Stretnutie Trumpa s Putinom vydesilo inštalatérov globálneho fašizmu NWO

Svetovládne mocenské elity, predovšetkým finančné klany centrálnych bankárov, hlavne Rothschildovcov v USA a v Európe, tvoriace tieňovú vládu (deep state), spustili cez svoje mainstreamové média a tiež na pôde amerického kongresu zúrivý kvikot, že Trump pri stretnutí s Putinom zradil americké národné záujmy a dopustil sa vlastizrady. Veľmi dobre totiž vedia, že sa proti ním a ich genocídnym fašistickým zámerom vedie urputný boj o záchranu civilizácie, na čele ktorého stojí Putin a k nemu sa pridal Trump po svojom víťazstve v prezidentských voľbách.

Počas vlády Obamu nárast satanistického zla s jeho dusivou atmosférou natoľko vydesili obyvateľstvo USA, že predpokladaná Obamova nástupkyňa Clintonová prezidenstské voľby prehrala a Trumpovým pričinením sa začala rúcať pyramída globálneho fašizmu NWO. V USA sa rozbehol naplno národno-oslobodzovací zápas. Ten zasiahol aj Európu, ktorá sa ocitla pod fašistickým diktátom EÚ. Pôvodné európske obyvateľstvo je svetovládnymi elitami odsúdené na genocídu – do 30 rokov je naplánované v rámci formovania euro-africkej únie doviezť do Európy 200-300 mil. Afričanov hlavne moslimského vierovyznania, a tak dokonať vykynoženie pôvodných Európanov. Tento zámer je presadzovaný aj z úrovne OSN (viď. Marakešská deklarácia).

Proti nastoleniu genocídneho fašizmu sa jednoznačne postavili Maďari a Poliaci. Orbán nedávno vyhlásil, že Maďarsko odmieta liberálnu demokraciu a nastupuje na cestu budovania kresťanskej demokracie, t.j. odmieta satanistické liberálne hodnoty a prikláňa sa ku kresťanským hodnotám. Podobne postupuje Poľsko. Národno-oslobodzovací boj za oslobodenie spod diktátu liberálneho fašizmu EÚ sa rozbehol aj v iných krajinách, napríklad v Rakúsku a hlavne v Taliansku. Najďalej v inštalácii fašizmu pokročilo Nemecko, kde je zavedená prísna cenzúra a odstránená sloboda slova a prejavu. Akákoľvek kritika súčasnej politiky islamizácie Nemecka ako aj teroru ideológie sociálneho inžinierstva (LGBTI, multi-kulti, gender) je tvrdo postihovaná a trestaná. Ľudia majú strach, a tak sa už ani nebránia proti chystanej genocíde. Dokonca niektorí ideológovia už otvorenie hlásajú, že nemecký národ by sa mal zmieriť so svojím nastavajúcim zánikom a uvoľniť dobrovoľne miesto pre priebojnejšie, perspektívnejšie a životaschopnejšie moslimské obyvateľstvo z Afriky a  stredovýchodnej Ázie, t.j. černochov a arabov. Hlavnou organizáciou terorizujúcou a zastrašujúcou obyvateľstvo Nemecka je Antifa, ktorá tvrdo prenasleduje tých, čo sa snažia brániť proti islamizácii a fašizácii Nemecka. Merkelová pred nástupom Trumpa poslušne plnila genocídny zámer svetovládnych elít, ktoré ozvučil navonok Obama vyhlásením, že Európa bude preformátovaná a na jej území vzniknú nové národy a jazyky. Merkelová s Macronom sa teraz ocitli medzi dvoma mlynskými kameňmi – z jednej strany je tu tlak sionistickej svetovlády na pokračovanie v programe zničenia európskej civilizácie, z druhej strany je tu zo strany Trumpa ostrá kritika EÚ a hlavne Merkelovej za jej migračnú politiku a ničenie európskej kultúry a civilizácie. Trump dokonca fašistickú EÚ označil za svojho nepriateľa, lebo vie veľmi dobre, akej velezrady sa sionistická EÚ voči Európanom dopúšťa.

