Motív atentátnika je zjavne hlbší, ale dokázal by to bez dopomoci?

 

   Je jasné, že atentátnik nezodpovedá profilu SÚČASNÉHO útočníka!!! MOTÍV TOHTO ATENTÁTNIKA sa však nápadne podobá na útok strelnou zbraňou istou fanatickou feministkou menom Solanas na vtedy veľmi populárneho Andyho Warhola. Bola to neúspešná autorka akejsi podivnej divadelnej hry a tento čin spáchala kvôli zvýšeniu pozornosti okolo nej a jej “diela”. A čo dosiahol náš “progresívny” atentátnik? Jeho “dielo” teraz rozoberajú všetky médiá a mamrajú sa v jeho veršíkoch, čím tie dostávajú publikum, aké by on ako provinčný autor nikdy nedosiahol. Volá sa to Hérostratovský syndróm:

To je ten neznámy, tuctový chlapík, ktorý v roku 356 pred n. l. zapálil Artemidin chrám v Efese, jeden z divov sveta, aby sa jeho meno dostalo do histórie!!!

   Bolo mu v podstate jedno, čo spácha, len aby to otriaslo svetom a jeho meno vstúpilo do dejín.

   A tento náš atentátnik si to miesto v histórii vybavil piatimi ranami z pištole. Prečo práve on je opísané tu:https://tulacky.net/motiv-atentatnika-prekvapujuci/

 

Niečo tu nesedí

   Priamo v definícii Hérostatovského syndrómu sa však hovorí, že takíto jedinci sú ľahko zneužiteľní súčasnou mocou.

   Spomína sa podpaľač Ríšskeho snemu, ktorého zneužila nacistická mašinéria.

   Aj atentát na J. F. Kennedyho prekryla vtedajšia moc tvrdením o osamelom strelcovi, čo vyvrátili fyzické dôkazy streľby. Nezabúdajme, že Kennedyovci boli vo washingtonských kruhoch votrelci vďaka peniazom, ktoré ich otec získal kšeftami s mafiou a tú jeho synovia „zradili“. A falošná stopa o osamelom strelcovi Oswaldovi dodnes žije a splnila svoju úlohu.

  A teraz k nášmu Hérostratovi.

  Čo spáchal je neslýchané.

  Ale to, že mu v tom ochranka premiéra nezabránila je rovnako neslýchané. Nezabúdajme, že aj táto zložka Polície bola tri a pol roka pod vplyvom takých politických manipulátorov policajnými zložkami, ako bol Hamran. Ten zločinne zneužíval dokonca aj protiteroristické komando Lynx na brutálne zastrašovanie vybraných obetí a to aj z radov súčasnej vládnej koalície, vtedy opozície.

  Ale vrcholom neslýchanosti (a tu už začína podozrenie, že veci sa nediali „len tak“) je, že krátko po atentáte je atentátnik odrazu sám (?!!), nikde široko-ďaleko nie je žiadny policajt, a ktosi mu naliehavo našepkáva „a preto ste sa pred mesiacom rozhodol, čo?“. To predsa nie je žiadna náhoda. Tu zapracoval niekto, kto zlyhal pri ochrane premiéra a dokonca napomohol takejto neslýchanej „obhajobe“. Odkiaľ ten hlas vedel, že atentátnik sa o niečom rozhodol práve pred mesiacom? Čo mu tým našepkával?

 

   To že atentátnik trpí Hérostratovským syndrómom sa zdá jasné.

 

   Ale to všetko okolo nebolo v jeho rukách.

 

   A čo urobí minister vnútra Šutaj-Eštok, ktorý takýmto neslýchanostiam velí? Vyhlási, že šéf premiérovej ochranky si splnil svoju povinnosť, lebo bol celý od krvi?!! No ale veď keby si splnil svoju povinnosť, tak by celý od krvi nebol?!! A ževraj príslušníkov Polície bolo dosť, lebo ich tam v rôznych úlohách bolo až päťdesiat? To si robí srandu?! Načo ich tam bolo toľko, keď ani jeden nechránil premiéra telom, čo vyplýva už z názvu „telesný strážca“. Veď preto práve ten nosí nepriestrelnú vestu, či? Prečo Šutaj-Eštok odrazu obhajuje neobhájiteľné?!

 

Opäť neslýchané – zabudnite!

   Šutaj-Eštok je z pôvodne konkurenčnej strany Hlas. A jeho predseda Pellegrini odrazu prichádza z iniciatívou, ktorá vyráža dych: Zabudnime, kto ako k tomu hroznému  činu prispel, kto vedome a dlhodobo tento neslýchaný čin vyprovokoval. Zmažme hriechy, pochytajme sa za rúčky a za okrúhlym stolom si sľúbme lááááásku. A potom si vedno zatancujeme kolo-kolo-mlýnske?!!

