Očkovacia propaganda pritvrdzuje – až do absurdna

Od počiatku tejto umelo zdramatizovanej (napr. aj falošne pozitívnymi testami a manipuláciou so štatistikami hospitalizovaných) pandemickej situácie registrujeme u nás absenciu verejnej odbornej diskusie a následné bezradné, agresívne, neúspešné zásahy do života celej spoločnosti vedenej bandou plagiátorov. Nevedomosť vedie ku katastrofickým následkom. A tie sa dostavili.

Len si stručne zhrňme, čo všetko na nás neúspešne vyskúšali.

Dvojmetrové odstupy (v exteriéri 5 metrov?!!) pričom žiadny vírus, ako vnútrobunkový parazit, nemá šancu sa dostať ďalej ako pár decimetrov, ak dotyčná osoba nekýcha, alebo nekašle.

Povinné nosenie rúšok (ktoré selfie-vláda plagiátorov vyžadovala, ale nezabezpečila!), hoci ten pôvodný odstup by stačil. Absurdná je potom povinnosť ich nosenia pre deti v školách, čo napríklad v Čechách cez vyučovanie neprichádza ako nezmyselné opatrenie ani do úvahy.

Keďže pandémia postupovala, prišlo naozaj absurdné nariadenie nosenia dvoch (či troch ?!) rúšok naraz. Hlavný propagandista Krčméry to skúsil a skoro sa na tlačovke udusil, koaličná poslankyňa pri prejave v parlamente lapala po dychu a televízny moderátor odpadol.

Keď si už konečne celý národ zohnal svojpomocne rúška, prišiel absurdný nápad s respirátormi (ktoré pôvodne zakázali). Tak ako pri testoch (pôvodne nakúpených cez Psychopatovičových známych v Trnave), biznis sa opäť rozbehol naplno…

Do toho testovacia mánia vrcholiaca Psychopatovičovým „dobrovoľne nasilu“ celoplošným testovaním, ktorého výsledkom bol masívny nárast infikovaných. Tento odporný experiment mal na našepkávanie Jarčušku urobiť z Krajčího giganta vedy, lebo tým získali masívne dáta, ktoré nemal nikto iný na svete a ktoré neboli schopní ani spracovať. Bol to nezodpovedný experiment na celom národe s fatálnymi následkami.

Psychopatovič prišiel s „black-outom“ (správne je síce „lock-down“, ale čo môžeme čakať od plagiátora?), ktorý takmer skolaboval ekonomiku krajiny a nič nevyriešil.

Medzičasom sa nemocnice stali epicentrom infekcie, čo si Krajčí a aj neskôr Lengvarský okázalo nevšímali, hoci toto mal byť prioritne ich povinná prvoradá úloha na riešenie.

To všetko znásobené do absurdna hyperaktivitou plagiátorov v selfie-vláde, ktorí zvolali hneď tri komisie, aby mohli aj tak rozhodovať, ako akurát vietor fúkal. Výsledkom je úpadok dôveryhodnosti oficiálnych autorít, ktoré predstavujú takíto populistickí plagiátori, krytí nekriticky žltou tlačou.

A po všetkých týchto zlyhaniach prišla absurdná nekritická kampaň na očkovací experiment.

 

