Celková analýza kauzy COVID a prečo nás zatvárajú do koncentračného tábora

Či som chcel alebo nie, musel som sa rozhodnúť či sa vyjadrím ku kaze COVID a bohužiaľ zistil som, že veci zašli tak ďaleko, že už nie je možne ďalej otáľať a preto som sa rozhodol pozrieť na túto kauzu z hlbšieho hľadiska. Samozrejme to čo poviem, môže byť môj subjektívny názor a nikoho nenútim aby ho prijal. Je dosť zaujímavé že po štyroch mesiacoch masového pobytu v karanténe celého Slovenského obyvateľstva sme dospeli do nejakého COVID Automatu, ktorý pripomína koncentračný tábor, kde každý zúčastnený bol pripravený o základné ľudské práva a základné ústavné práva. Veď o to išlo, zrušiť ústavu. A to už ani nehovorím o schválený zákona Matovičovov vládou, ktorým sa doslova rušia právomoci Ústavného súdu posudzovať zákony či sú v súlade s ústavou? Ale pozrime sa podrobnejšie prečo opatrenia Matovičovej vlády sú neúčinné a nehovorím že išlo o to aby boli účinne?

Niekedy dávno som sa zaoberal problematikou parazitov, malých drobných organizmov v ľudskom tele, ktoré boli príživníkmi a cudzopasili na svojom hostiteľovi. Sledoval som skupinku ľudí okolo Ing. Blahovej, ktorá sa snažila zbaviť týchto parazitov a to protiparazitnov kúrou, teda užívaným antihelmetík. Medzi známymi liekmi ktoré na to do poručovali, sa v dnešnej COVID kauze objavil aj náš známy liek Ivermectín. Aj ja som absolvoval proti parazitnú kúru, samozrejme nie som lekár, ale môžem na základe skúsenosti tu priniesť zopár svojich postrehov s užívaním Ivermectínu. Ale vráťme sa naspäť ku parazitom. Toto asi bude veľmi dôležitá časť. Názory skupiny ľudí, ktorý sa zaoberali touto protiparazitnov kurou, na rôzne druhy parazitov bol taký, že tieto parazity sú zásobárňou rôznych vírov, baktérii a toxických látok. Prítomnosť takéhoto parazita v blízkosti nejakého dôležitého orgánu môže spôsobiť poškodenie toho orgánu, lebo tento parazit uvoľňuje do svojho okolia rôzne toxické látky, víry a baktérie, ktoré poškodzujú ten daný orgán a jeho bunky. V týchto kruhoch ktoré sa zaoberali touto protiparazitnov kurou, sa nepriamo hovorilo o tom že tieto parazity môžu spôsobovať choroby, ako je rakovina, aids, cukrovka, zlyhanie pečene a radu ďalších nebezpečných chorôb. Ak máte napríklad cukrovku, je značná pravdepodobnosť že máte pankreas a pečeň zamorenú motolicami, teda jedným druhom červov.

Je dosť zaujímavé že moderná medicína, nechce brať tieto fakty v potaz a berie zamorenie človeka parazitmi na ľahkú váhu. Keď som v mediach počul že na COVID dobré zaberá antihelmetikum Ivermectín, jeden z dôležitých liekov na protiparazitnú kúru, tak som sa nad tým zasmial. A keď som videl tvár ministra zdravotníctva Gustáva Krajčiho, ktorý údajne Ivermectín povolil len na pol roka a pri tom nechápavo krútil hlavou nad tým, čo sú to za ľudia, čo chcú používať Ivermectín?
Osobne si myslím, že takýto postoj ministra zdravotníctva v normálnej krajine by ho stal jeho post. Ale poďme ďalej. COVID sa údajne môže šíriť vzduchom, kvapôčkovou infekciou. Ja pripájam ďalšiu možnosť a to prostredníctvom týchto parazitov. A tam je ten problém. Niektoré parazity, ak nie všetky sa dokážu skryť pred imunitným systémom človeka, obalia sa do tukového obláčika a tak v tichu a skrytu môžu čakať na svoju príležitosť. Niektoré antihelmetiká dokážu, odkryť tento tukový obláčik a tak tieto parazity sprístupniť imunitnému systému.

