Lipšicov osobný bordel (1.časť)

Na úvod by som rád deklaroval, že budem rád, ak moje úvahy v nasledujúcom texte vyvráti v diskusii ktorýkoľvek účastník udalostí, popísaných alebo zrekonštruovaných na základe pravdepodobnosti ich nastatia. Jedine takto sa môžeme postupne dopracovať k pravde. Spoločnosť je dnes vo veľkom pohybe a pochybujem, že k podobnému postupu by sa odhodlali ktorékoľvek kompetentné orgány v Slovenskej republike. Mainstreamove média čušia ako vši pod chrastou, lebo najnovšie odhalenia zasahujú do radov ich miláčikov. Takisto prokuratúra je na Slovensku absolútne nečinná, nieto aby začala konať v závažných spoločenských prípadoch sama od seba. Najväčší topiči trestných činov sú dnes Kováčik a Cižnár, jeden zbytočne špeciálny a druhý zbytočne generálny prokurátor.

Z mnohých diskusií na internete je dnes jasné, že bežní voliči majú hokej v týchto pohnutých spoločenských časoch a nevedia si pospájať súvislosti. Slovenskom hýbe vražda Jána Kuciaka a jeho priateľky. Nebudem tu spomínať známe skutočnosti, ale odpichnem sa od udalostí, ktorá nastali v poslednej dobe.

27.septembra 2018 zverejnila polícia totožnosť podozrivých osôb z vraždy Jána Kuciaka a Martiny Kušnírovej. Traja vykonávatelia vraždy – vrah, vodič a sprostredkovateľ budú s najväčšou pravdepodobnosťou usvedčení z vraždy. A zrejme sa bude vedieť vyzuť z doživotia len sprostredkovateľ, ak začne s políciou spolupracovať, o čom príliš nepochybujem. Nebudem sa venovať týmto trom, ich osud bude sprevádzaný už len technickými úkonmi polície, prokuratúry a súdov, lebo podľa všetkého má polícia dostatok dôkazov na ich odsúdenie. Oveľa zaujímavejšie veci sa dejú v ďašom reťazci tohto ohavného trestného činu. Polícia identifikovala aj štvrtú osobu – medziobjednávateľa vraždy.

ALENA ZSUZSOVÁ

Je ňou Alena Zsuzsová, tajomná osoba z Komárna. Nazval som ju medziobjednávateľkou, lebo na to, aby bola koncovým objednávateľom vraždy, nemala jednoducho motív. Zsuzsovú stálo objednanie vraždy 70 000 EUR, čo navádza až depresívne stavy, do akého hnoja sa táto spoločnosť dostala, keď je tu nieko ochotný vraždiť za takúto pomerne nízku sumu. Zverejnením totožnosti Zsuzsovej zrejme nastalo horúco v širokom okruhu osôb, ktoré s ňou prišli za posledné roky do styku.

BORIS KOLLÁR

Ako prvý sa dostal na pretras kto iný, ako Boris Kollár. Toto spojenie so Zsuzsovou spred 6 rokov neprinieslo nejaké závažné podozrenia, lebo vieme, čo zvykne robiť Kollár a ako vyzerá Zsuzsová. Verejná tlač je prístupná aj nedospelým osobám, tak sa teda tvárme, že Boris len finančne podporil Zsuzsovej dcéru, keďže to uviedla ako dôvod oslovenia. Najzávažnejšia informácia z tohto prepojenia však bola tá, že Zsuzsová kontaktovala Kollára nejakou náhododnou SMS, ktorú odoslala omylom. OK, náhody sa stávajú, ale hneď nasledujúca udalosť teóriu náhôd zrejme nadobro pochovala.

MARTIN DAŇO

7.októbra 2018 zverejnil Martin Daňo prepis fejsbukovej komunikácie medzi Zsuzsovou a Danielom Lipšicom. Daňo je taká srandovná postavička, ktorá otravuje politikov s kamerou na hlave a vyvolávaním konfliktov s nimi si zvyšuje sledovanosť na svojom youtube kanáli. Dodnes nedokázal vysvetliť nedoplatky, likvidácie, konkurzy a celkové pôsobenie v desiatkách firiem, ktoré skončili vybrakované, nefunkčné a zrejme použité v karuselových podvodoch s DPH. Prečo voči nemu polícia nekoná, to ostáva záhadou.

