Chuderka Čaputová podporou Borella a Európskej únie v neuznaní prezidentských volieb v Bielorusku sa sama usvedčila, že bola podvodne inaugurovaná.

Farizejská zákernosť korupčno-podvodnej bandy na čele Európskej únie vo vzťahu k Bielorusku.

Pred rokom EÚ uznala výsledky prezidentských volieb na Slovensku i napriek tomu, že boli bez najmenších pochybnosti sfalšované a neférové. A potom i neústavnú inauguráciu Čaputovej.

Inaugurácia sa udiala na podklade neústavných krokov Danka, expredsedu parlamentu, ktorý bez ukončeniu volebného procesu zjavne nemohol zvolať inauguračnú schôdzu parlamentu a Fiačana, ktorý prijal sľub Čaputovej, hoci mal ako sudca na stole moju volebnú sťažnosť, o ktorej Ústavný súd  do momentu samotnej inaugurácie nerozhodol.

Viete si predstaviť, že ako sudca dostanem obžalobu na vraha v októbri, v decembri mám s ním večeru a v januári ho oslobodím?

Toto urobili juristúti Fiačan a 6 sudcovia, ktorí boli s ním na inaugurácii, hoci volebný spis bez konečného rozhodnutia mali na stole.

Podal som volebnú sťažnosť aj pre zjavné falšovanie voličských preukazov, na základe ktorého jeden jeho držiteľ mohol voliť aj 100 krát cez fotokópie preukazu, k čomu nesporne dochádzalo, a o čom predložil konkrétny dôkaz člen štátnej volebnej komisie Vladimír Zeman.

ÚS ju nehanebne zamietol, ale až po 10 mesiacov od neústavnej inaugurácie.

Prečo asi?

Mohli Fiačan a tí 6 sudcovia, ktorí boli  na inaugurácii hlasovať v môj prospech?

No predsa nemohli, lebo by hlasovali za to, že boli na inaugurácii osoby neústavne dosadenej do najvyššej štátnej funkcie.

Mohli doplnení 6 sudcovia, ktorí boli z 12 adeptov vybraných na svoj obraz už Čaputovou za sudcov hlasovať v môj prospech?

Nemohli, pretože by potom hlasovali za to, že boli za sudcov ÚS vymenovaní  neprezidentkou.

Jednoducho, keby rozhodli tak ako v Rakúsku, že prezidentské voľby sa museli opakovať, tak by všetci 13 sudcovia účelového politického ÚS, stratili sudcovský status, zrejme by ostali bez zamestnania.

Dá sa vymodelovať, i umelo vyfabrikovať zjavnejšia a vypuklejšia osobná zainteresovanosť všetkých sudcov na výsledku konania, ako u týchto zapredancov sudcovskej nezávislosti, ktorí hoci mali zákonnú povinnosť vysloviť nespornú zaujatosť bez štipky hanby bezočivo tak neurobili? A hlasovali.

Volebnú sťažnosť zamietli sudcovia bez najmenších pochybnosti zaujatí a zjavne osobno-existenčne zainteresovaní na výsledku volebného konania.

Podal som preto sťažnosť na ESĽP do Štrasburgu, ktorú pripájam cez link:

https://drive.google.com/file/d/1fhjbJrBBfAE-deZ8XRbUYz1J62kWXZZJ/view?fbclid=IwAR0Cb2nwD5wFNyp5D21lHW78FpNab14PjGpZAx3CVcfRfZKLXfxzBJl0dpE

V právnom štáte, o ktorom denno denne kvákajú štatutári EÚ, nie je možné jednoducho vykonať trest smrti zastrelením ešte predtým než odvolací súd právoplatne rozhodne o odvolaní obžalovaného, proti verdiktu súdu prvostupňového  o uložení trestu smrti.

Slovensko malo zrejme od EÚ výnimku pre ultraliberálnosť u Čaputovej, navyše podvodne zapísanej do komory advokátov.

V týchto dňoch je zrazu „akože“ rigorózne principiálny postoj prítomný u EÚ vo vzťahu k prezidentským voľbám v Bielorusku, kde nevyhrala ultraliberálna nacistická kandidátka Cichanovská.

Citujem Borrella:

„EÚ  neuznáva sfalšované výsledky volieb. Na základe tohto princípu nemá takzvaná‚ inaugurácia z 23. septembra 2020 a nový mandát, na ktorý si nárokuje Lukašenko, nijakú demokratickú legitimitu“.

Lukašenka, ale pritom ako legitímneho prezidenta Bieloruska potvrdil, na rozdiel od Slovenska, Najvyšší  súd Bieloruska, ktorý ešte v utorok pred inauguráciou zamietol volebnú sťažnosť neúspešnej Cichanovskej ktorá sa dožadovala anulovania výsledkov volieb z 9. 8.

„Právny štát v praxi EÚ“.

Kto je Borrell?  To je prvá otázka.

Druhá, kde bola EÚ a Borrell a  jeho okamžitá právna reakcia po Čaputovej tzv. inaugurácii? Práve u nej bola nulitná  a nelegitímna inaugurácia a nie u Lukašenka.

Je to primitívny a ťažký superjuristút? Alebo nepríčetný pajác globálnych elít?

Má to ľahké vysvetlenie. Čaputová ako lokaj ich počúva na slovo.

