7 HLAVNÝCH náboženských LŽÍ, vnesených do pôvodne čistého KRESŤANSTVA! LOŽ PRVÁ: Ježišovo zmŕtvychvstanie! /druhá časť/

Ježiš je týmto nezmyselným tvrdením vykresľovaný ako nejaký duchovný akrobat, čo porazil smrť! Ibaže Ježiš neprišiel poraziť pozemskú smrť, ale smrť ducha človeka, ktorý stál v čase príchodu Ježiša na Zem doslova nad priepasťou skazy, tesne pred zónou duchovnej smrti a rozkladu! Ľudstvo stratilo spojenie s Bohom, preto musel prísť Boží Syn, pretože zvestovania prorokov, učenie Mojžiša i všetko Poznanie na Zemi bolo tak zdehonestované a prekrútené, že ľudstvo ako celok bolo v smrteľnom ohrození!

Ježiš preto nepotreboval vstávať z nijakého hrobu, lebo malo to byť Jeho Slovo, ktoré mali ľudia pevne uchopiť a aplikovať do svojho života. Živé Slovo, ktoré im prinieslo možnosť vzkriesenia na duchu a tým aj na tele!

Vzkriesenie je predovšetkým vecou Ducha, nie tela človeka!

Prečo by potom Ježiš potreboval vstávať z nejakého hrobu, keď je to v kontexte danej skutočnosti plne iracionálne?? A navyše, vstať “z hrobu” tak, ako to učia kresťanské náboženstvá, je zjavne stojace proti Božím zákonom, ktoré Ježiš neprišiel rušiť, ale naplniť!

Neexistuje nič vo svete i v celom Vesmíre, čo by nevychádzalo z pôsobenia Božích, Duchovných a tým aj Vesmírnych zákonov!

Ježiš, poslušný Zákonom svojho Otca, po jeho surovom a neplánovanom ukrižovaní, pozemsky umrel, teda jeho telo opustila jeho Božsky-duchovná podstata podobne, ako keď umrie pozemský človek, vystúpi z jeho tela jeho duchovná podstata, teda to, čo je skutočne živé v každom z nás.

Telo používame len ako “oblek”, záhal, aby sme sa mohli na Zemi plnohodnotne prejaviť a po odchode zo Zeme putujeme v duševnom a duchovnom tele za ďalším vývojom v záhrobných, jemnohmotných a napokon aj v Duchovných svetoch.

Vstať z hrobu v pozemskom tele, ktoré bolo predtým znefunkčnené, je nemožné a už vôbec je nemožné, aby sme sa s pozemským telom dostali do nášho skutočného Duchovného Domova, ktorý sa nachádza vysoko na Nebesách, v blízkosti Božej!

Pri svojom zdokonaľovaní sa sférami postupne odkladáme všetky svoje telá, teda nielen pozemské, astrálne, jemnohmotné-duševné až nakoniec ako úplne zrelí ľudskí duchovia sa vraciame Domov, do Raja ako ľudskí duchovia v čisto duchovnom tele a až toto dokonalé telo je vzdialeným obrazom tých najdokonalejších Praduchovných bytostí, ktoré boli stvorené na obraz Boha, o ktorých sa píše obrazne v biblii.

Ježiš preto nepotreboval vstávať z mŕtvych, on nikdy mŕtvy nebol a ani nebude! ON len naplnil Zákony svojho Otca a postupne poodkladal všetky svoje telá a záhaly, aby neskôr, vo svojej Božskej podstate, vystúpil do svojho Domova v Božej Ríši, ktorá je vysoko nad našim Duchovným Domovom!

Ježiš existoval už pred svojím pozemským narodením, prišiel vo svojom Božskom éterickom tele do blízkosti Zeme a poslušný Zákonom svojho Otca, sa inkarnoval do formujúceho sa telíčka v Máriinom lone, ktoré k tomuto bolo pripravené. Inkarnoval sa rovnakým spôsobom, ako sa inkarnoval každý jeden z nás, pretože toto je jediný spôsob, ako sa môžeme ako prichádzajúce ľudské duše prejaviť na Zemi.

Musíme vziať na seba také telo, teda telo z tej látky a matérie, z ktorej sa skladá úroveň, sféra, v ktorej sa chceme prejaviť a plnohodnotne žiť. Ak je to sféra Zeme, musíme na seba zobrať telo z pozemskej matérie, inej cesty niet. A podobne, po ukončení svojo pôsobenia na Zemi, toto telo odložíme, ktoré zotlie v matérii Zeme, no my existujeme ďalej, v duševnom tele z takej hmoty a matérie, z akej je aj úroveň, kam sme sa po odchode zo Zeme dostali. Všetky tieto deje sú poslušné platným Božím zákonom TIAŽE a hustoty a nikdy tomu ani nebude inak!

