RUŽENEC, sloboda slova a diskusie vo verejnom mediálnom priestore

Zvýšený čitateľský záujem o články Varovanie a Fabiani a následné sklamanie (pád vašej karmy, lebo to je vaša karma, svoju si tvorím inak, nie článkami!) lebo ako autor článkov nechcem násilie, šibenice, krv ani predčasné voľby až do krajných možností (tiež môj článok), som za vnútornú očistu vlády a jej inštitúcií, aby tá, mohla dovládnuť, ako riadne zvolená občanmi, spochybnil som aj (som si dovolil!) reálnu existenciu démonického Sorosovho Fabianiho, ale neodmietol a nespochybnil som reálny vplyv Sorosovej OSF na vývoj a stav vecí na Slovensku, a vyvolal aj, veľmi slušne povedané, jej škaredosťou pozoruhodnú diskusiu pod ostatnými mojimi článkami…
Znova opakujem:
Slovensko zatiaľ (ale vlastnou vinou!) nie je pripravené na predčasné, ale ani na riadne parlamentné voľby!
Opozícia s pravdami, polopravdami a lžami a s krvavými očami a penou na ústach chce prevziať moc a zmeniť charakter štátu, ale na vládnutie nie je pripravená, lebo nebude schopná sa dohodnúť na spoločnom programe s neoliberálmi…
Slovenská vláda musí, aj za trest, po vnútornej rekonštrukcii a očiste od persón, prepojených na organizovaný zločin,  následne dovládnuť do riadnych parlamentných volieb a vy, máte do toho času už poslednú (!) možnosť protestmi “Postavme sa za slušné Slovensko!” nastoliť vládu poriadku a práva, nie ešte väčšieho chaosu!
Bez majdanizácie Slovenska!
Krvavých revolúcií bolo viac, než dosť, a všetky sa vzájomne požrali.
Naša „nežná“ potrebuje reparát. Už 26 rokov…
Ukradli nám ju. Nechali sme si!
Chce to váš trvalý monitoring očistných krokov…
Nenechať “ich” nečinne “spať”, majú nám slúžiť 24 hodín denne!
Na odstránenie korupcie (aj provízie!) daňových únikov a očisty vlády netreba ďalšiu trestnú činnosť kryjúce hovno komisie (!) a výbory, ale konkrétne kroky a skutky.
Prichádza revízia a rekonštrukcia Veľkého Novembra!
Musí ale prebehnúť tak, že vinníci nesmú niesť len politickú zodpovednosť, ale budú po zásluhe postavení pred riadny trestný súd!
Náš právny poriadok pozná pojem vlastizrada a sabotáž!
Náš právny poriadok, a je to priamo Ústava SR, pozná legálne a legitímne právo občanov postaviť sa na odpor arogancii moci!
Všetko je už len v rukách a na vôli ľudu a občana, a ak kto z vás chce a lepšie rozumie “ulice!” (akčné výbory, návrat k antickej agore)!
Ak poľavíte vy, poľavia aj oni!
Nerobte znova tie isté chyby.
Budete ich trpko ľutovať.
Tu si prečítajte a sami diagnostikujte mentálny stav spoločnosti a jej pripravenosť viesť slušné, korektné vecné a konštruktívne diskusie…
Pamätníci, porovnajte ich s tými, ktoré boli vedené na úrovni VPN (Slovensko) a OF (Česko) a kam napokon viedli…

Sám “Ježiš Kristus” do diskusií poslal “diskutéra” s nickom RUŽENEC, hlásateľa a arbitra “kresťanskej lásky blížneho k blížnym”:
Diskutér s nickom Ruženec, troll, vydávajúci sa za kresťana, kritizuje môj jazyk, ktorým dávam veciam a ľuďom ich “politicky nekorektné” ale z pohľadu sémantiky a pragmatiky slovenčiny, pravé a priliehavé mená…

Serie mi pod články slovom aj obrazom, uráža mi dokonca rodičov, svojimi exkrementmi mi znehodnocuje diskusie už pod mojím štvrtým článkom. Ruženec je jeho najnovší nick (predtým Pokoj a Doba).
Nekoná DISQUS, nekonajú Hlavné správy, na individuálne podnety konajú OČTK.
Tie ale zo zákona môžu a majú (právo aj povinnosť) konať na podnet aj bez neho…
Vkladám sken troch z mnohých útokov diskutéra RUŽENEC na integritu mojej osoby vo verejnom mediálnom priestore. Toto nie je povinný zniesť nik, či je to politik alebo inak verejne činná osoba:


