Danko ide zlikvidovať Kotlebu! Zlomí si však väzy! A nielen sebe!

Keď sa Danko vrátil z istej krajiny a od mocnárov tohto sveta sa mu ušla kritika za Kotlebu, pokorne sklonil hlavu a prisľúbil, že urobí všetko preto, aby Kotlebu odstavil. Na Slovensko sa vrátil ako taká nenávistná fúria, ktorej od hnevu priam kypela žlč a rezolútne zahlásil: „Ja sa za Kotlebu v zahraničí hanbiť nebudem!“ „Vyhlasujem mu vojnu na všetkých frontoch!“

Pane Bože, prečo si na Slovensko zoslal takéto nešťastie? Takto sa správa jeden štátnik? Do neba volajúca hanba! Všetko by to bolo na smiech, keby sa za tým neskrývalo jedno veľké nebezpečenstvo číhajúce zovšadiaľ na Slovensko.

Ako som písal v predchádzajúcom článku https://blog.hlavnespravy.sk/6799/stretnutie-trumpa-s-putinom-vydesilo-instalaterov-globalneho-fasizmu-nwo/ , vo svete zúri nekompromisný a nezmieriteľný boj vlasteneckých národno-oslobodzovacích síl na čele s Putinom a Tumpom proti globálnemu fašizmu sionistických svetovládnych elít.  Danko sa ide dopustiť rovnakej chyby, ba ešte oveľa väčšej, než sa dopustil Fico, keď hnaný nenávisťou voči Kotlebovi začal koketovať s liberálnym fašizmom schváliac Žitnianskej inkvizičnú novelu zákonov proti extrémizmu, zriadenie trestného komanda NAKA, poskytnutie značnej finančnej podpory vlastizradným sorošovským mimovládkam, zrušenie Mečiarových amnestií. Ani tieto významné ústupky však liberálnym fašistom nestačili. Zinscenovali vraždu Kuciaka a jeho priateľky, čo poslúžilo ako rozbuška na uskutočnenie štátneho prevratu. Nevyšlo im našťastie všetko, ako si priali. Predsa však niečo dosiahli – oslabili Smer (pokles volebných preferencií o 5%) a po zrade Bugára, Fico, Kaliňak a Gašpár museli opustiť svoje posty.

Danko však prejavuje totálny politický analfabetizmus a trestuhodnú slepotu, keď skočil na lep globálnym fašistom a ide sa im zavďačiť prípravou ďalších fašistických zákonov na Slovensku.  Sionisti sa samozrejme nechcú vzdať Slovenska a ako slabý článok V4 ho chcú úplne ovládnuť a pokoriť. Preto po nie celkom vydarenom prvom pokuse o štátny prevrat ich nasledujúcim krokom bolo využiť animozitu Danka voči Kotlebovi a počas návštevy v Izraeli ho voči nemu nahuckať do nepríčetnosti. Samozrejme, Danko vo svojej politickej slepote a naivite hnaný nenávisťou im na túto ich falošnú a ľstivú hru naletel. A liberálno-fašistickí majstri úskočných manévrov si už len medlia ruky a sledujú, ako cez Danka zničia Slovensko. Samozrejme, že ich „naslovovzatí odborníci“ mu pripravia také fašistické zákony, že Žitňanskej inkvizičná novela zostane oproti nim len slabým odvarom.

Lotrovské liberálno-fašistické mocenské elity tak jednou ranou zabijú dve muchy – odstránia Kotlebu s ĽSNS a dosiahnu takú kompromitáciu SNS, že v budúcich voľbách sa už do parlamentu nedostane. Liberálni fašisti tak oslávia na Slovensku svoje veľké víťazstvo a následne spôsobia našu skazu. Zákonodarstvom sa fašistický režim natoľko upevní, že Slovensko už nadobro stratí akúkoľvek šancu na záchranu a akékoľvek snahy vlastencov o zachovanie posledných zvyškov národnej a štátnej suverenity budú tvrdo perzekvované a prenasledované.

Bude veľmi zaujímavé sledovať, ako sa zachová Fico. Je si vedomý toho, že liberálni fašisti prichystali na Danka obdobnú pascu ako predtým na neho? Po neblahej skúsenosti sa mu snáď otvorili oči a vidí, o čo sa hrá. Vystríha Fico Danka a vyzve ho, aby sa nepúšťal do tejto nebezpečnej hry, ktorá zlomí väzy všetkým, ktorým ako tak záleží na osude Slovenska? Alebo namiesto zaujatia rozhodného štátnického a vlasteneckého postoja začne Fico zasa politikárčiť, a to tak, že nechá padnúť nielen Kotlebu, ale aj SNS v nádeji, že on získa ich hlasy? Dopustí ďalšie upevnenie fašistického režimu? Ak áno, vykope aj sebe hrob.

