Ako a eko ďalej, slovenská vláda a Slovensko, reflexie a názory

Predseda vlády a strany SMER Róbert Fico, z poverenia vládnej koalície položil na stôl prezidenta návrh svojho odstúpenia z postu predsedu vlády s podmienkou, že nového predsedu si postaví strana SMER, lebo výsledky riadnych parlamentných volieb.
„Na základe všetkých faktov a na základe ústavy a ústavných zvyklostí našej krajiny pána Pellegriniho poverím zostavením vlády po tom, čo prijmem demisiu vlády pána Fica. Samozrejme, za predpokladu, že mi takúto demisiu doručí.“ (prezident)
Demisiu predsedu vlády odovzdal premiér Róbert Fico 15.3. 2017 osobne do rúk prezidenta:
Prezident Kiska prijal Ficovu demisiu, novú vládu bude zostavovať doterajší podpredseda vlády a podpredseda strany SMER Peter Pellegrini
Po tomto kroku a v medzičase ponúkam svoje poznatky a autorské reflexie a názory na aktuálny stav našich verejných a spoločných vecí:
Moja dôvodná obava z nekalých úmyslov Sorosovho prostredia, do ktorého patrí  aj prezident Andrej Kiska, podmienečne trvá…
Ustojí nová (“ne”) Ficova vláda piatkové a ďalšie verejné protesty a Sorosov frontálny nátlak a tlaky jeho jastrabov po moci slintajúcej, besnej opozície?
George Soros usiluje o rozvrat a rozbitie V-4 (lebo na stole EÚ čaká Dublin 4, Istanbulský dohovor, manželstvá homosexuálov…).
Zmyslom a posolstvom mojich ostatných predošlých článkov (Varovanie, Výzva…) bola podpora riešenia vládnej krízy zásadnou rekonštrukciu vlády a jej koaličných strán… (toto sa zrejme deje…). Dá sa „odfajknúť“. Zatiaľ. Podmienečne.
Zmyslom tohto článku v kontinuite s mojimi predošlými, je zdôvodnenie, prečo nesmie dôjsť k predčasným voľbám, a aké skrývajú predčasné voľby riziká a hrozby a následné konzekvencie. Plus ešte mnohé navyše a moje vízie…

Osobná premiérova iniciatíva je správny krok. Premiérovu ponuku prezidentovi som čakal ako jednu z možností, po prijatí demisie prezidentom, s tými konzekvenciami, o ktoré prezidenta požiadal, sa mu zjavne uľavilo…
Toto riešenie ale “protestanti” neprijmú.
Aký bude mať koniec staronová vláda, sa uvidí… (kto z koho).

K Most-Híd – ministerka Žitňanská mala byť už dávno preč, lebo práve ONA podpísala Istanbulský dohovor v roku 2011!
K tomu dodávam, že je nedovzdelaná v oblasti ľudských práv a dôsledkov ratifikácie a implantácie Istanbulského dohovoru do slovenského právneho poriadku!
Dopustila sa tak porušenia slovenskej Ústavy, čo ju diskvalifikuje aj v oblasti ústavného práva (!) ignoranciou jej preambuly a Článku 1 odsek 1 v časti ideológia (rodová ideológia)!
Spáchala vlastizradu a oslabila slovenskú štátnosť, suverenitu a zvrchovanosť Slovenska!
V šľapajach Zradičovej! Tá, áno, Radičová, na Slovensko pritiahla a infikovala ho Sorosovou Open Society Foundation!

Odchod Róberta Kaliňáka ako ministra vnútra bol samozrejmý, malo k nemu dôjsť už v deň odhalenia zločinu, pozor (!), k zmene by malo dôjsť ale aj v prostredí námestníkov ministra (nevyrezáva sa len nádor ale aj jeho široké okolie)!
K podobným zmenám by malo dôjsť aj vo vedení Prezídia Policajného zboru SR…

Denník N a SME ruka v ruke so Sorosom a jeho mimovládkami a slovenským liberálnym politickým spektrom, priamym verbálnym hecovaním k predčasným parlamentným voľbám sa správajú ako sorosovské opozičné politické strany!
Z tlačovej besedy Most-Híd pre TA3 (14.3.) som získal úplnú overenú istotu, že novinári
a/ majú mentálny problém s porozumením prečítaného (vyhlásenie Most-Híd), alebo vedome a úmyselne
b/ „slovíčkaria“ (“prepisujú” vyhlásenie Most-Híd),
c/ mentálne a rigídne nezvládajú fakt, že „len blbec nemení svoje názory“ (český prezident Miloš Zeman).
Poznámka: Konštantou a invariantom sú len názory na lož, krádež, vraždu a vlastizradu. Vládna koalícia (ani Most-Híd) sa ničoho takého nedopúšťa!
Vlastizradu v priamom prenose páchajú
a/ novinári a sorosovské médiá,
b/ Sorosove „neziskovky“,
c/ parlamentná  a mimoparlamentná „liberálna“ po moci „zbešneta“ opozícia, ale aj
d/ všetky ostatné parlamentné aj mimoparlamentné politické subjekty na „čakačke“ dožadujúce sa svojich príležitostí prostredníctvom predčasných parlamentných volieb!

