Plandemic – Skutočná mortalita v jednom z najpostihnutejších regiónov na svete – Bergamo

Taliansko zaznamenalo 34 000 šokujúcich úmrtí na nový korona vírus, a 235 000 potvrdených prípadov.

Najpostihnutejší región Talianska bola Lombardia, kde zaznamenali 16 000 úmrtí.  Súčasťou regiónu je provincia Bergamo.

Celý svet videl nemocnice v Bergamo preplnené nakazenými ľuďmi a márnice, ktoré nedokázali držať krok a s konvojmi vojenských nákladných vozidiel odvážajúcich mŕtvych sa stali symbolom globálnej pandémie.

Dal som si záväzok, že sa už nebudem venovať štatistike COVID 19, až pokiaľ sa neobjavila nová štúdia z Bergamo a poviem Vám, že bude to teda pekná štatistika.

Ide o to, že:

„Z prieskumu vyplynulo, že z 9 965 obyvateľov, ktorý podstúpili krvné testy v období od 23. apríla do 3. júna, malo 57 % z nich protilátky, čo znamená, že prišli do kontaktu s koronavírusom a boli nakazení.

Zdravotnícke úrady v Bergamo uviedli, že výsledky boli založené na „náhodnej“ vzorke, ktorá bola „dostatočne široká“ na to, aby bola spoľahlivým ukazovateľom počtu nakazených ľudí v provincii, ktorá sa stala epicentrom vypuknutia choroby v Taliansku.“

Dôležité slová sú „dostatočne široká“ a opakujem ešte raz, v najnakazenejšom regióne na svete sa nakazilo a prekonalo COVID-19 až 57 % ľudí. Systémové Fake news média nás zahlcovali správami o tisíckach mŕtvych. Ono je to čiastočne aj pravda s tým počtom mŕtvych, lenže s tisíckou mŕtvych spravíte článok, ale presná štatistika spraví z COVIDU iba ťažšiu chrípku.

Aká je skutočná mortalita COVIDU-19 zistíte, ak sa pozriete na prvú časť tejto tabuľky. V stĺpcoch uvidíte veľkosť populácie, počet nakazených, počet mŕtvych a mortalitu COVIDU.

Pre porovnanie, prvé sú čísla celosvetovo, potom Veľká Británia, Taliansko, potom najpostihnutejší región Talianska Lombardia a najpostihnutejšia provincia Lombardie – Bergamo.

Vidíte, že UK vedie a má najväčšie % nakazených až 0,43%. Taliansko má menej iba 0,39 %, ale v Lombardii to stúpa až na 0,9 % a úplne najviac v Bergamo, až na 1,23 % nakazených.

A teraz prídeme k žltému riadku a to bude zaujímavé. Doteraz bola mortalita COVIDU-19  v Lombardii až 17,4 %. Z počtu 90 195 nakazených bolo 16 000 mŕtvych. Lenže posledné testovanie v Bergamo poriadne zamiešalo karty. Ak v provincii Bergamo bolo nakazených 57 % ľudí, čo aj bolo a aplikujeme to na región Lombardia, mortalita COVIDU-19 už nebude 17,74 %, ale klesne na 0,28 %. A takýto pokles už nie je v medziach štatistickej odchýlky.

Pomocné údaje: tu tu tu tu tu tu tu

Toto sú najreálnejšie dáta z jedného z najpostihnutejších regiónov na svete. Z jedného percenta je zrazu viacej ako polovica. A čáry máry fuk, z pandémie je razom bububu, Plandemic.

A teraz sa pozrite na spodnú časť tabuľky. Odhaduje sa, že mortalita chrípky celosvetovo je 0,1%. A toto číslo sa už veľmi približuje k 0,28 % z Bergamo. Z celosvetovej pandémie sa zrazu stalo niečo čo zabíja „iba“ skoro 3 x viacej ako „obyčajná“ chrípka.

Keď už to máme porovnať s chrípkou, aha na akú informáciu som narazil na stránkach Úradu verejného zdravotníctva SR. Citujem:

“Pandemický vírus chrípky A(H1N1) 2009 bol v Slovenskej republike prvýkrát laboratórne potvrdený 28. 5. 2009. K 1. 5. 2010 bol pandemický vírus laboratórne potvrdený v 1 210 prípadoch.”

