Čo bolo prijaté v Marrákeši, vyhýbavé odpovede alebo postupné varenie žiab…

Nielen Schengen, ale postupne aj celá Európa všeobecne má byť otvorená ľudskému právu na voľný pohyb osôb, bez zreteľa na rasu, etnikum, status, civilizačný pôvod, kultúru a náboženstvo. Schengen ako mantra a posvätná krava európskych demokratických a liberálnych hodnôt je predstupňom úplného zrušenia hraníc národných štátov.
Treba zabudnúť aj na ochranu vonkajších hraníc EÚ, ktorá viazne preto, že EÚ sa nechce hermeticky uzavrieť pred imigráciou, ako aj na vyhlásenia, že migrácia bude postupne slabnúť a bude sa riešiť v miestach jej pôvodu.
Na medzinárodnej konferencii v marockom Marrákeši (severná Afrika) 58 ministrov zahraničných vecí, vnútra, integrácie, zodpovedných za migráciu a vysokí predstavitelia krajín Európy a Afriky týchto krajín, podpísali ďalší kontroverzný dokument, podporujúci migráciu z Afriky do Európy v nasledujúcich rokoch…

Nové migračné, imigračné a azylové právo má byť v akomsi „prechodnom kritickom období“ nadradené aj právu Európanov na ich bezpečnosť (pripustil to aj pápež František – viac sa dozviete z textu a odkazov…).
Marrákešskú deklaráciu podpísalo Česko, Slovensko, Maďarsko ju odmietlo Znovu zvolený maďarský premiér Viktor Orbán už koncom júla 2014 vyhlásil pred členmi jeho vládnucej strany Fidesz, na pravidelnom letnom tábore v rumunskom kúpeľnom mestečku Băile Tușnad, že éra liberálnej demokracie končí. Pre Maďarsko Orbán požaduje nový a neliberálny demokratický poriadok založený na kresťanstve, slobode a ľudských právach.
Zopakoval to vo štvrtok pri príležitosti uvedenia do funkcie znovu zvoleného premiéra:
Liberálna demokracia v Maďarsku končí. Nová maďarská vláda bude namiesto liberálnej demokracie budovať modernú kresťanskú demokraciu 21. storočia: Liberálna demokracia nebola schopná ochrániť dôstojnosť, slobodu a bezpečnosť ľudí, ale ani zachovať kresťanskú kultúru. Namiesto liberálnej demokracie staviame modernú kresťanskú demokraciu 21. storočia, ktorá ubráni rovnocennosť muža a ženy, tradičný model rodiny, brzdí antisemitizmus, chráni našu kresťanskú kultúru a poskytne šancu pre zachovanie a rozvoj maďarského národa, ” povedal Orbán.
https://www.parlamentnelisty.sk/arena/monitor/Co-to-Slovensko-podpisalo-Budeme-podporovat-migraciu-medzi-Europou-a-Afrikou-pise-sa-v-deklaracii-ktoru-Madari-odmietli-300471
https://www.hlavnespravy.sk/proti-dokumentu-eu-osn-podporujucom-masivnu-migraciu-afriky-sa-postavilo-madarsko-odporuje-zaujmom-europy-vyhlasil-minister-szijjarto/1397602
Parlamentní listy s otázkou pre Metnara:
Souhlasíte plně a bezvýhradně se vším, co je uvedeno v Marrákešské politické deklaraci a akčním plánu euro-afrického dialogu o migraci a rozvoji pro léta 2018–2020?
Metnar: „Oba dokumenty nepřinášejí do oblasti azylu a migrace pro ČR nic nového. Ve své podstatě se jedná o potvrzení politických priorit, které ČR dlouhodobě prosazuje, jako je boj proti nelegální migraci, posílení spolupráce na návratech, boj proti pašeráckým sítím. Odkaz na legální migraci a mobilitu je pouze potvrzením možnosti spolupráce v této oblasti. Způsob a proces přijetí legálních migrantů však i nadále podléhá výhradnímu a suverénnímu rozhodnutí ČR, kdy osoba musí v souladu s cizineckým zákonem splnit veškeré potřebné náležitosti. Jedná se o možnost, nikoliv povinnost.
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Ministr-Metnar-o-Marrakesske-deklaraci-Neni-to-mezinarodni-smlouva-o-prijeti-migrantu-Legalni-migrace-Moznost-ne-povinnost-O-prijimani-rozhodne-vzdy-Cesko-samo-Do-pripravy-byla-zapojena-ministerstva-i-kancelar-prezidenta-535396
Andrej Babiš, predseda vlády ČR (tlačovka ČT24):
