Čo sa stalo Jurajovi Krajčíkovi?

1. Tento 19 ročný mladý muž na svojom Twitteri 15.8.2022 uviedol, že je homosexuálny Žid. Jeho vyhlásenie z Twittera, kde je to Jurajom Krajčikom napísané, reprodukovala vo svojej reportáži aj televízia JOJ (noviny.sk)
https://www.noviny.sk/krimi/711690-o-tom-co-sa-odohravalo-v-hlave-extremistu-vypoveda-jeho-komunikacia-na-internete-je-plna-nasilia-a-odhodlania-vrazdit


Je naozaj značne logické, že
2. sa na jeho Twiteri (Juraja Krajčika)  24.8.22 objavilo memorandum napísané však (pozri nižšie) neznámym autorom, 40 až 55 ročným mužom z amerického stredozápadu, ktoré deklarovalo nenávisť primárne smerovanú proti Židom. Dokladá to forenzná analýza expertov z USA zverejnená šéfredaktorom AE News pánom VK 19.10.2022 a analýza memoranda exministra vnútra Vladimíra Palka v článku publikovanom v denníku Štandard 22.10.2022 .
Zamyslime sa: žeby Žid šíril nenávisť proti Židom a homosexual proti homosexuálom? To predsa nie je uveriteľná myšlienková konštrukcia.
Aj predseda Židovskej náboženskej obce v Bratislave Tomáš Stern vyhodnotil útok na Zámockej ako bezprostredné ohrozenie židovskej komunity.

3. Nejaký zamaskovaný strelec strieľajúci štýlom  ťažkého profesionálneho zabijaka, zachytený na videu 12.10.22, asi o 19.00  zastrelil z pištole kalibru 45 jedného homosexuála a jednu binárnu osobu pred barom Tepláreň.  Ako bývalý dôstojník ČSLA mám pochybnosti, že by tým profesionálnym strelcom mohol byť 19 ročný žiak gymnázia Juraj Krajčik, osoba bez riadneho vojenského výcviku a praxe.

4. Juraj Krajčik bol žiakom Školy pre mimoriadne nadané deti a Gymnázia  v Bratislave. Učiteľský zbor deklaroval, že na svojom žiakovi nespozorovali žiadne prejavy extrémizmu či agresivity. Okrem toho tento žiak prestúpil z inej školy, kde bol vystavený šikanovaniu, a preto bol vo zvýšenej starostlivosti nielen pedagógov, ale aj psychológov. Žeby sa ani v psychologickom profile Juraja Krajčika nič extrémistického a agresívneho nenašlo?

5. Juraj Krajčik bol nájdený zavraždený na Jaskovom rade v blízkosti protidrogového centra. Pozícia tela nenasvedčovala samovražde, ale vražde. Umlčaný Juraj Krajčik už svedčiť nemôže.

