Veľkonočné rozjímanie o tom, čo doma a vonku priniesol uplynulý týždeň…

Na postavenie inštitútu inšpekcie ministerstva vnútra mali čas tri Ficove vlády, nekoná ani “štvrtá”. Na odpolitizovanie prokuratúry, policajného zboru a inšpekcie ministerstva vnútra taktiež, takzvaná štvrtá vláda a minister vnútra Drucker nekonajú, lebo vraj, predčasným a neuváženými personálnymi zásahmi do tohto prostredia by sa mohlo zmariť vyšetrovanie v kriminálnych prípadoch, ktoré má na stole policajný zbor a prokuratúra, dnes najmä vraždy Jána Kuciaka a jeho snúbenice, okrem toho, s náročným a rozsiahlym rezortom ministerstva nie je ešte jeho nový minister dostatočne a kompetentne oboznámený, a teda, musí sa najskôr oboznámiť (potrebuje tiež sto dní?)
a/ s ministerstvom vnútra, čo je MV SR a aké úlohy plní,
b/ s policajným zborom, čo je PZ SR a aké úlohy plní,
c/ s inšpekciou ministerstva vnútra a aké úlohy plní.
Za normálnych okolností a stavu úprimnej dobrej vôle mal byť na druhý deň po dni medializácii vraždy odvolaný prezident PZ a šéf protikorupčnej jednotky. Korektné by bolo, ak by pod ťarchou okolností a faktov odstúpil aj sám. Má dobrý sviatočný čas na rozjímanie. Sa uvidí po sviatkoch…
Súbežne malo byť riešené postavenie inšpekčnej služby mimo ministretstvo vnútra na horizontálnu úroveň „nezávislej“ prokuratúry. Prečo v úvodzovkách? Lebo.
Za normálnych okolností, s poukazom na účel personálnych zmien vo vláde, by som na mieste vlády okamžite (hoc už s nevratnými škodami, spôsobenými časovými sklzmi!) konal. Keďže toto normálne okolnosti nie sú, a vláda svojou nečinnosťou marí svoj účel, dochádza aj k pokračujúcemu mareniu vyšetrovania, upratovaniu stolov a zahládzaniu stôp.
Minister vnútra Tomáš Drucker sa zrejme „radí“ s Róbertom Kaliňákom a Róbertom Ficom. Lebo, zrejme len ONI, jediní, sú znalí a kompetentní, len ONI vedia, čo treba. Druckera riadia tak, aby veci neunáhlil, bol rozvážny a získal sa tým dostatočný čas na „uvážlivé kroky a výkony“.
Zaujímavé je, že Drucker vie, že jeho náhradníčka „musí okamžite odvolať“ riaditeľa bratislavskej onkológie, ale vo veci svojich podriadených to nevie, a „nemusí“ a nekoná…
TASR (správa): Riaditeľ Národnej proti korupčnej jednotky Národnej kriminálnej agentúry (NAKA) Róbert Krajmer požiadal o uvoľnenie z funkcie “po dôkladnom zvážení a vzhľadom na neprimeraný nátlak na jeho rodinu a prácu proti korupčnej jednotky, ktorý vníma ako nedôvodný a politizujúci”.
Uviedol to v spoločnom stanovisku Ministerstva vnútra SR a Prezídia Policajného zboru (PZ).
Odstúpenie Kaliňáka a Fica si vymohla „ulica“. Krajmer odstúpil sám. Druckerovi “odľahlo”. Snáď mu jeho „zodpovedné, uvážlivé premýšľanie a rozhodovanie“ a rozhodnutie „uľahčí“ sám aj Tibor Gašpar.
OČTK, extrémizmus, antisemitizmus a súdy
Prokuratúra a justícia „pracujú“ vo veciach extrémizmu v režime “súdneho trendizmu a aktivizmu” na politickú objednávku, inak v opore o nič (rôzne metre a kilometre majú aj na ekonomické trestné veci).
Ľavicový extrémizmus je mimo ich záujem, ba, chránený slobodou slova, a v judikatúre pribúdajú procesne a vecne zbabrané veci okolo ĽSNS, ale aj Rudolfa Steigaufa (znásilnený a zbabraný proces) OS Revúca a KS B. Bystrica, sledoval som ho, písal som.
Aktuálne ide o politickú objednávku na stíhanie šéfredaktora Zem a Vek T.E. Rostasa pre jeho údajne antisemitský článok v Zem a Vek:
https://www.omediach.com/tlac/item/11248-zacalo-sa-trestne-stihanie-pre-clanok-rostasa-v-zem-a-vek
https://www.rostas.news/inkvizicny-spis/
Dielo Štúrovcov nie je zakázané a nepodlieha ochrannému režimu ako Mein Kampf (každé vydanie len s povinnými komentármi) ani iných podobných nacistických materiálov a nemá s ním nič spoločné! Rostas s textami narába úplne voľne, v odpovednej reakcii na pred OČTK beztrestné Havranove výroky o „antisemitovi a zaprdenom hlupákovi“ S. H. Vajanskom…
Ľavicový extrémizmus ostáva mimo záujem OČTK, lebo by postihol slniečkárov, vítačov a aktivistov dúhy, ale aj osoby, osobnostne narušené, nenávidiace svoju rasu, etnikum a slovanský pôvod. Je ideologickou a politickou objednávkou ideológov a politikov multikulturalizmu a centra EÚ…
Bolo by treba korektne otvoriť a konfrontovať pojmy vlastenectvo, národovectvo, národná identita a patriotizmus s definičným etymologickým a sémantickým a synonymickým prostredím pojmov nacionalizmus a národný socializmus.
Nacionalizmus dáva vlastenectvu a patriotizmu negatívne konotácie v kontexte odnárodňovania, supresie a ostrakizácie vedomia národnej identity, príslušnosti k akémukoľvek, teda aj slovenskému štátotvornému národu a takto je prezentovaný a používaný ako nálepka pre národne orientované politické subjekty v celom priestore Európskej únie…
Zaujímavý je významový posun – heterogénnu multikulti zmes „amerického ľudu“, Trump označuje ako národ, žiada od neho jednotu a svornosť, a ten ľud a národ sa mu vzájomne vyvražďuje.
Bolo by treba konfrontovať definíciu manželstva a rodiny podľa dúhy a rodovej rovnosti s ľudsko-právnymi pojmami rovnosť práv a rovnaké zaobchádzanie s Listinou ľudských práv a slobôd, Ústavou SR a jej definíciou manželstva, a dospieť len k záveru, že inštitút manželstva nepatrí do kódexu základných ľudských práv, ale akcesorických práv.
Bolo by treba otvoriť otázky globálneho antisemitizmu a jeho príčin, lebo antisemitizmus je vnímaný vrecisticky (vrecizmus je hádzanie všetkých židov do jedného vreca) a rozlíšiť (oddeliť) židov na
a/ veriacich judaistov (a ich skupiny),
b/ svetských neutrálnych židov,
c/ sionistov (viazaných na judaizmus a ideológiu a politiku sionizmu Veľkého mocného „božieho“ Izraela už na Zemi).
V antisemitskom diskurze sa najčastejšie skloňujú Chazari, chararizmus, a Protokoly sionských mudrcov. Nezaobeorám sa, sú mimo môjho záujmu (Kniežatá zloby poznám, sú vedľajší produkt Prvého sionistického kongresu v Bazileji v roku 1897, nie podvrh):
https://sk.wikipedia.org/wiki/Chazari
https://www.magnificat.sk/dokumenty/protokoly.pdf
Treba už konečne korektne racionalizovať a definovať príčiny holocaustu a samotný podiel židov, sionistov, na šoa, zápalnej obeti, a to na pozadí aj často skloňovaného židovského a pseudo židovského chazarizmu a Protokolov sionských mudrcov, kto stojí na vrchole pyramídy za globalizáciou (finančníctvo a zjavná svetovláda a moc finančnej nadnárodnej oligarchokracie a nednárodnými zmluvami o “voľnom obchode”) čo je a kto je projektant a projekt takzvaného Nového svetového poriadka! Tieto “konšpirácie” treba vyvrátiť, alebo potvrdiť. Tu už niet o čom, a niet inej, než priamej a tvrdej cesty k pravde!
Hlavná otázka má v sebe množstvo podotázok, mozaiku a puzzle vyskladávajúcich pôvod toho riadeného ZLA a plazivej cesty k tretej neo fašistickej totalite!

