Americká covidová bomba vybuchla. V USA sa začal boj proti štátnej moci, chrániacej podozrivý Pfizer !!!

Americký poslanec Ralph  Norman predstavuje zákon, ktorý prinúti FDA (americký Úrad pre kontrolu potravín a liečiv) vydať dokumenty Pfizer do 100 dní namiesto 55 rokov.  

Jeho návrh zákona vychádza z požiadavky nezávislej organizácie PHMPT zloženej z vedcov, medicínskych odborníkov, medzinárodných odborníkov v oblasti verejného zdravia a novinárov bdejúcich nad zdravím občanov.

(pozn. Na Slovensku takáto nezávislá organizácia chýba, pretože jej vytvorenie nie je v záujme bábkovej vlády Slovenska.)

PHMPT požadovala v auguste 2021na základe zákona o slobode informácií (FOI) a v záujme verejného zdravia vydať dokumenty viažuce sa ku covidu. Hlavne všetky údaje a informácie o vakcíne Pfizer“, vrátane údajov o bezpečnosti a účinnosti,  hláseniach o nežiaducich účinkoch a zoznam aktívnych a neaktívnych zložiek.  

V septembri t.r. PHMPT  zažaloval FDA na americkom okresnom súde štátu Texas za to, že nereagoval na žiadosť podľa FOI. FDA sa odvolalo a požadovalo lehotu na vydanie dokumentov 55 rokov!!!

Norman považuje žiadosť FDA o odklad lehoty na 55 rokov za škandál a vo vyhlásení uviedol:

„Jedinou prioritou FDA by malo byť zdravie a bezpečnosť občanov. Agentúra narušila svoju integritu odďaľovaním podania informácií, ktoré patria verejnosti. Keďže Bidenova administratíva je odhodlaná vnucovať nám očkovanie, verejnosť má plné právo vedieť, ako bola táto vakcína schválená, najmä v takom krátkom čase“.

A pokračuje:

„FDA sa podarilo posúdiť 329 000 strán údajov a udeliť núdzové schválenie vakcíny Pfizer len za 108 dní. Je teda ťažko pochopiteľné, prečo teraz potrebuje 55 rokov na úplné zverejnenie týchto informácií.“

Robert F. Kennedy, Jr., predseda a hlavný právny poradca organizácie Children´s Health Defence, povedal, že Dr. Anthony Fauci, „sľúbil americkému ľudu úplnú transparentnosť“.

“Utajovanie údajov na 55 rokov je opakom transparentnosti,” povedal Kennedy. “Niet divu, že Američania už neveria týmto vakcínam alebo vládnym agentúram, ktoré ich regulujú.”

„Lekárska a vedecká komunita a verejnosť majú veľký záujem na preskúmaní údajov a informácií, ktoré sú základom schválenia vakcíny Pfizer zo strany FDA. Preskúmaním týchto informácií sa vyrieši prebiehajúca verejná diskusia o primeranosti procesu hodnotenia FDA. Zverejnenie týchto údajov by malo tiež potvrdiť záver FDA, že vakcína Pfizer je bezpečná a účinná, a teda zvýšiť dôveru vo vakcínu Pfizer.

“Potreba týchto informácií verejnosťou je naliehavá vzhľadom na skutočnosť, že vakcíny proti COVID-19 jednotlivcom v celej krajine nariaďujú federálne, štátne a miestne vlády, ako aj súkromné ​​podniky.”

FDA sa začal neprimerane a podozrivo brániť pretože  odpovedal, že existuje viac ako 329 000 strán dokumentov, čo by si vyžadovalo, aby spracoval viac ako 80 000 strán mesačne, aby splnil požiadavku FOIA.

FDA požiadal, aby mohol poskytnúť 500 strán mesačne, čo by znamenalo 658 mesiacov – alebo tesne pod 55 rokov – na úplné vydanie.

FDA uviedol, že zo svojich skúseností s inými žiadosťami podľa FOI, „možno očakávať, že takéto záznamy budú obsahovať dôverné a obchodné tajomstvá spoločností Pfizer alebo BioNTech a osobné informácie o súkromí pacientov, ktorí sa zúčastnili klinických skúšok“.

Aaron Siri  je jeden z právnikov zastupujúcich PHMPT uviedol, že žaloba bola podaná v septembri po tom, čo FDA nereagovala na ich žiadosť.

Siri napísal na svojej stránke Injecting Freedom Substack:

„Federálna vláda chráni spoločnosť Pfizer  pred zodpovednosťou.

Dáva im miliardy dolárov. Núti Američanov brať ich produkty. Neumožní vám však vidieť údaje podporujúce bezpečnosť a účinnosť ich produktov. Pre koho vláda pracuje?

„Znova z toho plynie ponaučenie, že občianske a individuálne práva by nikdy nemali byť podmienené lekárskym zákrokom. Každý, kto sa chce dať zaočkovať by mal mať možnosť tak urobiť. Ale vláda by nikoho nemala nútiť, aby sa zúčastnil na akomkoľvek lekárskom zákroku. Určite nie na takom pri ktorom chce vláda utajiť všetky informácie, až do roku 2076!“

PS:

Za všetko hovoria oficiálne údaje farmafirmy Pfizer. Očkovanie tzv. vakcínou Pfizer sa začalo 14. decembra 2020. Do februára 2021 spoločnosť Pfizer dostala viac ako 1 200 hlásení o úmrtiach údajne spôsobených vakcínou a desaťtisíce hlásených nežiaducich udalostí vrátane 23 prípadov spontánnych potratov z 270 tehotenstiev a viac ako 2 000 hlásení o srdcových poruchách.  To sú údaje za necelé tri mesiace od začiatku očkovania !!!

