Černák na slobode? Hanba „progresívneho“ súdnictva!

   Beštiálny mafiánsky vrah, čo priznal 16 vrážd, pri ktorých osobne vraždil a potom sa nimi chválil, pričom sám tvrdil, že tých beštiálnych vrážd bol dvojnásobok – má ísť na slobodu? Že si to praje jedna nekompletná blondína – to dokážem pochopiť. Ale že tomu napomáha riaditeľ leopoldovskej väznice, akási väzenská komisia a drukuje Mišíková, z prokurátorky prekabátená na advokátku mafiánov, to mi hlava neberie. A hlavne – ako toto „spolčení hlupců“ môže brať vážne súd?!!

 

Poľahčujúce okolnosti pre masového vraha?!

   To si nikto z vyššiemenovaných neuvedomuje, že Černák svojvoľne odsúdil na doživotné utrpenie desiatky rodinných príslušníkov jeho obetí?! A nikto ich tej bolesti nezbaví. To sa im chcú všetci uvedení, aj s pani Mišíkovou, arogantne vysmiať?

   Veď aj preto to pofidérne Občianske združenie chcelo, aby bola zo súdnej siene vylúčená verejnosť! Aby sudcovia nevideli utrpenie rodinných príslušníkov Čarnákových beštiálnych vrážd, ktoré robil vlastnoručne a ešte sa tým aj chválil!

  Čo sú toto za občiansky združení ľudia, ktorí chcú silou-mocou uspokojiť libido akejsi vypatlanej blondíky Křivovej? Majú vôbec svedomie? Sú príčetní, keď obhajujú neobhájiteľné? Alebo sa len chcú zviditeľniť na Černákovom mene? Kto je tá nejaká Adina Ioana Popa? Má to OZ vôbec nejakých členov, alebo je to len Popovej fejk?

   V návrhu na prepustenie Černáka sa tvrdí, ževraj prispel zo svojho na charitu? Zo svojho?! Snáď z „navraždeného“ a výpalníctvom nakradnutého! Čo je toto za charitu?! Takto si predsa kupoval svoje čierne svedomie aj Kiska potom, čo ošmekol stovky a tisíce občanov. To je nejaká zásluha, rozdávať z nakradnutého? A navyše: ČERNÁK má tú DRZOSŤ pýtať sa na slobodu, lebo vraj dal čosi z ním “vyvraždených” peňazí na charitu?!! ALE pritom nezaplatil ani cent obetiam svojho vraždenia (nehovoriac o vydieraní), hoci to pred súdom záväzne sľúbil v Dohode o vine a treste!

   A keď už by sme vôbec mali uvažovať vážne o takomto prepustení, spomeňme si na Borženského, ktorý bol svedkom vražedného útoku na bossa Holuba a jeho pobočníka Fabiana, čo Černák cynicky osobne zrežíroval priam v cente Bratislavy. Toho Borženského nepustili na slobodu, hoci nemal ani zďaleka toľko na svedomí ako Černák.

   Ani vrah Lennona nemá šancu na prepustenie, hoci o to žiadal už mnohokrát. Stačilo tomu zabrániť vyjadrenie samotnej vdovy. Koľko vdov po Černákových obetiach vypočuje tento súd?

   A nezabúdajme, že príkladmi šialených obdivovateliek vrahov sa zaoberá celá vedná disciplína – viktimológia. A veľa nám napovie aj o Černákovi a jeho mentálne nekompletnej blondíne, ktorej hormóny tlačia na to, čo by mala mať v lebke.

 

 