Do slovenskej partokracie už roky ovládanej oligarchokraciou sa infiltrovala mafiokracia!
Do politických štruktúr Slovenska sa ako chobotnica cez neoliberálne politické subjekty infiltruje sorosokracia.
Väčšina protestantov na námestiach to nevie!
Práve sorosovská mafia môže mať svoje špinavé prsty aj vo vražde Jána Kuciaka a jeho snúbenice!
Tento skutok (konšpiraná hypotéza!) môže mať cezhraničný, nadnárodný, zločinecký charakter (objednávka zvonka!). Lebo mocenské záujmy Globálneho Prediktora EÚ!
Naznačuje to paralelne aj cezhraničný charakter vyšetrovania…
Možno práve to zahraničie môže urobiť všetko pre to, aby sa vražda novinára nevyšetrila!
Tu ide o komplot proti Slovensku!
Komu vlastne ešte možno veriť?

Nervový plyn novičok v Salisbury mohla pokojne použiť britská tajná služba MI6 za účelom diskreditácie RF a Putina pred majstrovstvami vo futbale a prezidentskými voľbami. Keď majú vzorec tak “sovietsky novičok” si vedia a môžu vyrobiť aj sami!
Jeho vynálezca (žijúci v USA) by mal chodiť kanálmi, nie osierať Rusov a Putina!
USA sú v Sýrii bez mandátu prezidenta Sýrie Assada a bez mandáru BR OSN). Treba im to riadne, zreteľne a zrozumiteľne a hlavne nahlas vykričať!
A ja zasa tvrdím, že plyn si vyrobila a použila Teresa Mayová! Potvrdí to aj antikonšpirátor Smatana! Tu niet o čom! Smatana!
Videli ju pri tom Navaľný a Žirinovský. Do batožiny dcéry špióna ho vložila Angela Merkel. Nech si trhnú nohami!
Je otázkou, kto použil chlór aj v Sýrii a ďalšou otázkou – cui bono? V čí prospech? Fúúúj! HNUS!
Všetci klamú, zapierajú a zatĺkajú. Všetci sú čistí ako ľalie sväté.

Oligarchokraciou a mafiokraciou vydieraná slovenská partokracia sa chytila do svojej vlastnej vlastnej pasce.
Bez hlbokej sebareflexie, rekonštrukcie a vnútorných čistiek z nej niet úniku.

A vy, občania, či čo ste, svojou pasívnou, ignorantskou nečinnosťou, a vytrvalo, až do nemoty, to robíte, každé štyri roky, od volieb k voľbám (!), a do tej pasce ste sa chytili aj vy sami! Každými ďalšími polodementnými voľbami potvrdzujete a legitimizujete tento “štandardný” partokratický korupčný a skorumpovaný systém!
A 5. marca ste sa riadne zľakli! Chcem veriť, že už konečne aj sami seba!

A ak aj Róbert Fico, že prehovor prezidenta Kisku bol písaný „vonku“, tak to síce doslovná pravda byť nemusí, ale persóny, ktoré mu vyhlásenie písali, má vo vnútri svojho poradného tímu a dýcha z neho zahraničie (Soros, Bútora a spol.)!
Sorosove médiá to potvrdili: „Nebudeme premiérove konšpirácie komentovať!“
Niet čo, dôkazov je dostatok.
SME a Denník N priam dýchajú a žijú Sorosom.
Že nemáte kožu na ksichtoch, smradi (!):
https://oks.sk/hromadna-pripomienka-proti-ficovym-konspiraciam/

Dynamiku vývoja a konečný výsledok koaličných rokovaní, mainstream médiá vydávajú za zradu strany Most-Híd na voličoch a „protestantoch“ a ulica, s celou svojou bagážou to Bugárovcom bude chcieť „spočítať”.
Podarí sa im to len (!) prostredníctvom predčasných volieb (katastrofické scenáre, akože rozkol, krídlo Maďarov a krídlo slovenských mestských liberálov, majú svoje racio, ale len ak vy, ešte raz, len VY, občania, umožníte predčasné voľby!).
Most-Híd sa prečistí aj sám (konečne je preč aj Šebej, kde sa ale “vynorí”, dnes nevieme) a pripraví do riadnych, nie predčasných, parlamentných volieb!
Most-Híd by v predčasných voľbách oslabil a posilnila by Orbánova SMK… ale to práve Slovensko potrebuje najmenej!
A v zálohe čaká Progresívne Slovensko a jemu podobná, už známa sorosovská, zlepenecká pakáž…