OLIVER mi posielal guľku do hlavy. Blbosť. Nie som investigatívec. Len obyčajný „šedý“ bloger:

Žiaľ, s ospravedlnením OLIVER meškal napriek môjmu varovaniu. Ospravedlnil sa mi, až ale potom, čo sa mu zarosili okuliare, keď si uvedomil, akú správu mi poslal. Ak by sa neospravedlnil, ide o nebezpečné vyhrážanie. Po dohode to “uhrám” na priestupok a vzájomný zmier.
Neskoro spamätal. Nestihol. V týchto veciach som rýchly, lebo malo mi ísť o život. Sorry. Nabudúce. Aj ako výstraha pre tých, pre ktorých som “červené súkno”. Ak by to mienil vážne, neoznámi mi to v diskusii…
Prokuratúra aj PZ majú údaje o okolnostiach a spôsobe vyhrážania sa zavraždenému Kuciakovi (určite uviedol do zápisnice). Ale ja nie som Ján Kuciak… (to mi odľahlo).
Poučenie (Jan Werich):
„Nechtěl bych říct něco, co bych pak nerad slyšel.“
Za seba:
„Som zodpovedný za všetko, čo kde poviem a napíšem. Pred sebou, svetom a zákonom.“
K agresorom sa správam recipročne. Reagujem primerane, vždy až následne proti prvému hýbateľovi agresie. Viem, čo je kódex diskutéra. Vlastne sa ním ani riadiť a čítať si ho pred písaním každého komentára nemusím. A také, že (rady a odporúčania):
„Nevšímaj si ich, ignoruj ich, u mňa neplatí.“
Každý svojprávny diskutér je zodpovedný za seba a za to, čo nepíše do diskusie. Každý „normálny“ diskutér nebude oznamovať svojej budúcej obeti, že bude jej vrahom.
Nenávidím anonymitu diskusií, ktorá im v dobrej viere ich nedohľadateľnosti a nepostihnuteľnosti dáva odvahu útočiť. Ten zavraždený investigatívec Kuciak sa ale z extrémne vážnych osobných dôvodov pomoci a ochrany domáhal viac ako 40 dní. Domohol sa vraždy. To bola iná „káva“.
Prečo ale môžem mať a mám problém s diskutérmi ako autor článkov, v ktorých (ostatné tri):
Vyjadrujem podporu vláde. Som proti predčasným voľbám. Odmietol som existenciu osoby Marcello Fabiani, údajnej „pravej ruky“ Georga Sorosa, ktorý mal v predvečer prvého protestu prísť do Bratislavy ako organizátor a architekt farebných revolúcií ako neoverený hoax, s korektnými odkazmi na zdroje (aenews.cz a ďalšie). Varoval som pred majdanizáciou Slovenska. Neprajem si majdanizáciu Slovenska.
Preto. Lebo nepíšem, čo chcú čítať, sklamávam ich očakávania, preto mi trollujú diskusie a hejtujú moju osobu.
Šéfredaktor Hlavné správy mi hrozí, že ma ako autora zablokuje (mailová komunikácia). Dôvod – diskusie. Dôvod – nechce mať problémy s OČTK navyše.
S obete radšej robí páchateľa. Lebo: „Nie vrah ale zavraždený je vinný!“ (Franz Werfel) Zaoberá sa tým forezná psychológia a viktimológia (victima rovná sa obeť). Ako príklad kriminalisticko-viktimologická pracovná hypotéza: Obeť sa vrhá do náruče vraha.
Verte-neverte, po dvojnásobnej vražde (investigatívec a snúbenica) netrpím žiadnym nadšením a dúfam, že píšem zrozumiteľne.
Dnes (piatok) sa začala hlavná časť verejných protestov s požiadavkami na odstúpenie vlády a predčasné voľby. Sú toho plné diskusie…
Som “na rane” ako autor, a páchateľ, osoba zodpovedná za vraždu novinára a rozvrat spoločnosti, lebo nehecujem, nehejtujem, a nepíšem, čo chcú čítať…

