Spike protein je jed

Koho to len mohlo napadnúť dať do injekcie genetický kód smrteľného spike proteínu a prezentovať to ako vakcínu? Teda nie inaktivovaný zdravie neohrozujúci antigén, ako to má byť vo vakcínach, ale tú najhoršiu, v patogenéze ochorenia COVID-19 najaktívnejšiu časť vírusu, ktorá je vlastnou príčinou tohto ochorenia =hrotový (spike) protein. Bol to fakt najhorší nápad, aký kedy vznikol – injekčné  šírenie tohto genetického kódu (mRNA), umožnenie nekontrolovanej produkcie potenciálne smrteľného proteínu v ľudskom tele počas neskontrolovateľného času. Všetko, čo sme sa o týchto tzv. vakcínach dozvedeli od ich príchodu, je desivé. Neexistuje jediná štúdia, ktorá by dokazovala, že sa mRNA vyrobená synteticky dokáže v tele rozložiť. Syntetická sa rozložiť nemôže a neexistuje ani jediná štúdia, ktorá by dokazovala, že táto syntetická mRNA opúšťa telo. A ešte k tomu túto mRNA zabalili do lipidovej nanočastice, aby po  podaní parenterálne do  svalu, to znamená priamo do dopravného systému tela – do  krvných  ciev, táto biologická bomba mohla preniknúť do buniek každého orgánu a potom aj do bunkových jadier k ľudskej DNA.
.
Keď človeka napadne vírus SARS – CoV- 2, tento sa dostane na sliznice dýchacieho systému, a tu vo väčšine prípadov aj skončí. Je zlikvidovaný silami slizničnej imunity a prejavy ochorenia sú väčšinou veľmi mierne. Len u menej ako 5% prípadov vírus prenikne cez slizničnú bariéru a môže sa dostať až do krvi, ale iba v 0,5% prípadov u polymorbídnych a starých pacientov ochorenie končilo smrteľne.
.
Už  vo viac ako 3000 recenzovaných vedeckých článkoch sa dokázalo, že spike proteín spôsobuje tieto hlavné okruhy ochorení, ktoré sa navzájom prelínajú:
1. Krvné zrazeniny sú spoločným menovateľom kardiovaskulárnych aj neurologických ochorení. Krvné zrazeniny, aké sme nikdy predtým nevideli. Spike protein je najviac trombogénny proteín, s akým sme sa kedy v humánnej medicíne stretli. Nachádza sa v krvných zrazeninách, ktoré  sa nerozpúšťajú bežnými liekmi na riedenie krvi.
2. Imunologické abnormality sú ďalším spoločným menovateľom postihnutia rôznych orgánových systémov.
Falošnou vakcínou indukovaná trombotická trombocytopénia a multisystémová zápalová  porucha sú skoré akútne syndrómy. Autoimúnne procesy spôsobujú chronické zápaly v rôznych orgánoch vrátane vaječníkov a semenníkov, a populačná aplikácia falošných vakcín je príčinou poškodenia reprodukčných schopností populácie (eugenický zásah). Zníženie protinádorovej imunity spôsobuje turborakovinu, zníženie  imunity (AIDS) prepuknutie rôznych infekcií, a  často aj opakovanie kovidových infekcií. Teda vôbec neplatí, že zaočkovaný na kovid neochorie. Videli sme, že to bolo práve naopak.
3. Kardiovaskulárne ochorenia, infarkty ale najmä zápal srdca (myokarditída). Pri myokarditíde, či už je symptomatická alebo nie, sa ľudia nemôžu fyzicky preťažovať, mohlo by to spôsobiť   zástavu srdca. A napriek tomu v celej Európe a v USA športovcov donucovali, aby si dali povinne tieto falošné vakcíny podať. Pritom mladí a zdraví ľudia neboli koronavírusom vôbec ohrození a z lekárskeho  hľadiska toto očkovanie absolútne nepotrebovali. A videli sme, čo sme doteraz nikdy nevideli: množstvo zástav srdca u mladých ľudí.