Z hektiky dní sa postupne vynárajú kontúry, kto kde za koho kope a aké má úmysly. Novinári „neoliberálneho“ mainstreamu a najmä denníky N a SME sa správajú ako opozičné politické subjekty.
NASRAŤ! Zrušiť a zakázať!
ZMRDI konajú proti ich vlastnej deklarácii o svojej slobode, nezávislosti, neutralite a objektivite!
Pamätajte (dýchnem na vás pravou reálnou otvorenou demokraciou, ktorej hrubé rysy som načrtol v predošlom článku “Moje vyznanie…”):
Neexistuje kolektívny rozum tak, ako väčšina nemá monopol na pravdu, to je len pravda väčšiny a teror väčšiny voči menšinám!
Kolektívny rozum je hovno rozum a pravda väčšiny je hovno pravda, a to sa rovná znásilnená pravda a znásilnená menšina!
(Zaoberám sa ľudskými právami.)
Rozumy a pravdy jednotlivcov politikov na všetkých stupňoch ich rebríčka sú sumou rozumov a právd jednotlivcov.
S nimi ale nedokážu pracovať inak, než hlasovaním s väčšinovým spôsobom.
Ostatok si utrie nos. A nabudúce to väčšine „spočíta“. Lebo „demokratická“ politická súťaž, a lobing, a korupcia, a… (organizovaný zločin)!
Takzvaná “demokracia víťazov a porazených” nie je žiadna demokracia!

Prezident, ako priamo občanmi volená osoba, s najvyššou zodpovednosťou, ako hlava štátu, musí stáť na strane záujmov všetkých občanov štátu, nesmie sa postaviť na stranu „kolektívneho hovno rozumu“ a “hovno pravde kričiacej väčšiny“!
Protesty nemajú váhu autority pre všetkých obyvateľov a občanov Slovenska, ani pre dohodu vládnej koalície, rozhodnutie vlády a prezidenta!
Gro „väčšinovej hovnom pravdy“ má tvoriť mladá, zdravá, trvale a vždy zneužívaná, ako večná „držiteľka rán“, ňou bola sovietska a naša socialistická mládež, mládež a študenti ukradnutého a vytunelovaného Veľkého Novembra a dnes, majú ju znova tvoriť študenti. Lebo študenti vždy na ulici a námestiach, vedia „fšetko“. Študenti ale vedia „hovnofšetko“. Sú najmä občiansky a politicky negramotní, nie sú vzdelanostne spôsobilí a kvalifikovaní, ale ani ľudsky, občiansky a politicky skúsení, chcieť byť hybnou silou zmien spoločnosti!
Netreba ich škrabkať pod bradičkami, ich zodpovednosť ostala a ostane rozpustená v predošlom piatkovom a stratí sa v ďalšom piatkovom proteste a s ňou zodpovednosť ostatných, tiež, nie ľudsky ale najmä občiansky a politicky nedospelých “dospelých”…“.

Hrozím sa výsledkov prípadných predčasných volieb, verte, že aj za vás, mám z nich až riadnu triašku a predsmrtné zimomriavky! Ak si táto „otvorená“ ulicová pseudo občianska spoločnosť vymôže predčasné voľby, skôr než padnem do kómy, zrejme prestanem na čas písať, lebo moje písanie nemalo žiadnu cenu a zmysel! Nebudem môcť komentovať to, čo začne vyvádzať hovno liberálna hovno opozícia!
Lebo vôľa fšetko vždy vediaceho ľudu (a aj hovno diskutéri) majú  vždy pravdu! A nikdy inak!

George Soros, jeho OSF, prezidenta zatiaľ vynechám, prezidentovi dám dobrú šancu prejaviť a rehabilitovať sa, Sorosov mimovládny „neziskový sektor“ a po moci besná a slintajúca parlamentná a opozícia „na čakačke“ chcú zjavne, nezodpovedne a negramotne, destabilizovať Slovensko predčasnými voľbami.
Zmrdi chcú rozložiť V-4, lebo na európskom stole čaká Agenda OSN 2030, jej súčasť Global Compact, ktorého súčasť je Dublin 4. A k tomu Istanbulský dohovor. A túto agendu podporujú vítači a slniečkári! Hovno liberáli! Neofašisti!
Sorosov mainstream vie, že má podporu priamo od Sorosovej neofašistickej OSF a plní jej zadania a úlohy!
Takzvaná “otvorená” Sorosova “občianska spoločnosť” je pre spoločnosť, slobodu a demokraciu nebezpečná neofašistická spoločnosť.
V jej mene sú ľudia zvolávaní na námestia!