OČTK, ak by disponovali kvalifikovaným a spôsobilým znaleckým aparátom vo veci extrémizmus, antisemitizmus a nacionalizmus, preverovaním skutkov, vyšetrovaním a dokazovaním by dospeli k záveru, že na Slovensku dochádza k porušovaniu základných ľudských práv vo veci sloboda slova a tlače, ignorancii preambuly ústavy a k porušovaniu dikcie Článku 1 odsek 1 Ústavy SR a to, že:
„Slovensko sa neviaže na žiadnu ideológiu ani náboženstvo“ v časti multikulturalizmus a rodová ideológia.
S extrémizmom OČTK (PZ, prokuratúra a súdy) bojujú ako „vedia“ (nevedia!) a majú v tom riadny hokej (odlíšenie pojmov nacizmus, fašizmus, dokazovanie, znalci, procesné právo…).
Fašizmus má pôvod v Mussoliniho osobnej velikášskej idei renesancie Veľkej, mocnej rímskej ríše, symbolikou je zväzok sekery s prútmi, fasces…
Taliani ale o Veľký Rím záujem nemali a toho blázna, na benzínke zaveseného za nohy, zlynčovali.
Nacizmus má svoj pôvod v Mein Kampf a Hitlerovej idei Tretej ríše, ktorej symbolom je hákový kríž…
Miešajú sa hrušky s jablkami – nacizmus je odvodený od nacionalizmu a ten je synonymom vlastenectva, národovectva, spolupatričnosti k štátotvornému národu; špecificky nemecký a hitlerovský je takzvaný národný socializmus a Lebensraum (životný priestor) podmanených štátov, národov a etník, pracujúcich pre blaho Nemecka a Tretej ríše…
Špecifikum len hitlerovského národného socializmu a žiadneho iného nacizmu, je výlučná nadradenosť čistej, árijskej, germánskej rasy, nad ostatnými rasami, etnikami a národmi…
Hitler, ten psychopat, s narušeným inštitútom osobného EGA sa rozhodol skončiť svoj život aj po správe o smrti svojho talianskeho „kolegu“ Mussoliniho.
Čo z toho je možné „hodiť na hlavu“ ĽSNS? Hmm… (znalecké dokazovanie stále beží…).
Otázka – ĽSNS je „len“ nacionalistická alebo aj národno-socialistická?
Popieračom holocaustu a sú to jednotlivci, ktorým je treba priznať ich právo na ich bludy, ale zároveň im patrí liečebné “bum-bum po tej ich tupej a dutej hlavičke ako plastová trupka” aby nekrívali. Nepočul a nečítal som od nich ešte žiadne korektné vysvetlenie ich tvrdení…
Súd na návrh prokuratúry vo veci charakteru ĽSNS stále nerozhodol, ĽSNS je teda stále riadna a legálne občanmi zvolená politická strana s národným, nacionálnym, vlasteneckým (patriotizmus) a národno-štátnym zafarbením, ktorá sa ale nemusí hlásiť k osobným názorom vlastných spolu straníkov a súkmeňovcov, mala by sa s nimi rozlúčiť, čosi sa vo vnútri ĽSNS vraj, práve aj deje, ale jej práva parlamentnej politickej strany a práva jej voličov porušuje parlament plus „prezident všetkých ľudí na Slovensku“!
K adorácii a heroizácii Tisa a Slovenskému štátu – taký štát si neprajem! Slovensko je už dávno inde a ďalej, ibaže jeho liberálna časť je infikovaná staro-novým, nebezpečným, megalomanským mussoliniovským eurofašizmom a buduje druhú Veľkú rímsku ríšu!
Znalkyňa z odporu psychológie (Plichtová) vo veci T.E. Rostas, má znalecké oprávnenie len pre vypracovanie psychologického profilu osoby v stíhaní, nie vo veci antisemitizmu a posudzovania skutku T. E. Rostasa.
OČTK vôbec „nepracujú“ s antisemitizmom v jeho zdrojovom rozlíšení na veriaci judaisti, sekulárni (neutrálni) židia, sionizmus a sionisti, detto ani s islamom a islamizmom ako jednotou náboženstva, ideológie a politiky, ktorá nepozná pojem sekulárny štát, a teda, faktom, že islam je nezmieriteľne nekompatibilný s nosnou autochtónnou európskou civilizáciou, kultúrou a židovsko-kresťanským náboženstvom (preambula a Čl.1, odsek 1 Ústavy SR). Islamizácia Európy znamená aproximáciu a negociáciu svetského práva sekulárnej EÚ s islamským právom šaría, ako podľa islamu, občianskym a politickým právom moslimov, žijúcich v Európe!
V činnosti OČTK vládne nadpráca, aktivizmus a dobový trendizmus (politická objednávka „zhora“)…
Štúrovci, slovenské 19. stor. ani Rostas nenesú žiadnu vinu na I. svetovej vojne, na vzniku talianskeho fašizmu ani nemeckého nacizmu, neinšpirovali k nemu Hitlera, ani II. svetovú vojnu, Rostas nenesie žiadnu osobnú zodpovednosť ani za pokračujúci rozmach globálneho antisemitizmu, tobôž nepopiera holocaust!
Naopak, ako šéfredaktor Zem a Vek a autor vo svojich textoch poukazuje na nebezpečné tendencie rastu neo a post liberálneho eurofašizmu, čo je zrejmé z rétoriky tých, ktorých stíhanie bolo štátom a jeho nevedomými a nič netušiacimi nástrojmi OČTK zastavené!
OČTK vedome-nevedome slúžia veci eurofašizmu!