Takže dobrý den, dámy a pánové, no já začnu k těm dezinformacím, které proběhly na sítích, a lidi nám píšou maily, že údajně pan ministr vnitra měl něco podepsat na základě nějakého vylhaného článku jednoho serveru. Tak pan ministr se k tomu vyjádří, ale ten tzv. Rabatský proces řeší právě zastavení ilegální migrace, posílení těch zastavení toho toku, takže pokud někdo tady rozšiřuje v prostoru věci, že my jsme odsouhlasili nebo něco podepsali, tak znovu ubezpečuji, že je to lež a žádám média, aby tyto lži nešířila. Platí i nadále Dublin IV, my bojujeme proti kvótám, bojujeme proti ilegální migraci a pan ministr se určitě k tomu ještě konkrétněji vyjádří, nic nepodepsal a není to nic, že bychom my měli snahu přijímat nějaké ilegální migranty.“
Lubomír Metnar, minister vnútra ČR: „Děkuji, tak jsem rád, že se mohu vyjádřit zpětně k tomu Rabatskému procesu, kdy jsem se minulý týden, počátkem května účastnil v Marakéši tohoto euro-afrického dialogu. Mohu vám říci, že mi připadá, že jsem byl úplně na jiné konferenci, než o které některá média informují a píší. Já bych chtěl tady jednoznačně vyvrátit ty dezinformace, nepravdy a lži, které jsou tady některými médii šířeny. Tato konference byla zaměřená na nelegální migraci, pašování lidí, převaděčství, návraty nelegálních migrantů zpět do afrických zemí. Výsledkem této konference bylo přijetí Marakéšské politické deklarace a Marakéšského akčního plánu do roku 2020. Jedná se o právně nezávazné politické dokumenty, pro Českou republiku neznamenají žádné přijetí nových závazků, přijímání nových migrantů a tzn. žádná podpora masové migrace z Afriky, žádné nové závazky opakuji pro Českou republiku. Naopak tímto bojujeme proti nelegální migraci a převaděčství. Z toho dokumentu naopak se zavázaly africké státy, že budou daleko více podporovat boj proti nelegální migraci a organizovanému převaděčství, že budou například posilovat ochranu svých hranic, aby zabránily migraci nelegální, posílení soudní a policejní spolupráce. Takže o tomto byl ten dokument a rád bych, aby to nebylo zaměňováno a šířeny tyto dezinformace, které chci tímto vyvrátit. Děkuji.
https://www.vlada.cz/cz/media-centrum/tiskove-konference/tiskova-konference-po-jednani-vlady–9–kvetna-2018-165512/
Generálny riaditeľ TV Barrandov si do pořadu Duel Jaromíra Soukupa (10.5.) Pozval Tomia Okamuru, predsedu hnutia SPD. Jaromír Soukup sa pustil aj do aktuálnej kauzy podpisu Babišovho ministra vnútra Lubomíra Metnara pod tzv. Marrákešskou deklaráciou, ktorá navrhuje budúce riešenie migrácie v rokoch 2018-2020. Soukup: “Desať bodov dokumentu v zásade podporuje legálnu migráciu. Je to posun od boja s nelegálnou migráciou k tomu, že budeme otvárať bránu legálnej migrácii?“ A čo na podpis dokumentu ministrom Metnarom hovorí Tomio Okamura? Toto: “Ten podpis ministra v demisii, v mene vlády hnutia ANO, je absolútne škandálny, to je škandál. Keď sa pozrieme do toho dokumentu, on nepodporuje legálnu migráciu, on legalizuje migráciu,” rozčúlil sa Okamura.
Ľubomír Blaha (poslanec Smer) vraví: „Ani mne sa dikcia vyhlásenia nepáči, ale nemá absolútne žiadne následky pre Slovensko.“ Blaha Klame. Ten ľavičiar a odborník na marxizmus a neomarxizmus vie, čo je Newyorská deklarácia, Agenda OSN 2030 a Global Compact a dohoda Dublin 4, Blaha ako socialista veľmi dobre pozná silu a záujmy západného transatlantického kapitálu, ktorý ako hybná sila stojí za Newyorskou deklaráciou, Agendou 2030 OSN a jej Global Compact ako aj v kontinuite s nimi za Marakéšskou politickou deklaráciou k migrácii na osi Európa – Afrika, za dokumentom, odvolávajúcim sa na všeobecné ľudské práva, práva utečencov, azylantov aj tých, s dočasnou doplnkovou ochranou, vie o zmenách postojov a vývoji názorov na ekonomickú migráciu, aj vo vzťahu k potrebe opatrení vo veci klimatických zmien a ochrany klimatickými zmenami postihnutých na planéte Zem, vie, odkiaľ fúka vietor, ale radšej politicky korektne, lebo Slovensko je orientované na Západ, zavádza vyhýbavými odpoveďami a to isté robí pre verejnosť v médiách aj slovenský rezort zahraničia.