Firmy Martina Daňa v obchodnom registri

Nezvyknem sa hrabať v cudzej komunikácii, ani ma to popravde nebaví, avšak oboznámenie sa s týmto zverejneným prepisom dáva jasný návod, aby sme pochopili súvislosti celého tohto prípadu, ktorého spoločenská závažnosť je zrejme najvyššia od vzniku samostatného Slovenska. Celý prepis nájdete tu: PREPIS

Samozrejme, Daňo nepriniesol žiadnu mediálnu bombu. Daňo zverejnil prepis, ktorý už bol uverejňovaný na slovenskom internete v rokoch 2012-2015 na rôznych stránkach, ktoré dnes už neexistujú. Budem sa im venovať v 2.časti. Aby sme však Daňa nechali na pokoji, vyvstáva jedna dôležitá otázka: Kto ho upozornil na súvislosť, že Lipšic komunikoval pred 6 rokmi práve so Zsuzsovou? Prišiel na to sám? Nemyslím si to a mám svoj tip, z ktorých kruhov dostal echo.

DANIEL LIPŠIC

Dostávame sa teda k hlavnej postave tohto blogu. Keď si spätne premietneme, ako sa Daniel Lipšic správal, keď polícia zverejnila totožnosť Zsuzsovej, dá sa to opísať iba jedným výrazom : skrotol ako baránok. Daniel Lipšic vychvaľoval políciu do nebies a zrejme sa modlil , aby nevyšla na svetlo sveta jeho súvislosť so Zsuzsovou. Lenže bohužiaľ, alebo vďaka bohu, pre koho ako, táto súvislosť na povrch vyšla.
Lipšic na tento prepis aj zareagoval a označil ho za podvrh. Daniel, Daniel, hra skončila a odteraz prijme verejnosť už len čistú pravdu. Niet takmer žiadnych pochýb, že sa jedná o pravý prepis a že Aya Alia je Alena Zsuzsová. Dôkaz o tom má Cukerberg na svojich serveroch. Pre tých, ktorým sa nechce čítať 65 strán ich vzájomnej komunikácie, ponúkam krátky výcuc:

Aya (Zsuzsová) oslovuje Daniela (Lipšica) v roku 2012 , spočiatku jednoheslovými frázami. Rozvíja postupne komunikáciu, využíva ženské zbrane a postupne sa stáva komunikácia čoraz osobnejšia. Niekoľkokrát si vymení svoje profilové foto, ktoré je zakaždým čoraz odvážnejšie. Komunikácia prechádza do flirtu a Daniel sa nebráni, poctivo spolupracuje. Aya medzi riadkami prezrádza niečo z osobného života a zakaždým pridá šteklivú informáciu, ktorá Daniela nenechá nikdy chladným. Začnú si dohadovať osobné stretnutie pri káve, ktoré im párkát nevyjde (choroba dieťaťa, vyvrtnutý členok). Všetky tieto udalosti sa dajú spätne overiť. Postupne prejde flirt do otvoreného vzájomného koketovania. Aya myslí na diskrétnosť ešte viac ako Daniel a navrhuje stretnutie v aute. Už sa bavia otvorene o vášnivých schôdzkach. V istom momente však nastáva zlom a Daniel postupne ochladzuje komunikáciu, stáva sa odmeranejší. Napriek tomu sa osobne stretnú. Daniel po stretnutí zisťuje, že má hacknuté fejsbukové konto a prestáva odpovedať.

Záver? Aya je s pravdepodobnosťou blížiacou sa k istote profesionálna zvodkyňa, volavka. Vycvičená šľapka nasadená na diskreditáciu vplyvných mužov. Od prvého písmenka mala premyslený každý krok a nie je vylúčené, že postupovala v tíme spolu s 2-3 agentami. Tajné služby takéto kurtizány používajú bežne aj dnes. A nielen tajné služby.
Poznáme mená 2 mužov, ktorých takto namotávala. Mená, ktoré nepoznáme, budú zrejme poslúchať, lebo sú vydierateľné. Na úvod odporúčam sústrediť sa na ďalšie 2 mená: pánov Struhára a Orsága, konateľov spoločnosti TESGAL s.r.o., na ktorú bol napísaný automobil, ktorý Zsuzsová používala.
Možnosti, že Zsuzsová konala samostatne, dávam maximálne 10%. Pravdepodobne ju niekto pásol. Buď tajná služba alebo záujmová skupina. Polícia to už možno vie, nám ostávajú zatiaľ len dohady.

