Prečo sa nedám očkovať proti Covidu

Otvorený list:
Vážený pán predseda vlády,
vážení ministri, vážené ministerky,

mám 70 rokov, prekonal som covidové ochorenie v decembri 2020 a zaujalo ma vyjadrenie predsedu vlády:
Heger: „Diskutujem s právnikmi, či nie je v rozpore s Ústavou zavedenie povinného očkovania pre určitú vekovú skupinu.“
Pán premiér chcem Vám iba pripomenúť, že človek je obdarovaný od svojho Stvoriteľa rozumom a slobodnou vôľou.
Z uvedeného vyplýva, že vlastne diskutujete s právnikmi o prirodzenom práve človeka, či môže používať slobodnú vôľu? Toto sme už zažili a ja osobne nebudem totalitu podporovať a nedám sa očkovať, aj keď to bude povinné. Možno pôjdem do väzenia a čo potom? Dostanem úder pendrekom na oko, alebo zakopnem o posteľ?
Dňa 15. novembra som si mohol prečítať informáciu, že: „Americký federálny súd potvrdil zrušenie povinného očkovania pre zamestnancov súkromných firiem.“ Takže nie ste sám, kto sa tým zaoberá, ale u Vás som predpokladal, že viete, čo je prirodzené právo.

Je potrebné z mojej strany vysvetliť, prečo sa nedám zaočkovať.
1. Vakcíny nie sú proti Covidu, ale iba zmierňujú príznaky a uľahčujú priebeh choroby. V súčasnosti je možné pozorovať, že aj zaočkovaní sa nakazia. Mám taký prípad aj v rodine.

Profesor Jay Bhattacharya z prestížnej Stanfordskej univerzity v Kalifornii nedávno uverejnil na Twitteri graf, ktorý spracoval aktuálne britské dáta nakazených podľa vakcinačného statusu a vekových skupín vo vysoko preočkovanom Anglicku s nasledujúcim komentárom: „Veľmi poučný graf, z ktorého je zrejmé, že covid vakcíny nezabraňujú infekcii”
„Vakcína poskytuje len súkromný prospech (ochranu proti ťažkej chorobe), ale len obmedzený verejný prospech (ochranu proti šíreniu choroby). Tak čo je teda dôvodom pre povinné očkovanie?” pýta sa.
(Bratislava 23. októbra 2021, Jana RayTutková)
Kategória 70-79 rokov na uvedenom grafe je viac nákazlivá pre zaočkovaných. Tak prečo nás chcete očkovať?

Takže ak môžeme pokračovať v úvahe, tak sa môže nakaziť aj zaočkovaný, ale nevie o tom, pretože prejaviť sa príznakom zabraňuje vakcína a tak smelo roznáša Covid ochorenie.
Nezaočkovaný však dostane príznaky (ja som mal horúčku 39°C po dobu 8 dní) a v takom stave leží v posteli a neroznáša ochorenie.
Aké je však rozhodnutie vlády? Očkovaní a tí, čo prekonali Covid pred menej ako 180 dňami môžu všetko.
Očkovaným je dovolené smelo a bez obáv roznášať ochorenie.
A tým, čo prekonali ochorenie, prečo je dovolené iba 180 dní? Vari to tu niekto na Slovensku merá?
Vedúca Centra bunečného a tkáňového inžinýrství Fakultní nemocnice u sv. Anny a Lékařské fakulty Masarykovy univerzity doc. Irena Koutná: (23. 12. 2020, 5:30 – Brno, Angelika Bazalová, Novinky)
A dá se tedy odhadnout, jak dlouho trvá, než klesnou hladiny pod měřitelnou úroveň?
„Zatím máme jenom dva body, takže z toho se obtížně dělá seriózní závěr – ovšem podle úhlu klesání si troufám říct, že poté, co nemoc proděláte a váš organismus si ustanoví nějakou populaci těchto paměťových buněk, takjste minimálně rok a snad i rok a půl chráněni. A možná i déle. To sice nutně neznamená, že vůbec neonemocníte, ale váš organismus si s tím virem při dalším setkání rychle poradí.“
Myslím, že namiesto toho, čo vydávate financie na očkovaciu lotériu a zbrane, by ste mohli otestovať prekonaných po roku a v následne určených intervaloch, (napr. 1,5 roka, 2 roky) a nie pohodlne stanoviť hranicu 180 dní ako keby imunita bola u všetkých rovnaká.
Tí prekonaní sú teraz ohrozovaní zaočkovanými.

