Celková analýza kauzy COVID a prečo nás zatvárajú do domácej karantény(4) aneb Hamletovská otázka

Či som chcel alebo nie, napísanie prvého a ďalšieho článku ku kaze COVID a reakcie naň, spôsobili že som musel reagovať a napísať tento ďalší článok, ako voľné pokračovanie tých predchádzajúcich. V príspevkoch som našiel aj reakciu čitateľa článku, tak trochu sklamaného, že asi očakával niečo úplne iné, ako tam našiel. Samozrejme nerobím si nároky urobiť celkovú analýzu kauzy COVID v jednom článku a ani vo viacerých článkoch, pretože by sme museli prihliadať na všetko a všetky udalosti od čias Kristových až po dnes, a to z istých obmedzených, či obmedzujúcich dôvodov, ktoré obmedzujú autora, bohužiaľ nie je možné.

A tak sa stretol týždeň s týždňom a pribudli ďalšie nezmyselné protipandemické opatrenia. Vypichnem len jedno z nich. Kam môžete ísť len s negatívnym testom na COVID-19 ? Do maloobchodnej predajne/ prevádzky alebo obdobného miesta. A to bez COVID testu nemôžem ísť nakupovať ani základné potraviny? A to mám čo umrieť od hladu? Prečo rovno hneď nezavedú že na dostavenie sa na testovanie COVID-19 do odberných miest “genetického materiálu” je potrebný negatívny test na COVID 19? Tak toto isto nezavedú, aj keď tie opatrenia zaváňajú že by aj celkom mohli. Samozrejme núdzový stav, či skôr nútený stav sa predĺžil o 30 dní. Zámerne som použil označenie nútený stav, lebo ak Vás niekto k niečomu núti potom porušuje ústavu a listinu základných ľudských práv. Ako je možné že sa do ústavy prepašovalo niečo o nútenom, či núdzovom stave? Veď to je úplne v rozpore s duchom ústavy ! Ústava je sviatok, radostná novina, že ľudia majú nejaké práva, nejaké slobody, že nie sú ako nejaké nesvojprávne zvieratká na nejakom humne, za ktorých rozhoduje dosť nesprávne nejaký krkavčí otčim. A čo právo na seba určenie, ktoré sa dotýka osobnej integrity jedinca? Môj osobný názor je ten, že vláda nemá čo prikazovať a ani nariaďovať. Má doporučovať. V konečnom dôsledku jej opatrenia sú nerozumné, čoho dôsledkom je tu tiahli problém okolo pandémie, Slovenská republika sa zadlžuje neuveriteľným spôsobom a ekonomika pomaly postupne vysychá. Toto sucho opäť pomôže tučným mešcom, aby opäť žali tam kde nesiali.

Teda od desiatich k piatim. Namiesto toho aby odstúpila celá vláda a parlament, pretože nevedia riešiť nahromadené problémy a bohužiaľ hromadia iba ďalšie, ktoré hrozia tým že Slovenská republika sa dostane do totálneho krachu. Namiesto toho sa urobili len kozmetické úpravy, premiér sa vymenil s malým premiérom teda ministrom financií. Je teda dosť zaujímavé že z Igora premiéra sa stal malý premiér, teda minister financií. V konečnom dôsledku i funkcia malého premiéra, teda post ministra financií je dosť silným postom lebo z istého pohľadu rozhoduje o bytí a nebytí. Pretože malý premiér sedí na truhlici s peniazmi, teda s peniazmi všetkých občanov Slovenskej republiky, a rozhoduje komu dám s tej truhličky a komu nie a vlastne rozhoduje o tom kto prežije a kto nie.

Byť, či nebyť toť Hamletovská otázka. Ono skôr nebyť, ako byť, keďže nám už zakázali prístup aj do potravín. Celé slovenské obyvateľstvo je už z toho šokované, z tých Igorovín, čo sa to poslednou dobou zosypalo na Slovensko. V konečnom dôsledku sa otepľuje a občania Slovenska majú plné právo nahlas vyjadriť sa k tomu čo si myslia o Igorovich Igorovinách a totálnemu zrušeniu ústavy. Nejaký článok o nútenom stave v ústave, predsa nemôže zrušiť celú ústavu?

