Obyvatelia Slovenska: užívate si hybridnú vojnu?

Po odmietnutí Ficovej gangsterskej kamarily vo voľbách pred rokom sa nám ani nesnívalo, že po zločine organizovanom z úrovne vlády sa nám dostane niečo ešte horšie.

Netušili sme, že po odmietnutí mafie na program dňa príde iná mafia s ešte ambicióznejším cieľmi a rozbehne totálnu likvidáciu nášho štátu aj s jeho obyvateľstvom. A tak sme z úrovne vlády celý rok znásilňovaní právne nezáväznými obmedzeniami, príkazmi, zákazmi likvidujúcimi ekonomiku, zdravotníctvo, poškodzujúcimi naše zdravie a hanebne pošliapavajúce naše ľudské práva.

Zdravie

Vláda núti obyvateľstvo podrobovať sa pravidelnému testovaniu špáraniu v hlave a už aj očkovaniu. V záujme všeobecného zdravia, akože. Prečo nie, však? Až na to, že sa na celom svete objavujú informácie poukazujúce na množstvo zdravotných problémov, ktoré populácia môže očakávať vďaka tomu, že si dovtedy zdraví ľudia nechali z „preventívnych dôvodov“ špárať v nosohltanoch testocaími tyčinkami, ktorých hodnovernosť nie je ani na teoretickej úrovni. Naozaj  išlo iba o „prevenciu“? Nemohlo ísť pri testovaní o úmyselné, cielené, plošné rozšírenie rôznych druhov ochorení do populácie? Bude to zaujímavé.

Z úrovne výkonnej moci sme nútení do správania, ktoré poškodzuje naše zdravie. Rúška, respirátory. Obmedzovanie ventilácie vzduchu. To dýchaciemu aparátu neprospieva. Náhoda?

Ešte hrozivejšiu kapitolu „boja proti hnusobe“ predstavuje vakcinácia, ktorej negatívne účinky prichádzajú oveľa skôr a je viditeľná súvislosť očkovacej látky s následnými zdravotnými problémami a dokonca úmrtiami. Oj. Náhoda? Zámer?

Podľa stále viac dostupných nezávislých analýz a posudkov sú testy, rúška / respirátory aj západné vakcíny plné škodlivých látok, parazitov, geneticky sporných látok … Sú zdraviu škodlivé priamo, nepriamo, s rýchlym nástupom problémov aj s množstvom účinkov odložených na neskoršie obdobie.

Z úrovne štátu (vláda) je obyvateľstvu vnucovaná vakcinácia s veľmi zlými praktickými výsledkami na celom svete. Z úrovne štátu (vláda prostredníctvom ŠÚKL-u) je obyvateľstvu bránené dostať sa k liekom a vakcínam, ktoré sú vo svete považované za bezpečné a fungujúce v žiadanom smere.

Víťazi volieb bez ohľadu na právo, za asistencie polície nekompromisne presadzovali opatrenia, ktoré ochoreniu nebránili, ochorenie neliečia, ale zdraviu škodia. Všetky.
Ak sa ukážu pravdivými informácie o možných problémoch po celospoločenskej kúre opakovaným testovaním, obmedzovaním pľúcnej ventilácie rúškami / respirátormi a v dôsledku vakcinácie… Čaká nás katastrofa?

Ekonomika

Obmedzeniami a nezmyselnými testami podmieňovaným pohybom ľudí celý rok dusia ekonomiku. Aké dane za minulý rok štát na daniach vyberie, keď spoločnosť nemohla podnikať? Koľko bude v tomto roku na zdravotníctvo, vzdelanie, pre sociálne účely? Na druhej strane, súbežne s pridusením ekonomiky víťazi volieb bez škrupulí vykrádajú jestvujúce zdroje. Žiadny rozvoj. Ani len udržiavanie dosiahnutého stavu.

Naozaj nevidíme likvidáciu malých a stredných podnikateľov obmedzeniami, ktoré na druhej strane nemajú žiadny vplyv na obchodné reťazce a na ich (zväčša zahraničných) dodávateľov?
Nemáme sa na čo tešiť. Ekonomika pôjde ku dnu ako deravé vedro plné klincov. Náš štát pôjde ku dnu. A my s ním. Len organizátori nášho marazmu nie. Kým MY chudobnieme, ONI bohatnú.

(Top udalosti vo financiách a ekonomike: Hroziaci bankrot Slovenska vyzve ministra Matoviča)

Právnici

Bojíme sa, že prídeme o prácu. Bojíme sa, že nás polícia zhodí na zem a kolenom pritlačí hlavu na asfalt, bojíme sa, že nám policajti dajú pokutu. Spoliehane sa na právnikov, na sudcov, na prokuratúru, že budú robiť svoju prácu a brániť zákonnosť. A kladieme si otázku „Dokedy budú bezbrehú šikanóznu svojvôľu Matoviča, Mikasa a spol. v porušovaní  a obmedzovaní základných práv  a slobôd ignorovať slovenskí sudcovia a prokurátori?

bytočne. Ústavný súd SR nedávno definitívne potvrdil rozklad práva na území SR. Fašizmus špachtloviča bol odobrený a navyše dostal zelenú pre ďalšie obdobie.

