Krvavé peniaze – Top 10 amerických politikov na výplatnej páske Izraela

Na stránke Natural News tu:

https://www.naturalnews.com/2024-01-15-blood-money-top-10-politicians-bribery-israel.html

si môžeme pozrieť top desať US politikov, ktorí za peniaze pracujú v prospech Izraela.

Najlepším priateľom“ Izraela sú už dlho Spojené štáty, ktoré sa chvália bezpodmienečnou podporou židovského štátu za každých okolností. Treba dodať, že za peniaze sú skorumpovaní americkí politici schopní urobiť čokoľvek. Zvlášť tí, ktorí sú etnicky „zviazaní“ s Izraelom.

1) Joe Biden

Zďaleka najlepšie financovaný podporovateľ Izraela. Od židovského štátu získal dokázateľných 4 346 264 dolárov. Samozrejme môže ich byť aj viac, to by však už museli dokázať americké OČTK.

Biden neslávne pomohol zablokovať mierový návrh z roku 1998 s Palestínou a zároveň zabezpečil rekordné sumy americkej pomoci pre židovský štát. Nedávno Biden povedal, že neexistujú „žiadne červené čiary“, ktoré by Izrael mohol niekedy prekročiť a ktoré by spôsobili, že židovský štát stratí podporu USA.

V novembri Biden zabezpečil ďalších 14,5 miliardy dolárov na vojenskú pomoc Izraelu, pre izraelský teror v Gaze. Kto teda riadi momentálne Bidena? Kamala Harrisová, viceprezidentka USA spolu s jej manželom Douglasom Emhoffom. Emhoff je žid podobne ako minister zahraničných vecí USA Blinken. Harrisová môže ďakovať za svoj post Emhoffovi, ktorý je zástupcom židovských lobby skupín v USA. Blinken bol nedávno na návšteve u židovského prezidenta Ukrajiny Zelenského a sľúbil ďalšiu finančnú pomoc USA na vzájomné zabíjanie sa Slovanov.

2) Robert Menéndez

Demokratický senátor za New Jersey získal takmer 2,5 milióna dolárov od Izraela za „jeho nespochybniteľnú podporu židovskému štátu“. Po útoku Hamasu zo 7. októbra 2023 predniesol Menéndez pripravený prejav k Bidenovi, v ktorom vyzval jeho režim, aby „stál bok po boku s Izraelom a jej ľudom“, čo je vec, ktorej sa Menéndez, ako hovorí, „venuje už 31 rokov“. v Kongrese. Treba len dodať, že za tučné provízie.

3) Mitch McConnell

Tento republikánsky politický dinosaurus nazhromaždil takmer 2 milióny krvavých dolárov z Izraela za to, že zohral kľúčovú úlohu pri presadzovaní sionistickej agendy prostredníctvom americkej politiky. McConnell, blízky priateľ Benjamina Netanjahua, odsúdil Organizáciu Spojených národov (OSN) a vyzval USA, aby vetovali akúkoľvek rezolúciu OSN, ktorá akýmkoľvek spôsobom kritizuje Izrael.

4) Chuck Schumer

Prominentný newyorský demokrat prijal od izraelskej lobby viac ako 1,725 milióna dolárov za úlohu, ktorú zohráva pri usmerňovaní verejnej diskusie od páchania izraelských vojnových zločinov k údajnému nárastu „antisemitizmu“ v celej Amerike počas agresie v Gaze.

5) Steny Hoyer

Bývalý vodca väčšiny v Snemovni reprezentantov je jedným z najhlasnejších podporovateľov Izraela v Snemovni reprezentantov, keď vyzval Kongres, aby „okamžite a bezpodmienečne financoval Izrael“. Presná čiastka jeho „odmeny“ nebola zistená.

6) Ted Cruz

Texaský republikán dostal od izraelskej lobby 1,3 milióna dolárov. Cruz je známy tým, že opakuje líniu „ľudských štítov“ o Hamase a uvádza, že Izrael „má právo brániť sa“ páchaním genocídy v Gaze.