Vkladám (dobrý dôvod!) výňatky z prehovoru JUDr. Štefana Harabina, predsedu senátu Najvyššieho súdu k aktuálnej agende, pre ktorú sa na Slovensku stalo to, čo sa stalo a má to za cieľ destabilizovať a rozvrátiť Slovensko z vnútra a rozbiť jednotu krajín V-4…
Rodová ideológia, rodová rovnosť a Istanbulský dohovor:
„…presadzovanie zvrátenej „gender“ ideológie cez Istanbulský dohovor, ktorý je zjavne v rozpore s našou Ústavou a dokonca aj v rozpore s Európskym dohovorom o základných ľudských právach a slobodách.“
Paralely s mojimi textami (migrácia, utečenci…):
„Slovensko je v rámci Európskej únie nezávislým členským štátom. Časť svojej suverenity sme ako aj ostatné členské štáty dobrovoľne v zmluve odovzdali dočasne do kompetencií orgánov a inštitúcií EÚ. Európska únia však nemá podľa uzavretých zmlúv právo zasahovať do výlučnej kompetencie štátu, napríklad v otázkach prijímania migrantov a udeľovania azylu alebo v otázkach vnútornej bezpečnosti štátu.“
„ide o snahu prinútiť Slovensko akceptovať želania Bruselu a silných hráčov v EÚ, medziiným aj direktívne prijímanie migrantov a zavedenie systému trvalého osídľovania Európy riadeného z Bruselu, prijatiu zvrátenej „gender“ ideológie, Istanbulského dohovoru, odstraňovanie tradičných kresťanských hodnôt a oslabenie bloku štátov V4. Na tento účel sa vonkajší tlak na štát bude pravdepodobne “dávkovať podľa potreby”.“
K Sorosovi (OSF a nielen…):
„Na Slovensku pôsobí dlhodobo mimovládna organizácia „Otvorená spoločnosť“ (Open Society), ktorá patrí pánovi Sorosovi, pričom jej vedúcou predstaviteľkou bola svojho času aj bývalá predsedníčka vlády a ďalší politici v štáte, čo potvrdzuje vysoký stupeň zakotvenia v spoločnosti. Okrem tejto mimovládnej organizácie je na Slovensku množstvo ďalších mimovládnych organizácií podporovaných priamo miliardárom Georgeom Sorosom alebo z prostriedkov poskytovaných vládami niektorých krajín…“
(osobný doplnok – fondy EÚ a Nórske fondy).
https://www.hlavnespravy.sk/rozhovor-stefana-harabina-pre-zahranicnu-informacnu-agenturu-o-sucasnej-situacii-na-slovensku/1339314
Zhoda (paralely): Proti Sorosovi robí opatrenia Orbán, povedal, že v udalostiach na Slovensku je jasný Sorosov rukopis, zákrok chystá aj Poľsko a po tom čo sa deje na Slovensku, by aj premiér Fico mal uvažovať o zákone o cudzích agentoch. Takýto zákon majú v USA, Izraeli, Rusku a iných krajinách.
Na Georga Sorosa ukázal prstom aj Nigel Farage.