6. Progresívnym politikom (Čaputovej, Vallovi, Šimečkovi…) iba niekoľko hodín po trojnásobnej vražde už bolo všetko jasné, hoci nie je jasné, od koho mohli mať takéto informácie, keďže dodnes nie je jasné vôbec nič. Ledaže platí “čo sa babe chcelo, to sa jej prisnilo”? Preto zorganizovali akciu pred Teplárňou a zhromaždenie na námestí SNP, kde verejne obvinili z tohto odporného vražedného zločinu heterosexuálnu väčšinu na Slovensku a otvorili Overtonovo okno absurdnostiam, artikulovali údajnú hrozbu teroru heterosexuálov proti homosexuálom, ktorá vyplýva z ich homofóbnej nenávisti, vraj na našom Slovensku.  Pritom, opakujem, že predseda Židovskej náboženskej obce v Bratislave Tomáš Stern vyhodnotil útok na Zamockej na základe zverejneného memoranda ako bezprostredné ohrozenie, nie pre homosexuálnu ale pre židovskú komunitu. Len niekoľko hodín po tejto neobjasnenej vražde troch ľudí s rukopisom, ktorý je ako vystrihnutý z trezorov tajných služieb, 35 veľvyslancov západných štátov dokonca obratom podpísalo a zverejnilo výzvu proti homofóbnej nenávisti na Slovensku. Ako to tak rýchlo stihli? A následne naši progresívni politici (Šimečka, Čaputová, Vallo…) dosiahli, že europarlament v rezolúcii odsúdil Slovensko za nenávistné, homofóbne prejavy. Ani slovíčko nepadlo o primárnom ohrození Židov. Dokonca iba kvôli zdôrazneniu tohto očiernenia Slovenska cestovala prezidentka Zuzana Čaputová do bruselského parlamentu. Nie je ani dodatočne jasné, ako sa im do tohto činu podarilo zamontovať nenávisť heterosexuálov proti homosexuálom , keďže všetky tri obete patrili k LGBTI+ komunite a Juraj Krajčik sa sám hlásil k Židom. Ako možno logicky obviňovať heterosexuálov, keď sa vraždili medzi sebou navzájom homosexuáli?  Samozrejme, ani to nie je jednoducho uveriteľné. Veď prečo by sa homosexuáli mali medzi sebou vraždiť?  Logicky tu preto vyvstáva podozrenie na teroristický čin, nie však spáchaný tak, ako sa tu podsúva, ale treťou stranou, kde aktéri ublížili všetkým trom obetiam.
Kto mohol mať záujem na tomto čine, ktorý hrozil politickou destabilizáciou Slovenska? Na poškodení dobrého mena Slovenska v EÚ a vo svete? Rozumiete, čo europarlamentu prekáža? Môžete mať akokoľvek kladný, priateľský vzťah k homosexuálom ako ľudským bytostiam, ale ak trváte na zachovaní súčasnej definície manželstva, živíte nenávisť. Súčasný text slovenskej ústavy živí nenávisť, preto ak tvrdíte, že rodičia sú otec a matka, tak živíte nenávisť. Nie je to absurdné? Kto mohol zneužiť tento čin na dosahovanie týchto scestných politických cieľov? Áno aj ja som toho názoru, že ide o obzvlášť závažný zločin teroristického útoku, ako zásluhou pána Lipšica došlo k prekvalifikovaniu tohto zločinu. Terorizmus je totiž forma presadzovania politických cieľov násilnými prostriedkami proti obyvateľstvu. Ľudovo povedané, ide o útoky z politického motívu proti existujúcej spoločnosti s cieľom dosiahnuť zmeny v politickom systéme. To je terorizmus. Napríklad dosiahnuť takú zmenu našej ústavy, ktorú si väčšina občanov nepraje. Na Slovensku, ale aj vo svete je terorizmus veľmi tesne prepojený de facto s prebiehajúcou subverziou. Terorizmus sa teda definuje ako násilné konanie s cieľom dosiahnuť v spoločnosti politické ciele, ktoré by sa nedali dosiahnuť bez použitia násilia. V tejto súvislosti je dosť podozrivé, že v rovnakom čase sa prejednával v parlamente zákon, ktorý by mal zrovnoprávniť registrované partnerstvá homosexuálov s manželstvom muža a ženy, a tak prispieť k subverzii našej spoločnosti. Kto má dnes záujem na subverzii Slovenska ako samostatného svojbytného štátu?

7. Druhý deň po vraždách sa zišla verejnosť na zhromaždení, kde liberálni politici upozornili, že nenávisť k menšine, dlhodobo živená i hlúpymi a nezodpovednými výrokmi politikov, stála tieto nevinné ľudské životy. Na tomto zhromaždení označenom  „Za dúhové Slovensko“ organizátori  prečítali apel na vládu okamžite zabezpečiť potrebné proinkluzívne opatrenia v školstve, vzdelávanie a podporu pedagógov, ako aj vzdelávanie detí k ľudskosti a inkluzívnemu prístupu k životu. Na moje prekvapenie, ako reakcia na toto zhromaždenie, sa nasledujúci deň 14.10.22 konal extrémistický pochod LGBT sekty, teroristov z Antify a teroristov z Ukrajinskej povstaleckej armády(UPA) známych u nás ako Banderovci. Momenty z tohto pochodu 14.10. v korelácii s prejavom prezidentky Zuzany Čaputovej z 13.10.  vystihol na Tik Toku  najlepšie Danny Kollár. Zúčastnené extrémistické organizácie, najmä tí z Antify a UPA, sú na celom svete známi svojimi teroristickými, protižidovskými, xenofóbmymi a homofóbnymi činmi. Táto pestrá skupina extrémistov vedená bizarným binárnym Lucasom pochodovala Bratislavou, pálila dymovnice, až zaútočila na náš parlament. Okrem iných výkrikov skandovali aj Čaputová je (f)iča alebo j(.)bať system, ako dokladajú videá Dannyho Kollára, Igora Jurečku, Luboša Hricu, Martina Daňa či TV JOJ (noviny.sk). Či tieto pokriky mali byť osobitým prejavom poďakovania  sa pochodom združených  extrémistov našej pani prezidentke? A prečo polícia proti týmto extrémistom nezasiahla? Kde nechala prevenciu teroristických činov obzvlášť potrebnú v existujúcej vypätej situácii?

