„Postavme sa zlu, spolu to dokážeme !“

Základná téza k posúdeniu, ako je možné naplniť heslo kandidátky Zuzany Čaputovej skutočnými činmi:

 

Zákonodarná a výkonná moc spoločne s prezidentkou SR majú v zmysle sľubov a Ústavy SR povinnosť postaviť sa skutočnému ZLU vo svete – proti politike organizovania strachu z „pandémie“ koronavírusu. Arogancia mocných a bohatých nepozná hranice a preto sa ľudským spoločenstvám dejú neprávosti. Táto povinnosť sa môže naplniť len za situácie, že štátna moc bude pracovať ako demokratická autorita a v politickom konaní uplatní v prospech občanov zásadu politickej rovnoprávnosti. Prečo to takýmto spôsobom nefunguje ?

 

I.

 

V kampani pred voľbami prezidenta SR kandidátka Zuzana Čaputová pripomenula, že celý svoj život bojovala proti nepravosti a proti arogancií mocných. Jej heslo, s ktorým sa rozhodla vstúpiť do volieb bolo ako návnada pre ryby: Postavme sa zlu, spolu to dokážeme ! V čase pred voľbami prezidenta SR si, predpokladám, ani neuvedomovala, že príde čas, keď v reálnom živote obyvateľov SR a v reálnej politike bude potrebné, aby svoje osobné vyznanie naplnila činmi. A my, občania – voliči, sme mali možnosť uvedomiť si, či vlastne snívať o tom, aké by to bolo radostné a zodpovedné, ak by sme dostali možnosť pod vedením prezidentky SR a spoločne s ňou aspoň raz za život sa postaviť zlu a dokázať nad zlom zvíťaziť. Samozrejme, téma pre niečo spoločné by musela byť nie lokálna ( ako skládka v Pezinku ), ale prinajmenej celonárodná. Zvyčajne je to v politike tak, že politici a ústavní činitelia po voľbách si jednoducho svoje „súkromné svedomie“ zbalia do kufra svojich sľubov a konajú úplne iným smerom. Takže na mieste bola otázka: Môže sa stať taký zázrak, že ak do prezidentského úradu nastúpi nová tvár, tak sa všetko zmení k lepšiemu a občania budú môcť skutočne sa podľa ústavného sľubu podieľať na správe veci verejných ?

 

Dnes už viem, že kampaň pred voľbami bola iba ilúzia o tom, aké kto má schopnosti postaviť sa proti nepravosti či bojovať proti arogancií mocných a to ešte sme sa nedostali k tomu, ako zainteresovať občanov na správe vecí verejných. Ilúzia o schopnosti postaviť sa zlu a spoločne niečo dokázať sa vôbec nevymyká z rámca celkovej ilúzie o demokracií v kapitalizme. Veľmi ma mrzí, že prezidentka SR nedokáže naplniť svoje heslo: Postavme sa zlu, spolu to dokážeme ! Aby som bol lepšie pochopený, musíme mať ochotu vyjasniť si, aké sú najväčšie zla v kapitalizme ( lebo v takej spoločnosti žijeme ), ktoré nás ako občanov či obyvateľov SR ohrozujú, respektíve ohrozujú obyvateľov iných končín našej planéty. Len veľmi stručne je možné uviesť, že zlo, ktoré zasieva demokratický Západ:

 

1. V prvom rade ZLO súvisí s vojnovými konfliktmi po svete, pričom NATO v tom zohráva podstatnú úlohu, takže výsledok je taký, že naši politici a ústavní činitelia tiahnu k podpore tohto zla a občanom do toho nič nie je. Naša štátna moc posväcuje zločinnosť kapitalizmu vo svete, ale proti svojim občanom má perfektne rozpracovanú politiku boja proti extrémizmu.

 

2. V druhom rade ide o ZLO, ktoré súvisí s členstvom SR v Európskej únií, pričom týmto členstvom sme postupne rafinovanými spôsobmi zbavovaní štátnej suverenity, vlastnej štátnej moci. Nadštátnou tvorbou vôle sa vytvárajú podmienky pre zánik národných štátov a ustanovenie európskeho super štátu. A zase je to o tom, že politici a občania nič spolu nemôžu dokázať, pretože občanom nie je umožňované, aby o zásadných otázkach mohli rozhodovať a brániť sa spoločne v záležitostiach, ktoré si Brusel chce presadiť podľa svojho. Viď napríklad otázka migrácie či súhlasu s ustanovením európskeho super štátu.

 

3. V treťom rade ide o ZLO, ktoré sa svetom šíri a rozrastá v tomto roku a ktoré sa prezentuje najskôr ako Boží trest či výsledok prirodzeného vývoja, ktorý dostal pomenovanie „pandémia“ koronavírusu. Lenže za týmto ZLOM sa skrývajú rôzne skupiny skutočne mocných a bohatých kapitalistov, príslušníkov „Triedy 1%“. Bill Gates a jeho nadácia, banky, Rockefellerova nadácia, farma spoločnosti, súkromné média, Dr. Antóny Fauci, poradca prezidenta Donalda Trampa, OSN, Svetová zdravotnícka organizácia a ďalší, vrátane Európskej komisie, vytvorili taký systém globálneho riadenia vo veci politiky zdravotnej bezpečnosti obyvateľstva vo svete, že Dr. Shiva z USA to charakterizoval takto: „Šírenie strachu okolo koronavírusu hlbokým štátom sa zapíše v histórií ako jeden z najväčších podvodov v snahe manipulovať ekonomikami, potlačiť odpor a presadiť povinné lieky.“ David Icke pripomína, že koronahistéria ničí malé podniky, rodinné podniky, stredné podniky. To, čo sa teraz deje, podľa neho nebude mať nič spoločného so zdravím, ale s ekonomikou, pretože nastúpi nový ekonomický systém v podobe technokratickej tyranie riadenej umelou inteligenciou. Kult chce vytvoriť globálny štát, v ktorom malá hŕstka ľudí bude vládnuť tým ostatným.

 

K nastoleniu uvedenej spoločnosti. sa podľa Davida Icka využívajú dve metódy: prvou je uviesť do života schému: problém – reakcia – riešenie, druhou je šírenie strachu. Kritickým bodom „pandémie“ bude to, že vakcína bude povinná a teda štát bude chcieť diktovať, čo pôjde do tela človeka. Bude to jednoducho fašizmus. Je škoda, že k tomuto fašizmu sa hlási aj prezidentka SR, keďže požaduje pre každého na svete dostupnosť vakcíny a teda očkovania. Nie nadarmo preto David Icke zdôraznil, že niečo horšieho než zlo riadi tento svet a je veľmi ťažko pochopiť mieru zla, ktoré riadi tento svet. Chránia nás tým, že nám berú slobodu. A prezidentka SR sa celkom dobrovoľne hlási k tým nadnárodným silám, ktoré si prisvojujú na základe vlastného rozhodnutia a vlastnej vôle riadiť tento svet a to bez toho, aby k tomu dostali súhlas na základe demokratický prijatého rozhodnutia. Prezidentka SR , ak zoberieme na vedomie stanovisko Davida Icka, podporuje niečo horšie než zlo ! Podobne to platí o našej zákonodarnej a výkonnej moci. Samozrejme, všetci dokopy takto svoje politické aktivity nevnímajú, pretože žijú v presvedčení, že služba a pomoc občanom je pre nich poslaním, ktoré napĺňajú činmi.

 

Pán David Icke nás, obyčajných ľudí ( nepolitikov ), upozornil na niečo veľmi dôležité, čo je charakteristické pre terajšiu malú skupinu veľmi bohatých a mocných ľudí. Máme si uvedomiť, že táto skupina, ktorú nazýva Kult, je posadnutá riadením ľudského vnímania !!! Zo samotného vnímania sa stane chovanie. Vnímanie sa skladá z informácií, ktoré prijímame. A informácie väčšina ľudí prijíma z médií, ktoré sú v rukách najbohatších a a najmocnejších ľudí. Ja osobne preto naše média nesledujem, pretože sa bojím, že z televízneho prijímača po jeho zapnutí vyskočí nejaký vírus. Skutočný dôvod je však v tom, že si nedám zničiť svoje vnímanie sveta optikou nezmyselných tlačových konferencií našej vládnej moci a médií. Čo sa teda stalo ? Zásluhou vnímania sme prepadli do strachu a paniky a veľmi ľahko a bez odporu sme od vládnej moci prijali rozkaz podieľať sa na plnení úloh mechanizmu prežitia.

 

Zákonodarná a výkonná moc a samotná prezidentka SR, ani v jednom z troch príkladov nebojuje proti ZLU. Prezidentka SR stratila odvahu z obdobia pezinskej skládky, pretože pred sebou v terajšom svojom postavení má nesmierne mocných a bohatých ľudí, ktorých arogancia je nespochybniteľná a nesmierna. Ja v svojom článku sa zameriam iba na ZLO v treťom rade. Na niekoľkých faktoch je možné si jasne všimnúť, že prezidentka SR sa nielenže nepostavila proti tomuto ZLU, ale k tomuto ZLU sa oficiálne prihlásila a s hrdosťou k tomu pridala aj svoju tvár a svoju reč. Momentálne neviem nájsť lepší príklad pre aroganciu mocných a bohatých ako je prípad „pandémie“ koronavírusu a všetkého, čo sa v súvislostiach s ním odohráva. Je to trúfalosť, bezočivosť, bezohľadnosť, správanie sa akéhosi „nadčloveka“, ktorý sa rozhodol, že musí vládnuť vládam národných štátov, prezidentom a najmä všetkým obyvateľom sveta len preto, aby mohol nastoliť svoj svetový poriadok.

 

Prezidentka SR sa dala bez rozmýšľania vtiahnuť do role byť módnou ikonou ZLA, byť módnou ikonou nepravosti a arogancie mocných a bohatých. Ľudovo povedané, dala sa do spolku so Satanom a proti obyvateľom SR. Z jedného pohľadu, toto jej spojenie nie je žiadnym prekvapením, pretože musí platiť „daň z poskytnutia pomoci“ dostať do daru prezidentský úrad. A za ten svoj úrad nemôže byť vďačná občanom, pretože dostať sa do prezidentského úradu cez občanov, znamená mať iným spôsobom pripravenú kampaň pred voľbami prezidenta SR. Poďme teda k tretiemu prípadu ZLA.

 

II.

 

V internetovom denníku Hlavné správy bola dňa 1.7.2020 uverejnená informácia pod názvom: „Prezidentka: „Ak štát očakáva disciplínu občanov, musí ukázať svoju pripravenosť.“ Podľa prezidentky SR, ak štát očakáva aj v druhej fáze šírenia nového koronavírusu disciplínu občanov, musí ukázať svoju pripravenosť. Prezidentka SR akoby tým potvrdila, že zásadným krokom v boji s koronavírusom, ktorý v našom prípade a rovnako aj vo svete, nepredstavuje žiadnu pandémiu, je disciplína občanov. Z pohľadu prezidentky SR aj dnes, teda v druhej fáze, sa očakáva podobná disciplína. Ukazuje sa, že samotný štát a samotné média sú dobre inštruované k tomu, aby mohli hovoriť spoločným jazykom o druhej fáze „epidémie“ koronavírusu.

 

Je na škodu veci, ak z informácie o stretnutí prezidentky SR s ministrom vnútra SR a lekármi sme sa nedozvedeli, koľko chýb sa narobilo v priebehu doterajšieho zdisciplinovania obyvateľov SR v mene boja proti „pandémii“ koronavírusu. A tých chýb, a veľmi zásadných, je naozaj dostatok. Vládna moc nastavila podľa svojich ( a cudzích ) zámerov a plánov celý mechanizmus prežitia a zo slov prezidentky SR už pomerne jasne sa predikuje, že tento mechanizmus prežitia bude pokračovať a štát má preukázať svoju pripravenosť.

 

V záujme pokračovania mechanizmu prežitia a teda zdisciplinovania občanov je podľa prezidentky SR potrebné zvyšovať kapacity, napríklad zamestnancov verejného zdravotníctva, kapacity pre testovanie občanov či zabezpečiť upresnenie cieľových skupín testovania. Prezidentku SR, ak by bola skutočne na strane občanov a nie na strane globálnej moci, ani nenapadlo požadovať ukončiť mechanizmus prežitia a „pandémiu“ koronavírusu nevyužívať pre ekonomické, politické a mocenské ciele najreakčnejších síl kapitalizmu. Naši politici, vládna moc a všetci na čele s ústavnými činiteľmi si problém koronavírusu vyčlenili na samostatné a mimoriadne účinné politické riadenie spoločnosti, ktoré musí udržať medzi obyvateľstvom strach a záujem o všetko, čo s bojom s vírusom podľa farma spoločnosti súvisí: prijať vakcínu a teda samotné očkovanie a s tým súvisiace ďalšie opatrenia globalistov.

 

Ústavný činiteľ SR, ak je skutočne prezidentom svojich občanov, by nikdy nedovolil, aby sa v našom štáte presadzovali opatrenia na rozloženie ekonomiky. Zároveň by nikdy nedovolil, aby sa zastavil výchovno-vzdelávací proces deti a mládeže v záujme experimentov najreakčnejších síl kapitalizmu. Používam slovné spojenie „najreakčnejších síl kapitalizmu“, lebo ide o skupiny ľudí, ktorí nemajú so žiadnym národným štátom a s jeho obyvateľstvom žiadne zľutovanie a presadzujú svoje záujmy za každú cenu, aj cez uvrhnutie národov do biedy a novodobého otroctva a to kvôli svojim kšeftom a moci. Ak chceme pochopiť, do akej hry sa zapojila prezidentka SR, musíme si uvedomiť, ku komu sa otvorene prihlásila.

 

Dňa 28.6.2020 v internetovom denníku Hlavné správy bolo informácia o tom, že prezidentka SR sa počas víkendu zapojila do celosvetovej kampane Global Goal Unite, zameranej na liečbu a vývoj vakcíny Covid- 19. Pridala sa tak k svetovým politikom, ako je Angela Merkelová či generálny tajomník OSN António Guterres a populárnym osobnostiam ako je Justin Bieber či Shakira. Cieľom kampane bolo podporiť  vývoj vakcíny a liečbu na Covid 19, aby bola dostupná pre každého na svete. Prezidentka SR sa vraj videom prihovorila aj na darcovskom online samite svetových lídrov. Stojí za to si všimnúť, že hlavným partnerom Európskej komisie bola mimovládna americká organizácia Global Citizen, ďalšími partnermi boli Bill a Melinda Gates Foundation, Bloomberg Philanthropists, Wellkome Trust a Organizácia spojených národov. Prezidentka SR je hrdá na to, že SR sa v rámci darcovskej kampane rozhodla prispieť finančnou čiastkou 750,- tisíc eur.

