Občania, obyvatelia a politici

Ľudí žijúcich na Slovensku delím na obyvateľov, občanov a politikov, viazaných na politické strany alebo nezávislých (ich počty rastú).
Účasť vo voľbách, inak nič, pasivita, nezáujem o veci verejné po dobu obdobia medzi voľbami a od volieb k voľbám, nekvalifikuje obyvateľov na občanov, ako občanov ich diskvalifikuje.
Nie je to ani účasť alebo neúčasť „nasratých“ sama o sebe na orwellovských hodinkách hnevu na piatkových námestiach.
Občanov a občianky definujem ako osoby, ktoré sú trvale občiansky a politicky aktívne a priebežne verejne prejavujú svoje názory nielen nadobudnutím veku dospelosti a volebného práva, ale svojím trvalým a zodpovedným občianskym záujmom o veci verejné a spoločné, a to nielen ako voličov a volených (aktívne a pasívne volebné právo), ale aj ako trvalých prispievateľov do spoločenského a politického diskurzu našich spoločných vecí verejných.
Pasívni a ľahostajní ignoranti sú len obyvateľmi, ktorí sa sami (plus množstvo rôznych osobných zdôvodnení…) vyradili zo spoločensko-politického diskurzu.
Pre nich Článok 2 odsek 1 Ústavy SR neplatí:

Kolektívny slovenský rozum, tvorený občanmi a politikmi, nie obyvateľmi, má pred sebou voľbu: Predčasné alebo riadne parlamentné voľby?
S touto voľbou a jej výsledkom preberá zodpovednosť za budúce Slovensko.
Výsledok voľby zodpovedá štandardnému demokratickému systému, v ktorom majú navrch vždy len víťazi nad porazenými.
A to je oslavované ako víťazstvo takzvanej demokracie; starý známy a dobrý (?) boľševizmus. Menšinový rozum a vôľa utrú nos a spriadajú úklady proti väčšine.
Pripravujú sa na ďalšie voľby alebo usilujú o pád vlády a predčasné voľby. Lebo.
A takto to ide už od pádu vlády jednej strany a nástupu politického pluralizmu.
Jedna partokracia nenávidí druhú. Lebo nik nič vraj lepšie nevymyslel. Hmm…
Vymyslel. Iba občania a politici nedokážu alebo nechcú prekročiť svoje tiene a ostávajú v tom do seba zacyklenom bludnom kruhu systému matrixu. Zatiaľ bez šancí na zmenu takzvaného „štandardného a osvedčeného“ systému…
Lebo všetko, čo sa vymyká z rámca „štandardu“ je anti systémový, populistický extrémizmus.
Česť jeho pamiatke, politológia pred pár dňami zaznamenala stratu jedného zo štandardne politologicky mysliacich štandardných politológov Štefana Horského, ktorý bol varený a pečený v TA3 ako arbiter politických strán, hnutí a politikov, a bez neho sa TA3 nepohla takmer ani na krok. Lebo je súčasťou štandardného systému matrixu.
Ale štandardné politické strany v USA, v EÚ aj na Slovensku prežívajú vnútornú krízu. Prestali byť čitateľné a zrozumiteľné, nemajú už čo systémom matrixu zmagoreným občanom ponúknuť a stávajú sa tak populistickými mačkopsami s ponukou podľa „nákup občana“ udičkami á la: Občanom sa páči-nepáči, a lavírujú zľava doprava a už sa v tom ani prasa nevyzná, len aby získali, udržali a predĺžili si svoju moc…
Príklad z Česka a ČSSD verzus Babiš (trestne stíhaný premiér a zostavovateľ vlády): Sú falošní ako teplá riť (všetci porazenci vo voľbách sa hrajú na arbitrov práva, spravodlivosti a etiky a mravnosti v politike, ale slintajú po moci)! Najskôr (rétorika ČSSD): „Babiš ako premiér: NIKDY!“ v medzičase (prechod na eufemizmus): „vláda s ANO a premiérom Babišom je problém!“ a dnes s ním dojednávajú koalíciu a pýtajú si 5 ministerských kresiel! Vedia, že v prípadných predčasných voľbách by im to voliči spočítali: Opozícia by prišla aj o posledné ponožky a trenírky! Tak sa “snažia” a plátajú diery. 🙂