Solidarita USA a EÚ s UK vo veci Salisbury a novičok bez dôkazov je falošná solidarita, ktorá je jedným zo znakov euro atlantického militantného fašizmu a neo fašistického anti ruského fanatizmu!
Európska únia je nebezpečnou pre samú seba!
Európska únia pracuje na vojne s Ruskou federáciou!

K tvrdeniu – stav vecí a vzťahov Západu a Ruska sa blíži k štatútu studenej vojny je lož: Studená, navyše hybridná vojna je v plnom prúde a prekračuje rámec 60-tych až 80-tych rokov! Za hranicou garancií mieru a bezpečnosti v Európe a vo svete, je už ťažko zastaviteľnou lavínou smrti!
Medveďa nemožno zahnať do kúta! Ak nebude mať kam, bude sa brániť! zatiaľ je do krajnosti a za ňu, zdržanlivý!
Odmietam konfrontáciu a politiky Západu proti Rusku, vedené USA, UK, EÚ a celého falošne solidárneho prostredia slepých, hluchých a poslušných vazalov a podriadených:
Generálny tajomník OSN António Guterres sa domnieva, že z dôvodu eskalácie napätia medzi Ruskom a Západom sú opäť nevyhnutné preventívne bezpečnostné opatrenia, aké sa používali v čase studenej vojny.
Blbec s lenivým, hnilým stukovateným mozgom! Zmrdi z OSN a UNESCO sa pretekajú, kto bude agresívnejší… ak by od toho mali závisieť ich platy, sú miliardári.
Vezmite na vedomie fakt, že svojou ideologizáciou a politizáciou, OSN prestáva plniť svoje pôvodné mierové poslanie, pre ktoré bola založená!