Ježiš zároveň nepodstúpil dobrovoľnú smrť, toto nikdy nebolo v Božom pláne jeho Misie na Zemi! Ježiš bol zlom, rozšíreným na Zemi, surovo zavraždený! Jeho pozemské telo zabité a Jeho Misia predčasne ukončená!

To, že sa Jeho telo v hrobe nenašlo, o to sa postarala hŕstka Jeho blízkych, učeníkov, ktorí sa chceli vyhnúť tomu, aby bolo Jeho telo neskôr znesvätené, čo reálne aj hrozilo! No ani jedného by nikdy nenapadlo, že sa na Zemi neskôr rozšíri tak jedovatý náboženský blud, že Ježiš vstal z hrobu so svojim pozemským telom a tak aj “vstal z mŕtvych”!

Nenapadlo by ich to aj preto, lebo sa im Ježiš, vo svojom éterickom tele, po pozemskej smrti, niekoľko dní ukazoval, prebýval s nimi a niektorí vyvolení Ho smeli v tomto tele vidieť a komunikovať s Ním, lebo sa im otvoril ich duchovný zrak, ktorý jediný umožní vidieť i počuť to, čo je mimo pozemskej roviny bytia.

Vo všetkom tomto dianí je logická postupnosť a zákonitosť!

Skrze poznanie Božích zákonov je možné uvidieť a pochopiť i tieto deje v čistom Svetle Pravdy, teda tak, ako sa udiali!

A prečo došlo k tomuto nezmyselnému pokriveniu skutočnosti a k vytvoreniu tejto bezbrehej lži o Ježišovom zmŕtvychvstaní? Odpoveď je až príliš jednoduchá. Tým pravým dôvodom je odpútanie veriacich od skutočného Ježišovho Posolstva, odpútanie od Jeho Slova, ktoré jediné môže človeku priniesť SPÁSU!

Veď koľko podobenstiev Ježiš ľuďom zanechal, koľko blahoslavenstiev a múdrych rád a to je to hlavné, prečo prišiel Ježiš na Zem – aby ukázal, v čom robia ľudia chyby a aby im tiež ukázal cestu, ako z nich von, ako žiť život, ktorý môže odvrátiť ich neskoršiu duchovnú smrť!

Počúvajte pozorne náboženské kázne v kostoloch, dajte si tú námahu a nevypočujete si tam nič iné, len to, ako Ježiš premohol smrť tým, že vyšiel na tretí deň po ukrižovaní z hrobu, obetoval sa za nás, čím sňal naše hriechy, ako činil zázraky, nasýtil hladných, kriesil mŕtvych, no nikde nepočujete to najdôležitejšie – poučenia pre život z Jeho Slova!

Len samé blúznenie o zázrakoch, ktoré sa udiali inak, než sa interpretujú! Ježiš je vykresľovaný ako duchovný akrobat, robiaci všemožné kúzelnícke kúsky a na základe tohoto Mu má byť uverené, nie na základe PRAVDY, Múdrosti a poučení, ktoré ľudstvu priniesol!

Slovo Ježiša sa stalo vedľajším “produktom” Jeho pôsobenia, bolo doslova zamurované za nepreniknuteľné hradby chladného rozumu. Slovo Ježiša bolo časom nahradené falošnými výkladmi vykladačov a vyzdvihované boli len jeho zázraky a činy tohoto druhu.

Dielo skazy bolo napokon temnom na Zemi dovŕšené bludným “zmŕtvychvstaním” a tak nemohla byť okolo Ježišovho života vytvorená zhubnejšia lož, než je toto! Lebo v tomto zmŕtvychvstaní je zároveň zakotvené aj cirkevné “odpustenie hriechov”, ďalšie zlo, nemajúce obdoby, o ktorom bude napísané neskôr.

Na záver treba zdôrazniť fakt, že Ježiš naplnil do bodky Zákony svojho Otca! Vrátil sa k Otcovi vo svojom Božskom tele, lebo to pozemské, ale i duševné i duchovné telo musel odložiť a zanechať v každej sfére tak, ako sa to udialo i na Zemi. Podľa Zákona rovnorodosti a Zákona tiaže, sa pozemské hutné telo nikdy nemôže dostať ani len do záhrobia, nieto ešte do Božej Ríše! Opak tejto zákonitosti môžu tvrdiť iba tí, ktorí holdujú nevedomosti, alebo náboženskému blúzneniu a fanatizmu!