Imunita po prekonaní COVID-19 na roky až desaťročia – potvrdila štúdia.
Očkovať sa netreba
Časopis Forbes (https://www.forbes.com/sites/tommybeer/2020/11/17/coronavirus-immunity-may-last-yearspossibly-even-decades-study-suggests/) informoval, že prirodzená imunita môže trvať až 8 mesiacov, ale aj dlhšie – podľa novej štúdie (https://www.biorxiv.org/content /10.1101/2020 .11.15.383323v1) renomovaných výskumníkov z La Jolla Inštitútu imunológie. U tých, čo majú robustnú mieru B- a T-buniek, „ktoré pretrvávajú v tele veľmi veľmi dlho“.
Zistili to na vzorke 185 pacientov, ktorí na začiatku pandémie prekonali ochorenie a väčšina mala stále
dostatočné množstvo protilátok, ktoré boli trvácne a vykazujú veľmi malú mieru poklesu, čo znamená, že môžu poskytovať ochranu nielen na roky, ale aj na desaťročia.
Hoci štúdia ešte nebola preverená odborníkmi, tzv. peer-reviewed, New York Times
(https://www.nytimes.com/2020/11/17/health/coronavirus-immunity.html) ju označil za najkomplexnejšiu a najdlhšie trvajúcu štúdiu imunitnej pamäte na koronavírus doteraz.
Záver je, že ľudia, ktorí sa vyzdraveli, budú chránení do ďalších rokov, keď budú starší a ich zdravie chatrnejšie.
Ako konštatuje aj NY Times „pravdepodobne nebude treba každoročné očkovanie, ako sme sa obávali“ (niektorí tešili). Autor štúdie Dr. Alessandro Sette tvrdí, že s touto prirodzenou imunitou bude nový koronavírus „zneškodnený dosť rýchlo bez toho, aby človek dostal príznaky, alebo ho vôbec roznášal“.
NY Times zas informoval, že nedávno vedci zistili, že tí, ktorí sa vyliečili z prvého SARS koronavírusu, majú dostatok protilátok ešte 17 rokov po prekonaní infekcie.

Polícia oznámila, že v pondelok prídu prísne kontroly: „Robíme to pre nemocnice,“ odôvodňujú policajti.
Prečo to robíte pre nemocnice? Prečo nie sú postavené nové pavilóny pre Covid oddelenia v nemocniciach? Jedno takéto podlažie sú stavebné firmy schopné postaviť za dva až tri týždne. Lebo nie je dosť lekárov a zdravotných sestier? Prečo ste im už pred rokom nezvýšili platy pre covidové oddelenia? Možno by nedávali výpovede. A zrejme by prišli pomôcť aj zo zahraničia.
Vy ste sa však spoliehali iba na neúčinné očkovanie.

2. Neetická ponuka.

Sú to experimentálne vakcíny a neviete ich dlhodobé účinky. Ak by na chvíľu mi zlyhalo kritické myslenie a dal by som sa zaočkovať, viete garantovať, že od dlhodobých účinkov neochoriem (zrazeniny krvi, vnútorné krvácanie, zápal srdca), neostanem na vozíku alebo nezomriem? Neviete a tomu sa hovorí neetická ponuka.
Toto by ste mali prekonzultovať s právnikmi, lebo neetická ponuka je v rozpore so zákonom.

Aj vakcíny od Pfizera a Moderny spôsobujú krvné zrazeniny. V USA skoro polovica úmrtí po
očkovaní sa údajne prejavila ochorením do 48h.
Bratislava 21. apríla 2021 (HSP/Foto:TASR/DPA-Mohssen Assanimoghaddam) (Jana Ray Tutková)
Aj vakcína od Johnson & Johnson spôsobuje podobné problémy zrážanlivosti ako AstraZeneca. Ide o rovnaký typ DNA vakcín akou je aj Sputnik V. No poruchy zrážanlivosti krvi sú hlásené aj pri mRNA vakcínach od Pfizera a Moderny.
Ja mám dedične zvýšenú zrážanlivosť krvi a to ma len tak posielate na očkovanie a to už aj biskupi.

3. Neetická vakcína.

Môžu mRNA vakcíny natrvalo zmeniť DNA? Najnovší výskum naznačuje, že áno
Bratislava 10. apríla 2021 (HSP/Foto:TASR/AP-Sakchai Lalit)
Na univerzitách Harvard a MIT vedci realizoval výskum RNA koronavírusu, ktorý dáva odpoveď na to, ako mRNA vakcíny môžu navždy zmeniť genetický kód DNA – ich zistenia intepretuje biochemik a molekulárny biológ Dr. Doug Corringan, PhD z Inštitútu polymolekulárneho zdravia.

Pri tom veľkom naháňaní ľudí na očkovanie a násilné vytváranie podmienok, že ak chcú ísť do zamestnania, tak musia byť zaočkovaní (popieranie slobodnej vôle človeka) sa núka podozrenie, či ďalší kmeň vírusu nenapadne iba zaočkovaných a budú mu vedieť vzdorovať?