Koľko času a informácií potrebujú ešte Slováci, aby zbavili moci neschopnú a protislovenskú bábkovú vládu, ktorej výsledkom sú tisíce mŕtvych?

Viac na:

https://www.globalresearch.ca/congressman-introduces-bill-force-fda-release-pfizer-documents-100-days-instead-55-years/5763710

https://www.globalresearch.ca/bombshell-document-dump-pfizer-vaccine-data/5763397

https://blog.hlavnespravy.sk/28912/vyzva-na-vseobecny-odpor-podla-clanku-32-ustavy-slovenskej-republiky-v-zaujme-zivota-zachovania-suverenity-a-zvrchovanosti-slovenska/

Z mesta SNP Ivan Štubňa

 

 

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Ivan Štubňa

O AUTOROVI

Vyštudovaný psychológ so skúsenosťami v oblasti podnikania, zahraničného obchodu, pôsobiaci niekoľko rokov v zahraničí a na ústredných orgánoch štátnej správy.
Záujmy: cyklistika,vysokohorská turistika, liečivé bylinky...a investigatívny blog

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 367

Celkové hodnotenie: 24.02

Priemerná čítanosť: 2433

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    Polícia vyšetruje prípad sexuálneho zneužitia dvoch dievčat pri Košiciach

    0icon

    Trestné stíhanie pre zločin sexuálneho zneužívania začal košický vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície. Polícia v súčasnosti vykonáva potrebné procesné úkony.

    Vyšetrovateľ obvinil konateľa firmy, ktorá vyviezla stavebný odpad do lomu

    0icon

    Vyšetrovateľ enviropolície vzniesol obvinenie mužovi z obce Lietava v okrese Žilina a právnickej osobe, ktorej je obvinený konateľom, za spáchanie zločinu neoprávneného nakladania s odpadmi.…

    Poslanci z SNS predložili zmeny v zákone o neziskových organizáciách

    0icon

    Poslanci Národnej rady (NR) SR z klubu SNS predložili novelu zákona o neziskových organizáciách poskytujúcich všeobecne prospešné služby. Docieliť chcú zvýšenie transparentnosti financovania mimovládnych neziskových…

    SNS vyzýva GR RTVS Machaja, aby sa vyjadril k svojmu majetkovému priznaniu

    0icon

    Slovenská národná strana (SNS) vyzýva generálneho riaditeľa (GR) RTVS Ľuboša Machaja, aby bezodkladne vysvetlil verejnosti chyby svojho majetkového priznania. Národniari zároveň oznámili, že sa v…

    SaS kritizuje prerozdelenie peňazí v zdravotníctve

    0icon

    Opozičná strana SaS kritizuje prerozdelenie peňazí v zdravotníctve v tomto roku. Žiada zrušenie tzv. prerozdeľovacej vyhlášky. Kompetenciu prerozdeľovať peniaze navrhuje presunúť na zdravotné poisťovne. Uviedli…

    The New York Times tvrdí, že Washington zatajil Moskve informácie o pláne teroristov

    0icon

    Bratislava 28. marca 2024 (HSP/NYT/Foto:TASR/AP/Russian Emergency Ministry Press Service)   "Nepriateľské vzťahy medzi Washingtonom a Moskvou zabránili americkým predstaviteľom zdieľať akékoľvek informácie o pláne [teroristov]…

    Poškodení v kauze Chovanec adresujú výzvu. Jasný odkaz Miriam Lexmann

    0icon

    Bratislava 28. marca  2024 (TASR/HSP/Foto:Screenshot video/Youtube)   Poškodení v kauze Chovanec vyzývajú kandidátov na poslancov do europarlamentu, aby nezneužívali úmrtie ich blízkeho na svoju politickú…

    Pri piatich nehodách v Trnavskom kraji sa zranili traja ľudia

    0icon

    Policajti v Trnavskom kraji zasahovali v stredu (27. 3.) pri piatich dopravných nehodách. Pri dvoch z nich sa zranili traja ľudia, informovalo Krajské riaditeľstvo Policajného…

    Korčok a Pellegrini si uvedomujú potrebu spolupracovať s vládou. Líder Hlasu sa obáva, že Korčok by to nedokázal

    0icon

    Bratislava 28. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Jaroslav Novák, Martin Baumann)   Slovensko stagnuje a potrebuje sa posúvať dopredu. Prezident krajiny síce nemá silné kompetencie na presadzovanie legislatívnych…

    Karcinóm prsníka sa týka čoraz mladších žien, upozornila analýza

    0icon

    Slovensko je na popredných priečkach v úmrtnosti na karcinóm prsníka, ktorý sa týka čoraz mladších žien. Upozornila na to štúdia Inštitútu zdravotných analýz (IZA) Ministerstva…

    Vášeň v Tebe

    Auto Trendy

    Reklama

    Armádny Magazín

    TopDesať

    FOTO DŇA