Fico má teraz jedinečnú šancu upevniť svoje pozície, ak sa zachová ako štátnik. To znamená, ak odmietne podporiť Dankov nebezpečný zámer a sám sa rozhodne postaví do čela národno-oslobodzovacieho zápasu. Prekoná odpor voči Kotlebovi a stane sa jadrom zjednocovania vlasteneckých síl? Ak by dokonca podporil v prezidentských voľbách Harabina, dokázal by svoju štátnickú múdrosť, lebo liberálnym fašistom by tým vyrazil vražednú dýku z rúk! Áno, Fico má šancu na reparát pred slovenským národom a má šancu aj na výrazné zvýšenie svojich volebných preferencií, ak to znovu nepobabre. Má zásluhy na tom, že nedovolil rozvrátiť slovenskú štátnosť, Slovensko ekonomicky a sociálne stabilizoval, dosiahol solídne ekonomické výsledky a pokles nezamestnanosti. To by mohlo byť tromfom v jeho rukách.

Ttromfom v rukách liberálnych fašistov však bude akože boj proti korupcii (tu sa  žiaľ Fico dopustil mnohých prešľapov), mafiánskemu štátu, za slušnosť, transparentnosť a iná demagógia. Ak Fico prestane na Kotlebu útočiť, Kotleba zrejme bude ochotný akceptovať, že nateraz je zjednocovanie v spoločnom národno-oslobodzovacom boji proti fašizmu prednejšie, než poukazovanie na korupciu, lebo tá je v kapitalistickom systéme založenom na chamtivosti ťažko odstrániteľným problémom. Už som veľakrát počul od mnohých ľudí hlášku, že všetci, čo sú pri moci, kradnú a aj oni, ak by tam boli, by inakšími neboli. Je mi z toho smutno, ale práve preto o to viac si vážim statočných chlapcov z ĽSNS a ich obetu pre náš národ, ktorý si však toho nevie vážiť a nechá sa ovplyvňovať špinou, ktorú všetci na kotlebovcov hádžu. Pritom ich morálny kredit v porovnaní so všetkými „štandardníkmi“ je tak vysoko, že doslova žiaria ako jagavé hviezdy na nebi slovenskej politiky. ĽSNS a boží muž Marián Kuffa sú darom Božím pre Slovensko. Náš vzťah k nim je lakmusovým papierikom miery nášho pravého kresťanstva a vlastenectva. Modlime sa za nich!

Je nešťastím, ak na čele štátu a dokonca „národnej“ strany stoja ľudia ako Danko, pre ktorých sa ako uliate hodia príslovia: „Iniciatívny hlupák stokrát horší ako nepriateľ!“, „Keď hlupák dostane moc, zachráň sa, kto môžeš!“. A žiaľ, v slovenskej politike je veľa nevzdelancov, ktorí nemajú ani elementárne poňatie o tom, čo je to globálna politika či národno-štátne záujmy Slovenska. A tak tí, čo by mali slúžiť svojmu národu, slúžia jeho úhlavnému nepriateľovi.  Vlasteneckí členovia strany SNS by si mali uvedomiť, ako  zrádza, či už vedome alebo nevedome, národno-štátne záujmy Slovenska ich predseda  a zabrániť mu v jeho vlastizradnom ťažení.

Celý svet sa prebúdza z nočnej mory svetovládneho sionizmu, národno-oslobodzovacie hnutie mohutnie a liberálny fašizmus stráca krok za krokom svoje pozície v globálnom meradle, len na Slovensku vďaka našim vlastizradcom a hlupákom má ako na ružiach ustlané. Veď našim vzorom je fašistické Nemecko a Ukrajina, však? Tam to už dotiahli veľmi ďaleko! My to však dotiahneme ešte ďalej! Veď dokonca ani v Nemecku nezakázali vlasteneckú stranu AfD a ani v iných štátoch. Stane sa vďaka Dankovi Slovensko v tomto smere unikátom a raritou?

Nesmieme dovoliť, aby hlupáci a liberálni fašisti zničili naše krásne Slovensko, musíme byť neustále na stráži, odhaľovať prefíkané úskoky ZLA (viď. kauza uneseného Vietnamca, ktorá sa stane zámienkou na ďalšie protivládne protesty „slušných“), byť predvídaví a dopredu dávať ľuďom na vedomie, čo zákerné nepriatelia chystajú. Hlavy hore, Slováci!

Ing. Peter Kohút, CSc.