Keď už hovorím o Hamletovi a Igorovinách, tak ma napadá jeden Hamletovský citát, ktorý si teda nemôžem odpustiť “Čo si je zhnité v štáte Dánskom”. Ak som v predchádzajúcich článkoch písal o zázračnom lieku Ivermectíne, ktorý by pri plošnom nasadení vyriešil problémy s COVIDom do dvoch týždňov, namiesto toho tu máme dlhu vleklú kauzu, ktorá sa tu vlečie už rok a nerieši sa. Ťažko ju vyrieši dezinfekcia rúk v potravinách a s najväčšou pravdepodobnosťou zamorené tyčinky do nosa. Samozrejme zbytočné desaťtisíce mŕtvych na COVID, miliardové škody z toho že sa riadne nepracuje, a ďalšie miliardové náklady na zdravotnícke pomôcky, ktoré samotný ŠUKL neschválil. To že ŠUKL pánovi Becíkovi skočil po krku, za to že jeho blížny sú pre neho skutočnými blížnymi a nakúpil im Ivermectín čim zachránil radu životov. Prečo ŠUKL neskočí po krku Igorovi a Edovi, že týždeň čo týždeň pchajú do nosa zdravotnícku pomôcku, ktorá nebola riadne preskúmaná pod mikroskopom samotným ŠUKLom a teda schválená samotným ŠUKLom. Tí čo si ju preskúmali sami doma na svoje vlastné náklady(žiaden Igor im zo svojej truhličky na to neprispel), vydali otrasné svedectvo o tom že tyčinky sú zamorené parazitmi a tie parazity sú pravdepodobne nakazené COVIDom? Celý internet je toho plný ! V konečnom dôsledku, len tak sa dá vysvetliť to, prečo na Slovensku zomiera na COVID-19 desať(10) násobne viac ľudí ako v Indii v prepočte na hlavu. To si nikto neuvedomuje akú hru to hrá Igor a Edo so svojim národom? Že odbila povestná 12 hodina?

Samozrejme, kto má dilemu s Igorovými tyčinkami do nosa, tak ako ja, môže si túto dilemu vyriešiť návštevou lekárne Schneider a zakúpiť si Antigénové testy zo sliny vhodné aj pre školákov, v jednom balení je 5ks za zaujímavú cenu 39,50. Má to aj EU certifikát. S týmto testom môžete navštíviť svojho obvodného lekára, ktorý by Vám mal urobiť test zo slín do 15 minút, teda nie žiadny Igorov klát do nosa, a mal by Vám aj vydať príslušné potvrdenie o vykonaný testu a stave pacienta, ktoré by malo platiť na území SR a aj za jeho hranicami. Tento Antigénový test si môžete objednať aj na dobierku, mali by Vám ho zaslať poštou a objednať ho môžete na url adrese:
https://www.schneider-lekaren.sk/tovar/45107/novinka-antigenove-testy-zo-sliny-vhodne-pre-skolakov-5ks

Sú rôzne laboratória, ktoré poskytujú tiež test na COVID zo slín, ale je to trocha drahé, teda okolo 70Euro v priemere. Pri tomto antigénovom teste z lekárne Schneider Vás jeden test vyjde na 7.90Euro, čo je už celkom prijateľná cena, pokiaľ nechcete pravdepodobne zamorený Igorov klát do nosa. Účtenku za zakúpené testy, môžete kľudne poslať na Úrad vlády, Igor Vám to celkom rád preplatí, keďže sedí na truhličke s peniazmi všetkých občanov.

