Liberálno-fašistická mafia demonštruje svoju moc a silný politický tlak aj v súvislosti s vykonštruovaným procesom vyšetrovania obvinených Mariána Kočnera a spol.

To, čo sa deje pri vyšetrovaní vraždy Jána Kuciaka a jeho priateľky je jedna obrovská fraška v réžii a pod nehoráznym tlakom liberálno-fašistickej mafie. Táto nechutná a trápna fraška celé vyšetrovanie spochybňuje a doslova anuluje všetky doterajšie „zistenia“ a obvinenia. Neprestajné úniky všetkých utajovaných informácii z vyšetrovacích spisov, ich zverejňovanie cez Moniku Tódovú v Denníku N (vraj z utajeného dôveryhodného zdroja) a úplná bezmocnosť im akokoľvek zabrániť sú jasným dôkazom toho, že do vyšetrovacích orgánov a prokuratúry liberálno-fašistická mafia nielen prenikla, ale ich má aj pod svojou kontrolou.

Pod patronátom zahraničných tajných služieb pracujúcich pre elity globálneho fašizmu NWO bol na Slovensku ako najslabšom článku spurnej V4 zinscenovaný „míľnik“ – sakrálne obete na povalenie nepohodlnej vlády Róberta Fica.  Zároveň boli pripravené scenáre štátneho prevratu. Istý kanadský novinár, agent tajných služieb, predložil Kuciakovi spracovaný materiál o údajnej talianskej mafii podnikajúcej v slovenskom poľnohospodárstve a jej údajnom prepojení na vládu. Vzápätí zdúchol do Kanady a Kuciak bol zavraždený. Pod taktovkou liberálno-fašistickej mafie za aktívnej účasti vlastizradných mimovládok sa rozpútali po celom Slovensku a dokonca aj v zahraničí veľmi dobre organizované protesty na povalenie vlády a uskutočnenie štátneho prevratu. Čo na tom, že talianska stopa sa ukázala čoskoro ako mylná? Procesy sa už rozbehli. Čoraz viac ľudí si začínalo uvedomovať, o čo sa tu hrá, a kto sú skutoční vinníci. Veľmi podozrivým sa začal javiť aj istý politik, právny zástupca rodín zavraždených, aktívny účastník fašistického puču a štátneho prevratu na Ukrajine. Títo dvaja agenti – Kanaďan a náš majdanista, obaja toť dobre známi aj z režírovania tancov okolo Gorily a „priatelia“ istého zavraždeného významného právnika, sa zrazu stali pre rozmýšľajúcu verejnosť najviac podozrivými aj spolu s istým úžerníkom, daňovým a pozemkovým podvodníkom, ktorý pár mesiacov pred vraždou letel za oceán k istému deduškovi miliardárovi – filantropovi, aby sa „vraj“ porozprávali o Cigánoch na Spiši.

Žiaľ, táto stopa sa nesmela sledovať, lebo vedie k tajným službám elít globálneho fašizmu NWO. Ak by však Generálna prokuratúra vydala vyhlásenie, že vyšetrovanie vraždy zastavuje z dôvodov „vyššej moci“, nemuselo sa pokračovať v tejto trápnej fraške, ktorá už začína byť všetkým na smiech, navyše zneisťuje a rozoštváva ľudí, dehonestuje vyšetrovateľov a prokuratúru, nesie enormné náklady na falošne vykonštruované vyšetrovanie, hlavne však signalizuje razantný nástup liberárno-fašistického teroru. Vnímavému človeku až rozum zostáva stáť na tým, čo všetko sa pri tom deje.