 

Prezidentku SR či našu vládnu moc ani nenapadlo uvažovať o tom, že na Covid 10 existujú účinné lieky, ktoré si môžeme pre potreby svojho vnútorného trhu a teda zdravotníctva zabezpečiť a preto žiadne vakcíny k boju proti koronavírusu nepotrebujeme. Je udivujúce, na základe akých opatrení získali naši politici aj na čele s ústavnými činiteľmi, také obsiahle odborno-medicínske vedomosti, že bez potreby poradiť sa s občanmi SR presadzujú, aby sme uverili v zázračné schopnosti vakcíny a v potrebu očkovania. Zo strany prezidentky SR by bolo veľmi sympatické, keby chcela odvážne presadzovať, aby občania SR, na rozdiel od vládnej moci, sa zapojili do kampane za zrušenie politiky mechanizmu prežitia, za zrovnoprávnenie chorôb v rámci potrieb z radov obyvateľstva, za využitie existujúcich liekov proti koronavírusu a zrušenie politiky povinného očkovania.

 

Vyzerá to tak, že pre národ slovenský (ako všetkých jej obyvateľov ) je priam tragické, že jeho politici sa pod rôznymi heslami a zámienkami spájajú s cudzou mocou, deklarujú tejto moci svoju vernosť a oddanosť. Mnohí politici ešte stále nepochopili a ani nemajú záujem vedieť, že problém globálnej politiky a nastolenia svetovej vlády je v rukách najreakčnejších síl kapitalizmu. Je omylom aj našej prezidentky, že je presvedčená, že chrániť naše obyvateľstvo dokážeme len s podporou a aktivitami týchto nadnárodných štruktúr. To je len pretvárka a obyčajná propaganda, pretože v skutočnosti ide o celkom prozaickú situáciu v prvom kroku globálnej politiky: ako tvrdil Dr. Shiva z USA, z človeka chcú urobiť generátora príjmov.

 

Ten istý pán si uvedomuje, že lekársky systém, ku ktorému smerujeme, je systém riadený zhora dole. Tento systém je celkovo kontrolovaný farmaceutickou lobby a výrobcami vakcín. Tento systém je podporovaný aj našou vládnou mocou, ústavnými činiteľmi. Tomuto systému sme prisľúbili našu finančnú pomoc. Tomuto systému dávame zelenú, hoci je dôvodné podozrenie, že je to najlepšie organizované korupčné kapitalistické podnikanie v skutočne globálnom rozmere. Naša vládna moc pritom chce bojovať proti korupcií, ale iba v rámci našich národných hraníc. Aktivity kapitalistického podnikania na nadnárodnej úrovni berie ako rešpektovanie princípu transatlantickej spolupráce a ten nemôže byť predmetom nielen kritiky, ale ani žiadneho upodozrievania na nekalé praktiky dotknutých subjektov.

 

Prezidentka SR bez zaváhanie požaduje posilnenie mechanizmu prežitia spusteného ako odpoveď na „pandémiu“ koronavírusu. Jasne to vyplýva z viet, uvedených v internetovom denníku. Prezidentka SR poukázala na absenciu nadrezortného riadiaceho orgánu ( ! ), ktorý dokáže zadávať úlohy, usmerňovať a zároveň aj kontrolovať vykonateľnosť prijatých rozhodnutí na celoštátnej úrovni. Podľa prezidentky SR jeho vznik by mal byť súčasťou pandemického plánu a jeho prijatie považuje za veľmi naliehavé. Jej názor ukazuje k tomu, že sa má politika mechanizmu prežitia v SR posilniť na niečo trvalé a zásadné. Čo sa vlastne chystá, keď máme tu Ministerstvo zdravotníctva SR a nad týmto ministerstvom je Vláda SR, ktorá riadi jednotlivé ministerstva ako ústredné orgány štátnej moci a správy ? A prečo potrebujeme kvôli „pandémii“ koronavírusu nejaký nový nadrezortný orgán, ktorý by zrejme mal nejaké mimoriadne kompetencie ? Ako sa mohla prezidentka SR k takémuto záveru dopracovať ? Pomohli jej v tomto zmätku okolo koronavírusu jej poradcovia ?

 

III.

 

Ja si iniciatívu prezidentky SR na ustanovenie nadrezortného riadiaceho orgánu nevysvetľujem jej schopnosťou analytického myslenia či nebodaj jej intuitívnymi schopnosťami. Rozhodol som sa postupovať iným spôsobom, ktorý mi dovoľuje hľadať odpoveď v smere, ktorým sa orientuje prezidentka SR. A o jej orientácií smerom ku globalistom či nadnárodným štruktúram som sa už zmienil. Čo teda mohlo podporiť rozhodný návrh prezidentky SR na ustanovenie nadrezortného riadiaceho orgánu na celoštátnej úrovni ?

 

Odpoveď som našiel v troch hlavných dokumentoch, ktoré riešia problematiku globálneho riadenia v otázkach politiky boja za presadenie celosvetového očkovania ľudí a teda za ich súhlas s prijatím vakcíny do svojej krvi. O týchto dokumentoch som podrobne písal v svojom predchádzajúcom blogu s názvom „Koronavírus a tušenia súvislosti…“ Vzhľadom na iniciatívu prezidentky SR je možné si všimnúť, že jeden dokument sa pomerne jasne zameriava týmto smerom. Čitateľovi doporučujem, aby si navštívil internetovú stránku www.nwoo.org, kde od 25.5.2020 v troch častiach bol uverejnený článok od Jane K. s názvom: „Svetová zdravotnícka organizácia ako jedna veľká mafia.“ Článok má tri časti a je potrebné, aby sa čítal postupne. Už v prvej časti článku si je potrebné všimnúť, že existuje aj taká nezisková organizácia ako GPMB – Globálna rada sledujúca pripravenosť.

 

Táto organizácia si dáva vypracovať rôzne správy na dané témy a potom tieto správy vydáva vo svojej vlastnej publikácií. Takto bola spracovaná aj konečná správa „Word ard Risk“ ( Svet v ohrození ). Dokument bol spracovaný niekedy v septembri 2019 a je k dispozícií v niekoľkých svetových jazykoch, takže sa môže dať preštudovať. Predpokladám, že práve dokument „Svet v ohrození“ je tým dokumentom, z ktorého vychádza aj prezidentka SR pri predložení svojho návrhu na ustanovenie nadrezortného orgánu. Je dôležité si všimnúť, kto je podporovateľom GPMB. V prvej časti článku si môžeme všimnúť, že sú to: Bill a Melinda Gates nadácia, Wellcome Trust, Resorve to Save Lives – Rozhodnite sa zachraňovať životy, čo je nadácia, ktorú vedie Dr. Tom Frieden, bývalý riaditeľ Centra pre kontrolu chorôb. Pracoval tiež pre Bloomberg Philanthropies.

 

Čo je zaujímavé ? Že tieto všelijaké súkromné nadácie figurujú všade tam, kde sa zameriava pozornosť prezidentky SR. Už v tomto článku som spomínal napríklad darcovskú konferenciu organizovanú Európskou komisiou. Pokladám za nespochybniteľné zdôrazniť, že prezidentka SR pracuje v zhode s najreakčnejšími silami kapitalizmu a tak aj samotná GPMB – Globálna rada pre pripravenosť je pre ňu niečo celkom posvätné. O samotnom dokumente v článku o WHO je zmienka v druhej časti. Podľa autorky článku dokument GPMB je pozoruhodný tým, že obsahuje 7 bodov, ktoré musia byť okamžite splnené, aby svet bol pripravený na najhoršie a dokázal udržiavať zdravotnú pohotovosť.

 

Dokument „Svet v ohrození“ je jasným svedectvom toho, že jeho tvorcovia a podporovatelia pracujú výlučne štýlom mafie. Tých sedem bodov, ktoré v dokumente boli prijaté, to je o tom, čo hlavy jednotlivých štátov musia ( ! ) zabezpečiť. Autorka článku sa vôbec nemusí mýliť v tom, v čom je význam uvedeného dokumentu. Ona to zhrnula tak, že význam dokumentu „Svet v ohrození“ je iba jeden. Citujem: „Musíte nás všetci poslúchať a musíte posielať viac a viac peňazí, lebo vás v blízkej budúcnosti postihne zdravotná katastrofa. A ešte musíte uznať OSN za svoju jedinú, hlavnú a nevolenú celosvetovú vládu.“ Obrazne napísané, mafia teda potrebuje stále viacej peňazí za svoju ochranu, do pozície ktorej sa sama pasovala, inštalovala.

 

S ktorým bodom dokumentu „Svet v ohrození“ môže súvisieť požiadavka prezidentky SR ustanoviť nadrezortný riadiaci orgán ? Domnievam sa, že je to bod č. 3 dokumentu GPMB – Globálnej rady sledujúcej pripravenosť „Svet v ohrození“. Autorka článku vybrala z uvedeného bodu tento text: „Všetky krajiny musia ( ! ) vybudovať silný systém. Hlavy štátov musia ( ! ) ustanoviť vysoko postaveného dozorcu, ktorý bude mať patričnú autoritu a politickú zodpovednosť, aby mohol viesť celú vládu a celú ľudskú spoločnosť štátu a mohol bez námahy prevádzať mnohoraké simulačné cvičenia za tým účelom, aby udržoval všetkých v stave pripravenosti. Musí ( ! )dávať na prvé miesto zainteresovanosť celej spoločnosti…“

 

Predpokladám, že hlavy štátov majú tento dokument k dispozícií. Nemám pochybnosti, že ustanovenie vysoko postaveného dozorcu buď ako individuálneho orgánu alebo ako inštitúcie je niečo, čo má súvisieť s „pandémiou“ koronavírusu, zabezpečením vakcín a pravidelným očkovaním každého až do jeho osobnej smrti. Ustanovenie vysoko postaveného dozorcu by bolo v našom štáte a politickom systéme niečo veľmi neobvykle. Po vzoru fašistov musel by mať postavenie vodcu, pretože sa od neho očakáva, že má viesť celú vládu a celú ľudskú spoločnosť štátu, bude môcť nariaďovať rôzne simulačné cvičenia, aby mohol všetkých udržiavať v stave dostatočnej pripravenosti. V našich podmienkach dokonca to môže byť zabezpečené tak, že sa žiadny vysoko postavený dozorca nebude v dokumentoch vyskytovať, pretože bude vymyslený iný, náhradný pojem pre plnenie daných úloh. Predpokladám, že vysoko postavený dozorca by bol podriadený iba OSN a WHO – Svetovej zdravotníckej organizácií ako agentúry OSN. Tento môj predpoklad vyplýva z bodu č. 7 dokumentu „Svet v ohrození“.

 

V tomto bode sa môžeme dočítať, že sa má zaručiť zreteľná úloha a zodpovednosť OSN po celom svete, má sa zvýrazniť celosvetové vedenie OSN za účelom pripravenosti vrátane použitia simulačných cvičení. Ustanovením vysoko postaveného dozorcu v jednotlivých štátoch sa vytvorí od úrovne OSN a WHO v spojení s Big Pharmou určitá základná štruktúra riadenia, potrebná k tomu, aby bolo možné podriadiť život každej ľudskej spoločnosti pod deformovaný systém politiky zabezpečenia zdravotnej bezpečnosti. Pod zástavou tejto politiky sa v skutočnosti nebude skrývať žiadna ľudskosť či záujem o skutočné zdravie ľudí, ale spôsob presadenia zámeru uvrhnúť ľudské spoločnosti do novodobého otroctva. Nadrezortný riadiaci orgán v SR nie je potrebný zo žiadnych dôvodov. A ak je potrebný, tak len preto, že takýto orgán sa zíde WHO, OSN a rôznym farma spoločnostiam a neziskovým organizáciám, ktorí spoločnými silami si pripravujú dobre, stabilné kšefty.

 

Z postoja prezidentky SR jasne vyplýva, že ustanovenie nadrezortného riadiaceho orgánu je spojené s otázkou pripravenosti štátu a že bez toho to asi nepôjde. Či jej návrh na ustanovenie nadrezortného riadiaceho orgánu súvisí s dokumentom GPMG – Globálnej rady sledujúcej pripravenosť „Svet v ohrození“, to sa zistí čoskoro a bude to potrebné pozorne sledovať. V každom prípade je ale jasné, že prezidentka SR sa plne dala do služieb všetkým tým farma spoločnostiam, o ktorých sa píše v článku o Svetovej zdravotníckej organizácií ako o mafií. Dokument „Svet v ohrození“ je nehanebným, drzým prejavom ľudí, ktorí patria medzi najreakčnejšie sily kapitalizmu a ktorí si dovolia nariaďovať, čo národné štáty musia ( ! ) robiť a to počnúc od zabezpečovania finančných zdrojov pre nich ako trvalého zdroja príjmov, cez ustanovenie vysoko postaveného dozorného orgánu, zabezpečenie pripravenosti štátu v ďalšom období až po uznanie OSN ako celosvetového vodcu za účelom pripravenosti.

 

Podľa prezidentky SR štát má preukázať svoju pripravenosť. Čiže nie ukončiť nastavený mechanizmus prežitia, ale preukázať pripravenosť do budúcna. Pozrime sa, čo napríklad sa píše v bode č. 4 dokumentu „Svet v ohrození“. Citujem: „Krajiny, darcovia, mnohostranné inštitúcie musia byť pripravení na to najhoršie. Takýto rýchlo sa šíriaci patogén vyžaduje prídavné požiadavky na prípravu. Darcovia a mnohostranné inštitúcie musia zaistiť dostatočné finančné zdroje na vývoj nových očkovaní a liečiv, antivírové prostriedky a iné potrebné farmaceutické nutnosti.“ Ak vládna moc sa rozhodne ďalej pokračovať v tom, čo robí a bude dôsledne sa starať preukazovať svoju pripravenosť, tak to bude znamenať okrem iného aj to, že najreakčnejšie sily kapitalizmu si dovoľujú štátnu suverenitu v oblasti zdravotníctva odobrať bez akýchkoľvek problémov pre svoje globálne riadenie. S takouto politikou nemôžem súhlasiť.

 

To, čo všetko bolo v rôznych dokumentoch týkajúcich sa globálneho riadiaceho procesu v otázkach zabezpečenia vakcín a očkovania obyvateľstva sveta naplánované, sa v tomto roku začalo aj realizovať. A keď to bolo všetko naplánované, môže to znamenať aj to, že „pandémia“ koronavírusu nie je Božím trestom na ľudí, ale zámerne pripraveným a vyvolaným aktom, ktorý povedie k zmenám v myslení a konaní ľudí, spustí sa mechanizmus prežitia, vyvolá zmeny v ekonomike a školstve či vôbec v spoločenskom živote, prinúti štáty k organizovaniu trvalej pripravenosti bojovať s vírom ( a zabudnúť bojovať so zlom ) a zaviesť povinné očkovanie, aby sa človek potom úplne podvolil novým spasiteľom sveta.

 

Ukazuje sa, že prezidentka SR svojimi vyjadreniami a postojmi berie v prvom rade ohľad na organizované skupiny ľudí, ktorí stoja nad našim národom, ktorý je pre nich len potenciálnym objektom ich budúcich príjmov a plánov, že sa dáva zatiahnuť do propagandy toho najväčšieho zla, ktoré sa začalo rozprestierať nad planétou Zem. Predpokladám, že si prezidentka SR svoju účasť v organizovanej celosvetovej kampani za vývoj a liečbu vakcínou pokladá za svoju povinnosť a česť, pretože presadzuje niečo, čo doteraz nie je samozrejme – aby vakcína bola dostupná pre každého na svete. Presadzuje teda očkovanie, ktoré je o tom, že sú to isté peniaze ! Je škoda, že prezidentku SR vôbec nezaujíma, aké obrovské škody boli očkovaním napáchané na ľudskom zdraví napríklad v Indií či v Afrike, prečo je potrebné, aby deťom od narodenia bolo, napríklad v USA, zrealizovaných 70 očkovaní a podobne.