No a teraz poďme si niečo povedať o maistreame, teda mainstreamových médiách. Jeden čitateľ mojich článkov sa na adresu týchto článkov vyjadril že sú to samé fejky. Isto tento čitateľ od útleho veku bol vychovávaný a vykrmovaný mainstreamovým mliekom, kde totalita jedného názoru je tým najpožehnanejším stavom. Žiť v totalite jedného názoru, znamená žiť v totalite a vôbec si to neuvedomovať, znamená žiť v totálnej totalite. Teda ak sa tu vyskytne nejaký čitateľ, ktorý označí môj článok za fejk, vôbec mi to nevadí, lebo nie som tu kvôli tým čo vidia a čo sú presvedčený, ale som tu kvôli práve tým ktorý nevidia a nevedia a nepočujú. Práve presne kvôli Vám, čo nepočujete a nevidíte som tu a preto Vám aj prinášam tieto články. Žiť v totalite zdalo by sa sprvu že je jednoduchšie, jeden názor, žiadne škriepky, všetci ťahajú za veslá tak ako majú. Bohužiaľ, zdalo by sa. Čo keď tá loď ide nesprávnym smerom, čo keď ako Titanic sa plaví vpred na neočakávané sa stretnutie zo svojím ľadovcom?

A čo keď hlas nejakého kuvika, môže zachrániť celú posádku a celú loď? Možná hore uvedený čitateľ sa nerád rozhoduje, nerád si sám vyhodnocuje faktá, možná obvody jeho logiky nie sú také výkonné a preto má rád predžuté mainstreamové pravdy. Skúsme si povedať niečo o mainstreamových mediach a jeho pravdách. Mainstreamové média sú poplatne svojim mecenášom, podľa príslovia, koho chlieb ješ, toho pieseň spievaj. A kto sú mecenáši mainstreamových médií? No predsa tí istý, ktorý si osedlali Igorovu kobylku, teda tučné mešce. Majú tučné mešce záujem na tom, aby sa Slovákom v médiách hovorila pravda? Odpoveď znie, že nie.Tučné mešce chcú bohatnúť, zarábať, povaliť konkurenciu a tak zázračný liek Ivermectín za 50centov je neprijateľný, ale vakcína za 50Euro s ťažkými vedľajšími účinkami je ten najlepší liek. Ale vráťme sa k mainstreámu. Mainstreám funguje podľa dávno vymyslených princípov istého ministra propagandy v Hitlerovej vláde, pána Goebbelsa. To motto znie, že tisíckrát opakovaná lož sa stáva pravdou. A preto jediná cesta pre Slovensko podľa mainstreámu, je pichnúť si vakcínu a je jedno či má zdrvujúce vedľajšie účinky, alebo nie. V mediach zaznelo, alebo skôr v alternatívnych mediach zaznelo že starosta obce Klokoč, po spomínanej vakcíne ochrnul. Alebo že, tehotná žena spontánne potratila, pri stretnutí sa s očkovaným človekom. A rada ďalších prípadov, ktoré tu ja nechcem vypisovať a ktoré poukazujú na to že s tými vakcínami nie je niečo v poriadku.

No a skusmé sa pozrieť na činy a skutky novo nastupujúceho premiéra Eda. Edo ani nestihol prejsť hlasovaným v parlamente a už si dovolil odvolať ruských diplomatov. Strašlivá síla, ale ešte väčšia síla samozrejme nastane na jeseň, keď započne vykurovacie obdobie a ruský medveď nám to nezabudne a uzavrie nám plynové kohútiky. Samozrejme tento Edov akt, je v duchu tučných mešcov, ktorý chcú dovážať na Slovensko plyn z Ameriky, ktorý bude 4 krát až 5 krát drahší ako ten z Ruska. Isto mnoho rodín na východnom Slovensku, ak nie na celom Slovensku pomrzne od zimy. Veď čo, zvolili ste si nás, majte si nás. A to už ani nehovorím o tom že z USA bolo vyvezené 25 tisíc kusov vojenskej techniky, vraj na vojenské cvičenie k ukrajinským hraniciam s Ruskom? Dokonca jeden ukrajinsky dron, už aj započal toto cvičenie a zhodil 250kg bombu na ruského chlapca hrajúceho sa na záhrade. Isto si viete predstaviť, čo sa stalo s tým chlapcom? Samozrejme slovenské mainstreamové média, ako inak tvrdia že to je fejk. Čo je fejk? Že 250kg bomba roztrhala ruského chlapca na márne kúsky? Ale veď keď na
Vás hodia 250kg bombu, tak čo iného sa Vám môže stať?