Tak ako to bude so SMEROM a „hlboko rekonštruovanou vládou“?
Obyvateľom je to jedno, takže o to viac si „štandardné“ strany môžu robiť, čo len chcú…
Väčšina obyvateľov pozerá a počúva správy a komentáre, sleduje diskusie na politické témy, ale tie nie sú pre nich zdrojom pre aktívne ľudské, občianske a politické samostatné a kritické myslenie a výstupy (názor, skutky). Sú medzi nimi aj takí/také, ktoré „chránia svoje telesné a mentálne zdravie“ pred zhubným a deštrukčným vplyvom, sálaným z rádia a televízie vzájomne sa „žerúcimi“ politikmi, ktorým sekundujú ich analytici, politológovia a agentúry pre prieskum verejnej mienky pred, pri, po voľbách a v období medzi voľbami. Vplyvu politiky a politík sa ale nevyhnú občania ani obyvatelia. Niet kam ujsť, ani kam sa skryť. Všetci ich cítia na spoločenskej atmosfére, vo svojich peňaženkách a domácnostiach a na všetkom, čo patrí k hodnotiacim kritériám kvality života na Slovensku.
Slovenské vládne aj európske politiky sledujem aj na úkor svojho telesného a mentálneho zdravia. Inak by som nemohol ani čiarku. Lebo vy, aktívni občania, mi za to stojíte. Srať na obyvateľov. Sú len do počtu.
Slovenská “verejnoprávna” paralelne s TA3 hecujú občanov k hodinkám hnevu po dobu celého týždňa a hodinky hnevu vrcholia v nedeľu na obed. Vylepšujú nám všetkým naše nedeľné obedové menu. A sebe k nemu pridávam aj súbežné nedeľné české Otázky Václava Moravce. A aktuálne aj české pohľady a názory na vládnu krízu na Slovensku. K tomu štvrtkové barrandovské Týden s panem prezidentem a mnohé ďalšie… 🙂
Česká spravodajská a publicistická ČT24 a ČT1 je obdivuhodná svojou priamou a bezprostrednou interaktivitou v diskurze na témy, o ktorých informuje vo svojom spravodajstve. Najmä úbohá a slabučká “verejnoprávna” RTVS “sa nechytá” ale priam srší mentálnou biedou! Jej správy nemajú ani dolnú pohyblivú lištu s doplnkovými správami (má ju súkromná TA3)! No, robte a majte vplyv na politiku v takom prostredí a osvetí! Hmm…
Financovanie ČT je na stole českej snemovne a dvojkomorového parlamentu. Na stôl toho primitívneho slovenského parlamentu sa problém nie a nie zmestiť!

Konštatovanie, poznatky, diagnóza:
Slovensko nie je mentálne, občiansky ani politicky pripravené na predčasné, tobôž riadne parlamentné voľby.
Dôvody a príčiny:
Slovensko (občania, politici) si pre ne nevytvorili legislatívne podmienky, ani ľudské, občianske a politické personálne zázemie.
Do oboch možností pôjdeme „štandardným“ spôsobom, lebo tzv. „štandardné politické strany“ ich štandardné postavenie, štandardné voľby a štandardný volebný systém ostávajú. Zvyk je železná košeľa a pre mnohých istota.
Ak si „kolektívny rozum“ na slovenskom parlamente vynúti predčasné voľby, tie budú vykonané podľa starého „štandardného“ systému. Takzvaná otvorená a slobodná politická súťaž nebude ničím iným, len „demokraciou“ víťazov a porazených. A to s reálnou demokraciou nemá nič, vôbec nič spoločné. Len slobodné voľby medzi väčším a menším zlom. Buďte aspoň “štandardnými” občanmi. Až do momentu, keď Slovensko ľudsky, mentálne, občiansky a politicky dozrie a vypýta si viac, než len rekonštruovanú vládu alebo predčasné voľby. Aké Slovensko chceme a môžeme chcieť a mať, je len na nás, občanoch…

Podporujem všetky verejné občianske iniciatívy, ktoré sa postavia čelom proti pokusom o zamýšľaný štátny prevrat, o ktorý, ako sa v utorok zmierlivo a uvážlivo vyjadrili organizátori protestov u prezidenta a pred verejnosťou, ďalšie protesty nebudú zatiaľ stupňovať svoje požiadavky, predbežne sa spoľahnú na rozum a vôľu prezidenta, a okrem moci chtivej opozície zatiaľ netrvajú ani na predčasných voľbách, a ak všetci spoločne budeme chcieť len ústavné a jediné prípustné riešenie vládnej a politickej krízy a krízy slovenskej politiky, také monitorovacie a kontrolné protesty podporím.