Vyšetrovanie, žiaľ, nebolo možné zastaviť pre obrovský tlak liberálno-fašistickej mafie, ktorá potrebuje neustále tancovať nad hrobmi svojich sakrálnych obetí, a týmto tancom rozširovať a upevňovať svoju moc odrovnávajúc svojich protivníkov. Po sakrálnych obetiach prišla na rad potreba nájdenia obetného baránka, ktorým by prekryli svoj vlastný zločin a navyše si zabezpečili sústavný útok na vládu a vlastencov až do ich konečného víťazstva. V úlohe obetného baránka sa najviac hodil Marián Kočner – žiarivý to produkt liberalizmu. Kým pôsobil v rámci liberálnej scény, mohol si dovoliť čokoľvek, aj beztrestnú spoluúčasť s M. Kováčom mladším na podvode v Technopole a iné nekalé podnikateľské aktivity, o to viac, že sa podieľal na podvodnej kauze okolo televízie Markíza, ktorá výraznou mierou prispela k porážke Vladimíra Mečiara. Vtedy bol liberálmi nielen tolerovaný ako „svojrázny podnikateľ“, ale mal všade dvere otvorené, vrátane televízie a všetkých mainstreamových médií. Čo však spôsobilo, že sa nakoniec Kočner obrátil proti liberálnej mafii a dokonca začal s ňou bojovať? Žeby to bola osobná nevraživosť medzi ním a bývalým ministrom vnútra Lipšicom, ktorý naň poslal niekoľko kontrol z finančnej polície, ktorá však nikdy nič protizákonné nenašla? Kočner vyniesol na svetlo božie kauzu Lipšicovho stáda, čiže novinárov, pre ktorých Lipšic ešte ako minister vynášal informácie z vyšetrovacích spisov na zverejnenie. Do tohto stáda medzi inými patrili aj Monika Tódová, Marek Vagovič, Lukáš Dik, Zuzana Petková, Tibor Mattyasovský. Toto stádo presstitútov a mediálnych špinavcov predstavuje ohromnú mienkotvornú silu liberálneho fašizmu. Kočner sa pustil do boja s týmto mediálnym monštrom pracujúcim v prospech realizácie vlastizradných a genocídnych zámerov globálneho fašizmu NWO. Neuspokojil sa však pritom iba s bojom na ideologickej úrovni, ale pustil sa aj do zbierania kompromitujúcich materiálov, ba dokonca si trúfol uplatniť voči televízii Markíza požiadavku na preplatenie zmeniek. Je to divné, veď predsa musel vedieť, kto stojí v pozadí Markízy. Svoje sily však tentoraz neodhadol a precenil.  Správne síce vyhodnotil, že po porážke antikrista Obamu, Trump výrazne pribrzdil prudký nástup globálneho fašizmu NWO, proti ktorému sa vedie celosvetový boj na čele s Putinom a Trumpom, a ktorý bude nakoniec porazený, neuvedomil si však, že na Slovensku a aj v západnej Európe naďalej pokračujú rozbehnuté zotrvačné procesy nastoľovania liberálno-fašistického pekla mocenských elít sprevádzané terorom ideológie multikulturalizmu, genderizmu, LGBT, likvidáciou národných štátov a genocídou pôvodného obyvateľstva programovým navážaním nenávistných, vražedných invazívnych druhov z Afriky a rozvrátených arabských štátov.

Už vo svojom článku spred roka som upozorňoval, že mediálny hon na Kočnera sa spustil s cieľom zamiesť stopy, odpútať pozornosť od skutočných vinníkov a presmerovať pozornosť na obetného baránka:

https://blog.hlavnespravy.sk/8339/stane-sa-marian-kocner-obetou-spravodajskych-hier-dennika-n/

Ako sa dalo predpokladať, tak sa aj stalo. Liberálno-fašistická mafia dosiahla to, že Kočner bol obvinený na základe výpovede údajného sprostredkovateľa objednávky vraždy Zoltána Andruskóa – jediného, ktorý s políciou spolupracuje. Na celom vyšetrovaní údajných vrahov – bratrancov Marčeka (šofér) a Szabóa (strelec) je podivuhodné to, že sa po určitom čase k vražde priznal práve Marček, ktorého výpoveď však nezodpovedala zisteným skutočnostiam. Dokonca vyhlásil, že to urobil na objednávku akéhosi cudzinca – asi Rusa. Nechcel tým svojím absurdným vyhlásením poslať navonok signál, že celé vyšetrovanie je zinscenovaná fraška? Nie sú všetci tí obvinení a hlavne Andruskó pod nátlakom v duchu jánošíkovského „priznanie alebo život!“?  To, že nakoniec ochotne spolupracujúci Andruskó až po veľmi dlhom čase od zatknutia označil Kočnera (asi ho zrazu osvietilo) za objednávateľa vraždy, priam navádza na myšlienku, že to urobil „dobrovoľne“ pod nátlakom istých veľmi vplyvných kruhov. A taktiež historka o údajnom nájdení po dlhom čase akejsi bundy (čo ak bola úmyselne podhodená?) ako zatiaľ jedinom relevantnom dôkazovom materiáli je skrátka na smiech. Vraj v nej na údajnom videozázname bola zachytená týždeň pred vraždou osoba, ktorá si údajne obzerala Kuciakov dom. A čo s videokamerou v čase vraždy? Vtedy už nefungovala? Celé je to veľmi podozrivé, spochybňujúce vyšetrovanie a navádzajúce na myšlienku, že sa realizuje v réžii liberálno-fašistickej mafie s jasným zámerom. No a zlatým klincom celej tej frašky, ktorý jej dodáva punc totálnej absurdity a nezmyselnosti je vyhlásenie Zoltána Andruškóa o tom, že sa pripravovala aj vražda prokurátora Maroša Žilinku a dokonca aj jeho celej rodiny (!!!), a taktiež Daniela Lipšica, ktorý tak sám seba zrazu, pravda s pomocou Andruskóa, majstrovsky presunul z pozície jedného z najviac podozrivých do pozície poľutovaniahodnej obede.

