne takýto zhubný účinok.

Pretože bude to práve vplyv islamu, ktorý onedlho dopomôže k definitívnemu rozloženiu kresťanských štruktúr v Európe a následne aj po celej Zemi.

Jedného ani druhého zla v cirkvi by však nebolo, keby kardinálna otázka skutočného problému kresťanstva, ten prvotný pád, spočívajúci v pokrivení Ježišovho učenia, keby nikdy nenastal.

Pôjde to rýchlo a ten rozklad v cirkvi, bude kopírovať rozklad v spoločnosti a už nie je v silách človeka, aby tento strmý pád zvrátil. Už len jednotlivec môže pre seba urobiť maximum v tom smere, že sa znovuzrodí v sebe. Že začne hľadať Pravdu Božiu, nechá sa Ňou viesť a inšpirovať a zaradí sa tak medzi skutočný Boží ľud, ktorý bez ujmy na živote, prejde blížiacim sa očistným Dianím na Zemi.

Čakajú nás PREVRATNÉ UDALOSTI!

Zmení sa od základu nielen spoločnosť, ale tieto zmeny zasiahnu predovšetkým spirituálnu oblasť našej existencie. Od základu sa zmení VNÍMANIE BOHA! Ľudstvo padne úplne “na kolená”, aby následne len malá hŕstka z neho, povstala ako znovuzrodený človek, majúci Boha-STVORITEĽA, v tej najväčšej úcte!

Tento prerod, táto „transformácia“, bude zároveň nesmierne bolestivým procesom pre každého človeka, ktorý sa vo svojom živote nikdy doteraz vážne nezaoberal Pravdou Božou! Pre mnohých, bude mať táto „premena doby“, fatálny účinok. Ich vlastnou vinou, budú v nezvratnom procese vymazaní z Knihy života, čo sa rovná definitívnej pozemskej, ale i duchovnej smrti!

Preto priatelia, ktorí vnímate potrebu týchto nutných zmien –  ODVÁŽNE VPRED! Lebo len na pravej odvahe ducha človeka, môže spočinúť požehnanie Božie!

Poznámka:

Inšpirácie k tejto závažnej téme, nájdete v nasledujúcich článkoch:

Blíži sa doba, v ktorej sa, úplne od základu, zmení vnímanie Boha – Stvoriteľa!

https://blog.hlavnespravy.sk/14877/dokazy-o-existencii-stvoritela-stvoritel-je-z-pozemskeho-resp-materialistickeho-vnimania-cloveka-ta-najvyssia-veda-najvyssia-fyzika-a-zaroven-najvys/?fbclid=IwAR3Zcvx0h6x8zkyaiqRUVeyM0VcPTBowKkeM7GPtPsYoKnkCAUIK5N534ZM

Sme súčasníkmi mimoriadnych udalostí! Do nášho solárneho systému, onedlho, pozemsky viditeľne, priletí „Hviezda Syna Človeka“!

https://blog.hlavnespravy.sk/15013/mimoriadna-udalost-nasou-slnecnou-sustavou-onedlho-preleti-nezvycajna-kometa-inak-nazyvana-ako-hviezda-syna-cloveka-prva-cast/

Adam a Eva – biblické jablko poznania! 

https://blog.hlavnespravy.sk/14619/adam-a-eva-a-biblicke-jablko-poznania-ako-mam-tomuto-deju-spravne-rozumiet/

Zvrhlé omyly cirkví – Náboženský kult o „panne Márii“!

https://blog.hlavnespravy.sk/13931/zvrhle-omyly-cirkvi-nabozensky-kult-o-panne-marii-a-dnesny-sviatok-sedembolestnej-panny-marie/

Veľké odhalenie! Biblia je z veľkej časti falošne interpretovaná a tým aj nepochopená v jej základe!

https://blog.hlavnespravy.sk/13353/velke-odhalenie-biblia-nie-je-sfalsovana-ale-z-velkej-casti-nepochopena-a-spatne-interpretovana-obsahuje-tiez-mnohe-mylne-nazory-autorov-a-zapisovatelov-biblickych-textov-cyklus-clankov-na-pokrac/

Sedem hlavných náboženských lží, lož prvá!

https://blog.hlavnespravy.sk/9853/7-hlavnych-nabozenskych-lzi-vnesenych-do-povodne-cisteho-krestanstva-loz-prva-jezisovo-zmrtvychvstanie-druha-cast/

 

Motto:

Svetom sa šíri Nové poznanie Pravdy, ktoré sprostredkúva jasné definície a jasné odpovede, na všetky nevyriešené otázky života!

Toto Nové Poznanie, bezpečne a isto vyplňuje všetky medzery, urovnáva všetky nezrovnalosti a sprostredkúva človeku presvedčenie, ktoré mu dáva takú istotu a taký základ, že nijaké dogmy cirkví, nijaké „zaručené informácie“ rôznych skupín a siekt, nemôžu ohroziť silu presvedčenia, ktorú, o všetkých dejoch okolo nás, môže človeku sprostredkovať jedine PRAVDA, ten najvyšší Zákon a Princíp, skrze ktorý vznikol nielen náš Vesmír, ale i celé rozľahlé Božie Stvorenie.

