Kto zasieva a organizuje “plazivú fašizáciu” krajiny a vo svete ? Časť XVIII.

18.

Príklady zneužitia identifikačných kariet na ľuďoch.

  1. V roku 1987 bolo odhalené, že vláda Austrálie nelegálne zhromažďuje na identifikačných kartách údaje o všetkých svojich obyvateľoch.
  2. V roku 1994 vládna CIA v spolupráci s mexickou spoločnosťou NAFTA vydali nové identifikačné karty, ktoré Američania otestovali na mexických občanoch pri voľbách v Mexiku. Každý s 46 miliónov občanov mal dostať identifikačnú kartu, ktorá obsahovala fotografiu, odtlačky prstov, hologram, neviditeľné ultrafialové pokrytie, čiarový kód a plastový laminát. Tieto karty vláda z rôznych dôvodov nedoručila 5 miliónom občanov, ktoré neboli pripustení k voľbám.
  3. Na jar 1982 vládna CIA falšovala voľby v Salvadore. Rok predtým dodala do Salvadoru identifikačnú techniku pre označenie voličov. K voľbám boli pripustené iba vláde vyhovujúci, vopred označené voliči. Celkom 438 voličov, ktorí sa nepreukázali identifikačným prvkom, bolo zavraždených.
  4. V roku 1995 bolo v Rwande zlikvidovaných na milión mužov, žien a deti pri masovom vraždení vojenských síl a kmeňových skupín. V rámci údajnej prevencie vláda rozhodla, že pre Hutov a Tutsiou vydá identifikačné karty, aby sa predišlo nedorozumeniam. Výsledok bol ten, že pri genocídnom vystrájaní hutských milícií sa identifikačné karty zneužili, pretože dosvedčovali pri kontrole každého, kto bol z iného kmeňa. V tejto súvislosti iba pripomínam, ako fašisti prinútili Židov za vojny nosiť  znak hviezdy, aby ich bolo možné ľahšie zhromažďovať k likvidácií.

19.

Informácie o občanoch putujú počítačovou  diaľnicou do jedného gigantického počítača pre celý svet, ktorý je centrálnym mozgom planéty a patrí svetovláde. Existencia tohto počítača bola dlho tajená. Existencia tohto počítača vyšlo najprv najavo v roku 1970, keď to priznala jedna banka. Neskôr to priznal americký prezident Ronald Regan. Do tohto gigantického počítača sa zbiehajú zo sveta všetky informácie. Ide o projekt, ktorý má názov „PLATFORM.“ Existujú aj ďalšie tajné počítačové centra pre určité oblasti sveta. Sú v Bruselu, Detroite, Varšave, Veľkej Británii, Nemecku, Japonsku, Austrálií a Rusku. Bližšie k počítačom v Bruselu a v Austrálií na str. 17.

20.

V Austrálií sa nachádzajú tri hlavné vojenské základne patriace USA. Jedna zo základní sa volá Pine Gap. Ide o podzemnú tajnú základňu, ktorá má 8 km dlhú vŕtanú dieru, ktorá slúži ako gigantická anténa. Pine Gap je jedno z najdôležitejších centier, ktoré slúžia pre špionážne družice, krúžiace okolo Zeme. Má obrovské počítače prepojené s celým svetom pre zber informácií o každom človeku na tejto planéte. Rozhodne to svedčí o funkčnej a reálnej existencií svetovej vlády v Austrálií.

21.

Americká štátna identifikačná karta bola vyvinutá v NSA – Národnej bezpečnostnej agentúre, ktorá vznikla po roku 1945 na podnet Ministerstva obrany USA. Je to unikátna svetová tajná služba, pretože nemá zákonom definované limity svojej moci. Je zodpovedná iba americkej Národnej bezpečnostnej rade cez záhadnú organizáciu Comsec. Agentúra bola vytvorená v roku 1952 na základe medzinárodnej dohody skupiny štátov o zbieraní a porovnávaní informácií o svojich vlastných občanoch a o vzájomnom zdieľaní týchto informácií a ich posielaní do NSA vo Fort Made.  Celá záležitosť je v rozpore s medzinárodnými dohodami a zmluvami o ľudských právach.

22.

Identifikačnými kartami sa to nekončí. V ďalšom kroku sa začne tvrdo zavádzať nový systém – spojenie identifikačnej a platobnej karty s našim telom. O čo ide? Všetkým ľuďom na celom svete sa má vytetovať laserovým neviditeľným tetovaním na pravú ruku alebo čelo čiarový kód  o osemnástich čislicach. Každému človeku na svete sa pridelí jedno číslo a to sa mu vytetuje. Kód bude obsahovať bankový kredit a tisíce ďalších dát a záznamov o príslušnej osobe. Budeme označení ako dobytok. Hitler  tetoval na ruky uväznených v koncentračných táboroch. Čiarový kód sa bude snímať infračervenými snímačmi z tela človeka a bude snímateľný aj na diaľku bez vedomia človeka. Staneme sa otrokmi spútanými dokonalým totalitným systémom.  Vôbec si teraz neuvedomujeme, aké ďalekosiahle dôsledky to bude znamenať pre naše životy.