Podobne vyhýbavo sa vo veci Marrákeša správa aj česká vláda v demisii.
Babiš, rovnako ako Fico, verejne odmietajú kvóty, ale ich ministri konajú inak. Ak štáty V-4, najmä Slovensko a Česko budú robiť dvojtvárne politiky smerom dnu i von, a pritom sa medzi sebou a pred nami navonok budú ubezpečovať o jednote a spoločných záujmoch, aby najmä upokojili verejnosť a svojich voličov, V-4 sa rozpadne. A pohltí nás diktát Západu.
V akom stave je Ficovo vyhlásenie smerom dovnútra, čo vláda deklaruje pred voličmi, a čo reálne koná smerom von (euro a transatlantické spojenectvo, o jadre EÚ je ticho) a k nám, občanom: „Nebudeme prijímať žiadnych migrantov a odmietame kvóty“ si utvorte názor…
Na Slovensku neexistuje politický subjekt, ktorý by k dokumentu z Marrákeša vyslovil otvorený odmietavý názor.

Marrákešský dokument vychádza z východiskového pracovného dokumentu OSN známeho ako Newyorská deklarácia. Kontinuálne nadväzuje na Rabatský proces, pod názvom Spolupráca Európskej Únie s Afrikou v oblasti migrácie
https://eur-lex.europa.eu/legal-content/SK/TXT/PDF/?uri=CELEX:52011DC0743&from=SK
Rabatský proces, ktorý sa začal na prvej konferencii ministrov Európy a Afriky o migrácii a rozvoji v júli 2006, spája vlády 55 európskych a afrických krajín zo severnej, západnej a strednej Afriky spolu s Európskou komisiou a Hospodárskym spoločenstvom západoafrických štátov ECOWAS (Economic Community of West African States):
https://www.ecowas.int/
Cieľom je posilniť dialóg a spoluprácu v oblasti migrácie (legálnej migrácie a mobility, predchádzania neregulárnej migrácie a opatrení na boj proti nej, migrácie a rozvoja, medzinárodnej ochrany), ako aj určiť spoločné priority s cieľom rozvíjať operačnú a praktickú spoluprácu. Rabatský proces vedie riadiaci výbor, ktorý tvorí päť členských štátov EÚ (Belgicko, Francúzsko, Taliansko, Portugalsko a Španielsko), päť partnerských krajín (Burkina Faso, Rovníková Guinea, Mali, Maroko a Senegal), ako aj Európska komisia a štáty ECOWAS-u.
Rabatským procesom sa začal seriózny a plodný dialóg medzi EÚ a partnerskými krajinami a posilnila sa spolupráca realizáciou dvojstranných, subregionálnych, regionálnych a viacstranných iniciatív.
Atlantická sieť Seahorse je príkladom konkrétnej spolupráce na regionálnej úrovni medzi Španielskom, Portugalskom, Senegalom, Mauritániou, Kapverdami, Marokom, Gambiou a Guineou-Bissau. Umožňuje výmenu informácií medzi orgánmi s cieľom predchádzať neregulárnej migrácii a cezhraničnej trestnej činnosti.
Štvrtá konferencia ministrov Európy a Afriky o migrácii a rozvoji sa uskutočnila v novembri 2014. Prijala sa na nej Rímska deklarácia a program na roky 2015 – 2017, v ktorom sa určili dve tematické prioritné oblasti pre budúce opatrenia:
1) posilnenie prepojenia medzi migráciou a rozvojom
2) predchádzanie a boj proti neregulárnej migrácii a súvisiacej trestnej činnosti.
Takisto sa ním zaviedla medzinárodná ochrana ako jeden zo štyroch pilierov spolupráce, čím sa tieto piliere zosúladili s globálnym prístupom k migrácii a mobilite (GPMM).
Štefan Harabin: Konferencia v Marrákeši, namiesto toho, aby v pôvodnom zmysle Rabatského procesu pokračovala v programe na zastavenie migrácie, tento politický dokument umožňuje osídľovanie Európy africkým obyvateľstvom.
Viac tu: https://www.youtube.com/watch?v=LDuzjU-an5o