Malo by nám byť jasné, že právnici v polícii, na prokuratúre, na súdoch nie sú riešením našich problémov – ONI SÚ ICH SÚČASŤOU! Priechodnosť práva v SR je iba neživotaschopná teória, ilúzia.

Plnenie obmedzujúcich a poškodzujúcich príkazov si vláda vynucuje prostredníctvom polície. Našťastie, policajti sú naši príbuzní. Nikto nechce prísť o prácu, musia poslúchať rozkazy. Hajzlov, ktorí by nás pobili, keby dostali rozkaz, nie je tak veľa. Odlíšiť policajta od fašistu v policajnej uniforme možno podľa prístupu k ľuďom na ulici.

Myslí si niekto, že všetko, čo proti našej ekonomike, proti našim právam, proti nášmu zdraviu urobili aktuálni mocipáni, je len jedna veľká náhoda? Niekto proti nám vedie vojnu a my sa správame ako keby sa nás nič z toho netýkalo. Odpovedzte si sami, milí rodáci, čo nás všetkých čaká, ak sa nerozhýbeme. Sme vo vojne. Ľudia zomierajú. V relatívne malom počte. Zatiaľ. Ale čo nás čaká ako dôsledok všetkého, čomu sme boli rok vystavení? Nič? Alebo…?

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Roman Milián

O AUTOROVI

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 6

Celkové hodnotenie: 17.33

Priemerná čítanosť: 1503

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    Pobežal pred derby s Čechmi: "Dokážeme s nimi hrať vyrovnanú partiu"

    0icon

    Slovenskí hokejoví reprezentanti do 18 rokov sú po splnení primárneho cieľa, ktorým bol postup zo skupiny, pripravení zabojovať na MS vo Fínsku o semifinálovú miestenku.…

    Leteckí záchranári pomáhali vo Vysokých Tatrách 57-ročnému lyžiarovi

    0icon

    Leteckí záchranári z Popradu pomáhali v stredu dopoludnia 57-ročnému lyžiarovi vo Vysokých Tatrách. Pre TASR to potvrdila hovorkyňa Vrtuľníkovej záchrannej zdravotnej služby (VZZS) Air -…

    Korčok verejne vytrel podlahu s Matovičovcami

    0icon

    Bratislava 1. mája 2024 (HSP/Foto:Facebook/Ivan Korčok)   Gyimesi sa na Facebooku vyjadril k vyjadreniu Ivana Korčoka v súvislosti s voľbami do Európskeho parlamentu. Neúspešný prezidentský…

    Stratu politickej subjektivity EÚ nasleduje ekonomická degradácia

    0icon

    Bratislava 1. mája 2024 (HSP/Foto:TASR/AP-Jean-Francois Badias)   Európska únia jasne ukazuje, ako strata politickej subjektivity vedie k deindustrializácii a hospodárskej degradácii Ak totiž máte ako…

    Polícia vyšetruje dva prípady, keď seniori pri podvode prišli o tisíce eur

    0icon

    Bratislavská polícia vyšetruje dva prípady, pri ktorých seniori prišli pri podvode o tisíce eur. Pri oboch incidentoch začala trestné stíhanie vo veci zločinu podvodu. Informovala…

    Vstup Slovenska do EÚ očami priameho účastníka prístupových rokovaní

    0icon

    Bratislava 1. mája 2024 (HSP/Foto:TASR-Vladimír Benko)   Prvého mája 2024 si pripomíname vstup Slovenska do EÚ a 20 rokov nášho pôsobenia v tomto spoločenstve. EÚ…

    Generál si posvietil na zbierku na muníciu pre Ukrajinu - niečo tu nesedí

    0icon

    Bratislava 1. mája 2024 (HSP/ Facebook/ Foto: Screenshot Stránka zbierky Munícia pre Ukrajinu)   Generál Jozef Viktorín (Republika) vo svojom nedávnom videu na Facebooku zhrnul…

    Viacerí ministri aj politici si pripomenuli výročie vstupu SR do EÚ

    0icon

    Viacerí ministri si pripomenuli 20. výročie vstupu SR do EÚ. Poukázali na rôzne pozitíva prameniace z členstva. Apelovali aj na potrebu presadzovania štátnych záujmov a…

    To najdôležitejšie z Ukrajiny: Ruská armáda pod Časov Jarom prekročila Severský Doneck a dobyla Rabotino

    0icon

    Kyjev 1. mája 2024 (HSP/Foto:TASR/AP- Andrii Marienko) Aktualizované 1. mája 2024 19:19 V tomto článku vás budeme v priebehu dňa informovať o najdôležitejších udalostiach na…

    Prezidentka: Hlas SR po vstupe do EÚ zosilnel

    0icon

    Hlas Slovenskej republike po vstupe do Európskej únie (EÚ) zosilnel a naša spoločnosť sa stala prosperujúcejšou. Vyplýva to z vyjadrenia prezidentky SR Zuzany Čaputovej na…

    Blog - redakcia Hlavných správ nezodpovedá za obsah blogerských príspevkov

    Marek Brna

    Matúš Pestrý

    Marian Kotleba

    Milan Šupa

    Ivan Štubňa

    Vášeň v Tebe

    Auto Trendy

    Reklama

    Armádny Magazín

    TopDesať

    FOTO DŇA