… a ďalej …

“Zo 424 hlásených SARI v Slovenskej republike došlo k úmrtiam u 86 osôb (20,3 %). V 64 prípadoch (74,4 %) išlo o pacientov trpiacich aj na iné závažné ochorenie, ktoré zhoršilo priebeh ARO. Z celkového počtu všetkých úmrtí bol u 56 pacientov potvrdený pandemický vírus A (H1N1) 2009.”

Pre tých, ktorý nerozumejú čo je to SARI = Severe Acute Respiratory Infection = ťažké akútne respiračné ochorenie

… a podpísaný?

MUDr. RNDr. Ján Mikas, vtedy ešte vedúci odboru epidemiológie ÚVZ SR.

Pozrite si hlavne tú štatistiku úmrtnosti. Takže pandémia 2009 – 2010. Vážne si nespomínam, že by sme vtedy behali v rúškach, zatvárali sa podniky, dôchodcov držali doma a ľudí došlých zo zahraničia zatvárali ako väzňov. Ale to ešte nebol u moci klaun z Trnavy a s ním vyžratý hygienik pán Mikas.

Odkaz na celý text nájdete tu TU.

Ďalšou zaujímavou štatistikou bude aj to, koľko ľudí zabil Matovič svojimi opatreniami proti COVID- 19, ktorí nemuseli zomrieť, keby im nebola odopretá zdravotná starostlivosť.

Čo teda robí pandémiu pandémiou? Články na NY Times ako napríklad tento?

Alebo fotka tej istej nemocnice, použitá na ilustráciu situácie v troch rôznych krajinách?

Či bager, ktorý zasypáva mŕtvych bezdomovcov na verejnom cintoríne v New Yorku? Alebo fotka miestnosti plnej rakiev, ktorá je niekoľko rokov stará? Toto nie je žurnalistika, to je len obyčajné vyvolávanie emócií systémovými fake news médiami. Ale čoby emócií. Šírenie strachu je to. Bububu Plandemic.

Veľmi by som chcel nájsť štatistiku všetkých úmrtí v Taliansku za tento rok, ale žiaľ akosi sa nedá nájsť. Určite bude v mesiaci marec 2020 v Bergamo viacej úmrtí ako v roku 2019, ale celková štatistika za celú krajinu je vytváraná práve z takýchto odchýliek. Chcem povedať to, že až keď sa pozrieme na celkový počet úmrtí v Taliansku za rok 2019 a na celkový počet úmrtí v Taliansku za rok 2020, tak až potom budeme reálne vidieť skutočný stav vecí. Celkový počet mŕtvych v Taliansku môže byť dokonca menší v roku 2020 ako v roku 2019, pretože tí, ktorí umreli teraz už neumrú neskôr. Príroda nefunguje podľa logaritmického pravítka. Niekedy sa jej nahromadí viacej a niekedy menej.

V roku 2016 zomrelo v Taliansku v mesiaci január 55 617 ľudí. V tom istom mesiaci v roku 2017 zomrelo 76 088 ľudí. To je rozdiel 20 471 úmrtí. Takže tak. Takto aspoň hovorí Eurostat TU.

Alebo sa pozrite na rok 2019. Raz to ide hore a raz dolu.

V marci, ale v Taliansku bude zvýšený počet úmrtí. Jednak COVIDOM a jednak tými, ktorým sa nedostalo lekárskej starostlivosti a zomreli na iné ochorenia, ale to je asi talianska klasika rovnako ako aj tradične kolabujúce talianske nemocnice pri každej chrípkovej epidémií v Taliansku.

Na záver Vás ešte vyľakám. Bububu! Teda vyľakám tých, ktorý sa vyľakať nechajú a nezamysleli sa nad tým čo si práve prečítali. Sledujte červenú krivku.

FUUU tá červená krivka vyzerá strašne. Zrazu ten mohutný skok. Legitimitu jej dáva hlavne porovnanie s 5 rokmi dozadu.

Uvedomte si, že to čo vidíte je len asi 25 % populácie Talianska a sú to tie najzasiahnutejšie oblasti, ako napríklad Lombardia. Môžete si rozkliknúť článok, ale veď komu sa to chce, že?

Ďalšia šokujúca vec. Denný počet mŕtvych sa zvýšil zo 477 až na 1 338. To je skoro 3 násobok. Ešte raz. Je to iba 25 % Talianska a to, že sa na jeden mesiac zvýši denná úmrtnosť skoro na trojnásobok je v globále nič. Tak isto to nie je nejaká stála hodnota. To číslo 1 338 je iba vrchol a už ho aj vidíme klesať.

