JE TO VONKU! TRUMP ZAČAL VYŠETROVANIE FAUCIHO PRE NELEGÁLNE FINANCOVANIE VÝSKUMU KORONA VÍRUSU!!!

Fauci obišiel nariadenie Ministerstva vnútornej bezpečnosti USA, ktoré zakázalo testovanie korona vírusu na území USA. Fauci financoval výskum, ktorý spustil celý reťazec udalostí, ktoré viedli až ku vzniku COVID 19!

Odkaz na video s Trumpovým vyhlásením preložené do slovenčiny nájdete TU.

Originál video v anglickom jazyku TU.

Na území USA prebiehal výskum, v ktorom sa nebezpečne experimentovalo s Korona vírusom. Vírus bol geneticky upravovaný. Koronavírus je typom bežného vírusu, ktorý môže infikovať váše horné alebo dolné dýchacie cesty. Môžu sa šíriť podobne ako studené vírusy. Takmer každí dostane korona vírusovú infekciu najmenej raz za život, pravdepodobne ako malé dieťa. Väčšina korona vírusov nie je nebezpečná, ale niektoré sú. Tie, ktoré spôsobujú respiračný syndróm na Strednom východe (MERS) alebo ťažký akútny respiračný syndróm (SARS), môžu byť smrtiace.

V roku 2014 americká vláda udelila na základe odporúčania virológov, ktorí tvrdili, že tento výskum nemá opodstatnenie a na to všetko hrozí riziko, že môže spôsobiť pandémiu, moratórium.

Aby Národný zdravotný inštitút USA mohol pokračovať v tomto zakázanom výskume tak ho presunul do Číny!

V roku 2015 Národný zdravotný inštitút, počas Obamovej vlády pod vedením Fauciho daroval 3,7 milióna dolárov do čínskeho laboratória vo Wuhane.

Fauci tak obišiel nariadenie Ministerstva vnútornej bezpečnosti USA,  ktoré zakázalo testovanie korona vírusu na území USA. Fauci tak vzal peniaze amerických daňových poplatníkov a financoval výskum, ktorý spustil celý reťazec udalostí, ktoré viedli ku vzniku COVID 19!!!

A zrazu, epicentrum tejto pandémie sa nachádza len 7 kilometrov od tohto laboratória vo WUHANE!!!

Viacerí svetoví vedci, vrátane českej vedkyne tvrdia, že je možné, že COVID 19 bol vytvorený v laboratóriu, pretože obsahuje DNA sekvencie iných vírusov ako napríklad HIV!!!

Čo je pravdepodobnejšie? Že COVID 19 vznikol preto, pretože zjedol polievočku s netopierom? Alebo to, že sa omylom dostal z laboratória? A ešte horšia možnosť, že ho niekto úmyselne vypustil? A vôbec to nemusela byť Čína, aj keď posledné roky  výskum prebiehal na jej území.

Ak chcete zistiť pravdu, sledujte tok peňazí! Prečo Fauci financoval genetický výskum korona vírusu v Číne? Aký by na to mohol mať motív? Sú len dva motívy prečo to Fauci urobil:

Bolo to čisto len za účelom vedeckého poznania? Americký inštitút financuje výskum, ktoré výsledky si prisvoja čínsky vedci? A napriek tomu, že prínos výskumu nemá opodstatnenie a hrozí pri tom riziko celosvetovej pandémie a preto naň na území USA uvalili moratórium?

Alebo to bolo preto, pretože Fauci a osoby na tom mohli zarobiť? Ak áno, tak ako?

A ako veľmi znepokojujúce, je to že práve Fauci v roku 2017, na prednáške na Georgetownskej univerzite povedal, že Trumpova vláda bude čeliť „NEČAKANEJ PANDÉMIÍ“?

A potom sa ukáže, že tento človek porušil zákon a je zapletený do financovania výskumu korona vírusu vo WUHANE!

Toto je neakceptovateľné, absolútne nezákonné a preto zdieľajte toto video, tento článok do všetkých kútov internetu a dajte všetkým vedieť, že prezident Trump toto vyšetruje. Ľudia to potrebujú vedieť. Máte obrovský vplyv.

PS: Podľa článku Independent z 26.4.2020. Trump oznámil, že USA odstupuje od spolupráce z WHO, a že USA zastavia financovanie WHO potom, čo obvinil túto agentúru OSN zo „zakrytia“ prepuknutia infekcie korona vírusu v Číne.

Podľa Trumpa, WHO bola najpr proti jeho rozhodnutiu zakázať vstup do USA cestujúcim z Číny. Trump povedal „trvalo veľmi dlho kým si uvedomili čo sa deje, ale mám pocit, že presne vedeli čo robia.“ Video s Trumpovým prejavom k WHO môžete vidieť na tomto linku.

https://www.independent.co.uk/news/world/americas/coronavirus-vaccine-who-project-trump-us-covid-19-a9483421.html

A ak sa pamätáte, tak na začiatku WHO rovnako neodporúčala ani nosenie rúšok. Ako povedal Trump, “Bola to chyba, alebo pravdepodobne vedeli?”

https://edition.cnn.com/2020/03/30/world/coronavirus-who-masks-recommendation-trnd/index.html

Na rozdiel od Trumpa francúzsky prezident Emmanuel Macron a nemecká kancelárka Angela Merkelová v piatok uviedli medzi ostatných svetových lídrov globálnu iniciatívu na urýchlenie vývoja potenciálnej vakcíny.

