Západ a jeho „mierové“ iniciatívy a politiky voči Rusku…

Som vážne rozhorčený vážnym rozhorčením UK, USA a „jadra“ EÚ, voči Rusku vo veci použitia prostriedku novičok v Salisbury a mám hrôzu zo stupňujúcej sa studenej vojny, ktorej teplota nebezpečne stúpa. Pod kotol ale neprikladá Rusko a Putin.
Kde je dôkaz, že novičok bol použitý Rusmi? Ak bol novičok vyvinutý v Rusku, to vôbec ešte nedokazuje, že bol v UK a Salisbury, použitý Ruskom! Kde je dôkaz, že Irak vlastnil zbrane hromadného ničenia? Kým sú potvrdené reálne dôkazy, kto použil chlór v Sýrii?
Mal by som skončiť vetou (zmysel môjho článku):
Nenechajme sa „namotávať“ na konšpirácie! Hybridná vojna prebieha aj na frontoch: konšpirácie proti konšpiráciám!
Ak existuje chemický vzorec, a existuje, ponúka ho množstvo verejných zdrojov na webe, nie je problém, môže ho vyrobiť ktokoľvek, ak má zodpovedajúce znalosti, zariadenie a kapacity.
https://cs.wikipedia.org/wiki/Novi%C4%8Dok
Ak vraj Moskva nepodá hodnoverné vysvetlenie, bude Londýn čin považovať za “nezákonné použitie sily ruským štátom na území suverénneho štátu a vykoná primerané bezpečnostné a politické opatrenia.“
Jedna správa oznamuje, že novičok mohol byť vyrobený v zariadení 7 km od Salisbury.  Rusko vydalo zoznam štátov, odkiaľ by mohol vzísť novičok a jeho deriváty.
A čo má čo vysvetlenie podávať Moskva? A ktoré vysvetlenie bude pre UK a už aj USA a EÚ (Francúzsko, Nemecko) prijateľné?
Zaujíma ich vôbec?
Kto bol objednávateľom a vykonávateľom dvojnásobnej vraždy a kto komu pri tom na ňu svietil?
Je vyšetrovacia verzia, že Jána Kuciaka a jeho snúbenicu (mala smolu, že bola v nevhodnom čase na nesprávnom mieste) dala zavraždiť alebo priamo zavraždila talianska mafia jediná možná?
A akože to okamžite vedel prezident PZ SR Tibor Gašpar?
Prečo preventívne nekonal? Lebo však vraj „na východe nie je nič?“
Usvedčil sa zo zlyhania v priamom prenose a v tom momente mali byť aj s Kaliňákom, ktorý ďalej kryje Gašpara, lebo ruka ruku myje, obaja preč!

Theresa May sa správa ako diskutérka lebo: „Diskutér má vždy pravdu!“ Rusko má smolu. Bol to novičok. A my sa musíme trieskať o zem a pretekať sa “uvedomelou solidaritou“, lebo zasa: „Kto nie je s nami, je proti nám?“ A nikdy inak? Lebo čo? Trebárs korupčné euro dotácie a eurofondy? Potrebovali sme to? Máme tu orwellovské hodinky hnevu pod false flag „solidarity“ a spoločného, jebnotného (sorry, preklep!) postoja a postupu proti Rusku. Theresa May je pripravená použiť všetky dostupné prostriedky, lebo inak, vraj, Rusko napadne Britániu. Spojenci si zavelili solidaritu.
Nie som Charlie Hebdo, nie som som Metoo nie som novičok (pardon Salisbury). Nie som ovca na povel, som za zdravý rozum a zmysluplné skutky!
Pieta za Kuciaka a jeho snúbenicu rieši samú seba ale nie podstatu vraždy a pokračujúci úpadok Slovenska a rozklad právneho štátu!
Ak bude „deň potom“ ešte komu čo vysvetľovať, rád budem pri odpovediach na otázku (zrejme nehrozí): Čo bola príčina svetového jadrového konfliktu?
Ak si to USA a UK vypýtajú, stane sa. Ale bude to naopak. Rusko nikdy neútočí ako prvé!
Theresa May vie veľmi dobre, že Rusko má celú Britániu aj s jej „farebným národom“ a brexitom hlboko v zadku. USA a EÚ prestávajú byť pre RF partnermi v zmysluplnej komunikácii.
A Theresa May by mala vedieť, alebo aspoň predvídavo tušiť, že “deň po brexite” bude potrebovať aj Rusko. Karta sa môže otočiť a UK s Ruskom môžu byť, čo si prajú všetci normálni ľudia, dobrými obchodnými partnermi.