Keď tak ale pozerám na ten počet denných úmrtí v januári, nejako sa mi to nezdá. Porovnajte si to s touto tabuľkou s Eurostatu, kde v roku 2017 zomrelo v januári o 20 471 ľudí viacej, ako v januári 2016. Link som už dával a tu je aj obrázok.

Takže 30 000 úmrtí v Taliansku a 16 000 v Lombardií na COVID-19. Strašné, že? Január 2016, 55 617 úmrtí. Január 2017 až 76 088 úmrtí. Alebo, rok 2017 január 76 088 úmrtí. Február už iba 58 619 úmrtí. Alebo rok 2017 apríl 47 774 úmrtí, máj až 54 544 úmrtí a jún už iba 48 416 úmrtí. Rozdiely si spočítate sami. Vidíte, že počet celkových úmrtí v Taliansko skáče bežne o 10 až 20 000 za mesiac.

Ukážem Vám ešte posledné tri grafy. Budem Vás najprv strašiť, znovu strašiť a potom Vás poteším. Pôjde stále o jeden a ten istý graf. Sledujte iba krivku grafu.

 

Čo ste videli? Celkový počet nakazených stúpa. Celkový počet mŕtvych stúpa. Všetci zomrieme… Pozrite sa na ďalší…

To isté. Všetci zomrieme… Kúpte si truhlu… Bude ich málo… A teraz iba kliknem na prvé nastavenie toho istého grafu. Už nebude logaritmický a lineárny, budú tam iba denné údaje.

Čo sa stalo? Čo vidíte?

Počet ľudí, ktorý sa denne nakazia stúpa. A napriek tomu, počet ľudí, ktorý denne zomrú klesá. Ako je to možné? Nemá to logiku, že? Pandemic, Plandemic.

Záverom by som chcel napísať ešte jednu dôležitú vec. V predchádzajúcom blogu TU som písal o účinnosti vakcín proti chrípke, ktoré si musíte nechať pichať každý rok. Rovnako by to bolo aj pri vakcíne proti COVID-19, ktorý mutuje rýchlejšie ako chrípka.

Presnejšie, písal som o neúčinnosti vakcín. V blogu nájdete kvantá odkazov na solídne vedecké štúdie. Alebo ak je Vám Google dôveryhodnejší ako „alternatívne weby“, tak tu máte odpoveď hneď na hlavnej stránke.

Čiže neúčinnosť vakcíny proti chrípke je bežne až 40 %. V niektorých rokoch je neúčinnosť vakcíny proti chrípke až 70 %. A tieto percentuálne hodnoty sú ešte mizernejšie práve u starších ľudí, ktorý sú najviac ohrozený a to je práve tá demografická skupina, ktorá je ako jediná reálne ohrozená COVIDOM, a spolu s tými, ktorí majú ďaľších 5 smrteľných ochorení.

Keď to porovnáte s údajmi, že v Bergamo bolo nakazených 57 % populácie, tak ak by ste sa dali očkovať a účinnosť vakcíny proti COVID-19 by bola rovnaká ako u vakcíny proti chrípke, ktorá sa zdokonaľuje už pár desaťročí, dostali by ste úplne rovnaký výsledok ako keby sa očkovať nikto nedal.

Pretože, ak by bolo zaočkovaných 100 % populácie v Bergamo, 40 % až 70 % populácie by bola vakcína nanič a mali by sme rovnaký stav ako dnes.

Ešteže máte našich vodcov, ktorí nás zachránia. V skutočnosti tu viacej životov má na svedomí tento vírus z Trnavy.

Nebuďte ovce a rozmýšľajte. Od druhej svetovej vojny možno uplynulo niekoľko desaťročí, ale etika ľudí, ktorý riadia svetové korporácie sa nezmenila. Tak ako Texaco obchodovalo s nacistami, alebo tak ako IBM dodával svoje počítacie stroje nacistom, hojne využívané pri správe koncentračných táborov tak aj dnes je to len korporátna banda tých najväčších úchylov na svete. A predať svoj produkt, každý rok každému človeku na svete ako chce Bill Gates, to už je veľmi slušný motív aby ste spravili úplne čokoľvek.