Na stredu (dnes) je ohlásený anti protest, o ktorom zatiaľ “verejnoprávna” ani ostatné médiá neinformovali, zrejme preto, že s opozíciou a Sorosovým mimovládnym sektorom kolaborujúca RTVS a “neziskovkám” naklonený a s ním spolupracujúci liberálny mainstream, nechce protestu robiť reklamu.

Ak sa doc. dr. Ľubica Laššáková, nominantka na post ministerky kultúry, tri krát ospravedlnila za svoje výroky, že slovenským „neziskovkám“ prúdia peniaze zo zahraničia (od Sorosovej OSF jej dcérskym mimovládkam) lebo vraj nebola „správne“ informovaná, a bola „pod tlakom“ tak vedzte, že sa ospravedlnila pod tlakom, a pravda je toto: George Soros previedol svoj majetok v hodnote zhruba 18 miliárd dolárov na charitatívnu organizáciu Open Society Foundations, ktorú kedysi založil.
Však o tom píše aj SME (!):
https://ekonomika.sme.sk/c/20675377/george-soros-rozdal-majetok-zostalo-mu-uz-len-pat-miliard-dolarov.html
A teraz to budú aj s Denníkom N „zatĺkať“ ako v nevere kedysi radil Plzák (?)! A vlastnú správu, ktorú zrejme vydali “pod tlakom” budú vydávať za hoax a fake news? 🙂

Akosi tu a teraz nemám o čom. Všetko, aj s návrhom na akútnu potrebu legislatívnych zmien, na ceste nie k drobným systémovým zmenám ale k komplexnej zmene systému som už napísal a ponúkol občanom a politikom v predošlých článkoch.
Naložte s nimi ako uznáte za vhodné. Máte slobodnú vôľu a osobnú mentálnu výbavu.

Dva odkazy obyvateľom, predtým, než sa znova v piatok vyberú na námestia:
1. Spravidla sa veziete a šmýkate na výsledkoch práce a námahy občanov.
Nemonitorujete a nekontrolujete po voľbách svoje politické strany a vami volených politikov. A toto robíte až k ďalším voľbám. Robíte to len nárazovo. Práve ste narazili na dvojnásobnú vraždu.
Ak pri tom nabehnete na triesku alebo kliniec, a tie vám pristanú vo vašich lenivých, pohodlných ale rafinovaných, vypočítavých a kritizujúcich zadkoch, potom ich zodvihnete od fejzbúku a vašich “mudráckych” diskusií na webe, a keď vám už pod nimi horí, kvičíte na námestiach svoje “spravodlivé” dnes “Za slušné Slovenskóóóooooo!”:
„Toto sme nechcelíííiii!“
„Predčasné voľbýýyy!“
„Dosť bolóóóoo!“
„Odstúpíííiiiť!“
NASRAŤ!
2. Len hlupáci robia stále tie isté chyby.
Zaraďte sa.
Nikdy neverte politikom to, čo vám vravia a sľubujú, o vašej, našej dôvere voči nim, nech rozhodujú ich skutky. Nik nevie toľko sľúbiť, ako politici.
S niečím takým, čo by z obyvateľov urobilo občanov námestí, teda s úkladnou dvojnásobnou vraždou, som nerátal ani vo sne… a s takýmto “gombíkom”, spúšťačom následných procesov, ktorý stlačili objednávatelia a páchatelia tohto zločinu nerátal nik…
Premýšľal som len o tom, kam až obyvatelia Slovenska dovolia zájsť partokracii, prežratej oligarchokraciou a mafiokraciou…
A čo ich zodvihne od ich bežného života a fejzbúku a privedie na námestia…
Ten podnet bol hroznejší, než policajné zásahy proti sviečkovej manifestácii v roku 1988 a manifestáciám v novembri 1989. Na nedávnom zločine majú svoj atomizovaný a individualizovaný podiel obyvatelia.
A z obyvateľov sa zrazu stali “občania”. Nestačí, dámy a páni, nestačí! Neskoróóóóoo!!!