Diskutér RUŽENEC zistil, lebo sa mi intenzívne venuje, že denník PRAVDA mi kedysi zrušil účet blogera Pravda a oznamuje mi v diskusii, že ide Pravde písať ďakovný list. Nič mu priamo vysvetľovať nebudem, zahltil by som diskusie spamom, a nemalo by to cenu, lebo o fakty nemá záujem, fabuluje si ich po svojom. Dal mi príležitosť tu a k tomuto:
Curiculum vitae blogera Juraj Režo alias notorickyobcan
Píšem 10 rokov. Otvorený (prístupný) účet mám na SME. Zrušili mi len účet diskutéra. Dôvod: Údajné odmietanie práv istej neexistujúcej „menšiny“ skrátene zvanej dúha. Za daných okolností som stratil záujem o písanie pre tento neo liberálny denník.
Denník novej progresívnej ľavice neomarxistov PRAVDA mi zablokoval účet blogera. Dôvod: Údajné odmietanie údajných práv istej neexistujúcej údajnej „menšiny“ skrátene zvanej dúha.
Otvorený účet a voľný vstup mám na portále BLOGOVISKO. Blogovisko je sporadicky „navštevované“, pri jednom z hekerských útokov som prišiel o tri ostatné články…
S takzvaným konšpiračným webom Hlavné správy, mojím aktuálnym hostiteľom mám spoločné len to, že som tu registrovaný ako bloger a tento môj hostiteľský web má pre mňa príťažlivý, užívateľsky a službami dobre vybavený a vzhľadný editor vo výsledku a zarovnáva text na obe strany. Nič viac ani menej. O tom, čo píšem zväčša ani nevie, všetko zaisťuje stroj (softwér). V pondelok 5-teho marca boli HS napadnuté hakermi z Kremľa. Mal som neskutočné problémy s editáciou článku o osobe Marcello Fabiani…
Problém nastal skôr, už predtým, keď boli HS oslovené OČTK dožiadaním osobných údajov pár anonymných diskutérov rangu podobných diskutérovi a trollovi s nickom RUŽENEC…
Že mám s HS problém, vedia aj OČTK…
Rozhodol som sa vo veci nekonať a ponechať veciam voľný priebeh…
Aby z obete nebol páchateľ. 🙂
Už s nimi nekomunikujem, zvažujem ale osobnú návštevu redakcie a šéfredaktora Hlavných správ…
V záhlaví svojho archívu článkov a pri každom z článkov vpravo mám niečo o svojej osobe, v závere nájdete aj toto (skúsenosť, pre istotu):
Situácia a jej vývoj vo veci slobody slova na Slovensku a súvislosti (vražda Kuciaka a extrémizmus)
Premiér vlády až do odhalenia momentu vraždy novinára Aktualít deklaroval Slovensko spolu s jeho (JEHO) ekonomickými úspechmi, ako slobodnú krajinu s takmer dokonalou a stále sa rozvíjajúcou demokraciou a nikým a ničím, tobôž ním, neobmedzovanou slobodou médií a slova…
V roku 2015, keď Angela von Merkel pozvala celý svet do Európy a Nemecka, sa najmä v stredovýchodnej Európe zdvihla nebývalá vlna odporu proti bezbrehej a neriadenej migrácii a scestnému multikulturalizmu, prinášajúcemu množstvo bezpečnostných rizík, a s pribúdajúcimi poznatkami (terorizmus) došlo k nárastu nielen pravicového a ľavicového extrémizmu, ktoré zaujali svoje bojové pozície proti sebe. V medzipriestore „lieta zľava doprava“ nevinná občianska, najmä autochtónna spoločnosť… (ja, vy, my…).
Najmä zo strany novej neomarxistickej ľavice a ich médií prepukla vojna proti údajnému (!) rasizmu, antisemitizmu, xenofóbii, tiež homofóbii a rusofóbia.
V priestore európskeho extrémizmu stojí proti sebe ANTIFA (slniečkári, vítači a ochrancovia „práv“ dúhy) verzus IDENTITÁRI (vlastenectvo, národno-štátny záujem autochtónnych štátotvorných národov Európy, pôvodné európske hodnoty a bezpečnosť občanov).
Ďalšie dôvody zvýšeného spoločenského napätia v Európe, krajinách V-4 a na Slovensku – kríza takzvaných štandardných politických strán
Takzvaný štandardný politický systém takzvanej štandardnej partokracie sa vyčerpal, je v rozklade aj zvnútra rozožieraný oligarchokraciou v súbehu s ich mafianizáciou…
Na politickú scénu prichádzajú systémovými stranami označované politické subjekty a osoby, s nálepkami „antisystémoví populisti a extrémisti“.
Ako nálepka má zmysel a význam len v „štandardnom“ orwellovskom jazyku takzvaných štandardných politických subjektov.
Takzvané štandardné politické subjekty v EÚ prechádzajú vnútornými krízami aj preto, že nevnímajú a ignorujú tikot ich, svojich, biologických hodín…
A medzi sebou majú každé štyri roky volené politické „zombie“…

