Riziká kovoidovej vakcinácie sú potvrdené

Už aj vrabce čvirikajú o nezvratných rizikách kovid-vakcinácie, dokonca aj skostnatený ŠUKL eviduje „vďaka“ experimentálnym vakcínam 67-násobný nárast celkových vážnych postvakcinačných následkov, len vláda, ÚVZ a ďalšie štátne orgány mlčia, zatĺkajú a pritvrdzujú reštrikciu obyvateľov, keďže útok je najlepšia obrana.
Konkrétne: najlepšia obrana proti pravde, ktorá oči kole, je zostrovanie reštrikčných opatrení, stupňovanie apartheidu, proti časti spoločnosti, ktorá si zachovala racionálne myslenie a neprepadla hystérii strachu. Smutné sú prípade, keď polícia stojí na strane zločinu – na strane tých, ktorí apartheid na Slovensku šíria, ktorý rozdeľujú spoločnosť na dobrých-poslušných, a tých druhých-zlých – zlých preto, lebo sú neposlušní –, ktorým bránia chodiť do chrámu či na plaváreň a pomaly už aj do zamestnania, lebo vstup tam je povolený „only for white“, len pre čistú rasu, alebo súdobejšie, len pre pokusných králikov – ktorí sú ochotní nechať si vpichnúť experimentálne vakcíny, alebo sa podrobovať ponižujúcemu, nezmyselnému a rizikovému rituálu testovania.
Dôkazov o vyššie povedanom je obrovské množstvo – do článku sa nezmestia, ale môžete sa o nich dozvedieť v novej knihe ČIERNE NA BIELOM: Vakcíny, testy a rúška a iné otrasy života, https://www.izkona.sk/produkt/cierne-na-bielom-vakciny-testy-ruska-a-ine-otrasy-zivota/ kde tridsať odvážnych odborníkov, ako René Balák, Sucharit Bhakdi, Oľga Četverikovová, Andrej Fursov, Piotr Gariaev, Štefan Harabin, Andrej Janco, Valentin Katasonov, Ján Lakota, Nikita Michalkov, Plamen Paskov, Roberto Petrella, Jane Rubyová a.i. vysvetľujú pravdivý stav vecí.
Vráťme sa však k postoju polície k vznikajúcim prejavom apartheidu. Už pri prvých príznakoch tohto javu, keď v lete MUDr. Peter Visolajský nabádal vytvárať obmedzenia pre „nezaočkovaných“, naše občianske združenie, Iniciatíva pre uvedomenie si rizík očkovania, podala podnet na preskúmanie prokuratúrou. Poverený príslušník policajného zboru náš podnet 2.11.2021 odmietol.
V Odôvodnení sa uvádza: „Dezinformácií v súvislosti s Covid 19, očkovaním a riešením mimoriadnej situácie je však nespočetné množstvo …. avšak zastávame názor, že priemerne inteligentný človek, ktorý si dané články prečíta, musí vedieť, že sa nejedná o podnecovanie, aj keď niektoré masmédiá prezentujú informácie tak, že pôsobia dojmom, že už len uvažovanie o povinnom očkovaní by malo byť trestné, čo však považujem za nezmysel, nakoľko Slovensko už má povinné očkovania, vďaka ktorým sa podarilo zabrániť šíreniu rôznych chorôb, a táto skutočnosť, že benefit očkovania prevažuje, je z medicínskeho hľadiska preverená dlhoročnými skúsenosťami.“
Považujeme za absolútne nepatričné porovnávať očkovanie detí podľa očkovacieho kalendára s tzv. očkovaním proti Covid-19, keďže aj podľa viacerých odborníkov, vpichované látky nemajú charakter vakcíny a nachádzajú sa v nich neznáme a v zložení preparátu nedeklarované súčasti, s neznámymi účinkami na ľudský organizmus.
