MIMORIADNA SPRÁVA! Pán Norbert LICHTNER včera odstúpil z kandidátky za stranu KOTLEBA-ĽSNS do volieb Európskeho parlamentu!

Mimoriadne dobrá správa! Od takého rovného chlapa, ako je pán Norbert Lichtner, chlapa tak zásadovitého a usilujúceho sa už roky húževnato pomôcť Slovensku, sa nič iné, po závažných udalostiach posledných dní, ani nedalo očakávať!!

Pán Norbert, v tomto Vašom správnom rozhodnutí máte masívnu podporu od desaťtisícov rozumných Slovákov, pretože Vy ste zatiaľ najpružnejšie a najpragmatickejšie zhodnotili danú situáciu, pretože miesto v EU parlamente Vám skutočne nestojí za to, aby ste na svoje meno, svoj vysoký kredit osobnosti, ktorý na Slovensku máte, aby ste toto svoje meno nechali v postupnosti vývoja pošpiňovať a vláčiť zvrhlou, dnes už zjavne zvrhlou a egoistickou politikou Mariana Kotlebu!

Je teraz len otázkou času, ako sa v tomto prípade zachová napr. i pán sudca Radačovský, pretože i on je natoľko rozumný a inteligentný, aby si aj ešte v pravý čas uvedomil, že na Kotlebu sa to bude od prezidentských volieb oprávnene valiť ako “rana za ranou” a ten tieň, čo tieň, táto hnilobná pachuť politického hnusu, bez morálky, cti a čestnosti, ktorý začína produkovať Kotleba so svojími poskokmi, môže mimoriadne výrazne poškodiť i dobré meno p. Radačovského a aj poškodí, ak včas nezaujme k celej tejto situácii svoje jednoznačné stanovisko!

Už dnes sú na sieťach informácie, že mnohí Kotlebovi voliči z minulosti nepôjdu ako voliči do volieb EU za stranu ĽSNS, pretože táto strana za posledné dni a týždne výrazne zdiskreditovala už aj p. Radačovského! A bolo veľa takých voličov, ktorí chceli voliť práve p. Lichtnera a p. Radačovského!

Nech túto skutočnosť obrátime z každej strany, hoci je p. Radačovský ako kandidát bez zjavného straníckeho spojenia so stranou ĽSNS, AUTOMATICKY padá na neho všetko to negatívne a zvrhlé politické konanie Mariana Kotlebu v posledných dňoch a týždňoch!

Pán Radačovský by mal preto veľmi seriózne zvážiť túto svoju kandidatúru a ísť v šľapajách p. Lichtnera, kým je ešte na to vhodný čas!

Tu sú ešte linky na reláciu p. Lichtnera na ďalšie reakcie ohľadom toho, čo sa udialo na Slovensku v súvislosti s prezidentskými voľbami v závislosti na Kotlebovu stranu:

https://www.infovojna.sk/article/lichtner-odstupil-z-kandidatky-do-ep-strany-kotleba-lsns?fbclid=IwAR245b8P0z9iyQMsqRb9ls6_WbDC3sQKHFP7N2fGOcDhQofJX6t6ghJACmc

Vladimír Mečiar sa vyjadril o M. Kotlebovi dňa 13.03.2019 na Slobodnom vysielači nasledovne:

„Samozrejme, že v zákulisných politických kuloároch pred voľbou na Ústavných sudcov sa hovorilo, že nejaká dohoda medzi Smerom a Kotlebom prebehla, no neviem o nej, vychádzam len z toho, čo bolo verejne publikované… Kotleba hrá na seba. Chce sa vyprofilovať ako politická osobnosť, chce byť lídrom na Slovensku a je mu jedno kto, čo a ako urobí a je mu jedno, že by podporil Štefana Harabina a tým dostal ten istý smer, aký zastáva sám Kotleba – konzervatívny a národno demokratický, do II. kola prezidentských volieb! Je to ČISTÝ EGOIZMUS a isté sebanadhodnotenie pána Kotlebu a aj nadhodnotenie možností jeho strany /sebapreceňovanie/. Takže to vnímam skôr ako sebalásku Kotlebu, než pochopenie zámerov politiky a konštrukciu politiky, ktorá by v každom prípade pomohla Harabinovi v prezidentských voľbách.“

https://www.youtube.com/watch?v=qYa8J4XC4EY

Podobne je vhodné na tomto mieste priniesť i vyjadrenie Mariana magáta, ktorý sa vyjadril voči Kotlebovi nasledovne:

Marian Magát sa vyjadril o M. Kotlebovi 17.03.2019:

„Objavili sa názory na internete, že aj tak je Marian Kotleba víťaz, no NIEJE! NIEJE VÍŤAZ, JE PORAZENÝ! Marian Kotleba doplatil na to, že od začiatku odkopáva schopných ľudí a obklopuje sa riťolezcami, pätolízačmi a väčšinou ľuďmi, ktorí sa nevedia poriadne ani podpísať! Ak bude aj naďalej robiť politiku, akú robí, že nebude ustupovať a tváriť sa pri tom, že má patent na všetko, tak nikdy to nikam nedotiahne a ĽSNS politicky skončí tak, ako aj Marian Kotleba!

Ešte raz, Kotleba je v týchto voľbách porazený a nie je porazený prvý krát!

Dnes už začína byť zbytočný a len zavadzia na národnej scéne, čím nenecháva priestor pre druhých, schopnejších!“

https://www.youtube.com/watch?v=GylB8cfrEZw

V ďalších textoch z komunikácie na sieťach sa tiež dočítame:

Ivan Liška Pán Ďurfina urýchlene by ste sa mali ísť liečiť !!!Mečiar , jasné že chváli Harabína , ktorý mu oslobodzoval mafiánov zpod obžaloby .

Ľuboš Ďurfina Takže aj pán Norbert Lichtner by sa mal dať liečiť?? Zrejme ano podľa Vášho primitívneho uvažovania!

Uvedomte si konečne raz a jasne! Kotleba vo svojej egoistickej straníckej zaslepenosti už ani nevie rozoznať, čo je dobré a čo nieje! Táto jeho posadnutosť a egocentrickosť mu nedovolí rozlíšiť a rozoznať, ako sa včera pred celým vlasteneckým jadrom Slovenského národa strápnil, keď povedal, nahlas, cynicky a bez škrupulí, že ĽSNS dosiahla dobrý výsledok, že si polepšili a že sú ako strana spokojní! Toto je už bezbrehá politická imbecilita dotyčného, ktorý si vo svojej vedomej a zákernej vypočítavosti pomýlil prezidentské voľby s parlamentnými a zneužil vás voličov v tejto jeho bezbrehej manipulácii!

Len v parlamentkách bojuje každý uchádzač či strana sama za seba, pre zisk čo najvyšších preferencií, ale prezidentské voľby sú o spájaní a spolupráci na rovnorodom, resp. podobnom ideovom základe a my sme mali teraz jedinečnú príležitosť pretlačiť Harabina do prezidentského paláca!!

Všetky zvučné vlastenecké mená Európy sa “chytajú za hlavu”, čo sme to na Slovensku urobili, ako sme zbabrali a spackali tak výnimočnú a jedinečnú príležitosť!! Neskutočné, absurdné, nepochopiteľné sa stalo realitou a len Bohu ďakovať za to, že Kotleba včas odkryl úroveň svojho charakteru, svoje morálne “kvality” a ukázal sa pred Slovenskom v plnej nahote svojich skutočných ambícií!

Kotleba svoj potápajúci sa Titanic už nikdy nezachráni a najhoršie je, že opakovane a dôrazne bol pred týmito fatálnymi chybami mnohými inteligentnými ľuďmi na Slovensku ale i v Čechách vopred varovaný! Budiž, nech sa tak stane, komu niet rady, tomu niet pomoci a tak vlastenecká scéna sa bude musieť ubrať iným, hodnotovo oveľa lepším smerom, bez nálepiek extrémistických zvrhlostí a podobných excesov, ktoré na seba a svoju stranu nalepil dnes už zdravých “politických zmyslov” zbavený Marian Kotleba!

