Riadenie pandémie sa čoraz viac podobá na systematický zločin proti ľudskosti

Keď sa pred necelým rokom začali distribuovať prvé „vakcíny“ proti Covid-19, sprevádzali ich informácie o tom, že ich účinnosť je viac ako 90 %. Ak by to bola pravda, ich použitie by veľmi rýchlo redukovalo šírenie vírusu a napríklad už pri súčasnom percente zaočkovanosti slovenskej populácie by sme mohli s čistým svedomím povedať, že pandémia je zvládnutá.

Pravdou je však pravý opak.

Pred niekoľkými mesiacmi dostával celý svet za vzor Izrael, ktorý bol najpokročilejší v masovom aplikovaní „vakcín“ a dnes je jeho zaočkovanosť na úrovni 80 %. Ale čuduj sa svete, počet nakazených neklesá. Naopak, dnes The Jerusalem Post informuje, že denné počty nakazených sú približne trojnásobné oproti obdobiu spred 14 dní a stúpa aj počet vážnych prípadov. Haaretz pridáva, že po krajine sa šíri infekčnejší delta variant a cituje odborníkov, ktorí vyzývajú na tretiu dávku „vakcíny“.

V Izraeli je tiež pomerne veľa ľudí, ktorí „vakcínu“ odmietajú a stretávajú sa s podobnou nenávistnou kampaňou ako my na Slovensku. Ale človeku, ktorému ostala štipka zdravého rozumu, bude určite vŕtať hlavou, ako môžu byť problémom nezaočkovaní pri 80 %-tnej zaočkovanosti – ak „vakcíny“ robia, čo majú.

Posledné údaje z Izraela ukazujú, že vakcíny proti Covid-19 nefungujú

Presne takto znie dnešný titulok článku z portálu Logically. Napriek tomu, že titulok znie kacírsky, ide v podstate o mainstreamový portál, ktorý má dokonca v svojom poslaní vedecký prístup a boj proti dezinformáciám. V článku teda nejde o politiku, ale o údaje a čísla.

A oficiálne izraelské štatistické údaje a odborné štúdie ukazujú, že efektívnosť „vakcín“ používaných v Izraeli je 39 %. (Pôvodné ohlásené číslo bolo > 90 %.) Toto znamená, že zo 100 ľudí, ktorí prídu do styku s vírusom a bez „vakcíny“ by ochoreli, ochorie „len“ 61 ľudí.

Logically však tvrdia, že je to aj tak fajn, lebo väčšina z týchto chorých ľudí pocítila chorobu len ako „slabšiu chrípočku“ a dokonca ani nemali horúčky. „Vakcína“ teda má význam, lebo zmierňuje príznaky a plní hlavný cieľ – aby sa nezahltili nemocnice a neskolabovalo verejné zdravotníctvo.

Treba však povedať, prečo je oprávnene v titulku napísané, že „vakcíny“ nefungujú. Podľa predpisov amerického úradu FDA, európskej EMA aj nášho ŠÚKL je nutné, aby preparát, ktorý sa uchádza o schválenie ako vakcína, mal predbežnú účinnosť aspoň 50 %. Len v tomto prípade postupom očkovania postupne znižuje počet ľudí, ktorí ochorejú v ďalšom cykle a teda len takéto preparáty majú šancu eliminovať epidémiu. Práve z tohto dôvodu som tieto preparáty nazýval vakcínami v úvodzovkách. Ak teda FDA, EMA a ŠÚKL (hypoteticky) budú dodržiavať vlastné pravidlá, nesmú tieto preparáty schváliť ako regulárne vakcíny. Ony jednoducho nespĺňajú definíciu a sú prinajlepšom liečivom na prevenciu vážneho stavu.

Trochu počtov

Zaočkovanosť 80 % znamená, že zo 100 náhodne infikovaných ľudí bude:

80 zaočkovaných a 20 nezaočkovaných

Z takto infikovaných ľudí povedzme ochorejú všetci nezaočkovaní a 61 % zaočkovaných (100 – 39):

49 spomedzi zaočkovaných a 20 spomedzi nezaočkovaných

Tento pomer demonštruje, aká je účinnosť vakcíny dôležitá. Pri účinnosti 90 % by chorých spomedzi zaočkovaných bolo len 8 a teda by bolo každému úplne jasné, že chorejú prevažne nezaočkovaní a hospitalizovaní by boli prakticky len oni.

Izraelské ministerstvo zdravotníctva (podľa AlArabiya) si je vedomé týchto nepriaznivých počtov a tvrdí, že len 20 % z chorých, ktorí boli zaočkovaní, sú aj infekční a šíria nákazu ďalej. Toto tvrdenie však nie je podporené žiadnou štúdiou. Našiel som len informáciu v The Times of Israel, že 20 % spomedzi infikovaných zdravotníkov malo dlhšietrvajúce príznaky, ktoré sú popísané ako „post-Covid“ alebo „Long Covid“. Zároveň sa v tejto správe píše potvrdenie, že inak mali priebeh mierny a prakticky bez horúčok. Tými trpeli len 4 % zo zaočkovaných – chorých.