 

IV.

 

Naši politici, na čele s ústavnými činiteľmi, sú povinní postaviť sa ZLU, nepodporovať ho, neklaňať sa mu ako zlatému teliatku. Sľuby, ktoré skladajú pri ustanovení do politických funkcií sú vždy o vernosti Slovenskej republike a v záujme občanov SR, v záujme blaha slovenského národa. Tieto sľuby nie sú o vernosti cudzej moci, nech už má akúkoľvek podobu – či je to niektorý zo štátov demokratického Západu alebo je to skupina mocných a bohatých, ktorá patrí do „Triedy 1%“, či je to spojenie síl vedenia OSN a WHO alebo zoskupenie síl bankových domov, farma spoločnosti a neziskových organizácií, či je to Bill Gates aj s Antonínom Fucim alebo niečo podobné. Záujmy rôznych zoskupení bohatých a mocných nekorešpondujú so záujmami občanov či obyvateľov SR. Ak sa majú povinnosti vykonávať v záujme občanov, tak to znamená, že skutočným partnerom politikov sú naši občania a s nimi sa treba učiť spolurozhodovania.

 

„Pandémia“ koronavírusu je o politike, ktorá sa začala presadzovať globálne, s požehnaním národných vlád, čo je prinajmenej nehorázne a dôvodné označiť to za porušenie sľubov. Je zaujímavé, že odmietnutie sľubu alebo sľub s výhradou má za následok napríklad neplatnosť voľby prezidenta SR či v prípade NR SR neplatnosť mandátu a to všetko za situácie, že ešte ani nezačal s výkonom funkcie. Paradox je v tom, že kto z politikov pracuje vo výkone funkcie v rozpore so sľubom, ktorý zložil, tak takému politickému činiteľovi sa nezruší jeho pôsobenie v úrade. A v rozpore so sľubom na česť a svedomie politici pracujú vtedy, ak vernosť SR, záväzok, že budú dbať o blaho slovenského národa a že povinnosti budú vykonávať v záujme občanov SR, nahradia vernosťou k sebe samému, k cudzej moci, k nadnárodným štruktúram, keď podporujú blaho takýchto štruktúr a cudzej moci a svoje povinnosti v úrade vykonávajú podľa svojich vlastných politických preferencií a rozhodnutí na globálnej úrovni. V politickej praxi je to tak, že cudzej moci sa politici ako naši zástupcovia podriaďujú postupne, pričom najväčší úžas z tohto „koperníkovského obratu“ je v tom, že to verejne nikomu nevadí. A ešte väčší úžas zasiahne človeka, ako blesk z jasného neba, keď si uvedomí, ako ústavní činitelia tak v trojici ako aj jednotlivo praktizujú pred verejnosťou nevedomosť o existencií skutočného zla.

 

Všetci sú ticho a pokojne a cieľavedomé pracujú na realizácií opatrení, ktoré, vzhľadom na „opodstatnený“ strach z koronavírusu, sa dotýkajú výlučne mechanizmu prežitia. Politici a média nám v tomto smere podsúvajú na prvý pohľad celkom ľudský a neškodný názor: Už nikdy nebude tak, ako to bolo doteraz ! Azda vládna moc a naši zákonodarcovia sú presvedčení, že obyvateľstvo SR súhlasí s tým, aby samotná celoplošná vakcinácia a samotné očkovanie sa z moci najextrémnejšej skupiny kapitalistov, ktorej hniezdo, tak ako to zdôraznil prezident D. Tramp, je v USA, stalo bežnou a trvalou súčasťou každého ľudského života a aby toto extrémne ZLO od každej národnej vlády doslova vyberalo výpalné, lebo inak bude zle. Je to niečo proti ľudskosti zneužiť vírus, ktorá tvorí chrípku, na zištné, koristnícke a ďalekosiahle ciele spojené s totalitným ovládaním ľudí.

 

Doposiaľ sa ústavní činitelia a politici vôbec nedokázali dopracovať k tomu, hoci majú svojich pomocníkov a štátnych radcov, že politika strachu z „pandémie“ koronavírusu je ZLO, ktoré treba verejne odhaľovať, pranierovať, potláčať, odsudzovať práve v mene normálneho života občana v spoločnosti a zdravia obyvateľov SR. Politici nemôžu pochopiť, že skutočnými partnermi aj na úseku verejného zdravia sú občania SR, avšak nie na spôsob pasívnej účasti v rámci mechanizmu prežitia nastaveného vládnou mocou, ktorá spoločne so súkromnými médiami každodenne medzi verejnosťou šíria strach z koronavírusu.

 

Stalo sa niečo doteraz nevídané: do života spoločnosti sa potichučky, celkom plazivo zaviedla a plánuje sa posilňovať, aby platila pre každého jednotlivca, prezumpcia nezdravia !!! Je to niečo podobné, ako už v trestnom práve sa začala zavádzať prezumpcia viny ! Tento prístup je už o totalite a môže mať trvalo katastrofálne následky, pretože ním si vládna moc nárokuje vykonávať všelijaké kontroly, vydávať v rozpore s právom zákazy a príkazy a takýmto či podobným spôsobom narušovať normálny a prirodzený chod spoločnosti. Do obchodov platí zákaz vstupovať bez rúška, do notárskej kancelárie platí zákaz vstupovať bez rúška, na poštu platí zákaz vstupovať bez rúška, do vlaku platí zákaz vstupovať bez rúška a tak ďalej a tak ďalej. Rôzne subjekty a inštitúcie potrebné pre náš každodenný život iniciatívne vydávajú zákazy a pomáhajú rozvetvovať mechanizmu prežitia. Ak si občan potrebuje niečo vybaviť, tak podľa pokynov v úradnej miestnosti môžu byť dvaja, na chodbe pred úradnou miestnosťou dvaja, ostatní, ktorí prídu, musia odísť čakať vonku.

 

V.

 

Vládna moc, aj na čele s prezidentkou SR, zatiaľ si nedovolili a neodvážili sa verejne identifikovať tu skupinu bohatých a mocných kapitalistického sveta, ktorá ich priamo a priebežne riadi a ktorá požaduje presadiť vakcínu a povinné očkovanie či cez ne dosiahnuť trvalé a nezvratné zmeny v životoch ľudských spoločenstiev. Nepodarilo sa im identifikovať, že táto najreakčnejšia skupina predstavuje pre ľudské spoločenstva ZLO, proti ktorému je potrebné srdnato bojovať. Naši ústavní činitelia spoločne a jednotlivo už vyjadrili podporu tomuto ZLU, zrejme si mysliac, že ostatné úlohy zvládnu bez problémov, pretože ľudia pochopia, že vakcína a očkovanie sú pre ich zdravie. Takže si dovolím pripomenúť niekoľko myšlienok z článku, ktorý bol dňa 2.7.2020 uverejnený na www.nwoo.org pod názvom „Korona nie je nebezpečná a 80% z nás sme už imunní…“ Článok bol napísaný na základe toho, čo tvrdí Dolore Cahill, doktorka molekulárnej genetiky a doktorka v imunológií, v súčasnosti profesorka na Univerzite v Dubline, Irsku.

 

Podľa profesorky v našich telách sú státisíce rôznych vírov a tieto sú dôležité pre našu imunitu. Je preto dôležité, aby sme denne prichádzali do styku s inými vírmi, pretože tým sa náš imunitný systém učí ich rozpoznávať a vyvíjať si proti ním protilátky. Od decembra 2019 až do 12.4.2020 sa vo svete vyskytovali tri víry: chrípka typu A, chrípka typu B a Covid 19. Vírusy bežne cirkulujú medzi populáciami 3-4 týždne a potom zaniknú. Už kvôli tomu bola karanténa celkom zbytočná a v skutočnosti nám viac škodila ako prospievala. Podľa profesorky existujú iba tri organizmy, ktoré sa prenášajú priamym stykom medzi ľuďmi: Ebola, tuberkulóza a plané neštovice.

 

Keď už niekto dostane koronavírus, potom Hydroxichloroquin je najlepším liekom. Môžete vziať si tento liek ako prevenciu, je lacný a má polo-život 3 týždne. V prípade výskytu chrípky je tento liek spolu s antibiotikom AZT najlepším liekom. Tento liek bol úspešný proti malárií už 60 rokov, proti lupienke a artróze asi 20 rokov a je účinný i proti HIV – AIDS. Uvádza sa príklad, že istý doktor Zelenko v New Yorku dal všetkým starším pacientom po vypuknutí chrípky po tabletke Hydroxichloroquinu. Iba štyria z počtu 800 ľudí museli do nemocnice a žiadny z nich nezomrel. Profesorka pripomenula, že SARS chrípky sú medzi nami už 17 rokov a za celú tu dobu nebolo vyvinuté ani jedno funkčné očkovanie. Existujú mnohé očkovania proti chrípke, ale tieto nefungujú. Väčšina očkovaní nikdy nebola vyskúšaná ani na ľuďoch a ani na zvieratách, boli dané do vonkajšieho prostredia. Očkovania proti chrípke nemôžu byť považované za bezpečné. Ako príklad uviedla to, čo sa stalo v Taliansku a Číne.

 

Do týchto krajín sa v rokoch 2017 a 2018 dostalo očkovanie proti chrípke, ktoré bolo vypestované z tkaní psov a to malo v sebe koronavírus, pretože psi väčšinou majú v sebe koronavírus. Očkovanie, ktoré je takto umelé vyrobené, je genetický v nesúlade so živým vírom chrípky. Takže neskôr, keď sa ľudia dostali do styku so skutočnou chrípkou, vznikla u nich takzvaná cytokinova búrka a ťažko ochoreli. Na záver k tomuto článku si teraz dovolím citovať:

 

Čo sa týka rúšok, dištancovania a karantény – to by malo byť vyšetrené, či tí, ktorí toto na nás uvalili, majú k niečomu takému oprávnenie. Či vôbec rozumia tomu, čo prikazujú. A tam, kde ide o lekárov, či vôbec majú dostatočnú znalosť na to, aby mohli niečo také nariadiť a to bez toho, aby mali najmenšie dôkazy alebo výsledky testov. Všetci, vrátane médií, by mali byť trestaní za neopodstatnené lži, ktoré v ľuďoch vyvolávajú strach. A keď budú chcieť ľudí testovať, to je tiež nesprávne, na to nemá nikto nárok.“

 

V poslednej vete uvedeného článku je zdôraznené, že doktorka Cahill je ochotná ísť svedčiť ku ktorémukoľvek sudu a vypovedať pred ktorýmkoľvek vládnym zborom na obhajobu toho, čo bolo v článku napísané !

 

VI.

 

Má platiť aj pre prezidentku SR, že ak zložila sľub, tak má mať toľko česti a svedomia, aby vedela rozpoznať, čo znamená:

 

a) byť verná Slovenskej republike a teda ako sa starať z pozície svojho úradu o posilňovanie štátnej suverenity SR a to práve z dôvodu ochrany pred negatívnymi vplyvmi globalizácie. Politika organizovania strachu z vymyslenej „pandémie“ koronavírusu je takýmto nežiaducim zlom globalizácie.

 

b) dbať o blaho slovenského národa, národnostných skupín a etnických skupín a teda mať na zreteli, že je potrebné ochrániť ľudskú dôstojnosť, ktorá sa v prípade „pandémie“ koronavírusu potláča. Bez občanov SR nie je možné dosiahnuť približnú zhodu v tom, čo môže byť a čo nesmie byť predmetom spoločného blaha. Povinná vakcína a povinné očkovanie nepodporujú žiadne blaho národa, iba umožňujú globalistom robiť dobre kšefty a posilňovať svoju moc na úkor každého národa a samotných ľudí.

 

c) svoje povinnosti vykonávať v záujme občanov Slovenskej republiky a preto by mala občanom SR vysvetliť, prečo sa musí starať o záujmy Billa Gatesa, o záujmy najbohatších a najmocnejších skupín kapitalistov z USA, o záujmy farma spoločnosti a rôznych nadácií s nimi spojených. A kto je kompetentný rozhodovať o záujmoch občanov SR – len politici alebo aj občania ? Politici a vládna moc pokladajú občana za nekompetentného. A to je zle, pretože sloboda má existovať aj v politickom zmysle. A sloboda v politickom zmysle neznamená nič iné ako zvrchovanosť ľudu !

 

Niekedy H. Kissinger povedal, že globalizácia, to je iba iné slovo pre označenie nadvlády USA vo svete. Pripomeniem ešte iný pojem globalizácie, ktorý ešte viacej upresní pohľad na to, kde zaradiť politiku organizovania strachu z „pandémie“ koronavírusu. Globalizácia, to je akumulácia stále väčších a mocnejších prostriedkov k ovládaniu ľudí, štátov a prírody. V tomto roku je už jasne vidieť, poznať, jasne chápať, že silám ZLA – mocným a bohatým kapitalistom a s nimi spojenými inštitúciami, sa darí cez nástroje ich dohodnutej globálnej politiky akumulovať finančné zdroje od daňových poplatníkov, ovládať národné vlády a cvičiť všetkých obyvateľov planéty v dosiahnutí úrovne dostatočnej poslušnosti. Globalizácia, to je v určitých ( mnohých ) prípadoch uctievanie kolosálneho, ktoré nemôže viesť k ničomu dobrému, len vytvára dobre možnosti pre totalitarizmus či technokratickú budúcnosť ľudstva.

 

W. Buffet, veľký medzinárodný finančný špekulant prehlásil, že prebieha zúrivý triedny boj bohatých proti chudobným. On sa cíti byť pyšným na to, že patrí k tým bohatým. Je presvedčený, že bohatí v tomto boji zvíťazia. Pre globalizáciu je charakteristická neobmedzená honba za ziskom, bez ohľadu na dodržiavanie základných ľudských práv a slobôd a minimálnych sociálnych štandardov. Kapitálu je umožňovaný nekontrolovateľný pohyb. Politika organizovania strachu z „pandémie“ koronavírusu je práve o tom – o bezohľadnosti k masám ľudí, je o tom, ako ich prinútiť držať hubu a krok. Lenže nejde iba o masy ľudí, ide aj o to, že samotná existencia národného štátu sa otriasa v základoch a že tento štát je potrebné čo najviac oslabiť, aby neprekážal mocným a bohatým svojvoľne nakladať s ekonomickými a politickými procesmi ľudských spoločenstiev. Čím viacej deklarujú naši ústavní činitelia svoju vernosť ( a teda aj nás, občanov ) USA, NATO, EÚ či transatlantickému princípu, tým sa bližšie posúvame k seba likvidácii vlastného slovenského národa.