8. Rozdiel medzi LGBT sektou predstavujúcou ideologický extrémizmus, ktorá zastupuje iba malú časť  z väčšinovej LGBT populácie, a samotnou LGBT populáciou, vedia najlepšie vysvetliť samotní homosexuáli.
Do detailu túto problematiku analyzoval nedávno homosexuálny aktivista TinFoil v Liste homosexuála homosexuálom, ktorý zverejnil na svojom Twitteri. V ňom sa ohradil najmä proti pedofílii, ktorá je dnes trendom tejto ideológie.
https://www.hlavnespravy.sk/nahnevany-homosexual-pise-list-ludom-aki-dnes-pochoduju-aj-v-uliciach-bratislavy-vidime-o-co-sa-snazite/2891004
Rovnako  výborne to objasňuje aj sedemnásťročný homosexuál z Prahy Antonín Vavruška vo svojom vyjadrení pre rádio Universum: “LGBT aktivizmus je horší než komunizmus; útočí na našu biologickú podstatu”.
https://www.radiouniversum.cz/vavruska-antonin-1d-lgbt-aktivismus-je-horsi-nez-komunismus-protoze-utoci-na-nasi-biologickou-podstatu/

Pod pojmom LGBT sekta máme na mysli samozvanú zradikalizovanú úzku skupinu osôb vyčlenenú z LGBTI+ komunity, ktorá túto komunitu organizuje totalitným spôsobom v duchu LGBTI+ ideológie a ktorá má deštruktívny vplyv na celú spoločnosť. Skupina používa prvky psychickej manipulácie, ovplyvňuje prežívanie, správanie a myslenie jednotlivcov, a tým rozkladá väčšinovú heterosexuálnu ľudskú identitu a nahrádza ju identitou homosexuálnou. Vo svojom jadre je to manipulácia útočiaca na biologickú podstatu človeka, vedúca k redukcii populácie.

9. V tejto súvislosti je treba hodnotiť aj útok LGBT sekty na arcibiskupa Jána Oroscha, ktorý upozornil kňazov na riziko zvýšeného ohrozenia homosexuálov možným užívaním drog, a to napríklad aj v klube Tepláreň. Veď reklama na marihuanu je umiestnená priamo na stĺpe pred vchodom do tohto podniku. Toto označenie modrou nálepkou THC s vyobrazením rastliny marihuany na stĺpiku pri vchode do klubu Tepláreň vyzerá ako označenie distribučného miesta marihuany. O protidrogovom záťahu  v gay klube v Ríme písal aj denník Plus jeden deň. Homosexuálne bary v Bratislave na tom asi nebudú inak než tie v Ríme, čo by mohli dosvedčiť bratislavskí policajti z protidrogového. Podľa niektorých údajov ľudia v LGBTI+ komunitách podliehajú drogám až 7x častejšie ako iní ľudia. Bohužiaľ,  je to všeobecne známy fakt, a preto v prípade majiteľa klubu Tepláreň Romana Samotného, ktorý sa chystal podať trestné oznámenie na arcibiskupa, možno povedať, že trafená hus zagágala. Namiesto toho, aby sa v záujme zdravia svojej komunity s arcibiskupom proti drogám spojil, koná pravý opak.

10. Ukrajinizácia
Ukrajina je dnes zločinecký štát, totálna korupcia, totálny zločin. Ich organizované mafie, ktoré rozkrádajú pomoc z EÚ a USA, sa dnes vyvážajú za svojimi biznismi na drahých autách po celej Európe. Ukrajinská zástava, ktorá dominuje na dverách bratislavskej Teplárne sa nedá prehliadnuť.  Ale čo hovoria v Teplárni na vraždenie ukrajinských civilistov nacistickým režimom na Ukrajine (Buča, Charkov, Cherson…)?   Dnes je to  budíčkom pre celú ľudskú civilizáciu. Len pre Tepláreň nie? Organizovaný zločin, pašovanie cigariet, kupčenie s deťmi, kupčenie so ženami, kupčenie s mužmi, kupčenie s otrokmi, so zbraňami, s drogami s ľudskými orgánmi, s ľudským utrpením každého druhu. To sú tie súčasné ukrajinské špeciality, ku ktorým sa hlási aj Tepláreň?