Je to práve a výhradne Pravda, ktorá je Podstatou sveta, ktorá je zároveň neoddeliteľnou súčasťou Boha Stvoriteľa!

Je však potrebné, si s plnou vážnosťou uvedomiť, že práve DNES, sme súčasníkmi doby pôsobenia zasľúbeného Ducha Pravdy, ktorého ľudstvu prisľúbili už proroci v dávnych, biblických časoch a ktorého ľudstvu zasľúbil predovšetkým Ježiš, Syn Boží!

TEN, ktorý má uviesť ľudstvo do celej PRAVDY, túto Pravdu priniesol a táto Pravda má byť DNES šírená a zvestovaná, pre spásu tých, ktorí svojho ducha ešte celkom nezasypali nánosmi rozumu, nevedomosti a nepochopenia!

Preto každý jeden z vás, ktorý TERAZ čítate tieto riadky, vypočujte si volanie dnešnej doby:

„Keď príde Utešiteľ, ktorého vám Ja pošlem od Otca, Duch Pravdy, ktorý vychádza od Otca, On o Mne vydá svedectvo! … Ešte veľa vám mám toho povedať, ale teraz by ste to nezniesli /nerozumeli/. Keď však príde On, Duch Pravdy, uvedie vás do plnej Pravdy!… On MŇA oslávi, lebo z Môjho vezme a zvestuje vám. Všetko, čo má Otec, je Moje. Preto som povedal, že z Môjho vezme a zvestuje vám!“ Jn 15, 26-27; 16, 12-15.

Osláviť Ježiša a Jeho Posolstvo i jeho OBEŤ, nemožno iným spôsobom, ako očistiť Jeho učenie vo Svetle Pravdy, teda očistiť ho od všetkého falošného, nevedomého, ale i zámerne prekrúteného, teda od všetkých nánosov, ktorými bolo, sprvoti čisté Ježišovo učenie, až do dnešných dní, takmer celkom zasypané, nánosmi rozumu a náboženských dogiem!

Zo skutočného Ježišovho Posolstva, si náboženstvá po celej Zemi, urobili iba obyčajnú pozemskú firmu, majúcu za cieľ manipulovať a ovládať ľudí, v čo najširšom rozsahu!

Preto z pôvodného, čistého Ježišovho Posolstva, sa nedochovalo v týchto náboženstvách, do dnešných dní, už takmer nič, pretože všetko je tak prekrútené, že z čistého Svetla Pravdy, ktoré Ježiš ľudstvu priniesol, zostala v srdciach ľudí, iba ľudská pokrivenina a temnota, s pachuťou duchovnej smrti!

Takto a nie inak, spravovali náboženstvá, Ježišove Posolstvo, do dnešných dní!

Preto sa prebuďte v poslednej možnej chvíli všetci tí, v ktorých ešte celkom nezhasla túžba po Poznaní Pravdy, lebo len toto Poznanie, bezpečne povedie každého z nás cestami, ako byť lepším človekom, ako pomáhať ostatným podobne usilujúcim a ako sa naučiť žiť život, v zmysle Božích zákonov, ktoré sú tak zjavne prospešné pre všetkých, kto sa ich učí rešpektovať a dodržiavať.

Každý jeden z nás, má DNES rovnakú možnosť, načerpať posilu i Poznanie, z tohto Živého Prameňa Pravdy a dozvedieť sa tak, o skutočných súvislostiach života, v oveľa širšom rozsahu, než je vám predkladané tu a teraz, ako i v ďalších článkoch podobného zamerania.

Preto sa prebuďte všetci, ktorí máte v sebe, ešte aspoň trošku odvahy, k zmene svojho života, do úplne nového rozmeru bytia, ktorý Vám spätne, prinesie len požehnanie a radosť.

Je už načase, konečne vystriedať toto dnešné živorenie drvivej väčšiny z nás, za skutočný, Bohu milý život, plný toho najčinorodejšieho a najradostnejšieho pôsobenia.

Preto sa prebuďte duchom ešte dnes, lebo už zajtra môže byť neskoro!

Pretože premeškať túto poslednú hodinu, k pravému prebudeniu sa k životu, predstavuje nezvratný proces, s fatálnym koncom, pre milióny rokov trvajúce duchovné bytie, každého jedného z nás…

 

Poznámka pre všetkých čitateľov:

Tieto články sú určené LEN pre tých, ktorí vážne hľadajú pochopenie toho, ako funguje svet.

Nie je nimi nikomu nič ponúkané, ani nimi nemá byť nikomu nič vzaté!

Každý nech si verí v to, na čo dosahuje možnosť jeho chápania, ale zároveň nech neuráža a nehaní tých, ktorí sa snažia duchovne vzdelávať a chcú sa ako ľudia aj vyvíjať.

Ak sú vám milšie dogmy a manipulácie, verte im, ale potom nezúfajte, keď dôjde na „lámanie chleba“!

 

 

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Ľuboš Ďurfina

O AUTOROVI

Dar života sme dostali od Boha Stvoriteľa.

