Islam a Židovstvo v slovanskom hosťovskom prostredí.

♥ ESEJ. Poučí, analyzuje a komentuje stav a riešenia.
♥ Obom náboženstvám, Islamu a Židovstvu, v 21. storočí zjavne chýba jasný atribút – existenčný fundament Lásky, úcty, pokory, solidarity, charity, obety, štedrosti, sesterstva a bratstva, spolupatričnosti voči druhým, ďalej ochrany bytia od počatia a zodpovednosti za bezpečnosť, zdravie a kondíciu ľudstva, flóry a fauny!

♥ Otázky.
? Je pravda, že Islam je teokracia, štátne náboženstvo (nebezpečenstvo) faktickej smrti pre Káfirov, Kafarov, a Židovstvo roztrúsené náboženstvo etickej smrti pre Gójov?
? Je pravda, že Židovstvo sa nikdy nevzdalo ťaženia ovládnuť svet a zotročiť Gójov?
? Je pravda, že Židovstvo má eklatantnú potrebu prepisovať dejiny do HisTory?
? Je pravda, že Židovstvo 21. storočia si vynucuje zákonné zákazy kritiky chaotickým kradnutím ľudských práv Gójom a aké projektované ciele tým sleduje?
? Je pravda, že Židovstvo si geneticky traduje vyslúženú, zaslúženú, či vyvoleneckú traumu za svojich nemorálnych genetických predkov?
? Je pravda, že Židovstvo mladých Židov má v 21. storočí dôvod osočovať štedrých a tolerantných hostiteľov slovanských destinácií (v nie židovskom prostredí), útočiť na ich dejateľov a súčasníkov za entropické následky svojich predkov a čo svojím správaním pripravujú svojím potomkom?
? Je pravda, že Židovstvo je reformovateľné iba vlastnými mravne-sociálno-psychologickými zbraňami?
? Je pravda, že Židovstvo miluje politiku viac, ako správu vecí verejných v prospech obyvateľov hostiteľskej krajiny?
? Je pravda, že Židovstvo má zjavne problém s celým svetom?
? Je pravda, že Židovstvo vymiera vlastnou otravou zvnútra?
? Je pravda, že Židovstvo po vzore Mordechaja Levyho alias Karola Marxa, stvoriteľa materializmu uprednostňuje vládu diabolského pána hmoty a hľadanie spásy v hmote je čistou stratou duchovných hodnôt?
? Je pravda, že Židovstvo sa najčistejšie samoodhaľuje krízovými situáciami, zrkadlením kariet kabaly, rastom miery nemravností, nervozity…?
? Je pravda, že Židovstvo sa opakovanými a chorobnými pokusmi starozákonnou nenávisťou projektuje cez entity konvergujúce so židovstvom Starého zákona, ktoré asi melie z posledných síl neprávostí?
? Je pravda, že je Is-ra-el mierotvorný ako národ, ako štát, politici, aj ich tajné zložky?
? Je pravda, že židovské etnikum vo všetkých konfliktoch sveta projektuje identickú nenávisť a chorobné túžby po moci, mamone úžerníckymi a upírskymi krízami, zhromaždeniami mladých študentov, revolúciami, vojnami, genocídami, slovinfernami a autoholokaustmi?
? Je pravda, že máme mať dôvod ich veľmi ľutovať, lebo vedome svojimi kabalistickými nemorálnosťami (entropiou) predplácajú vstupenku svojim potomkom do pekla?
? Je pravda, že Židovstvo si dlhodobým správaním, postojmi a vzťahmi vyslúžilo stratu etnickej dôvery?
? Je pravda, že keď vnútro človeka horí chorobnou, závislostnou túžbou iných zavádzať, klamať, užierať, okrádať o ľudské práva kritiky a práva spochybnení falošnej histórie potrebnej ju chrániť trestajúcimi zákonmi, túžbou exekuovať, vykorisťovať, zotročovať, trollovať, zlokonšpirovať, špehovať, udávať, súdiť, trestať najhlúpejšími zákonmi, morálnymi krízami (dekadenciou), politikou menovou (monetárnou), priemyselnou, hospodárskou, krízou kultúrnou, ďalej trestať segregáciami, kastovaním, ponižovaním, posmeškami, hrozbami, revolúciami, vojnami, genocídami, slovinfernami, či autoholokaustmi, je tam vážne podozrenie, že niekomu za pätami horí celý nemravný kód?
? Je pravda, že Židovstvo sa nám v krásnej Slovenskej republike akosi rozsrandilo?
? Je pravda, že Židovstvo provokuje nedôstojnými – dekadentnými aktivitami proti hostiteľom, človeku a ľudskosti?
? Je pravda, že príčinný deficit morálky a EQ zvyšuje mieru nemravností, dekadencie, entropie, karmy až do následku politického, čiže autoholokaustu?
? Je pravdivý nasledovný citát od Jana Kozáka (ČR)? “Židovstvo je chtonické náboženstvo hmoty a podzemnej sily kultu vojen a krvi v rozpore s blahom slovanských tradícií.”