OČTK a súdy ale konali a konajú najmä smerom k len a proti takzvanému pravicovému extrémizmu, ľavicovému extrémizmu sa cudne vyhýbajú…
Naostatok sa nedávno ako k nebezpečnému pravicovému extrémistovi a antisemitovi správala NAKA, keď na jeho osobu, manželku a deti Tibora Eliota Rostasa ráno o pol siedmej po zuby ozbrojení borci  mierili samopalmi, pripravenými k streľbe…
Pre Sheilu (ošťala a spálila Korán na videozáznam) si prišlo niekoľko podobných ozbrojencov…
Novo ľavičiar a neomarxista Havran je vo veci ním označeného „zaprdeného hlupáka štúrovca Vajanského“ ako „statočný a neohrozený bojovník proti antisemitizmu“ nedotknuteľný a chránený aj ako poklad „verejnoprávnej“ STV.
Árpád Soltész a Ing Oľga Pietruchová (rodová ideologička MPSVaR) nemali problém s označením „biela luza a spodina“.
Stíhanie Soltésza bolo zastavené (skutok prejavu rasizmu sa nestal). Podobný problém nemajú ani persóny blízke ANTIFA.
Beží stále neukončené súdne konanie vo veci charakteru ĽSNS (zatiaľ je legálne zvolenou parlamentnou stranou).
V justičnej jdikatúre je niekoľko súdnych spisov z vecne aj procesne zbabraných politických súdnych procesov, už aj „experiment“ vo veci Rudolf Steigauf (z pôvodných 5 rokov nepo OS Revúca na 2 roky po so skúšobnou dobou na 5 rokov KS Banská Bystrica…).
Súdne konanie proti osobe Marek Baláž vykazuje tiež pozoruhodnosti a zvláštnosti v znaleckom dokazovaní údajného trestného skutku extrémizmu…
OČTK majú na slobodu slova prinajmenej dva metre. Kto je stíhaný, kto nie je. Kde sa skutok stal, kde sa nestal. Kde ten istý skutok trestný je, kde nie je…
K slobode slova na Slovensku a slobode médií
Mocenské záujmy vládnej koalície tobôž stav veci po dvojnásobnej vražde (novinár plus snúbenica) predsedovi vlády a koalícii nedávajú už ani časový priestor na oboznámenie sa s reálnym stavom vecí verejných v časti sloboda slova a prejavu ani preverovaniu stavu investigatívnej žurnalistiky, ktorá supluje alebo dopĺňa to, čo vládne inštitúcie vo veciach boja proti korupcii, daňovým podvodom a únikom…
Niet ani pokus o preskúmanie definičného zázemia slobody slova vo vzťahu k verbálnemu a neverbálnemu extrémizmu, jeho hraníc a limitov…
Pre istotu sa okuliare rosia mne, keď priebežne zisťujem, kto všetko aj z kompetentných zo zákona, má v znalostiach a odlíšení pojmov neofašizmus a neonacizmus, riadny hokej. Ide o zámeny jedného s druhým a miešanie oboch dokopy.
Na Slovensku už dva roky zúri mediálna vojna smerom von i dnu aj v zmienených veciach, bojuje sa raketami typu vzduch-vzduch, povetrím lietajú “kvalifikované” nálepky.
Pôvodne, aby som ušetril a ochránil pred osobnými útokmi svoju osobu ale aj slušných diskutujúcich, pred tými, ktorí sa prídu do diskusií žrať so mnou a medzi sebou, som zamýšľal využiť možnosť zakázať diskusiu pod mojimi článkami.
Diskusie povoľujú alebo nie Denník N, SME, PRAVDA, podľa typu a citlivosti témy…
Za seba som sa rozhodol, že to neurobím v naliehavom a už dávno prezretom verejnom spoločenskom záujme. …
Dôvod: Aby všetci, ktorí sú zodpovední za zriadenie a prevádzku anonymných diskusií, videli, ako sa stav mentálneho zdravia spoločnosti zhoršuje.
Anonymné diskusie sú zrkadlom spoločnosti a stavu jej mentálneho ľudského, občianskeho individuálneho a spoločenského vedomia a zdravia spoločnosti.