Verím, že pozorného čitateľa táto informácia zarazila aj bez môjho upozornenia, ktoré pripájam len pre zvyšok, čo sa pri čítaní ponáhľa. Jednak ďakujem pekne, že popri miernom priebehu „vakcína“ úplne nechráni pred nepríjemnými príznakmi, ktoré zvyknú po Covide trvať niekoľko mesiacov. Ale závažnejšie je to, že zrejme bol pomerne nezanedbateľný počet zdravotníkov (všetci zaočkovaní), ktorí napriek očkovaniu ochoreli, ale keďže mali mierne príznaky a tlak zo strany zamestnávateľa, chodili do práce aj infekční. Dokonca ich nebolo možné eliminovať teplomerom, ako to robievali sbs v nákupných centrách.

Vlády, regulátori aj médiá klamú o účinnosti vakcín

Skutoční odborníci (ktorí nefalšovali svoje diplomovky) však upozorňovali už dávnejšie, že medializovaná účinnosť experimentálnych „vakcín“ je nadhodnotená. Prestížny lekársky odborný časopis The Lancet uverejnil v apríli článok o tom, že oficiálne informácie sú zavádzajúce. Účinnosť 95 % (deklaruje Pfitzer) sa totiž vypočítala z relatívneho pomeru (tzv. RRR), keď sa porovnáva pravdepodobnosť ochorenia s vakcínou a bez nej. Štúdia sa robí len na rizikovej skupine, ktorá jediná má z vakcíny osoh, ale neberie do úvahy, že veľmi veľké skupiny ľudí ani bez vakcíny neochorejú.

Vzhľadom na skutočný reálny život je teda potrebné brať do úvahy absolútne riziko vzhľadom na celú populáciu a absolútny pomer (ARR) prínosu vakcíny pe celú populáciu. Vzhľadom na pomerne nízku mortalitu a fatalitu Covid-19 sú hodnoty ARR všetkých používaných vakcín okolo 1 %, žiadna nemá nad 2 %. Je to spôsobené tým, že v reálnom živote nie je riziko ochorenia 100 % (s ktorým počíta RRR) a tak skutočný prínos vakcíny je oveľa nižší, lebo človeku znižuje riziko množstvo iných faktorov (izolácia, dezinfekcia, rúška, prirodzená imunita a pod.). Verím, že nikoho neprekvapí, že práve tento článok pocítil silnú antikampaň oficiálnych miest a mainstreamových novinárov, ktorí nemajú na to, aby napísali odborný článok do prestížneho časopisu.

Zhrnuté jednoduchou rečou – nízka hodnota ARR by mala epidemiológom povedať, že pri plošnom očkovaní dostane prevažná väčšina ľudí vakcínu zbytočne, lebo aj tak by sa s vírusom nestretli (pri „vakcínach“ proti Covid-19 ide o pomer takmer 1 : 100). A zároveň nám táto hodnota hovorí, že existujú účinnejšie faktory, ktoré šíreniu vírusu bránia. V žiadnom prípade nie je pravda, že proti Covid-19 „nemáme nič lepšie ako vakcíny“.

Najhoršie na koniec

V predchádzajúcom texte ešte nebolo nič, čo by potvrdzovalo oprávnenie hovoriť o zločine proti ľudskosti. A toto nám ostalo nakoniec.

Medzi objavením sa vírusu (ochorenia) a začiatkom očkovania uplynul takmer rok. Bol to rok, kedy „liečenie“ chorých spočívalo v izolácii na telefóne a čakanie buď na spontánne uzdravenie, alebo na zhoršenie stavu natoľko, aby človeka bolo nutné uložiť na jednotku intenzívnej starostlivosti.

Taký bol oficiálne odporúčaný, dokonca nariaďovaný postup. Napriek tomu existovali lekári, ktorí ostali verní svojmu poslaniu aj Hippokratovej prísahe a hľadali dostupné spôsoby, ako pacientom s Covid-19 pomôcť. Aj u nás na Slovensku (napr. dr. Janeková, ale viem o ďalších, o ktorých sa nepísalo v novinách), ale aj v USA (napr. prof. dr. McCullough, ale tiež mnohí ďalší). Všetci z týchto lekárov potvrdzujú, že keď s liečbou začali dosť zavčasu – pri objavení sa príznakov, ich pacienti prevažne ani nemuseli byť hospitalizovaní a mali veľmi nízky počet úmrtí. Dr. McCullough hovorí, že z pacientov, ktorí zomreli v nemocniciach, bolo možné 85 % zachrániť, keby verejné zdravotníctvo (ambulantní lekári) postupovalo podľa protokolov, ktoré vypracovali a používali. Bez preháňania sa to dá chápať tak, že vlády, ktoré sú zodpovedné za systém verejného zdravotníctva, nechali zomrieť milióny (na Slovensku tisícky) ľudí, ktorým sa dalo pomôcť, a to len preto, aby „vakcíny boli to najlepšie, čo máme“.