Pamätajte si (a pohnite svojimi lenivými so systémom zžitými a s ním kolaborujúcimi vašimi dnes bezradnými a stuhnutými mozgami):
Systém „štandardnej“ partokracie prežratý najskôr korupciou lobingu jednotlivcov a záujmových skupín, potom oligarchokraciou, ktorá vydiera tých politikov, ktorých predtým úspešne lobingom korumpovala, a ako sa javí, už aj mafiokraciou, nie je možné už zmeniť ani ozdraviť ani zmierniť už žiadnymi predčasnými ani riadnymi parlamentnými voľbami, ale len zmenou systému!
Vezmite na vedomie aj toto:
Slovensko nepotrebuje systémové zmeny, tie Slovensku nepomôžu!
Slovensko potrebuje zásadnú a komplexnú zmenu systému!
Slovensko potrebuje transformáciu horizontálnej (plochej, dvojrozmernej) pseudo demokracie vlády väčšiny na vertikálnu, trojrozmernú, plnohodnotnú a reálnu demokraciu!
Demokraciu, ktorá umožní podiel na moci a vládnutí väčšinám aj menšinám.
Systém vertikálnej demokracie umožní reálne naplnenie a uvedenie do života všetkých základných ľudských práv, v časti ich rámcového kódexu v položkách
a/ rovnosť práv,
b/ rovnaké zaobchádzanie.
K ľudským právam recipročne a paralelne (!) patria aj ľudské povinnosti. Tie sa ale v teórii a praxi ľudských práv vôbec nespomínajú, ľuďom sú do ich hláv zaliečavo tlačené len ich ľudské slobody a práva, ale žiadne ľudské povinnosti!
Z vašich hláv je vytláčané aj svedomie a zmysel pre mieru vecí!
Namiesto svedomia a zmyslu pre mieru vecí vám do hláv tlačia bezbrehé individuálne, individualizované a atomizované slobody a práva! 
Lebo neoliberálna, nekonečne slobodná spoločnosť! Fšetci môžu fšetko a nik nemusí nič, čo nie je ošetrené zákonom.
Štát chráni len to, čo ukladá zákon, a dohliada na to, aby sa ľudia pre svoje slobody a práva vzájomne nemydlili a nepožrali.
A to je utópia ako vyšitá! (Francis Fukuyama).
Je ale reálnejším konflikt civilizácií, kultúr a náboženstiev priamo na pôde Európy a EÚ, a na Slovensku mu môže zabrániť len stabilná a racionálna slovenská vláda po jej vnútornej rekonštrukcii.
(Samuel Huntington)

EŠTE RAZ:
Partokraciu prežratú oligarchokraciou a obe napadnuté mafiokraciou nie je možné zmeniť žiadnymi voľbami!
Žiadne voľby príčiny chorého systému neodstránia!
Slovensko nepotrebuje systémové zmeny.
Slovensko potrebuje zmenu systému.
Zmena systému nehovorí nič o socializme! Vôbec nič o tretej ceste (hoc môže mať aj také konotácie).
Systémová zmena nerovná sa zmena systému presne tak, ako voľný obchod nerovná sa slobodný obchod.
Rozlišujem slobodný a voľný obchod tak, že voľný obchod nerovná sa slobodný obchod.
Rozlišujem slobodný a voľný obchod tak, ako systémovú zmenu od zmeny systému.
Systémové zmeny sa dejú aj ako kozmetické zmeny vo vnútri systému. Zmena systému nerovná sa kozmetické alebo len čiastkové zmeny systému.
O základných prvkoch zmeny systému píšem v predošlom “Vyznaní” ako o nevyhnutných krokoch, ktoré predchádzajú zmenám systému, v procese prechodu (zmeny) primitívnej (dvojrozmernej, plochej) horizontálnej demokracie na vertikálnu demokraciu, kde ľudu a občanom budú slúžiť (nie vládnuť!) reálne intelektuálne a duchovné elity, delegované „zdola“.

