„Progresívny“ Šimečka a atentát na predsedu slovenskej vlády

   Ten súvis je zjavný, priam do očí bijúci.

   Tento výsadkár z Bruselu porušil základné pravidlo demokratickej politickej scény – neuznal výsledky demokratických volieb. A verejne to vyhlasoval! Jeho dedo-stalinista by ho pochválil.

   A vo svojej slepej zlobe zašiel Michal Šimečka tak ďaleko, že vyhlásil:

 

 

 

 

 

 

 

   Od počiatku nevyberane útočil na vládu a chcel odvolať jej ministra hoci ešte nebola ani funkčná!

  Šimečkovi bolo jedno čím brutálne nakopne túto vládu a zvlášť Roberta Fica. Čokoľvek vláda urobila, alebo len navrhla – riešil to demonštráciou a vykrikovaním najagresívnejších hecovaní proti tejto vláde. A celá klaka hercov na čele s pani Vášáryovou tie útoky len stupňovali. Kňažko vykrikoval, že musia byť nové predčasné voľby. Volali po „povstaní“, teda fakticky občianskej vojne!

   Dôkaz, že Šimečkovi bolo naozaj jedno čím brutálne nakopne túto vládu a hlavne Roberta Fica bola jeho verejná obhajoba čurillovcov, tej najodpornejšej bandy zneužívajúcej policajný preukaz, aké Slovensko kedy poznalo. To že sa ich zastávala nekompletná Čaputová pod vplyvom jej bývalého poradcu a ich súčasného advokáta, Kubinu, neprekvapilo. Ona je naozaj nekompletná. Ale Šimečka s tými zločinmi nič nemal, takže ak sa ich zastával, tak hlavne ako zámienku aby len vyturboval agresívnu rétoriku proti vláde. A každý sa môže v knihe „Slovensko – aj kajúcnikov“ presvedčiť, akých brutálnych porušení právneho štátu sa tieto hyeny pod ochranou Matoviča, Hegera, Mikulca, Naďa, Kolíkovej a Čaputovej s Ódrom (a tichej podpore z Bruselu, že pán Reynders!) dopúšťali.

   Podrobný výpočet vyslovene lživých interpretácií akýchkoľvek krokov tejto vlády od „progresívneho“ Šimečku už dávnejšie zverejnil Ľuboš Blaha. Veď aj preto ho tak „progresívne“ nenávidia…

  Šimečkov nenávistný slovník sa na demonštráciách stupňoval a stal sa vo verejnom priestore toxickým až tak, že otrávil aj dušu inak pokojného básnika, ktorý pôvodne odmietal násilie.

  Šimečka v nenávistnej rétorike zašiel tak ďaleko, že nazval Roberta Fica dokonca Hitlerom. Tak sa nečudujme, že to mohlo viesť atentátnika k presvedčeniu, že nás svojim odporným činom „zachraňuje“?!

   Šimečka nás špinil v zahraničí v nevídanej nadpráci a tak nebola náhoda, že česká „fialová“ vláda sa pokúsila ostentatívne pošpiniť aj principiálne mierové postoje premiéra Fica, ale naopak okázalo ukazovala spriaznenosť so Šimečkom. Do absurdna to teraz doviedol český minister vnútra, ktorý nám síce vraj „nechce radiť“, ale zároveň nám ako „expert“ radí, že atentát na premiéra NEMÁ POLITICKÝ PODTÓN?!!! Takže na Roberta Fica strieľala ohrdnutá fanúščika???? Takéto Rakušanské bludy majú jediný cieľ – odpútať pozornosť od „progresívneho“ hejtera Šimečku. Veď na obludnej kampani špiniacej bezdôvodne premiéra Fica majú aj oni svoj „fialový“ podiel. A tak to porovnajme s vyjadrením atentátnika krátko po čine – presne opakoval jednotlivé body Šimečkovskej nenávistnej kampane.