11. Každý, kto článok dočítal až sem, si zaslúži uznanie, pričom musí tiež uznať, že  ide o materiál na podanie niekoľkých trestných oznámení.
Ja som zatiaľ podal trestné oznámenie na LGBT sektu, a osobitne na jej vodcu, bizarnú binárnu osobu označovanú ako Lucas, pod ktorej vedením sa táto sekta zúčastnila útoku na NRSR a útočila na demokratické princípy a základné demokratické hodnoty EÚ, ktoré nám musia byť všetkým sväté, ktoré sú chránené zákonmi. Ďalej som podal trestné oznámenie aj na teroristov z Antify a Ukrajinskej oslobodeneckej armády (UON), to znamená Banderovcov, ktorí sa podieľali na tomto útoku na NR SR a naše demokratické zriadenie.
Som presvedčený, že orgány OČTK budú mať vďaka môjmu trestnému oznámeniu rozviazané ruky a budú môcť uplatniť všetky nástroje trestného poriadku na obranu slovenského obyvateľstva pred páchaním ďalších teroristických vrážd a obranu našej krehkej demokracie pred zahraničnými alebo zo zahraničia motivovanými teroristickými skupinami

12. Dnes som sa dozvedel, že s Jurajom Krajčíkom sa mohla rodina 18.11.2022 konečne rozlúčiť a pochovať ho. Česť jeho pamiatke.
Je mi veľmi ľúto, že existujú osoby, ktoré riešili svoje politické záujmy zavraždením troch mladých ľudí. A, kto bude ďalší?

13. Zdroje informácií:
(a) Ukrajinská oslobodenecká armáda(UON), banderovci.
Ukrajina uznala banderovcov za vojnových veteránov
https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-ukrajina-uznala-banderovce-za-valecne-veterany-40261756
(b) 17.10. 22 Vraždu na Zámockej ulici prekvalifikujú na obzvlášť závažný zločin teroristického útoku.
https://www.noviny.sk/krimi/712298-vrazdu-na-zamockej-ulici-prekvalifikuju-na-n-obzvlast-zavazny-zlocin-teroristickeho-utoku
(c) 19.10.22 Údajná samovražda Juraja Krajčíka a obsah jeho manifestu nedávajú z hľadiska výsledkov forenznej analýzy vôbec žiadny zmysel
https://aeronet.news/udajna-sebevrazda-juraje-k-a-obsah-jeho-manifestu-nedavaji-z-hlediska-expertizy-naprosto-zadny-smysl-podle-otce-se-juraj-chystal-na-stuzkovou-vybirali-s-otcem-menu-forenzni-analyza-manifestu/
(d) 29.10.22 Manifest vraha zo Zámockej ukazuje, že všetko je inak
https://standard.sk/268858/manifest-vraha-zo-zamockej-ukazuje-ze-vsetko-je-inak/
(e) 16.11.22 Strašenie Sorosom je jasný antisemitizmus. Po vraždách sme sprísnili opatrenia, tvrdí šéf židovskej obce.
https://hnonline.sk/slovensko/96051540-strasenie-sorosom-je-jasny-antisemitizmus-po-vrazdach-sme-sprisnili-opatrenia-tvrdi-sef-zidovskej-obce
(f) Subverzia podľa Wikipédie
https://sk.wikipedia.org/wiki/Subverzia
Subverzia podľa súdruha Mariána Leška a pána Pavla Ľuptáka
https://www.youtube.com/watch?v=saAnre1qWx4
(g) Homosexuáli a drogy
https://www1.pluska.sk/spravy/zo-zahranicia/vatikanom-otriasa-megaskandal-drogy-gay-orgie-priamo-nosom-papeza-frantiska
(h) Čo to je hnutie Antifa
https://standard.sk/42202/co-je-to-antifa-nebezpecenstvo-jej-ideologie/
(i) LGBT sekta List homosexuála homosexuálom
https://www.hlavnespravy.sk/nahnevany-homosexual-pise-list-ludom-aki-dnes-pochoduju-aj-v-uliciach-bratislavy-vidime-o-co-sa-snazite/2891004
(j) TinFoil na Twitteri
https://mobile.twitter.com/TinFoil1701
(k) Výpoveď 17-ročného homosexuála Antonína Vavrušku
https://www.radiouniversum.cz/vavruska-antonin-1d-lgbt-aktivismus-je-horsi-nez-komunismus-protoze-utoci-na-nasi-biologickou-podstatu/

Autor fotografií v texte MUDr. Peter Lipták

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Peter Lipták

O AUTOROVI

Som lekár s 36-ročnou praxou v prvom kontakte s pacientmi - obyčajný pešiak medicíny. Všímam si následky, rozmýšľam o ich príčinách a hľadám súvislosti.