Binárny systém slovenskej horizontálnej (plochej, dvojrozmernej) bude platiť až do zmeny sysxtému: Pred voľbami máte hodnotu NULA, pri voľbách JEDNA a po nich znova NULA. Dôvod – vaša pasivita. Z vás, občanov, raz za štyri roky, sa stávajú obyvatelia (Zeman). Po voľbách ste zasa nepotrební a prekážate vládnucej moci v jej vládnutí. Pred termínom ďalších volieb si na vás zasa spomenú a budú vás potrebovať. A prosiť. Presviedčať. Sľubovať. A “pokorne” sa vám plaziť pod nohami. Budú vás korumpovať. Platiť vám každý ich volebný lístok. A tak to ide každé štyri roky. To je hovnosystém. Vy si ho každé štyri roky potvrdzujete a vo voľbách legalizujete. V medzičase nepohnete ani prstom. A musí vás prebudiť dvojnásobná vražda, s bohvie akým pozadím…
Uvedomte si aj ľudsko-právne (občianske a politické) a vezmite na vedomie, že: Právo voliť je právo, nie povinnosť! (Zaoberám sa ľudskými právami.)
V príprave na zmenu systému sú potrebné prípravné kroky (systémové zmeny) ktoré uvádzam v očíslovaných bodoch v predošlom článku (Osobné vyznanie systému…) a prenášam ich sem, aby ho čítalo čo najviac obyvateľov Slovenska:
1. 
Zmena zákona o politických stranách (ich postavenie a financovanie)
2. Zmena volebného zákona.
3. Zmena zákona o mimovládkach (ich postavenie a financovanie).
4. Neumožniť „liberálnym“ sorosovským médiám, s jeho mimovládkami, zasahovanie do národno-štátnych záujmov Slovenska a do tvorby jeho suverénnych a zvrchovaných vnútorných a vonkajších politík!
5. Nedovoľte, aby Sorosovi poskoci a jeho užitoční užitoční idioti práve v týchto dňoch vymetali stredné školy a vymývali mozgy študentom láskou k EÚ, dúhe (multipohlavnosť, multirodovosť!) a láskou k „rodovej rovnosti“ (poznatky).
Dožadujte sa úplného odmietnutia Istanbulského dohovoru späť vzatím podpisu Slovenska!
Prípravných krokov je oveľa viac, zmienil som základné, podľa novej legislatívy by sa mali riadiť už parlamentné voľby 2020… (po nich budú mať pokračovanie). Politickú vôľu k legislatívnym zmenám, si, obyvatelia, možno raz občania, budete musieť vynútiť. Hoc aj na uliciach a námestiach…
V boji s korupciou treba odstraňovať korupčné prostredie. V boji s oligarchokraciou treba odstraňovať oligarchické osvetie a zásvetie. V boji proti mafii treba odstrániť ekonomické nerovnosti na Slovensku. Treba postupne odbúravať štátny etatizmus (dozor, dohľad, tútorstvo) nad podnikaním na Slovensku (slobodné podnikanie, slobodný obchod, podľa ľusko-právnej zásady rovnosť práv a rovnaké zaobchádzanie).
K tomu je treba jednoznačne a nezámenne ustáliť pojmy (dichotómie):
VOĽNÝ OBCHOD – SLOBODNÝ OBCHOD
SYSTÉMOVÁ ZMENA – ZMENA SYSTÉMU
Voľný obchod rovná sa globálny nadnárodný obchod, ktorý zakladajú nadnárodné globálne obchodné zmluvy (TTP, TTIP, NAFTA, CETA…). Sú zotročujúce a viazané na úžasné sankcie (právnicky super ošetrené).
Slobodný obchod rovná sa obchod oslobodený od nadnárodných globálnych obchodných zmlúv a nahradený dvojstrannými slobodnými obchodnými zmluvami, ktoré tiež umožňujú slobodnú obchodnú výmenu bez cla a colných bariér…
Vec dohody dvoch strán slobodnej obchodnej zmluvy. Môžu byť vzájomne výhodnejšie, a hlavne nezotročujúce Globálnym Prediktorom nadnárodného globálneho neoliberálneho kapitalizmu!

Samozrejme, že musí dôjsť aj k vyčisteniu PZ SR nie „od chvosta“ ale od „Hlavy“. Na vrchol PZ treba postaviť eticky nepriestrelnú osobu z radov PZ. Ale nesmie to byť ani žiadny z námestníkov „generála“. PZ vie pracovať sám, bez Kaliňáka alebo jeho nástupcu, námestníčky, nepotrebuje, aby mu pri práci ktosi na ňu „svietil“! A to by malo platiť aj po prípadných predčasných voľbách!!! Žiadna taká „asistencia“ nie je potrebná, žiaduca a dôveryhodná! POZOR! Po každých parlamentných voľbách dochádza k nechutnému deleniu koristi (rezorty, ministerstvá). Odpolitizovať! Odstrihnúť väzby na politické subjekty obomi smermi! Nech tam nepchajú svoje politické paprče! Vládny program sa dá na ministerstvo doručiť aj poštou alebo nestraníckym apolitickým kuriérom! A na kontrolu plnenia vládneho programu treba nezávislé kontrolné, nestranícke a apolitické orgány. Tak, akým má byť nezávislá, nestranícka a apolitická inšpekčná služba pre ozbrojené zbory!
Inšpekciu ministerstva vnútra treba vyčistiť podobným spôsobom ako policajný zbor. Ak má plniť svoje úlohy, musí byť postavená mimo ministerstvo vnútra na nezávislú horizontálnu úroveň nezávislej prokuratúry a SIS.
Za daného stavu už nie (!) ani pod kontrolou parlamentných hovno výborov!