Rusko je veľmoc, s jeho najväčšou rozlohou na svete, obrovským prírodným bohatstvom a najlepšími zbraňami na svete.
Rusi a ich národné štáty RF majú všetko, a taký, najmä ľudský (!) potenciál, schopný na oltár svojej vlasti priniesť pre Západ nepredstaviteľné obete. A taký zďaleka nemajú USA a EÚ, snáď len do nemoty pracujúci a usilovní, Japonci a Číňania…
…tak na čo by Rusom bola dobrá Británia sama o sebe, ktorá dnes ešte vôbec nevie, akú ju čaká budúcnosť po brexite? Tak hľadá nepriateľa. Ááách The Russians!
Na jednej strane sankcie Rusku škodia, sú kontraproduktívne, poškodzujú všetkých, a na druhej strane, Rusko posilňujú, zoceľujú a do budúcna, Rusom a ich národnej, svojbytnej psychológii a vlastenectvu, len a len prospievajú…
Theresa May a celý s ňou „vydarený Západ“ podceňujú kvality ruskej duše. Z výsledkov Napoleonovho vpádu a II. svetovej vojny nepoučili a nič nenaučili. Rusi nikdy neútočili ako prví. A agresorov vždy vyprevádzali až domov…
USA aj UK stále viac provokujú. Vedia že môžu. Lebo vedia, že Rusko je rozvážne až do krajnosti. Iba nikdy netušia, ako sa zachová Putin, a kde je hranica, za ktorou je už tabu, plne len na rozhodnutí Ruska?
Najnovšie dnešné (sobota) vyhlásenie Ruska: “Európske krajiny sú v reakciách na otravu Skripala agresívne!”
Myslíte si, že to je ešte stále dobré?
Pre koho pracujú naši a euro centralistickí európski politici?
A čo, takto staronové: “S EÚ na večné časy (…) a nikdy inak”?