Tak sa nám na aréne politického boja v celosvetovom meradle vykryštalizovali  dva proti sebe stojace a bojujúce nezmieriteľné prúdy:

  1. Prúd reprezentujúci genocídne svetovládne zámery sionistických mocenských elít, ktorého zámerom je genocída bielej rasy pomocou ekonomického a duchovného zotročenia človeka, ničenia rodiny, nastolenia teroru sociálneho inžinierstva, riadenej invázie moslimského a černošského obyvateľstva. Sionizmus a islam sú dva základné vražedné nástroje svetovlády na ovládnutie, zotročenie a zničenie pôvodnej Európy.
  2. Národno-oslobodzovací prúd reprezentovaný hlavne vlastencami a pravými kresťanmi jednotlivých krajín bojujúcimi proti nastoľovaniu genocídneho liberálneho fašizmu a za záchranu svojich národov. Tento prúd sú zatiaľ nútení podporiť a následne ho budú chcieť využiť vo svoj prospech tzv. globálne elity presúvajúce svoje mocenské záujmy do juhovýchodnej Ázie v snahe urobiť z Číny namiesto USA nový nástroj ovládania sveta. Trump má ich podporu. Ak však Rusko ešte viac upevní svoje pozície, stane sa vedúcou silou prerodu civilizácie. Mocenské ambície globálnych elít vyjdú potom naprázdno a ľudstvo konečne vykročí na cestu budovania spravodlivej spoločnosti. Schizofrénia mocenských elít, t.j. stret záujmov globálnych elít a svetovládnych sionistických elít (tieňová americká vláda) oslabuje jedných aj druhých vrátane USA, čo môže využiť Rusko vo svoj prospech a prospech celého ľudstva.

Medzinárodný boj dvoch protichodných prúdov, t.j. stret genocídneho liberálno-fašistického frontu s vlasteneckým národno-oslobodzovacím sa nemôže vyhnúť ani nám Slovákom, aj keď jednou z našich čŕt je zápecníctvo („dajako bolo, dajako bude“, „načo sa snažiť, keď aj tak nič nezmôžeme, lebo iní rozhodnú za nás“). Lenže čert nikdy nespí.

Na Slovensku na strane genocídneho liberálneho fašizmu okrem liberálno-fašistických strán na čele s SaS a Progresívnym Slovenskom bojujú aj mimovládky financované zo sionistických centrál, ich aktivisti a fašistické úderky, vítači, slniečkári, pseudointelektuáli bratislavskej kaviarne, pseudoumelci, prevažná časť akademickej sféry vyznávajúca ideály úpadkovej, bezduchej ateistickej a rozvratnej satanistickej postmoderny a jej dieťaťa – sociálneho inžinierstva. Táto liberálno-fašistická pavučina sa na Slovensku za posledné obdobie značne rozrástla, zmohutnela, prerástla do politických a mocenských štruktúr, stala sa veľmi akcieschopnou (organizácia protestov, príprava štátneho prevratu, vyvíjaný teror na vlastencov, prenasledovanie odporcov, sústavný tlak na vládu, …). Bezostyšne útočí na akékoľvek prejavy vlastenectva (viď. Slovenskí branci, Noční vlci ako nositelia myšlienky slovanskej vzájomnosti, …), podpory rodiny a materstva, pravého kresťanstva (viď. Marián Kuffa). Chce vymazať slovenskú históriu zo spoločenského povedomia, hlavne tie obdobia, kedy slovenský národ dosiahol najväčší ekonomický, kultúrny a národný rozmach, t.j. obdobie Slovenského štátu a obdobie socializmu. Útočí na štúrovcov a ostatných významných slovenských dejateľov, na súčasných národovcov ako sú napr. historici Milan Ďurica, Martin Lacko a iní (viď. idiotská obžaloba proti Kotlebovi za 1488). Liberálno-fašistický prúd je finančne dobre živený nielen zo zahraničia, ale aj z vládnych zdrojov a má na svojej strane drvivú časť médií, na čele ktorých svojou agresivitou dominujú denníky Sme a Denník N. Na lepšie časy svitá aj nám po tom, čo bývalý Trumpov poradca Stephen Bannon oznámil založenie nadnárodnej mimovládnej neziskovej organizácie Hnutie, ktorá bude na celoeurópskej úrovni zastrešovať a podporovať (snáď aj finančne) konzervatívne a vlastenecké sily: https://www.hlavnespravy.sk/byvaly-trumpov-poradca-bude-bojovat-proti-sorosovi-v-eu/1477274 . Ešte len teraz sa začne hysterický kvikot a piskot liberálnych fašistov – budú musieť úplne odhodiť svoje masky „slušnosti“.