7) Ron Wyden

Demokrat z Oregonu prijal od Izraela takmer 1,28 milióna dolárov, za spolu predloženie návrhu zákona z roku 2017, ktorý má potrestať Američanov maximálnym 20-ročným trestom odňatia slobody za podporu bojkotu proti Izraelu a jeho nelegálnych osád.

8) Dick Durbin

Durbinove úplatky z Izraela vo výške takmer 1,2 milióna dolárov sú odmenou tohto illinoiského demokrata, ktorý po 7. októbri 2023 vyzval na okamžitú vojenskú pomoc Izraelu, ako aj jeho spolupodpísanie rezolúcie Senátu, v ktorej potvrdil podporu Washingtonu pre „právo Izraela na realizáciu obrany.”

9) Josh Gottheimer

Viac ako 1,1 milióna dolárov, ktoré dostal tento kongresman z Izraela, sú dobre vynaložené peniaze, keďže Gottheimer spolupredkladal návrh zákona, ktorý prirovnáva odpor k činom izraelskej vlády k „antisemitizmu“.

10) Shontel Brown

Počas dvojročného volebného cyklu v roku 2020 tento politik z Ohia zhrabol viac proizraelských peňazí ako ktorýkoľvek iný politik na celoštátnej úrovni. Brown jednoznačne podporuje izraelské akcie v Gaze a odmieta myšlienku, že Izrael je štátom apartheidu.

V USA pôsobia desiatky lobistických proizraelských skupín, organizácií a stovky vysokých politikov, ktorí dbajú o to, aby sa politika USA uberala podľa želaní Izraela. Jednou z nich je AIPAC, založená v roku 1963, je jednou z najsilnejších lobistických skupín v USA. Jej hlavným cieľom je ovplyvňovať politiku vlády USA tak, aby bola proizraelská, čo zahŕňa aj zvolenie proizraelských politikov a odstavenie od moci tých členov Kongresu, ktorí si dovolia kritizovať politiku Izraela. V odkaze nižšie je vysvetlený spôsob ovládania amerického Kongresu v prospech Izraela. Tiež kolobeh peňazí vynaložených na tento účel. V skratke: Izraelské skupiny na lobbovanie a korupciu členov amerického Kongresu použijú zopár miliónov USD. Tí vykonajú svoju prácu, za ktorú berú od lobbistických skupín peniaze. Vrátane tej, ktorá zabezpečí peniaze ako údajnú pomoc v miliardách pre Izrael. Odhlasovanie „pomoci“ pre Izrael americkým Kongresom zlegalizuje finančné toky a časť z nich sa vráti lobbistickým skupinám na ďalšie korumpovanie členov Kongresu. Kruh sa uzatvára. Najgrotesknejšie na tom je, že všetko si platia americkí daňovníci.

https://zemavek.sk/podozrenie-ze-politiku-usa-ovladaju-obcania-zidovskeho-povodu-sa-meni-na-istotu/

PS: existuje výborný bestseller na tému ovládania americkej vlády Izraelom pod názvom: „They Dare to Speak Out“. V nej bývalý americký kongresman so zdravým rozumom Paul Findley odhaľuje mieru ovládania americkej politiky Izraelom so všetkými širokými súvislosťami. A žiaľ i vojnovými tragédiami, ktorých organizátor sedí v Izraeli a vykonávateľ vo Washingtone.