Preto ešte raz: Ježiš, Syn Živého Boha, prebývajúci vtedy na Zemi, po svojom ukrižovaní pozemsky umrel, pretože jeho telesný aparát bol násilím natoľko poškodený, že neodvratne vypovedal svoju službu. Zákony Božie ani v tomto smere nepripúšťajú nijakú ľubovôľu, preto čo je raz zničené s definitívnou platnosťou, nemôže už povstať k životu, lebo to nedovolia Božie Zákony!

Ježiš nám tu však zanechal Živé Slovo Boha, PRAVDU Božiu, ktorú ak človek prijme do svojho srdca, ak sa Ňou začne riadiť a ak JU aj dôsledne začne aplikovať a žiť vo svojej každodennosti, prinesie mu v spätnom pôsobení len požehnanie a mier, duchovný vzostup, ktorý jediný ho uchráni od neodvratnej duchovnej smrti!

Táto duchovná smrť hrozí každému, kto tieto Principiálne pravidlá života bude aj naďalej  ignorovať, pretože vzkriesenie je predovšetkým vecou Ducha a nie tela človeka!

Telo je len nástroj a obal, ktorý ako ľudskí duchovia na Zemi, pri svojich opakovaných púťach, vymieňame podobne, ako odev v našom šatníku. Lebo niet jediného medzi nami, ktorý by bol na Zemi po prvý krát!

Byť duchovne vzkriesený je teda znamením, že sme sa vyhli duchovnej smrti, ktorá je neodvratne pripravená pre každého, kto bude trvale ignorovať Božie Zákony a tým aj Slovo Božie vo svojom každodennom živote! Lebo väčšina ľudstva síce ešte žije vo svojich pozemských telách, resp. živorí, ale duchovne spí tým najtvrdším spánkom!

Bojujme preto každý sám za seba o svoju večnú existenciu, lebo bude to potom plač a škrípanie zubov, v hodine násilného prebudenia!

Blažení sú tí, ktorí využijú ešte posledný krátky čas k svojmu duchovnému prebudeniu!

/koniec druhej časti…pokračovaním bude časť tretia – Druhá náboženská LOŽ: “Nepoškvrnené počatie!”/

Článok je pokračovaním, prvého, úvodného dielu z Cyklu “7 náboženských lží, objasnených v dobe zasľúbeného Ducha Pravdy!”

https://blog.hlavnespravy.sk/9345/pohania-slovanisti-fanaticki-vyznavaci-slovanskej-minulosti-zakladajuci-novu-sektu-na-slovensku-toto-by-vas-malo-zaujimat/

Poznámka:

Uvedené pojednania a texty sú určené IBA pre ľudí, ktorí hľadajú skutočné súvislosti života! Pre tých, ktorí používajú logiku a zdravý “sedliacky” rozum! Toto Nové Poznanie je len pre ľudí, ktorí sa nikdy neuspokoja s náboženskými bludmi a dogmami, protirečiacimi si so všetkým, čo v prírode i vo vesmíre funguje ako niečo samozrejmé, lebo všetky procesy a deje vo Vesmíre sú len dôsledkom pôsobenia Božích Zákonov!

Tieto články sú preto určené LEN pre tých, ktorí vážne hľadajú pochopenie toho, ako funguje svet!

Týmito pojednaniami zároveň nieje nikomu nič ponúkané, ani nimi nemá byť nikomu nič vzaté! Každý nech si verí v to, na čo dosahuje jeho možnosť chápania, ale zároveň nech neuráža a nešpiní tých, ktorí sa snažia duchovne vzdelávať a chcú sa ako ľudia aj vyvíjať. Ak sú vám milšie dogmy, verte im, ale potom nezúfajte, keď dôjde na lámanie chleba, lebo sa Vám udeje presne to, čo ste sami chceli!

 

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Ľuboš Ďurfina

O AUTOROVI

Dar života sme dostali od Boha Stvoriteľa.

Od Boha skutočného a nie takého, akého nám vykresľujú zblúdilé náboženstvá!

Tento Dar chcem pred Bohom obhájiť predovšetkým tým, že budem o Bohu zvestovať v pravdivom svetle, tak, aby to pomohlo prebudiť k skutočnému životu čo najviac duchovne spiacich ľudí.

Riadim sa heslom "Odvážne vpred, je Bohu milé!" a tiež najvyšším prikázaním hľadajúceho:

"Kto sa nenamáha, aby Slovo Pána aj správne pochopil, ten sa previňuje!"