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 147

Celkové hodnotenie: 25.65

Priemerná čítanosť: 4789

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    Podplukovník Barry: Ukrajinská obrana je pred kolapsom, AFU by mala utekať

    0icon

    Bratislava 19. marca 2024 (HSP/Svpressa/Foto:TASR/AP/Alex Babenko)   Kolaps "Syrského armády" sa všetkým západným expertom zdá byť neodvratný, konštatuje Konstantin Olšanskij v článku novín Svobodnaja Pressa…

    Za 26,75 € môžete mať doživotný MS Office 2021 Professional Plus z jarného výpredaja Godeal24!

    0icon

    Bratislava 19. marca 2024 (PR článok/Foto:screenshot)   Všetci hľadáme spôsoby, ako zefektívniť svoj život. Ak potrebujete vylepšiť svoj počítač, Godeal24 je ideálnym miestom. Godeal24 poskytuje…

    Prebehla prvá a jediná živá diskusia medzi Korčokom a Pellegrinim. "Škodíte Slovensku!" Odznelo viacero útokov

    0icon

    Bratislava 18. marca 2024 (HSP/Foto:TASR-Pavel Neubauer, Jaroslav Novák)   V pondelok večer sa uskutočnil prvý a pravdepodobne aj jediný televízny súboj dvoch favoritov prezidentských volieb…

    MZVEZ: Slovensko podporuje prijatie ďalších krokov vedúcich k oficiálnemu začatiu prístupových rokovaní Moldavska do EÚ

    0icon

    V súvislosti s nadchádzajúcim zasadnutím Európskej rady M. Eštok informoval moldavskú partnerku, že Slovensko bude na zasadnutí podporovať čo najskoršie prijatie negociačného rámca pre Moldavsko…

    Ako skončia Lipšic a jeho ľudia? Už je známe, kde budú pracovať

    0icon

    Prokurátori Úradu špeciálnej prokuratúry (ÚŠP) si v pondelok prevzali dekréty o ich zaradení na jednotlivé oddelenia Generálnej prokuratúry (GP) SR, kde budú pôsobiť po zrušení…

    Čaputová rozumie rozhodnutiu českej vlády zrušiť plánované spoločné zasadnutie so slovenskou vládou

    0icon

    Slovenská prezidentka Zuzana Čaputová v pondelok neformálne navštívila Prahu. Položením venca si uctila obete decembrovej streľby na Filozofickej fakulte Univerzity Karlovej (FF UK), pri ktorej…

    Čína súhlasila s účasťou na mierovom samite o Ukrajine vo Švajčiarsku

    0icon

    Bratislava 18. marca 2024 (HSP/Foto:TASR/AP/Xinhua/Yan Yan) Aktualizované 18. marca 2024 Čína súhlasila s účasťou na mierovom samite o Ukrajine vo Švajčiarsku, uviedol čínsky veľvyslanec Wang…

    Matovič: "Nejde mi o to, aby som vyhral voľby v nedemokratickej súťaži"

    0icon

    Bratislava 18. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Jaroslav Novák)   Prezident by mal podľa kandidáta na hlavu štátu Igora Matoviča robiť všetko pre to, aby spravodlivosť v štáte…

    Špirko: Vyšetrovanie, ktoré sa začalo po mojom trestnom oznámení, zastavili

    0icon

    Vyšetrovanie, ktoré sa začalo po trestnom oznámení prokurátora Úradu špeciálnej prokuratúry (ÚŠP) Vasiľa Špirka pre sabotáž, je právoplatne zastavené. Týkalo sa vtedajšieho ministra vnútra Roberta…

    Smer napriek protestom stále vedie. Kto sa ocitol mimo hry? Viac prezradí najnovší prieskum

    0icon

    Bratislava 18. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:HSP)   Parlamentné voľby by v marci vyhral Smer-SD s podporou 23,4 percenta voličov. Na druhom mieste by skončilo Progresívne Slovensko…

    FOTO DŇA