   To myslí vážne?!

   Samozrejme, že prvá na to ochotne kývla „progresívna“ Čaputová, lebo tým sa zmaže aj jej podiel nad tým, že ako okázalá bojovníčka proti nenávistným prejavom prehliadla všetky nenávistné prejavy voči Robertovi Ficovi. Hlavne tie Šimečkove, až po označenie, že Robert Fico je Hitler??!! A odtiaľ je už len krôčik k presvedčeniu slovenského Hérostrata, že nás „Fica-Hitlera“ zbaví!! No a ešte by sa rad išlo pokochať v akom stave je “zlosyn” podľa jej tútorov, čo ju majú na diaľkové ovládanie…

  Samozrejme, že hneď ochotne priskočili všetci tí, čo Roberta Fica hejtovali až po nimi vysnívaný hrob (ak to mysleli „len“ politicky, tak toto sa im teda riadne vymklo z rúk). Na čele s momentálny najväčším hejterom proti premiérovi Ficovi, Šimečkom, by si radi takto prišli pre rozhrešenie.

   No a teraz sú sklamaní, že aj Pellegrini pochopil, že to prehnal…

   Nezabúdajme, Globalizačná klika z Washingtonu manipulovala a manipuluje už desaťročia voľbami v desiatkach krajín ich záujmu. Tie naše predčasne parlamentné im ušli aj preto, že si Šimečkovci kúpili priaznivé predvolebné predpovede a tak ich realita zaskočila. Ale tiež viacerí upozorňovali, že Pellegrini už dlho pred prezidentskými voľbami vysielal verejne „balóniky“, že mu naši zaoceánski tútori môžu dovoliť kandidovať. On nebol protiváhou zaoceánskeho plánu A, ako cez Korčoka ovládnuť po Čaputovej prezidentský palác. On bol ich „plán B“! Preto nejačali obvyklí hejteri a bruselský výsadkár a komsomolec „farebných revolúcií“ Šimečka zvlášť, keď sme si ho zvolili. Boli ticho, lebo nedostali pokyn, aby jačali.

   Robert Fico je štátnik, na ktorého nenašli vo Washingtone, ani v Bruseli páku. A hrozilo, že spolu s Orbánom sa stanú vzorom aj iným náhle spurným štátnikom v strednej a východnej Európe. To predsa nemohli dopustiť! A to, že im na nejakom mŕtvom nezáleží dokázali brutálnou dvojnásobnou vraždou Kuciaka a jeho snúbenice. Aj s falošnou stopou na odpútanie pozornosti. A tisíckrát propagandisticky využitou v absurdných lživých súvislostiach, čo zneužil aj jeden z najväčších zloduchov v policajnej uniforme, Hamran. Ale on to neurobil bez tichého súhlasu iných. A to všetko, čo takto spolu napáchali, aby R. Fico už nikdy nepripustili k vedeniu Slovenska, malo vyjsť nazmar? Tak „progresívny“ Šimečka spustil to, na čo bol školený – novú „farebnú revolúciu“ A tá vždy obsahuje ako podmienku šokujúcu smrť. Už ju tu máme. Našli slovenského Hérostrata, viď podrobnosti tu: https://tulacky.net/motiv-atentatnika-prekvapujuci/

 

Čo sa stane?

      Žijeme rok „1984“ podľa rovnomenného utopického románu Orwella, kde nástrojom politických zločincov je „doublespeak“. V ňom najväčšie lži šíri takzvané „Ministerstvo pravdy“. Napríklad Kiska, ako komplic popradských mafiánov, vykrikoval, že je obeťou „mafiánskeho štátu“?!

   A tak žltá tlač v podobe denníka N-ádor už pár hodín po atentáte spotvorila profil atentátnika tak, aby sa čím viac líšil od toho „progresívneho“. A to napriek faktu, že on ako dôvod svojho odporného činu zopakoval výber zo Šimečkovských demonštračných tém!

   Zrušenú “okrúhlu” schôzdku koalície a opozácie teraz využívajú takí hejteri ako Matovič, či Šimečka, aby opäť hádzali blato na súčasnú vládu a mohli opäť roztáčať ich nenávistné besnenie, veď oni “dobrú vôľu” mali?!!