Poznámka (moja nedôvera): Na ministerstve vnútra, pod prípadným vedením Tomáša Druckera, by nemali ostať námestníci blízki Kaliňákovi!
Trvajte na oddelení inšpekcie ministerstva vnútra (vnútro a ozbrojené zbory) od ministerstva vnútra! Inšpekciu treba postaviť na horizontálnu úroveň generálnej prokuratúry, ako úplne nezávislú (pozor aj na spôsob nominácie generálneho prokurátora a šéfa inšpekčnej služby!).
Pozor! Inšpekcia ministerstva vnútra je nezákonná, lebo nie je nezávislá! Rozhodol o tom Najvyšší súd SR:
https://www.teraz.sk/slovensko/policajna-inspekcia-zakon-najvyssi-sud/158042-clanok.html
Pozor! Rozhodnutie Najvyššieho súdu SR vo veci údajného dopravného dopravného priestupku nerešpektovalo KR PZ Prešov!
To je už za hranou ústavnosti a zákonnosti, čo Slovensko diskvalifikuje ako právny štát!
Policajný zbor SR konal a koná vo viacerých vrstvách a zložkách (NAKA, Dopravný inšpektorát, Národná jednotka boja proti terorizmu a extrémizmu“) konala a v rozpore so zákonom a základnými ľudskými právami a právami občanov, krytá a chránená Inšpekciou ministerstva vnútra! Heslo PZ „Pomáhať a chrániť“ má dve tváre!

K porušovaniu základných ľudských práv a práv zo strany zložiek policajného zboru dochádza:
1. Neprimeraným používaním prostriedkov na dosiahnutie účelu zákroku;
2. Odkladaním oznámení o nebezpečnom vyhrážaní a liknavosťou pri ich vybavovaní, pričom chránené osoby ostávajú v ohrození, skutok je často kvalifikovaný len ako nezávažný priestupok proti občianskemu spolužitiu. Policajný zbor nesie zodpovednosť za násilnú smrť viacerých obetí vyhrážania, oznámeniami označených páchateľov. Stalo sa tak aj v prípade Jána Kuciaka. Polícia bola nečinná 44 dní od oznámenia o nebezpečnom vyhrážaní až do momentu dvojnásobnej ohlásenej vraždy.
Predseda strany Most-Híd ale dostal policajnú ochranu ihneď!
Policajný zbor tak svojím selektívnym protekcionizmom porušuje ľudské práva v časti rovnosť práv občanov a rovnaké zaobchádzanie.
Ďalšie nedostatky prostredia a výkonu služobných činností policajného zboru uvádzajú správy verejnej ochrankyne práv Jany Dubovcovej.
Vo veci nálezov policajnej inšpekcie ministerstva vnútra konštatujem nízku dohľadovú a dozorovú aktivitu zo strany prokuratúry.
Voči nálezom inšpekcie opakovane svojimi správami pre parlament namietala aj verejná ochrankyňa práv Jana Dubovcová.
Do konca marca má v parlamente zo zákona predniesť svoju správu o činnosti za prvý štvrťrok 2018 verejná ochrankyňa práv, Mária Patakyová.
Budem sledovať, či si splní svoju povinnosť, ktorú má zo zákona a chcem veriť, že do parlamentu nepríde mávajúc nad hlavou dúhovou vlajkou…

Špeciálne účelové parlamentné výbory a komisie sú zriaďované vtedy, ak si vláda s problémami prípad od prípadu nevie rady. Zahmlievajú, zasadajú a rokujú. Ale to je spravidla asi tak “fšetko”.

Designovaný možno premiér budúcej rekonštruovanej slovenskej vlády, Peter Pellegrini (streda) predložil prezidentovi pozmenený návrh a prezident sa vyjadrí do piatka…
Jedným vrzom:
Prezident SR Andrej Kiska dnes, v stredu 21.3. prijal druhý návrh na nové zloženie slovenskej vlády z rúk designovaného premiéra Petra Pellegriniho a zajtra, t.j. vo štvrtok 22.3.2017 vymenuje Petra Pellegriniho za premiéra a tak urobí aj s novými ministrami Pellegriniho vlády.
Staronová slovenská vláda po jej rekonštrukcii má šancu dovládnuť a priviesť Slovensko k riadnym parlamentným voľbám 2020.
Na podklade avizovaných čísel sa dá predpokladať, že parlament vysloví vláde dôveru.