V septembri 2016 bol na summite OSN prijatý dokument, známy ako Newyorská deklarácia o utečencoch a migrantoch (Summit for Refugees and Migrantsthat) na zlepšenie spôsobov a reakcií medzinárodného spoločenstva na veľké pohyby utečencov a migrantov, známy ako Newyorská deklarácia o utečencoch a migrantoch (rezolúcia číslo 71/1).
Poznámka – USA sa od deklarácie dištancovali, pretože nezodpovedá ich vnútorným ochranným imigračným politikám z pohľadu bezpečnostných rizík. Americká veľvyslankyňa pri OSN Nikki Haley uviedla, že ani jedna krajina neurobila pre podporu migrantov viac ako USA, na čo sú Američania hrdí. “Ale rozhodnutia ohľadne našej prisťahovaleckej politiky musia prijímať vždy len Američania a nikto iný,” upozornila vo svojom vyjadrení na sieti Twitter s tým, že globálny prístup k tejto záležitosti “jednoducho nie je zlučiteľný so zvrchovanosťou USA”.
(Je to na zlosť, ale na Slovensku je to tak. Slovenské znenie deklarácie neviem dohľadať.)
Ak kto chce a má záujem, s možnosťami vlastnej jazykovej výbavy, za pomoci prekladača Google, tak to robím tiež, nech si pozrie tieto základné a kľúčové dokumenty:
https://www.unhcr.org/new-york-declaration-for-refugees-and-migrants.html
https://www.unhcr.org/584689257.pdf
https://www.un.org/en/development/desa/population/migration/generalassembly/docs/globalcompact/A_RES_71_1.pdf
Agenda GOV vlády SR 2030 je vlastne Agenda OSN 2030 pre udržateľný rozvoj a jej súčasť je Global Compact 1 a 2:
https://www.vicepremier.gov.sk/index.php/investicie/agenda-2030/index.html
Odkaz na: rokovania sk File aspx View Document Html Mater Dokum 211021 nie je možné otvoriť ani z textu článku HS:
https://www.hlavnespravy.sk/uvedomujeme-pozitivny-prinos-imigrantov-slovenska-vlada-prijala-dokument-podla-ktoreho-mame-zabezpecit-usporiadanu-pravidelnu-migraciu/1399564
Hlavné posolstvá OHCHR pre Globálny pakt pre bezpečnú, riadenú a pravidelnú migráciu (február 2018):
https://www.ohchr.org/Documents/Issues/Migration/GlobalCompactMigration/OHCHRKeyMessagesGlobalCompactMigration.pdf
https://www.unhcr.org/towards-a-global-compact-on-refugees.html
https://www.hlavnespravy.sk/agenda-2030-vlada-prijala-dalsi-v-rade-dokumentov-ktore-okliestuju-demokraciu/1400730
https://www.rokovania.sk/File.aspx/ViewDocumentHtml/Mater-Dokum-211021
Agendu 2030 Global Compact podporil svojím dvadsať bodovým plánom na ochranu a podporu imigrantov aj Pápež František (podrobnosti a súvislosti):
https://blog.hlavnespravy.sk/2485/osn-global-compact-globalny-prediktor-eu-dublin-4-a-papez-frantisek/

RTVS, TA3 ani ostatné médiá takzvaného mediálneho, najmä liberálneho  mainstreamu sa agendou nezaoberajú viac „než je potrebné“ alebo vôbec,  RTVS si rieši vnútorné problémy s verejnoprávnosťou a mladými liberálmi, ale nie s vládnymi činiteľmi, ktorých si RTVS „neodchytáva“ a nekladie im správne otázky, napr. Korčokovi typu: „Kde ste boli 2. mája a čo ste tam podpísali?“ Namiesto toho Korčok podáva vysvetlenia „konšpirujúcemu“ fejzbúku: „Nebolo to v Monaku ale v Maroku a „…“ klame aj on a “vyvracia” dezinformačný hoax:

https://www.facebook.com/ivan.korcok/posts/2195513603799232
Ministerstvo zahraničia:

https://www.facebook.com/permalink.php?id=141217272588202&story_fbid=1748005631909350
A pravdu nepoznajú alebo politicky korektne zavádzajú aj novinári z HN:
https://slovensko.hnonline.sk/1743625-internetom-sa-siri-hoax-ziadnych-migrantov-sa-prijat-nechystame-odkazuje-ministerstvo
Tragikomická fraška.
Klamú nás a klamú, a pomaly varia ako žaby v hrnci.
Takzvaný tiež konšpiračný Slobodný výber prináša kompletný text v angličtine aj slovenčine:
Marrakesh Political Declaration:
https://ec.europa.eu/home-affairs/sites/homeaffairs/files/20180503_declaration-and-action-plan-marrakesh_en.pdf
Marrákešská politická deklarácia:
https://slobodnyvyber.sk/wp-content/uploads/2018/05/Marakesska-politicka-deklaracia.pdf
Chabou nádejou pre Slovensko, v možnosti zvrátiť jeho multikulturalizáciu a pôvodný charakter národného štátu je, že na vstup do EÚ a prijatie utečencov niet zo strany imigrantov (utečenci ekonomickí migranti) žiadny ľudsko-právny, humanitárny ani iný právny nárok a členské štáty vo vzťahu k utečencom a imigrantom nemajú žiadne povinnosti v zmysle európskeho práva, s výnimkou osôb utečencov a imigrantov, ktorým bol právoplatne udelený azyl alebo dočasná doplnková ochrana.
Členské štáty EÚ nemajú povinnosť priznať migrantom víza z humanitárnych dôvodov, rozhodol v marci 2017 Európsky súdny dvor s odôvodnením, že  takáto povinnosť im nevyplýva z európskeho práva.
Víza im môžu im byť priznané len na základe vnútroštátneho práva.
Podnikateľský sektor reprezentuje pravicu v práve mať a vlastniť a slobodne nakladať s kapitálom rozvíjať ho a zveľaďovať, a preto práve podporuje preň potrebnú, najmä ekonomickú imigráciu, ktorú globálne predstavuje Global Compact v časti GC 2 (legálna ekonomická migrácia).
Pre rozvoj a trvalú udržateľnosť v Európe pôsobiaceho kapitálu je dôležité aj zlegálnenie a podpora ľudského práva na zlučovanie rodín, to znamená, že za každým utečencom a ekonomickým imigrantom bude môcť prísť aj rodina…

Názory a politiky OSN sa ale menia a vyvíjajú, a v Časti Global Compact 2 ide zjavne o legalizáciu ekonomickej migrácie a imigrácie v dôsledku klimatických zmien, za čím si stojí najmä Globálny kapitalistický ekonomický Prediktor, sofistikovane sa skrývajúci za ľudské práva, lebo (?): Ľudské práva predsalen nesmú byť nadradené ekonomickým záujmom? A z ekonomických práv a obchodných záujmov najmä nadnárodných korporácií, je možné urobiť všeobecné ľudské práva vo verejnom celosvetovom spoločenskom záujme?
Pekne pozdravujem. 🙂
Autor článku: Juraj Režo alias notorickyobcan.

Nie výzva ani výstraha, len konštatovanie
Ak sa „úspešne“ domôžete predčasných volieb, túto agendu majú vo svojich programoch a na vaše hlasy čakajú liberálno-demokratické politické subjekty, pochádzajúce z prostredia mimovládnych neziskových organizácií, takzvaných „zahraničných agentov“ (slniečkári, vítači, bratislavská kaviareň), stále viac prenikajúcich do vládneho prostredia, ktorí sa, a chcem veriť, že márne, pokúšajú prevziať moc už aj nad RTVS.

Nemáme kam ujsť, len si už konečne začať riešiť to, čo si sami kladieme na náš spoločný stôl, a čo sami zanedbávame, neriešime a nečelíme tomu, a čo sa nám trestuhodne vracia ako karma. Akékoľvek voľby, či riadne alebo predčasné, a systémové zmeny, sú mimo misu.
Slovensko potrebuje komplexnú a hĺbkovú zmenu systému. Systémové zmeny takou zmenou nie sú…

RTVS neposkytla prenos ani záznam stretnutia aktivistov „Za slušné Slovensko“ a organizátorov protestov dožadujúcich sa „systémových zmien“ v „neverejnom režime“ s predsedom vlády Pellegrinim, ako informáciu máme len „komuniké“ o tom, že ich debata prebehla v pohode a vláda chce byť k občanom prívetivá…

Chcem veriť, že aj útok MNO na RTVS a jej ovládnutie liberálmi a zahraničnými agentmi bude najmä z pozície generálneho riaditeľa Rezníka úspešne odrazený, a RTVS bude pokračovať v procese zdravej vnútornej demokratizácie ale nie bezbrehej slobody a svojvôle, a vo svojom rozvoji, najmä v časti spravodajstvo a publicistika, bude pokračovať trebárs aj už vo verejnoprávnych televíziách štandardným zavedením bezprostrednej interaktivity názorov na aktuálne témy a udalosti dní a hodín tak, ako to robí ČT24 na zo zákona a štatútu povinnej ceste k pravde a objektivite a stane sa pilierom verejnoprávnosti ako služby občanom, koncesionárom.