Ak sa piatkové protesty budú niesť v znamení vôle ich organizátorov a protagonistov, a ovce ako vždy budú poslúchať, lebo ovce potrebujú bačov, lebo ovce sú nesvojprávne, a tie ovce sa budú ako v košiari vzbúrené ovce dožadovať predčasných volieb, tak:
Organizujte a koordinujte svoje protesty, v iných termínoch, než protesty ovcí, protesty, ktoré budú nesené na vlne podpory návrhu na rekonštrukciu a kreovanie novej koaličnej vlády tak, ako bola predložená prezidentovi a tak, ako bola prijatá prezidentom!
Je to ten jediný a možný  spôsob zachovania a udržania vnútornej politickej a občianskej stability Slovenska!
Boh vám v tom pomáhaj!
Ak som vám vyššie 5 bodový plán, ktorý tvoria nevyhnutné systémové zmeny vedúce k zmene systému, a prechodu od horizontálnej k vertikálnej demokracii, lebo to je dobrá a reálna demokracia, stanovte novej vláde časové limity pre ich postupné plnenie a ktorej účel je:
1. Umožniť vyšetrenie vraždy investigatívca Jána Kuciaka a jeho snúbenice;
2. Priviesť Slovensko bezpečne k riadnym parlamentným voľbám 2020.
Do toho času sa už nedá stihnúť všetko, ale to, čo je zásadné (5 bodov) sa dá stihnúť ľavou zadnou. Zmienené legislatívne zmeny je možné vykonať takmer expresne, pretože už pred pripravené, len neprejednané a neschválené návrhy zákonov, lebo na ich prejednanie a schválenie nebola politická vôľa, ležia “na čakačke” v parlamentných zásuvkách…
3. Ak prípadnú vládu po jej rekonštrucii s dôverou alebo bez dôvery pustíte spod svojej kontroly, vaše, naše a spoločné nádeje na zmenu systému, a s ním nastolenie vlády práva, poriadku a spravodlivosti pôjdu nenávratne do stratena…
A budete to trpko a nevratne ľutovať.
Pamätajte na toto:

Člováci a človenky, máte IQ, EQ, rozum, intelekt, svedomie, slobodnú vôľu, osobnú a sprostredkovanú zážitkovú skúsenosť a poznanie, ľudskú, občiansku, historickú a politickú pamäť, čo sú vaše ľudské a jedinečné atribúty.
Tak s nimi pracujte!

POZOR! Neškrabkajte mládež a študentov pod bradičkami, nedávajte im moc do rúk, lebo urobia za vás aj to, o čo ich nežiadate a budete to trpko ľutovať!
Sú masívne manipulovaní Sorosovou OSF, ktorá posiela svojich emisárov na školy a do testov PISA 2018 zaviedla „Ľudia vo svete globalizácie“ (výchova k tolerancii a multikulturalizmu verzus tradície a stereotypy).
A to je ideológia proto neofašizmu!
Zdroj: TA3
Ide o frontálny útok na rasovú, etnickú, národnú a národnostnú a náboženskú homogenitu a národno-štátnu identitu krajín V-4 a Slovenska!
Práve preto protagonisti a organizátori protestov stupňujú svoje požiadavky a aj preto chcú predčasné voľby a š
tudentov majú pre tento účel zmáknutých, predpripravených a naprogramovaných!

Pekne pozdravujem. 🙂
Juraj Režo alias notorickyobcan

 

 

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Juraj Režo

O AUTOROVI

MOJE OSOBNÉ VYZNANIE LÁSKY K SYSTÉMU
Ako a eko ďalej? Okrídlené „Pravda a láska zvíťazia nad lžou a nenávisťou“ je nenaplnená hypotéza „Veľkého Novembra“.
Výsledok tu máme dnes, v hektike ostatného a ostávajúceho času poslednej voľby:
Žiadna láska. Len nenávisť, lož, zloba a závisť.
Môj odkaz Európskej únii (prebieha v nej invazívna islamizácia kresťanskej Európy):
Pravda je pravda. Lož je lož. Polopravda je lož. Existuje len pravda alebo lož. Relativizácia pravdy je lož.
Pravda: Liberálna demokracia je orwellizmus. Falošný newspeak.
Liberálna demokracia je podliezavý a sladký podvod, mačkažák (falošné mačacie zlato).
Nie je pravou hodnotou. Pravé hodnoty sa tvoria inak.
Nenastoľuje reálnu slobodu, ale diktatúru falošných slobôd práv. Tretiu totalitu. Neoliberálny fašizmus. New world order.
Európa, chráň svoje rodné a kmeňové kresťanstvo, inak prídeš o život!
Európa, nový svetový poriadok nesmie byť tvojím poriadkom, zachovaj si svoj pôvodný.
New world order je vláda reálneho alebo pomyselného Satana, nastoľovaná neo liberálnou demokraciou, ktorá, ak budeš pokračovať v benevolencii voči nej aj islamu, pod false flag základného práva na náboženské vyznanie, ťa zničí a zotročí. A napokon zlikviduje teba, tvoje kresťanstvo aj islam. A nastolí vládu jediného náboženstva NWO, jednej vlády a jednej meny.
Konflikt judaizmus, kresťanstvo verzus islam sa po domnelom víťazstve islamu zmení na konflikt NWO verzus islam.
A musíš si, vybrať, Európa, čo je pre tvoj život dôležitejšie, či tvoje reálne základné ľudské práva s právom na tvoj dobre udržateľný život od počatia po prirodzenú smrť, alebo otroctvo pod systémom a globálnym metasystémom centrálneho matrixu New world order.
Občania Európy a Slovenska, bojujte s orwellizmami a klamlivým, zaliečavým jazykom a sladkými, zaliečavými rečičkami v bežnom živote a najmä v politike, ktorá vás manipuluje aj pripravenými falošnými prieskumami, a aj nimi vás vťahuje do klamlivých politík, a takto pripravené a „predžuté ovce“ vás vo vašej dobrej viere a nádeji, že sa „konečne“ rozhodnete správne (lebo však aj prieskumy..!) vás posiela k volebným urnám a na budúce krvavé jatky...
To je LOŽ! Klamú vás od rána do večera (aj v noci)!
A používajú, zneužívajú proti vám svojich platených užitočných idiotov.
Pekne pozdravujem. :-)
Autor článkov: Juraj Režo alias notorickyobcan