Vyvolený masový vrah

   Fascinácia násilím u niektorých žien neobišla ani našu domovinu. Veď tu máme najväčšieho mafiánskeho vraha v dejinách Slovenska, Mikuláša Černáka, ktorému už roky prichádzajú zaľúbené listy od žien. Medzi nimi mediálne najviac vynikla istá umelá blondína Monika Křivová. Tá sa vehementne k mafiánskemu super-bossovi a zároveň brutálnemu a cynickému zabijakovi hlási. A hlavne to zverejňuje. Slečna Křivová z Bíne pri Nových Zámkoch je nepochybne atraktívna a o dve desaťročia mladšia, navyše ju Černák nemal ako osobne okúzliť, lebo ho poznala len z novinových a televíznych správ. Po prvý krát mu napísala ako 18-ročná. Treba zdôrazniť, že nebola jediná, ale zrejme najvytrvalejšia z Černákových zvrátených obdivovateliek. A tak sa po ôsmich rokoch korešpondencie zloženej z jej strany z listov „plných nežností či …obrázkov, ktoré vyrážajú dych“ dočkala pozvania na návštevu vo väznici. Prebleskli aj také správy, že sa prepracovala aj ku „kontaktným“ návštevám. Doplatil na to bývalý šéf väznice Ján Varga. Nový mu ľúbostné návštevy nielen zakázal, ale nariadil aj kontrolu jeho korešpondencie. Zato, ako sa pochválila, dostala vraj od Černáka darček k 25. narodeninám – čierne BMW X5, na ktorom sa hrdo premávala po Banskej Bystrici (N. Čas): „Parkuje s ním v okolí erotického salónu na Uhlisku, ktorý kedysi patril Černákovi. Stále funguje, jeho exmanželka tam na jeho príkaz dala postaviť prístavbu na bývanie. Černák si tam potom nasťahoval mamu aj Moniku.“ Po tom všetkom táto naozajstná blondína manifestuje svoje city napríklad aj vyhlásením (spojeným s fotkou, kde bozkáva Černákovu podobizeň) na FCBook-u: „Ja Monika Křivová (zatiaľ) som sa pred rokom v tento istý deň rozhodla, že navždy ostanem s jediným mužom a moje rozhodnutie je aj po roku každým dňom silnejšie najmä keď vidím akí bastardi behajú po svete…“ (???). Vraj sa kvôli nemu rozišla s predošlým priateľom. A dôvod? Netají: „Je to skvelý muž a pre mňa jediný na svete. Je milý, šarmantný, vtipný, starostlivý a má prehľad. Rád pomáha aj ostatným tam vnútri, napríklad radami, keďže študuje zákony. Museli by ste ho poznať…“ No a práve tie „rady“ sa ukázali ako falošné a spôsobili nevôľu medzi spoluväzňami.

   Křivová chodí na jeho pojednávania, kde púta pozornosť novinárov aj kukláčov, keď pohadzuje hrivou až pod pás umelo predĺžených vlasov a živo na diaľku komunikuje so svojím idolom. Na vnútornú stranu zápästia si vraj dala vytetovať slovo Miki. Mediálnu pozornosť si uvedomuje a na otázku, či zase príde, odpovedá: „Uvidíme, koľko článkov vyjde o tom, že som prišla na Černákovo pojednávanie a či mu to uškodí. Podľa toho sa rozhodneme.“ Pri procese za Černákovu dokázanú vraždu Oláha vyhlásila: „Moja láska bojovala dnes ako tiger.“ A keď ju novinári oslovujú ako slečnu, hneď sa ohradzuje: „Už skoro pani!“ Ale hoci sa jej akosi podarilo dostať dokonca do priazne aj Černákovej staručkej matky, s tou svadbou u neho nepochodila. A odvtedy o nej roky nebolo počuť…

   Psychológia hovorí o zasutom archetype (atavizme) z praveku, ktorý pretrval u niektorých žien v nekritickom obdive mužských predátorov. V praveku pochopiteľné, dnes bizarné. Samotná Křivová ponúka vysvetlenie pre túto nekritickú lásku – vraj je to jediný „skutočný chlap“ široko-ďaleko. A sme doma…

   Křivová je však len najviac viditeľná sympatizantka sériového vraha Černáka. Takto to za všetky vyjadrila 45-ročná Ria z Petržalky: „Aká škoda, že sa ľudia dajú na takýto spôsob života. Aj Černák, inak celkom pekný chlap, keby žil normálnym , čestným spôsobom života, mohol si užívať život s rodinkou na slobode. Aká škoda! Čo už, keď všetko ostatné je prednejšie, len nie zdravý, sedliacky rozum…“

 

 Výnimka potvrdzujúca pravidlo?

   Křivová je extrém, možno má spoločné s Černákom tú dávkovú závislosť na vlastnej medializácii. A čo na to hovoria iné ženy, ktoré Černákovu „lásku“ zakúsili?

   Je pozoruhodné, že jeho zákonitá manželka, aj po rozvode, ktoré z väzenia inicioval, ostáva v jeho siločiarach a dokonca mu roky prala bielizeň a nosila do väznice. Na jeho nekonečné súdy však nechodí.

   Istá Natália sa nechvalne „preslávila“ tým, že ju Černák prefíkane zaplietol do vraždy Holuba v bratislavskom hoteli Danube (Plus 7 dní): „… neštítil sa zobrať mladé zamilované dievča na miesto plánovanej vraždy len preto, aby mal naporúdzi uveriteľné vysvetlenie, prečo sa ocitol na mieste činu. Po paľbe na Holuba volal záchranku, políciu a svoj pobyt v bratislavskom hoteli zdôvodnil tým, že na druhý deň vezie Natáliu na letisko Schwechat. Odchádzala vtedy ako modelka za prácou na tri týždne do Milána, čo sa Černákovi náramne hodilo.“