No a to, čo sa deje v súvislosti s Threemou, je už vrchol pokrytectva liberálno-fašistickej mafie. Účelovo sa z nej vyberajú a zverejňujú iba tie pasáže, v ktorých sa spomínajú mená súčasnej vládnej koalície, v súvislosti s ktorými sa chvastúň Kočner vychvaľuje, aký má on dosah na ovplyvňovanie súčasnej politiky a činnosť mocenských orgánov. Úmyselne pritom však zamlčujú, že mnohí liberálni politici boli Kočnerovými „priateľmi“ a chodili ako na klavír sa s ním radiť o politických záležitostiach. Preto mediálny lynč, ktorý spustili presstitúti proti vláde len ukazuje ich pravú zákernú diabolskú tvár. Avšak z odhalenej komunikácie medzi Kočnerom a Zsuzsovou sa vôbec nedá vydedukovať, žeby títo čo i len náznakom poodhalili svoj podiel na vražde. Práve naopak, ich rozhovory svedčia o tom, že o ničom nevedeli. Preto by bolo veľmi dobre, aby celá komunikácia realizovaná cez Threemu medzi jej aktérmi bola zverejnená a každý si z nej mohol urobiť svoj vlastný úsudok. To však už liberálno-fašistická mafia nechce dopustiť, lebo by pritom vyšli najavo skutočnosti, ktoré jej vôbec nehrajú do karát.

To, čo sa deje v súvislosti s vraždou, organizovaním štátneho prevratu, falošným vyšetrovaním a vykonštruovaným procesom pod taktovkou a diktátom  liberálno-fašistickej mafie, je desivým svedectvom razantného nástupu liberálno-fašistického teroru na Slovensku. Vyšetrovatelia a prokurátori, ktorí nie sú agentmi liberálnej mafie pri tzv. „vyšetrovaní“ vraždy, sú pod šialeným tlakom mediálnych špinavcov tak zastrašení, že radšej spolupracujú pri vznášaní účelových obvinení bez nepriestrelných dôkazov, len nech majú od mediálneho diabla svätý pokoj.

Sme svedkami toho, ako sú mocenské zložky štátu paralyzované a stále viac ovládané liberálnou mafiou. Zastrašení sú aj cirkevní hodnostári, ktorých hlas na obranu proti útoku liberálnych zvrátenosti takmer nepočuť, pravda s výnimkou tých najodvážnejších ako kňaz Marián Kuffa, arcibiskup Ján Orosh či Vladyka Milan Chautur, ktorí sú však vystavení nehoráznemu mediálnemu lynču. Atmosféra strachu v spoločnosti sa zhusťuje, čo je jedným zo sprievodných znakov nastupujúcej fašistickej totality.