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Peter Kohút

O AUTOROVI

Mojou záľubou okrem kybernetiky, z ktorej mám kandidatúru vied, je teoretická fyziky a filozofia. Objav dialektického princípu jednoty bytia mi umožnil položiť nové základy kozmológie a časticovej fyziky. V poslednom čase zameriavam svoju pozornosť aj na štúdium podstaty vedomia. Publikujem hlavne v zahraničí, moje vedecké a filozofické články je možné nájsť napr. zadaním kľúčových slov: Peter Kohut Universe. Zaujímam sa aj o spoločenský vývoj hlavne z pohľadu jeho dialektiky a skúmam mechanizmy determinujúce civilizačné smerovanie. K mojim mnohým ďalším záľubám patrí hlavne klasická hudba a spev.

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 116

Celkové hodnotenie: 23.23

Priemerná čítanosť: 5831

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    Prieskum: Najpočúvanejším rádiom je stále Expres, má aj najväčší podiel na trhu

    0icon

    Rádio Expres je stále najpočúvanejším rádiom na Slovensku, pustilo si ho 31,3 percenta poslucháčov. Vyplýva to z aktuálnych výsledkov prieskumu počúvanosti Radioprojekt, ktorý realizuje spoločnosť…

    Zamestnávatelia vítajú kroky MŽP na ochranu bezpečnosti v súvislosti s medveďmi

    0icon

    Asociácia zamestnávateľských zväzov a združení (AZZZ) SR víta kroky ministra životného prostredia SR Tomáša Tarabu (nominant SNS) na ochranu bezpečnosti v súvislosti s medveďmi. Podporuje…

    Kotlár: Boli identifikované zásahy do ľudských práv a slobôd počas COVID-19

    0icon

    Zásahy do ľudských práv a základných slobôd počas pandémie COVID-19 boli identifikované počas tohtotýždňovej odbornej konferencie. Poukázalo na ne viacero zúčastnených rečníkov. TASR o tom…

    The New York Times tvrdí, že Washington zatajil Moskve informácie o pláne teroristov

    0icon

    Bratislava 28. marca 2024 (HSP/NYT/Foto:TASR/AP/Russian Emergency Ministry Press Service)   "Nepriateľské vzťahy medzi Washingtonom a Moskvou zabránili americkým predstaviteľom zdieľať akékoľvek informácie o pláne [teroristov]…

    Poškodení v kauze Chovanec adresujú výzvu. Jasný odkaz Miriam Lexmann

    0icon

    Bratislava 28. marca  2024 (TASR/HSP/Foto:Screenshot video/Youtube)   Poškodení v kauze Chovanec vyzývajú kandidátov na poslancov do europarlamentu, aby nezneužívali úmrtie ich blízkeho na svoju politickú…

    ÚVZ upozorňuje na nevyhovujúci plech na pečenie

    0icon

    Úrad verejného zdravotníctva (ÚVZ) SR upozorňuje na nevyhovujúci výrobok, a to plech na pečenie. Pri jeho analýze bolo zistené odlupovanie vonkajšieho povlaku.

    Korčok a Pellegrini si uvedomujú potrebu spolupracovať s vládou. Líder Hlasu sa obáva, že Korčok by to nedokázal

    0icon

    Bratislava 28. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Jaroslav Novák, Martin Baumann)   Slovensko stagnuje a potrebuje sa posúvať dopredu. Prezident krajiny síce nemá silné kompetencie na presadzovanie legislatívnych…

    K ekologickejším sviatkom prispejú premyslené nákupy i prírodné ozdoby

    0icon

    Ozdoby z prírodných materiálov, premyslené nákupy alebo nákup čokolády vyrobenej z kakaovníka vypestovaného udržateľným spôsobom môže prispieť k ekologickejšej Veľkej noci. Vyplýva to z tipov…

    Pellegrini s Tarabom spoločne ostro naložili Korčokovi: "On rozvrátil našu armádu!"

    0icon

    Bratislava 28. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:Screenshot Facebook)   Predseda parlamentu a kandidát na post prezidenta SR Peter Pellegrini (Hlas-SD) dnes v budove Národnej rady usporiadal tlačovú…

    Polícia vyšetruje v Košiciach zber autovrakov, považujú sa za nebezpečný odpad

    0icon

    Rozsiahly protiprávny zber a rozoberanie autovrakov vyšetruje enviropolícia v košickej mestskej časti Nad jazerom. Policajti vykonali v pondelok a utorok (25. - 26. 3.) obhliadku…

    Blog - redakcia Hlavných správ nezodpovedá za obsah blogerských príspevkov

    Viktor Pondělík

    Miro Majerník

    Pavel Jacz

    Vanda Rybanská

    Pavol Lemko

    Vášeň v Tebe

    Auto Trendy

    Reklama

    Armádny Magazín

    TopDesať

    FOTO DŇA