Dnes budeme grilovať dezolátov Jaroslava Naďa, Mariana Majera a Juraja Krúpu…

Moje rozhodnutie na grilovanie týchto politických pomätencov  dospelo do štádia realizácie po tom, ako Naď a Krúpa permanentne útočia na ľudí iného názoru. Myslia si, že môžu všetko, ale nie je to tak. „Kto seje vietor, žne búrku hovorí ľudová múdrosť“. A to je svätá pravda. Ľudová múdrosť tiež hovorí. „Ako sa do hory volá, tak sa z hory ozýva“.

Títo traja panáci aktívnou prípravou a odsúhlasením Dohody o obrannej spolupráci medzi vládou SR a vládou USA, pošliapali Ústavu, právo, česť národa a vrhli občanov do novodobej poroby, do okupácie vlasti.  Majú drzosť sa ešte aj občanom vyhrážať, dehonestovať ich, urážať a správať sa povýšenecky.

Zacitujme si z Nového slova:

https://noveslovo.sk/c/Minister_Nad_Vlado_Strmen_je_hlupak

Povstalecký veterán Vladimír Strmeň, ktorý zožal veľký aplauz po prednese svojho prejavu na oslavách 77. výročia SNP v Banskej Bystrici, je podľa ministra obrany Jaroslava Naďa (OĽaNO) nesvojprávny papagáj bez vlastného názoru a schopnosti sformulovať vlastné stanovisko k likvidácii Múzea SNP“.

Čo si ty vlastne o sebe myslíš Naď?

Ty nie si hodný ani toho, aby si hrdinovi slovenského národa Vladimírovi Strmeňovi čistil topánky.

Naď má vo zvyku urážať aj občanov a nazývať ich opičiakmi. Zdá sa, že táto kategória živočíšnej ríše je mu veľmi blízka. Opičiaci, ale aj opice sú bezpochyby veľmi zaujímavé tvory, ktoré si zaslúžia našu pozornosť. Už len tým, že boli voľakedy našimi predkami. Naď so svojou suitou nepochádza geneticky z jašterov, ale takisto z opičiakov a opíc…Vzhľadom k svojim vyjadreniam sa však geneticky k nim nachádza na vývinovom rebríčku oveľa bližšie.

Na adresu generála Viktorína povedal:

„Je to falošný generál, ktorý získal hodnosť podvodom a celý rezort si vydýchol, že odišiel preč, lebo väčšieho klamára a fušera tam nebolo, tak ten jedinec sa pridal k fašistom. Po komunistickej strane (kde bol politruk) a Smere, prešiel k fašistom. Krásna kariéra, skončil tam, kde patrí“.

Naď sympatizuje a pracuje pre amerických neofašistov. Tak čo je potom on? Odpoveď je každému jasná…

Naď „poctil“  občanov SR aj výrazom dezoláti.  Výhoda tohto slova je tá, že ním nemožno nikoho uraziť, pretože jednoznačný výklad preň neexistuje. Preto si dovolím povedať, že Naď je najväčší dezolát, ktorý kedy po svete chodil obutý a odetý do pomyselnej rovnošaty amerických dezolátov. Ďalšie jeho urážlivé výrazy nekomentujem lebo sú výplodom chudoby jeho ducha.

Ultrapravičiar Juraj Krúpa pôsobil ako riaditeľ programu Bezpečnosť a obrana v Slovenskom inštitúte pre bezpečnostnú politiku (anglicky SSPI). Medzi spoluzakladateľov  tejto pochybnej organizácie patria ešte Jaroslav Naď – vyššie uvedený dezolát, Marián Majer, štátny tajomník na úrade hlavného dezoláta, a Monika Masariková, riaditeľka kancelárie hlavného dezoláta. Pozornosť si ešte zaslúži člen Matej Spišák, šéfredaktor portálu Antipropaganda.sk.  Medzi jeho zaujímavé aktivity patria štúdiá na školách podporovaných ekonomicko-politickým teroristom Sorosom, ktorý pripravuje kádre pre nasadenie do štátov amerického záujmu. Jeho dobrým učiteľom bol ďalší dezolát Róbert Ondrejcsák, ktorý v minulosti pôsobil na úrade hlavného dezoláta, ultrapravičiar, momentálne pôsobiaci na poste veľvyslanca SR vo Veľkej Británii.

SSPI je podľa ich stránky:   

„Nezávislá mimovládna organizácia, ktorá spája expertov na otázky bezpečnostnej a obrannej politiky z vládnych, mimovládnych, súkromných a akademických inštitúcií“.

Slovenských expertov medzi sorosovsko- americkou posádkou SSPI nevidím. Pravidelne monitorujem túto stránku ako potencionálne nebezpečnú pre slovenské záujmy. Je to z dôvodu, že je zameraná protislovensky, proamericky a slúži v prospech cudzích záujmov.

