Šokujúce zistenie: KOTLEBOVA ĽSNS si vytvorila imaginárne „autorské práva“, že len oni a výhradne len oni môžu na Slovensku rozhodovať o tom, kto je pro-národne orientovaný a kto nieje! Bezbrehá spupnosť a egoizmus!

Ponúkam Vám časť z autentického diskusného rozhovoru s popredným predstaviteľom z kruhu širšieho vedenia strany KOTLEBA – Ľudová strana naše Slovensko, týkajúci sa diania okolo kandidatúry na prezidenta p. Harabina i p. Kotlebu.

Na margo tohoto len dodám, že do dnešných dní bolo zverejnených už niekoľko výsledkov prieskumných agentúr, resp. ankiet, kde vyšli preferencie p. Harabina oveľa lepšie, ako preferencie p. Kotlebu. Vtedy sa vedenie ĽSNS cez akéhosi svojho “hovorcu vyjadrilo”, že tie prieskumy neberú vážne, ani ankety ani nič podobné, lebo vraj skutočnosť je iná. No až teraz sa objavil prieskum, plne iracionálny a nedôverihodný, čo však ihneď zneužila ĽSNS prostredníctvom svojho toho istého “hovorcu”, keď padli vo verejnej diskusii jasné vyjadrenia v tom zmysle, že p. Harabin má v skutočnosti menej hlasov ako Kotleba, neuvedomujúc si, ako národoveckým aktivitám na Slovensku takýmito pochabými verejnými vyhláseniami škodia!

Ego niektorých predstaviteľov ĽSNS je už tak nasiaknuté akýmsi nezdravým velikášstvom, že je to až neuveriteľné, čoho sú schopní a ako nezmyselne takýmito krokmi poškodzujú svoju stranu!

Z uvedeného autentického rozhovoru sa dozviete viac:

Miroslav Potančok A čo sa tak pozrieť realite do očí a priznať si, že keby Marianovi ľudia, voliči a sympatizanti nepodporovali Harabína, tak ten nemá také preferencie ako má?

Opis fotky nie je k dispozícii.

Ľuboš Ďurfina Pán Potančok, celý čas, už dva mesiace po sieťach píšem, že ak voliči p. Kotlebu, VŠETCI, nebudú hlasovať za p. Harabina, tak budeme mať za prezidenta Mistríka!! V týchto analýzach píšem o Svätoplukových prútoch, používam citáty “Svorne napred” a podobné, no namiesto pochopenia tejto jednoduchej logiky vo veci, Vaši fanatickí sympatizanti prskajú po sieťach a chrlia kýble špiny na p. Harabina a VY a spol. sa na to len nečinne pozeráte!

Ale pamätajte si, ak neprejde Harabin, Kotleba už vôbec neprejde a tým pádom budeme mať VAŠOU vinou Mistríka!

O druhé kolo sa nestarajte, bavíme sa o 1 kole, navyše, tieto prieskumy sa budú ešte radikálne meniť, čím bude bližšie k finále 1 kola a na to nezabúdajte. 

P.S. “Kotleba si berie na hlavu prípadnú prehru Harabina v prvom kole, to by si mal uvedomiť!” /citát z internetu/.

Miroslav Potančok Napíšem Vám to po lopate a bez urážok (nie tak ako niekto). Marian má podporu iba svojich voličov je v tesnom závese za Harabínom, Harabín má podporu aj určitej časti voličov MK čo znamená, že keby voliči MK boli jednotní, Harabín nemá šancu! Veď Vy vlastne ponúkate svoju 5€ za našu 50€!!! Rozdiel v danom prieskume je cca 3% čo môžu byť práve hlasy kotlebovcov, preferenčne udelené Harabínovi. Nič?

Ľuboš Ďurfina Lopatu si nechajte na uhlie a sneh p. Potančok, lebo úplne naivne tu píšete nezmysly, ako keby ten graf hore bol seriózny prieskum z posledného dňa kampane tesne pred 1kolom!

Tie prieskumy sa budú meniť ešte sto krát a podľa toho budú aj šachové rošády jednotlivých kandidátov a spolčovania a kupčenie a všetko to, aby sa potlačil na Slovensku vzostup národoveckých aktivít!

Také absurdné uvažovanie od Vás som ale nečakal, keď si jasne aj Vy uvedomujete, že samotnou kampaňou narastú preferencie p. Harabina OVEĽA viac, pritom už dnes ich má reálne okolo 18% a VY máte dnes zas reálne oveľa menej, ako uvádza tento prieskum!

Treba si dať len dole ružové okuliare a mali by ste si uvedomiť, že pochybné prieskumné agentúry Vám budú umelo pripočítavať hlasy z dôvodu, aby ich odoberali Harabinovi! Na pochopenie tejto manipulácie prieskumných agentúr už stačí logika žiakov vyšších stupňov ZDŠ.