Propagandisti namiesto odborníkov

   Od počiatku bola celá pandemická kampaň poznačená ignoráciou, či dokonca šokujúcim popieraním základov virológie a epidemiológie. Na úlohu propagandistov „jedinej pravdy“ sa sprvu prepožičali Krčméry (za to odmenený plagiátorom Kollárom mastnou cenou) a jeho klon Jarčuška. Keď sa tí dvaja zľakli následkov svojej odbornej bezradnosti, priskočil komsomolec Sabaka, ale korunu tomu najnovšie nasadil primár oddelenia anestéziológie a intenzívnej medicíny v nemocnici na Antolskej ulici v Petržalke, MUDr. Jakub Hložník. Nie je virológ, ani epidemiológ, ale aspoň sa pokúsil podporiť jednostranné presadzovanie experimentálneho očkovania v rozpore s logickejšou prevenciou a liečbou. A vo svojom nadšenectve zašiel tak ďaleko, že vyhlásil dokonca aj desaťročia overené liečebné používanie kortikoidov, či antibiotík za nebezpečnejšie, než neoverené experimentálne vakcíny. A keď sa takáto absurdná apologetika stala predmetom odborných námietok, stratil úplne súdnosť a vyhlásil, že kritické hlasy k celej pandémii z prostredia lekárov treba inštitucionálne umlčať. Akoby oni mohli za to, že pán primár Hložník nedokáže priniesť svojim pacientom úľavu, hoci alternatívnych metód bolo vyskúšaných dosť vo svete, ale aj u nás (viď u nás Krajčím odvolaný pán profesor František Sabol a nahradený vo vedení VÚSCH hutníkom?!!). Dokonca existujú už aj vypracované liečebné protokoly, ktoré asi pán primár z princípu „jedinej pravdy“ nečíta. To je už naozaj za čiarou nielen základného ľudského práva na slobodu prejavu, ale aj jedinej cesty k pravde v otvorenej odbornej debate. Primár Hložník menoval ako čierne ovce svojho zamestnanca JUDr. Jána Lakotu, ale aj Dr. Mesíka a Dr. Bukovského. Vieme, že za posledné desaťročie vyvolala Globalizačná klika spoza oceánu novú umelú Studenú vojnu. Jej vedľajším efektom je návrat boľševických metód a tak treba pánovi primárovi Hložníkovi pripomenúť, že za to že sa verejne znemožnil, môže bieda jeho propagandistického prístupu a neschopnosť vyvrátiť námietky oponentov. Tých umlčiavala už inkvizícia, nacisti a boľševici. Z nich si snáď neberie primár Hložník vzor „odbornej diskusie“?! Uvedomuje si, že tým porušuje elementárne pravidlá akademickej obce s následkom policajného prenasledovania experta Svetovej banky, dr. Mesíka? Takto niektorí udávali svojich kolegov za totalitných režimov, schyľuje sa k tomu aj u nás, keďže totalitné metódy Psychopatoviča a jeho politickej zberby už tu máme?

Škoda, že nespomenul aj profesora Hrušovského. Ten v priamej diskusii zorganizovanej denníkom Nový Čas dokonale znemožnil propagandistu Krčméryho. Prof. MUDr. Štefan Hrušovský CSc., Dr. SVS jasne obhajoval elementárne fakty virológie, o ktorých expert na tropickú medicínu Krčméry (podľa vlastných slov s polovicou mozgu a tretinou pamäti) buď netuší, alebo ich tají: „Ak hovoríme o kolektívnej imunite, musíme mať v prvom rade na mysli imunitu, ktorú ľudia dosiahli tak, že ochoreli resp. sa infikovali a mohli mať asymptomatický priebeh.“ Čiže ide o opak hysterických opatrení, ktoré ľudí izolovali. Skutočná kolektívna imunita sa dosahuje, keď sa pri infekcii časť ľudí infikuje a získa toľko protilátok, že daná vlna infekcie sama zanikne. Takže logický záver znie: „A očkovanie – to je len barlička, nápomoc k tomu, aby sa zvýšila kolektívna imunita…“

Odvtedy sa oficiálni propagandisti vyhýbajú rovnocennej verejnej diskusii na tému očkovania. Uvážlivá diskusia je nahradzovaná jednostrannou agresívnou rétorikou zastrašovania, v ktorej vyniká Lengvarský, podozrivý zo spoluzodpovednosti na predčasnej smrti generála Lučanského…

 

Démon nekritického súhlasu

   V každej dobe sa nájdu veci neznalí naturščici, ktorí budú hlasno súhlasiť s tým, čo sa momentálne „nosí“ v oficiálnej propagande. Za starých boľševikov to boli tí, čo vykrikovali, že na Kube nie sú žiadne sovietske rakety, až kým Chruščov nevyhlásil, že ich Sovieti sťahujú. Dnes tu máme pána Filana, ktorý síce nemôže tvrdiť, že nás od nacistov oslobodili Američania, tak aspoň vyhlási, že nás Červená armáda neoslobodila, ale okupovala?! Aj očkovací experiment má svoje laické hlásne trúby.