A dobre si vypočujte v aktuálnom videu, ako trefne toto Kotlebove šialené počínanie zhodnotil napríklad aj Marian Magat! No a k vyššie uvedenému komentáru p. Ján Mikovčák sa už viac nemienim vyjadrovať a on dobre vie, prečo! Pekný deň všetkým!

Z ďalšej komunikácie:

Z.S. “Pán Ľuboš Ďurfina, musím sa vám ospravedlniť. Trochu dlhšie mi to trvalo, než som si bola schopná priznať, že som ĽSNS príliš dôverovala a že ma sklamali! Stále som ich v duchu akosi ospravedlňovala a ubezpečovala samu seba, že Kotleba by to nikdy neurobil, že by bol preňho prieskum dôležitejší ako Slovensko! On nás fakticky predal za ten prieskum, aby vedel, ako na tom ako strana sú! A ak k tomu ešte pridám to, že sa dohodol so Smerom… Osobne ma to natoľko dorazilo, že som preplakala jeden celý deň! Nikomu som tak nedôverovala, ako tejto strane. Našťastie, pána Kotlebu som nevolila, lebo som mala za to, že pán Harabín by sa na funkciu prezidenta hodil viac a ani som sa s tým netajila, že som to priznala aj pred ostatnými voličmi ĽSNS. Teraz som však zostala natoľko zlomená, že svoju dôveru v túto stranu už nedokážem obnoviť! Je mi to ľúto, veľmi, veľmi ľúto! ?

Ľuboš Ďurfina Pani Zuzana, je to ťažké pre Vás ale to prejde verte mi. Mne tiež trvalo nejaký čas, kým som prekukol túto stranu a najmä Kotlebu. Je to človek s veľmi nízkym charakterom a pre svoje ciele a ambície je schopný zneužiť kohokoľvek. Je to nečestný, arogantný a povýšenecký človek a za jeho iba na oko peknými rečami sa skrýva nadmieru prebudené ego, zloba, má sklony k násilnému správaniu sa a len by sme videli, ak by na Slovensku tento človek “vládol”, čo za diktátora s absolútne pokrivenými hodnotami v otázke principiálnej Pravdy a Spravodlivosti Kotleba je! To pekné čo bolo v ĽSNS, to tam vniesli predovšetkým ľudia vo svojom dobrom chcení a spolupatričnosti a práve toto Kotleba okato zneužíval, lebo jemu ide len o percentá za každú cenu! Česi by povedali “Je to KŘIVÁK!” Najhorším zlom v súčasnosti nie je Čapútová, ale Kotleba, pretože silnejúcu vlasteneckú scénu, ktorá sa raz mohla postaviť nielen Čapútovej, ale aj ostatnému zlu na Slovensku, bude Kotleba vždy rozbíjať, lebo chce byť samojediným vládcom, resp. tyranom, pri presadzovaní si svojho pokriveného videnia sveta! Boh nás ochraňuj od takéhoto “vladára”, no nezúfajte, Kotleba skončí ešte skôr, než by mohol na Slovensku napáchať oveľa väčšie škody! Krásny deň Vám prajem 🙂

Príspevky poslané do súkromných správ alebo zverejnené vo verejných diskusiách:

„Kotleba nastúpil do volebnej kandidatúry až po Harabinovi. Viedol tajné jednania so Smerom ohľadom prísľubu vstupu do budúcej vládnej koalície práve so Smerom, za cenu Kotlebovej kandidatúry s úmyslom ubrať hlasy Harabinovi a tým pádom vydláždiť cestu Šefčovičovi do II. kola prezidentských volieb. Na Infovojne sa dokonca Kotleba 2x preriekol o miestach v budúcej koalícii so Smerom! Kotleba vedel, že nemá šancu vyhrať voľby, šiel si spraviť prieskum a zviditeľniť seba i stranu do májových Eurovolieb, ako i do budúcoročných parlamentných volieb 2020 na Slovensku…“

„Vlastenecká zrada Kotlebu a jeho kolaborácia so Smerom prinesie Slovensku v dohľadnej dobe nesmierne škody! Kotleba a ĽSNS boli kľúčom ku zrade, aby sa proslovenské národné sily rozdelili a tým pádom aby Harabin prehral a nedostal sa ani len do II kola!“