Thereza May je vraj pripravená proti Rusku použiť jadrové zbrane, ak Veľká Británia vstúpi do vojny s Ruskom. Britská premiérka to vyhlásila svojím “YES!” v dolnej snemovni ešte v roku 2016, v reakcii na ruské, aby sa Británia nepokúšala ohroziť ruskú jadrovú veľmoc, že “nemá žiadne problémy so spustením jadrového útoku, aj keby mali prísť o život státisíce nevinných mužov, žien a detí…” Vyhlásila aj: “Nemá zmysel mať jadrové zbrane, ak by Spojené kráľovstvo nebolo pripravené, použiť ich vo vojne”. Píše sa v článku, publikovanom 16.3.2018, ako retrospekcia debaty v Dolnej snemovni UK z júla 2016:
https://www.dailystar.co.uk/news/latest-news/689309/Britain-Russia-War-Nuclear-Vladimir-Putin-Theresa-May-Trident-Sergei-Skripal-Spy-Poison
https://www.youtube.com/watch?v=C9ObikPwV70
Theresa May je vojnová štváčka, schopná obetovať Britániu. Týka sa to všetkých ľudí na celom svete.
Angela Merkelová už svoj tiež, aj k Allahovi sa modliaci „farebný národ“ vraj vyzvala na prípravu balíčkov na prežitie. Otázka: Proti komu? Odpoveď: EÚ je hrozbou mieru pre samú seba, EÚ je nebezpečenstvom pre samú seba! A mám dôvodnú obavu, že do toho nebezpečenstva vťahuje krajiny V-4 a Slovensko.
Kedy sa dozvieme „novinku“, že Rusko vlastní zbrane hromadného ničenia, chemické zbrane a novičok? Ako z vyhlásení Tonyho Blaira a Busha mladšieho o Iraku, ako dôvod pre “Púštnu búrku”? Kto seje vietor, a kto zožne búrku? Putin je zdržanlivý. Má železné nervy a úctyhodnú rozvahu. Dokedy bude konať len “oko za oko a zub za zub”? Hmm…
Rusko vlastní a ďalej vyvíja oveľa inteligentnejšie zbraňové systémy, než aké majú jastrabi USA a a vojská NATO. Vyvíjajú ich ale (!) z láskou k znova ťažko skúšanej vlasti.
Vložím sem príhodnú poznámku: Státisíce ľudí v USA (Pensylvánia) žiadajú sprísnenie kontroly osobných zbraní. Jastrabi zneužívajú Druhý dodatok Ústavy USA z roku 1791:
https://www.etrend.sk/ekonomika/ako-je-to-s-pravom-na-nosenie-zbrane-v-usa.html
Ide o výrobcov strelných zbraní a ich biznis, ktorý obchodné záujmy kladie nad základné ľudské práva na ochranu života od počatia po prirodzenú smrť. Ďalší výnosný obchod a biznis prinášajú opatrenia – ozbrojovanie niektorých zamestnancov škôl, ich výcvik…

Vráťme sa k nám, domov: Nie som si úplne istý, že staronová vláda prejde v parlamente. Očakával jej zásadnú rekonštrukciu, včítane koaličnej zmluvy a vládneho programu. Nič sa nestalo, lebo na ten dokument nie je vhodný čas a vláda bude konať ad hoc. Sklamaný som aj preto, lebo v naivnej dobrej viere si vláda myslí, že už je “za vodou”.

Ak naši a českí politici politici v Bruseli odsúhlasia hromadnú podporu Británii, a vydajú sa tiež cestou znižovania stavov ruských diplomatov, urobia ďalší vedomý a úmyselný krok k tretej svetovej vojne a do pekla ničoty prinajmenej euro atlantického zemepisného a geopolitického priestoru! A zrejme nebude kam ujsť, kam sa skryť, aj s “balíčkami na prežitie” lebo na to nebude čas…
Nedovoľme aby nás tie politické špiny bez svedomia doma a v EÚ, a je to najmä vládny establishment po rekonštrukcii“ s personálnym príslušenstvom a politickou korektnosťou, rovnou s devótnosťou voči Bruselu, naše už nie „čisté“ Slovensko, zapredali za eurofondy, aby mali prípadne čo rozkrádať a tunelovať, ak sa dostanú do novej vlády “nové dievčatá”, aj po prípadných predčasných voľbách…

Slovensko nie je na akékoľvek voľby mentálne, občiansky a politicky pripravené (píšem o tom v ostatných článkoch!) a za daného stavu legislatívy si bude musieť, ešte pred riadnymi parlamentnými voľbami 2020, ak ale staronová vláda do nich vydrží, rok predtým voliť prezidenta a europoslancov…