No je Pravda tá, že treba prestať dráždiť ruského medveďa, lebo Rusko má taký jadrový arzenál, že keby sa to dostalo do vzduchu, bol by z toho riadny ohňostroj so značnými následkami. No a teraz sme sa konečne dostali k odpovedi prečo nás zavreli do pomyselného COVIDového koncentračného tábora? Značná časť obyvateľstva strednej a východnej Európy sympatizuje s Ruskom, a aby sa zabránilo demonštráciám proti vojne, vymyslel sa tu trik s COVIDom a núteným stavom, kde občania boli pozbavený všetkých ústavných práv a základných ľudských práv, dokonca aj práva slobodne sa zhromaždovať a slobodne sa vyjadrovať. V záujme všetkých občanov Slovenska, je dôležité zastaviť toto vojnové a COVIDové šialenstvo, najlepšie odvolaním vlády a parlamentu, ktorý slúžia tučným mešcov. Ak sa tak neurobí v čo najbližšej dobe, môže to mať nedozierne následky pre Slovákov a Slovenky.

Igor si ani dlho neposedel na truhličke s peniazmi všetkých Slovákov, a hneď zápalisto vyhlásil že nebude na dôchodky. Je zaujímavé že peniaze na vakcíny sa našli, ale na dôchodky už nebude. Samozrejme na nákupe vakcín sa dá dobre zarobiť, ale čo s dôchodkami, na tom sa až tak zarobiť nedá. Keby sa nakúpil Ivermectín, tak ako som to písal v mojich predchádzajúcich článkoch, ktorý je 100 násobne lacnejší ako vakcíny, tak by bolo aj na dôchodky. Samozrejme miliardové náklady na vakcíny so zdrvujúcimi vedľajšími účinkami, to dokáže zatriasť riadne s rozpočtom, otázka znie, že kde ideme teraz ušetriť? Žeby na dôchodcoch, aspoň teda podľa vyhlásenia Igora?

No šetriť by sme mali niekde inde. Šetriť by sme mali na Igorovi a Edovi a na tučných mešcoch za nimi stojacimi. Samozrejme pokiaľ bude táto vláda a parlament u kormidla, toto sa dá len ťažko presadiť.

V konečnom dôsledku, to že nám zakázali prístup aj do potravín, alternatívne média pripodobnili k tomu, že by sa mal časom zaviesť čip do tela obyvateľstva a len ten kto má implantovaný tento čip pod kožou, by mohol nakupovať v potravinách. No pri tomto tu, už človeku behá mráz po chrbte, pretože sa začínajú napĺňať biblické slová apoštola Jána z Apokalypsy o Šelme, ktorá vystúpila z mora- Apokalypsa, 13 kap., Verš 16: A spôsobí, že všetci — malí i veľkí, bohatí i chudobní, slobodní i otroci — dostanú znak na pravú ruku alebo na čelo, 17 že nemôže nik kupovať alebo predávať, iba ten, kto má znak tej šelmy alebo číslo jej mena. V tomto je múdrosť: Kto má rozum, nech spočíta číslo šelmy, lebo je to číslo človeka. Jeho číslo je šesťstošesťdesiatšesť (666).

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Ján Vydra

O AUTOROVI

Mám rád objektívne média a informácie si overujem z viacerých zdrojov.