Ale ak sa už tie dva druhy vpichovania látok do organizmu porovnávajú, potom podotýkame, že naše občianske združenie každoročne kontaktujú rodičia, ktorých deti utrpeli vážne nežiaduce účinky po „bežných“ očkovaniach, a overili sme si, že mnohé z nich sa nikdy nedostanú do oficiálnych hlásení. Napriek tomu, že ani “bežné” povinné vakcíny nepovažujeme za bezpečné, výsledky experimentálnych COVID preparátov s ohľadom na ich bezpečnosť sú v porovnaní s tým doslova katastrofálne.
Nie je možné vychádzať z pozície „priemerne inteligentného človeka“, ten totiž zvyčajne nemá dostatok informácií na posúdenie problematiky, a to najmä preto nie, lebo experti, ktorí sa vyjadrujú v médiách, podávajú aj skreslené a nepravdivé informácie s použitím zastrašovania. Dokonca, ani nie každý odborník dokáže posúdiť danú problematiku, ale len tí odborníci, ktorí si dostatočne naštudovali disponibilné nové poznatky.
Predmetom trestného oznámenia nebolo uvažovanie o povinnom očkovaní, ale podnecovanie k diskriminácii občanov SR a odopieraniu ich základných občianskych a ľudských práv, na základe očkovacieho statusu, ba čo je ešte horšie, podľa účasti/neúčasti na medicínskom experimente, keďže všetky preparáty určené na očkovanie proti COVID-19 sú stále experimentálnej povahy, čo je preukázané stále ešte neuzavretou 3. etapou klinických skúšok.
Očkovacie preparáty proti COVID-19 sa bez ukončenej 3. etapy skúšok môžu používať len preto, že im Európska lieková agentúra (EMA) udelila podmienečné schválenie na základe núdzovej zdravotnej situácie – pandémie. Účelom schválenia bolo poskytnúť profylaktické vakcíny počas pandémie, a to jednak pre ochranu zvlášť zraniteľných skupín, jednak pre zníženie účinkov pandémie na obyvateľstvo, o. i. udržanie fungujúceho zdravotníctva a vyhnutie sa sociálnym a ekonomickým dopadom prísnych opatrení potrebných na zníženie šírenia vírusu. Tieto preparáty sú experimentálne tým skôr, že sú vyrobené novou technológiou, aká ešte nikdy nebola štandardne schválená pre vakcíny určené ľuďom, a s históriou vážnych bezpečnostných problémov počas ich vývoja.
Tomu plne zodpovedajú výsledky – podľa ŠÚKL bolo v roku 2019 hlásených celkovo 87 podozrení na nežiaduce účinky, z toho 16 závažných, pre všetky (štandardne schválené) vakcíny dohromady. Pre porovnanie, u očkovacích preparátov proti COVID-19 bolo k 28.10.2021 evidovaných už 8820 hlásených podozrení na nežiaduce účinky, z toho 1067 závažných, t.j. 101- resp. 67-krát viac.
Štatistiky z Európy aj USA vyzerajú veľmi podobne. V USA, hlásené podozrivé úmrtia po očkovaní preparátmi proti COVID-19 už k polovici roka 2021 prekonali hlásené úmrtia za všetky vakcíny dohromady za 30 rokov existencie oficiálneho systému VAERS.
Ďalej odôvodnení zamietnutia nášho podnetu k výroku Visolajského napísali: „Samotné uvažovanie o rozdelení osôb neznamená, že bola naplnená skutková podstata niektorého trestného činu. V článkoch prezentujete svoj názor, pričom samotná prezentácia nie je trestná. Bez názoru a diskusie by nenapredovala ani veda a uviazli by sme v dobe, v ktorej by nebolo čo zlepšiť. Konečné slovo pri zmene pravidiel v spoločnosti má Vláda SR, ktorá predstavuje výkonnú moc a nie MUDr. Visolajský, ktorý prezentáciou svojich názorov síce môže pohoršiť časť verejnosti, ktorá je vyslovene proti očkovaniu, avšak každý má právo na vlastný názor.“