Po dobu veľkonočných sviatkov sa budem modliť za statočných policajtov a prokurátorov, ktorí nájdu v sebe odvahu a odhodlanie postaviť sa proti ostrakizácii a supresii svojprávne mysliacich a slobodných ľudí, za jeden rovnaký meter proti porušovateľom právneho poriadku Slovenska, za ich odhodlanie a silu nájsť, usvedčiť a postaviť pred súd, páchateľov vraždy Jána Kuciaka a jeho snúbenice, a za obnovenie právneho štátu a spravodlivosti, ktorá je na Slovensku v pokračujúcom rozklade!
Budem sa modliť za osvietenie rozumu mediálneho mainstrtreamu, ktorý sa s mimovládnym sektorom, pod falošnou vlajkou falošnej slobody a demokracie, postavil proti slobode a demokracii!
V prokurátorskej a policajnej a činnosti súdov, ktoré sa vydávajú za nezávislé, súdov, nesmie figurovať žiadna ideológia, politika ani náboženstvo, z doterajšieho správania OČTK trčí ideológia a politiky EÚ, ako slama z čižiem!
T. E. Rostas ničím a vôbec v ničom neporušil zákon a slovenský právny poriadok! Naopak, sám je na výstrahu a pre vyvolanie strachu ostatných, obmedzovaný na slobode slova, názoru a presvedčenia, a bezdôvodne sporadicky a periodicky blokovaný aj ako riadny a korektný užívateľ fejzbúku!
Štát Slovensko, prostredníctvom OČTK a súdnej moci, flagrantne porušuje základné ľudské práva otváraním politických procesov, podobných tým z 50-tych rokov, čím varí, pečie „ťažké sústa“ pre Najvyšší a Ústavný súd SR a medzinárodný súd pre ľudské práva!
Štát Slovensko to, čo prostredníctvom svojich špecializovaných policajných zložiek robí, robí na úplne opačnej strane! Necháva voľne tárať a osierať Slovensko jeho vnútorným nepriateľom, plateným štátom a zahraničím, kaviarenskými pseudo intelektuálmi, pseudo liberálmi, proti slovenskými hacktivistami MNO, pseudo demokratmi a kultúrno-umeleckou neomarxistickou luzou novej „progresívnej“ radikálnej a extrémistickej euro fašistickej a neomarxistickej ľavice!
Preskúmajte si, kto sú protagonisti trestných oznámení, kto je a ku komu patrí podávateľ trestného oznámenia na Tibora Eliota Rostasa, riaditeľ nadácie Zastavme korupciu, Pavel Sibyla…
Dopustil sa Rostas korupcie? Alebo Sibyla vykonal špinavú nadprácu, zahral sa na občana a demokrata?
K vzdelávaniu vo veci boja antisemitizmu – namiesto ukazovania prstom, aký je antisemitizmus kakaný a škaredý, treba definovať a odstraňovať jeho príčiny…
Nie nálepkovať, značkovať a šikanovať slušných ľudí, ale ukazovať prstom na modely chazarského (pôžičky a úvery za úrok!) finančnícko-oligarchokratického správania!
Šesť miliónov židov, zavraždených v holocauste, zápalnej obete šoa, na oltár Sionu, je fakt, ktorý sa ale sa stráca ako zanedbateľná časť desiatok a stá miliónov mŕtvych od Veľkej “osvieteneckej” francúzskej revolúcie, v dvoch svetových vojnách, medzi nimi, po nich a dnes…
Prečo má mať holocaust ako posvätná a nedotknuteľná, sionistami chránená mantra a dojná krava svetového sionizmu, výlučné a nadradené miesto medzi ostatnými obeťami ostatných nevinných ľudí?
Aspoň Slovensko by malo vziať rozum do hrsti tak, ako Poľsko, s jeho správnym a dobrým zákonom o takzvaných „poľských koncentračných táboroch“…
Ak chcete deti do tábora Auschwitz (Oswieczym), chcite a veďte ich aj na miesta ostatných genocíd, trebárs arménskej, ktorú vykonali do EÚ sa tlačiaci osmanskí Turci!
Odkaz štátu a jeho OČTK, nemajte na krajnú pravicu a krajnú ľavicu dva metre, ak zastavíte novú radikálnu ľavicu, upokojí sa aj krajná pravica!
Odkaz tomu chumajovi Sibylovi: Podrobnosti vraj nevieš, ale klameš, vieš, ale povrchne, tak kde si vzal korektné podklady k trestnému oznámeniu?
Poznámka – títo novo ľavičiari, zo sekty neomarxistov, majú zákaz čítať Zem a Vek a Hlavné správy, ak by ich komplic priznal, že čítal, vystavil by sa posmechu svojich súkmeňovcov…
Mal by problém aj so Smatanovcami, chce mať alibi:
https://www.hlavnespravy.sk/sibyla-ktory-udal-rostasa-v-zem-vek-boli-publikovane-negativne-clanky-o-zidovstve-ale-podrobnosti-neviem-lebo-som-ich-necital/1356530
Mimochodom, Rostas nie je súčasťou ani ľavice ani pravice, má všestranne rozvinutý intelekt, myslí autonómne, je autentický, premýšľa aktívne, samostatne a kriticky, na úrovni vlastnej vnútornej intelektovej výbavy.
Všetko zo Zem a Vek nemusím, sem-tam len orientačne, pre kontrolu a tak, ako iné médiá, čo potrebujem nájdem, vyhodnotím a spracujem, mám svoj názor a idem si vlastnou cestou…
Konšpirácie prestávajú byť konšpiráciami vtedy, ak sa potvrdí, že nie sú konšpiráciami. A prípad od prípadu sa to potvrdzuje. Ostatné “konšpirácie” sú „na čakačke“.

Rozsudky súdov v zmienených veciach skončia na najvyššom súde, ústavnom súde a na Európskom súde pre ľudské práva v Štarsburgu! Občania ale tie škody zaplatia. Za násilie zo strany štátu na občanoch, porušovanie ich základných práv a slobôd, a štátny teror, sa musí platiť. Ide o finančné plnenia štátu voči poškodeným na ľudských právach, vyrubené Európskym súdom pre ľudské práva v Štrasburgu.
Člováci a človečice, pripravte si svoje peňaženky, navýšte si svoje príjmy a doplňte účty, budete platiť odškodné!
Nič nechcem, iba si tu tak píšem…