Medzi spomenutými dvomi protichodnými prúdmi lavírujú tí, čo sa riadia heslom „kade vietor, tade plášť“. Do tohto lavírujúceho tábora možno zaradiť strany SMER, SNS a KDH. Fico síce pred voľbami vyhlásil, že nedopustí zriadenie ucelených moslimských komunít na Slovensku, avšak keď sa javilo, že v USA vyhrá Clintonová a definitívnemu víťazstvu genocídneho globálneho fašizmu už nič nebude stáť v ceste, pristúpil k tomu, aby sa aj na Slovensku začalo budovať inštitucionálne zázemie liberálneho fašizmu v podobe prijatia Žitňanskej novely zákonov o boji proti extrémizmu, zriadenia NAKA, menovania inkvizičných „znalcov“ na extrémizmus, a pod. Keď sa do čela fašistickej EÚ razantne dralo Nemecko na čele s Merkelovou, začal nás hnať do „jadra“. Keď sa však teraz ukazuje, že Nemecko nenastolí v Európe fašistickú jednotu (viď. vzopretie sa Talianska, nezmieriteľný odpor Maďarska a Poľska, vzmáhanie sa vlasteneckých síl vo všetkých krajinách Európy, ostrá kritika zo strany Trumpa) a žiadne stabilné fašistické jadro sa nevytvorí, začína spievať novú pesničku o tom, že vždy presadzoval, presadzuje a bude presadzovať národno-štátne záujmy Slovenska. Čo má pod nimi na mysli, vie len on sám. SMER a SNS sú štandardné oligarchické strany a záujmy oligarchie aj presadzujú, dokonca sa im podriaďujú. Treba však priznať, že aj zásluhou vládnutia SMERu sa ekonomická situácia Slovenska za posledné roky zlepšila, nezamestnanosť poklesla, vláda zastavila privatizáciu zvyšného štátneho majetku, bráni bezbrehému rozpredaju lesov, vody a pôdy do rúk zahraničného kapitálu, a tak jej vládnutie má aj svoje pozitívne stránky v porovnaní s tým,  čo by Slovensku spôsobila, a možno po víťazných voľbách aj spôsobí vláda liberálneho fašizmu, ktorá dokoná dielo skazy a odstráni posledné zvyšky našej národnej a štátnej suverenity. Fico svojím politikárčením, dopustením vysokej miery korupcie a hanebným lavírovaním prepásol svoj politický potenciál stáť sa štátnikom rangu Orbana či Zemana, o Putinovi ani nehovoriac. Takáto jeho politika lavírovania (on ju zrejme považuje za svoje majstrovstvo politického manévru) odohnala mnoho jeho voličov, ktorí sa priklonili na stranu jedinej vlasteneckej, pronárodnej a kresťanskej, antifašistickej a antioligarchickej parlamentnej strany ĽSNS. Preto tá zúrivá nenávisť Fica voči ĽSNS a Kotlebovi. Fico takýmto svojím postojom škodí nielen sebe a svojej strane, ale veľmi poškodzuje aj národno-štátne záujmy Slovenska, a tak jeho plusom pre voličov už zostáva snáď len to, že predstavuje menšie zlo v porovnaní s liberálno-fašistickými stranami. Fico je odstrašujúcim príkladom toho, ako sa neoplatí koketovať s liberálnym fašizmom, ktorému ustupoval, a ktorý mu takmer zlomil krk. V Smere sú našťastie aj ľudia, ktorí jasne odmietajú liberálny fašizmus a prezentujú vlastenecké a sociálne cítenie. K takým patrí socialista Ľuboš Bláha. Podarí sa tomuto vlasteneckému krídlu obrodiť Smer v zmysle jasného negatívneho vymedzenia sa voči súčasnému liberalizmu?  Aké tendencie nakoniec v Smere prevládnu?