Marián Kočner, ktorý bol donedávna v liberálnych kruhoch „pečený – varený“, je zrazu nimi pasovaný za hlavu organizovaného zločinu, ktorý ovláda politické a mocenské štruktúry. A tak patrónka skládok a bábka liberálneho fašizmu Zuzana vyhlásila v súvislosti s Kočnerom a Threemou, že „sa tu niekto cynicky pokúsil vytvoriť štát v štáte a ovládnuť ho pre seba a svojich ľudí“, na čo jej Ľuboš Bláha správne zakontroval, že tým skutočným štátom v štáte je liberálna mafia, ktorú v prezidentskom kresle reprezentuje práve ona. Liberálno-fašistická mafiánska chobotnica sa žiaľ rozrástla do obrovských rozmerov cez vlastizradné mimovládne organizácie, domácu piatu kolónu a tretí sektor, zahraničné tajné služby v službách elít globálneho fašizmu, mainstreamové média, oligarchické spoločnosti Eset, Penta a ďalšie, až po prezidentské kreslo a liberálno-fašistický trojlístok PS+Spolu+Za ľudí, ktorý si už brúsi zuby na víťazstvo v blížiacich sa parlamentných voľbách. Nuž, máme sa načo tešiť, aký teror nám hlásatelia zvrátených ideológií, narkomani  a drogoví díleri, úžerníci, daňoví a pozemkoví podvodníci chystajú. Členka PS, ultraliberálka Biháriová sa už nechala počuť, že je potrebné zriadiť nadrezortný orgán podriadený len predsedovi vlády pre riešenie otázok LGBT, migrácie, podpory mimovládok a zavádzania do praxe stanov Istanbulského dohovoru, ktorého podstatou je to, že mimovládky budú musieť byť z úrovne vlády podporované a financované za účelom presadzovania diktátu zvrátenej gender agendy. Navyše progresívci vyhlásili, že zriadia aj úrad vládneho zmocnenca pre boj s dezinformáciami, čím vlastne dali najavo, že zavedú prísnu cenzúru, zakážu slobodu slova a prejavu, odstránia alternatívne média, zakážu činnosť vlasteneckých strán.

Liberálni fašisti nenávidia Slovensko a urobia všetko preto, aby ho zničili (posunuli dopredu do priepasti). Pritom trápna a pekelná Zuzana kade chodí, tade dáva jasne najavo prezentáciu zámerov globálneho fašizmu. V Čechách vyjadrila svoje pochopenie pre protivládne protesty, v Maďarku obhajovala „liberálnu demokraciu“, ktorú Orbán zatracuje, v Poľsku pôsobila na city Poliakov deklarovaním svojej rusofóbie, no a najviac sa „blysla“ svojím vlastizradným postojom v Nemecku, keď oblečená vo farbách nemeckej zástavy vyhlásila, že si želá, aby bol hlas Nemecka v EÚ viac počuť! Čo je hluchá, že nepočuje ohlušujúci zvuk nemeckých fašistických fanfár? Tým dala jasne najavo, že ak liberálni fašisti prevezmú moc nad „touto krajinou“, rovno ju položia k nohám Nemecka na udupanie. Takže takto vlastizradne ona reprezentuje Slovensko v zahraničí! Že sa nehanbí! Za takúto vlastizradnú prezentáciu by mala okamžite odstúpiť zo svojej funkcie, lebo len škaredo zrádza a hanobí našu vlasť a aj úrad, ktorý neprávom zastáva.

Čaká nás veru veľmi perný predvolebný polrok. Liberálno-fašistická mafia sa neštíti ničoho, ani vrážd, ani vykonštruovaných monster procesov, lží, úskokov a manipulácií, len aby dosiahla svoj cieľ – totálne uchopenie moci. Bude veľmi zaujímavé sledovať, ako sa bude ďalej vyvíjať veľmi trápna fraška okolo vyšetrovania Kočnera a ostatných obvinených. Liberálno-fašistická mafia bude pritom kopiť jednu chybu za druhou, lebo je veľmi netrpezlivá a vo svete aj vďaka Putinovi a Trumpovi už zvoní globálnemu liberálnemu fašizmu umieračik. Aj našich liberálnych fašistov čaká nakoniec porážka, lebo okrem toho, že sú zákerní a podlí, sú zároveň aj primitívni a hlúpi, hoci to zatiaľ úspešne pred prvoplánovými voličmi maskujú. Môžu však ešte spôsobiť obrovské škody pred svojou definitívnou porážkou. Preto všetky skutočne vlastenecké a kresťanské sily by sa v predvolebnom boji mali zjednocovať pod spoločným heslom: „STOP LIBERÁLNO-FAŠISTICKEJ MAFII!“

Ing. Peter Kohút, CSc.