Viac na:

https://merip.org/1986/05/findley-they-dare-to-speak-out/

https://www.wrmea.org/1985-april-29/book-review-they-dare-to-speak-out-people-and-institutions-confront-israel-s-lobby.html

Z mesta SNP Ivan Štubňa

 

 

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Ivan Štubňa

O AUTOROVI

Vyštudovaný psychológ so skúsenosťami v oblasti podnikania, zahraničného obchodu, pôsobiaci niekoľko rokov v zahraničí a na ústredných orgánoch štátnej správy.
Záujmy: cyklistika,vysokohorská turistika, liečivé bylinky...a investigatívny blog

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 390

Celkové hodnotenie: 24.21

Priemerná čítanosť: 2413

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    Slovan zaplatí za incidenty fanúšikov v Celje viac ako 17-tisíc eur

    0icon

    Futbalový ŠK Slovan Bratislava bude pykať za nevhodné správanie sa svojich fanúšikov v prvom zápase druhého predkola Ligy majstrov na ihrisku slovinského NK Celje (1:1).…

    Hyde park: Sme v pasci

    0icon

    Bratislava 27. júla 2024 (HSP/Foto:Screenshot Youtube)   Sme v pasci. A nemyslím tým len Slovensko, ale plus mínus celú tzv. východnú Európu. Médiá aj politici vášnia…

    Svetové médiá o otváracom ceremoniáli hier v Paríži: "Veľkolepé"

    0icon

    Paríž 27. júla 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR/AP-David J. Phillip)   Ohlasy svetových médií na otvárací ceremoniál OH 2024 v Paríži: L'Equipe (Fr.): "Grandiózne." Libération (Fr.): "Medzi sabotážou…

    Hrabko: Pellegrini a Fico budú na stretnutí riešiť aj personálne otázky

    0icon

    Bratislava 27. júla 2024 (TASR/HSP/Foto:Screenshot Youtube)   Prezident Peter Pellegrini a premiér Robert Fico (Smer-SD) budú na svojom prvom oficiálnom stretnutí od atentátu pravdepodobne riešiť…

    USA dajú Ukrajine poslednú príležitosť na víťazstvo: operácia Posledný úder

    0icon

    Washington 27. júla 2024 (HSP/Foto:TASR/AP-Evan Vucci)   Američania nie sú pripravení priznať porážku na Ukrajine, píše Antun Roša pre chorvátské noviny Advance. Washington súhlasí s…

    O Trumpovi, Orbánovi a očkování

    0icon

    Bratislava 27. júla 2024 (HSP/Petr Hampl/Foto:TASR/AP-Manuel Balce Ceneta)   Od začátku bylo jasné, že se musí dříve či později objevit zprávy o tom, že atentát…

    J. D. Vance prišiel o svojho nemeckého vydavateľa

    0icon

    Bratislava 27. júla 2024 (HSP/ The European Conservative / Foto: TASR/AP-Julia Nikhinson)   Nemecké vydavateľstvo Ullstein sa rozhodlo, že nebude dotlačovať knihu Hillbilly Elegy, ktorej…

    Brusel sa úplne odtrhol od reality! Kde je mu koniec?

    0icon

    Bratislava 27. júla 2024 (HSP/Foto:TASR - Martin Baumann)   Európska politika stratila svoj pôvodný smer už asi nadobro. Jej dominantnou pracovnou metódou je dnes hájenie…

    Manipulácia a individualizmus zmenili USA na nebezpečného idiota

    0icon

    Washington 27. júla 2024 (HSP/Foto:Pixabay)   V posledných týždňoch nás médiá mimoriadne vytrvalo informovali o udalostiach sprevádzajúcich predstavenie nazývané „príprava na prezidentské voľby v USA“.…

    Čo bude s medveďom v dôsledku mimoriadnej situácie? Budú to jatky v kukuričnom poli?

    0icon

    Bratislava 27. júla 2024 (HSP/Foto:TASR - František Iván)   Medveď hnedý je chráneným druhom živočícha európskeho významu. Za jeho ochranu, manažment zodpovedá Štátna ochrana prírody…

    Blog - redakcia Hlavných správ nezodpovedá za obsah blogerských príspevkov

    Miroslav Iliaš

    Viktor Pondělík

    Artem Klymenko

    Erik Majercak

    Gustáv Murín

    Vášeň v Tebe

    Auto Trendy

    .

    Armádny Magazín

    TopDesať

    FOTO DŇA