 

Väčšina našich politikov aj na čele s ústavnými činiteľmi ani sa nesnaží pochopiť, že Bill Gates aj so svojou skupinou z „Triedy 1%“ pre náš národ a pre našu národnú vládu nepredstavuje žiadne politické teleso, ktoré má svoju moc legitímne, pretože: a) všetci patria pod už existujúcu moc štátu, ktorý má názov USA, b) pretože táto „globalizačná skupina“ nevznikla z rýdzo demokratických postupov v Slovenskej republike, pretože občan je zdrojom štátnej moci. Aj z tohto dôvodu je potrebné s organizovaním politiky strachu z „pandémie“ koronavírusu na území SR prestať a spolupracovať s občanmi na iných dôležitých témach života spoločnosti. Pre našu národnú vládu a našich občanov to nie sú partneri, ktorí majú rozhodovať o našej budúcnosti či o tom, ako si chceme a vieme sami riešiť zdravie svojich obyvateľov a teda aj organizovať a spravovať verejné zdravie. Národná vláda má si plniť povinnosť nie v zmysle podpory a uctievania rôznych bezohľadných kšeftov kapitalistov, ale v smere, aby bolo možné moc a bohatstvo tlmiť primeranými nástrojmi politiky v prospech verejného blaha všetkých obyvateľov štátu.

 

Národná vláda nesmie dovoliť, aby sa štátna moc postupne premenila v nedemokratickú autoritu, ktorá je povinná uctievať globalizáciu ako niečo kolosálne, univerzálne a priamo sväté, lebo nás takýto prístup zničí. Čuduj sa svete, globálna skupina na čele s Bill Gatesom, ktorá vôbec ani nepredstiera, že má nejaké znaky demokratickej autority, úkoluje, rozkazuje, nariaďuje, núti národný štát – vládnu moc, ktorá z princípu má byť demokratickou autoritou, aby bola fakt iba výkonnou zložkou globálneho riadenia. O tom sa verejnosti nič nehovorí a ani nebude, pretože sa to musí nespomínať, aby sa na takéto myšlienky nemuseli občania orientovať.

 

Štátna moc SR vzniká z rýdzo demokratických postupov, pretože občan je základom štátnej moci a preto má právo vyžadovať od vládnej moci či zákonodarného zboru, resp. od svojich ústavných predstaviteľov, že zo svojich pozícií sú povinní byť strážcami globalizačného procesu, aby sa ten nezvrtol tak, že národné štáty sa postupne zlikvidujú, aby ZLU z globalizácie už nikto nestal v ceste. Konkrétnejšie, vnútroštátna tvorba vôle národa slovenského musí byť dostatočne silnou protiváhou proti intrigám, moci a bohatstvu najextrémnejších síl kapitalizmu. Práve z tohto dôvodu je náš volebný systém a príprava volieb postavený takým spôsobom, aby umožňoval dostať do rozhodujúcich funkcií ľudí, pre ktorých vnútroštátna tvorba vôle nebude moc a bohatstvo najextrémnejších síl kapitalizmu obmedzovať.

 

Z týchto súvislosti vyplýva, že politici a ústavní činitelia zvlášť, nemajú čo prijímať deklarácie o svojom politickom smerovaní, pretože týmto aktom jednoducho vopred predikujú, že sa vzdávajú do budúcnosti akýchkoľvek potrebných legislatívnych zásahov ( vnútroštátnej tvorby vôle ) a naznačujú svojim mecenášom, že majú voľné pole pôsobnosti. Takže proti zásadnému ZLU vznikajúceho v rámci globalizačných procesov sa nikto zo štátnej moci nepostaví, len svoje náhradné hrdinstvo a politickú statočnosť potom orientujú na obyčajných občanov a doslova hľadajú v ich radoch extrémistov, proti ktorým chcú bojovať až do ich odsúdenia. Mám byť hrdý, že žijem v spoločnosti, kde si vládna moc bez štipky svedomia dokáže rapidne priškrtiť chod ekonomiky či zastaviť výchovno-vzdelávací proces deti a mládeže a na strane druhej trestnému stíhaniu sú podriaďovaní ľudia, ktorí našu spoločnosť ničím nepoškodili ?

 

Politika organizovania strachu z „pandémie“ koronavírusu už v tomto období, uprostred globálneho riadenie celého procesu k plánovaným výsledkom, dosiahla pozoruhodné výsledky. Určitý rozvrat ekonomiky celé skupiny ľudí doviedol k biede a určité skupiny ľudí dovádza k bohatstvu. To nie je proces živelný, ale prísne riadený, pretože čo majú všetky štáty spoločné ? Nie je to nič iné ako svetový finančný systém a preto národné vlády mali postupovať spoločne a dopustiť kolaps ekonomiky. A za týmto rozvratom potom nasleduje niečo podstatného: všetkým postihnutým politikou koronavírusu ponúknuť pomoc ! Finančná mafie si prišla na svoje a tak napríklad môžeme aj v rámci EÚ vidieť, ako Európska komisia sa pasuje do úlohy záchrancu národov a všetko zorganizuje tak, aby na členské štáty EÚ bol uvalený dlh, ponúknuté prefinancovanie dlhu, ktorý zaplatia budúce generácie – naše vnúčatá a ich deti. Z dôvodov koronavírusu sa našim predstaviteľom vládnej moci vtĺka do hlavy, že musia s uvaleným dlhom súhlasiť a to vrátane toho, že budú zavedené aj európske dane. Európska únia nemá k dispozícií žiadne svoje peniaze, ale zásluhou svojej vybudovanej nedemokratickej autority aktívne pomáha globálnej finančnej mafií, aby všetkých mala v svojich rukách. A uvaliť na národné štáty nový dlh, nech jeho forma bude akákoľvek, znamená podstatne oslabiť členské štáty a ich štátnu suverenitu.

 

VII.

 

Ako teda pracuje naša národná vláda počas „pandémie“ koronavírusu ? Pracuje iba podľa svojich schopnosti, pretože jej schopnosti sú podriadené globálnemu riadeniu. Z jej schopnosti, možno predstáv, celkom jasne vyplynulo, že na riešenie najzložitejších otázok spojených s koronavírusom je tu kompetentná iba ona a niekoľko dôležitých odborníkov. Ostatní sa museli všetkým pokynom a nariadeniam iba podriadiť a čušať. Pripomeniem, že vláda SR iba nedávno získala svoju moc a kompetencie z rýdzo demokratických procedúr, základom ktorých je občan ako zdroj štátnej moci. Na toto základné demokratické pravidlo vládna moc okamžite zabudla, pretože svoju ustanovenú pozíciu stotožnila s poňatím štátu, ktorý je nedemokratickou autoritou.

 

Treba priznať, že túto nedemokratickú autoritu prevzala okamžite od predchádzajúcej vlády. Ak je štát riadený a spravovaný spôsobom, že je nedemokratickou autoritou, potom stačí vyhlasovať, že vyhral som voľby, tak si môžem robiť rozhodnutia po svojom, pripadne vytvorím koalíciu a budeme spoločne pracovať na našich predstavách. Ak je štát riadený a spravovaný tak, že je jasne poznať, že je demokratickou autoritou, tak potom vyhrať voľby znamená začiatok procesu, ktorým sa vytvoria podmienky k tomu, aby štát bol demokratickou autoritou. Takže kedy je štát demokratickou autoritou ?

 

Na túto otázku sa už dávnejšie pokúsil odpovedať americký profesor politických vied Róbert A. Dahl v svojej práci, ktorá vyšla v roku 1995 v Prahe pod názvom „Demokracia v právnom štáte ?“ Profesor sformuloval dôležitú myšlienku, ktorá by mala platiť ako poučka pre našich politikov a vládnu moc. Táto poučka znie: žiadna autorita nemôže byť demokratickou, pokiaľ nevychádza z nejakej zásady politickej rovnoprávnosti ! Môže existovať také niečo ako politická rovnoprávnosť ? Podľa profesora politická rovnoprávnosť musí existovať, ak chceme, aby autorita bola demokratická. Čo je teda politická rovnoprávnosť ? Súvisí to s otázkou účasti občanov na riadení štátu, ktorá je ústavnou kompetenciou a ktorá nikdy nebola dotiahnutá do konkrétnosti. Každá vláda sa z toho rýchlo vyzula, pretože ústavní činitelia nemôžu dávať sľuby, ak sa im do toho bude miešať aktívny a uvedomelý občan.

 

Štát je demokratickou autoritou vtedy, keď zavedie do praxe zásadu politickej rovnoprávnosti, ktorá spočíva na schopnosti vládnej moci použiť tri kritéria: kritérium osobnej voľby, kritérium kompetentnosti a kritérium hospodárnosti. Keď vládna moc nie je schopná podľa uvedených kritérií prijať rozhodnutie o veciach, ktoré sa týkajú každého osobne ako platné, správne a záväzné, potom ostáva nedemokratickou autoritou. Platnosť, správnosť a záväznosť sa najlepšie dosiahne, ak sa použije kritérium osobnej voľby, kritérium kompetencie a kritérium hospodárnosti. Pri rešpektovaní zásady politickej rovnoprávnosti je možné sa dopátrať odpovede na otázku, ako môžu občania uplatniť svoju autoritu nad vládnou mocou. Profesor Dahl došiel k záveru, ktorý sa nemôže spochybňovať – kritérium osobnej voľby musí v spoločnosti platiť pre každého ! Každý občan má právo použiť kritérium osobnej voľby pre posúdenie platnosti rozhodnutí, ktoré sa ho dotýkajú. Prax vládnej moci je taká, aby sa neumožňovalo občanom, aby sa usilovali o svoje ciele s rovnakou rovnoprávnosťou. Osobná voľba občana vládnu moc nezaujíma.

 

Zoberme si jeden dôležitý príklad. V Bruseli bol v roku 2016 prijatý dokument k reforme EÚ s názvom „Správa o možnom vývoji a úpravách súčasnej inštitucionálnej štruktúry EÚ“ ( dokument číslo A8 – 0390/2016 ), ale v takom smere, aby došlo k posilneniu moci orgánov a inštitúciou EÚ a aby sa reforma prejednala iba na úrovni európskeho konventu. Naša vládna moc a politické strany tento problém ohľadom reformy EÚ občanom praktický zatajili, neotvárali ho. Ak by vláda SR a politické strany postupovali s vedomím, že ich povinnosťou v demokratickej krajine je zachovávať a posilňovať, aby štát ako autorita bol demokratický, potom by spoločne rešpektovali zásadu politickej rovnoprávnosti aj v prípade reformy EÚ, pretože v otázkach života v určitom národnom spoločenstve sme približne rovnako kompetentní. Takže, čo sa vlastne v prípade ohlásenej reformy z Bruselu stalo ? Kompetencia rozhodovať o prijatí reformy EÚ bola zredukovaná z národnej úrovne na úroveň nadnárodného konventu, ktorý sa uskutočnil len za účasti našich priaznivcov proeurópsky orientovaných a to je všetko.

 

Zásada politickej rovnoprávnosti založená na uvedených troch kritériách sa mala uplatniť z úrovne vládnej moci aj v prípade inštalovania politiky organizovania strachu z „pandémie“ koronavírusu. Táto politika totiž v skutočnosti nerieši iba vírus a obranu proti nemu, ale niečo, čo sa týka preformatovania jednotlivých oblasti života spoločnosti, kapitalistickej spoločnosti v prvom rade. Mimo toho ide o prípravu a realizovanie obrovských kšeftov, ktoré si trieda kapitalistov pripravila, v jeho extrémnej podoby. V konečnom dôsledku ide o to, ako sa má kapitalistická spoločnosť vyvíjať ďalej, respektíve, aké reformy je potrebné uskutočniť, aby sme sa vzdali myšlienky bezbrehého kapitalizmu. V každom prípade treba hľadať také možnosti usporiadania spoločnosti, aby bola v prospech všetkých jej obyvateľov a nie iba pre malú hŕstku – „Triedu 1%“.

 

Bez uplatňovania zásady politickej rovnoprávnosti nie je možné zastaviť besnenie najreakčnejších síl kapitalizmu, pretože samotní politici nemajú k tomu vôľu a odvahu. Nič nenasvedčuje o tom, že naši politici, vládna moc či vôbec štátna moc majú záujem niečo v tomto smere podnikať – teda prijať zásadu politickej rovnoprávnosti za dôležitú podmienku výkonu príslušných štátnych funkcií a prijímania zásadných rozhodnutí. V terajšom období národné vlády pracujú tak, že úplne podľahli globálnemu riadeniu a chtiac či nechtiac ďalej pomáhajú tomuto riadeniu centralizovať moc. Takže cez koronavírus sa rieši mocensko-politický problém v záujme nastolenia svetovej vlády. Práve v tejto súvislosti David Icke v jednom svojom vystúpení poznamenal, že čím viac nekompetentných a skorumpovaných politikov máme, tým ich Kult ( Trieda 1% – poznámka D.H. ) viacej miluje.

 

Po voľbách do NR SR kritérium osobnej voľby ostalo zachované v zredukovanej podobe pre jedného ( napríklad predsedu vlády SR, prezidentku SR ), pre nemnohých ( napríklad ústavných činiteľov, koaličnú radu ), pre parlamentnú väčšinu ( napríklad koalíciu ), čiže kritérium osobnej voľby neplatí pre všetkých občanov SR !!! Práve tu je potrebná zmena na politickú rovnosť!!! Naša ekonomika, školstvo, spoločenský život, právny poriadok, základné ľudské práva a slobody, demokracia nemôžu ostať len pre skupinu vyvolených, pretože ich vygeneroval volebný systém, ktorý je už dávno prežitý a nefunkčný a ktorý dokáže produkovať iba skorumpovaných a nekompetentných politikov, ktorí nechcú mať nič spoločného s národom slovenským a s tým, aby sa občania mohli rozhodovať, v akej spoločnosti chcú žiť, pracovať, vychovávať svoje deti a vnúčatá.

 

Požiadavka rešpektovania a nastolenia zásady politickej rovnoprávnosti je potrebná k ochrane štátnej moci ako demokratickej autority, pretože rešpektuje právo občana mať funkčný a spravodlivý štát, ktorý si bude plniť funkcie so zreteľom na všetky záujmové skupiny obyvateľstva a občanov, bude uzmierňovať konflikty a nedovolí, aby bohatstvo a ekonomická moc uplatňovali svoju nadvládu nad spoločnosťou a verejný záujem, verejný priestor a spoločné bohatstvo národa si za každých okolnosti privatizovali.

 

Samozrejme, uplatňovanie zásady politickej rovnoprávnosti v spoločnosti nikdy nemôže byť jednoduché, ale žiaduce a potrebné, pretože sa do mnohých zásadných problémov zapája verejnosť či občania. Zatiaľ sa medzi štátnou mocou a občanmi ani nezačala žiadna otvorená debata o tom, prečo vládna moc tak vehementne spojila svoje postavenie a úlohy s problémom koronavírusu a prečo potrebuje podporovať politiku strašenia obyvateľstva „pandémiou“ koronavírusu. Občan nebude mať problém uznávať politickú rovnoprávnosť a s ňou aj právo ostatných držať sa kritéria osobnej voľby, ale nemusí sa zmieriť s legitímnym rozhodnutím väčšiny, pretože si môže myslieť, že väčšina ohrozuje jeho a ďalších občanov v určitom smere.