V septembri tohto roku bolo možné sa dozvedieť:
Biskup Athanasius Schneider sa rozhodol poskytnúť členom Bratstva Matky Božej Fatimskej osvedčenia potvrdzujúce, že ich odpor voči očkovacím látkam poškvrneným potratmi je výrazom ich náboženského presvedčenia.
Uvádza sa v ňom, že „zločin potratu je taký príšerný, že akýkoľvek druh zreťazenia s týmto zločinom, dokonca aj veľmi vzdialený, ako sú vakcíny, ktoré na testovanie, alebo výrobu používajú potratené bunky plodu, je nemorálny a nemôže byť za žiadnych okolností prijatý Katolíkom.“

Na inom mieste sa biskup Schneider vyjadril, že radšej pôjde do väzenia ako by sa mal dať zaočkovať.
Osobne som sa stotožnil s týmto názorom pána biskupa.

Každý deň pozerám noviny s tým, či už vláda podala demisiu. Zatiaľ sa to nestalo.

Vážený pán premiér a členovia vlády chcem vás poprosiť, či by ste neurobili radosť staršiemu človekovi a nepodali demisiu.

S pozdravom

Ing. Jozef Kuzma, EUR ING
Znalec pre odvetvie Statika stavieb
Ústredný tajomník KDH a potom SKDH v r. 1992.

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Jozef Kuzma

O AUTOROVI

Som znalec pre odvetvie statika stavieb
V r. 1992 som bol ústredný tajomník KDH a potom SKDH

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 9

Celkové hodnotenie: 17.51

Priemerná čítanosť: 4165

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    V kauze Gorila rozhodli o obvinení Jaroslava Haščáka a ďalších osôb

    0icon

    Bratislava 19. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR - Jakub Kotian)   Prokurátor Úradu špeciálnej prokuratúry (ÚŠP) rozhodol o obvinení finančníka Jaroslava Haščáka a ďalších štyroch osôb v…

    Nemeckú statičku Sabine H. uznal súd za nevinnú v kauze spadnutého mosta

    0icon

    Spišská Nová Ves 19. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Adriána Hudecová)   Nemeckú statičku Sabine H. uznal súd za nevinnú v kauze spadnutého diaľničného mosta pri obci Iliašovce…

    Messi pre zranenie nenastúpi na prípravné zápasy Argentíny v USA

    0icon

    Lionel Messi si zranil zadný stehenný sval a vynechá prípravné zápasy Argentíny v USA. Potvrdila to tamojšia národná futbalová asociácia. [caption id="attachment_3438676" align="aligncenter" width="1024"] Na…

    Hošták: Členstvo v NATO je pre štáty ako SR jedinou garanciou bezpečnosti

    0icon

    Bratislava 19. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Pixabay)   Členstvo v NATO predstavuje základnú a za súčasných geopolitických podmienok jedinú garanciu bezpečnosti pre štát, akým je Slovensko. Pre…

    Tri mená z kandidátky OĽaNO, ktoré si zaslúžia osobitú pozornosť

    0icon

    Bratislava 19. marca 2024 (HSP/ Facebook / Foto : Screenshot Facebook)   Generál Jozef Viktorín (Republika) v príspevku na Facebooku komentuje zostavu kandidátky do Eurovolieb…

    Prebehla prvá a jediná živá diskusia medzi Korčokom a Pellegrinim. "Škodíte Slovensku!" Odznelo viacero útokov

    0icon

    Bratislava 18. marca 2024 (HSP/Foto:TASR-Pavel Neubauer, Jaroslav Novák)   V pondelok večer sa uskutočnil prvý a pravdepodobne aj jediný televízny súboj dvoch favoritov prezidentských volieb…

    Prezidenta SR si občania doteraz priamo volili päťkrát

    0icon

    Bratislava 19. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Pavel Neubauer, TASR-Vladimír Benko)   V sobotu 23. marca sa uskutoční prvé kolo voľby prezidenta Slovenskej republiky (SR). V prípade, že…

    Francúzski generáli chystajte sa - Obrana AFU je na pokraji kolapsu

    0icon

    Paríž 19. marca 2024 (HSP/Ria/Foto:TASR/AP-Michel Euler)   Paríž riskuje, že v súvislosti s vyhláseniami, ktoré neustále a nekontrolovane lietajú z Elyzejského paláca, narazí (ak sa…

    Výhody severojužného koridoru tlačia Západ do vojny s Ruskom

    0icon

    Bratislava 19. marca 2024 (HSP/Svpressa/Foto:Svobodnaja Pressa, TASR/AP/Axel Rutte)   Rusi spolu s Peržanmi a janičiarmi sa postavia proti Anglosasom, myslí si ruský novinár Sergej Aksenov.…

    Predpoveď počasia na utorok

    0icon

    Bratislava 19. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Roman Hanc)   Situácia: Počasie u nás ovplyvňuje výbežok tlakovej výše. Slnečno. Teploty 6 až 11 stupňov Celzia Na západnom Slovensku…

    FOTO DŇA