4. Neurologické ochorenia, mozgové príhody, ischemické aj hemoragické, vzostupná paralýza, ktorá  môže viesť k smrti, neurodegeneratívne ochorenia, demencia, prionové choroby… Okrem týchto často smrteľných postihnutí, veľmi frekventné sú menej závažné, ale nepríjemné ťažkosti ako znecitlivenie a mravenčenie v končatinách, zvonenie v ušiach, bolesti hlavy, nespavosť.
5. Modifikácia ľudského  genómu. Najväčšia obava panuje z potvrdenej schopnosti mRNA modifikovať ľudský genóm, čo môže spôsobiť dnes ešte nepredstaviteľné následky (eugenické a genetické zásahy).
.
Všetci, ktorí ste zaočkovaní, sa môžete pýtať, som to ja?  Môj rodinný príslušník? Môj blízky? Kto sa dá ešte zaočkovať touto falošnou vakcínou? Plynie tretí rok podávania týchto vakcín. Najzávažnejšie nežiaduce udalosti po očkovaní sa vyskytujú v priebehu dvoch týždňov po očkovaní, vrchol sa dosahuje po 4 až 6 mesiacoch, ale rizikové obdobie sa môže predĺžiť aspoň na jeden rok. Existujú aj dáta o prepuknutí turborakoviny v mesiacoch po očkovaní, stále sú zaznamenávané nové prípady.
.
Nádejou  pre už zaočkovaných je
1. táto dôležitá informácia zo štúdie Maxa Schmelinga a jeho kolegov z Dánska: 
(https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/36997290/ a https://onlinelibrary.wiley.com/doi/epdf/10.1111/eci.13998),  keďže  preukazuje, že priližne 33% ľudí, ktorí si nechali aplikovať vakcínu, má nulové vedľajšie účinky. Nič, ani bolesť ruky, dokonca ani  pocit, že sa pri podaní injekcie niečo stalo. Zdá sa, že títo ľudia sú navždy v poriadku. Akoby si injekciu vôbec nedali. A rovnaké údaje sú aj  v USA v systéme VAERS. Druhú skupinu tvorí asi 64% osôb. Tí majú mierne vedľajšie účinky, isté ťažkosti, ale nezdá sa, že by to bolo závažné. A potom je tu tretia skupina, ktorá v údajoch Smellinga tvorí 4,22%. Je to katastrofa, myokarditída, zástava srdca, krvné zrazeniny, krvácanie, mŕtvica, ochrnutie… A údaje sú rovnaké aj v USA.
2. taktiež nádejou je, že dnešná medicínska veda sa začala sústreďovať na tento problém a môže ponúknuť rôzne protokoly prevencie a liečby následkov po tomto falošnom očkovaní. Napríklad FLCCC profesora Maríka má komplexný prístup ku kovidu aj prevencii postihnutí po tzv. očkovaní: https://covid19criticalcare.com/treatment-protocols/
.
Takže pri prirodzenom ochorení môže s infekciou COVID-19 zomrieť 0,5% z tých čo boli postihnutí ochorením- 0,5% z cca 10% ochorením COVID-19 postihnutej populácie (otázka testovania- pozitívne testovaní nie sú chorí), v prevažnej väčšine polymorbídnych starých pacientov. Po falošnom očkovaní zomiera, alebo má závažné následky viac ako 4% osôb, a to aj mladí aktívni ľudia. A musíme si uvedomiť, že bolo vynaložené veľké úsilie, aby “zaočkovaná” (postihnutá spike proteinom – spike-izovaná) bola väčšina populácie v najrozvinutejších štátoch sveta.
Nejaký novodobý Frankenstein z vojenského laboratória prišiel na to, že ľudstvo možno S-proteinom likvidovať oveľa účinnejšie, ak sa S-protein  do každého človeka pichne injekciou priamo do svalu, imitujúc očkovanie pred nebezpečnou nákazou, čím sa dosiahne, že sa smrtiaci jed dostane do krvi každého, nielen do pol percenta ako keď sa šíri S-protein iba respiračnou infekciou.
Presne ako vtedy, keď Nemci  hnali Židov do plynu,  ich najprv presvedčili, že sa idú osprchovať. Teraz sa pichal do ľudí jed, ale hovorilo sa im, že to je vakcína. Falošná vakcína. No dá sa tomu vôbec uveriť?