 

Profesor R. Dahl je si toho vedomí a preto je presvedčený, že ak nedôjde k uzmerneniu kritéria osobnej voľby s väčšinovým princípom, je potrebné v oblasti politiky vytvoriť – ustanoviť systém vzájomných záruk, ktorý odsúva niektoré požiadavky mimo dosah väčšiny a je charakteristický pre demokratický politický systém. Očakávam, že tento problém môže byť aktuálny, ak sa v súvislosti s koronavírusom, konkretnejšie, v prípade vakcíny a očkovania v politickom riadení a konaní uplatní zásada politickej rovnoprávnosti. Podľa profesora R. Dahla naplniť zásadu politickej rovnoprávnosti a vládu väčšiny v rôznych dôležitých otázkach ( hodnotách ) spoločnosti znamená zaujímať sa o racionálnosť, účinnosť a hospodárnosť toho, čo musíme zrealizovať.

 

Racionálnosť mala vládnu moc usmerniť v predstave, čo chce dosiahnuť, keď sa pustila do boja s „pandémiou“ koronavírusu, ktorá v skutočnosti neexistovala. Vôbec nebola riešená racionálnosť vzhľadom ku globálnemu riadeniu politiky strachu z „pandémie“ koronavírusu a či si to môžeme dovoliť vzhľadom k záujmom občanov a štátnej moci. Účinnosť zdôrazňuje význam určitého zisku či hodnoty pri menších nákladoch. V boji proti „pandémii“ sme v skutočnosti nedosiahli žiadne zásadné zmeny v oblasti zdravia obyvateľstva, ale samotná nákladovosť vinou politiky vládnej moci sa odzrkadľuje v pozastavení ekonomického a spoločenského života, v pozastavení výchovno-vzdelávacieho procesu deti, žiakov a študentov, v zníženej zdravotnej starostlivosti mnohým skutočne chorým občanom a podobne. Hospodárnosť nás má upozorňovať, že existujú veci, ktorých si ceníme a ktoré sú vzácne a preto plytvaním iba znižujeme celkovú hodnotu našich výsledkov. Skutočná, nefalšovaná hospodárnosť našu vládnu moc vôbec nezaujímala, pretože samotná politika strašenia „pandémiou“ koronavírusu bola a ešte stále je zameraná na rozbitie doterajšieho spôsobu života spoločnosti, počnúc ekonomikou, školstvom, nabúraním samotnej podstaty života ľudí, spoločenského života, demokratického poriadku, právneho systému, základných ľudských práv a slobôd, ďalším zadlžovaním sa celej spoločnosti a budúcich generácií.

 

Prečo som uviedol tieto poznámky o racionálnosti, účinnosti a hospodárnosti ? Aby bolo možné sa lepšie zorientovať v tom, čo vládna moc za politiku v rámci SR presadzuje, za akú cenu a či táto politika, ktorou vraj chráni zdravie najmä starších ľudí, nepoškodzuje tak záujmy národa slovenského ako aj záujmy jednotlivých občanov. Je tu ešte iný dôvod, prečo je potrebné si všimnúť otázku racionálnosti, účinnosti a hospodárnosti. K určitej celospoločenskej záležitosti, ktorá má byť predmetom politického konania a spravovania vládnej moci, sa musí nájsť optimálny systém pre rozhodovanie, do ktorého majú byť zapojení rôznym spôsobom občania SR. Má to byť kompetencia takej autority ako je štát a má platiť za situácie, že táto vládna moc je povinná vytvárať podmienky pre naplnenie ústavného práva účasti občanov na správe vecí verejných.

 

Optimálny systém rozhodovania má zabezpečiť naplnenie zásady politickej rovnoprávnosti a uvedených troch kritérií v rámci otvorenia celonárodnej diskusie k tým najdôležitejším témam života spoločenstva ako je napríklad Slovenská republika. Ku globálnej politike organizovania strachu občanov z „pandémie“ koronavírusu mal byť pripravený optimálny systém pre rozhodovanie, ktorý vždy má mať určitú štruktúru a jej dôležité prvky. Štruktúra optimálneho systému pre rozhodovanie by nám umožnila hovoriť o uvedenej politike otvorene, kritický a racionálne a teda komplexne, sformovať názory a postoje rôznych menšín ( skupín ) obyvateľstva, získa sa množstvo dôležitých informácií pre zrovnanie kompetenčných schopnosti, nájdu sa najdôležitejšie zdôvodnenia, ako je potrebné na národnej úrovni globálnu politiku zamietnuť, prijmú sa potrebné rozhodnutia, ktoré budú chrániť záujmy národa slovenského a záujmy občanov SR a to so zreteľom na kritérium osobnej voľby a kritérium hospodárnosti.

 

VIII.

 

Z praxe doterajších vlád vrátane tej novej vládnej moci je možné si všimnúť určité podobenstvo s učením Ježiša Krista, hoci nie priamo z Biblie, ale teraz skôr z knihy slovenského spisovateľa Jozefa Banáša „Kód 1“. V tejto knihe je pasáž o Ježišovi, keď sa prihovára mníchom, ktorí sa ukryli do kláštora ( Kumránsky kláštor na brehu Mrtvého mora ). To, čo im vyčíta, by malo platiť aj pre vládnu moc. Citujem z knihy: „Utekáte sa do kláštora, aby ste unikli pokušeniu. Lenže zotrvanie v kláštore nie je prejavom sily, ale slabosti. Správate sa presne naopak, akoby ste mali. Silní a odvážni idú medzi ľudí, vystavia sa pokušeniu a bojujú s ním.“ Ďalší citát: „…každé učenie je ako kvások…Aby však mal kvások blahodárny účinok, musí vzísť. A vzíde len vtedy, keď sa zmieša s cestom…“ A ďalší citát: „Kvások sám v sebe obsahuje všetko, čo je potrebné, aby z cesta vykvasil chlieb. Ale ak do cesta nevmiešaš, nemá zmysel ani kvások, ani cesto. Napriek svojej čistote sa pokazí. Múdrosť a láska kňazov sú kvások a ľudia sú cesto. Zmysel majú len vtedy, keď sú spolu.“

 

Čo môžu znamenať, či symbolizovať tieto citáty ?

 

Vládna moc sa uzatvára po voľbách do seba, do svojho „koaličného kláštora.“ Sú v ňom všetci, ktorí sa dohodli, že teraz je tá pravá chvíľa, aby všetkým ukázali, že ich majú na háku, že sa budú zbytočne o niečo usilovať, presadzovať, snažiť. Vládna moc je v svojom „koaličnom kláštore“ pevne usadená a vie, že nepodľahne pokušeniu vonkajšiemu prostrediu politikov a občanov, ktorí ostali pred kláštorom v svojich spoločenstvách. Vládna moc sa cíti silná ! A tu je ten presný bod, presný moment, keď si treba všimnúť námietku Ježiša, že sa správa presne naopak, akoby mala. Poučenie pre vládnu moc je jasné. Skutočne silní a odvážni idú medzi ľudí, vystavia sa pokušeniu a bojujú s ním. V preklade to znamená, že vládna moc sa má vždy obrátiť k ľuďom, občanom štátu, im umožniť, aby si mohli povedať svoje, aby mohli hovoriť a bojovať za svoje záujmy a dať nové impulzy či prijímať rozhodnutia. Ak má byť štát skutočne demokratickou autoritou, má to byť založené na metóde kvásku a cesta !

 

Vládna moc je ako kvások. To však nestačí, pretože ak má mať kvások ( vládna moc ) blahodarný účinok na život spoločnosti, národa slovenského, musí vzísť, teda musí sa vládna moc viazať na občanov ako základ štátnej moci. Čiže kvások sa musí zmiešať s cestom. Cesto, symbolický znamená ľud. Vládna moc – ako kvások – musí sa spojiť s o svojimi občanmi a vytvoriť im podmienky pre uplatnenie zásady politickej rovnoprávnosti a prijatie optimálneho systému pre rozhodovanie. Politická prax je taká, že sa metóda kvásku a cesta neuplatňuje. Znamená to, v preklade, že vládna moc neurobí ten krok, aby sa povinne obrátila k ľudu ( aby sa kvások zmiešal s cestom ) a bol dosiahnutý blahodarný účinok na život spoločnosti. Treba pochopiť poučenie, že bez cesta kvások nevzíde. Znamená to, že bez občanov ako základu štátnej moci vládna moc ( kvások ) nedosiahne tie výsledky, ktoré je možné dosiahnuť v spojení s ľuďmi !

 

A o to práve ide ! Ak by sa kvások spojil s cestom, mali by sme chutný chlieb pre všetkých. Tu je ten moment, keď rôzne zákulisné sily – politické, ekonomické, mediálne pozorne sledujú kroky vládnej moci a už vopred sa počíta s tým, že vládna moc musí ostať v koaličnom kláštore a kvások sa nebude miešať s cestom. To sa týka takých otázok ako je členstvo SR v NATO, fungovanie EÚ a oslabovanie štátnej suverenity SR, otázky migrácie, istambulského dohovoru a podobne. Teraz je najaktuálnejšia problematika politiky organizovania strachu z „pandémie“ koronavírusu, ktorú nesmie vládna moc vystaviť pokušeniu, teda dostať na celonárodnú diskusiu občanom v rámci určitého optimálneho systému rozhodovania.

 

Inštalovanie – ustanovenie nového zákonodarného zboru a novej vládnej moci po voľbách do NR SR je veľmi dôležité. Platí tu už spomínaná múdrosť, že kvások sám v sebe obsahuje všetko, čo je potrebné, aby z cesta vykvasil chlieb. Znamená to, že tieto štátne autority samé osebe predstavujú takú kvalitu, ktorá im umožní dosiahnuť dobrý výsledok v prospech života spoločnosti. Štátne autority dosiahnu požadovanú kvalitu iba vtedy, ak budú pracovať ako demokratické autority. Pokiaľ ide o kvások, ak ho nevmiešame do cesta, nemá zmysel ani kvások, ani cesto. Ak sa štátna moc nespojí s občanmi a nepodstúpi cestu pokušeniam, stráca sa jej zmysel a poslanie a z občanov sa stávajú len matematické jednotky vhodné pre rôzne štatistické údaje a zdeformované prieskumy. Potom všetko je v rozpore s Ústavou SR.

 

Ak sa kvások nezmieša s cestom, napriek svojej čistote sa pokazí. Ak vládna moc sa pred ľudom zatvorí do „koaličného kaštieľa“, napriek svojim sľubom o vernosti SR a k záujmom občanov, sa rovnako pokazí, možno že zradí svoj národ slovenský a jeho záujmy. Kvások sa pokazí, ale samotná vládna moc sa pokazí tak, že je orientovaná na záujmy cudzej moci, pričom táto orientácia nie je možná pri jej spojení s ľudom. Čo môže znamenať táto veta : „Múdrosť a láska kňazov sú kvások a a ľudia sú cesto. Zmysel majú len vtedy, keď sú spolu.“ ? Zmysel skutočnej politiky v prospech národa slovenského a jeho občanov je možný len vtedy, keď vládna moc zabezpečí, aby štátna moc bola demokratickou autoritou a teda realizovaná s občanmi, nie s cudzími silami. Mať vládnu moc či štátnu moc v takom slová zmysle, že podlieha silnému globálnemu riadeniu rôznych nadnárodných spoločnosti či nadnárodných subjektov znamená mať kvások, ktorý sa k ničomu nepoužije, pretože v takomto prípade štát ako nedemokratická autorita nepotrebuje cesto a preto z neho so zanietením z občanov formujeme iba živé figuríny, ktoré podľa nových noriem majú vykryť priestor ľudského života, ktorý bude možné prísne kontrolovať v mene novej chiméry – zabezpečenia zdravotnej bezpečnosti novodobých otrokov bez vlastnej mysle a vôle.

 

IX.

 

Prezidentský úrad v SR má veľmi veľkú dôležitosť práve pre záchranu či ochranu občanov pred excesmi vládnej moci či politických strán, pred excesmi globálnej moci. Prezidentský úrad sa má vyznačovať múdrosťou a láskou k občanom SR, pretože má za úlohu odhaľovať rôzne nedostatky v politickom riadení národa slovenského a záujmov jeho občanov. Prezidentský úrad z môjho pohľadu má dbať, aby štátna moc ako autorita nad životom a osudom občanom bola demokratickou autoritou, ktorá je spoločnou organizáciou nás všetkých. Je záhadou, prečo si prezidentský úrad takúto nepísanú povinnosť neplní a prečo tento úrad, ako individuálna štátna autorita, ako prvá tiahne svojou múdrosťou a láskou mimo svojho národa, v prospech záujmov iných rôznych nadnárodných síl. Prezidentský úrad je kváskom, ktorý sa má podľa našej Ústavy zmiešať s cestom. Lenže z pohľadu nadnárodných síl zmiešanie kvásku a cesta nemôže byť akceptovateľné.

 

Terajšia prezidentka SR bola ešte ako súkromná osoba ocenená nadnárodnými cenami za statočnosť a odvahu, ktorú vraj preukázala v rámci svojho okresu Pezinok v boji proti nepravosti a arogancií mocných. Tí mocní, arogantní ľudia však boli z nášho vnútroštátneho prostredia. Je zaujímavé, že takýto boj niektorých jednotlivcov, ktorý je vedený do vnútra konkrétnej spoločnosti, je oceňovaný Západom ako určité hrdinstvo. Keď Západ organizuje takéto oceňovanie jednotlivcov v boji proti neprávosti a arogancií moci, znamená to, že má záujem na niečom, čo sa má v danej krajine presadiť, čo potrebuje, čo má význam. Zvyčajne ide o to, aby sa v rámci politických síl a politických aktivít mohli vybrať do popredných štátnych funkcií takí jedinci, ktorí budú vyhovovať nadnárodnými štruktúram. V dnešnej dobe je napríklad rozbehnutý proces Gladio East, ktorý bol odsúhlasený na schôdzi skupiny Bilderberg . Cieľom tohto procesu je zlomiť odpor národov v Európe proti globalizácií. Jedným z hlavných nástrojov je plán na odstránenie vlasteneckých síl z politických strán, izolácia kádrov od vplyvu na rozhodovanie. A samozrejme, o samotných občanov už nikto ani nezakopne.

 

Ak sa heslo: „Postavme sa zlu, spolu to dokážeme !“ dá použiť v rámci boja proti vnútorným silám, ktoré sa vyznačujú svojou aroganciou moci, potom prečo nie je možné použiť toto heslo aj v rámci boja proti nadnárodným silám, ktoré pre našu spoločnosť, náš národ a záujmy našich občanov predstavujú ZLO ? Kto skutočne bojuje celý svoj život proti nepravosti a arogancií moci, ten predsa nerozlišuje medzi bojom vo vnútri štátu či bojom v smere von z štátu, pretože v každom prípade ide o silu a kvalitu vlastného štátu, ktorý ako autorita má byť demokratický. Boj proti nepravosti a arogancií moc na lokálnej úrovni sa nedá zrovnávať s potrebou boja na národnej úrovni v smere proti globálnemu pôsobenie. Podľa Ústavy SR a podľa sľubov, ktoré táto ústava vyžaduje, je boj proti nepravosti a arogancií moci z nadnárodnej úrovne priamo povinnosťou politikov či ústavných činiteľov. A záhadou je, že sa táto povinnosť nerešpektuje, skôr potláča, zakrýva a teda dochádza k dezorientácií občanov.