   Kým tu bude zlo z Washingtonu a Bruselu (pričom obom zločinným klikám dohára čas), dovtedy bude aj u nás miesto pre „farebné revolúcie“, komsomolcov typu Šimečku a lokálnych Hérostratov, čo tie výzvy vypočujú…

 

 

 

 

 

 

 

 

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Gustáv Murín

O AUTOROVI

Gustáv Murín (1959, Bratislava), vedec (RNDr., PhD.) a zároveň úspešný spisovateľ. Debutoval v roku 1989 v češtine, na Slovensku bola kniha zakázaná. Doteraz vydal 70 kníh (z toho 7 v češtine, 2x anglicky, po jednej bulharsky, vo francúzštine, v hindí, holandsky, chorvátsky, maďarsky, nemecky, rusky, srbsky, španielsky a taliansky). Celkove sa predalo viac než 275 000 výtlačkov všetkých kníh autora. Vydal tiež 71 E-kníh, 9 audio-kníh, 8 DVD a 4 knihy v Braillovom písme. Až 486 textov autora bolo preložených do 51 jazykov. Literárne prezentácie absolvoval v 85 mestách a obciach Slovenska a 30 krajinách Európy, Ázie a Ameriky.
Viac informácií na https://tulacky.net/.
Texty v iných jazykoch: http://muringustav.blogspot.com.

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 226

Celkové hodnotenie: 23.59

Priemerná čítanosť: 2878

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    Zica v Paríži okradli, prišiel o cennosti v hodnote 500.000 eur

    0icon

    Bývalý brazílsky futbalista Zico sa stal tesne pred štartom OH v Paríži terčom zlodejov. Neznámi páchatelia mu ukradli tašku s mimoriadne cenným obsahom.

    Pri požiari slamy v Malom Šariši vznikla predbežná škoda 15.000 eur

    0icon

    Malý Šariš 26. júla 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Pavol Zachar)   Profesionálni a dobrovoľní hasiči vo štvrtok (25. 7.) večer zasahovali pri požiari približne 350 balíkov slamy v…

    Na diaľnici R1 treba počas víkendu počítať s dopravnými obmedzeniami

    0icon

    Bratislava 26. júla 2024 (TASR/HSP/Foto:Pixabay)   Na diaľnici R1 treba počas soboty (27. 7.) od 7.00 h a nedele (28. 7.) do 18.00 h počítať…

    HZS pomáhala pod Rysmi 17-ročnému turistovi, poranil si dolnú končatinu

    0icon

    Horskí záchranári v piatok pomáhali 17-ročnému českému turistovi, ktorý pod vrcholom Rysov spadol a poranil si dolnú končatinu. O súčinnosť požiadali posádku Vrtuľníkovej záchrannej zdravotnej…

    Ružomberok požiadal o odloženie zápasu 2. kola proti Žiline

    0icon

    Žilina 26. júla 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Daniel Stehlík)   Stretnutie 2. kola futbalovej Niké ligy medzi MŠK Žilina a MFK Ružomberok sa na štadióne pod Dubňom neodohrá…

    Francúzsko po útokoch posilnilo bezpečnosť na železničnej sieti

    0icon

    Francúzsko posilnilo po nočných útokoch bezpečnostné opatrenia na železničnej sieti. Informovala o tom v piatok národná železničná spoločnosť SNCF. Podpaľačské útoky zasiahli železničnú dopravu v…

    Dve chránené lokality v Nízkych Tatrách podľa ochranárov ohrozuje ťažba dreva

    0icon

    Dvojica cenných chránených lokalít v Nízkych Tatrách je podľa mimovládnych ochranárov z občianskeho združenia (OZ) Prales a iniciatívy My sme les ohrozená ťažbou dreva. V…

    SaS: Stabilizačný príspevok je výsmechom policajtov

    0icon

    Stabilizačný príspevok je výsmechom policajtov. Je načase pýtať sa, kto bude novým ministrom vnútra. Uviedla to opozičná SaS. Minister vnútra Matúš Šutaj Eštok (Hlas-SD) podľa…

    ÚVZ: RÚVZ pristupujú k problematike hluku zodpovedne a chránia zdravie ľudí

    0icon

    Regionálne úrady verejného zdravotníctva (RÚVZ) pristupujú k problematike hluku zodpovedne a chránia zdravie ľudí v zmysle národnej legislatívy. Tá má prísnejšie prípustné hodnoty určujúcich veličín…

    ITA suspendovala Iračana Sehena za užitie anabolických steroidov

    0icon

    Olympijské hry v Paríži majú svojho prvého dopingového hriešnika. Iracký džudista Sajjad Sehen, ktorý sa chystal na svoju prvú olympiádu, mal pozitívny test na anabolické…

    Blog - redakcia Hlavných správ nezodpovedá za obsah blogerských príspevkov

    Miroslav Iliaš

    Viktor Pondělík

    Artem Klymenko

    Erik Majercak

    Gustáv Murín

    Vášeň v Tebe

    Auto Trendy

    .

    Armádny Magazín

    TopDesať

    FOTO DŇA