Svetovládne sionistické elity veľmi dobre vedia, že predmetom dvojhodinového tajného rozhovoru Trumpa s Putinom v Helsinkách bolo to, ako spoločne postupovať pri oslabovaní ich moci a zvrátení dejinného smerovania ľudstva. Preto tak kvičia. Rok 2018 sa stáva prelomovým (podrobne o tom píšem v článku: https://blog.hlavnespravy.sk/6359/zaciatok-konca-svetovlady-antikrista-prelomovy-rok-2018/ ). Boj medzi globálnym liberálnym fašizmom a národno-oslobodzovacím hnutím prebieha na všetkých frontoch, aj na pôde kresťanstva. Žiaľ, protestantské cirkvi masovo podliehajú liberalizmu a v katolíckej cirkvi samotný pápež stojí na strane globálnych mocenských elít a priam okato podporuje ich genocídne zámery s Európou. Zrádza Ježiša Krista, obhajuje islam – vraj máme spoločného Boha, Ježiša zrejme za Boha nepovažuje, iba za proroka. Komu teda slúži František? Máme však aj medzi kňazmi božích mužov, spomedzi ktorých vyčnieva Marián Kuffa, lebo žije a hlása rýdze nefalšované kresťanstvo, a preto vyvoláva zúrivú nenávisť liberálov. Liberalizmus je odveký úhlavný nepriateľ kresťanstva a človeka. Kedy si to uvedomia cirkevní hodnostári a konečne pred veriacimi odhalia pravú satanistickú tvár liberálneho fašizmu, ktorý nás existenčne ohrozuje? Vedie sa neúprosný boj o spoločenské vedomie občanov. Takmer všetky tromfy (hlavne peniaze a mediálny priestor) majú v rukách liberálni fašisti. Čo urobia predstavitelia kresťanských cirkví na Slovensku, aby eliminovali ich silu a odhalili pravú tvár Satana? Alebo znovu rezignujú pred skutočným fašizmom, ako pred 2. svetovou vojnou, keď fašizmus ovládol či paralyzoval takmer celú západnú Európu? Je nádejné, že už aj KBS začína, aj keď nesmelo, prezentovať svoj kritický postoj k ideológii liberálneho fašizmu.

Keď sa Kuffu pýtali, koho by odporučil voliť, odpovedal, že nepovie konkrétne koho, ale odporúča tých, čo sú za ochranu života nenarodeného dieťaťa – proti umelým potratom, za posvätnosť manželstva muža a ženy, za podporu rodiny a slovenského národa. Nie je ťažké si domyslieť, koho mal na mysli. Tým, že Kuffa a my ostatní vlastenci jasne dávame najavo svoje zmýšľanie, ktoré je v diametrálnom rozpore s ideológiou liberálneho fašizmu, sme obviňovaní z netolerantnosti, polarizovania spoločnosti a ohrozovania liberálnej demokracie! Oni tu inštalujú fašizmus, ideologický diktát, zavádzajú cenzúru, obmedzujú slobodu slova a prejavu, hanobia náš národ a kresťanstvo, hlásajú nenávisť a štvú proti Rusku, Putinovi a Trumpovi, terorizujú vlastencov a nás obviňujú z ohrozovania demokracie?! Oni sú slušní len vtedy, ak im nikto neodporuje, odovzdane pritakáva, konzumuje ich mediálne výplody a zúčastňuje sa na nimi organizovaných aktivitách (protestoch) podkopávajúcich slovenskú štátnosť. Ak sa im ktokoľvek vzoprie, pocíti naplno ich vražednú nenávisť a zlobu hraničiacu s besnením. Potom to vyzerá tak, ako pri ich protestnom besnení proti Trumpovi po jeho víťazstve, ktoré pokračuje doteraz. Za maskou slušnosti sa skrýva ich odporná satanistická tvár. Z ich lží a falošného pokrytectva musí byť človeku so slabším žalúdkom, neprepláchnutým vedomím a  nepokriveným svedomím na vracanie. Je najvyšší čas, aby aj na Slovensku sa ľudia začali masovo prebúdzať a naplno si uvedomovať, že sa tu hrá o naše bytie či nebytie – ako národa, tak aj človeka, ktorý sa ocitol pod sústredenou paľbou deštrukčných a vražedných síl liberálneho ZLA.