   Teraz sa Šimečka tvári, že jeho sa ten sprostý pokus o vraždu obľúbeného politika netýka? Veď sa stalo, čo chcel – Robert Fico určite nebude vládnuť, aspoň na čas, ak nie naveky. Že on to tak nemyslel? Ale veď ho usvedčuje jeho vlastná štúdia, keď sa školil v prevratoch a ako vzorný študent napísal o princípe „farebných revolúcií“, kde porovnával ich „úspešné“ verzie v Gruzínsku a na Ukrajine: „… miestnym aktivistom umožnili si uvedomiť, že podobné akcie by priniesli podobné výsledky aj napriek medzinárodným rozdielom…“ A každá „farebná revolúcia“, začína násilnou smrťou! Podľa manuálu každá!!! To vzorný študent prevratov Šimečka nemohol prehliadnuť…

   Agresivita jeho prejavov sa stupňovala a prenášala sa na ním manipulovaný dav. Tak ako sa to naučil v spomínanej štúdii. Osobne som to zažil, keď sa táto agresivita prejavovala už v dopravných prostriedkoch, ktorými sa jeho slepo nasledujúci prívrženci zvážali na ďalšiu demonštráciu! Už vtedy som upozorňoval, že takáto „progresívna“ kampaň povedie k násiliu. No a pri hecovaní agresivity davu zohrali významnú úlohu aj „žlté médiá“ – u nás SME-čka, denník N-ádor, týždeňaktuality.sk. Tie vzorne opakovali Šimečkovskú nenávistnú rétoriku. A všetky Šimečkove nenávistné prejavy prechádzala táto žltá tlač naopak mlčaním, a rovnako prezidentka Čaputová, ktorá je tak okázalo citlivá na nenávistné prejavy a vyzýva proti nim! To je ten „progresívny“ dvojaký meter. Veď jej mlčanie tiež mohlo povzbudiť atentátnika k „spravodlivému“ činu…

   Výsledkom bola stupňujúca sa agresivita účastníkov Šimečkom zvolávaných demonštrácií a známe verejné vyjadrenie na kamery mladého účastníka „progresívnej“  demonštrácie, kde jasne povedal, že jediným riešením volebného neúspechu „progresívne“ komsomolskej strany je nová SMRŤ, tak ako v prípade Kuciaka a jeho snúbenice, pretože to spôsobilo PUČ proti legitímnej vláde Roberta Fica! Také „progresívne“ jednoduché…

   A čo tento „progresívny“ šíriteľ nenávisti Šimečka urobil potom, čo sa jeho kampaňou nenávisti k súčasnej vláde a Robertovi Ficovi zvlášť vyprovokovaný čin naozaj stal? Že odvolal demonštráciu v deň atentátu? A to je čo za „hrdinstvo“? Naopak, mal sa postaviť pred svojich intoxikovaných ovčianikov a ospravedlniť sa za to, kam ho až jeho nenávistná rétorika zaviedla a tým aj ich. A požiadať o odpustenie. Lenže to nepatrí do mentálnej výbavy tohto bruselského výsadkára.

   On sa tvári, že sa ho to netýka a je „zhrozený“. Ale nie zo seba a svojho hejterského „aktivizmu“, na ktorý bol školený. Pritom atentátnik presne zopakoval ako príčinu svojho brutálneho činu jednotlivé body Šimečkovej nenávistnej kampane proti vláde…

  Záver je jasný: Michal Šimečka sa s jeho zdedeným stalinským myslením nikdy nemal vyskytnúť na slovenskej politickej scéne. A keďže sa vyskytol, stalo sa to, čo sa nikdy nemalo stať. A už sa neodstane…

 

P.S. „Progresívna“ ochrana premiéra – hanba celého Úradu na ochranu verejných činiteľov. Čo sa s nimi stalo po rokoch deformácie podľa želaní Matovičo-Hegero-Mikulco-Hamranových plagiátorských inštrukcií a zneužívaní moci?! Nemôžem preto pri tejto príležitosti mlčať ohľadom hanebného zlyhania ochranky premiéra. Pri každom politickom atentáte sa počíta s „dopomocou“ niekoho, kto má chrániť vybranú obeť, ale nechráni. Tu to bol priam učebnicový príklad.