Nemali by sme tiež zabúdať, že človek má predovšetkým povinnosti voči svojmu Bohu a až potom práva! Zodpovedné plnenie povinností, dáva človeku práva a v tomto je zakotvená i veľká dôvera v Boha, pričom dôverovať môže len ten, kto žije svoj život, v čo najintenzívnejšom súzvuku, s Božou Vôľou!

Práve takéto vnímanie reality, by malo byť celoživotným snažením každého z nás...

Milí čitatelia, nech sa i vám darí, v tomto bohumilom úsilí, pre dosiahnutie statusu PRAVÉHO ČLOVEČENSTVA.

Pekný deň všetkým ľuďom dobrej vôle...

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 92

Celkové hodnotenie: 5.64

Priemerná čítanosť: 5654

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    Vlani obvinili 62 policajtov, štyroch príslušníkov ZVJS a 26 pracovníkov FS

    0icon

    Bratislava 20. apríla 2024 (TASR/HSP/Foto:Facebook)   Vlani obvinili 62 policajtov, štyroch príslušníkov Zboru väzenskej a justičnej stráže (ZVJS) a 26 pracovníkov finančnej správy (FS). V…

    Mesto Bratislava opäť symbolicky otvára svoje brány, konajú sa mestské dni

    0icon

    Bratislava 20. apríla 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Pavel Neubauer)   Hlavné mesto opäť symbolicky otvára svoje brány obyvateľom i návštevníkom, víkend (20. - 21. 4.) patrí tradičným Bratislavským…

    BSK otvára v sobotu novovybudované Ekocentrum v obnovenom kaštieli v Čunove

    0icon

    Bratislava 20. apríla 2024 (TASR/HSP/Foto:Facebook)   Bratislavský samosprávny kraj (BSK) otvára v sobotu pre verejnosť novovybudované Ekocentrum v bratislavskom Čunove. Nové environmentálno-vzdelávacie centrum vzniklo v…

    Podujatie Vivat Holíč v sobotu otvára novú turistickú sezónu

    0icon

    Holíč 20. apríla 2024 (TASR/HSP/Foto:Facebook)   Vivat Holíč je sobotná celodenná akcia, ktorou mesto slávnostne otvára svoju tohtoročnú turistickú sezónu. V areáli Holíčskeho zámku je…

    Detský čin roka hľadá deti, ktoré pomáhajú blízkym, kamarátom či cudzím ľuďom

    0icon

    Bratislava 20. apríla 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Henrich Mišovič)   Občianske združenie Detský čin roka otvorilo výzvu a hľadá deti, ktoré pomáhajú svojim blízkym, kamarátom či cudzím ľuďom…

    Panenská ulica patrí v sobotu na jeden deň opäť Dobrému trhu

    0icon

    Bratislava 20. apríla 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Michal Svítok)   Panenská ulica v Bratislave patrí v sobotu opäť jeden deň trhovníkom, susedom, umelcom, remeselníkom či domácim výrobkom. Koná…

    Hystéria na pozadí agónie Západu nepomôže

    0icon

    Moskva 20. apríla 2024 (HSP/ria/Foto:TASR/AP-Boris Grdanoski)   Sergej Lavrov má talent zhrnúť podstatu toho, čo sa deje. Niekedy mu stačí pár slov, ktoré potom "idú…

    Kamenický: Opoziční pseudoodborníci zo SAS majú kopu riešení, ale vždy až po funuse

    0icon

    Bratislava 20. apríla 2024 (HSP/Foto:TASR-Martin Baumann)   Minister financií Ladislav Kamenický reaguje na kritiku jeho práce zo strany opozičnej SaS. Pripomína SaS viaceré problémy, ktoré…

    MAS Zlatá cesta pomohla získať podporu z eurofondov desiatkam projektov

    0icon

    Prenčov 20. apríla 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Jana Vodnáková)   Miestna akčná skupina (MAS) Zlatá cesta so sídlom v Prenčove neďaleko Banskej Štiavnice pomáha čerpať zdroje z Európskej…

    Transagenda na Slovensku (a jej implikácie): „Máš ještě jinou dírku.“

    0icon

    Bratislava 20. apríla 2024 (HSP/Foto: Pexels)   Nedávno sa v našej vlasti udialo toto: Stredoškolský učiteľ odmietol nazývať dievča, ktoré sa identifikuje ako chlapec, mužským…

    Vášeň v Tebe

    Auto Trendy

    Reklama

    Armádny Magazín

    TopDesať

    FOTO DŇA