V spravodajstve STV 1 a v Udalosti a komentáre na STV2 ako aj v O päť minút 12 a rozhlasových publicistických reláciách Z prvej ruky a Sobotné dialógy chcem vo verejnom spoločenskom záujme vidieť a počuť pravdivé a komplexné informácie o Newyorskej deklarácii, Agende OSN 2030 a Global Compact, pravdu o význame konferencie a politickej deklarácie v Marrákeši a podpise kontroverzného dokumentu o podpore imigrácie z Afriky do Európy.
Ale nie vo Večeri s Havranom. Tá, ako Hríbova Lampa, do verejnoprávnej RTVS nepatrí. Za presilovkovú kanibalskú Večeru treba verejnoprávnu, názorovo vyváženú a pluralitnú náhradu.
Boj za liberalizmus v spravodajstve a publicistike RTVS nerovná sa úsilie o jeho verejnoprávnosť. Liberalizmus je sám pre seba, je to ideológia, ktorá je nezlučiteľná so slobodou a otvorenou názorovou pluralitou.
Verejnoprávne spravodajstvo RTVS je zo zákona povinné prezentovať vždy len pravdu, nič, len pravdu (udalosť, miesto, čas a bez návodu na použitie). Ostatok má za úlohu verejná publicistika a otvorená zmysluplná diskusia.
Verejnoprávnu RTVS v časti spravodajstvo a publicistika treba otvoriť širokej občianskej, laickej a odbornej verejnosti, lebo práve pluralita (a okamžitá interaktivita) znamená a je synonymum pre naplnenie pojmu verejnoprávnosť, v súlade s demokratickými princípmi a Ústavou SR deklarovanými slobodami a právami občanov aj na pravdivé a neskreslené informácie…
Za informačný šum a zmätok nesú plnú zodpovednosť vláda, ministerstvo zahraničných vecí a médiá, najmä zo zákona povinná RTVS.
A v druhom rade TA3. A v ostatnom mediálny mainstream typu Denníka N a SME. A lovci hoaxov a fejkov typu Smatana a spol. Od nich sa ale pravda nečaká…
Do pľacu hodili len vyjadrenia Orbána a jeho ministra Szíartóa, ako čiernej ovce, po jeho víťazstve vo voľbách v Maďarsku.
Namiesto toho, aby informovali verejnosť, ministerstvo zahraničných vecí (v zastúpení Lajčáka Korčok) vyvracia hoaxy (Monako) na verejnoprávnom fejzbúku a pritom klame a zatĺka ako kedysi sexuológ Miroslav Plzák a humorista, o nevere…
Namiesto toho, aby pravdivo, komplexne a objektívne informovali verejnosť, ministerstvo zahraničných vecí (v zastúpení Lajčáka Korčok) vyvracia hoaxy (Monako) na verejnoprávnom fejzbúku a pritom klame a zatĺka ako kedysi sexuológ Miroslav Plzák o nevere…
Kto im na to dal politický a vecný mandát? Ktorí ich voliči alebo nevoliči? Usilovne klamú aj o slobodných a demokratických voľbách, parlamentnej demokracii, zástupcoch a vôli ľudu, a že všetka moc pochádza od občanov, čo je ústavná lož v priamom prenose…
Mediálny mainstream ale radšej odvádza a sústreďuje pozornosť verejnosti na „Slušné Slovensko“ a jeho mladí protagonisti sa chystajú do politiky a mienia rozširovať rady neoliberálov, takzvaných „progresívnych slobodu a ľudské práva milujúcich demokratov“, chystajúcich systémové zmeny na ich obraz. Ibaže Slovensko potrebuje zmenu systému. Ústava Slovenskej republiky je od vstupu Slovenska do EÚ a NATO a s pribúdajúcimi vazalskými až otrockými medzinárodnými záväzkami, dnes už v mnohom len zväzok papierov viazaných v koži so zlateným písmom na obale.