Od Boha skutočného a nie takého, akého nám vykresľujú zblúdilé náboženstvá!

Tento Dar chcem pred Bohom obhájiť predovšetkým tým, že budem o Bohu zvestovať v pravdivom svetle, tak, aby to pomohlo prebudiť k skutočnému životu čo najviac duchovne spiacich ľudí.

Riadim sa heslom "Odvážne vpred, je Bohu milé!" a tiež najvyšším prikázaním hľadajúceho:

"Kto sa nenamáha, aby Slovo Pána aj správne pochopil, ten sa previňuje!"

Nemali by sme tiež zabúdať, že človek má predovšetkým povinnosti voči svojmu Bohu a až potom práva! Zodpovedné plnenie povinností, dáva človeku práva a v tomto je zakotvená i veľká dôvera v Boha, pričom dôverovať môže len ten, kto žije svoj život, v čo najintenzívnejšom súzvuku, s Božou Vôľou!

Práve takéto vnímanie reality, by malo byť celoživotným snažením každého z nás...

Milí čitatelia, nech sa i vám darí, v tomto bohumilom úsilí, pre dosiahnutie statusu PRAVÉHO ČLOVEČENSTVA.

Pekný deň všetkým ľuďom dobrej vôle...

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 92

Celkové hodnotenie: 5.65

Priemerná čítanosť: 5653

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    Prebehla prvá a jediná živá diskusia medzi Korčokom a Pellegrinim. "Škodíte Slovensku!" Odznelo viacero útokov

    0icon

    Bratislava 18. marca 2024 (HSP/Foto:TASR-Pavel Neubauer, Jaroslav Novák)   V pondelok večer sa uskutočnil prvý a pravdepodobne aj jediný televízny súboj dvoch favoritov prezidentských volieb…

    MZVEZ: Slovensko podporuje prijatie ďalších krokov vedúcich k oficiálnemu začatiu prístupových rokovaní Moldavska do EÚ

    0icon

    V súvislosti s nadchádzajúcim zasadnutím Európskej rady M. Eštok informoval moldavskú partnerku, že Slovensko bude na zasadnutí podporovať čo najskoršie prijatie negociačného rámca pre Moldavsko…

    Ako skončia Lipšic a jeho ľudia? Už je známe, kde budú pracovať

    0icon

    Prokurátori Úradu špeciálnej prokuratúry (ÚŠP) si v pondelok prevzali dekréty o ich zaradení na jednotlivé oddelenia Generálnej prokuratúry (GP) SR, kde budú pôsobiť po zrušení…

    Čaputová rozumie rozhodnutiu českej vlády zrušiť plánované spoločné zasadnutie so slovenskou vládou

    0icon

    Slovenská prezidentka Zuzana Čaputová v pondelok neformálne navštívila Prahu. Položením venca si uctila obete decembrovej streľby na Filozofickej fakulte Univerzity Karlovej (FF UK), pri ktorej…

    Čína súhlasila s účasťou na mierovom samite o Ukrajine vo Švajčiarsku

    0icon

    Bratislava 18. marca 2024 (HSP/Foto:TASR/AP/Xinhua/Yan Yan) Aktualizované 18. marca 2024 Čína súhlasila s účasťou na mierovom samite o Ukrajine vo Švajčiarsku, uviedol čínsky veľvyslanec Wang…

    Matovič: "Nejde mi o to, aby som vyhral voľby v nedemokratickej súťaži"

    0icon

    Bratislava 18. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Jaroslav Novák)   Prezident by mal podľa kandidáta na hlavu štátu Igora Matoviča robiť všetko pre to, aby spravodlivosť v štáte…

    Špirko: Vyšetrovanie, ktoré sa začalo po mojom trestnom oznámení, zastavili

    0icon

    Vyšetrovanie, ktoré sa začalo po trestnom oznámení prokurátora Úradu špeciálnej prokuratúry (ÚŠP) Vasiľa Špirka pre sabotáž, je právoplatne zastavené. Týkalo sa vtedajšieho ministra vnútra Roberta…

    Smer napriek protestom stále vedie. Kto sa ocitol mimo hry? Viac prezradí najnovší prieskum

    0icon

    Bratislava 18. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:HSP)   Parlamentné voľby by v marci vyhral Smer-SD s podporou 23,4 percenta voličov. Na druhom mieste by skončilo Progresívne Slovensko…

    Redakčná rada CME deklaruje, že dozrie na Markízu

    0icon

    Redakčná rada skupiny CME deklaruje, že v televízii Markíza sa dodržiavajú žurnalistické štandardy a televízia ich uplatňuje nadpriemerne. Vyplýva to z vyjadrenia skupiny CME a…

    Západ a Kyjev urobili všetko pre Putinovo víťazstvo

    0icon

    Bratislava 18. marca 2024 (HSP/Ria/Foto:TASR/AP-Alexander Zemlianichenko)   Voľby v Rusku dopadli výborne. Stovky pozorovateľov z celého sveta, rekordne vysoká volebná účasť, mimoriadne transparentné a pohodlné…

    FOTO DŇA