Diskusie vo verejnom mediálnom priestore sú informačným poľom sociálnej psychológie a diagnostiky mentálneho stavu spoločnosti, generujú materiál pre stanovenie diagnózy spoločnosti a odpovedí na otázku:
Je slovenská spoločnosť schopná a spôsobilá sledovať spoločný záujem a ciele?
Konštatovanie (zistené a zovšeobecnené poznatky aj ako diagnóza stavu spoločnosti):
Slovenská spoločnosť nie je schopná a spôsobilá sledovať spoločný verejný záujem a čiastkové ciele v spoločnom verejnom záujme.
Slovenská spoločnosť nie je ani občianska, tobôž otvorená občianska spoločnosť.
Takou ju neurobí ani Sorosova Open Society Foundation (OSF).
Otvorená občianska spoločnosť je v nás.
Neurobia ju otvorenou občianskou spoločnosťou ani Sorosove mimovládky, takzvané „neziskovky“, ktoré sa správajú kontraproduktívne.
Dôvod: Do svojej činnosti vnášajú ideológie a politiky, čím sa dostávajú nielen mimo zákon o mimovládkach (apolitickosť) ale aj mimo ústavný rámec Článku 1 odsek 1 Ústavy SR: „Slovensko sa neviaže na žiadnu ideológiu ani náboženstvo.“ (v časti ideológia). Preto.
Mimochodom, verejné diskusie sú zdrojom informácií aj pre vyhľadávaciu činnosť SIS.

Orgány činné v trestnom konaní sú nielen oprávnené, ale aj povinné zo zákona konať na podnet aj bez podnetu. Nie som ochotný chodiť tam ako na klavír.
Preto vo veci nekonám. Svoju oznamovaciu povinnosť som si splnil. Stačilo. Na rade je ktosi iný…
Pridanou hodnotou aj tohto blogu je ale mimo iné aj toto: Každý diskutér je povinný pred vstupom do diskusie prečítať a vziať na vedomie, že:

Kódex blogera upravuje kódex blogera. Kódex diskutéra upravuje kódex diskutéra. Oba uvádzajú minimálne zásady komunikácie, etiky a etikety korektnej a slušnej, vzájomne úctivej komunikácie vo verejnom mediálnom priestore v opore o Ústavu (sloboda slova) a právny poriadok Slovenskej republiky.

Som transparentný a neanonymný autor aj diskutér. Nie zbabelec. Nemám žiadny dôvod sa skrývať za anonymitu a ňou kryť svoje nekalé úmysly alebo trestnú činnosť. Diskutérom som vďačný za všetky korektné a vecné komentáre k téme mojich článkov. Sú pre mňa feedback (spätná väzba a informácia) a jediná odmena. Za svoju robotu nemám ani cent, len osobné hmotné a nehmotné náklady plus to, čo sa o svojej osobe autora, blogera a diskutér a dozvedám v diskusiách pod svojimi článkami.
Osobné útoky ad hominem, nenávistné hejty a hate crime, pozná trestný zákon a Odbor počítačovej kriminality Prezídia PZ SR.
Ak by bol vydaný všeobecný zákaz anonymity diskusií, OČTK by to ušetrilo prácu, pretože by sa znížil počet individuálnych podnetov vo veci…
Anonymita dáva dôvod na páchanie priestupkov, prečinov a trestných činov, preto transparentnosť by ušetrila mnohé stíhania a postihy.
PZ SR a jeho Odbor PK vie, že sa zaoberám ľudskými právami a problematikou dôsledkov anonymných diskusií…
Mojou hlavnou parketou záujmu autora sú ľudské práva v súbehu s právom a ústavným právom.
Venujem sa extrémizmu vo verejnom mediálnom priestore všetkého druhu, extrémizmu zľava aj sprava.