Čaká nás tvrdý boj o vedomie občanov. Kto ťahá za kratší koniec, ukážu už nasledujúce voľby prezidenta. Liberálni fašisti, vlastizradné mimovládky a mainstream už teraz protiprávne rozbehli predvolebnú kampaň v prospech Róberta Mistríka. Svoju fašistickú tvár budú skrývať pod falošnú a lživú hru na slušnosť, boj proti korupcii, populizmu, fašizmu, spochybňovaniu zradnej politiky EÚ, za transparentnosť, toleranciu a záchranu liberálnej demokracie a európskych hodnôt. Znovu sa väčšina obyvateľstva nechá nachytať na túto ich udicu, podobne ako to bolo v prípade sorošovca Kisku? Ako ovplyvní Slovensko medzinárodná politická klíma meniaca sa v súčasnosti v neprospech liberálneho fašizmu? Kedy sa Slováci prestanú hanbiť sa svoj národ a začnú byť naň hrdí? Kedy Slovensko dosiahne aspoň spolovice úroveň vlastenectva, sebavedomia a národnej hrdosti Maďarska, Poľska či Ruska?

Praví kresťania vidia, že to, čo je bojom o nastolenie globálneho fašizmu na informačnej, ekonomickej, politickej a vojenskej úrovni, je odrazom boja na úrovni duchovnej, kde Satan s Ježišom Kristom bojujú o dušu človeka a osud ľudstva. V tomto zápase majú veľkú moc modlitby a prosby adresované Ježišovi Kristovi, ktorý odpovedá na vrúcne prosby, rešpektuje slobodnú vôľu človeka, či už sa rozhodne pre Dobro alebo Zlo, Pravdu alebo Lož. A preto za všetko spoločenské zlo je vždy zodpovedný iba človek, nikdy nie Boh. Vzbura človeka proti Bohu či ľahostajnosť voči spoločenskému ZLU a LŽI má pre človeka zväčša fatálne následky (vojny, revolúcie, štátne prevraty, krviprelievanie, terorizmus, zatratenie človeka), o čom jasne svedčí história, ale aj súčasnosť. Kedy človek nakoniec precitne a poučí za z toho? Kedy sa prestane nechávať zneužívať a klamať mocipánmi a ich poskokmi, hnať do bratovražedných vojen za ich mocenské záujmy? Kedy nakoniec vykročí na cestu oslobodenia sa spod ekonomického a duchovného otroctva, na cestu budovania spravodlivej spoločnosti bez vykorisťovania a zotročovania človeka človekom?  Samozrejme, raz k tomu dôjde, a možno tá doba už ani nie je tak vzdialená. Človek si nakoniec uvedomí, že najväčšími zotročovateľmi sú tí, čo sú sami najviac zotročení chamtivou honbou za mamonou a mocou, že to sú tí najväčší úbožiaci vrátane tých, čo za zradcovský groš oddane slúžia ich zámerom. Modlime sa za nich, aby sa spamätali a uvedomili si naplno svoju úbohosť. Len takéto pokánie je pre nich nádejou na záchranu pred tvárou večnosti, len tak pomôžu sebe a ostatným. Nastavme im také zrkadlo, v ktorom sa široko-ďaleko bude zrkadliť ich pravá tvár, aby sa už nedokázali pred verejnosťou skrývať pod falošnými maskami liberálnej demokracie, slušnosti, tolerantnosti, humanizmu, pokrokovosti či antihumánnej ľudsko-právnej agendy. Nech úsilie Putina a Trumpa je pre nás vzpruhou do nášho zápasu proti zlu genocídneho liberálneho fašizmu!

Každý, kto za PRAVDU, DOBRO a SPRAVODLIVOSŤ horí a bojuje duchovnými zbraňami, dosiahne nakoniec veniec víťazstva.

Definície:

Fašizmus = diktát mocenských elít nadnárodného bankového a priemyselného veľkokapitálu, nadnárodných korporácií a domácej oligarchie, ktorým sú podriadené politické a mocenské štruktúry jednotlivých krajín.

Liberálny fašizmus = fašizmus skrývajúci sa pod maskou liberalizmu.

Ing. Peter Kohút, CSc.

 

 

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Peter Kohút

O AUTOROVI

Mojou záľubou okrem kybernetiky, z ktorej mám kandidatúru vied, je teoretická fyziky a filozofia. Objav dialektického princípu jednoty bytia mi umožnil položiť nové základy kozmológie a časticovej fyziky. V poslednom čase zameriavam svoju pozornosť aj na štúdium podstaty vedomia. Publikujem hlavne v zahraničí, moje vedecké a filozofické články je možné nájsť napr. zadaním kľúčových slov: Peter Kohut Universe. Zaujímam sa aj o spoločenský vývoj hlavne z pohľadu jeho dialektiky a skúmam mechanizmy determinujúce civilizačné smerovanie. K mojim mnohým ďalším záľubám patrí hlavne klasická hudba a spev.