Dôkazy predkladajú o tom oni sami na svojej stránke. Medzi svojimi partnermi uvádzajú napríklad: NATO (čo je zločinecká organizácia riadená USA), Friedrich-Ebert-Stiftung (FES) – nemecká nadácia skrývajúca sa za sociálne demokratické hodnoty, ale v skutočnosti ide o nemeckú agentúru, ktorá vyhľadáva mladé talenty a umiestňuje ich do politiky v štátoch tzv. nemeckého záujmu. Je dotovaná zo štátneho rozpočtu Nemecka a niektorými nemeckými špionážnymi organizáciami ako napr. Nadácia Konrada Adenauera (NKA). NKA a FES patria medzi nadácie svojho času obvinené zo špionáže v Turecku.

Samozrejmosťou je, že menšie špionážne nadácie sú prepojené na veľké špionážne organizácie ako je napr. GLOBSEC, kde má aj SR svoje „čestné“ zastúpenie v podobe Ivana Mikloša. Mikloš po tom ako zdevastoval slovenskú ekonomiku, svojho času pôsobil na Ukrajine a ako Ukrajincom radil, vidno na krachujúcej ukrajinskej ekonomike. V medzinárodnej rade tejto špionážnej organizácie pôsobí aj dezolát  M. Dzurinda, ktorého vláda svojho času otvorila vzdušný priestor SR pre vražedné lietadlá pri napadnutí Juhoslávie zločineckou organizáciou NATO.  Dopĺňa ich Miroslav Lajčák, ktorý vybavoval prvú vojenskú Dohodu s USA. Za svoje lokajské služby Západu dostal post zástupcu EÚ a de facto aj USA pre dialóg medzi Srbskom a Prištinou. Jeho úlohou je zrejme donútiť Srbov, aby sa oficiálne vzdali ukradnutého Kosova.

Medzi ďalších podporovateľov SSPI patrí americká ambasáda a ambasáda Veľkej Británie.  Venovanie pozornosti týmto dvom subjektom by však bolo ako sa povie „nosením dreva do lesa“…

Jaroslav Naď si uvádza na stránke MO SR:

Absolvent:

Program on Advanced Security Studies, George C. Marshall Center, Garmisch, Nemecko, 2005

U.S. – European Security Course, program MZV USA, 2007

NATO kurz pre vysokých úradníkov, Škola NATO, Oberammergau, Nemecko (2006)

Podobne aj Marian Majer, bývalý redaktor SME, štvavé pravicové médium

Podobne aj Juraj Krúpa, ktorý absolvoval Program on Advance Terrorism Studies na George C. Marshall Center for Security Studies v Garmisch-Partenkirchene, v Nemecku

Pozn. Ide o špionážne školy pre kádre do vysokej politiky iných štátov

Schizofrenické citáty (pred voľbami) najväčšieho dezoláta Matoviča:

“USA spôsobili to, že rozvrátili krajiny ako Líbyu, ako Irak, následne Sýriu, Egypt. Na troskách týchto rozvrátených štátov vznikol Islamský štát a stovky tisíc ľudí zbytočne zomreli,” 

“Precitol som z toho, že USA sú garantom bezpečnosti a zárukou medzinárodnej stability. Podľa môjho názoru, USA sú dnes chaos svetovej politiky a nie jej majákom,”  Igor Matovič,  rok 2019

Dezolát a hulvát Juraj Krúpa povedal:

 „O čom to hovorí? O čom to splieta ten panák,“ (v rozhovore s poslancom a diplomatom Petrom Kmecom).

„Generálny prokurátor Maroš Žilinka prejavil znôžkami klamstiev o Dohode o spolupráci v oblasti obrany medzi vládou SR a vládou USA neznalosť medzinárodných vzťahov a medzinárodných zmlúv“.

Z uvedeného vyplýva, že vedenie Ministerstva obrany Slovenskej republiky bolo preškolené sofistikovane proamerickými špionážnymi inštitúciami zameranými predovšetkým na plnenie amerických úloh. Po slobodných voľbách o dva roky bude treba aj na tomto dôležitom ministerstve uskutočniť dôkladnú deratizáciu a vrátiť jeho riadenie do slovenských rúk…O možnom prepojení hlavného dezoláta si môžete pozrieť tu:

https://www.inenoviny.sk/jaroslav-nad-zacinal-ako-19-rocny-clen-strany-smer-sd-jeho-otec-smer-sd-zakladal/

Odkaz pre vojakov:

Začnite plniť prísahu danú občanom SR a nerešpektujte tých predstaviteľov vlády a Vášho rezortu,  ktorí Vám v tom bránia svojimi protiústavnými činmi!!!

Vykonávanie vojenských rozkazov v rozpore s prísahou nie je zaväzujúce a vojak ich plniť nesmie. Naopak, má právo a povinnosť sa týmto rozkazom vzoprieť!!!