♥ Rómovia.
♥ Otázka.
? Kam sa v spoločenskom rebríčku asimilácie prepracovali za stáročia Rómovia (Cigáni)?

♥ Ďakujem Vám za odpovede, nápovedy, doplnenia, nové zdroje, linky, či návrhy na obsahovú, alebo gramatickú opravu!

♥ Poznámky:
? Autoholokaust = politický holokaust.
? Holokaust, gr.
? Biblický holokaust – celo(zá)palná (česky celopalní) obeta, rodinná oslava, piknik, opekačka, gulášpárty. Od Adama, aktom obetovania zvieraťa, ugrilovaním, hostinou, s vínom a ženami si uctievali Boha a radovánkami posilňovali rodinu a upevňovali rod.
Biblický výraz holokaust bol v 20-tom storočí politicky zneužitý a projektovaný mantrami, afirmáciami, živený rémou a šémom denníkom New York Times už od roku 1900!
? Politický holokaust je následok vysokej miery nemorálnych príčin – dekadencie = entropie. Začína krízami – riadeným úpadkom mravným, hospodárskym, menovým (monetárnym), mocenským, ďalej úžerami (česky lichva), segregáciami, kastovníctvom, pyšnou a chorobnou vyvolenosťou, vykorisťovaním, zotročovaním, financovaním zločinností rôznymi sektormi, aktivitami bez programu, agendy (zhromaždenia manipulovaním mládeže), revolúciami, vojnami, genocídami…, dnes modernými IT s deficitom EQ – trollovaním, infoidiotstvom, zlokonšpiráciami, špehovaním, udávaním, súdením, trestaním, zastrašovaním, vydieraním, blokovaním účtov na sociálnych sieťach ap. Komu asi vyhovuje mať na výslní politiky motivovaných a vydierateľných fešákov a fešandy (farizejov) – politikov bez rodín (farizejov), poslancov (zákonníkov), psychopatov, sociopatov, vymývačov mysle (brainwashing), populistov s Hubris syndrómom? A to veľa ľudí ani netuší, aké agresívne informačné, genetické, konvenčné, jadrové, chemické, biologické, klimatické, mikrovlnné (5D) a psychotronické zbrane sú schopní zneužiť voči svojmu obyvateľstvu!
? Keďže politický holokaust je príčinno-následný (entropický, karmický), na odlíšenie ho nazývam – autoholokaust.
? Gój, Gója, Gójik, Gójim = znamená nie Žid pohan, nevyvolený, menejhodnotný, nezasvätený, podradný, menejcenný, odpad, nehodný dobytok, hlupák, otrok (slave)… Góju možno zotročiť, strojiť – snovať proti nemu úklady, zákonné prekážky, úžeru, demoralizáciu, terorizovať, posmeškovať a ponižovať ho. Gója nie je plnohodnotným človekom. Neúctou iného etnika sa vyrába vysoká miera nemravností – entropia, ktorá volá po Spravodlivosti!
? Káfir znamená nie Muslim = nevyvolený, menejhodnotný, nezasvätený, podradný, menejcenný, odpad, nehodný dobytok, hlupák, otrok (slave)… Káfira možno zotročiť, strojiť – snovať proti nemu úklady, zákonné prekážky, úžeru, výpalnícku daň – džizju (pokutu, že si môžete veriť v iného Boha, ako v Alláha akbar), demoralizáciu, terorizovať, posmeškovať a ponižovať ho, znásilniť, či sťať ho (milosrdná smrť). Káfir nie je plnohodnotným človekom.
? Entropia, gr. – miera mravnej neusporiadanosti, miera nemravností – dekadencia, miera závisti a nenávisti, miera nerestí, miera deficitu Lásky, úcty, charakteru, dôveryhodnosti, zodpovednosti, miera príčinných následkov, miera pýchy, strachu, stresu, malefitov, strát, chýb, neurčitostí. Entropia poškodzuje vlastný bytostný systém a vedie k malformácii bunkovej architektúry, pamäťových klastrov, DNA, anihilácii – systematickému poškodzovaniu a predčasnému zániku biologických funkcií, ale aj bytostného systému svojho a potomkov. Opak je syntropia.
? Syntropia, gr. – miera mravnej usporiadanosti, miera mravností, miera Lásky, úcty, obety, štedrosti, solidarity, charity, milosrdenstva, odpúšťania, miera čností, miera dôvery, charakteru, dôveryhodnosti, zodpovednosti, miera príčinnej odmeny, kreditov, miera pokory, istôt, pokoja, benefitov, primeraného zisku, miera jasností reči, zmlúv a dohôd. Syntropia zveľaďuje vlastný bytostný systém a vedie ku zdravej celistvosti bunkovej architektúry, pamäťových klastrov, DNA, synergii – systematickému budovaniu, opravám a regenerácii biologických funkcií, ale aj bytostného systému svojho a potomkov. Opak je entropia.
? Slovinferno – pekelná genocída Slovanov, ktorých vo 2 svetových vojnách a budovaním komunizmu vo východnom bloku (ostblok) zahynulo asi viac, ako 120 miliónov. Zločinná ideológia Mordechaya Levyho alias Karola Marxa, Engelsa, Lenina…
? Karma, sanskrt – princíp príčiny a následku, odplaty; bumerang, exekútor. Len to sa nám vráti, čo vysielame. Ozvena, svedomie, zrkadlenie, bumerang, karma, entropia, t.j. príčiny vždy volajú po odčinení a spravodlivosti! Sú svedomím a podľa S. N. Lazareva a Alexandra Loyda sú morálne dlhy dedičné 7-10 generáciam!