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 116

Celkové hodnotenie: 23.23

Priemerná čítanosť: 5831

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    Prieskum: Najpočúvanejším rádiom je stále Expres, má aj najväčší podiel na trhu

    0icon

    Rádio Expres je stále najpočúvanejším rádiom na Slovensku, pustilo si ho 31,3 percenta poslucháčov. Vyplýva to z aktuálnych výsledkov prieskumu počúvanosti Radioprojekt, ktorý realizuje spoločnosť…

    Zamestnávatelia vítajú kroky MŽP na ochranu bezpečnosti v súvislosti s medveďmi

    0icon

    Asociácia zamestnávateľských zväzov a združení (AZZZ) SR víta kroky ministra životného prostredia SR Tomáša Tarabu (nominant SNS) na ochranu bezpečnosti v súvislosti s medveďmi. Podporuje…

    Kotlár: Boli identifikované zásahy do ľudských práv a slobôd počas COVID-19

    0icon

    Zásahy do ľudských práv a základných slobôd počas pandémie COVID-19 boli identifikované počas tohtotýždňovej odbornej konferencie. Poukázalo na ne viacero zúčastnených rečníkov. TASR o tom…

    The New York Times tvrdí, že Washington zatajil Moskve informácie o pláne teroristov

    0icon

    Bratislava 28. marca 2024 (HSP/NYT/Foto:TASR/AP/Russian Emergency Ministry Press Service)   "Nepriateľské vzťahy medzi Washingtonom a Moskvou zabránili americkým predstaviteľom zdieľať akékoľvek informácie o pláne [teroristov]…

    Poškodení v kauze Chovanec adresujú výzvu. Jasný odkaz Miriam Lexmann

    0icon

    Bratislava 28. marca  2024 (TASR/HSP/Foto:Screenshot video/Youtube)   Poškodení v kauze Chovanec vyzývajú kandidátov na poslancov do europarlamentu, aby nezneužívali úmrtie ich blízkeho na svoju politickú…

    ÚVZ upozorňuje na nevyhovujúci plech na pečenie

    0icon

    Úrad verejného zdravotníctva (ÚVZ) SR upozorňuje na nevyhovujúci výrobok, a to plech na pečenie. Pri jeho analýze bolo zistené odlupovanie vonkajšieho povlaku.

    Korčok a Pellegrini si uvedomujú potrebu spolupracovať s vládou. Líder Hlasu sa obáva, že Korčok by to nedokázal

    0icon

    Bratislava 28. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Jaroslav Novák, Martin Baumann)   Slovensko stagnuje a potrebuje sa posúvať dopredu. Prezident krajiny síce nemá silné kompetencie na presadzovanie legislatívnych…

    K ekologickejším sviatkom prispejú premyslené nákupy i prírodné ozdoby

    0icon

    Ozdoby z prírodných materiálov, premyslené nákupy alebo nákup čokolády vyrobenej z kakaovníka vypestovaného udržateľným spôsobom môže prispieť k ekologickejšej Veľkej noci. Vyplýva to z tipov…

    Pellegrini s Tarabom spoločne ostro naložili Korčokovi: "On rozvrátil našu armádu!"

    0icon

    Bratislava 28. marca 2024 (TASR/HSP/Foto:Screenshot Facebook)   Predseda parlamentu a kandidát na post prezidenta SR Peter Pellegrini (Hlas-SD) dnes v budove Národnej rady usporiadal tlačovú…

    Polícia vyšetruje v Košiciach zber autovrakov, považujú sa za nebezpečný odpad

    0icon

    Rozsiahly protiprávny zber a rozoberanie autovrakov vyšetruje enviropolícia v košickej mestskej časti Nad jazerom. Policajti vykonali v pondelok a utorok (25. - 26. 3.) obhliadku…

    Blog - redakcia Hlavných správ nezodpovedá za obsah blogerských príspevkov

    Viktor Pondělík

    Miro Majerník

    Pavel Jacz

    Vanda Rybanská

    Pavol Lemko

    Vášeň v Tebe

    Auto Trendy

    Reklama

    Armádny Magazín

    TopDesať

    FOTO DŇA