.
Profesor Peter McCullogh je autorom najväčšej pitevnej štúdie na svete o úmrtiach po očkovaní vakcínou COVID-19. So spolupracovníkmi, odborníkmi na patológiu a klinickú medicínu, preskúmali 600 prípadov, všetky klinické nálezy. Záver: 73,9% úmrtí po očkovaní je spôsobených vakcínou. Úmrtia po tomto očkovaní sú spôsobené vakcínou. Keď sa preukáže myokarditída, ide o 100% príčinnú súvislosť s očkovaním. Je to spôsobené vakcínou. Nie respiračným ochorením COVID-19. Vakcínou. Dnes sme svedkami tretieho falošného vysvetlenia.
Prvým falošným vysvetlením bolo, že vírus je neliečiteľný, musíme zostať uzamknutí, musíme  mať strach. Druhé falošné vysvetlenie: Dajte sa očkovať, vakcína je sloboda, je to bezpečné a účinné. Tretie falošné vysvetlenie aktuálne hovorí: Nie vakcína spôsobuje tieto problémy, ale  respiračné ochorenie COVID-19 a jeho následky. Nie, neohrozuje nás kovid, nie je to kovid, hrozbou pre naše zdravie je falošná vakcína.
Nepodvoľte sa pretvárke, lžiam a falši. Lekárska veda predložila dôkazy, kritériá kauzality boli splnené. Falošné vakcíny spôsobili obrovskú vlnu  ochorení. Nepodľahnite opakovane falošným naratívom a nedajte si pichnúť jed. A najmä chráňte pred jedom svoje deti! Veľa ľudí zomrelo, nesmiete to byť teraz vy, ani  váš rodinný príslušník!
.
Skúsenosťou preživších holokaust bolo, že ľudia úplne ignorujú psychologické gumovanie, ktoré premyslene a cielene predchádza ich fyzickému vyhladeniu a umožňuje ho. (Mengele’s Errand Boy – https://www.haaretz.com/1.5074613). Keď Židov hnali do plynu, presvedčili ich, že sa idú osprchovať. Podobne teraz boli ľudia hnaní iba na „očkovanie“. Necháme sa takto na smrť gumovať a usmerňovať ešte aj dnes?
.
Vzhľadom k uvedeným faktom sa musí podávanie týchto eugenicko-genetických injekcií, falošných vakcín proti kovidu, okamžite zastaviť!
.
Zdrojové materiály
.
Prednáška profesora P.McCullogha
https://www.facebook.com/petrafajmonredova/videos/428286080287182?locale=sk_SK
.
Prednáška profesora R.Fleminga z predkladanej správy splnomocnenca vláde SR
https://www.facebook.com/martina.peter.111/videos/898531495473581?locale=sk_SK
.
Reakcia profesora Fleminga na virológa B.Klempu
https://www.facebook.com/martina.peter.111/videos/582484464208196?locale=sk_SK
.
Stránka Aliancie proti kovidu FLCCC
https://covid19criticalcare.com/treatment-protocols/
.
MUDr. T.Szalay “spike-izuje” deti
https://www.facebook.com/watch/?v=3098104820466348

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Peter Lipták

O AUTOROVI

Som lekár s 37-ročnou praxou v prvom kontakte s pacientmi - obyčajný pešiak medicíny. Všímam si následky, rozmýšľam o ich príčinách a hľadám súvislosti.