Problematika parazitov je rozsiahla a boj s nimi je boj na dlhé trate. Treba si uvedomiť, že parazity súobrovskými kamiónmi vírov, baktérii a toxických látok. Na to aby človeka položil nejaký vír, je potrebných rada ďalších chorôb, ktorými musí byť dotyčný už nahlodaný a zamorený. Preto veľa úmrtí na COVID bol zaznamenaný u skupiny seniorov, ktorý trpeli radou ďalších vážnych chorôb.

Poznal som jedného človeka, ktorý trpel cukrovkou, začali sa mu asi upchávať cievy v nohe a tak prišlo dráma modernej medicíny, prst na nohe treba odrezať. A tak moderná medicína vytiahla pílku a dotyčnej osobe odrezala prst na nohe. Samozrejme to nestačilo, tak trochu mi to pripomína Matovičovu vládu, že jeden neúspech nestačí a treba to vygradovať do ad absurda. A tak mu odrezali nohu. A teraz mi povedzte, že čo bude robiť sedemdesiat ročný človek bez nohy? Kto sa oňho bude starať? Bude len na obtiaž? A tak od samej hanby zomrel. Lebo keď človek nemá vôľu žiť, obyčajne zomiera. A aký bol verdikt moderného zdravotníctva? Umrel na COVID. Tak a to ideme všetky neúspechy zdravotníctva zvaľovať na COVID?

Tak a teraz sa pokúsim zaloviť v duchovných šuplíkoch a pokúsim sa povedať, ako by to malo byť správne. Ak sa niekomu upchávajú tepny a cievy, tak že mu začne hniť prst na nohe, doporučím mu liek na riedenie krvi. Alternatívna medicína by mu doporučila jesť riedke zeleninové polievky, bez zátrepky a zápražky, niečo veľmi vodové z čoho by nemal hustú krv. Čínska alternatívna medicína dôchodcom doporučuje piť čaj Ginko Biloba, ktorý dobre prekrvuje končatiny a riedi krv. Mam to vyskúšané na sebe. Bohužiaľ mnoho chorôb spôsobuje zlý krvný obeh. A je mnoho spôsobov, ako sa dá zlepšiť krvný obeh a spisovať to tu, by bolo na celú knihu.

Samozrejme je tu ešte jedna veľmi zaujímavá vec. Niekedy dávno som čítal, že každá choroba má svoju duchovnú príčinu, teda konkrétna duchovná pravda, ktorá bola porušená súvzťaží s konkrétnou časťou tela. Nebudem rozoberať, aká duchovná konkrétna pravda súvisy z nohami, kto to chce vedieť, ten si to nájde.

Ale správne liečenie, by malo začať tak, že sa najprv odstráni duchovná príčina choroby. A až potom začnem liečiť. Dosť zaujímavé na týchto parazitoch, červoch, wormsoch je to, že sa zdržujú v časti tela, ktorá súvisí a je zaťažená nejakým konkrétnym duchovným porušeným jedinca. A samozrejme čo tam robia tie parazity? No upchajú konkrétnu tepnu, cievu, krv správne necirkuluje a bunky nie sú dostatočne zásobené kyslíkom a inými živinami a tak vzniká zápal a po čase bunky odumierajú. A moderná medicína, ako z hororového filmu vytiahne motorovú pílu a nohu treba odrezať. A keď pacient zomrie od hanby že je z neho kalika, samozrejme na vine je COVID.

Mohli by sme zájsť do histórie, dokladovanej samou Bibliou, kde kráľ Herodes dal povraždiť novorodeniatka, pretože chcel zabiť Ježiša Krista, keď bol ešte v kolíske. Niektoré anály uvádzajú že tohto hriešnika Herodesa, žrali červy, wormsi za živa. Problém modernej medicíny je v tom, že sa snaží liečiť dôsledok a nie príčinu. Bohužiaľ liečiťdôsledok, môže mať za následok, že to dopadne tak ako v hore uvedenom prípade. Pripomína mi to jeden dosť starý anglický seriál, kde zaznela známa veta “Operácia sa zdarila, pacient zomrel”.