♥ Riešenie. Žiť životom Lásky, úcty, pokory, odpúšťania, otvoreným srdiečkom rozlišovania, voči núdznym, obetiam, pre charitu, solidaritu, vzájomnosť, spolupatričnosť – tieto parametre zabezpečujú funkčný ochranný softvér bytosti pred svetskými pliagami a zlodejmi energií, množiacimi sa okolo nás v novodobých otravných profesiách.
♥ Mier! Mír! Šalom! Shalom! Salam! Покой! Peace! Šántí! Shanti! Pax! Namaste! السلام! Barış! Míro! Pača!
♥♥♥♥♥♥
7.12.2018

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Ľubomír Varačka

O AUTOROVI

♠ Krédo: "Metainformatika požiera špekulantom, chamtivcom, zločincom vzťahy, partnerov a potomkov. Vlastný mentálny smog je agresívnejší, než všetka chémia sveta."

♣ Nádej: "Optimistické je, že nič netrvá večne, okrem večnosti samej! Aj to nie som si úplne istý!"

♥ Láska: "Vo všetkých krásnych i subtílnych podobách Láska v službe všetkým bytostiam všetkých svetov je tým najlepším softvérom ochranným i tvorivým základom radosti, šťastia, istôt, úspechov i zdravia. Láska nevytvára dlhové príčiny a teda ani následky. Pôsobí ochraňujúco i blahodarne nám samým, našim potomkom, priateľom, kolegom, aj životnému prostrediu mentálnemu, vzťahovému, ale aj tomu fyzickému. Láska má povahu, stav, fundament syntropie, kreditov, benefitov."

? Syntropia, gr. - miera mravnej usporiadanosti, miera mravností, miera Lásky, úcty, obety, štedrosti, solidarity, charity, milosrdenstva, odpúšťania, miera čností, miera dôvery, charakteru, dôveryhodnosti, zodpovednosti, miera príčinnej odmeny, kreditov, miera pokory, istôt, pokoja, benefitov, primeraného zisku, miera jasností reči, zmlúv a dohôd. Syntropia zveľaďuje vlastný bytostný systém a vedie ku zdravej celistvosti bunkovej architektúry, pamäťových klastrov, DNA, synergii - systematickému budovaniu, opravám a regenerácii biologických funkcií, ale aj bytostného systému svojho a potomkov. Opak je entropia.