U skorumpovaných elitárov typu Borrella je daná nalinkovaná rovnica:

Dva metre na tú istú právnu skutočnosť, udalosť.

Vedenie EÚ, žiaľ ovládli pohrobkovia Hitlera, ktorí podporujú v Bielorusku demonštrujúcich nacistov a ich reprezentantku Cichanovskú. Nič nové. Veď rovnako podporovali a podporujú i Banderovcov na Ukrajine.

Úspešne EÚ tak vedú k rozpadu. Chvála pánu bohu.

Nie je zámerom tohto blogu obrana Lukašenka, ani upriamovať pozornosť na moju osobu v súvislosti s prezidentskými voľbami, ale práve na tomto prístupe EÚ treba ilustrovať zjavne právne pokrytectvo ich elít.

EÚ šíri i na Slovensko zákernú a vulgárnu neprávosť.

Vzor správania razený EÚ: Aj keď si vrah, ale ak máš našu záštitu a si náš, môžeš aj vraždiť.

Chuderka Čaputová podporou Borella a EÚ v neuznaní prezidentských volieb v Bielorusku závažne spochybnila svoju tzv. inauguráciu.

Pripájam i link na video v tejto spojitosti:

https://www.youtube.com/watch?v=HIIpjAN5OT8

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Štefan Harabin

O AUTOROVI

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 203

Celkové hodnotenie: 21.17

Priemerná čítanosť: 4662

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    Podplukovník Barry: Ukrajinská obrana je pred kolapsom, AFU by mala utekať

    0icon

    Bratislava 19. marca 2024 (HSP/Svpressa/Foto:TASR/AP/Alex Babenko)   Kolaps "Syrského armády" sa všetkým západným expertom zdá byť neodvratný, konštatuje Konstantin Olšanskij v článku novín Svobodnaja Pressa…

    Za 26,75 € môžete mať doživotný MS Office 2021 Professional Plus z jarného výpredaja Godeal24!

    0icon

    Bratislava 19. marca 2024 (PR článok/Foto:screenshot)   Všetci hľadáme spôsoby, ako zefektívniť svoj život. Ak potrebujete vylepšiť svoj počítač, Godeal24 je ideálnym miestom. Godeal24 poskytuje…

    Prebehla prvá a jediná živá diskusia medzi Korčokom a Pellegrinim. "Škodíte Slovensku!" Odznelo viacero útokov

    0icon

    Bratislava 18. marca 2024 (HSP/Foto:TASR-Pavel Neubauer, Jaroslav Novák)   V pondelok večer sa uskutočnil prvý a pravdepodobne aj jediný televízny súboj dvoch favoritov prezidentských volieb…

    MZVEZ: Slovensko podporuje prijatie ďalších krokov vedúcich k oficiálnemu začatiu prístupových rokovaní Moldavska do EÚ

    0icon

    V súvislosti s nadchádzajúcim zasadnutím Európskej rady M. Eštok informoval moldavskú partnerku, že Slovensko bude na zasadnutí podporovať čo najskoršie prijatie negociačného rámca pre Moldavsko…

    Ako skončia Lipšic a jeho ľudia? Už je známe, kde budú pracovať

    0icon

    Prokurátori Úradu špeciálnej prokuratúry (ÚŠP) si v pondelok prevzali dekréty o ich zaradení na jednotlivé oddelenia Generálnej prokuratúry (GP) SR, kde budú pôsobiť po zrušení…

    Čaputová rozumie rozhodnutiu českej vlády zrušiť plánované spoločné zasadnutie so slovenskou vládou

    0icon

    Slovenská prezidentka Zuzana Čaputová v pondelok neformálne navštívila Prahu. Položením venca si uctila obete decembrovej streľby na Filozofickej fakulte Univerzity Karlovej (FF UK), pri ktorej…

    Čína súhlasila s účasťou na mierovom samite o Ukrajine vo Švajčiarsku

    0icon

    Bratislava 18. marca 2024 (HSP/Foto:TASR/AP/Xinhua/Yan Yan) Aktualizované 18. marca 2024 Čína súhlasila s účasťou na mierovom samite o Ukrajine vo Švajčiarsku, uviedol čínsky veľvyslanec Wang…

    Matovič: "Nejde mi o to, aby som vyhral voľby v nedemokratickej súťaži"

    0icon

    Bratislava 18. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Jaroslav Novák)   Prezident by mal podľa kandidáta na hlavu štátu Igora Matoviča robiť všetko pre to, aby spravodlivosť v štáte…

    Špirko: Vyšetrovanie, ktoré sa začalo po mojom trestnom oznámení, zastavili

    0icon

    Vyšetrovanie, ktoré sa začalo po trestnom oznámení prokurátora Úradu špeciálnej prokuratúry (ÚŠP) Vasiľa Špirka pre sabotáž, je právoplatne zastavené. Týkalo sa vtedajšieho ministra vnútra Roberta…

    Smer napriek protestom stále vedie. Kto sa ocitol mimo hry? Viac prezradí najnovší prieskum

    0icon

    Bratislava 18. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:HSP)   Parlamentné voľby by v marci vyhral Smer-SD s podporou 23,4 percenta voličov. Na druhom mieste by skončilo Progresívne Slovensko…

    FOTO DŇA