Vojenská prísaha znie:

„Slávnostne prisahám, že budem verný Slovenskej republike. Sľubujem, že budem zodpovedne plniť úlohy, ktoré ozbrojeným silám vyplývajú z Ústavy Slovenskej republiky, ústavných zákonov, zákonov a budem vykonávať vojenské rozkazy. Budem čestným, statočným a disciplinovaným vojakom. Som pripravený brániť slobodu, nezávislosť, zvrchovanosť, územnú celistvosť Slovenskej republiky a nedotknuteľnosť jej hraníc. Na to som pripravený vynaložiť všetky svoje sily a schopnosti a nasadiť aj svoj život. Tak prisahám!“

PS: čoho sú zločinci NATO schopní, si môžete pozrieť tu:

https://www.cnj.it/24MARZO99/2009/TARGET/ATTI/dvd_target/docs/wb1/index.htm

Viac na: 

https://plus7dni.pluska.sk/domov/dvaja-bratia-svagrom-ziskali-rezortu-obrany-fleky-bruseli

https://blog.hlavnespravy.sk/29281/vyzva-vojakom-a-vsetkym-ozbrojenym-silam-slovenskej-republiky/

Z mesta SNP Ivan Štubňa

 

 

 

 

 

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Ivan Štubňa

O AUTOROVI

Vyštudovaný psychológ so skúsenosťami v oblasti podnikania, zahraničného obchodu, pôsobiaci niekoľko rokov v zahraničí a na ústredných orgánoch štátnej správy.
Záujmy: cyklistika,vysokohorská turistika, liečivé bylinky...a investigatívny blog

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 377

Celkové hodnotenie: 24.13

Priemerná čítanosť: 2417

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    KDH navrhuje garanciu bezplatného objednávania k lekárovi

    0icon

    Bratislava 25. apríla 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Jaroslav Novák) Aktualizované 25. apríla 2024 o 20:18 h. Kresťanskí demokrati chcú presadiť, aby sa na pacienta nemohli preniesť náklady spojené…

    Španielska vláda bude dohliadať na federáciu

    0icon

    Španielska vláda bude dohliadať na škandálmi zasiahnutú futbalovú federáciu. Týmto krokom chce docieliť, aby sa vyrovnala so súčasnou krízou. Informovala o tom agentúra AFP

    Poslanci ukončili štvrtkové rokovanie debatou o premnožených medveďoch

    0icon

    Poslanci Národnej rady SR ukončili štvrtkové rokovanie 12. schôdze debatou k návrhu na skrátené legislatívne konanie k vládnej novele zákona o ochrane prírody a krajiny,…

    Prezidentka v Prešove navštívila evanjelické gymnázium i Múzeum Solivar

    0icon

    Vždy som nadšená z východu, sú tu skvelí životaschopní šikovní ľudia a veľmi rada sa sem vraciam. Počas návštevy Prešova to povedala prezidentka SR Zuzana…

    Dopingový prípad čínskych plavcov posúdi nezávislý prokurátor

    0icon

    Svetová antidopingová agentúra požiadala, aby dopingový prípad čínskych plavcov posúdil nezávislý prokurátor. Jej predstavitelia vyšlú do krajiny auditorov, aby zistili, v akom stave je momentálne…

    Jourová po stretnutí s Ficom či Šimkovičovou vyjadrila svoje obavy

    0icon

    Postavenie verejnoprávnych inštitúcií v Európe treba posilňovať. Ich podpora je dôležitá najmä pre jedinečnosť verejnoprávnych vysielateľov na mediálnom trhu. Zhodli sa na tom zástupcovia Ministerstva…

    Aj dvorec Suzanne Lenglenovej bude mať od mája zatváraciu strechu

    0icon

    Paríž 25. apríla 2024 (TASR/HSP/Foto:Pixabay)   Aj dvorec Suzanne Lenglenovej v kapacitou 10.000 miest v dejisku tenisového grandslamu Roland Garros bude mať zatváraciu strechu. Slávnostne…

    Xaviho presvedčila zostať dôvera fanúšikov a prezidenta: "Zlepšujeme sa"

    0icon

    Xavi Hernandez sa rozhodol zostať trénerom futbalistov FC Barcelona najmä kvôli podpore fanúšikov a prezidenta katalánskeho klubu. Dôvody svojho zotrvania na lavičke uviedol na tlačovej…

    Boris Kollár vyzýva Fica a vládnu koalíciu: "Ukážte, ako sa to robí, do psej matere!"

    0icon

    Bratislava 25. apríla 2024 (HSP/Facebook/Foto:TASR - Jakub Kotian )   Boris Kollár (Sme rodina) v nedávnom videu na sociálnej sieti Facebook reaguje na rast cien…

    Nemecký krídelník Herrmann po sezóne ukončí kariéru

    0icon

    Nemecký futbalista Patrick Herrmann po sezóne ukončí aktívnu kariéru. Tridsaťtriročný krídelník pôsobí 16 sezón v Borussii Mönchengladbach, s 418 štartmi za bundesligový klub figuruje v…

    Vášeň v Tebe

    Auto Trendy

    Reklama

    Armádny Magazín

    TopDesať

    FOTO DŇA