   Po rokoch na to ona spomína (Plus 7 dní): „Predvolávali ma na políciu, dookola som chodila po výsluchoch, ale ja som skutočne nič nevedela. Ani o Holubovej vražde. Vyšetrovatelia prišli za mnou ešte tej noci. Nemala som im čo povedať. V čase streľby som bola v hotelovej izbe. Nič viac.“

   Prekvapujúca je správa, že sa jej mafiánsky super-boss nepochválil, že je ženatý, a že na to sama neprišla (Plus 7 dní): „Vtedy som bola veľmi mladá, zamilovaná. Mala som len sedemnásť rokov! Nevedela som, kto je ten človek. Každý deň sa z toho spamätávam.“ Táto Natália má ale selektívnu pamäť. Bola už pred tým s Černákom na mieste brutálnej vraždy. Slivenského černákovci zavraždili v hoteli Gerlach, ktorý vlastnil Reichel. Ten po vražde s Imrichom Oláhom dva dni oklepával omietku v miestnosti, kde ho beštiálne zabili, aby odstránili stopy krvi. Reichel spomína (kosice.korzar.sme.sk): „Na druhý deň prišiel Černák s nejakou blondínkou Natáliou. Smial sa mi. Vraj pre jedného ko..ta zbúram celý hotel.“ Ak jej ani po tejto drastickej scéne nedošlo s kým spáva, tak musela byť pravá blondínka.

   Na otázku Plus 7 dní „Myslíte si, že vás Černák mal rád?“ odpovedá „To je ale smiešna otázka. Jasné, že nie.“ A jej ponaučenie do života(Plus 7 dní): „Oplakávam deň, kedy som ho prvý krát stretla“.

   Svojimi trofejami sa Černák typicky mafiánsky chválil. Obzvlášť hrdý bol aj na to, že mu podliehali manželky a milenky jeho komplicov. Jeho pobočník Kaštan vyhlásil pred súdom (kosice.korzar.sme.sk): „Je pravda, že Černák spával s Rízovou ženou. Bohužiaľ, on spával s každou…“ Ladislav Ríz patril do Černákovej bandy a ukrýval Miloša Kaštana po vražde Bachledu. Neskôr aj o tejto vražde vypovedal proti Černákovi.

   Na medializovanú lyžovačku vo Vysokých Tatrách na konci roku 2002, hneď po tom, ako sa dočasne dostal na slobodu, išiel Černák s inou ženou (Plus 7 dní): „Bola to nejaká Iva. Taká… jednoduchšia slečna.“
   A to je snáď aj vysvetlenie, prečo sú také zjavy, ako Černák pre niektoré ženy príťažlivé. Veď tie „jednoduché“ ľahšie oblúzni aj taký jednoduchý zabijak, ako on. Veď aj na neho sa hodí výrok spoluobžalovaného Daniela M., Černákovho bývalého advokáta (kosice.korzar.sme.sk): „Keď nepáchal trestnú činnosť, nudil sa!“

 

Záver nie je optimistický

   Ak túto vraždiacu beštiu „progresívny“ súd pustí na slobodu, bude to nielen výsmech jeho obetiam a ich rodinám, ale nakoniec to nepoteší ani tých, čo ho takto ťahajú spoza mreží. Obráti sa to proti nim.

   Ani riaditeľ leopoldovskej väznice, ani akási väzenská komisia, ani z prokurátorky prekabátená obhajkyňa zločincov Mišíková neberú do úvahy, priam ignorujú, podstatu charakteru takéhoto rodeného zločinca. Keď sú v pokoji a v dobrej nálade, vedia byť kriminálnici milí a šarmantní. Dobre nakŕmený, vyspaný a bez stresu je Černák majster pretvárky, zažil som to osobne pri osobnom stretnutí s ním. Ale to platí len do chvíle, kým nenastanú komplikácie, ťažkosti a stres. Potom poznajú takí kriminálnici, ako je on, jediné riešene – násilné.

   Tvrdím, že ak sa Černák dostane na slobodu, tak jedného dňa tej slabomyseľnej blondíne ublíži. Bude to zvláštna spravodlivosť. Isté je len to, že skutočne „progresívna“…

 

 

 

Viac na túto tému nájdete TU: https://tulacky.net/mafiani-a-zeny/

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidla preštudovali a porozumeli im.

author photo

Gustáv Murín

O AUTOROVI

Gustáv Murín (1959, Bratislava), vedec (RNDr., PhD.) a zároveň úspešný spisovateľ. Debutoval v roku 1989 v češtine, na Slovensku bola kniha zakázaná. Doteraz vydal 70 kníh (z toho 7 v češtine, 2x anglicky, po jednej bulharsky, vo francúzštine, v hindí, holandsky, chorvátsky, maďarsky, nemecky, rusky, srbsky, španielsky a taliansky). Celkove sa predalo viac než 275 000 výtlačkov všetkých kníh autora. Vydal tiež 71 E-kníh, 9 audio-kníh, 8 DVD a 4 knihy v Braillovom písme. Až 486 textov autora bolo preložených do 51 jazykov. Literárne prezentácie absolvoval v 85 mestách a obciach Slovenska a 30 krajinách Európy, Ázie a Ameriky.
Viac informácií na https://tulacky.net/.
Texty v iných jazykoch: http://muringustav.blogspot.com.