  1. Pri každom verejnom vystúpení chránenej osoby (a videl som to aj pri ďaleko menej exponovaných osobách, napríklad určitých veľvyslancoch) sú v druhom okruhu „preventívci“ v civile, ktorí už dlho pred akciou monitorujú okolie.

  2. Keby išlo o hustý dav, z ktorého niekto vystrelí, nepoviem ani slovo. Ale toto bol hlúčik ktorý bol ľahko monitorovateľný. Navyše v ňom boli ženy, u ktorých sa takýto útok  automaticky vylučuje. Takže ostali na preventívnu kontrolu 3-4 muži. Skutočne funkčný „preventista“ by stál pri nich a sledoval by predovšetkým ich ruky.

  3. Ak by si takýto „preventista“ plnil svoje povinnosti, tak by videl, že atentátnik má ruky skryté, lebo vyťahoval zbraň a okamžite by zasiahol. Nič také sa nestalo.

  4. Ochranné „vajíčko“ bezprostredne okolo chránenej osoby tu bolo na hanbu sveta.

   5. Aspoň jeden ochrankár musí stáť medzi chránenou osobou a davom. Tu všetci stáli za premiérom a nepozerali sa do toho smiešneho hlúčiku, ale na neho?! A čo na ňom chceli vidieť?!!

  6. Už len výkrik atentátnika musel upútať pozornosť aspoň trochu schopného ochrankára. S nimi to ani nepohlo.

  7. A reakcia na streľbu?! Pri prvom výstrele najbližší ochrankár skáče na chránenú osobu, strhne ju mimo trajektórie striel a prinajhoršom zaľahne. Čo robili títo „Rambovia“? Len to zvážme:

   Prvý výstrel – oni nič,

   druhý výstrel – oni zase nič,

   tretí výstrel – cítite ako stojí čas a čo oni? No nič!

   štvrtý výstrel – oni stále nič!

   Ani pri piatom sa nespamätali, až musel zasiahnuť ochrankár zvonku, teda nie z kruhu okolo premiéra?! Toľko špeciálne školených ochrankárov a amatérsky strelec v dôchodkovom veku ich všetkých strčil do vrecka a urobil z nich príliš dobre platených štatistov?!!

 

   A na záver hanba najväčšia. Denne to vidíme v krimi-správach – ani u najbanálnejšieho zločinca eskorta nepúšťa novinárov k nemu bližšie, tak na neho vykrikujú otázky, na ktoré obvykle ani nestihne odpovedať. A tu, v najhroznejšom prípade politického násilia v dejinách Slovenska, sa ktosi baví s atentátnikom už po čine a nikto ich neruší, žiadny policajt nie je na dohľad?!! A vzápätí to odvysiela TV Markíza, kde je obecne známe ako sú tamojší redaktori zvlášť vysadení proti tejto vláde?!! To predsa nie je náhoda. Tu niekto chcel, aby atentátnik mohol nerušene „obhájiť“ svoj zločin?!!

  Inšpekcia Policajného zboru SR tu má čo riešiť.

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Gustáv Murín

O AUTOROVI

Gustáv Murín (1959, Bratislava), vedec (RNDr., PhD.) a zároveň úspešný spisovateľ. Debutoval v roku 1989 v češtine, na Slovensku bola kniha zakázaná. Doteraz vydal 70 kníh (z toho 7 v češtine, 2x anglicky, po jednej bulharsky, vo francúzštine, v hindí, holandsky, chorvátsky, maďarsky, nemecky, rusky, srbsky, španielsky a taliansky). Celkove sa predalo viac než 275 000 výtlačkov všetkých kníh autora. Vydal tiež 71 E-kníh, 9 audio-kníh, 8 DVD a 4 knihy v Braillovom písme. Až 486 textov autora bolo preložených do 51 jazykov. Literárne prezentácie absolvoval v 85 mestách a obciach Slovenska a 30 krajinách Európy, Ázie a Ameriky.
Viac informácií na https://tulacky.net/.
Texty v iných jazykoch: http://muringustav.blogspot.com.