Ako ochranu proti “politikom” parazitom ponúkam pre začiatok, základný rámcový návod nie na systémové zmeny a zmeny imidžu (výmena dievčat v bordeli), s neistým výsledkom, ale celostnú, komplexnú a hĺbkovú zmenu systému.
Ľudia, nárazovite “občania” radšej budú štandardne chodiť “na vzduch”, zúčastňovať sa svojich “pietnych hodiniek hnevu a rozhorčenia” počúvať svojich štandradných tribúnov ľudu, mávať transparentmi “Postavme sa…” tak tam stoja a je im dobre.
Lebo ten “štandardný” systém majú vo svojich hlavách “nepohnú” nimi, a neurobia to ani ich štandardní tribúni.
Lebo byť “štandard” je predpísané cool, v medziach zákona a ústavy. Ani krok naviac. Lebo ostatok je “populizmus a extrémizmus”.
Zákon o politických stranách (ich postavenie, financovanie a kontrola), zákon zákon o mimovládnych “neziskovkách” volebný zákon (volebné obvody a voľby), petičný zákon a zákon o referende, v medziach ústavy a zákona, ležia takmer hotové  a pripravené, len neprerokované a neschválené v parlamentných zásuvkách…
Samozrejme, prednostnou prioritou je a už v časovej tiesni, bezodkladné, okamžité postavenie inšpekčnej služby na úroveň nezávislej prokuratúry.
Času bolo viac než dosť, ale Tomáš Drucker sa k tomu nemá, a netlačí ho k tomu ani SMER a vládna koalícia…

Cieľovou zmenou je:
Prechod od dvojrozmernej, plochej, horizontálnej, pseudo demokracie, k reálnej vertikálnej demokracii v HD kvalite, pre všetkých ľudí dobrej vôle, v súlade so základnými ľudskými právami, ústavou a zákonmi.
To, čo treba okamžite vykonať do riadnych parlamentných volieb si nevyžaduje žiadne zmeny v ústave!
Politici sa tej zmeny (ak tušia, o čo ide) a akejkoľvek zmeny, boja ako čerta, lebo tá zmena bude prospešná pre ľudí a občanov, nie pre politikov…
Politikov treba mať pod sústavnou kontrolou! Máte ich pod ňou pochodmi „Postavme sa za slušné Slovensko?“ A budú vás po získaní dôvery počúvať? Zabudnite! Slovensko sa stane slušným len pod váhou vymožiteľného zákona ako kladiva na darebákov a kódexu politika!
Za toho stavu by politici poutekali z politiky, alebo by do nej nevstupovali, lebo by zistili, že v nej nemajú čo hľadať, a politika by sa prečistila od škodnej…
…prišli by o šance kradnúť a tunelovať…
Aj o šancu “zanietene a odhodlane” tárať o boji proti korupcii, oligarchokracii a mafiokracii.
Zjarieva sa, piatkové pobyty na čerstvom vzduchu budú príjemnejšie, ale slušní a najmä rozumní občania, by mali zvážiť výmenu transparentov so sloganmi a karikatúrami, za požiadavky na zmeny kľúčových zákonov pre zreálnenie a posilnenie demokracie…
Zrejme ešte stále nedozrel náš slovenský ľudský, mentálny, občiansky a politický čas. Budú ďalšie reparáty. Snáď niekedy nabudúce.

Ľudia vždy radi zvrhávali svoje vlády. Iba potom nevedeli, čo s tým. Tí, čo to vedia, pre seba pripravili predčasné slobodné a demokratické voľby.
Ľudia ale nevedia, čo po nich a potom.
To sú “sladké cukríky” pluralitnej demokracie.
Milší mi je prezidentský systém a víťazstvo Putina na ďalších šesť rokov a systém ruskej dumy, než to, čo tu my, každé štyri roky, vyvádzame na Slovensku, a v medzičasoch…
Rusko najmä dnes potrebuje pevnú ruku a hlavu. Len Putin vie zaistiť stabilitu Ruska. Putin ale nie je Erdogan.
Rusko má svoju demokraciu, zodpovedajúcu charakteru, potrebám a záujmom Ruska.
Je ňou stabilizačný prvok, prezidentský systém moci a vládnutia.
Odkaz západným demokratizátorom: Nevyvážajte do Ruska ten svoj hnoj a v pohode si užívajte vašu demokraciu a slobody, s ktorými si neviete rady od čias Veľkej francúzskej revolúcie.
Rusko potrebuje svoj vlastný systém a poriadok, nie európsky a americký chaos. Rusko má svoj prediktor.
Európska demokracia sa otriasa vo svojich vlastných základoch. Ďakujem, nemusím. Klame samú seba. A zatiaľ svoj prediktor takmer v ničom nemá. Je len proti Rusku.
Ešte raz, EÚ sa odo mňa vzďaľuje. Po jej “jadre” netúžim. Nie je pre mňa autoritou a hodnotovým vzorom.