 

Prezidentka SR mala za povinnosť vládnu moc, ktorá vedome pomáha presadzovaniu politiky organizovania strachu z „pandémie“ koronavírusu, otvorene a verejne skritizovať a mala ukázať ako je možné a potrebné spojiť sa s občanmi SR, aby bolo možné proti ZLU z globálneho riadenia úspešne bojovať. Ak tak neurobila, môže to viesť k domnienke, že jej vernosť k tým, čo morálne a finančne ocenili jej odvahu bojovať proti nepravosti či arogancií moci v jej lokálnom prostredí, má väčší význam a hodnotu ako jej sľub vernosti Slovenskej republike a jej občanom. Dnes si ešte mnoho z nás nevie ani predstaviť, že politika organizovania strachu z „pandémie“ koronavírusu sa musí v každom národnom štáte usadiť natrvalo. Má to mať podobný efekt, ako keď USA vyhlásili vojnu proti terorizmu, pričom táto politika boja proti terorizmu má ďalekosiahle následky na vývoj vo svete a podporuje snahu dosiahnuť v niekoľkých krokoch nový svetový poriadok, ktorý má byť jednoznačne v prospech „Triedy 1%“.

 

Prezidentský úrad sa mal stať miestom, z ktorého sa bude šíriť pravda o politike organizovania strachu z „pandémie“ koronavírusu. Namiesto toho tento úrad podporuje nehoráznu lož, že koronavírus je nebývalá hrozba pre naše zdravie. Podľa Dr. Vernona Colemana, súčasná koronavírova „epidémia“ je zhruba 100 krát menej vážna, než chrípka z minulého roka. To, čo sa deje, je veľmi zlovestné a v podstate všetko publikované v mainstreamových médiách je podľa neho lož. Lož prichádza od vlády a jej agentov, prečo by chceli tak luhať a zbytočne ľudí desiť, ak by neplánovali ovládnuť spoločnosť a odstrániť posledné stopy našej slobody. Ľudia, čo dnes riadia svet, sú zlí a manipulatívni, nepoznajú pravidlá a hranice. Účel koronavírusového zločinu je teraz jasný – ide o ovládnutie nášho sveta a našich životov a o zničenie našich slobôd, práv, kultúry. ( bližšie pozri video od Dr. Colemana: „Vládne a mediálne lži, klamy a manipulácie.“ )

 

Je to tragédia, že občania SR nemôžu počuť pravdu od svojich politikov, ktorých si zvolili do významných štátnych funkcií. Nech nám vyargumentujú, že koronavírus je pre obyvateľov SR nebývalá hrozba . Nech nám vyargumentujú, prečo bolo potrebné nechať veľkú časť sveta v domácom väzení, prečo bolo potrebné uzavrieť globálnu ekonomiku, prečo bolo potrebné uzavrieť školy, vyhubiť veľký počet starých ľudí či odsúdiť milióny neliečených ľudí k smrti, hoci nebol k tomu žiadny dôvod. O tomto výsledku boja s „pandémiou“ koronavírusu hovorí aj Dr. Vernon Coleman v svojom ďalšom videu: „Prečo vlády chcú a potrebujú druhú vlnu koronavírusu ?“ Podľa uvedeného pána, vírus ako dôvod uzákoneného chaosu nikdy nebol nebezpečnejší ako chrípka. Počet ľudí, ktorých zabila predpísaná liečba, karanténa a spoločenské rozostupy, zďaleka presiahne počet úmrtí na koronavírus.

 

Podľa Dr. Colemana druhá vlna by nemala prísť, pretože vírusy sa tak obvykle nechovajú, rovnako chrípka sa opakovane nevracia. Ľudia, ktorí kontrolujú zločin okolo koronavírusu, chcú druhú vlnu, pretože nás potrebujú udržiavať pod kontrolou. Média nás teda varujú, že druhá vlna bude. Všetko, čo sa v súčasnosti deje , je o kontrole, moci a peniazoch. Farma spoločnosť Astra-Zeneca začala tvoriť 2 miliárdy dávok vakcín proti koronavírusu, i keď testy bezpečnosti a účinnosti neboli dokončené. Ak teda príde druhá vlna, bude zámerne vytvorená. Podľa doktora je zaujímavé, že Južná Kórea s 50,- miliónmi obyvateľov zaznamenala okolo 300 úmrtí a to bez karantény ! Organizátori „pandémie“ koronavírusu narušili miliardy životov a vytvorili teror a globálny chaos, takže autor videa ich nazval, že ide o teroristickú skupinu. A žiadna iná teroristická skupina na svete nebola tak efektívna ! Tento podvod s koronavírusom zorganizovali ľudia, ktorí už majú neobmedzené zdroje peňazí a moci. A ja dodávam, že napriek tomu títo teroristi požadujú od národných vlád ďalšie a ďalšie peniaze a výkon štátnej moci v ich prospech.

 

Dr. Colema zdôraznil, že pokiaľ nebudeme pokračovať v šírení pravdy a nepresvedčíme masy ľudí, aby pochopili, čo sa deje, že naše vlády a média nám o všetkom luhajú, potom je naša budúcnosť neradostná ! Je zaujímavé, že ani pod vedením našich ústavných činiteľov či z iniciatívy skupiny opozičných poslancov ani v NR SR nebola vyvolaná otvorená debata o tom, prečo je potrebné na území SR pomáhať s realizáciou politiky organizovania strachu z „pandémie“ koronavírusu a prečo nie je možné z úrovne našich zástupcov šíriť o tejto politike, o tejto nehoráznej lži, pravdu.

 

X.

 

A nie iba o tom. Aspoň opozícia si mala pripraviť návrh opatrení určených k tomu, aby bolo možné aktivity vládnej moci v podpore politiky organizovania strachu z „pandémie“ koronavírusu zastaviť a aby bolo možné verejnosti predložiť skutočnú pravdu o zorganizovanom podvode s koronavírusom. Je ťažko predpokladať, že túto úlohu na seba môže zobrať SMER – SD, pretože nemá záujem o spoluprácu s „fašistami“ z ĽS – NS a čo je hlavné, pod vedením tejto bývalej vládnej strany sa celá politika podvodu s koronavírusom do aktivít vládnej moci prevzala a začala realizovať.

 

A za tejto situácie na politickej scéne, keď nie je od koho očakávať, že sa o podvode s koronavírusom bude šíriť pravda, že sa proti politike organizovania strachu z „pandémie“ koronavírusu bude aktívne bojovať, tak vládna moc má ešte zámer veľmi aktívne bojovať proti dezinformáciám. Neskonale živíme paradox: keď pravda patrí všetkým vo verejnom záujme, tak za jej nositeľku si obstaráme súkromné média ! Takýto paradox nemôže prispievať k šíreniu pravdy. Oficiálna vládna propaganda sa totiž tvári, že okrem ochrany nášho zdravia o nič iné nejde. Lenže problém je v skutočnosti v tom, či mechanizmus prežitia striktne, nastolený vládnou mocou, je tou správnou metódou ochrany nášho zdravia. Bežný občan, ktorý sa trošku zaujíma o rôzne súvislosti javov a procesov, ktoré sa odohrávajú u nás a vo svete, nemá problém si uvedomiť, že politika organizovania strachu z „pandémie“ koronavírusu je niečo, čo do ľudského bytia nepatrí a aj preto je možné o takejto politike hovoriť ako o zločinnej, totalitárnej, teroristickej, autoritatívnej, protištátnej a podobne.

 

Nie koronavírus spôsobuje politický a hospodársky rozvrat kapitalizmu v doterajšej podobe, ale trieda majetných, bohatých a mocných, ktorá nemá zľutovanie s obyvateľstvom sveta, ak ide o nastolenie nového svetového poriadku. „Trieda 1%“ nemá v pláne debatovať s občanmi národných štátov o svojich predstavách, ako by mal tento nový poriadok vyzerať a preto ani národné vlády v demokratickom duchu vôbec nepôsobia, iba sa orientujú v smere , aby koronavírus bol účinným nástrojom zdokonalenia metodiky kontroly obyvateľstva cez zdravotnícke a bezpečnostné opatrenia. Takže k čomu má slúžiť šírenie pravdy o koronavíruse ? Aby sme mohli a) odhaliť skutočné ciele a plány nadnárodných farmaceutických kartelov a „Triedy 1%“vo veci hystérie okolo koronavírusu a spôsobov ovládnutia sveta, b) zbaviť sa strachu z koronavírusu a začať sa brániť pred politikou vládnej moci. Máme si uvedomiť, že vôbec nie je potrebné mať strach z koronavírusu, ale treba mať strach z toho, čo sa za týmto koronavírusom skrýva.

 

Donald Tramp ešte ako kandidát na prezidenta USA v jednom svojom prejave povedal aj toto. Citujem: „Toto nie je iba ďalšie štvorročné volebné obdobie. Ide o križovatku v dejinách našej civilizácie. Kam pôjdeme, určí, či my, ľudia, obnovíme kontrolu nad svojou vládou…Tieto voľby určia, či sme slobodný národ, alebo či žijeme len v ilúzií demokracie, ktorá je v skutočnosti kontrolovaná malou hrstkou globálnych záujmových skupín, ktoré systémom manipulujú a systém je zmanipulovaný. Takáto je realita. Vy to viete, oni to vedia, ja to viem a skoro celý svet to vie. Eštablizment a jeho mediálny nástroj udržujú kontrolu nad týmto národom prostriedkami, ktoré sú veľmi dobre známe. Každý, kto spochybní ich postavenie, je označovaný ako sexista, rasista, xenofób a morálne pokrivený. Napadnú vás, poohovarajú vás, budú skúšať zničiť vašu kariéru i rodinu. Budú skúšať zničiť na vás čokoľvek, vrátane vašej reputácie. Budú luhať, luhať, luhať. A potom znovu, a potom urobia viac než to. Urobia čokoľvek bude nutné. Clintonovci sú zločinci. Pamätajte si to. Sú to zločinci Naša veľká civilizácia tu v Amerike a celý civilizačný svet sa približuje momentu zúčtovania. Videli sme to vo Veľkej Británií, kde občania zvolili oslobodenie od globálneho vládnutia a globálnych obchodných dohôd, globálneho poňatia imigrácie, ktoré zničilo ich suverenitu a zničilo už mnoho národov. Ale ústredná základňa svetovej politickej moci je tu v Amerike. A je to naša skorumpovaná politická garnitúra, ktorá je najväčšou hybnou silou v pozadí snahy o radikálnu globalizáciu a získaní prevahy nad pracujúcimi ľuďmi. Ich finančné prostriedky sú praktický neobmedzené. Ich politické prostriedky sú neobmedzené. Ich mediálny vplyv je nezrovnateľný. A v neposlednej rade – hĺbka ich nemorálnosti je naprosto neohraničená.“ Toľko citát z prejavu Donalda Trampa.

 

Donald Tramp, terajší prezident USA, hovoril iba o tých skupinách ľudí, ktorí v terajšom období realizujú politiku organizovania strachu z „pandémie“ koronavírusu v rámci svojho globálneho spravovania sveta. Ukazuje sa, že politiku týchto skupín – „Triedy 1%“ podporuje aj prezidentka SR. A nie je v tom sama. Veľmi aktívne v tomto smere pracuje naša vládna moc a samotní zákonodarcovia, ktorí sa tak ponáhľajú, že musia mnohé zákony prijímať v skrátenom legislatívnom procese. Zdá sa, že naši politici veľmi dobre sú oboznámení napríklad s dokumentom Rockefellerovej nadácie, ktorý popisuje detailný postup chrípky zvanej koronavírus, jej očakávaný vplyv na svetovú populáciu a plánované ciele tohto celosvetového podvodu.

 

Nemám v úmysle o tomto dokumente sa rozpisovať. Iba naznačím z tohto dokumentu niečo, čomu sa už venuje aj naša vládna moc a zákonodarcovia. Z dokumentu uvedenej nadácie vyplýva, že v auguste a septembri je treba pokračovať v hlásení vysokej úmrtnosti, pričom úmrtia na ktorúkoľvek chorobu je treba vydávať za koronu a zvýšovať úmrtia ako to najviac ide. V októbri a novembri príde nová karanténa. Táto karanténa musí byť oveľa tvrdšia, musia byť vysoké pokuty za jej porušenie. Cestovanie bude prehlásené za zbytočne, vzrastú kontroly vrátane zásahov armády. Má sa zaviesť sledovanie jednotlivcov s použitím povinných aplikácií na telefón. Čo je veľmi znepokojujúce, týka sa zámeru, že bude nutné prevziať dohľad nad potravinami a benzínom, spôsobovať nedostatky, takže ľudia nebudú môcť zohnať základné potreby a služby bez toho, aby k tomu nedostali povolenie.

 

Táto karanténa má byť držaná dlhšie, počítajme s tým, že to bude 6 mesiacov i dlhšie, skomplikuje dodávky tovarov a potravín a spôsobí nedostatok obživy. Akýkoľvek odpor verejnosti musí byť drsno potlačený. Po dlhej dobe karantény sa príde s očkovaním. S digitálnym overovaním očkovania, ktoré bude povinné. Tí, ktorí nebudú súhlasiť s očkovaním, budú označení za nebezpečných pre ľudskú spoločnosť. Život ľudí sa nebude mať možnosť vrátiť sa do normálnych koľají, pokiaľ nebudú všetci očkovaní ! Ak väčšina ľudí sa nechá očkovať, potom môžu vstúpiť do nového systému s digitálnou menou. Tí, ktorí sa nedajú očkovať, nebudú môcť pracovať a ani cestovať. Ak väčšina ľudí nebude chcieť sa dať očkovať, potom sa vypustí druhá infekcia, SARS vírus ako strašiak, ktorý má 30 % úmrtnosť, aby sa prinútili ľudia k očkovaniu.

 

Tieto informácie mám z portálu www.nwoo.org a článku s nadpisom: „Vážne varovanie z Ghany. Rockefellerov Covid – 19 plán popísaný,“ ktorý bol uverejnený dňa 15.7.2020. Samozrejme, bol by som rád, keby také niečo, ako som stručne uviedol, sa vôbec nezačalo a ani nerealizovalo. Problém je v tom, že sa všetko podľa plánu začalo a pokračuje. Naša vládna a zákonodarná moc v duchu tohto dokumentu pokračuje v svojej ( Rockefellerovej ) politike organizovania strachu proti „pandémii“ koronavírusu. V týchto dňoch bola prijatá vládna novela zákona o elektronických komunikáciach, ktorou sa mení aj zákon o ochrane, podpore a rozvoji verejného zdravia. Naša štátna moc iniciatívne začala preberať smernicu ukladania vysokých pokút za porušenie nariadení o karanténe a zavádza sledovanie jednotlivcov s použitím povinných aplikácií na telefón. Je to iba náhoda, že také niečo sa deje kvôli chrípke ? Lenže oficiálne sa to podľa vládnej moci deje s cieľom zabránenia vzniku a šíreniu pandémie alebo nebezpečnej nákazlivej ľudskej choroby. O tejto záležitosti bol dňa 15.7.2020 v internetovom denníku Hlavné správy uverejnený článok s nadpisom: „Úrad verejného zdravotníctva bude získavať telefónne čísla navrátilcov z „červených krajín“. Za nedodržanie karantény im hrozí pokuta 5000,- eur.“ A tak sme teraz v situácií, že chyba už iba malý krôčik k tomu, čo sa plánuje u Rockefellera: všetko cestovanie bude prehlásené za zbytočné, vzrastú kontroly, vrátane zásahu armády.