Podľa nášho názoru Dr. Visolajský vyzýval k takému postupu, čo vnímame ako rozdiel oproti jednoduchému vyjadreniu názoru. Vykonal to z pozície, pokiaľ sa nemýlime, člena krízového štábu, čím vznikajú dôvodné obavy, že by svoje predstavy mohol aj účinne presadiť. V krízovom štábe bolo len veľmi malé množstvo lekárov, a preto práve aj Dr. Visolajský mohol rozhodujúcim spôsobom ovplyvniť vládu a ÚVZ k prijatiu diskriminačných opatrní, ktoré sa dnes realizujú v praxi. Áno, súhlasíme s tým, že „Konečné slovo pri zmene pravidiel v spoločnosti má Vláda SR“, preto sme 5.11.2021 rozšírili naše pôvodné podanie aj na Vládu SR a o novú kvalitu páchania trestného činu napr. podľa paragrafu 424a Apartheid a diskriminácia skupiny osôb, ktorý už nie je už len v štádiu pokusu, resp. plánov, „názorov” a úmyslov, ale už sa realizuje v praxi proti neočkovaným osobám.
Pritom diskriminačné nariadenia so zákazom vstupu pre neočkovaných nemajú medicínske opodstatnenie, pretože vedecké poznatky aj prax už ukazujú, že očkované osoby nie sú významne lepšie chránené pred korónavírusovou infekciou, a že po nakazení môžu šíriť infekciu rovnako ako nezaočkované osoby.
Diskriminačné opatrenia v praxi majú preto len zmysel trestania “neposlušných” – triezvo uvažujúcich ľudí, ktorí si odmietajú nechať vpichnúť do tela experimentálnu látku neznámeho zloženia s neznámymi účinkami a otáznou ochranou proti Covid-19. Na týchto zodpovedných ľudí (neočkovaných), ktorí dbajú o svoje zdravie, sa vzťahujú obmedzenia, ktoré v podstate trestajú za „neposlúchanie vlády SR“, zasahujúce do ústavných a ľudských práv.
Negatívny vplyv na zdravie a nebezpečné neznáme a nedeklarované prímesy vo vakcínach preukazuje prax a vedecké poznatky. Prelomovým medzníkom bola 20. 9. 2021 tlačová konferencia nemeckých patológov a lekárov, vrátane dlhoročných súdnych znalcov, ktorí prezentovali výsledky pitiev ľudí, ktorí umreli v súvislosti s očkovaním proti Covid-19. Boli šokovaní výsledkami. Šokovali ich zhody v prípadoch úmrtí súvisiacich s očkovaním. V troch prípadoch našli zriedkavé autoimunitné ochorenia. Najnápadnejší nález sa vzťahuje na lymfocyty. „Lymfocity zošaleli vo všetkých orgánoch,“ povedal profesor Lang. Preukázal ich nakopenia v tkanivách (srdce, obličky, pečeň, slezina, maternica). Ukazoval aj obrázky, na ktorých lymfocyty masívne napadli telesné tkanivo. Vytvoril sa celý rad lymfocytických folikulov, ktoré sa vyvinuli na celkom nesprávnom mieste, napríklad v pľúcnom tkanive. Okrem toho sa našlo odlupovanie endotelových buniek, zhluky červených krviniek, ktoré vyvolávajú trombózy a obrovské bunky, ktoré sa vytvorili okolo cudzorodých teliesok. Lang sa vyjadril: „Niektoré javy som videl po prvý raz a niektoré nemôžem ani pomenovať. Sú to zmeny, ktoré zrejme doteraz nikto nevidel.“