Čím menej niektorí vedia, tým je im všetko jasnejšie. Príkladom je nedovzdelaná Nicholsonová, ktorá sa ledva dostala k maturite, ale to jej nebráni sa s pohŕdaním vyjadrovať o občanoch, ktorí si svoje zdravie vážia a preto vážia každú informáciu o experimentálnom očkovaní.

Všetkých „o prázdnu hlavu“ predbehol najnovšie mediálny komsomolec z Hospodárskych novín menom Martin Behul s jeho „úvahou“, ktorú nazval „Koniec civilizácie“ (21.9.2021). Ten teda udrel „hlavičkou po klinci“! V zúfalej snahe obhájiť neobhájiteľné prišiel s argumentom, že veď ani o fungovaní spaľovacieho motora nemusíme vedieť, aby sme jazdili autom?!! No a už úplne nás „oslobodzuje“ od vedomostí argumentom, že ani „protokol http“ nemusíme vedieť, aby sme si prečítali jeho komentár „na webe“. A demagogicky prirovnáva občanov zvažujúcich fakty o očkovacom experimente s ich zdravím k „popieračom“ guľatosti Zeme, hoci je to nezrovnateľne oslí mostík. Koniec-koncov celá jeho úvaha je nezrovnateľne „oslia“. Mediálny komsomolec Behul hýka nadšením nad covid-vakcináciou, o ktorej ako komentátor všetkého, nič podstatné nevie. Veď tou tupou neznalosťou sa stáva jej ideálnym propagátorom. A tak mu celkom uniká, že aj keď nerozumieme spaľovacím motorom, auto riadime my sami. Naozaj nemusíme vedieť „protokol http“, aby sme si vedeli vybrať a zhodnotiť informácie, ktoré sa ním šíria. A hlavne, žiadna z tých funkcií nás neohrozuje na zdraví (v už takmer desaťtisícke prípadov priznaných na Slovensku), či dokonca nemá za následok predčasnú smrť (potvrdenú po covid-očkovaní už aj úradne)! Mediálny komsomolec z Hospodárskych novín nás naopak vyzýva, aby sme rezignovali na svoje ľudské, aj občianske práva, aby sme odignorovali výdobytok tejto civilizácie v práve odmietnuť experiment na vlastnom tele a dokonca aj princípy GDPR pri úradnom prenasledovaní neočkovaných. Podľa mediálneho komsomolca Behula hrozí „koniec civilizácie“, ak budeme rozmýšľať a pozorne zvažovať informácie bezprostredne sa týkajúce nášho zdravia a života. To si netrúfli odporúčať ani jeho predchodcovia, skutoční komsomolci. Ale vychádza to z ich skalopevného presvedčenia, ktoré si adaptovala Globalizačná klika, že občania sú ovce, ktoré treba tvrdou rukou riadiť. Veľmi sa to podobá na slovenské príslovie „Podľa seba, súdim teba“. Propagandistické ovce bečia v týchto dňoch naplno. Čo urobia, až nový Chruščov oznámi, že vakcinačné rakety pre ich fatálne zlyhania (tak ako sa to už stalo v prípade AstraZeneca) sťahujú z obehu?!