23.

Nejde však iba o totálnu kontrolu občanov. Dnes už povinne sa čiarové kódy používajú praktický na celom svete pre rôzne výrobky a potraviny. Existuje svetová norma ISO 9000, podľa ktorej každý vyrobený tovar má byť označený čiarovým kódom. Kto nebude mať osvedčenie ISO 9000, nebude môcť vyrábať a ani predávať svoj tovar. Svetovláda tak bude mať prehľad o všetkom tovare v každej lokalite či v rámci sveta.

24.

Super počítač svetovlády bude v danom momente vedieť všetko o danom človeku, skupine, národe či všetkých ľuďoch planéty. Gigantický počítač s názvom Beštia, ktorý je umiestnený v budove Európskeho hospodárskeho spoločenstva v Bruselu, je pripravený pracovať na baze spracovania čísla daného každej ľudskej bytosti.  Dr. Hl Eldeman, hlavný analytik EHS už v roku 1977 priznal a uviedol, že super počítač Beštia je schopný označiť  číslami a čiarovými kódmi všetkých obyvateľov zeme. Kto sa vláde znepáči, kód mu bude zablokovaný alebo ho nedostane. Bude tak odsúdený k živoreniu a aj k smrti.  Človek sa má stať totálne poslušnou a závislou bytosťou na vláde.

25.

Po celom svete svetovláda už dávnejšie začala označovať na tela ľudí  neviditeľným laserovým čiarovým kódom.  V Singapuru v roku 1988 bolo skúšobne označených 10.000 ľudí a všetko perfektne fungovalo. V USA dokonca už v roku 1984 bolo takto označených už 3 milióny ľudí. A postupne sa vyvíjajú aj techniky toho, ako presvedčiť ľudí, aby si uvedené označovanie dávali robiť bez protestu. Tak napríklad, kto má identifikačný kód, môže byť na niektorých letiskách prednostne vybavený.  Niektoré americké poisťovne odmietajú poistiť klienta, ak nemá identifikačný kód na tele. Úrady či obchody môžu odmietať vpustiť občana dnu, ak nemá identifikačný kód na tele. Čiarové kódy sa však dávajú aj povinne, napríklad väzňom či utečencom.

26.

V izraelských kibucoch ( mestách po roku 1948 ) sa už mnoho rokov odohráva scenár, ktorý raz zachváti celý svet. Nevinní ľudia v týchto mestách žijú ako vo väzení. Žijú síce v materiálnom blahobyte, ale sú úradne zbavení slobody. Ľudia sú zbavení finančnej hotovosti. Majú pridelené iba čísla, s ktorými chodia nakupovať a zarobená, rovnako aj utrácaná čiastka sa vyplatí rovno z konta. Môžu nakupovať iba na vybraných miestach a vybraný tovar. Ľudia sa nemôžu vzoprieť moci, pretože im konta budú zablokované. Nemôžu opustiť svoje mesto bez súhlasu rady mesta. Štátny výbor – rada mesta – totálne kontroluje a šikanuje život a súkromie každej rodiny. Výbor má právo na všetky a i najintímnejšie informácie. Deti sa môžu rodiť iba na zvláštne povolenie a od detstva sú vedené k závislosti na orgánoch moci.

27.

Zatiaľ sa nám vlády snažia vnútiť čiarové kódy na občianske preukazy a kartičky zdravotných poisťovní. Najnovšia generácia čiarových kódov PDF 417 je už kódom dvojrozmerným a interaktívnym, ktorý umožňuje zakladať do seba množstvo informácií, ale aj fotografie, dokumenty, hlas či odtlačky prstov. Tieto kódy sú snímateľné aj na vzdialenosť viacej ako 100 metrov.

28.

Existuje už nová technológia identifikácie ľudí na planéte pre potreby svetovlády. Ide o mikročipy, ktoré chce svetovláda implantovať do teľa každého človeka. Mikročipy sú miniatúrne elektronické prístroje schopné cez detektor identifikovať danú bytosť.  Zvyčajne majú dĺžku 10 mm a šírku 2 mm. Existujú však mikročipy tenké ako vlas.  Už v sedemdesiatich rokoch minulého storočia  boli čipované domáce zvieratá. Išlo o to, aby si na čipovanie zvykali aj ich majitelia, najmä keď sa povedalo, že takýmto spôsobom je možné nájsť stratené zviera. V Českej republike sa čipovanie zvierat rozbehlo po roku 1993. Naše zvieratka sú iba začiatkom čipovania, skôr či neskôr budú i ľudia vo veľkom označovaní ako dobytok pre vládnu identifikáciu, kontrolu, manipuláciu a sledovanie pohybu.