Patológ Werner Bergholz na konferencii vyhlásil: „Jednoznačne máme problém. Do roku 2020 sa vykonávalo ročne okolo 40 miliónov očkovaní a vyskytlo sa zhruba 20 úmrtí v úzkej časovej súvislosti s vakcináciou. Tento rok do 31. júla už evidujeme 230, vykonalo sa však 80 až 90 miliónov očkovaní proti covid-19. To znamená, že v prepočte na obvyklý ročný počet dávok vakcín máme 30 až 100 úmrtí, čo (za pol roka roku 2021 v porovnaní z 20 prípadov za predošlé roky) nie je ľahký nárast, ale dramatický nárast. Navyše, neplatí to len o úmrtiach v Nemecku, ale EMEA eviduje vyše 14 000 úmrtí. A máme tiež 10 až 20 krát viac ťažko poškodených ľudí oproti normálu. To musí mať nejaký dôvod. Za veľmi alarmujúce považujem ešte jeden údaj. Už niekoľko týždňov máme v Nemecku povolenie očkovať 12 až 17-ročných. Už sa vyskytlo vyše 200 ťažkých vedľajších účinkov a jedno úmrtie dieťaťa. Lepšiu databázu poskytuje EMEA. Eviduje 39 úmrtí detí a vysoko nad 2 000 ťažko zdravotne poškodených detí.“
Druhá časť tlačovej konferencie bola zameraná na prezentáciu čiastočiek, ktoré sa našli vo vakcínach a zmien v krvi zaočkovaných ľudí.
Axel Bolland, prezentoval vzorky krvi: 4 hodiny po očkovaní v krvi vidno zhlukovanie a deformovaný tvar krviniek, o týždeň neskôr budovanie útvarov: „To čo už pozorujeme u množstva ľudí, je to desivé – to sú poruchy koncentrácie, demencia, nové ochorenia, ktoré sa doteraz nevyskytovali, ktoré ledva ponímame, ako to máme vedecky zachytiť. Čo sa týka rakoviny: v mRNK vakcíne sú uvedené pomocné látky, ktoré sú karcinogénne. Vo vakcíne sú spike proteíny, ale aj oxid grafénu… Dávam krv dvakrát zaočkovaných pacientov na rozbor, aby sa stanovil stav bunkovej imunity. Hodnoty mimoriadne vybočujú z hraníc obvyklých meraní. No popri tom pacienti hovoria, že sa cítia dobre, neveria, že majú problém s krvou. No my to vidíme.“
Uta Langerová, skúmala pod mikroskopom zloženie vakcín, na konferencii prezentovala zábery teliesok, ktoré plávajú vo vakcinačnej tekutine. Našli veľmi veľa ťažkých kovov – čiastočky, ktoré obsahujú chróm, nikel a železo.
Diskusiu uzavrel právnik Fischer: „Kto pokračuje v presadzovaní očkovania napriek tomu, čo sme tu dnes prezentovali, spadá pod trestný zákon. Nebude môcť povedať, že konal neve-domky. Je to zločin proti ľudskosti, genocída. Musíme jasne povedať, že nemecká vláda a jej členovia, PEI aj EMEA konajú trestný čin a nevyhnú sa zodpovednosti. Poskytli sme bohatý materiál. Veľa ľudí však ešte nevie, ako veľmi sú chorí. Dnes sa to dostalo na svetlo.“
Toto právne hodnotenie sa týka aj slovenskej vlády a ďalších vinníkov, i keď sa tvária, že o výskumoch z Nemecka nevedia a vakcinačný valec valia ďalej…