 

Ako na bežiacom pase naša štátna moc prijíma opatrenia a zákony proti svojim občanom, ak si tí nebudú ctiť a dodržiavať rôzne nezmyselné pravidla a pokyny. Rockefellerov plán s Covidom – 19 nie je žiadna konšpirácia, pretože sa realizuje a keď sa nestane zázrak, že sa občania a ich národné vlády prebudia zo sladkého pocitu, že sa chránia pred nebezpečnou chorobou, tak sa v tomto pláne bude pokračovať. Tento plán, to je najväčšie zlo, ktoré bolo dané na papier a ktoré sa zahniezdilo do všetkých národných a nadnárodných štruktúr politiky a moci. Oficiálne verejnosti tvrdia, že robia politiku v mene občanov a teda verejného zdravia. Ako som už uviedol na inom mieste tohto článku, vládna moc má robiť politiku v zásadných otázkach v spoluúčasti s občanmi a v tomto smere musí uplatniť v praktickom politickom živote zásadu politickej rovnoprávnosti.

 

Na portáli www.nwoo.org bolo ešte 25.3.2020 uverejnené video, v ktorom Vladimír Kvačkov odpovedal na otázky. Dovolím si voľne interpretovať to, čo je v tomto videu dôležité. Podľa V. Kvačkova na koronavírus nie je možné sa dívať zo strany verejného záujmu a teda verejného zdravia, ani epidemiológie. Koronavírus, ktorý je lživo označovaný za epidémiu, musí byť skúmaný z hľadiska globálnej moci, náboženských, politických, finančných, ekonomických a národných záujmov a preto ide o strategickú operáciu. Podľa Kvačkova málo veríme na existenciu Satana ako nepriateľa ľudskej rasy. Cieľom sionistov a finančnej moci je znížiť množstvo ľudí, zastaviť pohyb ľudstva po svete, aby ich zbavili politickej slobody. Teraz potrebujú ďalšie ospravedlnenie, aby mohli uplatniť ešte väčšiu kontrolu a ovládanie ľudstva a preto prišli s koronavírusom. Nie je žiadna pandémia, nie je žiadna epidémia. Treba obmedziť politické práva a spôsobiť strach medzi ľuďmi, ďalší cieľ sa týka financií a vlády nad ekonomikou.

 

Paul Craig Roberts z USA v jednom svojom článku z marca 2017 konštatoval, že USA a západný svet vstúpili do fáze, v ktorej rešpekt k pravde neexistuje už ani vo verejnosti, ani v privátnych inštitúciách. Pre USA a pre korupčnícke vazalské štáty sa pravda stala niečim, čomu je treba sa za každú cenu vyhnúť. V USA a v Európe je znepokojujúca nielen bezmedzná dôverčivosť a bezstarostnosť väčšiny ľudí, ale ešte hrozivejšia je ochota médií, vládnych predstaviteľov a členov profesionálnych organizácií luhať a to celkom bez ostychu luhať v záujme svojich karier. Naši politickí predstavitelia do tohto hodnotenia úplne zapadajú. Namiesto pravdy sa používa náhradné riešenie.

 

Toto náhradné riešenie sa podľa P. C. Robertsa skladá z oficiálneho výkladu a prevládajúceho výkladu. Oficiálny výklad poskytuje vládna moc. Už som spomínal, že vládna moc nás chráni pred nebezpečnou chorobou a preto musí mať k dispozícií zákony, ktoré bude používať ako zbraň proti občanom. Prevládajúci výklad predstavuje vysvetlenie, ktoré vysvetlenia vládnej moci či politických predstaviteľov vôbec opakujú. Takýmto spôsobom pracujú predovšetkým súkromné média, poslanci či rôzni prisluhovači vládnej moci vrátane prezidentského úradu. Oficiálne či prevládajúce vysvetlenie sa deje tak, že zvyčajne nie je a nemusí byť v súlade s faktami. Od občana sa vyžaduje, aby bez akýchkoľvek problémov prijal: a) že politiku robí vládna moc v jeho mene, b) že je povinný nepochybovať o pravdivosti a platnosti oficiálnych či prevládajúcich vysvetlení.

 

K čomu má viesť takáto štruktúra úloh a povinnosti ? Občan musí veriť tomu, čo robí jeho vládna moc v záujme jeho zdravia a z tohto dôvodu si musí rozmyslieť, či bude tvrdohlavo tvrdiť, že koronavírus je iba obyčajná chrípka alebo sa stotožní s výkladom globalistov, že je to príšerná nebezpečná choroba. Nie je jedno, ako sa občan rozhodne, či prijme oficiálny výklad vládnej moci alebo nie. Podľa vládnej moci občan má veriť, že ide o skutočnú pandémiu a teda nebezpečnú chorobu. Ak sa občan dopracuje k oficiálnemu výkladu vládnej moci, plán Rockefellerovej nadácie má človeka, ktorý sa bez výhrad dá zaočkovať a splní všetky ďalšie požiadavky. A naviac – nebude ho zaujímať nič, čo sa v ľudskej spoločnosti deje s ekonomikou, spoločenským životom, školstvom, kultúrou, politikou a podobne, len nech prežije a bude ochránený pred tou „hnusobou“, ako nazval koronavírus B. Gates.

 

Ak sa občan dopracuje k záveru, že oficiálny výklad a ani prevládajúci výklad nedávajú uspokojujúcu odpoveď na to, čo sa pod hlavičkou koronavírusu deje, potom takýto občan verí tomu, že koronavírus nepredstavuje žiadne mimoriadne nebezpečenstvo a nie je nič viac ako chrípka. Takýto občan sa nedá zaočkovať a jeho poňatie prežitia nie je spojené zo strachom z koronavírusu, ale so záujmom o to, čo sa v ľudskej spoločnosti deje a ako sa to deje. Podľa plánu globalistov nesúhlas občana bude dôvodom, aby bol označený za verejného nepriateľa, ktorý nebude mať právo pracovať a ani cestovať a podobne.

 

XI.

 

Oficiálne teda nemáme nikoho v radoch našich zástupcov, kto by mal záujem bojovať za pravdu, kto bude ochotný na faktoch dokázať, že oficiálny výklad a prevládajúci výklad politiky organizovania strachu z „pandémie“ koronavírusu nie je založený na faktoch, ale na poňatí koronavírusu ako nástroja strategickej operácie účastníkov globálneho riadenia, ktorý sa musí určitým spôsobom tajiť, čim si vládna moc iba predlžuje svoju politickú životnosť, lenže aj tak iba dočasne. V skutočnosti sa veľa toho nedá utajiť, ak je už jasné, že má existovať v rámci globálneho podnikania očkovanie obyvateľstva vo svete a jeho prísna kontrola. Je ešte čas k tomu, aby občania SR čakali na prezidentku, že zmení svoj postoj a bude konať v ich prospech ? Už je čas, aby sa občania začali zaujímať, ako naplniť heslo: Postavme sa zlu, spolu to dokážeme! Toto SPOLU má patriť občanom, ktorí dokážu vytvoriť dočasný politický zväzok, politické teleso schopné činov. K tomu občania nepotrebujú žiadne mimovládne organizácie. Na svojej strane majú tých najpovolanejších, ktorých si volia do orgánov miest a obcí – teda primátorov, starostov a poslancov. Treba sa učiť pochopiť, že pre občana je veľmi dôležitý aj komunálny politik a s takýmto politikom treba spolupracovať. Občania SR sa majú postaviť za svoje životy, za životy svojich deti a vnúčat, za životy svojich obcí a miest cez svoje samosprávne orgány a cez svoje verejné zhromaždenia. Občania už nemôžu si dovoliť čakať na žiadnu politickú stranu či politické hnutie, ktorá ich k boju proti politike organizovania strachu z „pandémie“ koronavírusu povedie. Občania SR si nepotrebujú zakladať žiadne ďalšie politické strany. Potrebujú vytvoriť takú atmosféru v rámci svojich samosprávnych spoločenstiev, aby sa k činom zobudili samotní starostovia, primátori a poslanci a aby sa stali ich prirodzenými vodcami. Cez verejné zhromaždenia občanov je potrebné prediskutovať súčasnú situáciu v štáte, ktorá sa dotýka všetkých, a rozhodnúť sa vládnej moci predložiť jasné stanoviska a požiadavky. Nakoniec, samotný zákon o obecnom zriadení jasne stanovuje, že samosprávu obce vykonávajú obyvatelia orgánmi obce, hlasovaním obyvateľov obce a verejným zhromaždením obce.

 

Zatiaľ sa dejú rôzne veci, kontrola obyvateľstva funguje a podľa prezidentky SR štát musí ukázať ( komu ? ) svoju pripravenosť. Takže zatiaľ máme poslušne čakať na vakcínu a očkovanie. Lenže ak je koronavírus iba chrípkové ochorenie, potom prečo sa presadzuje vakcína a očkovanie cez zákony proti ľuďom a cez globálne politické nástroje ? Nemalo by to byť záležitosťou lekárov, zdravotníckych pracovníkov ? Prečo sa do toho má miešať národná vláda či dokonca prezidentka SR tým spôsobom, ako to v skutočnosti robia ? Dňa 17.7.2020 bol na portáli www.nwoo.org uverejnený článok s názvom „Protokol o 100% liečbe Covid – 19:Prepis interwiew Dr. Richarda Bartletta pre Bombshell.“ Z obsahu článku jasne vyplýva, že vôbec nie je potrebné čakať na žiadnu vakcínu a očkovanie, pretože existujú veľmi lacné spôsoby liečby pacientov na Covid – 19.

 

Dovolím si voľne interpretovať niektoré dôležité informácie a myšlienky Dr. Richarda Bartletta. Sú veľmi dôležité. Doktor najprv poskytol zaujímavé informácie z niekoľkých krajín vo svete. Na Taiwane, ktorý má 25 miliónov ľudí, počas celej pandémie zomrelo iba sedem ľudí. V Japonsku, kde žije viacej ako 121 miliónov ľudí, zomrelo za celú dobu pandémie menej než 1000 ľudí. V Singapuru za rovnakú dobu len 12 ľudí. Podobne je to na Islande. Takže, čo robia v týchto krajinách či oblastiach zaujímavého ? Podľa doktora robia iba to, čo robí on sám. To, čo všetci robia, je inhalovanie steroidov. Jeho favoritom je inhalovanie budesonidu. Pôvodný značkový názov je Pulmicort. Je to genetický, veľmi lacný preparát, pretože celá liečba stojí 200 dolárov v hotovosti. Používa sa rozprašovač, je to liek proti astme, pôsobí ako protizápalový prostriedok proti Covid, čo je zápalové onemocnenie dýchacích ciest. Podľa doktora dokonale funguje, pretože 100% jeho pacientov je nažive. K liečbe ho používa od marca tohto roka. Ošetrenie vdychovaním trvá päť minút. Je to bez masky, používa sa neveľký náustok, ktorý držíme pred sebou.

 

Uvedený liek je známy už cez 20 rokov, je bezpečný. Big Pharma do neho nechce investovať ani halier. Iný spôsob liečby cez pobyt v nemocnici stojí niekoľko tisíc dolárov. Na Taiwane 24 miliónov ľudí nemusí čakať na vakcínu a nehrozí im problém, že sa budú musieť dať očkovať. V Amerike sa uvedený liek využíva ako prevencia astmatických záchvatov, nakoľko sa to týka okolo 25 miliónov ľudí. Kto chytí Covid, je liečený inhalovaním steroidov. Podľa doktora pre 50% ľudí, ktorí vírus dostanú, a nemajú žiadne príznaky, nie je potrebná liečba. Ale 20% je v nebezpečí úmrtia, ak sa liečbe nepodrobia. Toto inhalovanie budesonidu, ako liečba Covidu, sa v súčasnosti študuje v Národnom ústave zdravia. Má byť ukončená v októbri, ale podľa vyjadrenia doktora, od začiatku bola odsúdená k neúspechu. Bližšie sa v článku o tom nepíše.

 

Naša vládna moc a prezidentka SR podporujú, aby sme mali k dispozícií vakcínu a teda, aby sme boli očkovaní. Vôbec si neuvedomujú, že očkovanie je kapitalistický podvod na obyčajných ľudí, že je to ZLO, ktoré je potrebné postaviť cez jeho propagátorov a realizátorov pred spravodlivé sudy za zločiny proti ľudskosti. V tomto období sa pripravuje nový zločin, na ktorom majú participovať národné vlády a ústavný činitelia jednotlivých štátov. Sara Cunial v máji tohto roku citovala v talianskom parlamente Billa Gatesa. Tento citát preberám: „Ak urobíme dobrú prácu s vakcínami, zdravotníctvom a rozmnožovaním, dokážeme znížiť ľudskú populáciu o 10 – 15 %. Svet môže zachrániť jedine genocída.“ Táto poslankyňa ďalej uviedla, že Bill Gates so svojimi vakcínami sterelizoval milióny žien v Afrike, spôsobil epidémiu obrny, ktorá v Indií ochromila 500,- tisíc deti a dnes stále so svojou DTP vakcínou ( záškrt, tetanus, čierny kašeľ ) spôsobuje viac úmrtí než samotná smrť. To isté robí so sterelizujúcimi GMO potravinami, produkované Monsantom, ktoré „štedro“ daruje chudobným populáciám.

 

Prezidentka SR a naša vládna moc sa držia výsledkov Celosvetovej konferencie o očkovaní, ktorá sa uskutočnila v septembri 2019 v Bruseli. Z vyhlásenia konferencie vyplýva, že napriek existencií bezpečných a účinných očkovaní ( ! ) , ich nedostupnosť alebo nedostatok, neinformovanosť, ľahostajnosť voči riziku ochorenia a vzrastajúca nedôvera verejnosti voči očkovaniu, škodí celosvetovej miere očkovania. Ako dobrí a poslušní vykonávatelia pokynov globalistov rozhodli sa , že SR prispeje na vývoj vakcíny sumou 750,- tisíc eur, aby vakcína bola dostupná pre každého ! Ani ich nenapadlo dať si zistiť, či v súčasnosti existuje skutočne vierohodný a vedecký dôkaz o tom, že ktorékoľvek očkovanie pomáha. Na strane druhej je možno nájsť množstvo informácií o tom, ako všetky očkovania škodia. Priznám sa, ešte viacej ma udivuje to, že sa nenašli odborníci v našom systéme zdravotníctva, ktorí by sa rozhodli otvorene informovať verejnosť o vakcínach a očkovaní.