K mimovládnemo sektoru a jeho „neziskovkám“
Za normálnych okolností, žiadal by som okamžitú deideologizáciu a odpolitizovanie mimovládnych „neziskových“ organizácií (MNO). Platný zákon vo veci ich apolitickosti (zákaz politickej činnosti!) je platný,  ale je nevymožiteľný, jeho dodržiavanie ignoruje sama vláda, parlament a najmä ministerstvo vnútra, kde sú aj s politickými stranami MNO registrované!
Vyhlásenie Rady vlády pre MNO je neinformovaná nepravda alebo vedomá lož, bežný občiansky a politicky gramotný občiansky (nie obyvatelia) štandard vie, kto je miliardár George Soros a aké úlohy plní jeho Nadácia otvorenej spoločnosti (OSF):
https://www.teraz.sk/najnovsie/rada-vlady-pre-mno-odmietla-konspirac/315501-clanok.html
MNO odmietajú konšpirácie o financovaní zo zahraničia): Soros im cez svoju OSF rozdelil 18 milárd dolárov. MNO (“neziskovky”) sú “jeho”. Plnia ním vydané úlohy a zadania. Sú zahraniční agenti. A preberajú vládu a moc v štáte. Vláda im ju ochotne odovzdáva.
Žiadam o prijatie novely zákona o mimovládkach ako zahraničných agentoch (kontrolu ich financovania!). Zákon leží v zásuvkách parlamentu. Odmietli ho opoziční neoliberáli a libertariáni!
Zákon pod názvom Foreign Agents Registration Act prijali v roku 1938 ako vzor liberálnej demokracie USA pod názvom FARA proti ideologickej diverzii zo strany Hitlerovského Nemecka.
Mimovládny „neziskový“ sektor je aj vládnymi inštitúciami podporovaný alebo diskriminovaný a ostrakizovaný protekcionisticky, a to ideologicky (mimo ústavu SR!) a samo tvorenými pochybnými kritériami, ktorá mimovládka a jej obsahová náplň je-nie je v najlepšom spoločenskom záujme.
Najlepšie riešenie – odstrihnúť mimovládky od štátneho príspevku tak, ako v prípade odstrihnutia politických strán a hnutí od štátu (samofinancovanie členmi, priaznivcami a asignačnou daňou).
Starostlivosť o potrebných má prevziať štát, a mimovládky môžu prispieť vlastnými dobročinnými aktivitami. Tak si predstavujem čistý stôl aj vo veciach štát a mimovládny sektor.
Súčasný stav – MNO preberajú moc v štáte, financované štátom aj zahraničím.
Keďže toto nie sú normálne okolnosti, nič nežiadam, nič nechcem, len píšem.

K postaveniu politických strán a hnutí
Keďže Slovensko mentálne, občiansky a politicky na hĺbkovú a komplexnú zmenu systému z horizontálnej na vertikálnu demokraciu nedozrelo a má chronický problém so zvládnutím elementárnej pseudo demokracie (moje predošlé články), nič nežiadam ani nechcem, len píšem, že:
Ak by Slovensko bolo mentálne, občiansky a politicky zrelé na výkon zmeny „štandardného“ systému matrixu, ktorý je v kríze, aj so systémom takzvaných štandardných politických strán a hnutí, a tie parazitujú na štáte, a to tak, že si v ústave a v legislatíve vytvorili skvelé vitálne podmienky pre vládu partokracie, trebárs aj v počte štyroch ľudí…
Dnes Slovensku vládne a má v rukách politickú a ekonomickú moc partokracia prežratá a viazaná oligarchokraciou a už viac rokov aj mafiokraciou…
Ak by si to Slovensko dokázalo mentálne, občiansky a politicky aj ekonomicky a sociálne vyhodnotiť, tak „ulica“ na námestiach žiada:
Okamžitú zmenu zákona o postavení a financovaní politických strán a hnutí, a ich odstrihnutie od štátu a štátneho príspevku.
Žiadna z politických strán „štandardného“ systému nereprezentuje vôľu všetkých občanov, len vôľu víťaznej väčšiny a tým dochádza k útlaku a diskriminácii vôle, záujmov a potrieb menšín.
Systém väčšinovej horizontálnej demokracie je systém porušujúci ľudské, občianske a politické práva občanov, je pseudo demokraciou.
Nevyhnutné je odstrihnutie politických strán a hnutí od štátneho príspevku; prečo ich máme platiť všetci, aj tie, s ktorými nesympatizujeme?
Ťarchu ich financovania treba preniesť na ich členov, priaznivcov a voličov! Aj cez asignačnú daň.
Podobne treba naložiť s „neziskovými“ mimovládkami MNO (vyššie).
MNO sú liahňou politikov, politických strán a hnutí, ktorí sa postupne infiltrujú do parlamentných politík a parlamentu, a spolu s donormi (oligarchokracia, mafiokracia) a ich lobistami, píšu svoje aj naše zákony!
Oddelenie politických strán a hnutí od štátu je jediná možná cesta k odstráneniu rozkrádania štátneho vlastníctva a majetku a jeho tunelovania, spolu s eurofondmi a protekcionistickými štátnymi dotáciami a tendrami, ktoré sú zlo a škodnou (produkujú závisť a nenávisť).
Súčasný systém parlamentnej demokracie prináša množstvo spoločnosť frustrujúcich stresorov: „väčšinová pravda“ verzus „pravda menšín“ a odmietanie aj dobrých a prospešných návrhov zákonov opozície, hoc zjavne v najlepšom záujme spoločnosti a „truc podniky“ väčšiny voči menšinám, to všetko je zlo, ktoré škodí Slovensku a celej slovenskej spoločnosti.
Keďže ako osamelý hlas a solitér nemám šancu, na podpore a legitimizácii tohto systému sa nezúčastňujem, a dá sa očakávať, že opozícia a „slepá, a hluchá ulica“ budú žiadať predčasné voľby, a samé seba budú presviedčať, čo všetko a prečo sa to nedá, nič nežiadam a nič nechcem, len o tom píšem; iba sa predtým nedomôžu zmeny zákona o voľbách…
Ak by bol predsalen aspoň zo zvedavosti alebo spätne, aký-taký záujem, o podmienkach pre zmenu systému z horizontálnej na vertikálnu demokraciu píšem v sérii ostatných článkov odo dňa medializácie vraždy Jána Kuciaka a jeho snúbenice…
K solidarite s UK vo veci Skripaľ
Podobnú „na hlavu“ a solidaritu so smrteľnými následkami, sme zažili s vysoko pravdepodobnými zbraňami hromadného ničenia v Iraku ako dôvod pre Púštnu búrku.
Boli sme súčasťou „solidarity“ s Alianciou pod false flag „humanitárneho“ bombardovania bývalej Juhoslávie (Dzurinda sa pokúša o vstup do politiky aj s jeho militantnou proti ruskou rétorikou…).
K zoznamu štátov, ktoré mohli mať čo-to do činenia s novičokom patrí mimo iných, Česko aj Slovensko.
Ruský veľvyslanec sa Lajčákovi ospravedlnil za nedorozumenie. Nezabúdajme ale, že Slovensko, a vie to aj Rusko, disponuje špičkovou armádnou proti chemickou jednotkou…
Slovensko predbežne pre nedostatok presvedčivých dôkazov o páchateľoch a objednávateľovi atentátu na Skripaľa nebude vyhosťovať ruských diplomatov a stiahne len svojho veľvyslanca v Rusku na konzultácie.
Odkiaľ vie Babiš, spak ruky, a že Česko na zozname možných krajín, majúcimi do činenia s novičokom, je neoprávnene? Andrej Babiš je už aj šéf BIS? Strážil vojenských chemikov? Prezident Miloš Zeman rozumne požiadal o prešetrenie veci „krivého obvinenia Ruskom“ priamo BIS. Ak si BIS dala lehotu jedného mesiaca, čo nezakladá dôveru v korektný výsledok, ale BIS ho už zrejme pozná, tú lehotu si vzala na vypracovanie správy…
Motivácia k vyhosteniu je jasná: Česi v UK po brexite, pod krytím „solidarity“ so spojencami. Servilita. Bodka. Rakúšania sa zachovali realisticky a korektne. Vysokú pravdepodobnosť nemajú za pravdu.
Aké dôkazy sú na stole, okrem dohadov a domnienok o vysokej pravdepodobnosti, že za chemickým útokom na dvojitého ruského agenta a jeho dcéru (smola) bolo Rusko, a práve v období prezidentských volieb v Rusku? Hodnoverne sa vyšetrí? Tak ako Kuciakova vražda? Hmm…