Podobný výskum zopakovala aj skupina odborníkov v Českej republike. Informácia z 3.11.2021 od MUDr. Moniky Waksmundskej znie: „Rozhodli sme sa spoločne s pomerne rozsiahlym tímom lekárov zo všetkých rôznych oborov … že usporiadame taký malý český Reutlingen. Cieľom bolo … pozrieť sa na krv očkovaných osôb a na samotné vakcíny. … Všetci sme bez dychu sledovali to, že sa aj pri našich výskumoch potvrdzuje to, čo vidia lekári z celého sveta a na čo upozorňujú. … Skutočne, v krvi očkovaných osôb dochádza k tvorbe ruličkovitých formácií a zrazenín, čo je vlastne mikroskopický obraz z toho, čo sa potom deje v klinickom obraze, kedy sú hlásené… vonkajšie prejavy tých krvných zrazenín, ktoré sú po-tom popisované ako infarkt u mladých ľudí, cievno-mozgová príhoda, môžu to byť problémy s prekrvením v rôznych častiach tela, s rôznou symtomatikou. …
Druhou časťou stretnutia bol prieskum samotnej vakcíny, … Záver je taký, že podobne, ako zistil napr. pán Dr. Fleming, že v tej vakcíne sú častice rôznych veľkostí, tvarov, ktoré by tam byť nemali. … A potom, čo bola pridaná ľudská krv, tak sa v tej tekutine začali objavovať veci nové, veci, ktoré pripomínali drobné rastúce vlákenka, vzdialene pripomínajúce plesne, čo by si zaslúžilo ďalšie analýzy … Preto sa pýtame: Čo to vlastne je? A na to by mal, samozrejme, odpovedať výrobca a zodpovedné osoby, ktoré tu rozhodujú o tom, že budú očkované deti od 5 rokov.“
Tieto fakty uviedlo naše o.z. v sťažnosti proti rozhodnutiu vo veci nášho Podnetu a upozornili sme aj na ďalší dôkaz, novú vedeckú štúdiu potvrdzujúci, že Spike proteín poškodzuje DNA a potláča imunitu. Vedci zistili, že Spike proteín, ktorý sú bunky človeka donútené produkovať po infikovaní vírusom SARS-CoV-2, ale aj po očkovaní proti COVID-19, má ďalšie, dosiaľ nepreskúmané vážne dopady. Po tom, ako čiastočky vakcíny preniknú do miliárd buniek tela, syntetická mRNA donúti bunky produkovať Spike proteín. Ten má následne vyvolať imunitnú odozvu, čo je základným cieľom očkovania.
Už predtým boli publikované závažné následky spike proteínu, ako sú zápaly a zrazeniny v cievach. Prekvapivým a novým zistením štúdie je, že proteín sa v značnej miere dostane aj do jadra bunky, kde bráni v činnosti kľúčových opravných mechanizmov. Dôsledkom je, že poklesne činnosť týchto mechanizmov až o 90%. Štúdia preukázala biochemické ukazovatele poškodenia DNA. Poškodenie DNA má za následok v lepšom prípade iba bunkovú smrť, v horšom prípade vznik mutácií a rakoviny. Spike proteín potenciálne dokáže aj potláčať imunitu.
Autori diskutujú, do akej miery tieto zistenia dokážu vysvetliť ťažký priebeh samotného ochorenia COVID-19 u starých ľudí. Zároveň uvažujú, že vakcíny vyvolávajú produkciu príliš nebezpečného proteínu a treba ich zmeniť.
Je doslova šialené, že takéto zistenia sa objavujú až po podaní miliardy dávok týchto nebezpečných preparátov. Je to ďalší dôkaz, o aký ohromný masový experiment tu ide. Ak však už tieto dôkazy máme, je nevyhnutné prehodnotiť masové kovidové očkovanie. No na Slovensku sa také vážne fakty neberú do úvahy – vakcinačný valec nás valcuje ďalej. Nastal čas, aby verejnosť vyvinula v tomto smere tlak a žiadala odpovede. Vláda si nesmie zapchávať uši pred tým, čo za hranicami vrabce čvirikajú a zakrývať oči pred prezentáciami z Nemecka a Česka.