Vyleje sa tá agresivita diskusií zo svojich brehov diskusií von na verejnosť a v piatok, počnúc proti vládnymi protestmi, na námestia?
Bude raz zasa prezident PZ a generálny prokurátor, alebo minister vnútra podávať vysvetlenia na tlačovkách?
Keďže nepíšem novinové správy (udalosť, miesto, čas) blogmi, čo je osobitná forma verejnej publicistiky ponúkam aj teraz pridanú hodnotu k téme…
Vo vzťahu neanonymný autor verzus anonymný diskutér v anonymných diskusiách, dochádza k flagrantnému porušovaniu základných ľudských práv v časti rovnosť práv a rovnaké zaobchádzanie.
Anonymní diskutéri nie sú ľudské osoby a teda, nie sú nositeľmi ľudských práv.
Anonymné diskusie nemajú oporu o Listinu základných práv a slobôd, Chartu práv EÚ, teda ani o Ústavu a zákon. O nič!
Anonymita je zaručená len vo voľbách.
Diskusie nie sú voľby!
Ostatok je ochrana osobných údajov a súkromia ako osobný ľudsko-právny a na jeho pozadí Listinou, Ústavou a zákonom chránený spoločenský záujem.


Odkaz pre diskutéra s najnovším nickom, aktuálne RUŽENEC (predtým Pokoj a predtým Doba):
„Ruženec, si zaprdený hlupák, biela la luza a biely odpad!“ Pripájajú sa ku mne pôvodní autori označení a nálepiek, Havran, Soltész, Pietruchová…“
Môžem ti to úplne legálne, lebo oni mohli. Dôvod: Nejedná sa o právny delikt rasizmu.
Pozri si toto (sedíš na stoličke, čítaš, tak pozeraj a počúvaj. Pulp Fiction videli miliardy ľudí. Videlo ho celé Slovensko. Úryvok ma k ničomu neinšpiruje. Len som si spomenul, že by si si to mal pozrieť, pripomenúť…
Zvolávaš na mňa svojich falošných bohov a vydávaš sa za kresťana, pričom Ezechiel bol jedným z veľkých židovských prorokov Starého zákona, predpovedajúci príchod pravého Ježiša Krista a s ním nástup kresťanstva:
https://www.youtube.com/watch?v=x2WK_eWihdU
Odporúčam ti, vyhľadaj si citovaného Ezechiela. Inak mi nestojíš za nič. Si NULA A NIKTOŠ, ktorý mi serie do diskusií, a tým ich znehodnocuje. Moja robota nad nimi ostáva a pribúda ďalšia.
Za svoj posratý život a skutky, si zodpovedný sám! Si anonymné ZLO, slovom a obrazom zhmotnená zloba a nenávisť kanálového potkana.
Kto ma číta a sleduje aj diskusie, vie, čo si zač.
Ďakujem všetkým, ktorí ho ako trollera v diskusiách odmietli.
Pekne pozdravujem. 🙂
Autor článku: Juraj Režo alias notorickyobcan.

Ďakujem tým, ktorí mi vo veci RUŽENEC vyjadrili podporu a postavili sa proti nemu a za mňa. Vnímam ich s úctou a uznaním ako príklady pre ostatných diskutérov…
Ak chceme ísť za spoločným cieľom, tak len spolu.
Inak platí a bude platiť: “Jeden proti druhému, tretí proti prvému a všetci za hovno.”
A skončíme rovnako.
Na stave vecí verejných a spoločných máme všetci svoj diel viny.
Takže ako a eko ďalej?
Neprajem si ničie krvavé oči a penu na ústach…
Máme IQ, EQ, rozum, intelekt, svedomie a slobodnú vôľu.
Vyberme si.
A užime si.