Vráťte sa späť k titulke úvodu môjho článku.
Ste Západ alebo Východ?
Alebo doma, na svojom?
Rozhodnite sa.
Pekne pozdravujem. 🙂
A s vami aj Teréziu Májovú.
Autor článku:
Juraj Režo alias notorickyobcan


Je nedeľné poludnie. Na TA3 a STV1 sa zasa tára. Po starom. Alebo – „staronovo“.
Povinnosťou a v najlepšom záujme spoločnosti je šliapať vláde na päty a dýchať na ten jej spotený krk.
Radšej si pozriem Otázky Václava Moravce na Čt24. Dozviem sa niečo nové a inak.
Ak Slovensko nezvládne samé seba, a bezodkladne nezačne robiť to, čo má, teda, nevymení transparenty, čakajú ho predčasné voľby.
A pýtam sa znova: Čo po nich a potom?

EŠTE RAZ k hlavnej téme článku (titulka):
Vysoká pravdepodobnosť nerovná sa pravda.
Príklad – kdekoľvek bol použitý kalašnikov, je vysoko pravdepodobné, že sú za tým Rusi, a prinajmenej jeho vynálezca Kalašnikov.
Hypotéza – je vysoko pravdepodobné, že za vraždou agenta Skripela v Salisbury, môže byť ktorákoľvek tajná služba celej proti ruskej aliancie, najskôr USA alebo UK.
K solidarie (USA vyhosťujú 60 ruských diplomatov, 14 štátov EÚ ich vyhosťuje rôzne počty, Česko troch…).
Podobnú „na hlavu“ solidaritu sme zažili s vysoko pravdepodobnými zbraňami hromadného ničenia v Iraku ako dôvod pre Púštnu búrku.
Boli sme súčasťou „solidarity“ s Alianciou pod false flag “humanitárneho” bombardovania bývalej Juhoslávie (Dzurinda sa pokúša o vstup do politiky aj s jeho militantnou proti ruskou rétorikou…).
K zoznamu štátov, ktoré mohli mať čo-to do činenia s novičokom patrí mimo iných, aj Česko. Otázka – a prečo nie? Má to dnes kto bol by to ochotný to priznať, a tak sa usvedčiť z vysoko pravdepodobnej verzie, že za atentátom stálo Česko? Odkiaľ vie Babiš, že to je lož? Je šéf BIS? Strážil vojenských chemikov? Prezident rozumne požiadal o prešetrenie veci „krivého obvinenia Ruskom“ priamo BIS.
Spresnenie tvrdenia RF o dôvodoch, pre ktoré sa Česko nachádza na zozname krajín, ktoré mohli prísť a zrejme prišli do kontaktu s derivátmi novičoka (vkladám 29.3.2018, o 18,00 hod.) ktoré môže významne prispieť k správe BIS a otázka: O akú vlastizradu ide (Miroslava Němcová, ODS), ak prezident Miloš Zeman požiadal BIS o stanovisko? Kto koho zrádza? Hmm…
https://www.ceskatelevize.cz/ct24/svet/2435065-novicok-ma-podle-moskvy-vyznamne-misto-v-ceskem-vyzkumu
Motivácia k vyhosteniu je jasná: Česi v UK po brexite, pod krytím “solidarity” so spojencami. Servilita. Bodka.
Rakúšania sa zachovali realisticky a korektne. Vysokú pravdepodobnosť nemajú za pravdu.
Ešte raz – aké dôkazy sú na stole, okrem dohadov a domnienok o vysokej pravdepodobnosti, že za chemickým útokom na dvojitého ruského agenta a jeho dcéru (smola) bolo Rusko, a práve v období prezidentských volieb v Rusku?
Hodnoverne sa vyšetrí?
Hmm…
Kto z bežných občanov, laikov, vie, čím všetkým sa zaoberajú tajné služby? Garantujem, že to nevedia ani experti, a ak, len rámcovo (napríklad tiež “expert na tajné služby” Milan Žitný). Je bežné, že agent, príslušník tajnej služby nevie, akými úlohami je poverený jeho kolega. Tajné služby sú “štát v štáte”.
Garantujem tiež, že všetko sa nedozvedá ani prezident.
Prečo? Lebo tajné služby sú tajné.
Ide o gradáciu napätia medzi jadrovými veľmocami bez akýchkoľvek hodnoverných dôkazov.
Toto by pred žiadnym nezávislým súdom neprešlo.
Lebo to je prezumpcia viny.