Čo na to piatkové námestia? Stanovisko opozície je jasné. Sklenú guľu nemám.
Ako občan, petíciu opozície za vyhlásenie referenda o predčasných voľbách, nateraz odmietam. Budem sledovať skutky vlády a ak bude treba, napíšem! Vykričím!

To, čo som napísal v tomto článku na adresu obyvateľov, občanov a politikov Slovenska, platí okamžite od momentu jeho prečítania. V tejto veci je diskusia bezpredmetná. Zmysel majú len korektné a vecné komentáre. Každý diskutér aj “diskutér” dostane, čo si vypýta…
Podľa: Sloboda slova za slobodu slova; transparentného či anonymného. Je mi to jedno.
Veciam a ľuďom dávam ich pravé mená. Nenávidím anonymitu diskusií. Môže skončiť anonymnou vraždou.
Ak tak veľmi chceme chceme slušné Slovensko, začnime demokratickými, otvorenými, transparentnými a slušnými diskusiami vo verejnom mediálnom priestore!
Zvážte, ako sa zachováte v piatok popoludní.
Pôjdete sa skryť do anonymného davu?

Pekne pozdravujem. 🙂
Autor článku: Juraj Režo

 

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Juraj Režo

O AUTOROVI

MOJE OSOBNÉ VYZNANIE LÁSKY K SYSTÉMU
Ako a eko ďalej? Okrídlené „Pravda a láska zvíťazia nad lžou a nenávisťou“ je nenaplnená hypotéza „Veľkého Novembra“.
Výsledok tu máme dnes, v hektike ostatného a ostávajúceho času poslednej voľby:
Žiadna láska. Len nenávisť, lož, zloba a závisť.
Môj odkaz Európskej únii (prebieha v nej invazívna islamizácia kresťanskej Európy):
Pravda je pravda. Lož je lož. Polopravda je lož. Existuje len pravda alebo lož. Relativizácia pravdy je lož.
Pravda: Liberálna demokracia je orwellizmus. Falošný newspeak.
Liberálna demokracia je podliezavý a sladký podvod, mačkažák (falošné mačacie zlato).
Nie je pravou hodnotou. Pravé hodnoty sa tvoria inak.
Nenastoľuje reálnu slobodu, ale diktatúru falošných slobôd práv. Tretiu totalitu. Neoliberálny fašizmus. New world order.
Európa, chráň svoje rodné a kmeňové kresťanstvo, inak prídeš o život!
Európa, nový svetový poriadok nesmie byť tvojím poriadkom, zachovaj si svoj pôvodný.
New world order je vláda reálneho alebo pomyselného Satana, nastoľovaná neo liberálnou demokraciou, ktorá, ak budeš pokračovať v benevolencii voči nej aj islamu, pod false flag základného práva na náboženské vyznanie, ťa zničí a zotročí. A napokon zlikviduje teba, tvoje kresťanstvo aj islam. A nastolí vládu jediného náboženstva NWO, jednej vlády a jednej meny.
Konflikt judaizmus, kresťanstvo verzus islam sa po domnelom víťazstve islamu zmení na konflikt NWO verzus islam.
A musíš si, vybrať, Európa, čo je pre tvoj život dôležitejšie, či tvoje reálne základné ľudské práva s právom na tvoj dobre udržateľný život od počatia po prirodzenú smrť, alebo otroctvo pod systémom a globálnym metasystémom centrálneho matrixu New world order.
Občania Európy a Slovenska, bojujte s orwellizmami a klamlivým, zaliečavým jazykom a sladkými, zaliečavými rečičkami v bežnom živote a najmä v politike, ktorá vás manipuluje aj pripravenými falošnými prieskumami, a aj nimi vás vťahuje do klamlivých politík, a takto pripravené a „predžuté ovce“ vás vo vašej dobrej viere a nádeji, že sa „konečne“ rozhodnete správne (lebo však aj prieskumy..!) vás posiela k volebným urnám a na budúce krvavé jatky...
To je LOŽ! Klamú vás od rána do večera (aj v noci)!
A používajú, zneužívajú proti vám svojich platených užitočných idiotov.
Pekne pozdravujem. :-)
Autor článkov: Juraj Režo alias notorickyobcan