Takže správne liečenie by malo byť, odstrániť duchovnú príčinu choroby, potom riediť krv, čistiť cievy a tepny, odstrániť červy a wormsi nejakým antihelmetikom, poprípade Ivermectínom. A pacient by mohol žiť kľudné ďalej a neprišiel by o nohu. Samozrejme takýto happy end Vás vo vonkajšom sväte nečaká pokiaľ si ho sami nevybojujete! Samozrejme máme tu infekčnú chorobu COVID, a nejaký blázon zabezpečil aby sa v tejto infekčnej dobe zhromažďovali všetci ľudia na veľmi infekčnom mieste, údajne na nejakom odbernom mieste “genetického materiálu“ a nechá premoriť veškeré obyvateľstvo infekčným COVIDom a niečo zmätene v televízii žvatlá o nejakej zodpovednosti za úmrtia ktoré, on sám premoril. Ak jezodpovedný za úmrtia, prečo ho príslušné orgány už niekam nezavreli. No Pravda je tá, že v tomto štáte už nič nefunguje, len odberné miesta. Všetci pracovnici odberných miest vynakladajú obrovskú námahu pri premorovaný obyvateľstva a aby sa dokázalo aké dôležite sú tyčinky v nose, ktoré nič neliečia, len naháňajú zisky farmaceutickým firmám a im dosadeným politikom. A samozrejme ešte extrémne zadlžujú štát. To že Igor Matrošovič je ťažký Sorošovec a že za vyhrané voľby musel zavrieť celý národ do COVIDoveho koncentračného tábora, to len nasvedčuje o mentálnej a duchovnej kvalite tohto jedinca.

Ale skúsme sa pozrieť na niečo iné. Odberné miesta som zámerne nazval odberňami „genetického materiálu“. Kde konči ten genetický materiál, kam ho odvážajú? Prečo majú záujem práve o genetický materiál Slovákov? Čo chcú vo svojich laboratóriách vyklonovať poslušného otroka, pritakávajúceho na všetko? Bohužiaľ Igor Matovič im to všetko umožnil. Samozrejme právnici by sa mali na to pozrieť. Ja osobne nesúhlasím s tým, aby bol môj geneticky materiál odoberaný a potom s ním bolo geneticky manipulované k výrobe nejakých klonovaných mutantov. Prečo som vlastne začal písať o týchto parazitoch, červoch a wormsoch? Teraz by som išiel smerom, ktorý dosť obľuboval Erich von Daniken a bohužiaľ moderná veda až tak nie. Začal by som na tému mimozemšťanov, teda tých negatívnych. Nebudem tu uvádzať zdroje, zdrojov je toľko že len slepý by si ich nevšimol. Je tu taká teória, ktorú ja nikomu nevnucujem, ale je, že ľudstvo bolo stvorené negatívnymi mimozemšťanmi a dodatočne je stále nimi geneticky upravované a programované. Ako by to mohlo prebiehať? Z vesmírnej lode týchto negatívnych mimozemšťanov vypustia rojkomárov, ktorý v sebe nesú parazita a v tom parazitovi je nejaký vír, ktorý má za úlohu pozmeniť
DNK konkrétnemu jedincovi. Údajne tieto komáre, pichnú presne len toho koho majú. Samozrejme
nechcem tu vyvolávať paranoju z hejna komárov? To teda nie. Chcem poukázať na niečo iné. Keď negatívny mimozemšťania, ak teda vôbec, geneticky upravujú ľudstvo hádam vedia čo robia, keďže údajne stvorili ľudsky druh. Bohužiaľ o ľudských vedcoch sa toto povedať nedá. Ľudský vedci sú na poli genetiky úplnými nedochôdčatami, úplnými batoľatami. Vyrábať tu vakcínu, ktorá Vám mení DNK, to je ako príbeh z veľmi zlého sci-fi filmu. Jednoducho môžu ľudskú DNK tou vakcínou pokaziť tak, že sa už nebude dať opraviť a vy na následky jednoducho zomriete. Úplne bezpečný Ivermectín oproti týmto vakcínam je ako nebe a dudy. Samozrejme minister zdravotníctva bude isto doporučovať vakcíny pred Ivermectínom.

Sú tu ústavné zákony, sú tu ľudské práva, ktoré Vám garantujú svojbytnosť, teda byť takým akým chcete byť. A teda chcem byť taký aby nemohol nikto meniť moju DNK, teda ničiť ju a pokaziť, kvôli slepej viere pár vedcom, ktorý sa hrajú na Bohov. Bohužiaľ takýchto slepcov v ľudských dejinách bolo mnoho, ktorý sa hrali na Bohov a ako to dopadlo? A bohužiaľ sa Slovensko stalo pod vedeným Igora Matrošoviča, veľmi zlým a pokusným laboratóriom niečoho nepreskúšaného, neprebádaného a pripomína mi to experiment doktora Mengeleho na jeho pacientoch v nacistických koncentračných táboroch.