Záverom. Kopec ľudí tiež zomrelo kvôli zanedbanej zdravotnej starostlivosti, kvôli pandemickým opatreniam. Ale hlavne, tí ktorí zomreli v štatistikách zomreli s COVID-19 a nie na COVID-19 a to mení tieto štatistiky ešte viacej. To je najpodstatnejší faktor, ktorí ovplyvňuje túto štatistiku a posúva mortalitu COVIDU-19 ešte nižšie. Iní zase môžu namietať, že v celej Lombardií nebola taká nakazenosť ako v Bergamo. Ak toto budete čítať budúci rok a táto dedukcia bude pravdivá, uvidíte enormný pokles celkovej mesačnej úmrtnosti v Taliansku. Jún, júl, august bude mať veľmi malú úmrtnosť v porovnaní s ostatnými mesiacmi.

Nechajte si pichnúť vakcínu, na ktorej certifikáciu treba roky. Nebezpečný produkt, perfektného marketingu, predávaný bandou úchylov z big farma korporácii. Je to iba Plandemic. Vlastne, je to najväčší teleshoping, ktorí sme kedy videli.

 

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Roman Mancel

O AUTOROVI

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 11

Celkové hodnotenie: 13.37

Priemerná čítanosť: 6644

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    Fico: Bomba správa, ktorá mi prišla do Bruselu!

    0icon

    Bratislava 19. apríla 2024 (HSP/ Facebook / Foto:Screenshot Facebook Video)   Premiér Robert Fico (SMER-SSD) sa v nedávnom videu na sociálnej sieti Facebook podelil so…

    Slováci prehrali s Nemcami 3:7, Lantoši: "Táto facka je dobrá"

    0icon

    Kaufbeuren 19. apríla 2024  (TASR/HSP/Foto:TASR- Jaroslav Novák)   Slovenskí hokejisti utrpeli prvú prehru v rámci prípravy na MS v Česku. Vo štvrtok podľahli v Kaufbeurene domácim…

    Izrael mali podniknúť útok na Irán, informujú americké médiá

    0icon

    Washington 19. apríla 2024 (TASR/teraz/HSP/Foto:TASR/AP-Ohad Zwigenberg)   Irán po správach o výbuchoch prerušil komerčné lety v niekoľkých častiach krajiny Izrael v noci na piatok zaútočil…

    Tankový boj sa vrátil na ukrajinské polia

    0icon

    Moskva 19. apríla 2024 (HSP/svpressa/Foto:TASR/AP-Efrem Lukatsky)   Rusko proti AFU nasadilo takmer 2,5 tisíc tankov a môže ešte ďalších 4,5 tisíc, domnievajú sa západní experti,…

    Konečné riešenie otázky potratov. „Subjektívnych“ i tých v „druhom slede“

    0icon

    Bratislava 19. apríla 2024 (HSP/Foto:Pixabay)   Nie. Nečakajte v tomto článku hlboké analýzy, štatistiky, trendy, názory odborníkov alebo polemizovanie o tom, kedy vzniká život. Poukázať…

    Lídri Maďarska a Poľska varujú

    0icon

    Bratislava 19. apríla 2024 (HSP/ The European Conservative/ TASR/Reuters/ Foto:TASR/AP-Michal Dyjuk, TASR/AP-Zoltan Mathe/MTI via AP)   Maďarský premiér Viktor Orbán a bývalý poľský premiér Mateusz…

    Riaditeľ CIA má zlé správy pre Ukrajinu

    0icon

    Washington 19. apríla 2024 (HSP/Foto:Twitter)   Riaditeľ CIA uviedol, že Ukrajina by mohla do konca roka prehrať vojnu s Ruskom, ak jej USA nepošlú viac…

    India chce zopakovať čínsky trik

    0icon

    Nai Dilli 19. apríla 2024 (HSP/ria/Foto:Pixabay)   India je v súčasnosti - na prekvapenie mnohých - najrýchlejšie rastúcou ekonomikou na svete. V roku 2023 vzrástol…

    Naživo: Zurian a Eštok o výsledkoch Úradu inšpekčnej služby

    0icon

    Úrad inšpekčnej služby vedený plk. Branislavom Zurianom spoločne s ministrom vnútra Matúšom Šutajom Eštokom dnes usporiada tlačovú besedu.

    Dôchodcovia dostanú tento rok 13. dôchodok. Tomáš prezradil sumu

    0icon

    Bratislava 18. apríla 2024 (HSP/Teraz/Foto:TASR-Jaroslav Novák)   Starobní dôchodcovia, ako aj poberatelia iných druhov dôchodkov dostanú v tomto roku 13. dôchodok vo výške 606,30 eura.…

    Vášeň v Tebe

    Auto Trendy

    Reklama

    Armádny Magazín

    TopDesať

    FOTO DŇA