„Súhlasím s Tebou Ľuboš. Po sobotňajších voľbách nám s manželkou nedalo a tak sme sa snažili zistiť, čo je vo veci. Prechádzali sme si správy a rozhovory. A našli sme! Infovojna zo 06.03.2019 od 85. minúty relácie. Ten, kto počúva, musí spozornieť. Kotleba jasne hovorí o jednom alebo dokonca dvoch ministerských postoch pre ĽSNS! Čiže musel sa dohodnúť. Kotleba očividne nastúpil do prezidentských volieb nie preto, aby vyhral, ale aby zobral Harabinovi hlasy. Za kandidáta sa prihlásil o dosť neskôr, ako Harabin. To znamená, že primárne o účasti vo voľbách neuvažoval a toto jeho náhle rozhodnutie musí mať pochopiteľne svoje príčiny.

https://www.youtube.com/watch?v=EOEPnJTMv50

„Kotleba sa zas ukázal, že voľby robiť nevie. Súhlasím s jeho hodnotami a názormi, má tiež dobrú rétoriku, ale toto bol jeden egoistický výbuch, totiž ak si naozaj myslel, že prekoná Harabina a že má ako kandidát šancu uspieť v prezidentských voľbách, tak nemá v politike čo robiť, pretože toto bol absolútne protivlastenecký krok z jeho strany a som zároveň aj sklamaný z voličov ĽSNS /ja som ním bol tiež/, ktorí absolútne neodhadli situáciu a nechali sa Kotlebom zmanipulovať, čím preukázali veľmi nízku dávku inteligencie!…“

„Harabin bol JEDINÝ NÁRODNÝ kandidát na prezidenta SR, ktorého zvolili odborníci, akademici, profesori vysokých škôl a medzinárodní experti 26. júna 2018 na Národnej konferencii!!! Kotleba prehral v B.B.,v komunálnych voľbách a za svoju pýchu prehral aj na prezidenta. Zbytočne zobral hlasy Harabinovi a pomohol sionistom na zničenie Slovenska v budúcom európsko-islamsko-fašistickom superštáte…“

Na tomto mieste by som na chvíľu odbočil, pričom nasledujúce informácie bezprostredne súvisia s témou a obsahom analýzy. Práve sa rozšírila informácia po sieťach, že pán Norbert Lichtner odstupuje z kandidátky za ĽSNS do májových Eurovolieb z dôvodu Kotlebovej zrady na vlasteneckej scéne Slovenska, pretože kotleba v prezidentských voľbách jasne uprednostnil stranícke ambície pred Slovenskom, čím znemožnil úspech Harabina dostať sa do II. kola volieb. Oprávnene je pán Lichtner naštvatý a myslím že aj toto ho dorazilo, keď Kotleba cynicky na sieťach vyhlásil, že výsledok v týchto prezidentských voľbách považuje za veľký úspech svojej strany!!

Viac sa dočítate na blogu:

https://lubos2226.blog.pravda.sk/2019/03/17/preco-kotleba-uzavrel-tajnu-dohodu-so-smerom-a-preco-to-taji-aj-pred-uzkym-vedenim-predsednictva-strany-analyza-stavu-na-pokracovanie/

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Ľuboš Ďurfina

O AUTOROVI

Dar života sme dostali od Boha Stvoriteľa.

Od Boha skutočného a nie takého, akého nám vykresľujú zblúdilé náboženstvá!

Tento Dar chcem pred Bohom obhájiť predovšetkým tým, že budem o Bohu zvestovať v pravdivom svetle, tak, aby to pomohlo prebudiť k skutočnému životu čo najviac duchovne spiacich ľudí.

Riadim sa heslom "Odvážne vpred, je Bohu milé!" a tiež najvyšším prikázaním hľadajúceho:

"Kto sa nenamáha, aby Slovo Pána aj správne pochopil, ten sa previňuje!"

Nemali by sme tiež zabúdať, že človek má predovšetkým povinnosti voči svojmu Bohu a až potom práva! Zodpovedné plnenie povinností, dáva človeku práva a v tomto je zakotvená i veľká dôvera v Boha, pričom dôverovať môže len ten, kto žije svoj život, v čo najintenzívnejšom súzvuku, s Božou Vôľou!