Podľa medzinárodného práva sú neetické pokusy na ľuďoch zločinmi proti ľudskosti a boli predmetom súdneho tribunálu s nacistami v Norimbergu. Zodpovední za neefektívny a doslova vražedný spôsob zvládania epidémie sa nemôžu vyhovárať na to, že „nevedeli“ a „verili odborníkom“ (rozumieme farmaceutickým gigantom). Informácie aj pochybnosti tu boli vždy a od samého začiatku, ale oni sa ich aktívne snažili umlčať.

Zločiny proti ľudskosti sú nepremlčateľné.

 

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Marián Moravčík

O AUTOROVI

https://belobog.sk/
Viac mojich starších textov nájdete tu:
https://poznamkypanabavora.wordpress.com/category/od-pratel/navaja/
alebo tu:
https://vlkovobloguje.wordpress.com/category/navajammova-posta/

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 95

Celkové hodnotenie: 17.46

Priemerná čítanosť: 1588

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    Tri mená z kandidátky OĽaNO, ktoré si zaslúžia osobitú pozornosť

    0icon

    Bratislava 19. marca 2024 (HSP/ Facebook / Foto : Screenshot Facebook)   Generál Jozef Viktorín (Republika) v príspevku na Facebooku komentuje zostavu kandidátky do Eurovolieb…

    Predpoveď počasia na utorok

    0icon

    Bratislava 19. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Roman Hanc)   Situácia: Počasie u nás ovplyvňuje výbežok tlakovej výše. Slnečno. Teploty 6 až 11 stupňov Celzia Na západnom Slovensku…

    Prebehla prvá a jediná živá diskusia medzi Korčokom a Pellegrinim. "Škodíte Slovensku!" Odznelo viacero útokov

    0icon

    Bratislava 18. marca 2024 (HSP/Foto:TASR-Pavel Neubauer, Jaroslav Novák)   V pondelok večer sa uskutočnil prvý a pravdepodobne aj jediný televízny súboj dvoch favoritov prezidentských volieb…

    Výhody severojužného koridoru tlačia Západ do vojny s Ruskom

    0icon

    Bratislava 19. marca 2024 (HSP/Svpressa/Foto:Svobodnaja Pressa, TASR/AP/Axel Rutte)   Rusi spolu s Peržanmi a janičiarmi sa postavia proti Anglosasom, myslí si ruský novinár Sergej Aksenov.…

    Hlasovací preukaz na prvé kolo volieb sa dá osobne vybaviť do piatka

    0icon

    Bratislava 19. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR - Roman Hanc)   O hlasovací preukaz na voľbu kdekoľvek na Slovensku sa dá pre prvé kolo prezidentských volieb požiadať…

    Európske krajiny vyzývajú EIB na zvýšenie výdavkov na obranu

    0icon

    Bratislava 19. marca 2024 (HSP/ Brussels Signal/ Foto :TASR/AP-Lewis Joly )   14 krajín Európskej únie vyzvalo Európsku investičnú banku, aby zvýšila financovanie na obranu.…

    Pellegrini brilantne sfúkol Fialu: "Nie ste náš starší brat!"

    0icon

    Bratislava 19. marca 2024 (HSP/Foto:TASR-Michal Svítok)   Po pondelkovej televíznej debate s protikandidátom v prezidentských voľbách Ivanom Korčokom predseda NR SR a strany Hlas-SD Peter…

    Za 26,75 € môžete mať doživotný MS Office 2021 Professional Plus z jarného výpredaja Godeal24!

    0icon

    Bratislava 19. marca 2024 (PR článok/Foto:screenshot)   Všetci hľadáme spôsoby, ako zefektívniť svoj život. Ak potrebujete vylepšiť svoj počítač, Godeal24 je ideálnym miestom. Godeal24 poskytuje…

    Podplukovník Barry: Ukrajinská obrana je pred kolapsom, AFU by mala utekať

    0icon

    Bratislava 19. marca 2024 (HSP/Svpressa/Foto:TASR/AP/Alex Babenko)   Kolaps "Syrského armády" sa všetkým západným expertom zdá byť neodvratný, konštatuje Konstantin Olšanskij v článku novín Svobodnaja Pressa…

    Scholz v Izraeli rokoval o prímerí

    0icon

    Bratislava 19. marca 2024 (HSP/ Euronews/ Times of Israel/ Foto : TASR/AP-Leo Correa)   Rokovania o prímerí v Gaze sa obnovujú. Nemecký kancelár Olaf Scholz…

    FOTO DŇA