Slováci sú mysliace a cítiace bytosti, na ktoré sa vzťahujú príslušné zákony, ktoré ich majú chrániť, teda je to Ústava SR a listina základných ľudských práv. A preto, ak Slováci chcú mať ešte nejaképráva, budú  musieť vyjsť do ulíc bojovať za svoje ľudské práva a odvolať vládu Igora Matrošoviča pre výstrahu iným predajným politikom a Sorošovským lokajom.

Ale teraz sa vráťme späť ku Ivermectínu a mojim skúsenostiam s ním. Ako som písal, tak som absolvoval protiparazitnú kúru, teda veľa liekov ako Ivermectín, praziquantel, macmiror, klinček, škorica a neviem čo všetko, keďže to bolo už tak dávnejšie , nie všetky lieky si pamätám. Samozrejme v takých dávkach, že by to obvodný lekár neschválil. Asi som chcel byť prvý slovenský občan bez parazitov.

Pravda je tá, že po čase ma z toho seklo v krížoch a keď Vás sekne z toho v krížoch, to je zrejmí dôkaz toho že pečienka má toho dosť. Samozrejme po čase som sa z toho zotavil a všetko je Ok. Záver z toho všetkého je, že ako som už písal človeka stvorili negatívny mimozemšťania. A pretože človeka stvorili negatívny mimozemšťania, bohužiaľ dali mu úzke cesty do pečene a obličiek. Ivermectín je dobrý liek, je to vynikajúci liek, ktorý dokopy nerobí nič, len zabíja parazity nepriamo a s tých parazitov sa uvoľňuje všetko svinstvo, ktoré Vám zahltí pečeň a obličky. Bohužiaľ obličky a pečeň, sú schopné za jednotku času odstrániť len určité obmedzené množstvo toxínov. To sú bohužiaľ tie úzke cesty. Ak sa budete držať doporučení aliancie FLCCC(Front Line COVID-19 Critical Care Alliance – www.covid19criticalcare.com) že raz za týždeň 12mg Ivermectínu pre 50kg osobu a pre 100 kilovú dvakrát toľko nič tým nepokazíte a pečienku by ste s tým nemali vôbec preťažiť a malo by to byť v pohode. Ja sám tiež užívam raz týždenne asi 15-20mg Ivermectínu a je to v pohode. K tomu treba pripojiť nejaké antibiotikum a vitamín D. A máte vynikajúcu preventívnu kúru voči COVIDu. Takže liečiť treba pomaly a pozvoľne, nie to preháňať. Ako sa ľudovo hovorí pomaly ďalej zájdeš. Stupeň zamorenia parazitmi u obyvateľstva môže byt rôzny. Tieto paraziti väčšinou žijú a prežívajú z jednoduchého cukru. Ti čo nespali na hodinách chémie tak vedia že máme zložité cukre, tie sú v obilninách a potom máme jednoduché cukre a tie sú súčasťou napríklad aj rafinovaného cukru a  cukroviniek. A ako sme už povedali, tak tieto paraziti prežívajú na jednoduchom cukre, nevedia si štiepiť  zložité cukry.

Ak vojdeme do každého obchodu s potravinami nájdeme tam minimálne jednu celú uličku s regálmi napchatými cukrovinkami. Tu by sme mohli skonštatovať, že tu niekto vytvára silné podhubie pre paraziti a vynára sa otázka či by sme nemali kompletne prebudovať svoj jedálniček ? Alebo výrazne obmedziť konzumáciu sladkostí a prejsť ku celozrnným potravinám. Problém je v tom že všetko so všetkým súvisí a liečiť už len vzniknutý dôsledok nie je dobré. Vedie to po čase ešte ku väčším problémom.

A preto na záver by sme mohli skonštatovať, že ak Slovenské obyvateľstvo chce byť chránené pred COVIDom a inými ochoreniami, musí prebudovať svoj jedálniček a samozrejme to najdôležitejšie, prebudovať svoj životný štýl, kde pravda, teda duchovná pravda bude na prvom mieste. A preto prajem ministrovi zdravotníctva, aby konečne našiel svetlo v temnotách, a neklipkal tam očkami ako malí anjelik, ale aby zrušil infekčné odberné miesta genetického materiálu a aby sa vzoprel Matrošovičovi a nedal sa ním ovládať.