A týmto sa dostávame k vakcinácií proti COVID 19 a Billovi Gatesovi, ktorý je spolu s našim vyšetrovaným Dr. Anthony Faucim jedným z hlavných propagátorov vakcinácie.  COVID ID je realita. Dňa 10.04.2020 Politiko uviedlo, že:

„Anthony Fauci, riaditeľ Národného ústavu pre alergiu a infekčné choroby v piatok vyhlásil, že federálna vláda zvažuje vydanie Amerického certifikátu o imunite proti korona vírusu, pretože Trumpova administratíva sa snaží lepšie identifikovať tých, ktorí boli nakazení a reštartovať americké hospodárstvo v nasledujúcich týždňoch.“

https://www.politico.com/news/2020/04/10/fauci-coronavirus-immunity-cards-for-americans-are-being-discussed-178784

Faktom je, že toto “šlachtenie” korona vírusov sa dialo v USA kým ho nezakázali kvôli hrozbe pandémie. Potom výskum outsorcovali  do Číny (kto, to nechám na Vás). A zrazu priletel netopier, iba 7 kilometrov od čínskeho laboratória so stupňom 4, ktoré je jediné s takým oprávnením v Číne, dotovaného Faucim na čele Národného zdravotného inštitútu USA  a objavil sa COVID 19.

Čudné náhody sa dejú, že?

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Roman Mancel

O AUTOROVI

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 11

Celkové hodnotenie: 13.37

Priemerná čítanosť: 6644

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    Hošták: Členstvo v NATO je pre štáty ako SR jedinou garanciou bezpečnosti

    0icon

    Bratislava 19. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Pixabay)   Členstvo v NATO predstavuje základnú a za súčasných geopolitických podmienok jedinú garanciu bezpečnosti pre štát, akým je Slovensko. Pre…

    Prezidenta SR si občania doteraz priamo volili päťkrát

    0icon

    Bratislava 19. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Pavel Neubauer, TASR-Vladimír Benko)   V sobotu 23. marca sa uskutoční prvé kolo voľby prezidenta Slovenskej republiky (SR). V prípade, že…

    Tri mená z kandidátky OĽaNO, ktoré si zaslúžia osobitú pozornosť

    0icon

    Bratislava 19. marca 2024 (HSP/ Facebook / Foto : Screenshot Facebook)   Generál Jozef Viktorín (Republika) v príspevku na Facebooku komentuje zostavu kandidátky do Eurovolieb…

    Predpoveď počasia na utorok

    0icon

    Bratislava 19. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Roman Hanc)   Situácia: Počasie u nás ovplyvňuje výbežok tlakovej výše. Slnečno. Teploty 6 až 11 stupňov Celzia Na západnom Slovensku…

    Prebehla prvá a jediná živá diskusia medzi Korčokom a Pellegrinim. "Škodíte Slovensku!" Odznelo viacero útokov

    0icon

    Bratislava 18. marca 2024 (HSP/Foto:TASR-Pavel Neubauer, Jaroslav Novák)   V pondelok večer sa uskutočnil prvý a pravdepodobne aj jediný televízny súboj dvoch favoritov prezidentských volieb…

    Výhody severojužného koridoru tlačia Západ do vojny s Ruskom

    0icon

    Bratislava 19. marca 2024 (HSP/Svpressa/Foto:Svobodnaja Pressa, TASR/AP/Axel Rutte)   Rusi spolu s Peržanmi a janičiarmi sa postavia proti Anglosasom, myslí si ruský novinár Sergej Aksenov.…

    Hlasovací preukaz na prvé kolo volieb sa dá osobne vybaviť do piatka

    0icon

    Bratislava 19. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR - Roman Hanc)   O hlasovací preukaz na voľbu kdekoľvek na Slovensku sa dá pre prvé kolo prezidentských volieb požiadať…

    Európske krajiny vyzývajú EIB na zvýšenie výdavkov na obranu

    0icon

    Bratislava 19. marca 2024 (HSP/ Brussels Signal/ Foto :TASR/AP-Lewis Joly )   14 krajín Európskej únie vyzvalo Európsku investičnú banku, aby zvýšila financovanie na obranu.…

    Pellegrini brilantne sfúkol Fialu: "Nie ste náš starší brat!"

    0icon

    Bratislava 19. marca 2024 (HSP/Foto:TASR-Michal Svítok)   Po pondelkovej televíznej debate s protikandidátom v prezidentských voľbách Ivanom Korčokom predseda NR SR a strany Hlas-SD Peter…

    Za 26,75 € môžete mať doživotný MS Office 2021 Professional Plus z jarného výpredaja Godeal24!

    0icon

    Bratislava 19. marca 2024 (PR článok/Foto:screenshot)   Všetci hľadáme spôsoby, ako zefektívniť svoj život. Ak potrebujete vylepšiť svoj počítač, Godeal24 je ideálnym miestom. Godeal24 poskytuje…

    FOTO DŇA