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 288

Celkové hodnotenie: 12.19

Priemerná čítanosť: 1133

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    Bývalý prezident Arsenalu Chips Keswick zomrel vo veku 84 rokov

    0icon

    Bývalý prezident futbalového Arsenalu Sir Chips Keswick zomrel vo veku 84 rokov. Na čele londýnskeho klubu bol v rokoch 2013-2020. V správnej rade Arsenalu pôsobil…

    Na D2 za tunelom Sitina smerom na Most Lanfranconi sa zrazili dve autá

    0icon

    Na bratislavskej diaľnici D2 za tunelom Sitina smerom na Most Lanfranconi do Petržalky sa v ľavom jazdnom pruhu zrazili dve autá, tvoria sa tam kolóny.…

    Bratislavský Ústav na výkon väzby a trestu navštívila delegácia z Čiernej Hory

    0icon

    Bratislava 19. apríla 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Miroslav Košírer)   Slovensko je v počte väznených osôb na nelichotivom druhom mieste v rámci EÚ, konštatoval Michal Sedliak. Na pôde…

    Envirorezort si pripomína Deň Zeme

    0icon

    V pondelok 22. apríla si svet pripomenie Deň Zeme, ktorého cieľom je zvýšiť povedomie o environmentálnych problémoch, ako sú zmena klímy, znečistenie, ochrana prírody a…

    Radiačná situácia bola aj v uplynulých dňoch stabilná

    0icon

    Radiačná situácia na Slovensku bola aj v období od 12. do 18. apríla stabilná. Ani v iných krajinách Európy sa nezaznamenali výrazné odchýlky od štandardne…

    Šéfredaktori troch titulov News and Media Holding reagujú na kritiku konkurencie

    0icon

    Bratislava 19. apríla 2024 (HSP/ Plus Jeden Deň/ Foto: Pixabay)   Stupňujúce sa útoky z konkurenčných médií prinútili šéfredaktorov titulov Plus JEDEN DEŇ, Nový Čas…

    Rokovaniu v piatok dominovala diskusia o zmenách vo Fonde na podporu umenia

    0icon

    Piatkovej diskusii v Národnej rade (NR) SR dominovala novela zákona o Fonde na podporu umenia z dielne SNS. Opozičným poslancom prekáža najmä spôsob rozhodovania o…

    SaS podá návrh na odvolanie Rudolfa Huliaka z postu predsedu výboru

    0icon

    Opozičná strana SaS podá na ďalšiu schôdzu parlamentu návrh na odvolanie Rudolfa Huliaka (SNS) z postu predsedu výboru pre pôdohospodárstvo a životné prostredia. Na tlačovej…

    Prezidentka: Akékoľvek snahy ovládať kultúru sú prejavom nekultúrnosti

    0icon

    Štát má vytvárať predpoklady a podmienky pre kultúru a nie ju politicky ovládať. Vyhlásila to prezidentka SR Zuzana Čaputová, ktorá v piatok prijala zástupcov kultúrnej…

    Ministerstvo kultúry upozorňuje - Slušne ale rázne: Prestaňte robiť hanbu slovenskej kultúre aj v zahraničí!

    0icon

    Bratislava 19. apríla 2024 (HSP/Foto:screenshot)   Výrazné žlté farby, amplióny, exriaditeľ Kunsthalle Bratislava Jen Kratochvíl v ružovej šiltovke, s náušnicou v uchu a k tomu…

    Vášeň v Tebe

    Auto Trendy

    Reklama

    Armádny Magazín

    TopDesať

    FOTO DŇA