A mimochodom, nedávno bola spsutená a po pár hodinách aj zastavená anketa na “pravda.sk”, kde bol p. Harabin suverénne na prvom mieste a LSNS asi so 4,5% v strede tabuľky. Bola to anketa pre čitateľov denníka a ja som sa o nej dozvedel až po jej stiahnutí, keď sa ukázalo, že Harabinovi rastú šialene preferencie! Preto ju museli stiahnúť!

Pozrite si Program p. Harabina na jeho stránkle, prečítajte si Manifest Slovenska z Národnej konferencie, ktorá absolútne nemá nič s Národnou koalíciou, pozrite si novoročný prejav Harabina a pozrite si aj jeho prvú veľkú tlačovú besedu z pondelka a skúste nad všetkým nezaujato pouvažovať a uvedomiť si, že Harabin sa svojím podpisom na Národnej konferencii ZAVIAZAL za naplnenie všetkých téz manifestu z pozície prezidenta pred intelektuálnou elitou Slovenska, teda jej časťou!

Úprimne pán Potančok, namiesto toho, aby ste boli radi, že takéto aktivity sa na Slovensku vytvárajú s cieľom priniesť zdravé súťaženie a zdravý progres, ale nie konkurenciu do národoveckých aktivít na Slovensku, namiesto toho, aby ste sa za toto potešili, idete glorifikovať svoju stranu a uzurpovať si právo, že len Vy a nikto iný nemá právo rozhodovať, čo alebo kto je pronárodný a kto nieje!

Je to potom len sprostá závisť, neprajníctvo a zloba, keď môže niekto takto úboho uvažovať a čo sa mňa týka, vždy som podporoval to dobré v ĽSNS a aj podporujem, ale nebudem sa tváriť ako “riťolezec”, trčiaci niekomu zo zadku a nevidieť očividné prešľapy, ktoré vrhli na vašu stranu už toľko pochybností!

Dohľadajte si tiež, kde som tými istými statusmi, kde sa v rýdzej objektivite a spravodlivosti snažím vyjadrovať voči vám a voči jednej skupine vašich sympatizantov, ktorá vám robí nesmierne škody, pričom v tejto istej objektivite a teda aj kritike, ak je to potrebné, sa vyjadrujem aj k panovi Harabinovi!

Dokonca som uviedol a napísal, že si to prídem osobne vysporiadať s p. Harabinom, ak sa odchýli od svojho programu, ako i od téz Manifestu Slovenska čo i len “o milimeter”!

Pretože každému z nás by malo záležať predovšetkým na Principiálnej Spravodlivosti a neprávosť by sme nemali tolerovať nikomu, dokonca ani manželke, matke či bratovi! Máme slúžiť Bohu a keď toto dokážeme, bude to potom zákonite prospešnmé aj človeku, ľuďom, komunite, štátu i celému ľudstvu!

Naše povinnosti sú povinnosti predovšetkým voči Bohu a ak by boli plnené zodpovedne, nikdy tu nemáme takéto rozbroje, žabomyšie vojny, útoky a nenávisť. A pozrite si slovník tých, ktorí podporujú p. Harabina a porovnajte so slovníkom tých, ktorí fanaticky a nezdravo podporujú p. Kotlebu! Korektnosť, bolesť i smútok na jednej strane a doslova žumpa na strane druhej a najhoršie je, že s tým nič nerobíte, ba naopak, ešte viac toto zlo, dnes už zakorenené vo Vašej strane, podporujete!

Ale ako bolo už neraz v poslednom období napísané, naplní sa presne všetko tak, aby bolo každému jasné, ako veci stáli dnes a včera a ako sa veci z tohoto miesta ešte dovyvíjajú. Ak včas neurobíte potrebné opatrenia, ktoré by vyslali národu signál, že Vám skutočne ide o národ, že sa dokážete spojiť s tými, ktorí to myslia so Slovenskom minimálne rovnako vážne ako vy, tak máte ešte šancu, sa ako strana v parlamente na Slovensku zachrániť.

Tie Vaše pomyselné “autorské práva” na rozhodovanie o tom, kto je a kto môže byť národne orientovaným a pro-slovenským obyvateľom, alebo kandidátom, by ste mali okamžite odstrániť a zapudiť, inak si privodíte veľké nepríjemnosti pri strate dôverihodnosti celkového Vášho pôsobenia.

Prajem pekný deň!

 

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Ľuboš Ďurfina

O AUTOROVI

Dar života sme dostali od Boha Stvoriteľa.

Od Boha skutočného a nie takého, akého nám vykresľujú zblúdilé náboženstvá!