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 288

Celkové hodnotenie: 12.19

Priemerná čítanosť: 1133

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    Filmový galavečer - absolútne nepochopenie reality a dojatá prezidentka

    0icon

    Bratislava 28. apríla 2024 (HSP/Foto:TASR-Martin Baumann)   Mal to byť galavečer o filmovom umení, zvrhol sa však na politickú agitku... V piatok večer odvysielala RTVS priamy…

    Poslanci rokujú na schôdzi už tretí týždeň, pokračovať budú od utorka

    0icon

    Poslanci Národnej rady (NR) SR sa po víkende vrátia do lavíc v utorok (30. 4.). Pokračovať budú v 12. schôdzi, ktorá trvá už tretí týždeň.…

    „Charkovský kotol“: Zelenskyj sa pokúsi premeniť mesto na Stalingrad, ale Rusi budú reagovať inak

    0icon

    Kupjansk 28. apríla 2024 (HSP/Svobodnaja Pressa/Foto:TASR/AP-Russian Defense Ministry Press Service via AP)   Frankfurter Rundschau: Ruská ofenzíva sa môže začať v dôsledku prelomenia ukrajinskej obrany…

    V bavorskom meste Murnau boli dobodaní na smrť dvaja Ukrajinci

    0icon

    Bratislava 28. apríla 2024 (HSP/Foto:Screenshot)   V bavorskom meste Murnau boli dobodaní na smrť dvaja Ukrajinci. Z ich vraždy je podozrivý 57-ročný Rus. Píše o…

    Zoroslav Kollár a jeho prológ ku kauze jedného z najbohatších Slovákov

    0icon

    Bratislava 28. apríla 2024 (HSP/Foto:Screenshot Youtube)   Zoroslav Kollár publikoval ďalšie video. Toto video nazval úvodom do problematiky v kauze aktuálne desiateho najbohatšieho Slováka Milana…

    V Tatrách platí v nedeľu mierne lavínové nebezpečenstvo vo výške nad 1700 metrov

    0icon

    Vo Vysokých, Západných a Nízkych Tatrách platí v nedeľu v nadmorských výškach nad 1700 metrov mierne lavínové nebezpečenstvo zodpovedajúce druhému stupňu päťdielnej medzinárodnej stupnice. Informovalo…

    Prečo sú ekonómovia takí znepokojení výškou štátneho dlhu USA

    0icon

    Washington 28. apríla 2024 (HSP/Business Insider/Foto:TASR/AP-J. Scott Applewhite)   Business Insider: za posledné desaťročie vzrástol verejný dlh USA o 20 % viac ako ich HDP…

    Tampa a NY Islanders odvrátili prvú hrozbu vyradenia, Boston vedie už 3:1

    0icon

    Hokejisti Tampy Bay so slovenským obrancom Erikom Černákom odvrátili prvú hrozbu vyradenia z play off NHL. V noci na nedeľu zvíťazili vo štvrtom zápase 1.…

    Pravoslávni kresťania slávia Kvetnú nedeľu

    0icon

    Pravoslávni kresťania slávia Kvetnú nedeľu. Počas tohto dňa si pripomínajú vstúpenie Isusa Christa do Jeruzalema.

    Rozhlas a televízia sú úplne v područí jednej ideologickej sekty

    0icon

    Bratislava 28. apríla 2024 (HSP/Foto: TASR - Martin Baumann)   Podľa poslanca Gyimesiho by sa mali udiať v RTVS zmeny, pretože ako píše vo svojom…

    Blog - redakcia Hlavných správ nezodpovedá za obsah blogerských príspevkov

    Dušan Hirjak

    Marek Brna

    Erik Majercak

    Ivan Štubňa

    Gustáv Murín

    Vášeň v Tebe

    Auto Trendy

    Reklama

    Armádny Magazín

    TopDesať

    FOTO DŇA