Pozitívum staronovej vlády:
https://www.hlavnespravy.sk/slovensko-v-kauze-skripala-zatial-stoji-bokom-postavilo-na-stranu-zdraveho-rozumu/1353646
Vláda k „solidarite a vazalstvu“ s UK a Západom zvoláva bezpečnostnú Radu štátu. Bude sa riešiť Rusko a Putin, lebo s vysokou pravdepodobnosťou má na svedomí atentát na dvojitého agenta Skripaľa v Salisbury Rusko a priamo Putin.
Vysoká pravdepodobnosť nerovná sa pravda.
Kedy a kdekoľvek bol použitý kalašnikov, je vysoko pravdepodobné, že sú za tým Rusi, a prinajmenej jeho vynálezca Kalašnikov.
Hypotéza – je vysoko pravdepodobné, že za vraždou agenta Skripeľa v Salisbury, môže byť ktorákoľvek tajná služba celej proti ruskej aliancie, najskôr USA alebo UK.
Kto z bežných občanov, laikov, vie, čím všetkým sa zaoberajú tajné služby? Garantujem, že to nevedia ani experti, už mimo službu, a ak, nie aktuálne ale len rámcovo (vedia, ako to tam „chodí“). Je bežné, že aktívny agent, príslušník tajnej služby nevie, akými úlohami je poverený jeho kolega. Tajné služby sú „štát v štáte“.
Garantujem tiež, že všetko sa od SIS nedozvedá ani prezident. Prečo? Lebo tajné služby, aj SIS, sú tajné.

Ide o účelovú gradáciu napätia medzi jadrovými veľmocami bez akýchkoľvek hodnoverných dôkazov, hnať konflikt až na úroveň krízy v Zátoke svíň…
Tvrdenie o vysokej a nespochybniteľnej pravdepodobnosti by pred žiadnym korektným a nezávislým súdom neprešlo.
Lebo to je prezumpcia viny.
Potrebujete novičok?
Tu je: https://cs.wikipedia.org/wiki/Novi%C4%8Dok
https://blog.hlavnespravy.sk/4039/zapad-a-jeho-mierove-iniciativy-a-politiky-voci-rusku/

NOVÁ SPRÁVA
K zoznamu štátov, ktoré mohli mať čo-to do činenia s novičokom patrí mimo iných, aj Česko.
Otázka – a prečo nie?
Má to dnes kto bol by to ochotný to priznať, a tak sa usvedčiť z vysoko pravdepodobnej verzie, že za atentátom stálo Česko?
Odkiaľ vie Stropnický a Babiš, že to je lož? Je šéf BIS? Obaja (Stropnický ako bývalý minister obrany) strážili vojenských chemikov?
Prezident Miloš Zeman rozumne požiadal o prešetrenie veci „krivého obvinenia Ruskom“ priamo BIS.
Spresnenie tvrdenia RF o dôvodoch, pre ktoré sa Česko nachádza na zozname krajín, ktoré mohli prísť a zrejme prišli do kontaktu s derivátmi novičoka (vkladám 29.3.2018, o 18,00 hod.) ktoré môže významne prispieť k správe BIS a otázka:
O akú vlastizradu a koho (?) ide (Miroslava Němcová, ODS), ak prezident Miloš Zeman požiadal BIS o stanovisko? Kto koho zrádza? UK je Zemanova vlasť? Hmm…
https://www.ceskatelevize.cz/ct24/svet/2435065-novicok-ma-podle-moskvy-vyznamne-misto-v-ceskem-vyzkumu
Ak sme chceli proti chemickým zbraniam získať ochranu, museli sme sa s nimi zaoberať a poznať ich…
Logika veci.
To ale nemusí znamenať, že český alebo slovenský derivát bol, mohol byť, použitý na atentát…
Na tom Česko ani Slovensko nemohlo mať žiadny záujem.
Ale novičok odcudzený byť mohol.
Pridávam výzvu Ruska svetu:
https://www.youtube.com/watch?v=03pJZQuuxMQ