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 226

Celkové hodnotenie: 23.59

Priemerná čítanosť: 2878

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    Brusel sa úplne odtrhol od reality! Kde je mu koniec?

    0icon

    Bratislava 27. júla 2024 (HSP/Foto:TASR - Martin Baumann)   Európska politika stratila svoj pôvodný smer už asi nadobro. Jej dominantnou pracovnou metódou je dnes hájenie…

    Čo bude s medveďom v dôsledku mimoriadnej situácie? Budú to jatky v kukuričnom poli?

    0icon

    Bratislava 27. júla 2024 (HSP/Foto:TASR - František Iván)   Medveď hnedý je chráneným druhom živočícha európskeho významu. Za jeho ochranu, manažment zodpovedá Štátna ochrana prírody…

    Zica v Paríži okradli, prišiel o cennosti v hodnote 500.000 eur

    0icon

    Bývalý brazílsky futbalista Zico sa stal tesne pred štartom OH v Paríži terčom zlodejov. Neznámi páchatelia mu ukradli tašku s mimoriadne cenným obsahom.

    Pri požiari slamy v Malom Šariši vznikla predbežná škoda 15.000 eur

    0icon

    Malý Šariš 26. júla 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Pavol Zachar)   Profesionálni a dobrovoľní hasiči vo štvrtok (25. 7.) večer zasahovali pri požiari približne 350 balíkov slamy v…

    Na diaľnici R1 treba počas víkendu počítať s dopravnými obmedzeniami

    0icon

    Bratislava 26. júla 2024 (TASR/HSP/Foto:Pixabay)   Na diaľnici R1 treba počas soboty (27. 7.) od 7.00 h a nedele (28. 7.) do 18.00 h počítať…

    HZS pomáhala pod Rysmi 17-ročnému turistovi, poranil si dolnú končatinu

    0icon

    Horskí záchranári v piatok pomáhali 17-ročnému českému turistovi, ktorý pod vrcholom Rysov spadol a poranil si dolnú končatinu. O súčinnosť požiadali posádku Vrtuľníkovej záchrannej zdravotnej…

    Ružomberok požiadal o odloženie zápasu 2. kola proti Žiline

    0icon

    Žilina 26. júla 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Daniel Stehlík)   Stretnutie 2. kola futbalovej Niké ligy medzi MŠK Žilina a MFK Ružomberok sa na štadióne pod Dubňom neodohrá…

    Francúzsko po útokoch posilnilo bezpečnosť na železničnej sieti

    0icon

    Francúzsko posilnilo po nočných útokoch bezpečnostné opatrenia na železničnej sieti. Informovala o tom v piatok národná železničná spoločnosť SNCF. Podpaľačské útoky zasiahli železničnú dopravu v…

    Dve chránené lokality v Nízkych Tatrách podľa ochranárov ohrozuje ťažba dreva

    0icon

    Dvojica cenných chránených lokalít v Nízkych Tatrách je podľa mimovládnych ochranárov z občianskeho združenia (OZ) Prales a iniciatívy My sme les ohrozená ťažbou dreva. V…

    SaS: Stabilizačný príspevok je výsmechom policajtov

    0icon

    Stabilizačný príspevok je výsmechom policajtov. Je načase pýtať sa, kto bude novým ministrom vnútra. Uviedla to opozičná SaS. Minister vnútra Matúš Šutaj Eštok (Hlas-SD) podľa…

    Blog - redakcia Hlavných správ nezodpovedá za obsah blogerských príspevkov

    Miroslav Iliaš

    Viktor Pondělík

    Artem Klymenko

    Erik Majercak

    Gustáv Murín

    Vášeň v Tebe

    Auto Trendy

    .

    Armádny Magazín

    TopDesať

    FOTO DŇA