Práve takéto vnímanie reality, by malo byť celoživotným snažením každého z nás...

Milí čitatelia, nech sa i vám darí, v tomto bohumilom úsilí, pre dosiahnutie statusu PRAVÉHO ČLOVEČENSTVA.

Pekný deň všetkým ľuďom dobrej vôle...

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 92

Celkové hodnotenie: 5.64

Priemerná čítanosť: 5654

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    Električkovú trať pred SND v Bratislave by mohli začať stavať o tri roky

    0icon

    Bratislava 29. apríla 2024 (TASR/HSP/Foto:Facebook/Matus Vallo)   Plánovanú električkovú trať pred novou budovou Slovenského národného divadla (SND) na Pribinovej ulici v Bratislave by mohli začať…

    Opozícia chce opäť odvolávať. Spojilo sa PS, KDH a hnutie Igora Matoviča

    0icon

    Bratislava 29. apríla 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR - Jaroslav Novák)   Opozičné PS, KDH a hnutie Igora Matoviča spoločne zbierajú podpisy na odvolanie ministerky zdravotníctva Zuzany Dolinkovej…

    Súdny proces s exšéfom SIS by sa mal začať 30. mája

    0icon

    Bratislava 29. apríla 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Jaroslav Novák)   Súdny proces v korupčnej kauze, kde čelí obžalobe exriaditeľ Slovenskej informačnej služby (SIS) Vladimír Pčolinský, by sa mal…

    Obľúbený francúzsky herec Gérard Depardieu skončil vo väzbe

    0icon

    Paríž 29. apríla 2024 (HSP/CNN/Foto:AP/Axel Schmidt)   Francúzskeho herca Gérarda Depardieua ráno zadržali v súvislosti s obvinením zo sexuálneho napadnutia dvoch žien. Je vo väzbe,…

    Fehérváry je pripravený posilniť SR: "Uvidíme, čo povie klub"

    0icon

    Washington 29. apríla 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR/AP-Seth Wenig)   Slovenský hokejový obranca Martin Fehérváry je pripravený posilniť reprezentačný tím na MS v Česku (10.- 26. mája). Po…

    Gašpar: Slovensko zaznamenalo nárast nelegálnej migrácie z Ukrajiny o 82 percent

    0icon

    Slovensko zaznamenalo od začiatku roka nárast nelegálnej migrácie z Ukrajiny o 82 percent. Na rokovaní bezpečnostných a obranných parlamentných výborov krajín Vyšehradskej štvorky (V4) v…

    Zúfalosť a zúfalci

    0icon

    Bratislava 29. apríla 2024 (HSP/Foto:TASR-Dano Veselský)   Pôvodne som chcel dnešný môj komentár venovať zániku dvojbodkovej inštitúcie. Kto pozná moje články o tejto otázke, keď…

    Otec nórskych bežcov čelí obvineniam zo zneužívania

    0icon

    Nórska polícia v pondelok obvinila Gjerta Ingebrigtsena zo zneužívania svojej rodiny. Otec atlétov Jakoba, Henrika a Filipa Ingebrigtsenovcov mal páchať násilie na synoch počas ich…

    Koho financuje americká ambasáda? Mazák skončí a ako skončí Matovičovský sudca Kliment?

    0icon

    Bratislava 29. apríla 2024 (HSP/Foto:TScreenshot)   Pred voľbami sme našim voličom sľubovali, že príjmeme slovenskú verziu zákona FARRA, teda zákona, ktorý platí v USA, v…

    Poplach v redakcii denníka SME

    0icon

    Bratislava 29. apríla 2024 (HSP/Foto:Facebook/SME)   V teórii masovej komunikácie existuje termín „agenda setting“, teda „nastoľovanie agendy“. Myslia sa tým, stručne povedané, témy, ktorými sa…

    Blog - redakcia Hlavných správ nezodpovedá za obsah blogerských príspevkov

    Ivan Štubňa

    Gustáv Murín

    Dušan Hirjak

    Marek Brna

    Erik Majercak

    Vášeň v Tebe

    Auto Trendy

    Reklama

    Armádny Magazín

    TopDesať

    FOTO DŇA