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 162

Celkové hodnotenie: 25.6

Priemerná čítanosť: 4641

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    Žiga absolvuje v najbližších dňoch pracovnú návštevu Švajčiarska

    0icon

    Podpredseda Národnej rady (NR) SR poverený jej riadením Peter Žiga (Hlas-SD) absolvuje pracovnú návštevu Švajčiarska. TASR o tom informoval odbor komunikácie s médiami a verejnosťou…

    Na železničnom priecestí v Perneku došlo k zrážke vlaku a osobného auta

    0icon

    Na železničnom priecestí v Perneku v okrese Malacky došlo k zrážke vlaku a osobného auta. Pri nehode nedošlo k žiadnym zraneniam. TASR o tom informoval…

    DeSmith debutoval v Dallase shutoutom, premiérový gól Kirklanda

    0icon

    New York 14. októbra 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR/AP-Jason Franson/The Canadian Press via AP)   Kanadský hokejový útočník Justin Kirkland sa desať rokov po drafte NHL dočkal prvého…

    Rekonštrukcia dvoch pavilónov žilinskej nemocnice by sa mala začať vo februári

    0icon

    Žilina 14. októbra 2024 (TASR/HSP/Foto:Facebook/Fakultná nemocnica s poliklinikou Žilina)   Rozsiahla modernizácia dvoch nemocničných pavilónov vo Fakultnej nemocnici s poliklinikou (FNsP) Žilina takmer za päť…

    Stalo sa to pred týždňom, nie týždeň dozadu

    0icon

    Bratislava 14. októbra 2024 (TASR/HSP/Foto:Pixabay)   Ak potrebujeme vyjadriť, že sa nejaká udalosť, skutočnosť stala pred nejakým časom, nie je správne povedať, že sa to…

    Ďalší pokus o atentát na Trumpa? Polícia zadržala podozrivého muža

    0icon

    Washington 14. októbra 2024 (HSP/Daily Wire/Foto:TASR/AP-Evan Vucci)   Zrejme tretí pokus o atentát na bývalého prezidenta Donalda Trumpa bol v nedeľu zastavený na poslednú chvíľu,…

    Pospíšil pomohol Calgary asistenciou, Oilers opäť prehrali

    0icon

    Slovenský hokejový útočník Martin Pospíšil asistoval na víťazný gól hráčov Calgary, ktorí v noci na pondelok vyhrali na ľade Edmontonu 4:1. Bodoval aj v treťom…

    Toto je veľká chyba súčasnej koalície, zdôrazňuje generál

    0icon

    Bratislava 14. októbra 2024 (HSP/Foto:TASR-Pavol Zachar)   Po tom, ako vláda ohlásila podobu konsolidačného balíka sa strhla vlna kritiky. Miestami oprávnene, keďže politici sebe pridávajú…

    Český europoslanec v Štrasburgu šokoval prejavom: Je to šialené! Prestaňme ničiť sami seba!

    0icon

    Bratislava 14. októbra 2024 (HSP/Instagram / Foto: Facebook)   Český europoslanec Filip Turek (v EP člen frakcie Patrioti pre Európu) vo svojom minútovom prejave v…

    Minulý týždeň zasahovali hasiči celkovo 507-krát

    0icon

    Minulý týždeň zasahovali hasiči na Slovensku celkom 507-krát. Hasičský a záchranný zbor (HaZZ) o tom informoval na sociálnej sieti.

    Blog - redakcia Hlavných správ nezodpovedá za obsah blogerských príspevkov

    Branislav Čech

    Peter Lipták

    Andrej Valihora

    Zdeno Drdol

    Miroslav Urban

    Vášeň v Tebe

    Auto Trendy

    .

    Armádny Magazín

    TopDesať

    FOTO DŇA