29.

Vláda USA začalo už v osemdesiatich rokoch minulého storočia  vyvíjať identifikačné programy s mikročipmi na ľuďoch.  Bez informovania využívala k tomu deti z detských domovov, pacientov nemocníc a liečební, či väzňov. Už v marci 1997 bolo ohlásené, že vlády Dánska, Filipín a Trinidy plánujú po vzore USA implementovať mikročipy buď do tiel svojich občanov alebo do občianskych preukazov. Po roku 1997 sa k tomuto riešeniu prihlásili praktický všetky vlády sveta.

Dokonale zotročená spoločnosť 

1.

Pri práci na jednom projekte bolo zistené, že mikročip má  účinok na chovanie človeka a preto sa začal organizovať  výskum s vyhliadkou úpravy chovania človeka. Boli robené pokusy na zvieratách a ľuďoch a to nie iba v USA, ale aj dokonca pod pláštikom humanitárnej pomoci v Indií . Jeden z projektov sa volal PHOENIX a v ňom bol mikročip skúmaný na vojnových veteránoch z Vietnamu. Bol vyvinutý mikročip, ktorý reguluje hladinu adrenalinu v krvnom obehu. V každom prípade sa zistilo, že mikročipy regulujú chovanie človeka podľa potrieb. Pomocou mikročipu je možné ovládať človeka, jeho telesné funkcie, myslenie a chovanie. Ďalším krokom preto bolo zistiť, kde je najvhodnejšie mikročip do tela človeka umiestniť. A našli sa dve miesta: čelo a chrbát pravej ruky.

2.

Človek s mikročipom v tele sa stáva robotom, bytosť zbavená vlastnej vôle, za ktorú rozhodujú iní pomocou počítača, na ktorý bude mikročip napojený. Človek bude poslúchať pokyny toho, kým je riadený a preto môže byť využívaný rôznym spôsobom od vykonania vraždy až po hlasovanie vo voľbách. Takže pri mikročipoch nejde iba o identifikáciu, kontrolu či sledovanie pohybu, ale hlavne o celkové ovládanie človeka v prospech úloh svetovlády.

3.

Doktor Sanders z USA, elektronický inžinier, ktorý pracoval na výskumoch mikročipov, povedal, že pri práci na tomto projekte si nikto z jeho ľudí nevšimol jeho cieľ – označiť všetkých ľudí na planéte. Mikročip je možné implementovať do tela človeka injekčnou ihlou alebo zaoperovať do tela dieťaťa po narodení. Existuje možnosť dať ľuďom do tela mikročip aj spôsobom  bežného očkovania, ale tajne. Môžu to byť fámy o nebezpečnej infekcií či epidémií, ktorá si vyžaduje očkovanie. Doktor Sanders priznal, že vláda USA uvoľnila 500 miliónov dolárov pre podplatenie médií, aby verejnosti predkladali iba kladné hodnotenia tejto technológie označovania ľudí. Je to celý jeden veľký podvod a najväčší zločin proti ľudskosti, ktorý bude kedy spáchaný. Bude to najdokonalejší totalitný systém všetkých dôb.

4.

Ľudia sa tomu musia postaviť. Veď doterajšie totalitné systémy iba tyranizovali občanov. Slušní ľudia sa mohli proti tomu aj postaviť a v hĺbke svojej duše mali svoju opozičnú pravdu. Ale teraz to zachváti myslenie všetkých. Všetci budú musieť poslúchať, pretože svetovláda nebude manipulovať iba našimi životmi, ale aj myslením.  Potom nebude cesty späť. Nebude nikto, kto by nesúhlasil. Nebude nikto, kto by mal vlastným rozumom pochopiť pravdu a postaviť sa proti tomu. Naše mozgy budú riadené z jedného centra a naše životy navždy stratené. Staneme sa otrokmi a budeme poslúchať príkazy, nech sú akékoľvek.