AUTOR V ČÍSLACH

Počet článkov: 215

Celkové hodnotenie: 23.78

Priemerná čítanosť: 2802

icon Top za 7 dní

iconNajnovšie z HS

icon Najčítanejšie z HS

  • POČASIE NA DNES

    FOTO DŇA

  • Vybrali sme

    Nemci krôčik od postupu, Ehl: "Hrali sme svoju hru"

    0icon

    Ostrava 18. mája 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Michal Runák)   Hokejisti Nemecka zvíťazili v sobotňajšom zápase "slovenskej" B-skupiny na MS v Ostrave nad Poľskom 4:2. Favorit zápasu sa…

    Kanada si zabezpečila postup, Tavares: "Podržal nás Binnington"

    0icon

    Praha 18. mája 2024 (TASR/HSP/Foto:AP/Petr David Josek)   Kanadskí hokejisti zvíťazili v sobotňajšom šlágri A-skupiny MS v Prahe nad Fínskom 5:3. O triumfe obhajcov titulu…

    Verstappen získal ôsmykrát za sebou pole position a vyrovnal zápis Sennu

    0icon

    Imola 18. mája 2024 (TASR/HSP/Foto:AP/Luca Bruno)   Holandský pilot F1 Max Verstappen z Red Bullu si ôsmykrát za sebou vybojoval pole position, keď triumfoval v…

    Muža obvineného z pokusu o vraždu premiéra vzali do väzby

    0icon

    Pezinok 18. mája 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR-Martin Baumann) Aktualizované 18. mája 15:18 Muža obvineného z pokusu o vraždu premiéra Roberta Fica (Smer-SD) eskortovali na Špecializovaný trestný súd…

    Ktoré smery sú pre AFU v Charkovskej oblasti rozhodujúce a prečo

    0icon

    Bratislava 18. mája 2024 (HSP/Foto:Telegram)   "Severná" ofenzíva sa naďalej rozvíja a v posledných dňoch sa veľa diskutuje o tom, kde by sa mohla posilniť…

    Švajčiari nedali Dánom šancu, Josi: "Hrali sme veľmi dobre"

    0icon

    Praha 18. mája 2024 (TASR/HSP/Foto:TASR/AP-Petr David Josek)   Švajčiarski hokejisti ešte nepoznajú na MS trpkosť prehry a v sobotu si zaistili postup do štvrťfinále. Vo…

    Kým Fico bojuje o život, niektorí ožívajú

    0icon

    Bratislava 18. mája 2024 (HSP/Foto:TASR-František Iván)   Pozn. autora: Každý článok týchto dní by mal začínať rovnako: Vážení spoluobčania, priatelia, hľadajme k sebe cestu. Bez ohľadu…

    Matovič ani po atentáte neprestáva a prilieva olej do ohňa

    0icon

    Bratislava 18. mája 2024 (TASR/HSP/Foto:Screenshot Facebook/ OBYČAJNÍ ĽUDIA a nezávislé osobnosti)   Hnutie Igora Matoviča vyzvalo na odstúpenie ministra vnútra Matúša Šutaja Eštoka (Hlas-SD) z…

    Personalizované propagácie poháňané umelou inteligenciou nastavenou na revolúciu v nakupovaní, tvrdia experti z Promocodius

    0icon

    Bratislava 18. mája 2024 (PR článok/Foto:Screenshot)   Vo svete, kde je personalizácia kľúčom, sa podniky čoraz viac obracajú na technológie, aby zvýšili zapojenie zákazníkov. Najnovší…

    Atentát na premiéra – nové informácie o stave premiéra

    0icon

    Bratislava 18. mája 2024 (HSP/Foto:TASR-Ján Krošlák) Aktualizujeme  Aj dnes Vám v tomto online článku budeme prinášať najnovšie informácie  16:49 - Pred banskobystrickou nemocnicou sa zišlo zhromaždenie…

    Blog - redakcia Hlavných správ nezodpovedá za obsah blogerských príspevkov

    Peter Haršáni

    Marek Brna

    Erik Majercak

    Pavel Jacz

    Gustáv Murín

    Vášeň v Tebe

    Auto Trendy

    Reklama

    Armádny Magazín

    TopDesať

    FOTO DŇA