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Iva Vranská Rojková

O AUTOROVI

Som spisovateľka, publicistka, prekladateľka a občianska aktivistka a mám "zlozvyk" hľadať pravdu aj na tabuizovaných teritóriách a sprostredkovávať ju ľuďom, ktorí ešte majú záujem počúvať.

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 17

Celkové hodnotenie: 20.65

Priemerná čítanosť: 3436

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    Hasiči pri Žarnovici zachraňovali elektrikára zasiahnutého elektrickým prúdom

    0icon

    Rudno nad Hronom 4. mája 2024  (TASR/HSP/Foto:TASR-Ján Krošlák) Aktualizované 4. mája 2024 o 16:20 V Rudne nad Hronom v okrese Žarnovica hasiči v sobotu predpoludním…

    Slováci prehrali v semifinále s USA 2:7

    0icon

    Espoo 4. mája 2024  (TASR/HSP/Foto:TASR - Radovan Stoklasa) Aktualizované 4. mája 2024 o 15:55 Slovenskí hokejisti do 18 rokov budú hrať na MS vo Fínsku…

    Najviac väzňov v SR malo dokončené len úplné základné vzdelanie

    0icon

    Bratislava 4. mája 2024  (TASR/HSP/Foto:TASR - Martin Palkovič)   Takmer 40 percent z odsúdených väzňov malo ku koncu vlaňajška dokončené len úplné základné vzdelanie. Zbor…

    Ministerka zdravotníctva reaguje na opozičné snahy o jej odvolanie

    0icon

    Ministerka zdravotníctva Zuzana Dolinková (Hlas-SD) nevidí dôvod na jej odvolávanie z funkcie. Opozičná SaS by podľa poslanca parlamentu Tomáša Szalaya (SaS) pravdepodobne zahlasovala za jej…

    Mimovládka tvrdí, že Orbán a Fico broja proti nezávislým novinárom. Ale kto u nás svojvoľne zakazoval médiá?

    0icon

    Bratislava 4. mája 2024 (HSP/Foto:Twitter)   Podľa aktuálnej správy mimovládnej organizácie Reportéri bez hraníc sa Viktor Orbán a Robert Fico snažia obmedziť priestor pre nezávislú…

    Druhá občianska vojna v USA: „Klauni budú proti sebe bojovať vankúšmi so všitými činkami“

    0icon

    Washington 4. mája 2024 (HSP/Svobodnaja Pressa/Foto:TASR/AP-Alex Brandon)   Prieskumy verejnej mienky naznačujú vysokú pravdepodobnosť ozbrojeného konfliktu v krajine v nasledujúcich 5 rokoch, píše Andrej Zacharčenko…

    Právne bezvedomie Márie Kolíkovej

    0icon

    Bratislava 4. mája  2024 (HSP/Foto:TASR-Martin Baumann, Dano Veselský)   Tento týždeň sme informovali, že opozičná poslankyňa Mária Kolíková (SaS) mohla porušiť zákon, keď ako šéfka…

    Verejnosť môže hlasovať za najlepšiu učiteľskú osobnosť Slovenska

    0icon

    Bratislava 4. mája  2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Milan Drozd)   Verejnosť môže hlasovať za najinšpiratívnejšieho pedagóga v rámci ocenenia Učiteľská osobnosť Slovenska. Urobiť tak môže prostredníctvom ankety do…

    Za predsedu PS snem opätovne zvolil Michala Šimečku

    0icon

    Za predsedu Progresívneho Slovenska (PS) snem hnutia v Košiciach v sobotu opätovne zvolil Michala Šimečku. Vo voľbách nemal protikandidáta. Podporu mu vyjadrilo 155 zo 161…

    Hrabko: Prezidentka mala svoj 1. máj a vláda svoj, politický konsenzus chýbal

    0icon

    Bratislava 4. mája  2024 (TASR/HSP/Foto:Screenshot Youtube TASR)   Prezidentka Zuzana Čaputová si pripomínala 20. výročie vstupu Slovenska do Európskej únie (EÚ) osobitne a vláda oslavovala…

    Blog - redakcia Hlavných správ nezodpovedá za obsah blogerských príspevkov

    Andrej Sablič

    Erik Majercak

    Marek Brna

    Matúš Pestrý

    Marian Kotleba

    Vášeň v Tebe

    Auto Trendy

    Reklama

    Armádny Magazín

    TopDesať

    FOTO DŇA