 

Ak by bolo očkovanie bezpečné, tak by v USA v roku 1988 nezaložili Národný program na odškodnenie za účinky očkovania, ktorý má za úlohu vyplatiť poškodeným akési odškodné s podmienkou, že nebudú za svoje problémy ďalej viniť farmaceutického výrobcu. Existuje informácia, že od roku 1988 až do januára 2020 táto organizácia vyplatila odškodnenie vo výške 4 385 672 580,- amerických dolárov. V USA bol v roku 2010 vydaný zákon, že žiadny výrobca očkovacích látok nesmie byť súdený alebo inak postihnutý a nie je povinný nikomu nahradiť škody a straty spôsobené očkovaním. Takéto niečo má potom ďalekosiahly význam pre spôsob práce celého farma priemyslu. A takéto očkovanie, ktoré nie je zákonom postihnuteľné, má byť povinné ! Bližšie o očkovaní sa môžeme napríklad dočítať v článku s názvom „Očkovanie síce nevytvorí imunitu, ale zmenou DNA nás môže pripraviť o ľudstvo.“ Tento článok bol uverejnený dňa 16.7.2020 na portáli www.nwoo.org. Na konkrétnych faktov sa dochádza k záveru, že samotné očkovanie nefunguje, neexistuje žiadna záruka, že očkovanie je neškodné, bezpečné a účinné. Najskôr to vyzerá tak, že očkovanie má iba jeden význam a ten je finančný.

 

XII.

 

Čestný a poctivý človek nemôže uveriť v myšlienku, že je povinný nečinne sa prizerať na to, ako sa svetom šíri zlo v podobe politiky organizovania strachu z „pandémie“ koronavíru. Človek – občan by mal mať oporu v svojich politických zástupcoch, ktorí boli zvolení a s ktorými má dostať možnosť slobodne si vyjasniť všetky súvisiace otázky a problémy. Vládna moc, zákonodarná moc či samotná prezidentka SR sa nemôžu skrývať za koronavírus ako za „transcendentno-objektívnu príčinu“ toho, v akom stave je dnešný kapitalistický svet. Koronavírus akoby nepatril do ľudského sveta a rozhoduje namiesto nás či našich štátnych orgánov. Média deň čo deň chrlia na nás informácie o pandémii koronavírusu, o tom, že koronavírus nám zničil ekonomiku a zrušil výchovno-vzdelávací proces vo všetkých typoch škôl a tak ďalej a tak ďalej. A tak si človek má myslieť, že ten koronavírus je ale chlapík, keď má takéto nevšedné schopnosti ničiť všetko, čo človek potrebuje k svojmu životu.

 

Lenže za maskou koronavírusu sa skrýva skutočne ZLO, ktoré je organizované určitými skupinami ľudí z mäsa a kostí, ktoré sledujú svoje ciele a k tomu si určujú nástroje na ich zrealizovanie. To, čo každý z občanov môže urobiť v priebehu dňa, je prijať rozhodnutie, že sa zbaví strachu z „pandémie“ koronavírusu, že prestane sledovať súkromné média, ktoré majú v celom systéme politiky organizovania strachu z „pandémie“ koronavírusu svoje úlohy a poslanie, že pochopí, že nosenie rúška na tvári neprispieva k posilňovaniu imunity vlastného organizmu a že vôbec nemusí čakať na žiadnu vakcínu a očkovanie.

 

U nás, v Európe či v rámci EÚ už môžeme jasne vidieť, že koronavírus je o politike a že výsledkom „transcendentno-objektívnej príčiny“ je napríklad rokovanie predstaviteľov členských štátov EÚ nielen o rozpočte EÚ na roky 2021 – 2027, ale hlavne o pôžičke v sume 750,- miliárd eur na „obnovu“ EÚ. Lenže o žiadnu obnovu v skutočnosti nepôjde, pretože v skutočnosti pôjde o ďalšie posilnenie právomoci Bruselu a o stratu štátnej suverenity každého členského štátu, o posilnenie moci finančného kapitálu a o ďalší krok k usporiadaniu života obyvateľstva pod svetovú totalitnú vládu. Brusel chce pre seba nové európske dane, pretože koronavírus.

 

Administratívno – byrokratický aparát EÚ mi pripadá ako úžernícky a mafiánsky spolok, ktorý svoje aktivity organizuje tak, aby členské štáty z vlastnej iniciatívy odovzdali všetky zásadné právomoci a zdroje do správy Bruselu, aby jednotne živili a podporovali vysoký životný štandard všetkých tých, ktorí sú spojní s mocnou a bohatou „Triedou 1%“. Neexistujú žiadne indície k tomu, aby sme mohli dúfať, že náš predseda vlády SR sa proti politike zdierania členských štátov postaví a preto už reálne hrozí, že ustanovenie európskeho super štátu nebude možné zastaviť. Takže politickí zástupcovia občanov členských štátov si pekne zorganizovali v tomto roku svoje povinnosti. Svojich občanov vystrašili koronavírusom, splnili si domácu úlohu zabrzdiť ekonomiku v svojich krajinách, aby sa potom stretli na „konvente mafiánov“, ktorý média prezentujú ako záchrannú akciu.

 

Tým, že sa v utorok nad ránom, dňa 21.7.2020 plán „záchrannej akcie“ v plnom rozsahu po niekoľkodňovom „grilovaní“ predstaviteľov členských štátov EÚ schválil, sa ZLO v bruselských palácoch jasne presadilo. Tým sa zároveň len potvrdilo to, čo som uviedol vyššie v tomto článku, že netreba mať strach z koronavírusu, ale z toho, čo je za ním skryté. A jeden z cieľov koronavírusovej politiky sa podarilo dosiahnuť, takže sme na ceste k ďalším metám, ktoré má pred sebou Brusel a „Trieda 1%“ vôbec. Iba sa znova potvrdzuje, že ako občania národných štátov aj na čele so svojimi politickými predstaviteľmi, sme pod kontinuálnym a trvalým vplyvom politickej kliky z Bruselu, ktorej hlavným organizačným princípom je postupne zbavovať zdrojov, sily, moci a suverenity členské štáty, aby sa dosiahol konečný cieľ – ustanovenie európskeho super štátu.

 

Brusel sa stal nástrojom presadzovania ZLA naprieč celou Európu. A politickí agenti tohto ZLA sa vôbec neboja svojich občanov, pretože tí si spia hlbokým spánkom spravodlivého človeka, pretože veria tomu, že politickí agenti ich chránia pred koronavírusom a chudobou. Tí najdôležitejší politickí agenti ZLA v skutočnosti nereprezentujú a nezastupujú ani v jednom prípade žiaden konkrétny členský štát EÚ a z tohto dôvodu to majú ľahšie a bezpečnejšie. Naša vládna a zákonodarná moc a prezidentka SR sú pod neustálym vplyvom ZLA z úrovne nadnárodných štruktúr a preto už nedokážu nič iné IBA AKCEPTOVAŤ argumentáciu Bruselu o európskych hodnotách a európskom smerovaní. Nie sú schopní rozlišovať medzi zdravými a patologickými procesmi v politike. Z ich akceptácie Bruselu potom vychádza aj samotná politická argumentácia, ktorá človeka so zdravým rozumom navádza k myšlienke, či to naši politickí predstavitelia robia z nevedomosti alebo sú ZLOM tak „zabalzamovaní“, že sa k realite myslením ani nedopracujú, respektíve vernosť k Slovenskej republike a podpora národných záujmov sa u nich transformovala do pojmového určenia, čo je európsky záujme.

 

Všimnime si, ako politickí agenti ZLA to majú všetko premyslené. Keď v decembri 2016 bol Európskym parlamentom prijatý dokument k inštitucionálnej reforme EÚ, tak bolo všetko organizované ták, že o navrhovanej reforme sa nesmie diskutovať na národnej úrovni, čo znamená, že sa to nesmelo dostať k celonárodnej diskusií s občanmi. Plán obnovy EÚ, z dôvodov vraj vyčíňania koronavírusu, bol schválený, ale nikoho ani nenapadlo, že je potrebné, aby o obrovskej pôžičke mali možnosť rozhodnúť občania členských štátov v celonárodnom referende, teda aby bola uplatnená už spomínaná zásada politickej rovnoprávnosti. Politickí predstavitelia národných štátov v skutočnosti rozhodujú o niečom, na čo nemajú žiadny silný mandát, pretože finančné záležitosti sú spojené s otázkou ďalšieho odovzdávania štátnej suverenity Bruselu. A ani jeden z nich nemá mandát na vládnutie do roku 2027 či do roku 2058.

 

Na základe uvedených súvislosti je možné veriť tomu, že dokážeme sa spoločne postaviť ZLU, ktoré v rámci globálneho systému riadenia si dovoľuje každému národu určovať jeho povinnosti a z normálnych ľudí robí „živý dobytok“, ktorý sa má nariadeniami vládnej moci priestorové rozmiestňovať tak, aby bol pripravený na očkovanie a potom použitý na ďalšie svetovládne účely ? Kedy už konečne pochopíme, že ZLO v dnešnom globalizovanom svete nepochádza od koronavírusu, ale od patologických skupín ľudí, ktorí sú príslušníkmi „Triedy 1%“ a ktorí nemajú žiadnu ochotu a záujem, aby sa im niekto miešal do ich predstav o tom, ako má vyzerať kapitalistická spoločnosť. Patologickej skupine ľudí môže zodpovedať iba patologická argumentácia a patologické hodnoty. Naša vládna moc sa verejne zaviazala hovoriť iba pravdu a čestne konať. To bolo z jej strany iba „farizejské“ prehlásenie. Ak by to myslela vážne, už dávno by spoločne s občanmi SR riešila, kto vo svete momentálne predstavuje na demokratickom Západe najväčšie ZLO a ako budeme preto nemu bojovať.

 

Zdá sa, že Slovenskú republiku po voľbách prevzali do svojej správy a moci iba obyčajní ľudia, ktorí, ak ide o bohatých a mocných nad nimi, budú pravdivo a čestne vykonávať funkcie komorníkov a sluhov. Včerajší deň ( 21.7.2020 ) je pre nich – obyčajných ľudí – historickým dňom, pretože dostali od svojich pánov prísľub, že pre ich starostlivé zabezpečenie chodu celej domácnosti dostanú dostatočne vysokú pôžičku, ktorou bude možné dlhodobo vyciciavať celý náš národ a ktorou vraj bude postupne obnovená ekonomika, ktorú pod zástavou boja s koronavírusom úplne svojvoľne priškrtili.

 

Dušan Hirjak

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Dušan Hirjak

O AUTOROVI

Som na starobnom dôchodku. Niekoľko rokov som pracoval ako tajomník OV SZM v Humennom, ako konštruktér vo Vihorlate, .n.p. Snina, ako predseda Odborovej rady na výstavbe VN Starina, ako tajomník MNV a potom 5 volebných období ako starosta obce Stakčínska Roztoka. V rokoch 1989- 1994 som diaľkovo študoval na PU v Prešove filozofiu. Získal som akademický titul Mgr. a PhDr. Píšem básne ( občas ), rekreačne behám a baví ma venovať sa politickým otázkam. Niekedy som bol radovým členom KSČ a členom ĽM ( počas práce vo Vihorlate 1977-1985 - stranícka úloha ). Manželka Anna je na dôchodku, celý život pracovala v NsP Snina ako ženská sestra. Mám dve dcéry: Tatianu a Natašu. Obidve žijú a pracujú v Bratislave. Mám tri vnúčatá. Žijem v svojom rodinnom dome v Snine.

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 233

Celkové hodnotenie: 15.36

Priemerná čítanosť: 924

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    Európsky súd pre ľudské práva vyhlásil rozsudok v prípade Krátky proti Slovenskej republike ​

    0icon

    Bratislava 25. apríla 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Štefan Puškáš)   Dňa 25. apríla 2024 Európsky súd pre ľudské práva (ESĽP) vyhlásil rozsudok v prípade dvoch sťažností Dávida Krátkeho…

    Richard Sulík: Ekonomická váha EÚ vo svete za 40 rokov klesla na polovicu

    0icon

    Bratislava 25. apríla 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Jakub Kotian)   Ťažiskovou témou programu SaS vo voľbách do Európskeho parlamentu (EP) je klesajúca konkurencieschopnosť Európskej únie (EÚ), ktorej ekonomická…

    Tomáš Taraba: Národné parky majú zabezpečené financovanie z Envirofondu

    0icon

    Národné parky majú zabezpečené financovanie z Environmentálneho fondu. Prevádzku si zabezpečujú aj z vlastných zdrojov. Deklaruje to minister životného prostredia Tomáš Taraba (nominant SNS). Odmieta…

    Žilinka vyškolil Veroniku Remišovú: "Šírite doslova bludy"

    0icon

    Bratislava 25. apríla 2024 (HSP/Facebook/Foto: TASR - Jaroslav Novák)   Generálny prokurátor Maroš Žilinka sa najnovšie v parlamente vyjadril k výrokom na adresu generálnej prokuratúry,…

    Vadovičová vytvorila v Kórei svetový rekord a získala striebro

    0icon

    Slovenská parastrelkyňa Veronika Vadovičová vytvorila v disciplíne R2 vzduchová puška v stoji nový svetový rekord, ktorý má hodnotu 628,3 bodu. Podarilo sa jej to v…

    Remišová: Konanie premiéra vykazuje známky zastrašovania súdnej moci

    0icon

    Bratislava 25. apríla 2024  (TASR/HSP/Foto:Screenshot Facebook) Aktualizované 25. apríla 2024 o 15:16 h. Konanie premiéra Roberta Fica (Smer-SD) vykazuje známky zastrašovania alebo nebezpečného vyhrážania sa…

    Cenu pre najlepšieho náhradníka sezóny získal Reid z Minnesoty

    0icon

    Americký basketbalista Naz Reed z tímu Minnesota Timberwolves získal prestížne ocenenie NBA pre najlepšieho šiesteho muža sezóny. Najlepším náhradníkom sa stal ako tretí nedraftovaný hráč…

    Hasiči na Lešti predviedli hasenie elektromobilu v uzavretom priestore

    0icon

    Hasičský a záchranný zbor predviedol na Lešti experiment hasenia elektromobilu v uzavretom priestore. Hasiči imitovali požiar auta v podzemnej garáži, kde boli nainštalované požiarno-technické zariadenia.…

    Pre dopravnú nehodu je neprejazdná diaľnica pri Novom Meste nad Váhom

    0icon

    Diaľnica D1 v smere jazdy z Nového Mesta nad Váhom na Hornú Stredu je aktuálne neprejazdná. Dôvodom je dopravná nehoda. Informovala o tom trenčianska krajská…

    Susko: Ministerstvo nežiadalo NS o konkrétne spisy, iba záznamy o prerozdeľovaní

    0icon

    Bratislava 25. apríla 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Jakub Kotian)   Ministerstvo spravodlivosti (MS) SR žiadalo od Najvyššieho súdu (NS) SR iba záznamy o procese prerozdeľovania spisov cez informačný…

    Blog - redakcia Hlavných správ nezodpovedá za obsah blogerských príspevkov

    Erik Majercak

    Ivan Štubňa

    Gustáv Murín

    Milan Šupa

    Peter Lipták

    Vášeň v Tebe

    Auto Trendy

    Reklama

    Armádny Magazín

    TopDesať

    FOTO DŇA