? Entropia, gr. - miera mravnej neusporiadanosti, miera nemravností - dekadencia, miera závisti a nenávisti, miera nerestí, miera deficitu Lásky, úcty, charakteru, dôveryhodnosti, zodpovednosti, miera príčinných následkov, miera pýchy, strachu, stresu, malefitov, strát, chýb, neurčitostí. Entropia poškodzuje vlastný bytostný systém a vedie k malformácii bunkovej architektúry, pamäťových klastrov, DNA, anihilácii - systematickému poškodzovaniu a predčasnému zániku biologických funkcií, ale aj bytostného systému svojho a potomkov. Opak je syntropia.

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 3

Celkové hodnotenie: 17.17

Priemerná čítanosť: 756

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    Prezidentka: Sme v klube, ktorý nám poskytuje ochranu teraz aj do budúcna

    0icon

    Bratislava 28. marca  2024 (TASR/HSP/Foto:TASR - Martin Baumann)   Členstvo v NATO poskytuje Slovensku bezpečnostné garancie na takej úrovni, aké by krajina jeho rozmerov nikdy…

    Súkromná ZP Dôvera uzavrela vlaňajšok so ziskom takmer 20 miliónov

    0icon

    Súkromná zdravotná poisťovňa (ZP) Dôvera uzavrela vlaňajšok so ziskom 19,955 milióna eur. Zdravotná poisťovňa priblížila, že minuloročný zisk predstavuje 0,76 percenta z predpísaného poistného.

    Predpoveď počasia na štvrtok

    0icon

    Bratislava 28. marca 2024  (TASR/HSP/Foto:Pixabay) Aktualizované 28. marca 2024 o 12:11 Situácia: Do našej oblasti prúdi teplý vzduch. Premenlivá oblačnosť, na severe a východe prehánky.…

    Poškodení v kauze Chovanec adresujú výzvu. Jasný odkaz Miriam Lexmann

    0icon

    Bratislava 28. marca  2024 (TASR/HSP/Foto:Screenshot video/Youtube)   Poškodení v kauze Chovanec vyzývajú kandidátov na poslancov do europarlamentu, aby nezneužívali úmrtie ich blízkeho na svoju politickú…

    Väčšina ľudí súhlasí, že NATO prispieva k našej bezpečnosti

    0icon

    Bratislava 28. marca 2024  (TASR/HSP/Foto:Pixabay)   Väčšina ľudí (47 percent) súhlasí s tým, že NATO prispieva k bezpečnosti Slovenska v čase ruskej agresie na Ukrajine.…

    Všetko je inak. Harabin objasnil, ako to je s odporúčaním pre jeho voličov, aby dali hlas Pellegrinimu

    0icon

    Bratislava 28. marca 2024 (HSP/Foto:TASR-Pavol Zachar)   Dnes sme najprv informovali, že prezidentský kandidát Štefan Harabin poskytol pred druhým kolom prezidentských volieb svoje odporúčanie koho…

    Prešov sa začlenil do Integrovaného dopravného systému Východ

    0icon

    Mesto Prešov sa začlenilo do Integrovaného dopravného systému (IDS) Východ. V stredu (27. 3.) došlo k podpísaniu mandátnej zmluvy medzi zástupcami mesta Prešov a organizátorom…

    Otvorený list Korčokovi. Takto sa k nej zachoval, keď bol ministrom zahraničia

    0icon

    Bratislava 28. marca 2024 (HSP/Foto:TASR-Pavel Neubauer)   Advokátka a bývalá politička JUDr. Zuzana Kondrlíková Plháková sa pred prezidentskými voľbami rozhodla podeliť s verejnosťou o svoju…

    KSS odporúča v druhom kole prezidentských volieb Petra Pellegriniho

    0icon

    Bratislava 28. marca  2024 (TASR/HSP/Foto:TASR - Pavel Neubauer)   Komunistická strana Slovenska (KSS) odporúča v druhom kole prezidentských volieb svojim voličom spomedzi kandidátov Petra Pellegriniho.…

    Pellegrini s Tarabom spoločne ostro naložili Korčokovi: "On rozvrátil našu armádu!"

    0icon

    Bratislava 28. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:Screenshot Facebook)   Predseda parlamentu a kandidát na post prezidenta SR Peter Pellegrini (Hlas-SD) dnes v Národnej rade usporiadal tlačovú konferenciu…

    Vášeň v Tebe

    Auto Trendy

    Reklama

    Armádny Magazín

    TopDesať

    FOTO DŇA