Nie som „ulica“ ale na jej mieste by som si stanovil a kládol vláde úplne iné požiadavky.
Vyšetrenie vraždy Jána Kuciaka už s “manželkou” (posmrtný sobáš) je samozrejmosť…
Hmm…


Vložené 17.5.2018 pre poriadok a proti hoaxom a konšpiráciám, k článku HS Ivana Lehotského
Plnú zodpovednosť za informačný šum, teda, entropiu – v teórii informatiky neurčitosť, neusporiadanosť informačného systému, nesú zodpovední, a to vláda, ministerstvo zahraničných vecí, takzvaná „verejnoprávna“ RTVS, TA3 a ostatné médiá…
To je aj dostatočné vysvetlenie pre pôvod konšpirácií a konšpiračných teórií…
Tým si dali do vlastnej brány gól všetci, ktorí bojujú proti konšpirátorom, konšpiráciám a konšpiračným teóriám, hoaxom a fake news…
Pozitívum možno vidieť v tom, že verejnosť sa dozvedela o tom, čo sa mala dozvedieť z relevantných, nie „alternatívnych a konšpiračných“ médií, alebo od blogerov, čo je Marrakéšska politická deklarácia.
Tieto komunikačné lapsusy ale významne prispievajú k nedôvere voči západu a slovenskému euroskepticizmu.
Ale – v zozname zúčastnených sa v preambule Marrakéšskej politickej deklarácie o imigrácii (Afrika) je uvedené aj Slovensko:
https://slobodnyvyber.sk/wp-content/uploads/2018/05/Marakesska-politicka-deklaracia.pdf
Tak, aj to by sme mali…
Takže ešte raz: Slovensko deklaráciu podpísalo-nepodpísalo? Ide o ničí alebo kolektívny podpis, alebo čo..?
Šla nahá aj oblečená, bosá aj obutá..?
https://www.parlamentnelisty.sk/arena/monitor/Co-to-Slovensko-podpisalo-Budeme-podporovat-migraciu-medzi-Europou-a-Afrikou-pise-sa-v-deklaracii-ktoru-Madari-odmietli-300471
https://www.hlavnespravy.sk/zahada-podpisu-pod-marrakesskou-deklaraciou-vyriesena/1404302
Nie, záhada nie je vyriešená.

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Juraj Režo

O AUTOROVI

MOJE OSOBNÉ VYZNANIE LÁSKY K SYSTÉMU
Ako a eko ďalej? Okrídlené „Pravda a láska zvíťazia nad lžou a nenávisťou“ je nenaplnená hypotéza „Veľkého Novembra“.
Výsledok tu máme dnes, v hektike ostatného a ostávajúceho času poslednej voľby:
Žiadna láska. Len nenávisť, lož, zloba a závisť.
Môj odkaz Európskej únii (prebieha v nej invazívna islamizácia kresťanskej Európy):
Pravda je pravda. Lož je lož. Polopravda je lož. Existuje len pravda alebo lož. Relativizácia pravdy je lož.
Pravda: Liberálna demokracia je orwellizmus. Falošný newspeak.
Liberálna demokracia je podliezavý a sladký podvod, mačkažák (falošné mačacie zlato).
Nie je pravou hodnotou. Pravé hodnoty sa tvoria inak.
Nenastoľuje reálnu slobodu, ale diktatúru falošných slobôd práv. Tretiu totalitu. Neoliberálny fašizmus. New world order.
Európa, chráň svoje rodné a kmeňové kresťanstvo, inak prídeš o život!
Európa, nový svetový poriadok nesmie byť tvojím poriadkom, zachovaj si svoj pôvodný.
New world order je vláda reálneho alebo pomyselného Satana, nastoľovaná neo liberálnou demokraciou, ktorá, ak budeš pokračovať v benevolencii voči nej aj islamu, pod false flag základného práva na náboženské vyznanie, ťa zničí a zotročí. A napokon zlikviduje teba, tvoje kresťanstvo aj islam. A nastolí vládu jediného náboženstva NWO, jednej vlády a jednej meny.
Konflikt judaizmus, kresťanstvo verzus islam sa po domnelom víťazstve islamu zmení na konflikt NWO verzus islam.
A musíš si, vybrať, Európa, čo je pre tvoj život dôležitejšie, či tvoje reálne základné ľudské práva s právom na tvoj dobre udržateľný život od počatia po prirodzenú smrť, alebo otroctvo pod systémom a globálnym metasystémom centrálneho matrixu New world order.
Občania Európy a Slovenska, bojujte s orwellizmami a klamlivým, zaliečavým jazykom a sladkými, zaliečavými rečičkami v bežnom živote a najmä v politike, ktorá vás manipuluje aj pripravenými falošnými prieskumami, a aj nimi vás vťahuje do klamlivých politík, a takto pripravené a „predžuté ovce“ vás vo vašej dobrej viere a nádeji, že sa „konečne“ rozhodnete správne (lebo však aj prieskumy..!) vás posiela k volebným urnám a na budúce krvavé jatky...
To je LOŽ! Klamú vás od rána do večera (aj v noci)!
A používajú, zneužívajú proti vám svojich platených užitočných idiotov.
Pekne pozdravujem. :-)
Autor článkov: Juraj Režo alias notorickyobcan