Tento Dar chcem pred Bohom obhájiť predovšetkým tým, že budem o Bohu zvestovať v pravdivom svetle, tak, aby to pomohlo prebudiť k skutočnému životu čo najviac duchovne spiacich ľudí.

Riadim sa heslom "Odvážne vpred, je Bohu milé!" a tiež najvyšším prikázaním hľadajúceho:

"Kto sa nenamáha, aby Slovo Pána aj správne pochopil, ten sa previňuje!"

Nemali by sme tiež zabúdať, že človek má predovšetkým povinnosti voči svojmu Bohu a až potom práva! Zodpovedné plnenie povinností, dáva človeku práva a v tomto je zakotvená i veľká dôvera v Boha, pričom dôverovať môže len ten, kto žije svoj život, v čo najintenzívnejšom súzvuku, s Božou Vôľou!

Práve takéto vnímanie reality, by malo byť celoživotným snažením každého z nás...

Milí čitatelia, nech sa i vám darí, v tomto bohumilom úsilí, pre dosiahnutie statusu PRAVÉHO ČLOVEČENSTVA.

Pekný deň všetkým ľuďom dobrej vôle...

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 92

Celkové hodnotenie: 5.64

Priemerná čítanosť: 5654

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    KDH namieta zmenu rozhodnutia o nemocnici Rázsochy, chce odvolať Dolinkovú

    0icon

    Opozičné KDH kritizuje rozhodnutie ministerstva zdravotníctva (MZ), že miesto koncovej univerzitnej nemocnice na bratislavských Rázsochách sa má prestavať nemocnica v Ružinove a na Rázsochách má…

    AI kritizuje návrhy týkajúce sa RTVS, neziskových organizácií a rodných čísel

    0icon

    Amnesty International (AI) vyzýva Národnú radu (NR) SR a vládu, aby pri svojich rozhodnutiach dbali na dodržiavanie princípov a ochranu právneho štátu, slobodu združovania a…

    Vojenská pomoc USA v hodnote 61 miliárd dolárov sa náhle päťnásobne znížila

    0icon

    Bratislava 26. apríla 2024 (HSP/Foto:TASR/AP-J. Scott Applewhite)   Podľa očakávania budú kľúčové zbrane zahrnuté do potenciálnych (budúcich) objednávok amerického priemyslu, nie do zoznamu na okamžité…

    MS chce na vyhodnocovanie žiadostí o dotácie zriadiť iba jednu komisiu

    0icon

    Ministerstvo spravodlivosti (MS) SR chce zriadiť iba jednu komisiu na vyhodnocovanie žiadostí o poskytovanie dotácií namiesto dvoch, ako je tomu v súčasnosti. Vyplýva to z…

    Nový zákon rozdelil ukrajinskú spoločnosť na dva tábory

    0icon

    Bratislava 26. apríla 2024 (HSP/Foto:TASR/AP-Johanna Geron)   Na Ukrajine je jednou z hlavných tém posledných dní rozhodnutie ministerstva zahraničných vecí zastaviť poskytovanie konzulárnych služieb osobám…

    Policajti budú mať v sobotu a v pondelok v Prešovskom kraji zvýšené kontroly

    0icon

    Dodržiavanie zákazu požitia alkoholických nápojov alebo iných návykových látok vodičmi motorových vozidiel budú v sobotu (27. 4.) v nočných hodinách kontrolovať policajti v Prešovskom kraji.…

    Zverejnili záznam z Dankovej nehody

    0icon

    Bratislava 26. apríla 2024 (HSP/Foto:Screenshot Facebook)   Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Bratislave v piatok popoludní zverejnilo na sociálnej sieti video s popisom "dopravná nehoda…

    Po nehode troch vozidiel na diaľnici zostalo auto prevrátené na strechu

    0icon

    Šesť profesionálnych hasičov s tromi kusmi techniky zasahovalo vo štvrtok (25. 4.) popoludní pri dopravnej nehode na diaľnici D1 v katastri obce Hôrka nad Váhom.…

    Nádej Ukrajincov nezomiera. Stále veria v pre nich priaznivé scenáre

    0icon

    Bratislava 26. apríla 2024 (HSP/Foto:TASR/AP-Efrem Lukatsky)   „Ukrajina môže pokračovať v boji proti Rusku, ale želané ‚víťazstvo‘ môže byť nedosiahnuteľné.“ Tak znel titulok článku v…

    Opozícia žiada zasadnutie výboru ku kontrole MS na Najvyššom súde SR

    0icon

    Opoziční poslanci Národnej rady (NR) SR žiadajú zvolanie parlamentného ústavnoprávneho výboru k okolnostiam kontroly Ministerstva spravodlivosti (MS) SR na Najvyššom súde (NS) SR. Predseda výboru…

    Vášeň v Tebe

    Auto Trendy

    Reklama

    Armádny Magazín

    TopDesať

    FOTO DŇA