VŠETKÝM
Veriacim aj neveriacim, kresťanom, pseudo kresťanom, falošným kresťanom, darebákom, vydávajúcim sa za kresťanov:
Oddelenie cirkví od štátu znamená aj svetský inštitút trestného práva
a/ nutná obrana,
b/ krajná núdza.
Platí pre veriacich aj ateistov.
Lebo základné ľudské, občianske a ostatné práva.
Nenávidím anonymitu diskusií a s ňou spojenú agresivitu ad hominem.
Takou je polovica diskusií.
Korektne diskutujem s korektnými anonymnými diskutérmi.
K téme článku a k veci. Nikdy nie k svojej osobe.
Káže tak kódex diskusií.
Ak je proti vám v diskusiách vedený osobný útok, bráňte sa.
To právo vám dáva trestný inštitút nutnej obrany a krajnej núdze.
Ak máte v legálnej držbe zbraň, a osobný agresívny útok bude vedený proti vám mimo diskusiu, naživo a face to face, strieľajte!
V diskusiách vo verejnom mediálnom priestore je vašu osobnú ochranu a bezpečnosť ako diskutérov zaistiť štát, prostredníctvom právneho poriadku a nástrojov na dosiahnutie účelu práva alebo zákroku (OČTK).
Súčasťou právneho poriadku SR je kódex blogera a diskutujúceho.
Vo veci RUŽENEC konám v súlade so zákonom a kódexom diskutujúceho a trestným inštitútom nutnej obrany a krajnej núdze.
V diskusiách…
Zmienené inštitúty, nielen kódex diskusií ste vo vlastnom a verejnom spoločenskom záujme povinní poznať.
Ostatok aj s konzekvenciami je na vás a mimo mňa.
Pekne pozdravujem. 🙂
Juraj Režo alias notorickyobcan

Doplnok 1
Sri Lanka vstupuje do svojho pekla.
Buddhisti su všeobecne považovaní za mierumilovných a neagresívnych…
Prvý útok bol vedný zo strany moslimov.
Toto sa udialo aj v Mjanmarsku.
Prvý útok bol vedený zo strany agresívnych sunnitských moslimov.
Podobnosť až zhoda čisto náhodná?
OSN a pápež vydajú vyhlásenia?
Hmm…

Doplnok 2
Odporúčam RUŽENCOVI misijnú cestu (Mjanmarsko, Bangladéš, Sri Lanka).
RUŽENEC, nestrácaj so mnou čas, konaj!
Svoju misiu začni cvične na bratislavskom námestí…
Hlásaj kresťanskú lásku a evanjelium.
Obehni to nielen tam ale aj v iných slovenských mestách…
Lásku a dobro šír aj po hoteloch so zahraničnými aktivistami.
Choď aj na úrad vlády.

Tak, aj to by sme mali.

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Juraj Režo

O AUTOROVI

MOJE OSOBNÉ VYZNANIE LÁSKY K SYSTÉMU
Ako a eko ďalej? Okrídlené „Pravda a láska zvíťazia nad lžou a nenávisťou“ je nenaplnená hypotéza „Veľkého Novembra“.
Výsledok tu máme dnes, v hektike ostatného a ostávajúceho času poslednej voľby:
Žiadna láska. Len nenávisť, lož, zloba a závisť.
Môj odkaz Európskej únii (prebieha v nej invazívna islamizácia kresťanskej Európy):
Pravda je pravda. Lož je lož. Polopravda je lož. Existuje len pravda alebo lož. Relativizácia pravdy je lož.
Pravda: Liberálna demokracia je orwellizmus. Falošný newspeak.
Liberálna demokracia je podliezavý a sladký podvod, mačkažák (falošné mačacie zlato).
Nie je pravou hodnotou. Pravé hodnoty sa tvoria inak.
Nenastoľuje reálnu slobodu, ale diktatúru falošných slobôd práv. Tretiu totalitu. Neoliberálny fašizmus. New world order.
Európa, chráň svoje rodné a kmeňové kresťanstvo, inak prídeš o život!
Európa, nový svetový poriadok nesmie byť tvojím poriadkom, zachovaj si svoj pôvodný.
New world order je vláda reálneho alebo pomyselného Satana, nastoľovaná neo liberálnou demokraciou, ktorá, ak budeš pokračovať v benevolencii voči nej aj islamu, pod false flag základného práva na náboženské vyznanie, ťa zničí a zotročí. A napokon zlikviduje teba, tvoje kresťanstvo aj islam. A nastolí vládu jediného náboženstva NWO, jednej vlády a jednej meny.
Konflikt judaizmus, kresťanstvo verzus islam sa po domnelom víťazstve islamu zmení na konflikt NWO verzus islam.
A musíš si, vybrať, Európa, čo je pre tvoj život dôležitejšie, či tvoje reálne základné ľudské práva s právom na tvoj dobre udržateľný život od počatia po prirodzenú smrť, alebo otroctvo pod systémom a globálnym metasystémom centrálneho matrixu New world order.
Občania Európy a Slovenska, bojujte s orwellizmami a klamlivým, zaliečavým jazykom a sladkými, zaliečavými rečičkami v bežnom živote a najmä v politike, ktorá vás manipuluje aj pripravenými falošnými prieskumami, a aj nimi vás vťahuje do klamlivých politík, a takto pripravené a „predžuté ovce“ vás vo vašej dobrej viere a nádeji, že sa „konečne“ rozhodnete správne (lebo však aj prieskumy..!) vás posiela k volebným urnám a na budúce krvavé jatky...
To je LOŽ! Klamú vás od rána do večera (aj v noci)!
A používajú, zneužívajú proti vám svojich platených užitočných idiotov.
Pekne pozdravujem. :-)
Autor článkov: Juraj Režo alias notorickyobcan