 

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Juraj Režo

O AUTOROVI

MOJE OSOBNÉ VYZNANIE LÁSKY K SYSTÉMU
Ako a eko ďalej? Okrídlené „Pravda a láska zvíťazia nad lžou a nenávisťou“ je nenaplnená hypotéza „Veľkého Novembra“.
Výsledok tu máme dnes, v hektike ostatného a ostávajúceho času poslednej voľby:
Žiadna láska. Len nenávisť, lož, zloba a závisť.
Môj odkaz Európskej únii (prebieha v nej invazívna islamizácia kresťanskej Európy):
Pravda je pravda. Lož je lož. Polopravda je lož. Existuje len pravda alebo lož. Relativizácia pravdy je lož.
Pravda: Liberálna demokracia je orwellizmus. Falošný newspeak.
Liberálna demokracia je podliezavý a sladký podvod, mačkažák (falošné mačacie zlato).
Nie je pravou hodnotou. Pravé hodnoty sa tvoria inak.
Nenastoľuje reálnu slobodu, ale diktatúru falošných slobôd práv. Tretiu totalitu. Neoliberálny fašizmus. New world order.
Európa, chráň svoje rodné a kmeňové kresťanstvo, inak prídeš o život!
Európa, nový svetový poriadok nesmie byť tvojím poriadkom, zachovaj si svoj pôvodný.
New world order je vláda reálneho alebo pomyselného Satana, nastoľovaná neo liberálnou demokraciou, ktorá, ak budeš pokračovať v benevolencii voči nej aj islamu, pod false flag základného práva na náboženské vyznanie, ťa zničí a zotročí. A napokon zlikviduje teba, tvoje kresťanstvo aj islam. A nastolí vládu jediného náboženstva NWO, jednej vlády a jednej meny.
Konflikt judaizmus, kresťanstvo verzus islam sa po domnelom víťazstve islamu zmení na konflikt NWO verzus islam.
A musíš si, vybrať, Európa, čo je pre tvoj život dôležitejšie, či tvoje reálne základné ľudské práva s právom na tvoj dobre udržateľný život od počatia po prirodzenú smrť, alebo otroctvo pod systémom a globálnym metasystémom centrálneho matrixu New world order.
Občania Európy a Slovenska, bojujte s orwellizmami a klamlivým, zaliečavým jazykom a sladkými, zaliečavými rečičkami v bežnom živote a najmä v politike, ktorá vás manipuluje aj pripravenými falošnými prieskumami, a aj nimi vás vťahuje do klamlivých politík, a takto pripravené a „predžuté ovce“ vás vo vašej dobrej viere a nádeji, že sa „konečne“ rozhodnete správne (lebo však aj prieskumy..!) vás posiela k volebným urnám a na budúce krvavé jatky...
To je LOŽ! Klamú vás od rána do večera (aj v noci)!
A používajú, zneužívajú proti vám svojich platených užitočných idiotov.
Pekne pozdravujem. :-)
Autor článkov: Juraj Režo alias notorickyobcan

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 288

Celkové hodnotenie: 12.19

Priemerná čítanosť: 1133

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    Prieskum: Najpočúvanejším rádiom je stále Expres, má aj najväčší podiel na trhu