Vo vláde si neprajem multikulturalistu ani dúhového aktivistu Tomáša Druckera, ministra vnútra.
Dôvod – Slovensko sa neviaže na žiadnu ideológiu ani náboženstvo!
Minister vnútra ignoruje preambulu ústavy a jadro Ústavy SR (Čl. 1 odsek 1).
Dôvod na okamžité odstúpenie a postavenie mimo politickú stranu SMER.
Týka sa to aj podpisu a ratifikácie Istanbulského dohovoru.
https://www.hlavnespravy.sk/smeracky-minister-tomas-drucker-multikulturalizmus-je-dedicstvo-na-ktorom-staviame-mame-velke-porozumenie-aj-pre-lgbti-komunitu/1162506
Keďže Slovensku to stále nedochádza, nič nežiadam ani nechcem.

Hrozby a riziká výsledkov predčasných volieb
Požiadavka opozície a „ulice“ predčasných volieb môže vnútorný a zahraničný národno-štátny záujem ešte horší výsledok, než priniesla povrchová, nie vnútorná rekonštrukcia vlády a vládnej koalície, bez zmeny v programovom vyhlásení vlády a koaličnej zmluvy.
Za normálnych okolností by som žiadal, aby v akejkoľvek vláde nesedel xenofil a islamofil:
https://www.parlamentnelisty.sk/arena/monitor/Islam-je-mierumilovny-hovori-Matovic-286431
Keďže Slovensko sa zväčša mentálne, občiansky a politicky „nechytá“ a „ulica s opozíciou sa budú dožadovať predčasných volieb, nič nežiadam a nič nechcem, nech sa stane vôľa ľudu.

Buďte ostražití, lebo ZMRDI (liberálna časť opozície a médií):
Expremiér DZURINDA (necháva sa vidieť, počuť…) v Českej ČT24 (interview) v súvislosti s kauzou Škripaľ volal po tom, aby Západ uplatnil voči Rusku nielen „soft power“, ale aj „hard power“.
https://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/10095426857-interview-ct24/217411058040515
Necháva sa vidieť a počuť aj expremiérka Radičová. Obaja cítia novú príležitosť.
Líder liberálov a vojnových štváčov(!) v parlamente je Martin Klus (SaS). A predstavte si, že by v ňom sedelo aj radikálne novo ľavicové Progresívne Slovensko a libertariánska SaS (čo nejmenej štátu).
https://www.hlavnespravy.sk/kto-otravil-spiona-sergeja-skripala-theresa-may-mirek-toda-mikulas-dzurinda-v-tom-maju-jasno/1353530
Podľa Denníka N je Slovensko nielen „neslušné (proti európske) ale aj pro ruské“?
SMRADI píšu (platený „exkluzívny“ obsah) a to je „vzorka“ súčasnej ideologickej a politickej mapy Slovenska vo veci Skripaľ:
https://dennikn.sk/1077145/slovensko-nielen-neslusne-ale-aj-proruske/?ref=tit
K tomu pridajte:
Prezident Kiska verzus pronárodné sily a cirkev.
Prezident Kiska kritizoval ministerstvo zahraničia, že sa nepripojilo k vyhosteniu Rusov.
Prezident Kiska polarizuje slovenskú spoločnosť.
Prezident Kiska zjednocuje slovenskú spoločnosť.
Prezident Kiska je prezidentom všetkých obyvateľov aj občanov Slovenska…
Prezident sa vo veci Rusko, diplomati a novičok správa ako koloniálny gubernátor a vytýka vláde jej opatrnú zdržanlivosť, iba ale tiež nedisponuje nezvratnými dôkazmi, len nespochybniteľným presvedčením…
Je vysoko pravdepodobné, som nespochybniteľne presvedčený, že prezident Kiska…
Prezident Kiska áno či nie?
Zarámovať, zavesiť.
Nič nechcem, len som si tu tak písal, idem vítať Veľkú noc. 🙂

Pekne pozdravujem. 🙂
Kresťanom vinšujem požehnané a všetkým ľuďom dobrej vôle pekné, príjemné a ešte aké-také aj veselé, veľkonočné sviatky. Nenechajme si ich nikým a ničím vziať.
Pusťte uzdu svojich kresťanských a slovenských, tradičných a ľudových, národných rodových stereotypov…
Pre vás (vyberte si):
https://www.google.sk/search?q=Ve%C4%BEkono%C4%8Dn%C3%A9+obr%C3%A1zky&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwiD8vuOzJPaAhXOEVAKHXPkCFsQsAQIJg&biw=1067&bih=513
Autor článku: Juraj Režo alias notorickyobcan