( Pokračovanie v časti XIX. )

Dušan Hirjak

 

 

 

 

 

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Dušan Hirjak

O AUTOROVI

Som na starobnom dôchodku. Niekoľko rokov som pracoval ako tajomník OV SZM v Humennom, ako konštruktér vo Vihorlate, .n.p. Snina, ako predseda Odborovej rady na výstavbe VN Starina, ako tajomník MNV a potom 5 volebných období ako starosta obce Stakčínska Roztoka. V rokoch 1989- 1994 som diaľkovo študoval na PU v Prešove filozofiu. Získal som akademický titul Mgr. a PhDr. Píšem básne ( občas ), rekreačne behám a baví ma venovať sa politickým otázkam. Niekedy som bol radovým členom KSČ a členom ĽM ( počas práce vo Vihorlate 1977-1985 - stranícka úloha ). Manželka Anna je na dôchodku, celý život pracovala v NsP Snina ako ženská sestra. Mám dve dcéry: Tatianu a Natašu. Obidve žijú a pracujú v Bratislave. Mám tri vnúčatá. Žijem v svojom rodinnom dome v Snine.

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 232

Celkové hodnotenie: 15.37

Priemerná čítanosť: 922

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    Kresťania v piatok spomínajú na deň utrpenia, ukrižovania a smrti Ježiša Krista

    0icon

    Bratislava 29. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Maroš Černý)   Veľký piatok, ktorého názov sa podľa Rímskeho misála zmenil na Piatok utrpenia Pána, je pre kresťanov spomienkou na…

    Blanár: Vstup do Aliancie bol významný krok, potvrdzujúci váhu aj dnes

    0icon

    Bratislava 29. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR – František Iván)   Vstup do Severoatlantickej aliancie (NATO) predstavoval významný krok, potvrdzujúci svoju váhu aj v súčasnosti popri prebiehajúcich…

    Nemali prežiť: Západ prepadol panike kvôli priznaniam teroristov

    0icon

    Moskva 29. marca 2024 (HSP/Ria/Foto:TASR/AP-Russian Emergency Ministry Press Service via AP, AP/Alexander Zemlianichenko)   Od hrozného masakru, ktorý teroristi spáchali v Crocus City Hall, uplynul…

    Tragédia pri Klátove: o život prišiel 76-ročný cyklista

    0icon

    Skalica 29. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:Facebook/Polícia SR-Trnavský kraj)   Pri dopravnej nehode prišiel o život 76-ročný cyklista. Nehoda sa stala vo štvrtok krátko pred 19.00 h…

    Ako Američania a Briti zarezali mier na Ukrajine

    0icon

    Bratislava 29. marca 2024 (HSP/Foto:TASR/AP-Efrem Lukatsky, Yves Herman)   Ruská špeciálna operácia skončila, Ukrajina a Rusko sa dohodli na mierových podmienkach. Takto nejako by mohli…

    Kotlár: Boli identifikované zásahy do ľudských práv a slobôd počas COVID-19

    0icon

    Zásahy do ľudských práv a základných slobôd počas pandémie COVID-19 boli identifikované počas tohtotýždňovej odbornej konferencie. Poukázalo na ne viacero zúčastnených rečníkov. TASR o tom…

    Prvé kolo: Víťazstvá, prehry a vrece zemiakov

    0icon

    Bratislava 29. marca 2024 (HSP/Foto:TASR-Martin Baumann)   Ponúkam ešte jeden pohľad na 1. kolo volieb prezidenta SR. Prvé emócie už vychladli, možno pokojnejšie hľadať odpoveď…

    Iain Martin: "Nastal čas hovoriť o páde Kyjeva"

    0icon

    Bratislava 29. marca 2024 (HSP/The Times/ Foto: TASR/AP-Evgeniy Maloletka)   Ani zďaleka nejde o zmrazený konflikt. Škótsky politológ Iain Martin pre The Times tvrdí, že…

    SNS vyzýva GR RTVS Machaja, aby sa vyjadril k svojmu majetkovému priznaniu

    0icon

    Slovenská národná strana (SNS) vyzýva generálneho riaditeľa (GR) RTVS Ľuboša Machaja, aby bezodkladne vysvetlil verejnosti chyby svojho majetkového priznania. Národniari zároveň oznámili, že sa v…

    "Plán Elona Muska kolonizovať Mars je nebezpečná predstava," tvrdí kráľovský astronóm

    0icon

    Bratislava 29. marca 2024 (HSP/ The Telegraph/ Foto: TASR/AP-Bill Ingalls)   Profesor Lord Martin Rees, kráľovský astronóm, podľa The Telegraph tvrdí, že je jednoduchšie vyriešiť…

    Blog - redakcia Hlavných správ nezodpovedá za obsah blogerských príspevkov

    Marek Brna

    Viktor Pondělík

    Miro Majerník

    Pavel Jacz

    Vanda Rybanská

    Vášeň v Tebe

    Auto Trendy

    Reklama

    Armádny Magazín

    TopDesať

    FOTO DŇA