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 288

Celkové hodnotenie: 12.19

Priemerná čítanosť: 1133

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    Není určeno pro válku s Rusem...

    0icon

    Praha 26. apríla 2024 (HSP/Vidlakovykydy/Foto:AP/Jefferson Siegel/The New York Times via AP, Pool)   Stále mi nedá spát ten veletoč Donalda Trumpa a předsedy sněmovny reprezentantů…

    Enrico Letta: „Oveľa viac než len trh“ (Jednotný trh budúcnosti) – viac únie, menej suverenity

    0icon

    Rím 25. apríla 2024 (HSP/Foto:screenshot twitter)   Alebo: Enrico Letta: „Oveľa viac než len trh“ (Jednotný trh budúcnosti) – vlak do stanice Spojené Štáty Európske…

    Ostrihoňová sa bojí únosu

    0icon

    Bratislava 26. apríla 2024 (HSP/Foto:screenshot youtube)   Tento týždeň sme zaznamenávame „čierny štvrtok“ pre slovenské verejnoprávne médiá... Ešte v stredu večer na mítingu Progresívneho Slovenska (tzv.…

    Ak bez NATO, tak môžeme: Európania sa pripravujú na vojnu s Ruskom

    0icon

    Moskva 26. apríla 2024 (HSP/ria/Foto: vygenerované AI)   V americkej propagande zameranej na Európu dominuje kľúčová téza: boj s Ruskom o Ukrajinu je životne dôležitý…

    KDH navrhuje garanciu bezplatného objednávania k lekárovi

    0icon

    Bratislava 25. apríla 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Jaroslav Novák) Aktualizované 25. apríla 2024 o 20:18 h. Kresťanskí demokrati chcú presadiť, aby sa na pacienta nemohli preniesť náklady spojené…

    Španielska vláda bude dohliadať na federáciu

    0icon

    Španielska vláda bude dohliadať na škandálmi zasiahnutú futbalovú federáciu. Týmto krokom chce docieliť, aby sa vyrovnala so súčasnou krízou. Informovala o tom agentúra AFP

    Poslanci ukončili štvrtkové rokovanie debatou o premnožených medveďoch

    0icon

    Poslanci Národnej rady SR ukončili štvrtkové rokovanie 12. schôdze debatou k návrhu na skrátené legislatívne konanie k vládnej novele zákona o ochrane prírody a krajiny,…

    Prezidentka v Prešove navštívila evanjelické gymnázium i Múzeum Solivar

    0icon

    Vždy som nadšená z východu, sú tu skvelí životaschopní šikovní ľudia a veľmi rada sa sem vraciam. Počas návštevy Prešova to povedala prezidentka SR Zuzana…

    Dopingový prípad čínskych plavcov posúdi nezávislý prokurátor

    0icon

    Svetová antidopingová agentúra požiadala, aby dopingový prípad čínskych plavcov posúdil nezávislý prokurátor. Jej predstavitelia vyšlú do krajiny auditorov, aby zistili, v akom stave je momentálne…

    Jourová po stretnutí s Ficom či Šimkovičovou vyjadrila svoje obavy

    0icon

    Postavenie verejnoprávnych inštitúcií v Európe treba posilňovať. Ich podpora je dôležitá najmä pre jedinečnosť verejnoprávnych vysielateľov na mediálnom trhu. Zhodli sa na tom zástupcovia Ministerstva…

    Vášeň v Tebe

    Auto Trendy

    Reklama

    Armádny Magazín

    TopDesať

    FOTO DŇA