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Juraj Režo

O AUTOROVI

MOJE OSOBNÉ VYZNANIE LÁSKY K SYSTÉMU
Ako a eko ďalej? Okrídlené „Pravda a láska zvíťazia nad lžou a nenávisťou“ je nenaplnená hypotéza „Veľkého Novembra“.
Výsledok tu máme dnes, v hektike ostatného a ostávajúceho času poslednej voľby:
Žiadna láska. Len nenávisť, lož, zloba a závisť.
Môj odkaz Európskej únii (prebieha v nej invazívna islamizácia kresťanskej Európy):
Pravda je pravda. Lož je lož. Polopravda je lož. Existuje len pravda alebo lož. Relativizácia pravdy je lož.
Pravda: Liberálna demokracia je orwellizmus. Falošný newspeak.
Liberálna demokracia je podliezavý a sladký podvod, mačkažák (falošné mačacie zlato).
Nie je pravou hodnotou. Pravé hodnoty sa tvoria inak.
Nenastoľuje reálnu slobodu, ale diktatúru falošných slobôd práv. Tretiu totalitu. Neoliberálny fašizmus. New world order.
Európa, chráň svoje rodné a kmeňové kresťanstvo, inak prídeš o život!
Európa, nový svetový poriadok nesmie byť tvojím poriadkom, zachovaj si svoj pôvodný.
New world order je vláda reálneho alebo pomyselného Satana, nastoľovaná neo liberálnou demokraciou, ktorá, ak budeš pokračovať v benevolencii voči nej aj islamu, pod false flag základného práva na náboženské vyznanie, ťa zničí a zotročí. A napokon zlikviduje teba, tvoje kresťanstvo aj islam. A nastolí vládu jediného náboženstva NWO, jednej vlády a jednej meny.
Konflikt judaizmus, kresťanstvo verzus islam sa po domnelom víťazstve islamu zmení na konflikt NWO verzus islam.
A musíš si, vybrať, Európa, čo je pre tvoj život dôležitejšie, či tvoje reálne základné ľudské práva s právom na tvoj dobre udržateľný život od počatia po prirodzenú smrť, alebo otroctvo pod systémom a globálnym metasystémom centrálneho matrixu New world order.
Občania Európy a Slovenska, bojujte s orwellizmami a klamlivým, zaliečavým jazykom a sladkými, zaliečavými rečičkami v bežnom živote a najmä v politike, ktorá vás manipuluje aj pripravenými falošnými prieskumami, a aj nimi vás vťahuje do klamlivých politík, a takto pripravené a „predžuté ovce“ vás vo vašej dobrej viere a nádeji, že sa „konečne“ rozhodnete správne (lebo však aj prieskumy..!) vás posiela k volebným urnám a na budúce krvavé jatky...
To je LOŽ! Klamú vás od rána do večera (aj v noci)!
A používajú, zneužívajú proti vám svojich platených užitočných idiotov.
Pekne pozdravujem. :-)
Autor článkov: Juraj Režo alias notorickyobcan

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 288

Celkové hodnotenie: 12.19

Priemerná čítanosť: 1133

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    MAS Zlatá cesta pomohla získať podporu z eurofondov desiatkam projektov

    0icon

    Prenčov 20. apríla 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Jana Vodnáková)   Miestna akčná skupina (MAS) Zlatá cesta so sídlom v Prenčove neďaleko Banskej Štiavnice pomáha čerpať zdroje z Európskej…

    Horší než zrada

    0icon

    Praha 20. apríla 2024 (HSP/vidlakovykydy/Foto:TASR/AP-Javier Bernardo)   Ve Starém zákoně je jeden moc hezký příběh. Moábský král zjistil, že v nebezpečné blízkosti jeho hranic táboří…

    Transagenda na Slovensku (a jej implikácie): „Máš ještě jinou dírku.“

    0icon

    Bratislava 20. apríla 2024 (HSP/Foto: Pexels)   Nedávno sa v našej vlasti udialo toto: Stredoškolský učiteľ odmietol nazývať dievča, ktoré sa identifikuje ako chlapec, mužským…

    Poľský prezident prezradil, kto vlastní väčšinu ukrajinského poľnohospodárskeho priemyslu

    0icon

    Bratislava 20. apríla 2024 (HSP/Foto:TASR/AP-Czarek Sokolowski)   Andrzej Duda reprezentuje vládu, ktorá je všeobecne považovaná za jednu z najviac proamerických a protiruských vlád kedykoľvek v…

    Prezidentka podporuje občiansku zbierku na muníciu pre Ukrajinu

    0icon

    Prezidentka SR Zuzana Čaputová podporuje občiansku zbierku Munícia pre Ukrajinu. Je zároveň hrdá na to, že mnohým na Slovensku záleží na osude susednej Ukrajiny. Uviedla…

    Známy herec odhalil svoj príbeh o ceste k Bohu

    0icon

    Bratislava 20. apríla 2024 (HSP/ Church POP / Foto: X @RobSchneider)   „Katolícka cirkev je pre mňa prínosom, pretože je najvernejšia skutočným slovám Ježiša Krista,“…

    NATO rozhodne o osude Odesy s pomocou "proxy armády"

    0icon

    Kyjev 20. apríla 2024 (HSP/politika/Foto: Twitter)   Odesa je veľmi dôležitá pre protichodné strany ukrajinského konfliktu, píše v článku pre srbské médium "Politika" Slobodan Samarcija.…

    Šéfredaktori troch titulov News and Media Holding reagujú na kritiku konkurencie

    0icon

    Bratislava 19. apríla 2024 (HSP/ Plus Jeden Deň/ Foto: Pixabay)   Stupňujúce sa útoky z konkurenčných médií prinútili šéfredaktorov titulov Plus JEDEN DEŇ, Nový Čas…

    Kvôli neúspešnému hlasovaniu sa o uznesení o potratoch nebude rokovať

    0icon

    Bratislava 20. apríla 2024 (HSP/ Facebook/ Foto:Pixabay)   Branislav Škripek v mene KDH podáva podnet na Výbor pre Európske záležitosti. "Právo na smrť je v…

    To najdôležitejšie z Ukrajiny: Ukrajina v noci masívne zaútočila na ruské územie

    0icon

    Kyjev 20. apríla 2024 (HSP/Foto:TASR/AP-Governor of the Stavropol region Vladimir Vladimirov Telegram, telegram)  Aktualizované 20. apríla 2024 V tomto článku vás budeme v priebehu dňa…

    Vášeň v Tebe

    Auto Trendy

    Reklama

    Armádny Magazín

    TopDesať

    FOTO DŇA