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Peter Kohút

O AUTOROVI

Mojou záľubou okrem kybernetiky, z ktorej mám kandidatúru vied, je teoretická fyziky a filozofia. Objav dialektického princípu jednoty bytia mi umožnil položiť nové základy kozmológie a časticovej fyziky. V poslednom čase zameriavam svoju pozornosť aj na štúdium podstaty vedomia. Publikujem hlavne v zahraničí, moje vedecké a filozofické články je možné nájsť napr. zadaním kľúčových slov: Peter Kohut Universe. Zaujímam sa aj o spoločenský vývoj hlavne z pohľadu jeho dialektiky a skúmam mechanizmy determinujúce civilizačné smerovanie. K mojim mnohým ďalším záľubám patrí hlavne klasická hudba a spev.

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 116

Celkové hodnotenie: 23.23

Priemerná čítanosť: 5832

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    Nadal skončil v Barcelone už v 2. kole, nestačil na de Minaura

    0icon

    Španielsky tenista Rafael Nadal vypadol už v 2. kole dvojhry na turnaji ATP v Barcelone. Dvadsaťdvanásobný grandslamový šampión nestačil na štvrtého nasadeného Alexa de Minaura…

    Predpoveď počasia na štvrtok

    0icon

    Do našej oblasti prúdi studený vzduch. Bude polooblačno až oblačno. Teploty dosiahnu 8 až 13 stupňov C.

    Svetový deň pečene

    0icon

    Bratislava 18. apríla 2024 (HSP/Foto:Pixabay, screenshot)   Pri príležitosti Svetového dňa pečene, ktorý si pripomíname 19. apríla, si povedzme viac o tomto supermanovi medzi orgánmi,…

    Prima Linka: Roman Michelko: nikto mi nepovedal, že ak sa v eurovoľbách prekrúžkujem, tak že si musím mandát neponechať

    0icon

    Bratislava 18. apríla 2024 (HSP/Foto:Screenshot HSP)   Na pôde Národnej Rady Slovenskej Republiky prijal pozvanie do relácie sme sa porozprávali s poslancom, predsedom výboru pre…

    Učiteľ gymnázia vzdoruje transagende, žiačku odmieta oslovovať mužským zámenom

    0icon

    Bratislava 18. apríla 2024 (HSP/Foto:pexels)   Na redakciu Hlavných správ sa so svojím príbehom obrátil stredoškolský učiteľ  - rodičia gymnazistky, ktorá sa identifikuje ako „chlapec“…

    V Afrike zadržali bývalého námestníka riaditeľa SIS Borisa Beňu

    0icon

    Bratislava 18. apríla 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Ján Krošlák)   V africkej Konžskej demokratickej republike zadržali bývalého námestníka riaditeľa Slovenskej informačnej služby (SIS) Borisa Beňu. TASR to potvrdil…

    Mimovládna nadácia tendenčne spojila Maticu s ruskou spravodajskou službou

    0icon

    Bratislava 18. apríla 2024 (HSP/Foto:Andrej Mišánek)   Memorandum o spolupráci nie je platné. Ani samotný minister propagandy Tretej ríše Joseph Goebbels by sa nemusel hanbiť…

    Prečo Rusko sťahuje svojich vojakov - mierové sily z Karabachu

    0icon

    Moskva 18. apríla 2024 (HSP/vz/Foto:TASR/AP-Hayk Baghdasaryan)   Ruská mierová misia v Náhornom Karabachu (bývalá neuznaná republika) končí svoju činnosť a začalo sa sťahovanie jej jednotiek…

    Beňová: "Proste vytvorili systém justičnej mafie.."

    0icon

    Bratislava 18. apríla 2024 (HSP/ Facebook / Foto:FOTO TASR - Jaroslav Novák)   Poslankyňa Európskeho parlamentu Monika Beňová (SMER – SSD) sa v nedávnom príspevku…

    Rusko stratilo vedúcu pozíciu na trhu so satelitmi

    0icon

    Moskva 18. apríla 2024 (HSP/Svpressa/Foto:TASR/AP-Roscosmos State Space Corporation via AP)   Rusko vždy zohrávalo obrovskú úlohu na trhu s vypúšťaním satelitov: vypúšťalo každý siedmy satelit.…

    Vášeň v Tebe

    Auto Trendy

    Reklama

    Armádny Magazín

    TopDesať

    FOTO DŇA