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 4

Celkové hodnotenie: 22.16

Priemerná čítanosť: 2751

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    Pacientom, ktorí prišli o čeľusť aj zuby, v nemocnici nahradia oboje

    0icon

    Banská Bystrica 24. apríla 2024 (TASR/HSP/Foto:Facebook/Fakultná nemocnica s poliklinikou F.D.Roosevelta Banská Bystrica)   Odborníci z Kliniky maxilofaciálnej chirurgie Rooseveltovej nemocnice v Banskej Bystrici vedia pacientom,…

    Poslanci v závere dňa pokračovali v diskusii k zákonu o neziskovkách

    0icon

    Bratislava 24. apríla 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Martin Baumann)   Poslanci Národnej rady (NR) SR ukončili 6. rokovací deň 12. schôdze diskusiou k návrhu novely zákona o neziskových…

    Minister pôdohospodárstva Takáč privítal novelu zákona o ochrane prírody

    0icon

    Bratislava 24. apríla 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR - Jaroslav Novák)   Novela zákona o ochrane prírody a krajiny uľahčuje poľnohospodárom, ovocinárom a vinohradníkom prácu a odbúrava byrokratickú…

    Štyri zdravotnícke organizácie by mohli dostávať príspevky v splátkach

    0icon

    Bratislava 24. apríla 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR - Jakub Kotian)   Štyrom zdravotníckym organizáciám by po novom mohli zdravotné poisťovne vyplácať príspevky v štvrťročných splátkach, nie v…

    Prezidentka odovzdala plavárni v Starej Ľubovni Prezidentskú zelenú pečať

    0icon

    Stará Ľubovňa/Zborov 24. apríla 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Maroš Černý, Facebook/Ľuboš Tomko)   Prezidentskú zelenú pečať odovzdala v stredu počas návštevy mesta prezidentka SR Zuzana Čaputová Mestskej plavárni…

    Nadal o štarte na Roland Garros: "Ak to vyjde, budem rád"

    0icon

    Madrid 24. apríla 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR/AP-Manu Fernandez)   Rafael Nadal bude štartovať na grandslamovom turnaji Roland Garros iba vtedy, ak sa bude cítiť konkurencieschopný. Španielsky tenista…

    Radačovský šokoval v Európskom parlamente. Spod saka vypustil bielu holubicu

    0icon

    Bratislava 24. apríla 2024 (HSP/Foto:Screenshot)   Europoslanec za stranu Slovenský Patriot Miroslav Radačovský prekvapil svojich kolegov a vypustil holubicu ako znak, že Európa potrebuje mier…

    Vzdor voči plánom vlády. Zamestnanci RTVS protestujú a zverejnili video

    0icon

    Bratislava 24. apríla 2024 (HSP/Foto:TASR-Michal Svítok)   Premiér Robert Fico (Smer-SSD) po dnešnom výjazdovom rokovaní vlády vyhlásil, že z reakcii voličov vládnych strán vníma, že…

    "Úplne choré špekulácie!" Púchovský vypovedal na polícii ako podozrivý

    0icon

    Bratislava 24. apríla 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Dano Veselský)   Bývalý administrátor facebookových stránok polície a dnes asistent poslanca parlamentu za Progresívne Slovensko Dávid Púchovský na sociálnej sieti…

    Silné slová Olivie Maurelovej. Prečítať by si to mali nielen rodičia

    0icon

    Rím 24. apríla 2024 (HSP/TK KBS/VaticanNews/Foto:X/Olivia Maurel)   Medzi účastníkmi nedávnej rímskej konferencie o náhradnom materstve bola aj Francúzka Olivia Maurelová, ktorá sa sama narodila…

    Blog - redakcia Hlavných správ nezodpovedá za obsah blogerských príspevkov

    Erik Majercak

    Ivan Štubňa

    Gustáv Murín

    Milan Šupa

    Peter Lipták

    Vášeň v Tebe

    Auto Trendy

    Reklama

    Armádny Magazín

    TopDesať

    FOTO DŇA