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 288

Celkové hodnotenie: 12.19

Priemerná čítanosť: 1133

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    Poslanci ukončili utorkové rokovanie diskusiou k neziskovým organizáciám

    0icon

    Poslanci Národnej rady (NR) SR sa v závere 5. rokovacieho dňa 12. schôdze venovali návrhu novely o neziskových organizáciách, poskytujúcich všeobecne prospešné služby. Predložila ho…

    Útok na slovenského umelca kvôli politike - Majk Spirit reaguje

    0icon

    Bratislava 23. apríla 2024 (HSP/ Facebook / Foto:Facebook Matúš Šutaj Eštok)   Michal Dušička je jeden z najznámejších slovenských raperov, poznáte ho však skôr pod…

    Gašpar: Zhoda v koalícii na nominácii Harabina do súdnej rady bude problematická

    0icon

    Zhodnúť sa v koalícii na nominovaní Štefana Harabina za člena Súdnej rady SR bude problematické. Myslí si to poslanec Národnej rady (NR) SR Tibor Gašpar…

    Lipšicovci dostali jasnú odozvu od krajských prokurátorov

    0icon

    Krajskí prokurátori s nevôľou vnímajú spôsob verejnej kritiky procesov po zrušení Úradu špeciálnej prokuratúry (ÚŠP) zo strany bývalých prokurátorov tohto úradu. V spoločnom vyhlásení ôsmich…

    Attila Végh prišiel o ďalšieho sponzora

    0icon

    Bratislava 23. apríla 2024 (HSP/Foto:Facebook/Corgoň)   Potom, čo si slovenský športovec Attila Végh "dovolil" pred druhým kolom prezidentských volieb podporiť Petra Pellegriniho, viaceré spoločnosti sa…

    Prezidentka: Východné Slovensko je špecifické a nesmierne životaschopné

    0icon

    Východné Slovensko je špecifické a nesmierne životaschopné. Povedala to dosluhujúca prezidentka SR Zuzana Čaputová v súvislosti s jej úradovaním z Košíc. Tento týždeň úraduje z…

    Doživotný Office 2021 Pro je len 35,25 €! Doprajte svojmu počítaču zaslúžený upgrade!

    0icon

    Bratislava 23. apríla 2024 (PR článok/Foto:GoDeal24)   Stále si myslíte, že bude ťažké zakúpiť skutočné a celoživotné balíky na zvýšenie produktivity s veľmi malými nákladmi?…

    Prieskum: Kto by vo voľbách do EP uspel najviac?

    0icon

    Ak by sa voľby do Európskeho parlamentu (EP) konali v prvej polovici apríla, najviac hlasov (27,2 percenta) by získalo Progresívne Slovensko (PS). Nasledujú strany Smer-SD…

    Náhoda? ČTK napadli hackeri, vydali správy o zmarenom atentáte na Pellegriniho

    0icon

    Praha 23. apríla 2024 (HSP/Teraz/Foto:TASR - Jakub Kotian)   Webové stránky Českej tlačovej kancelárie (ČTK) v utorok napadli hackeri. Vydali niekoľko falošných správ, pričom jedna…

    Šatan bude hovoriť aj s Kelemenom: "Nie je to úplne uzavreté"

    0icon

    Slovenských hokejistov čaká tento týždeň papierovo najkvalitnejší súper v rámci záverečného bloku prípravy pred MS. Proti Čechom sa predstavia aj so štvoricou Marek Hrivík, Peter…

    Vášeň v Tebe

    Auto Trendy

    Reklama

    Armádny Magazín

    TopDesať

    FOTO DŇA