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Ján Vydra

O AUTOROVI

Mám rád objektívne média a informácie si overujem z viacerých zdrojov.

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 4

Celkové hodnotenie: 22.16

Priemerná čítanosť: 2751

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    Pojednávanie o podmienečnom prepustení Mikuláša Černáka bolo odročené na máj

    0icon

    Trnava 25. apríla 2024  (TASR/HSP/Foto:TASR)   Pojednávanie o podmienečnom prepustení Mikuláša Černáka bolo vo štvrtok na Okresnom súde Trnava v Piešťanoch odročené na 2. mája …

    Činohra SND vzdá hold Pavlovi Hasprovi

    0icon

    Bratislava 25. apríla 2024 (TASR/HSP/Foto:Facebook/Činohra SND)   Činohra Slovenského národného divadla (SND) uvádza vo štvrtok Hommage á Pavol Haspra. Podujatím vzdáva hold režisérovi, ktorý v…

    Nitra spečatila titul v predĺžení, Kašík:"Sme kúsok od pádu štadióna"

    0icon

    Nitra 25. apríla 2024  (TASR/HSP/Foto:TASR - Henrich Mišovič) Aktualizované 25. apríla 2024 o 8:28 Hokejisti Nitry zvládli ukončiť finálovú sériu play off Tipos extraligy v…

    V Lomnickom sedle nasnežilo, opäť sa tam bude lyžovať

    0icon

    Vysoké Tatry 25. apríla 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR - Veronika Mihaliková)   Lyžiari majú pred sebou ďalší víkend, ktorý môžu stráviť na lyžiach. Ochladenie a sneženie z…

    Ďurica vyškolil moderátora TA3 Dírera

    0icon

    Bratislava 25. apríla 2024 (HSP/ Facebook/ Foto:Screenshot Facebook Video)   Ondrej Ďurica (Republika) vo svojom nedávnom videu na Facebooku "opravil" príhovor moderátora politickej relácii vysielanej…

    Predpoveď počasia na štvrtok

    0icon

    Tlaková níž sa v našej oblasti vyplňuje. Dnes bude polooblačno až oblačno. Teploty 9 až 14 stupňov Celzia.

    Benčičová porodila dcérku Bellu

    0icon

    Bern 25. apríla 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR/DPA-Wolfgang Kumm/dpa-Bildfunk)   Švajčiarska tenistka Belinda Benčičová v utorok porodila svoje prvé dieťa, dcérku Bellu. Dvadsaťsedemročná úradujúca olympijská víťazka a jej…

    Poľský generál: Ukrajina má mesiac na prípravu. Potom sa začne peklo

    0icon

    Varšava 25. apríla 2024 (HSP/Onet/Foto:Telegram)   V sobotu 20. apríla Snemovňa reprezentantov USA schválila návrh zákona o vojenskej a finančnej podpore pre Ukrajinu. Spoza oceánu prišla…

    Uhrík "Počúvate sa vôbec? Ako vám tá arogancia a ten pocit nadradenosti udreli do hlavy!"

    0icon

    Bratislava 25. apríla 2024 (HSP/ Facebook/ Foto:screenshot Facebook)   "Imigrácia, zdražovanie, vojna, Green Deal... Vidíme, kam to s Európou za 25 rokov dotiahli,"  Milan Uhrík(Republika)…

    Pojednávanie s Kuffovcami bude pokračovať v júli

    0icon

    Kežmarok 25. apríla  2024 (TASR/HSP/Foto:TASR - Adriána Hudecová)   Výpoveďou ďalšej svedkyne obžaloby v stredu (24. 4.) v Kežmarku pokračoval súdny proces s Kuffovcami v…

    Blog - redakcia Hlavných správ nezodpovedá za obsah blogerských príspevkov

    Erik Majercak

    Ivan Štubňa

    Gustáv Murín

    Milan Šupa

    Peter Lipták

    Vášeň v Tebe

    Auto Trendy

    Reklama

    Armádny Magazín

    TopDesať

    FOTO DŇA