Lipšic nespáchal žiaden zločin, len osobnostne zlyhal, takže má čo vysvetľovať akurát svojej manželke, ale verejnosti dlží odstúpnie od právneho zastupovania v Kuciakovej vražde, nakoľko je v konflikte záujmov. Nechcem tu spomínať to sprofanované heslo o karme, ale nič trefnejšie mi v tejto chvíli nenapadá. Pravdepodobne si Lipšic zarúbal aj cestu pre návrat do politického života, ale mám preňho jeden návrh, čomu by sa mohol intenzívne venovať.

Tento Lipšicov osobný bordel je najlepšie uzavrieť. Jeho osobný život sa však stal verejným a keďže všetko zlé je na niečo dobré, mohla by verejnosť využiť, že sa týmto stal nevydierateľným a rozpútať verejný bordel. Lebo nitky zločinu vedú niekde inde …

O konkrétnom pláne a o skutočnom objednávateľovi vraždy napíšem v druhej časti blogu.

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Ján Fegyo

O AUTOROVI

30 rokov sme tu nechali zlodejov v politike rabovať túto krásnu krajinu. Stačilo. Je čas poslať gaunerov a zlodejov na smetisko dejín a tých, ktorým sa preukážu zločiny, za mreže. Všetkých rad radom v zmysle hesla "padni, komu padni"

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 16

Celkové hodnotenie: 8.18

Priemerná čítanosť: 13919

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    Spôsob kritiky bývalých prokurátorov ÚŠP je nevhodný, tvrdia krajskí prokurátori

    0icon

    Krajskí prokurátori s nevôľou vnímajú spôsob verejnej kritiky procesov po zrušení Úradu špeciálnej prokuratúry (ÚŠP) zo strany bývalých prokurátorov tohto úradu. V spoločnom vyhlásení ôsmich…

    Šatan bude hovoriť aj s Kelemenom: "Nie je to úplne uzavreté"

    0icon

    Slovenských hokejistov čaká tento týždeň papierovo najkvalitnejší súper v rámci záverečného bloku prípravy pred MS. Proti Čechom sa predstavia aj so štvoricou Marek Hrivík, Peter…

    Výbor chce od Náhlika vysvetlenie k jeho majetkovým pomerom

    0icon

    Poslanec Národnej rady (NR) SR Peter Náhlik (Hlas-SD) by mal Výboru NR SR pre nezlučiteľnosť funkcií vysvetľovať, prečo neuviedol v majetkovom priznaní za rok 2022,…

    Poslanci ukončili debatu o zmenách v FPU, hlasovať budú v stredu

    0icon

    Poslanci Národnej rady (NR) SR v utorok ukončili diskusiu o novele zákona o Fonde na podporu umenia (FPU). Zmeny majú podľa predkladateľa, šéfa kultúrneho výboru…

    Na sídlisku Klokočina došlo k zosuvu svahu

    0icon

    Na Hviezdoslavovej ulici na sídlisku Klokočina v Nitre sa v ranných hodinách zosunula časť svahu. K zosuvu došlo na pozemku, ktorý patrí Nitrianskemu samosprávnemu kraju…

    ANS: Zdravotné poisťovne majú poslať návrhy dodatkov zmlúv tento týždeň

    0icon

    Zdravotné poisťovne by mali Asociácii nemocníc Slovenska (ANS) poslať návrhy dodatkov pre jej členov na rok 2024 do konca týždňa. Prezident asociácie Marián Petko o…

    Prokurátor podal obžalobu na Matovičovho exposlanca Jána Heráka

    0icon

    Prokurátor podal obžalobu na bývalého poslanca Národnej rady SR Jána Heráka.

    Zrážka dvoch osobných áut v Trenčíne si vyžiadala troch zranených

    0icon

    Zrážka dvoch osobných áut v pondelok (22. 4.) na Legionárskej ulici v Trenčíne si vyžiadala zranenie troch ľudí. Pri nehode zasahovali siedmi príslušníci Hasičského a…

    Polícia vyšetruje nehodu v Košiciach, pri ktorej sa zranili cestujúci MHD

    0icon

    Polícia vyšetruje pondelkovú (22. 4.) dopravnú nehodu v košickej mestskej časti (MČ) Pereš, pri ktorej utrpeli zranenia cestujúci v autobuse mestskej hromadnej dopravy (MHD). Pre…

    Gašpar: Zhoda v koalícii na nominácii Harabina do súdnej rady bude problematická

    0icon

    Zhodnúť sa v koalícii na nominovaní Štefana Harabina za člena Súdnej rady SR bude problematické. Myslí si to poslanec Národnej rady (NR) SR Tibor Gašpar…

    Vášeň v Tebe

    Auto Trendy

    Reklama

    Armádny Magazín

    TopDesať

    FOTO DŇA