    0icon

    Rádio Expres je stále najpočúvanejším rádiom na Slovensku, pustilo si ho 31,3 percenta poslucháčov. Vyplýva to z aktuálnych výsledkov prieskumu počúvanosti Radioprojekt, ktorý realizuje spoločnosť…

    Zamestnávatelia vítajú kroky MŽP na ochranu bezpečnosti v súvislosti s medveďmi

    0icon

    Asociácia zamestnávateľských zväzov a združení (AZZZ) SR víta kroky ministra životného prostredia SR Tomáša Tarabu (nominant SNS) na ochranu bezpečnosti v súvislosti s medveďmi. Podporuje…

    Kotlár: Boli identifikované zásahy do ľudských práv a slobôd počas COVID-19

    0icon

    Zásahy do ľudských práv a základných slobôd počas pandémie COVID-19 boli identifikované počas tohtotýždňovej odbornej konferencie. Poukázalo na ne viacero zúčastnených rečníkov. TASR o tom…

    The New York Times tvrdí, že Washington zatajil Moskve informácie o pláne teroristov

    0icon

    Bratislava 28. marca 2024 (HSP/NYT/Foto:TASR/AP/Russian Emergency Ministry Press Service)   "Nepriateľské vzťahy medzi Washingtonom a Moskvou zabránili americkým predstaviteľom zdieľať akékoľvek informácie o pláne [teroristov]…

    Poškodení v kauze Chovanec adresujú výzvu. Jasný odkaz Miriam Lexmann

    0icon

    Bratislava 28. marca  2024 (TASR/HSP/Foto:Screenshot video/Youtube)   Poškodení v kauze Chovanec vyzývajú kandidátov na poslancov do europarlamentu, aby nezneužívali úmrtie ich blízkeho na svoju politickú…

    ÚVZ upozorňuje na nevyhovujúci plech na pečenie

    0icon

    Úrad verejného zdravotníctva (ÚVZ) SR upozorňuje na nevyhovujúci výrobok, a to plech na pečenie. Pri jeho analýze bolo zistené odlupovanie vonkajšieho povlaku.

    Korčok a Pellegrini si uvedomujú potrebu spolupracovať s vládou. Líder Hlasu sa obáva, že Korčok by to nedokázal

    0icon

    Bratislava 28. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Jaroslav Novák, Martin Baumann)   Slovensko stagnuje a potrebuje sa posúvať dopredu. Prezident krajiny síce nemá silné kompetencie na presadzovanie legislatívnych…

    K ekologickejším sviatkom prispejú premyslené nákupy i prírodné ozdoby

    0icon

    Ozdoby z prírodných materiálov, premyslené nákupy alebo nákup čokolády vyrobenej z kakaovníka vypestovaného udržateľným spôsobom môže prispieť k ekologickejšej Veľkej noci. Vyplýva to z tipov…

    Pellegrini s Tarabom spoločne ostro naložili Korčokovi: "On rozvrátil našu armádu!"

    0icon

    Bratislava 28. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:Screenshot Facebook)   Predseda parlamentu a kandidát na post prezidenta SR Peter Pellegrini (Hlas-SD) dnes v budove Národnej rady usporiadal tlačovú…

    Polícia vyšetruje v Košiciach zber autovrakov, považujú sa za nebezpečný odpad

    0icon

    Rozsiahly protiprávny zber a rozoberanie autovrakov vyšetruje enviropolícia v košickej mestskej časti Nad jazerom. Policajti vykonali v pondelok a utorok (25. - 26. 3.) obhliadku…

    Blog - redakcia Hlavných správ nezodpovedá za obsah blogerských príspevkov

    Viktor Pondělík

    Miro Majerník

    Pavel Jacz

    Vanda Rybanská

    Pavol Lemko

    Vášeň v Tebe

    Auto Trendy

    Reklama

    Armádny Magazín

    TopDesať

    FOTO DŇA