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Gustáv Murín

O AUTOROVI

Gustáv Murín (1959, Bratislava), vedec (RNDr., PhD.) a zároveň úspešný spisovateľ. Debutoval v roku 1989 v češtine, na Slovensku bola kniha zakázaná. Doteraz vydal 70 kníh (z toho 7 v češtine, 2x anglicky, po jednej bulharsky, vo francúzštine, v hindí, holandsky, chorvátsky, maďarsky, nemecky, rusky, srbsky, španielsky a taliansky). Celkove sa predalo viac než 275 000 výtlačkov všetkých kníh autora. Vydal tiež 71 E-kníh, 9 audio-kníh, 8 DVD a 4 knihy v Braillovom písme. Až 486 textov autora bolo preložených do 51 jazykov. Literárne prezentácie absolvoval v 85 mestách a obciach Slovenska a 30 krajinách Európy, Ázie a Ameriky.
Viac informácií na https://tulacky.net/.
Texty v iných jazykoch: http://muringustav.blogspot.com.

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 203

Celkové hodnotenie: 23.56

Priemerná čítanosť: 2765

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    Tohtoročnú sezónu na hrade Strečno otvoria počas Veľkej noci

    0icon

    Strečno 19. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Erika Ďurčová)   Tohtoročnú sezónu na hrade Strečno otvoria v sobotu 30. marca. Návštevníci tak môžu absolvovať prehliadku aj počas veľkonočných…

    Odkaz Ivanovi Korčokovi: "Diplomati schvaľujú bombardovanie z tepla svojich sedačiek"

    0icon

    Bratislava 19. marca 2024 (HSP/ Facebook/ Foto : Screenshot Facebook Video)   Exminister školstva Juraj Draxler v nedávnom krátkom videu na sociálnej sieti Facebook posiela…

    V stredu 20. marca sa začne astronomická jar

    0icon

    Bratislava 19. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:Pixabay)   V stredu 20. marca ráno o 4.06 h stredoeurópskeho času (SEČ) nastane jarná rovnodennosť, čo na severnej pologuli znamená…

    Ďalšie predčasné úmrtie: zomrel bývalý bieloruský reprezentant Koľcov, partner Sobolenkovej

    0icon

    Minsk 19. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:X/News Aryna Sabalenka)   Bývalý bieloruský hokejista Konstantin Koľcov náhle zomrel vo veku 42 rokov. Informovali o tom Bieloruská hokejová federácia…

    Nemeckú statičku súd oslobodil spod obžaloby v kauze spadnutého mosta

    0icon

    Spišská Nová Ves 19. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Adriána Hudecová) Aktualizované 19. marca 11:37 Nemeckú statičku Sabine H., ktorá čelila obžalobe z prečinu všeobecného ohrozenia v súvislosti…

    Messi pre zranenie nenastúpi na prípravné zápasy Argentíny v USA

    0icon

    Lionel Messi si zranil zadný stehenný sval a vynechá prípravné zápasy Argentíny v USA. Potvrdila to tamojšia národná futbalová asociácia. [caption id="attachment_3438676" align="aligncenter" width="1024"] Na…

    Hošták: Členstvo v NATO je pre štáty ako SR jedinou garanciou bezpečnosti

    0icon

    Bratislava 19. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Pixabay)   Členstvo v NATO predstavuje základnú a za súčasných geopolitických podmienok jedinú garanciu bezpečnosti pre štát, akým je Slovensko. Pre…

    Prezidenta SR si občania doteraz priamo volili päťkrát

    0icon

    Bratislava 19. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Pavel Neubauer, TASR-Vladimír Benko)   V sobotu 23. marca sa uskutoční prvé kolo voľby prezidenta Slovenskej republiky (SR). V prípade, že…

    Predpoveď počasia na utorok

    0icon

    Bratislava 19. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Roman Hanc)   Situácia: Počasie u nás ovplyvňuje výbežok tlakovej výše. Slnečno. Teploty 6 až 11 stupňov Celzia Na západnom Slovensku…

    Skinner mal siedmy hetrik v kariére, Slováci nebodovali

    0icon

    New York 19. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:AP/Jeff McIntosh/The Canadian Press via AP) Aktualizované 19. marca 9:45 Ani jeden z troch slovenských hokejistov nebodoval v noci na…

    FOTO DŇA